Pilla, én nem kaptam meg a képeket.
Giga, nem segítünk neki, nem is erőltetem, ő kapaszkodik belénk, mikor mellette ülünk a földön. Pont tegnap gondolkodtam rajta, hogy Sára is ugyanabban az időben kezdett el mászni, mint amikor felállt, 10 hónaposan, és mégis 4 hónapig négykézlábazott. (mellette már járt kapaszkodva is, de sokára merte csak elengedni a bútort). Meg nem fogom engedni senkinek, hogy kézen fogva járjanak vele, amíg nem megy magától, mint ahogy Sáránál sem tette senki.
Szóval biztos, hogy fog ő négykézláb is menni, nem aggódom e miatt.
Tiop, nem semmi volt ennyi főre megrendezni a ballagást. Nagyon ügyi vagy!!És egyáltalán nem szégyen a műanyag teríték, sokkal praktikusabb és könnyebb a romeltakarítás
Mindjárt itt a lánykáid szülinapja! Kicsit "irigykedve" néztem mindig, hogy milyen jó kis partykat szeveztél nekik, na, most az enyéim is együtt ünneplik majd a szülinapjukat
Igaz,még kicsit odébb van.
Frissítettem a blogot, hónapok óta csak most
, ha van kedvetek, és időtök, nézzetek be.
Verna, te képeket kicsinyítve raksz fel a blogodba? Mindig olyan jó sok kép van fent Loliról. Mert én nem rakok, utálok kicsinyítgetni, pedig sokkal jobb lenne úgy. Bár a családnak, akik olvassák, e-mailben szoktam képeket küldözgetni, ők látják a lányokat, de azért szebb lenne, ha lennének képek. Hogy van Lolo?