Hali,
most jöttem színházból, a Győri Balett Chaplin-estjén voltam, szuper volt!!!
Fel vagyok dobódva tőle teljesen, kultúra pár hónapig mostmár úgyis kizárva
Jaimee, Jobbulást nektek!!! MI a baj????
Bicijósülés + sisak: Várkonyi téri biciklisboltból való, az ülés 8.500, a sisak 4.500 FT volt.... Nem is a legkisebb, és tök jól álítható a fejmérettől függően! Sokáig jó lesz sztem! Sokat mennek az apjával, élvezi nagyon Szabi még minidg!
Laptetőhöz gratula
Köszönjük a fotókra a reagálásokat
Andi, kilóban ott vagyok, mint Szabolccsal, 10 kg környékén, de kb. 35-nek érzem a pluszt... Centiben viszont: már ennyivel szültem Szabolcsot.... és még nééééégy hosszú hét elvileg....
ÁÁÁÁ, már nagyon bízom a max. 2 hétben!!!!!
Judit, végül akkor tuti vesztek testvér babakocsit?
Szülés: csak problémamantes legyen!!! Én szívesen szülnék megnt úgy, hogy először magzatvíz folyjon el, akkor tuti menni kell, nincs az a bizonytalanság, hogy na, induljunk,ne még, de mégis, de még várjunk....
Ja, és igen, én Db-ben végeztem...
Judit, jó pihizést holnapra! ÉS jó vásárlást
Szilbee, Dév unta a Kolompost? a többi gyerkőc sem kötötte le igazán?
Niki, délelőtt 9-től lent leszünk tuti megint, sztem KOssuth tér, vagy Tisza-part, csörgetlek fél 10 körül, jó?????
Anikó, de szuper lehet, hogy ennyit kint vagytok, nagy előnye ez a kertes háznak.... Dorcsi biztos nagyon élvezi a kint töltött idő minden percét, és az meg külön jó, hogy ilyen étvágya lett tőle!
Így is maradjon!
Katlina, de szuperek a képek, szereti Robika is a lovakat?
Te is milyen jól nézel ki, nagyon csini vagy!!!!!!
Péntek áll még?
Kata, akkor indul a biztonsági szerelés is??? Azóta, mióta szóltál, hogy úgy törnek be, hoyg a család meg alszik, kicsit félősebben mászkálok éjjelente a wc-re....
Olga, milyen típusú dokiban gondolkodsz?
Petinek boldog szülinapot!
No lépek aludni, hátha sikerál... Bár Bálint megint őrült szambázásba kezdett... Ugye ilyenkor ha már befordult fejjel lefelé, csak nem fordul már harántba, vagy teljesen meg, ugye?