Új privát üzeneted érkezett!

Betti, ezt miért kérded?? :shock:
Engem nem, nem okozol sem fájdalmat, sem szomorúságot, ne hülyéskedj.

De jó volt Nektek a bicajozás, itt nagyon hülye idő van. :?
Én is úgy tudom, hogy semmilyen masszázs nem javallott.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Laptető, hőőőőő :shock:

Zaha

Kép
Kép
zaha

Semmi rosszszándék nem volt a kérdésben.
Én tudom magamról, milyen érzéseim voltak korábban, ezért kérdeztem, kit hogy érint, kinek mi a fontos, mit érez, mert szeretném tudni okozok-e fájdalmat, amit nem akarok, de lehet akaratlanul mégis azt teszem.
Ha igy van, belátom és teszek esetleg ellene.

Masszázs...mikor védőnéni mondta én is csak felhúztam a szemöldököm itt meg csak azért kérdeztem rá, hogy biztos megerősítsenek, hogy nem okosakat beszélt.

Betti
Kép
betti0412

Na akkor jó.
Most elpatázok, előtte ezt mindenkinek:

"Kerítést mázoltunk a hetedik napon,
és fütyörésztünk a hatodikon,
az ötödik napon az Úr letört,
beletápláltunk amink csak volt, mindent,
negyednapra az éhségtől vakon,
harmadnapra fenn ültünk a bakon,
a második nap csattogott a fejsze,
nőttek a házak és a temetők,
ábrákat rajzoltunk a szűz havon,
kezdtük elölről az első napon."

(Kántor Péter: A teremtésről)

Hogy újra tudjuk kezdeni. Jó éjszakát mindenkinek.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Szép estét..

Zaha, azt hiszem megtalálta Aarnika a nevet, aki segített, még megnézzük.
A családit én is hagytam a fenébe, ahhoz már se erőm, sem idegzetem nem volt..

Betti ,amit Aarnika írt a masszázsról, hajszálra ezt mondta a dokim, majdnem szó szerint!!!!Talpmasszázs főleg tilos!!!!
Kozmetikusnál meg az uh tilos.

A másik,amit Betti kérdezett...azt én is meg szeretném kérdezni...

Meg is magyarázom, jó, csak SEMMIKÉPPEN nem szeretnék ebből semmilyen újabb vitát, csak szeretnék tisztán látni.

No.
Igen, emlékszem, milyen a fájdalom tetőpontján szembesülni terhességgel, babákkal.Ki- ki a saját egyénisége szerint reagál rá(nincs jó vagy rossz reakció, csak reakció van!!!) és mindenki a saját tempója szerint gyógyul.

Ezért nagyon régóta, igazából még Boboka és Betti (sajnos elvesztett) babája óta gondolkodom ,hogy nyithatnánk egy másik topikot, s ez maradna az ,ami volt.Ezt akkor senki sem akarta!
Akkor a topik nem változik és helye lenne minden nap a gyásznak,senki sem érezné ,hogy nincs kinek elmondani a fájó gondolatait...
Néhányan az elmúlt időszakban jószándékkal figyelmeztettek, néhányan ingerültebben rendre utasítottak, s volt egy -két támadó hang, hogy ideje lenne továbblépni nekem, Bettinek,Szintinek,stb, úgy,ahogy Boboka tette... s ezután is minden kismamának..

Mert, ha annyira megértelek Titeket, amennyire állítom ,akkor miért kényszerítem rátok ezt, akkor mért kell ,hogy már csak a nevem megjelenésével is szembesülnötök a várandóságommal...????néhányan képmutatónak neveztek.A fenti sorokat vetették a szememre és nem tudom ,hogy jogosan-e, de majd Ti segítetek ebben is ,ugye??
Nem vagyunk egyformák, ebben sem, semmiben sem.
Volt aki jobban viselte a topikban sorban megjelenő kismamákat, volt ,aki nehezebben.Ez nem jó, vagy rossz, ez is csak egyszerűen VAN.Helye van!

Sokszor írtam mennyire fontos nekem ez a topik, hogy mennyire ragaszkodom hozzá, még csak meg sem tudom magyarázni, így van és pont.FÉlek magára hagyni, félek ,hogy akkor már nem kell senkinek..Talán vannak, akikkel tegnap, vagy a múlt héten történt meg ez a borzalom, ami velünk és nem tud , nem mer írni nekünk, vagy úgy érzi már nincs itt helye..Pedig van, mindig van.

Az az igazság, hogy elkerülhetjük mindig a terhességgel kapcsolatos témákat, nem is fontos ,hogy írjam, elég egy sor a kérdésetekre.köszönöm ,jól vagyok.
De ha vannak ellenérzések, akkor azt már kiváltja a nevem megjelenése a topikban, szóval azt nem igazán hiszem ,hogy kifejezetten az írásaimmal lenne gond,nem hiszem ,hogy bármikor szándékosan tapintatlan ,vagy bántó lettem volna.

Egy ideje már rágódom ezen és nagyon szeretném, ha most eldönthetnénk..

Ha szeretnétek ezt a topikot annak ,mai volt, ha használjátok úgy, amiért létrejött, akkor nyugodt szívvel hagyom itt, minden keserűség nélkül, nagy szeretettel Nektek!

Kérlek írjatok, mit szeretnétek.Kérlek írjatok Ti is, Ti ,akik nem írtok, mert friss a seb és Nektek még megállt az ÉLET, nektek még nincs tovább élet..Ha szertnétek írjatok, s mindenki megtalálja a helyét...
Ez a topik közös, nem az enyém, vagy a mienk, vagy a másik oldalé, vagy akárkié!
Mindannyiónkért jött létre, ezután is annak kell lennie!

Aztán az is lehet ,hogy az egész nem ér ennyi szót, akkor majd azt is megmondjátok, mert nagyszerű emberek vagytok Ti mind!!!

Sok puszi, szép álmokat!!

KépKépKép
tünci28

Én csak annyit irnék,hogy sajnálom,ha tovább kell
állnom innét :(
Mert én jól érzem magam itt köztetek!
Valahogy ez a kedves csapat megfogott!
Mert igaz,ide mindenki szomorúsággal kerül,de akkor is olyan jó emberkék vannak itt!
De ha valakit ZAVAROK,akkor elmegyek innét!
szintus

Szinti, itt egyáltalán nem zavarásról van szó és semmiképpen nem szól személy szerint senkinek.

És így van, ahogy mondod, nagyon jó emberek vannak itt.. :)

Na, tényleg én is megyek laukálni....zzzzzz....ssssssss.....

KépKépKép
tünci28

Jó reggelt!!!!

Brrrr, de hűvös van,imádom!!! :) Végre ősz van, a kedvencem.Szeretem az őszt ,van benne vmi csodálatos, most olyan szép kinnt minden.Még korai ,de az elmúlt hűvös napok miatt egy-két fán már látszik ,hogy változnak a levelek..amíg ilyen szikrázóan a süt a Nap, addig olyan gyönyörű minden.Pulóveres időszak, ez a kedvencem.VÉgre nem izzad az ember lánya reggeltől estig, de még nem is kell vacogni.
A nyár nem a kedvencem, sok rossz emlék, még hosszú ideig kísért majd, de az ősz az jó.Ősszel és a tél leljén egész életemben egy csomó jó dolog történt velem.

Szóval vidáman ébredtem, gondoltam elmondom!!! :)

Nektek is nagyon szép napot kívánok!!!!

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Tünci, nekem is, nekem is az ősz a nagy kedvencem!

Amit írtál, nem értem. Nincs szükség szerintem másik topikra, nem is ragozom, jó?

Én szeretek itt.

Még mindig nem olvastam vissza, pedig annyi mindenre akartam írni, na majd megpróbálom.

Addig meg megyek sütök valami finomságot... :wink:

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha, nagyon örülök, hogy ezt írtad.

A lényeg az, hogy szerettem volna "elcsitítani" a negatív hangokat ,de mivel elég sok "támadást "kaptam, ezért nem dönthettem egyoldalúan...

Remélem ez az ősz hoz mindenkinek vmi jót végre!!!

Olyan lassan indul a napom,egy barátnőm nek írok levelet, már két hónapja nem írtam, a sokadik oldalt írom, sose fogyok ki a mondanivalóból... :lol:

boltba kellen gyorsan mennem, mert az uram beígérte, hogyha felkel, akkor lefóliázza a konyhát és lecsiszolja a falakat festés előtt.Úgyhogy muszáj lezárni, mert boltíves a konyha mindkét oldala és szállna a por, mnit a franc.Ezért még délelőtt kell csinálnom vmi ennivalót, bár elég sok kápi maradt tegnapról.

Aarnika kimásolta a nevet, amit mondtam tegnap a MÁK-nál, a telefonszám meg a honlapon rajta van, a központi.

[quote="aarnika"] írta:aarnika
[quote]& írta:quot;Elküldve: 2008 Szeptember 10 Szerda - 12:13

én is azt a számot hivogatom, ami ott van..azt kaptam a fehérvári irodától, mert itt ugyebár nem tudják...
és még azt is tudom kit kell keresni személyesen..Szabó Istvánné,Petrik Zita..állítólag ők foglalkoznak ilyen esetekkel...

Ezt írtam szeptemberben.

KépKépKép
tünci28

Pár óra múlva lejár az első aukcióm, úúúgy izgulok, mnit egy gyerek!!!!

Párom meg azon röhigcsélt tegnap is, hogy most akkor én már csak használt ruhában járok, lelencgyerek leszek??? :lol:
mondtam neki ,hogy most élem a második gyerekkorom, akkor sem volt sosem új ruhám!!!! :lol: Anyááám, még cipőt se mindig kaptam újat, még tiniként is a tesó levetett cuccait hordtam.Néha kaptam a tanáromtól, az legalább női volt... :?

KépKépKép
tünci28

Betti ,hogy sikerült a biciklitúra??????? :lol:

képzeljétek bekevertem a császármorzsának valót, az lett volna a desszert délutánra és nem vettem lekvárt!!!!!!!!!!!ÁÁÁÁ, bruhaha, most mit nasizok?????????? :(
Nesze Neked falusi élet, már nincs bolt, ahol lekvárt vehetnék... :evil:

tényleg Zaha,mi lett a túrós sütivel????
tünci28

Tünci! Van otthon mazsola??? Tegyél bele jó sokat és meglátod úgy is finom lesz. Aztán holnap meg veszel lekvárt...
hettuli

Oviban szörppel szoktuk kapni...
hettuli

ÓÓ, azóta megnyugtattam magam ,hogy jó lesz gyümi mártással is..de azért jól megpakoltam mazsolával!!! :lol:

Jól vagytok???
tünci28

Zaha, ha érdekel könnyű, gyors süti, sütés nélkül:

Hideg krémes

Kisebb tepsihez másfél csomag Holland vajaskeksz. A tepsi aljára szorosan egymás mellé rakjuk.

Krém:
1 liter tej
2 csomag vanília puding
2 csomag vaníliás cukor
4 tojás sárgája
2 evőkanál zselatin, ezeket sűrűre főzzük. Ha kész belekeverjük a felvert tojásfehérjét és még egy kicsit főzzük.

25 dkg margarint
13 evőkanál porcukorral kikeverünk, a félig kihűlt krémet belekeverjük.

Rákenjük egyenletesen a kekszre, ugyanabban a sorrendben, ahogy alul van megint kekszet teszünk. Tetejére porcukrot vagy csokimázat teszünk.
hettuli

Néha kicsit ziláltan, de igyekszem úrrá lenni a dolgokon. Holnap megy a kissrácom először oviba. Már alig várja! (Én is!!!)
hettuli

húú ezt a sütit ismerem, nagggyon finom!!!!

Hettuli, szerintem a kisfiad az első nap 20 kislánnyal állít haza ,akik mind szerelmesek elsznek belé!!!! :lol:
tünci28

Sziasztok!

Szerintem sem kell új topic jó ez és elférünk itt mindanyian! Együtt voltatok a rosszban meghalgattátok egymás bánatát akkor a jobban mért nem lennétek együtt! :roll:

Süti ez a recept jól hangzik! Mi ma kaptunk valami nagyon finom sütit ajándékba hozták! Mert ma keresztelték meg a férjemet 34 évesen :lol: Majd elkérem a receptet és majd leírom ide is! :wink:

Remélem mindenki jól van!

Puszi!
grácus

Azt nem tudom, hogy ez lepény-e, de szerintem túróval is jó lehet és nekem mindig sikerült...

Mese almás

½ kg liszt
1 cs sütőpor
kevés só
20 dkg cukor
1 egész tojás
15 dkg zsír
2 dl tejföl

A hozzávalókat összegyúrjuk. A tésztát megfelezzük és az egyik felét a tepsi aljába simítjuk. A tésztára rátesszük a kicsavart reszelt almát, megszórjuk cukorral (kb három-négy marék) és fahéjjal (kb 3 evőkanál). A tészta másik felét ráborítjuk, megkenjük tojássárgájával és villával sűrűn megszurkodjuk
hettuli

Hettuli, köszi a receptet, jól fog jönni, mert tudod, én soha, de soha többé... :wink:
Majd írd meg, milyen volt Vencusnak az első nap!

Tünci, köszi a nevet, holnap megpróbálom, nekifutok. :roll:
Császármorzsa, nyami, mézzel nem jó?
A túrós végülis szódával elment, sógornőmnek pl. nagyon ízlett, és férjuram is komálta, az egyes külalak ellenére.
Na de így bízzon Bennetek az ember???! Teszteltem éberségeteket, írtam, hogy ma is sütök, és senki nem akar kinyírni????!! :shock:

Zaha

Kép
Kép
zaha

Heni, én többé nem gyúrok...never ever... :lol:

Zaha

Kép
Kép
zaha

Grácus, gratulálok a keresztelőhöz.
De jó, hogy tudtok hinni.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Sziasztok
Mi mindenfele kirándultunk, úgy van Tünci, ahogy mondod, imádom ezt az időt én is, lehet benne kint lenni anélkül, hogy megőrülnél a melegben.
Balcsi körül voltunk ma meg a bivalyrezervátumba. Most egy óra pihi aztán megint megyünk biciklizni.
Kedden meg szerdán be kell mennem dolgozni, majd visszasírom még itt ezt.
De olyan mintha németországban lennénk, csak német van mindenhol.

De azért a belföldi turizmus élénkítése miatt egy összehasonlítás:
Főszezon, Horvátország 5 csillagos hotel, tengerre néző szoba, reggeli a tenger mellett egy méterre árban= zalakaros, 4 csillagos, útra néző szoba, utószezonban!!!!.
Na ez a szép magyar üdülési helyzet itthonunkban.
Nem érzem rosszul magam, de tényleg meggondolandó a külföld, mert sokkal olcsóbban jössz ki vagy ugyanaz pénzért jobb szolgáltatást kapsz.

Betti
Kép
betti0412

Hettuli
Ezek még talán olyan receptek, amiket még én is el tudnék készíteni... :D

Betti
Kép
betti0412

Mit gondolsz miért tettem közkinccsé??? Gyorsan finomat és egyszerűt, aztán bezsebelni a konyhatündérnek járó dicséreteket!!!
hettuli

Zaha, úgy gondoltam bölcsen megvárom akarsz -e beszélni a mai sütiről.... :lol:

Fini lesz a császáros, mindjárt kész..

Mézzel mi???? :lol: Ne kenjem mindjárt a fenekemre, nem elég nagy?????????? :lol:
Amit Hettuli írt, azt mi úgy hívjuk almás béles, az adagokat nem tudom, azt csak úgy "buritsd bele" ismerem ,de vmi ilyesmi és ez tényleg elronthatalan.Az alma alá szoktam szórni zsemlemorzsát.

Grácus, ide azzal a sütirecepttel, gonodlatban már nagyon ügyes konyhatündérek vagyunk!!!
Hogyhogy most keresztelték?Van vmi apropója, vagy csak úgy?

Betti ,azért hihetetlen,nem? :?

Csajszik megnyertem az első aukcióm!!!!! :lol:

KépKépKép
tünci28

És mit nyertél?
"Buritsd bele" :D

Betti, na ja, durva árak.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Vettem egy hosszú ujjú pólót, fekete, nagyon szép mintával az elején,mell alatt kötős, 1150+kb 400 a postköltség.

Mamámmal sütöttünk gyerekkoromban így:
Mennyi kell még Mama?Kislányom buritsd bele!! :lol:
De szép idők voltak!

KépKépKép
tünci28

Hettuli nem megnyugtatásképp, de mikor én elsőre vittem a húgomat oviba, rám jutott a feladat, engem is meg az óvónőt is megrugdosta, üvöltött, szó szerint rugott, csípott, harapott, az óvónő bentről kiabált, hogy csukjam be magam mögött az ajtót és be ne jöjjek délig.
Délben mentem érte, akkor meg alig akart eljönni, mert valami marha jó játék volt.....szóval fene sem érti ezt.

Arra jöttem rá, hogy sokkal jobb ilyenkor jönni pihenni, és aktívan eltölteni. Nekem ez jobban tetszik. Na jó, az is jó, mikor strand van, de a melegtől olyankor nincs másra kedvünk, csak víz, part, víz, szoba, víz.....stb. Így meg, hogy most nincs mindenféle soha nem csinált dolgot találunk ki.
A férjem pl ha a sarokra kell menni a boltba, kiáll a kocsival...ehhez képest tegnap olyan jó volt a biciklitúra, kifejezetten élvezte, és én is. Itt ott a dombok között olyan jókat kanyarogtunk, láttunk 1900-ban épült kis borházat, alul pince, felül ház, benne a domboldalban, korhűen felújítva, szőlőstelekkel, hogy csak néztük percekig, legszívesebben leélném ott a csendben az életem. És oda kocsival nem tudsz igazán eljutni mint turista, csak így ha bebarangolod a vidéket.

Betti
Kép
betti0412

Enyém fiam nagyon társaság kedvelő. Akár az apja... Ma is elmentünk reggel bringázni és megígérte anyósnak, hogy visszafelé bemegy hozzá. Na összetalálkoztunk leendő ovis társával és annak a bátyjával és nem tudtam elvonszolni onnan. Másik mama szomszédjában is a kiscsaj csoporttársa, ha meglátják egymást akkor mondhatunk bármit, játszani indulnak... Szóval reménykedem :lol:

Ja és augusztusban az élményparkban otthagyott engem, mert a kisfiút akivel játszott hívták a szülei. Odatelepedett az asztalukhoz. Én épp etettem a kiscsajt és ész nélkül rohantam, hogy hova tűnt, miért nem jön vissza. Az anyuka jött oda hozzám, hogy a fiamat keresem ugye? Mert náluk van az övével. Levert a halál vize...
hettuli

Szeptember végén még kilátogatunk Münchenbe a keresztlányomékhoz, meg az okt.festre, utána szerintem már maradunk a fenekünkön.
Münchent nagyon szeretem, éltünk ott egy darabig, gyönyörű város nekem.
Egyébként is szeretem a német precizitást, tisztaságot, életmódot.
Az okt fest meg egy nagy buli, de egy délután elég is belőle.

Jaj, jó poén volt, dombra fel, hogy a német nyugdíjas mama meg tata úgy hagyott el minket a bicajukkal, hogy öröm volt nézni. Bukósisak, mellény, bicajoscucc, saját túrabicaj, oldaltáskák és mindenfele ez van, tekernek, mennek, nem is akárhogy.
Belegondolok itt egy nyugdíjas helyzetében, néhány néninek, aki keményen dolgozott egész életében, még a biciklire felülni is nehéz, nemhogy túrázzon.
Annyi mindent elvesz az állam tőlünk, hogy mire megöregszel csak azt veszed észre, hogy ledolgoztad az életed a gázszámláért, meg a kajádért és egy roncs vagy fizikailag.
Tegnap mondták, hogy 2010 az nem a javulás éve lesz ám még, gyakorlatilag még rosszabb lesz, de hű, kitartás magyarok, innen már felfele van csak. Tavaly nem ezt mondták véletlen?
Na nem politizálok, csak itt most tényleg élesen kijön a különbség egy ottani és itteni nyugdíjas között és valahol ez előrevetíti a mi öregkorunkat is majd?

Betti
Kép
betti0412

Hettuli akkor lehet szerencséd lesz az oviban.
Bár hugim is ilyen kis cserfes volt, de ott aztán becsinált a naciba, mikor látta, hogy ő most ott marad.
De a kissrácok lehet mások is, nem fogják fel olyan vészesnek a dolgot.

Betti
Kép
betti0412

Na elpályázok, lassan bicikli idő van megint. Még kihasználjuk ezt a jó időt.

Betti
Kép
betti0412

Tünci
Tegnapi meccsen nem borult a férjed? Megvan még a TV? :D

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Tünci ő a legkisebb gyerek így már őt nem keresztelték meg a szülei 3 éve is meg akart keresztelkedni csak az a hülye pap mindenféle marhaságot kitalált (akartunk volna templomi esküvőt is de az elmaradt) na aztán Én jól összevessztem vele így nem lett semmi. Erre Anyu egy 2 hete azzal jött haza, hogy a pap megkeresztelné ha még szeretné így hát meglett! Most a rokonság a teplomi esküvővel nyagat minkett de 3 év után szereintem már hülyeség! :lol: :lol:

Ja a receptet ha megkapom akkor leírom!

Zaha Hát nem mondom, hogy hiszünk mióta elvesztetük a babát ez volt a 3 alkalom, hogy templomban voltunk. De mondott valami érdekesett a pap "Isten adja és ha Ő akarja el is veszi a gyermeket!" :cry: Na hát ere nem tudom, hogy mit mondjak kicsit elszált papunk van és nagyon hülye szövegje is van! De elgondolkodtam rajta amit mondott!

Kellemes estét! Sok puszi!
grácus

Jó reggelt!

Grácus, ha létezik, akkor gyűlölöm. Senki mást, de őt. Gyűlölöm, hogy elveszi attól, aki mindennél jobban szeretné, és ad annak, aki rá se bagózik az egészre vagy épp nem akarja.

Tünci, majd számolj be, ha megérkezett a felső!

Betti, akkor nem fogtok unatkozni az idén, aztán nem ám dülöngélni jobbra-balra a kriglikkel az oktoberfesten, idióta német dalokat énekelve... :wink:
Meddig maradtok Zalában? Ettetek dödöllét??
Igen, rohadékság, hogy a magyar nyugdíjasoknak ilyen sors jut egy élet munkája után.

Jázmin, ma dolgozol? Mikor is mész Czeizelhez megint?

Franka, Szinti?

Na, megyek harcolni. 8)

Zaha

Kép
Kép
zaha

Hellóhelló!

kihogyvan? Zaha, örülök, hogy "látlak"! :)
Betti, milyen volt az utolsó bicajozás a borospincék között? Jó lehetett az arcmasszírga, bevállalnék én is ilyesmit, ha előtte nem macerálnák a fejemet.
Nektek nem mondta a védőnő (védőkislány), hogy ne biciklizzetek a babával? Nekem "nem volt szabad" és be is tartottam. :shock: Az addig bicajos útjaimat gyalog tettem meg. Hej, dejó kis túrák voltak!

Tünci: Burítsd bele! :lol: tetszik. Nálunk is van hasonló vicces mértékegység
- Mami, mennyi cukrot szoktál a krémbe tenni?
- Hát, úgy gondolom szerint.
Ezt kapd ki! :D

Jóóóók ezek a receptek, mindjárt ki is másolom! Eccerűek, mint a tiramisu pl.

Én is sütöttem hétvégén! Mirelit pizzát. Vagy az nem ér???
:)

Jázi, lesz ma új feladvány? :idea:

Kép
franka

Franka:ma jó hírek vannak.Na ezt találd ki! :D

Kép
jázmin20

hűűű! Mennyire jó :?:
és miért nincs itt a próbálkozós vonalzód????? :D

Kép
franka

Elég jó hírek, mi több...
A vonalzó nem fér fel, mivel írtam időpontot dokihoz.Vagy ez, vagy az.Most inkább a dátum, a vonalzó lehet nem is aktuális.
Felhívott reggel az itthoni orvosom, aki eddig nem találkozott az én betegségemmel, és úgy tudta, hogy legközelebb Prágában van rá lehetőség, hogy volt egy kongresszuson, ahol találkozott egy dokival, beszéltek erről és kiderült, hogy Győrben van lehetőség lombik keretében preimplantációs beavatkozásra, így elkerülhetővé válik a biopszia és a "vagy beteg lesz vagy nem" módszer.Azt mondta, hogy ír egy kórelőzményt nekünk amikor elmegyünk magánba, és akkor jelentkezzünk be győrbe egy konzultációra.
Mi ez, ha nem jó hír?Van esélyünk ezzel a genetikai betegséggel!

Kép
jázmin20

Jázmin Kép Kép
szintus

Jázmin, jaj de jó.
Ezt Czeizel nem mondta?

Franka, mirelit pizza nem játszik, komolytalan a nevezésed :wink:

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha:Czeizel nem lombikpárti, kerek perec megmondta.

Konyhaművészet:én imádok sütni is, főzni is, bármit.Most almalevet csináltam hétvégén, a héten meg csalamádét fogok, már tele a kamra lekvárral, befőttel meg ilyenekkel.
Mirelit pizza?Jajj ne már... Kép
olyan könnyű megcsinálni a tésztát és mennyivel finomabb.Franka szedd össze magad!(fenyegetős röhögős szmájli)

Kép
jázmin20

Tünci, Betti:miért kérdeztétek ezt a zavarós-eltűnős dolgot?Valaki szólt vagy mi volt? :shock:
Saját vélemény:Ha engem zavar, akkor majd nem jövök, ennyi.De eddig nem volt még abszolút zavaró és sok a baba téma, szóval részemről nincs gond.Ami zavarna, de feltételes módban, mivel nincs jelenleg alapja a dolognak, az a vonalzók meg pocak fotók meg ilyesmik.De ezt már korábban is írtam.(Szinti kapcsán)

Kép
jázmin20

Home sweet home.....

Megy a mosógép ezerrel. Jó itthon, de jó volt ott is.

Franka, nem mondta, hogy ne biciklizzek, igazából jól esett, meg nem mentünk vadul azért.

Betti
Kép
betti0412

Jázmin én azért nem teszem fel ide a
vonalzóimat,tiszteletbe tartom mások érzéseit!
Arra is van topic,de az nem itt van! :wink:
Örülök,hogy jó hireket kaptál a dokidtól,hurráááá!
Én nem vagyok konyhatündér,de minden tiszteletem azé,aki igen!
De azért fincsi dolgokat szeretek enni ám! :wink:

Tünci én is rákaptam az itteni tesz-veszre,találtam kiságyat(persze matrac n.)25oo forintért!Csak itt még annyira nem elterjedt ez a dolog,de majd! :wink: :D

Betti üdv.otthon!
:D

Én is takaritom a hálót,épp most járt le a mosógép a fügönnyel!
Megyek,felteszem!

Tegnap voltunk a búcsúba,Fruzsi irtóra élvezte,2 körhintába beleült az apucijával,meg belement olyan ugrálóba(tudjátok ami úgy rúgózik)nooo,onnan alig lehetett kiszedni a 15hóst :lol:
Egy kb.3-4 éves fiú fel sem mert állni,de a Fruzsi nagyon bátor volt!
szintus

Sziasztok!

Zaha hát gyűlölni nem gyűlölöm de hinni nem nagyon hiszek benne a majmoktól származunk! :lol: :mrgreen:

Na nálam nagy újság van!!!! Mától Én is a munkanélküliek népes táborát gyarapítom!! :( De szomorú nem vagyok nem tudják, hogy mit veszítetek :lol: De ha ebben a hónapban sem jön össze a baba akkor felfügesztyük a babaprojectet :cry: :cry: Míg nem találok valami munkát!

Puszi!
grácus

Grácus...sajnálom!
Akkor most egycipőben járunk,deee nemsokára ünnepeljük a 3.-dik házassági évfordulónkat,egynapon,tudod szept 16.-án! :wink: Kép
szintus

Csupa nem jó hir.
Kivéke Jázmint, annak örülök, hog végre kis országunkban is csinálnak ilyen dolgot, megelőzve ezzel sok-sok aggodalmas percet, bár még így is lehet elég.
nekem is van mára, nagyapámat kórházba vitték, agyinfarktus, elhalás stb. Szegény még orvosnál sem volt soha, 80 éves, de arra készült, hogy még ma megy a fiúkkal halászni, mert öreg halász.
Egy hétig biztos bent lesz, holnap megyek haza meglátogatom, meg megmondom neki, hogy dédunoka lesz, hátha az segit neki a gyógyulásban. Sirt, hogy otthagyták, soha nem volt még távol a feleségétől 50 éve.
A brutális az volt, mikor két éve mamám került kórházba két hétre, Pestre és mi gondoztuk szó szerint nagyapámat, mert mamám nélkül el volt veszve teljesen, mint egy pici gyerek.
Akkor gondoltam először arra, hogy igaz a mondás, ilyen korban, ha az egyik elmegy, általában megy a másik is gyorsan utána. Akkor láttam miért. Egymás nélkül félkarúak, ez pedig már nem az a kor, mikor már érdemes újrakezdeni talán.

Grácus, az MNV Zrt. gazd vezető helyettese, 9 hónap munka után 20 misit vitt most haza végkielégitésként. Te mennyit kaptál? :evil:
Igazán rendezhetnél nekünk egy nagy bulit a pénzből, mert le se tagadd, ha máshol ennyi jár, biztos neked is adtak...... :?

Betti
Kép
betti0412

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?