Jó reggelt Lányok,
Tinkyb, merre jársz? Ugye minden rendben van veled? Kérlek, jelentkezz!
Vasikáé, mikor lesz a punkció? Már szép nagyok azok a tüszők, igaz?
Baba, szerintem, talán azért mondta V. doki, hogy így lesz jó, mert lehet, hogy sok tüsződ volt és így kisebb az esély a sokas ikerterhességre. Vagy hülyeséget írok?
Nálam az első inszemnél annyi tüsző volt, hogy rendesen felkészítettek arra, hogy sokan is lehetnek majd, és akkor vagy a sok babával járó kockázatot vállaljuk vagy a redukciót később vagy leállítjuk az inszemet.
Az a lényeg, hogy tényleg jó lesz így, csak pozitívan!
De tudom, téged nem kell győzködni erről. Mikor kezdesz el tesztelni?
Noki drága, és te merre vagy? Látom ám, hogy a másik fórumon bejelentkeztél, te kis eltűnős.
Kíváncsi vagyok rád, így szoktam nézegetni. Remélem, nem veszed rossz néven.
Andy, indul az áprilisi akció? Vagy pihensz még? Mikor mész a Ciris-be? Bár lassan vége áprilisnak.
Kedves babások, Nektek nagyon szurkolok, hogy minden rendben legyen veletek és a babáitokkal, de hát ez így is lesz! Zsiby, te tényleg nagyon eltűntél. Jól vagytok? Mekkora már Tökéleteske?
Laura, továbbra is küldöm a ragacsokat! Mikor is lesz a vv?
Nokikám, már teljesen össze vagyunk zavarodva. Nem tudjuk, hogy mikor, kivel mi történik. Kérlek, segíts rajtunk! Lenne egy kis időd frissíteni a táblicskut?
Kockáspléd, örülök, hogy túl vagy a vizsgálatokon és kiderült a sikertelenség oka.
Amit a Ciris-ről írtál (kissé csalódott vagy, de nem haragszol rájuk), azzal teljesen egyetértek. De miért nem ott végeztetted az IR-t? Talán emlékszel, a sikertelen lombik után, én is megnézettem a PCO jellegű petefészek dignózis miatt, és a Ciris-ben végezték a vizsgálatot.
Amúgy, én pl. nem mondhatom, hogy nem kaptam teljes körű tájékoztatást anno, amikor megszülettek a kivizsgálások eredményei a Ciris-ben. Az igaz, hogy a PCO-nak magam néztem utána, de aztán lett egy csomó kérdésem és elég sokat beszéltem V. dokival. Megkérdeztem, hogy nem gondolja-e, hogy előbb ennek (a PCO-nak) kellene utána járni, mert ha valóban PCO-m van, akkor kicsi az esély a babásodásra akárhogy is. Ő akkor azt mondta, hogy ez az én döntésem, de ő nem hiszi, hogy ilyen problémám lenne, nem PCO a diagnózis, hanem PCO jellegű petefészek, tehát a lehetőségek: 1. Ciszta műtét 2. PCO, IR kivizsgálás 3. Inszem 4. Lombik. Úgy gondolom, ők egyelőre a laparoszkópiára, hiszteroszkópiára és inszemkre, lombikokra fókuszálnak. Még akkor beszéltem az üzemorvosunkkal is, aki endokrinológus és ő sem javasolta az IR kivizsgálást, inkább az inszem és a lombik mellett volt.
Szóval, Kocaspled- bocs az előző szösszenetért – nem lehet könnyű most Neked, és nagyon szurkolok, hogy sok-sok erőd legyen a teljes életmódváltáshoz, aztán meg, hogy jöjjön a baba.
Mennyi idő kb, amíg normális ütembe visszaáll a hormonműködés, mikor mehettek a fagyikért?
Móni, a Ciris-ben a terheléses inzulin és cukor vizsgálat 3 vérvételből állt. Az első reggel 8-kor éhgyomorra. Ezután megitattak velem egy cukorszirupot és aztán még egy vv 9-kor és 10-kor. Nem tudom, miért van minden orvos ennyire a vizsgálat ellen, amikor csak ennyi? Költséges talán? Azt sem hiszem, mert asszem 2500 ft volt a Ciris-ben. Vagy esetleg lennének még további vizsgálatok is, amit nekem nem végeztek el? Mondjuk, azok után, hogy jók az eredményeim, nem is akarom már tovább forszírozni ezt a dolgot.
Szép hetet mindenkinek Lányok!