Sziasztok!
Szmercsa! Örülök, hogy jól vagytok. Remélhetőleg még többet is fog aludni a pici! Én fiam kb. 10 hetes korától 10-11 órát alszik éjjel
Adri: 5 hónaposan és 5 naposan tört át az első fog, és egy hétre rá a második
Most olyan édi kis maszat, alul a két fogával
A harapás tényleg akkor van, ha fáradt. Vagy szopizik, vagy harap. A kettő együtt nem megy szerencsére. Nekem már volt részem akkora harapásban, hogy vérzett, mint állat. Akkorát visítottam, hogy még én is megijedtem, hát még a fiam. Szegény üvöltött, én meg felhívtam egy barátnőmet, hogy most mit csináljak? Tiszta ideg voltam. Mire a báratnőm nyugisan mondta, hogy tegyem a másik cicit a szájába... Komolyan eszembe se jutott, csak néztem a vért, meg a síró gyereket, és tébláboltam a telefonnal a kezemben. Barom vagyok. Rövid ideig vérzett csak, de 2-3 napig úgy fájt, mint az első szopizásoknál.
Amúgy kajával ti hogy vagytok? A fiam alig akar valamit elfogadni. Csak a cici. Nem bánom ugyan, mert imádok szoptatni, de kicsit aggódom.
Julcsi: én 1-2 percig egyedül voltam a mosdatás alatt igen, mert a doki is kiment kicsit babázni, de aztán hamar visszajött
Csak feküdtem ezalatt, lábam még az egekben széjjel, és nagyon boldog voltam. Megmoccanni ugyan nem bírtam nagyon, de néztem fent a lámpát és örültem magamnak
Persze a leghőbb vágyam volt, hogy végre összecsukhassam a lábaimat, de ez még kb. fél órát váratott magára
Egyébként szülés alatt rengetegszer görcsölt a vádlim, ami a rossz levegővételnek volt köszönhető. Összevissza lihegtem, és ez nem jó. Figyelj oda, ha lehet járj el a felkészítőre. Én elméletben minden tudtam, gyakorlatban szinte semmit...
Az AFP-re a kis ajtón kell bemenni (asszem tini ambulancia van kiírva). Aztán rögtön az első ajtó. Nem téveszthető el. Együtt van a CTG és az AFP, AFP reggel tán 9-ig. Mindig szól a kis hölgy (aki nagyon rendi!), hogy most CTG-s, mist pedig AFP-s jöhet be. Vidd a kiskönyvedet, és éhgyomorra menjél. Én nem vittem és ettem is mert akkortájt iszonyú gyomorégésem volt, de a kaja végülis nem befolyásolja se az AFP-t, se a hepatitiszt, mert azt is nézik egyúttal.
Rio: Jó hogy sokat foglalkozol vele! Ez természetes. A dokid is biztos csak terelésből mondta ezt. A baba állapota amúgy mindig mindenkit jobban izgat, mint a mamáé. Nekem a terhesség alatt az volt a legfurább, hogy a nyűgjeimet nem kíséri kellő együttérzés
, de aztán szép lassan természetes lett. És ez a születése után még inkább így lesz
Üdv. M.