Sziasztok!
Mindenkinek köszi apasági ügyben a segítséget, annak is, aki magánba írt nekem. Az a helyzet, hogy az önkormányzatnál teljesen mást mondtak, mármint, hogy totál mindegy a dátuma, a lényeg, hogy leygen. Egyébként 20 perc alatt megvan, persze a várakozást leszámítva!
Kislányomat - legyen akármi is a vezetékneve - Bernadettnek fogják hívni. Én legalább is biztosan!
Ma (mert ugye már csütörtök van
) megyek UH-ra, drukkoljatok, hogy minden rendben legyen! (meg hogy ne felejtsem el megkérdezni azt, amit meg akarok!
)
Ma olvasgattam az Óbuda újságot, és egyszerűen csak röhögni tudok rajta, egyesek mennyire hülyének nézik az embert. (most a Margit bizonyos osztályainak a megszüntetésére gondolok) Véleményem szerint ha már így akarják megoldani az egészségügy problémáját, először nézzenek körül ott, ahol a "nagyokosok" laknak. Na arra felé nem egy kórház van! Én nyugodt vagyok, annak ellenére, hogy június után várható a szülésem, de nem tudom befogni a számat, ha ilyen ügyről van szó.
Más.
Valaki nem tudna segíteni, mi a szöszt csináljon az anyuka, ha a gyermeke (pár hetes) csak függőleges helyezetben hajlandó elaludni, esetleg hason ideig-óráig? Nekem semmi ötletem nincs, de biztos van, aki tudna segíteni vagy legalább tippet adni ebben a témában. (nem mintha ne próbált volna már meg mindent az anyuka, tekintve, hogy már a harmadik babával csinálja végig anyai teendőit)
Nagyon kösz
és pussz: Dica