Új privát üzeneted érkezett!

Joóóó reggelt!

Niki: írj, hogy mi van Veletek!!! Jobbulást Katának!!!

Bbj: vagy, ha Te tudsz valamit Nikiékről... Leti olyan ügyi, ahogy a bölcsiben elvan :lol: :lol: Gréti meg egy hölgy, annyira bírom :lol: Hát tényleg lehetett volna egy kicsit melegebb tegnap délután... :roll: na meg, ha nem lett volna szopi idő...

Bawlin Judit: jó nagy pocakod van ám.. mi lesz még ebből :wink: :roll: :lol: :lol: óriás bébi :lol: Tényleg, Annalucus Apájával volt amíg mézeztünk?

Márti: nem gyógyszerész nálunk senki... szerintem Szilbeeéknél valaki... anyukája?! Miért? Attól függetlenül hátha tudunk segíteni... anyám elég okos egy nő... szerteágazó tudással és tudni vágyással rendelkezik...

Szilbee: hogy van Dév? Őőőő hétfőn megyünk a kórházba röntgenre a szépséges doki bácsihoz... azóta is emlegetjük a barátnőmmel... mondjuk őket csütörtökre hívta be, de szerintem együtt megyünk oda is.

Dorka: de sokáig fenn voltál... az én Kisebbikem már 3. napja bal lábbal kel... ma is úgy tűnik...

Szamóca: szorítunk Máténak a versenyre!!! És a csajok hogy vannak?

Fanna: no megint eltűntél...

Ditke: van még vizsgád?

Anikó: te is be szoktál köszönni minden nap... tegnap ...?!

Katlina: hogy van a teljesen normális testalkatú és súllyú fiad? :lol: Pocakja megyen még?

Kati: olyan jó, hogy ilyen sok édesszájú van itt :lol: Majd átnézem tüzetesebben a no salty oldalt, köszi.

Jaimee: gyógyulsz-e már?

Olga: hogy van Balázs?

Kép

Kép
szolkata

Niki: ++++++++++++++
jaimee1

Kata: Aha, köszi, már tök jól volnék...viszont Réka is taknyos egy picit.

Balwin: Neeeem, dehogy. :wink:
jaimee1

Sziasztok!

Niki! :cry: ++++ Mielőbbi jobbulást és hazatérést kívánok nektek!

Kata! Köszi jól van Balázs, én is csodálkozom rajta. Tegnap már egyáltalán nem folyt az orra, nem is köhög, pedig hétfő óta újra bölcsizik. Ha gondoljátok ráérek hétfőn és csütörtökön, el tudlak benneteteket kísérni dokihoz! :)

bbj Judit! Peti mondta, hogy babanetes talit szerveztél! :lol: Mondom, tudom! :lol: Meglepődött a "tömeg" láttán! :lol:

balwin Judit! Rajtad meg kiakadt Peti, hogy tudtad a nevét! :D Sorolja nekem: ott volt az a másik Judit, végig telefonált, meg Kata, meg az a hosszú hajú srác! :lol: Ez Ádám lesz!

Olga

Kép
juhaszolga

Még valami:

Mega játszóház Szolnok Főiskolai (olaj) csarnok-Tiszaliget
Március 1. Vasárnap

3D-s térbeli mozi, egésznap kézműves foglalkozás és játék, bűvészműsor, élő díszállatok, arcfestés, lufihajtogatás. Légvárak, csúszdák, ugrálók. Ötéves korig külön légvárak-akár szülői kisérettel. Új őrület: Bobo-Car pálya.

A játszóház folyamatos belépéssel üzemel. myitva: 10-18 óráig.
A színpadi műsorok 11, 13.30 és 16 órakkor kezdődnek.

Gyermekjegx: 600 ft/megkezdett félóra, vagy 1800 Ft/3 óra. Kisérőjegy: 400 ft.

www.megajatszohaz.hu

Olga

Kép
juhaszolga

Olga! :lol:
[quote]h írta:osszú hajú srác
Ezt majd elmondom Ádámnak!
szilbee

Niki!

Mielőbbi gyógyulást Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!

Dorka!

Igen, az lehet mert Szonjának pisilnie kellett és az volt a legközelebb. :)

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74

Kata! Most próbálom meghallgatni a hangátrban a tegnapi riportot az autista kisfiúról. Remélem sikerál...

:?: Vki nem tud vmi bábszínházas programot :?:
szilbee

Nekem is vacak íccakám volt. Dettó mint Dorkáéknál, csak Dév neki állt hellózni a kiságyban óránként. Nüsz.nyüsz... sírás nem vót, csak szimplán kipattantak a szemei. :roll: :twisted:
szilbee

Azt hittem jön Vera hírekkel, de akkor én.

Nikiék bent vannak, eldurrantották szegény Katuska összes vénáját, és végül Kürthy kötötte be neki a lábába az infúziót. Várják majd a laboreredményeket, hogy hogyan tovább (talán vénás antibigyó) de az algopyrin tegnap a lázát levitte. nyűgösek mind a ketten a zárlat miatt Niki ki sem jöhet. :cry:

ja ja tegnap mini babatali volt.

tényleg beszéltünk róla, március? talán akkorra mindenki meggyógyul.

Olga!
ez nagyon jól hangzik, az ára kevésbé, de sztem mi vevők leszünk rá.

Szilbee!
http://www.vfmk.hu/020420090204 geynek talán jó lesz, és ingyenes!

én most a szigligetiben a gyerekelőadásban gondolkodtam. az si jó lehet!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Áve.

Részvétem az éjszakák miatt... Egyszer Luci is megébredt, elkezdett fecsegni :shock: De szerencsére visszaaludt 1-2 percen belül...

Dorka, én a múltkor belekóstoltam Apa száraz vörösborába (pont azért, mert mostanában nagyon sokat hallottam/olvastam a jótékony hatásáról - terhes nőknél is)... nem vagyok nagy alkeszes, de nem volt lelkifurdancsom :oops: Monnyuk tán 2 nyeletet ittam :)

Játszóház...lehet kinézünk :)

Kata, igen, Apával volt...bár még aludt Luci, mikor eljöttem otthonról, oszt aggódtam is, mer ébredéskor nagyon anyás a drága :roll: De nem volt semmi hiszti, elvoltak :D
Hááát, bízom benne, hogy Hunor is üti majd (legalább) Luci születési súlyát (3500g) :) Node nekem azé is ekkora a pockám, mer eleve jelentős hasfedő réteggel rendelkez(t)em :mrgreen:

Kati, Szonja jobban van?

Jaimee, akkor gyógycupp Rékának :( Hátha nem jön ki rajta jobban...

Olga, meeee? Nem nézte ki belőlem, hogy megtapadnak a nevek a fejemben? :lol: Jah, traccsoltunk anyukámmal - osztán annyira el is bambultam közben, hogy ha Peti nem szól rám, hogy Juditék amottan integetnek felénk, észre sem veszem őket :oops:

Dokik: hűha, én nem tudnék olyan dokihoz járni, aki bejövős... :lol: Legalábbis széttenni a lábaimot előtte... Azért Hunorral valszeg megnézzük ezt a szépséges Kövesdi dokit :mrgreen:

Vera, ismerős is voltál :D De ha nem mondod, honnan, sosem jövök rá :oops: Képek rólatok? :)
Khm, megint csendben vagy :wink:

Judit
Kép

Kép
balwin

Óóó, egyemismeg, szegény Katust jól megkínozták :(
Szegény Nikiékre nagyon rájár a rúd... komolyan, már olyan is megfordult a fejemben, hogy rontás van rajtuk...

Judit
Kép

Kép
balwin

Szegények! (Katusék) :cry: Akkor ezek szerint influenza, ugye? :(

Judit! Nagyon köszi a linket!! :D Ha ez bejön a fiúknak lehet több előadásra is elviszem őket.
szilbee

Sziasztok!

Nem tűntem ám el, teszek majd képet is, csak sajnos Bence is belázasodott tegnap, hívtak az oviból hogy menjek érte. 1hónap nátha után 3 napot sikerült oviba járnunk :(
Ma reggel is lázasan ébredt, de most itt rohangál, láthatólag semmi baja...

DE! ez semmi Nikiék bajához képest :( Délelőtt beszéltünk, szegény nagyon el volt keseredve :( Még nincs eredményük, de azt mondta hogy valószínűleg antibiotikumos kezelést kapnak majd, így jópár napig maradnak még :(
Úgy sajnálom őket, ez már tényleg sok amin keresztül kell menniük :(

Ne haragudjatok hogy senkinek nem reagálok, pedig szeretnék már hosszabban, talán ha délután alszanak a gyerekek... ;)
76vera

Sziasztok!

Csak egy életjel! Köszi az érdeklődést, jobban vagyok, csak a köhögés maradt. Ma már jöttem dolgozni.
Egész héten feküdtem, olvastam, pihentem, úgyhogy még a net sem volt nagyon bekapcsolva. Majd igyekszem pótolni a lemaradást.

De látom Nikiék már megint kórházban :( Atyaisten, de rájuk jár a rúd! Aki beszél vele, kitartást és mihamarabbi gyógyulást kívánok!!!

Évi és
Kép
csongianya

Jaj, ne már... :cry: Nikiéknek (((((((((((((((((((( ))))))))))))))))))))))), mihamarabbi gyógyulást !!!!!

Nem tudok visszaolvasni, annyit írtatok, majd igyekszem, mi sem vagyunk túl jól, én totál benne a takonykórban, alig látok ki a fejemből, Dorka is kezd sztem benáthásodni, plusz extra nyűgös... :( Persze megint jön ránk a hétvége...

Minden betegeskedőnek jobbulást!!!

donkoaniko

Szegény Kata! +++++++++++

Mielőbbi gyógyulást mindenkinek!

Iszonyú hideg van kinn! De jó nektek, hogy találkoztatok! Egy taliban mi is benne lennénk majd tavasszal! De egy nagy közös topikos Nefagos, vagy abonyi vadasparkos kiruccanásban is benne lennénk! Úgy várom már a tavaszt, hogy ne kelljen ennyi ruhát ráadni a gyerekekre!

Kinek mi a kedvenc sorozata?

Andi

Kép
Kép
andii

Nikiéknek mi is jobbulást kívánunk,szegényekre tényleg rá jár a rúd :cry:

Kata!
Teljesen normális alkatú gyerekem :lol: ,jól van nem megy a hasa,nem köhög,viszont ma anyosómnak influenzát diagnosztizált az orvos,szóval várom mi mikor kapjuk el :(

Voltunk ma az oviban!!!!
Könyvvásár van-e célból libbentünk be!
Ovónéni megkérdezte Robikát hogy megy-e vele a babákhoz-hát töbször nem kellett invitálni a fiamat,már benn is volt,én meg nyugottan válogattam a könyveket,bemegyek a csoportba hát Robikám ül a kisasztalnál és szinez,ott voltunk egy 1,5órát és úgy kellett kikönyörögnöm a csoportból hogy menjünk már haza!!!!!!Mintha mindíg is odajárt volna semmi idegenkedés a gyerekektől(ovónéni megsúgta hogy vihetem töbször is,szerintem élünk vele :wink: )

Dorka!
Róbert,nekem amúgy eszembe sem jutott volna ha itt nem az lenne a divat hogy a fiú az apjáról kapja a nevet(na meg nagyRobinak is ez volt a természetes)nálam a nyerő a Vencel :wink:

Évi!
örülök hogy jobban vagy!Csongi nem kapta el?
A férjed dolgozik?Vérnyomása,azóta sem ugrott fel?

Mostanában annyira elvagyok maradva az itthoni dolgokkal,hogy magam is meglepődök hogy ez sincs kész az sem,kupi folyamatosan este meg hullaként fekszem le.Ebben a sok tennivalóban az a rossz hogy érzem Robikától veszem el az ídőt,és ez már most egyre jobban bosszant,már a géphez sem ülök le annyit mert inkább csinálom amit kell.Ti győzitek,vagy hogy csináljátok?

Anikó!
Jobbulást!!

Andi!
Nagyon klassz farsangotok volt,a képek magukért beszélnek!

Kövesdi doki!
Hát jó pasi!

Égő sztori:
Mikor bementünk a kórházba 5perces fályásokkal-azért megjegyeztem hogy jóképű ez a Tóth Zoli is :oops: :oops: :oops: :oops:

Erika!
Megsem köszöntem még a hófordulós jókívánságot!-Szóval köszönjük
Nektek is most volt-Boldog Hóferdülőt Popinak!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katlina 2009.02.20 12:53-kor.

Kép

Kép
katlina

Betegeknek jobbulást!

Lányok, ez a Leti hihetetlen gyerek, azért bőg, mert ott akar maradni! engem meg jól megcsapkodott! még itthon is azt virnyákolta, hogy mói néni... :shock:

Andi!
nekem sok kedvencem van. sac, született feleségek, dr house, ncis, és csi, ügyosztály, médium, de barátok közt is, ha beérek....na szóval legyen izgalmas, vagy komikus. csi-fiket, és a bárgyúakat nem bírom, a többi jöhet. sajnos....

Judit,
Kép
Kép
bbj

Katlina!
örülj neki!
Mit vettél, végül? a múltkor nem si írtam, hogy sztem nagyapó, sé nagyanyó jobban élvezték a hóemberépítést mint Robika! :lol:

Hát nekem sem jutott volna eszembe a Mihály, de apa ragaszkodott hozzá nagyon. de erről már lemaradt! :lol:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Most csak rendeltem,tanyasi állatok,erdőben élő állatok(ezek keménylaposak)
Meg egy mondókás könyvet

Én már közöltem Robival hogy a másodikat én nevezem el,már a fiú és lánynév is megvan :wink: ,csak a bébi hiányzik :wink:

Kép

Kép
katlina

Andii: én alapvetően nem szeretem a filmeket, de az esti szopi és a Bencével való kirakózás, memória játék alatt megy a Barátok közt, így akaratlanul is szoktuk nézni, hallgatni. Hát imádom a telet, de most már én is várom a tavaszt... könnyebben lehet majd mocorogni a Kisebbikkel is. Jaj, meg sem dícsértem a farsangos képeket... :-)))

Bbj: hogy van a derekad? Leti... :lol: :lol: :wink: Hála égnek :lol: Takarítás kész? Nikiékről van újabb hír? Amíg nem volt kórházban Kata, már akkor is kapta az antibigyót vagy csak lázat nyomtak?

Nekem a felmosás van hátra...

Katlina: tök jó, hogy ilyen kedvesek nálatok az oviban... Vidd is akkor Robikát, had barátkozzon! Nyugi, én is mindig el vagyok maradva a házi munkával... csak akkor zavar már, amikor nagyon látványosan retek van mindenhol. Anyós zárjátok karanténba!

Ja, Márton a mai napon sokkot kapott... ugyan az éjszakánk nekünk sem volt túl jó, 1.10-es szopi után nem maradt meg az ágyában, így a párnámon töltötte 4.50-ig az alvás idejét... fél 6 körül szopi után letettem az ágyába, de negyed 7-kor ébresztőt fújt. Viszont 9-kor szopizott és fél 10-kor letettem hason a járókába... no azóta alszik... :roll: :shock: :lol: Behozza a 3 napi elmaradását.

Vera: Bencének is jobbulást!!! Tegyél majd képeket, hátha mi is ismerjük egymást, csak még nem tudunk róla :wink:

Évi: és egész héten pihiztél meg olvastál?! Tök jó! Csonginak hogy folytatódik az első osztály?

Tényleg valaki megy farsangi bálba? Olyan igazisba, beöltözősbe?

Én is felírtam a bábelőadást is és az ugrálósat is :lol: köszi!!!

Szóljon időben, aki még akar jönni a jövő héten röntgenre ... :lol: :lol: :lol: (Olga! egyeztetünk :wink: )

Kép

Kép
szolkata

Na, mi is csatlakozunk a pocsék éjszakás csapathoz... vagyis inkább hajnalhoz... Jázmin úgy döntött fél 4-kor, hogy elég volt az alvásból: nem sírt, csak vadul kiabált: "aja, aja, deje ide... " Bementem, elmondtam éjszaka van, aludjunk. Erre ő: " baba nem ájmosz, baba jácik szőnyegen..." Mondom, aha, fél 4-kor... :roll: Simi, ölelés, ágyba vissza, újból kezdi. Mondtam neki, ki kell mennem pisilni, várjon... Kicsit húztam az időt és mire visszamentem, elaludt. De persze már 4 óra volt, fél 7-kor meg keltem a nagyokhoz.

Nikiéknek jobbulást, őt meg sokszor öleljük, gondolunk rá, nem lehet most könnyű...

Minden betegeskedőnek - kicsinek és nagynak - is gyors gyógyulást kívánunk!

Tesóm hazahoztuk a reptérről. :lol:

Judit, de ügyi lányod van! :lol: Háát, nekem először az volt a furi, amikor a lányom "leóvónénizett" otthon :lol:

Mi meg a nagyokkal elmegyünk a hétvégén Kisbérre, Mátét nagyon megviselte most ez az orvososdi, ki kell tombolnia, pihennie, pancsolnia magát, úgyhogy majd vasárnap jövünk. Jázmin meg anyáéknál lesz. Tesóm úgyse látta már 1,5 hónapja, kint meg fiúkra vigyáz, legalább lesz neki egy kis változatosság :wink: :lol:

Szép hétvégét Mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Szami!
irígy vagyok!!!!!!!

ez a kincsem wellness?

Máténak menneka drukkok!

Ja, ah valakit érdekelne, amit írtam a múltkor, a sopronit, meghosszabbították április 8-ig talán.

Kata!
derekam továbbra is szar, msot itt ültem, egy ideig, ruhákra vadásztam, gőzöm nincs hogy fogok felkelni.

nem, nem kapott antibigyót... sztem sajnos.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Itt vagyok. Délutáni csendes pihenő van, ilyenkor van 3szabad órám ;)

Visszaolvastam mindent, de nem sokra emlékszem :(

Andi, nagyon szép kis tigrised van :) Most ez vicces lesz, de nekem Te is ismerős vagy :) Nem a szandai Munkácsy oviba járt Maja? A karácsony előtti ovis játszóházban-táncházban láttalak talán titeket... Vagy nem? :roll:

Dorka, szerintem a Baláti Balázs tök jól hangzik ;) Hogy van Szabi? Nem lett beteg remélem!!

Én úgy félek az influenzától :( És állítólag az oviban (még) nincs. Csak tudnám hogy akkor mitől lázas Bence... Most épp nem, de egy kicsit tartok az estétől.

BBJudit, hogy neked milyen ügyes kislányod van hogy így tetszik neki a bölcsi :) Neked nem nehéz az elszakadás?
Mert én nehéz eset vagyok és Bence így nagyon nehezen szokott be az oviba. Együtt sírtunk :oops:

Szamóca, mióta olvasom a topicot, láttam ám többször a ti Jázminotokat, nagyon szép kislány! De Anna is, nekem felfoghatatlan hogy lehet valakinek ilyen szép hosszú a haja ennyi idősen :) Máté pedig nagyon okos! Ő megy ma a matek Zrínyi versenyre? Vagy ez nem egyszerre van mindenhol? A nővérem kislánya most írja (10éves).
A hétvégére jó pihenést Nektek! :)

Kati, a Sinupret rossz?! Nálunk úgy innák a gyerekek mint a vizet. Bence koktálnak hívja mikor azt szedjük és naponta többször is szeretné :) De Jázmin is simán megeszi, bár ő egyelőre még mindent benyel :) Én kicsi teába vagy gyümölcslébe keverem nekik.

Kata, szerintem Téged nem ismerlek vagy legalábbis nem tudok róla ;) Ha a mi 2.gyerekünk is fiú lett volna, ő is Marci lett volna, csak Marcellként :)

Hát ennyire emlékeztem fejből, bocsánat ha valaki(ke)t kihagytam.

Rólunk annyit kell tudni hogy 1éve Szandaszőlősön lakunk, a világ végén, de azért szeretünk itt lakni :) Előtte a városban laktunk, még előtte pedig Budapesten, mert ott dolgoztunk, a férjem dolgozik is a mai napig. Minden nap ingázik szegény :?
Bence még Pesten született, ő 5és fél éves lesz napokon belül ;) Jázmin pedig 20 hónapos, őt már Szolnokon, Mosonyinál szültem. Császárosak voltak midketten.
Tudom hogy itt is többen jártok Mosonyihoz, lehet hogy ott találkoztunk már :) Vagy a gyerekorvosnál, mi is Orosz Á-hoz járunk, róla is volt már szó itt úgy emlékszem.

Teszek képeket a gyerekeimről ;)
Kép

Kép

Kép

Kép
76vera

jó nagyok lettek a képek, bocsánat :oops:

Szamóca, már látom hogy megy a Zrínyire Máté is, akkor tárgytalan a kérdésem :wink:
76vera

Hall! Na látom akkor van nagy élet mikor én nem vok... :lol:

Judit! Vera! Köszi a híreket Nikiékről!

Vera! Nagyon szépek a gyerekeid! Vonalzót csinálsz majd? 3 szabad óra? De rég volt nálunk 3 óránkeresztül nyugi... Irigy vok! :lol:

Látom szinte mindenkit elkapott vmi kórság!

Ösznépi GYÓGYULJATOK!!!!

A Sinupretet nálunk Dávid imádja, Levente úúútálja. De mindennel így vannak... amit az egyik szeret azt a másik nem. Sebaj... kiegészítik egymást. :wink:

Dorka! Mami hogy vette, hogy egy ideig még nem lesz kislány onoka? Elfelejtettem tőle tegnap megkérdezni. Vasárnap megyünk Falvára. Dáviddal csak délutánra!

Judit! Ilyen nálunk is volt. Mikor megölelte Levente a gondozónénit anno, engem elötnött a féltékenység. :lol: Te hogy viseled?

Katlina! Édes egy fiad van! :lol: Örülök, hogy jól van végre a nagylegény! :D
szilbee

Mivel béna vagyok, és nem tudok idézni:
Balwin Judit írta:

Dokik: hűha, én nem tudnék olyan dokihoz járni, aki bejövős... :lol: Legalábbis széttenni a lábaimot előtte...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Hááát, én lehet elgondolkodnék rajta, hogy megérne egy ajtócsapkodást! :lol: :lol: :lol:

Olga

Kép
juhaszolga

Közbe írtam mást is, csak az idézet beszúrással eltünt minden, még az idézet is... :oops:

Vera! Szépek a gyerkőcök! Bár én már Jázmint láttam, de nagyon nagyott nőcisedett azóta!

Nikiéket úgy sajnálom! Nem igaz, ebben a kórházban senki sem tud vért venni gyerektől?

Andi! És a férjed mindennap átmegy Pestre? Mit dolgozik? És hogy kerültetek onnan ide? Valamelyikőtök szolnoki?

Jaj, tényleg Szami, de jó, itthon van tesód!!! És mentek hétvégén pihizni?! De jó!

bbj Judit! Tényleg csodalány ez a Leti! :shock: Megvan a gondozónők új kis kedvence! Nevetnem kell, ha arra gondolok, hogy csapkod feléd, hogy menj haza, ő még játszik! :lol: :lol: :lol:

Katlina! Én Tóth Z.-val csak egyszer találkoztam, de nekem az ragadt meg, hogy Istenem, de fiatal!
Takarításhoz én is most kezdek hozzá, ami belefér még ebbe a háromnegyed órába. Ma nem jön haza Peti, Pesten van találkozója a cimborákkal, hepajkodnak! :lol: Úgyhogy holnap délelőtt csak feküdni akarok az ágyban, és nézni a Kisvakondot! :lol: :lol: :lol:

Tényleg Szilbee! Hétvégén veszek üres dvd-t, Peti átmásolja nekünk, illetve itt kérdezném Dorkát is, hogy nektek is másoljunk akkor? Lényeg a lényegtelenben, hogy akkor hét elején vissza is tenném Levi zsákjába, ha úgy jó nektek.

Andi! Én is a House-t szeretem, illetve hétfőre betették a mentalistát, azt is megnézem. Tiszta Robert Redford benne a fickó, nem? Mást nem nézek. Az "új" helyszinelők nekünk nem jöttek be (NCIS, NY, meg mit tudom én már milyenek vannak), olyan elcsépelt, lapos szövegek vannak benne.

Olga

Kép
juhaszolga

Olga! oksa! Én meg teszek majd elülső zsebekbe interspuris pontokat! ;) Azé majd szólunk az óvónéniknek, nehogy félreértsék a szándékod.

Érdeklődve figyeltem mi fog kisülni az idézésből! :lol: :lol:
szilbee

Vera: de oda jártunk! Meg Szandán is laktunk. Én szerettem ott lakni. Csak Apa ingázását már kevésbé, ezért költöztünk el. Ha raksz fel egy nagyobb képet magadról biztos megismerlek! Nagyon aranyosak a gyerekek! Melyik csoportba jártok az oviban? Nekem is Mosonyi a dokim. Szerintem én innen is vissza fogok hozzá járni. Már lassan aktuális is lenne. Jázmin fog menni bölcsibe?

Andi

Kép
Kép
andii

Nekem is Mosonyi volt a dokim! 8)
szilbee

Szilvi: így találtam rátok! Amikor tervben volt Nóri, kíváncsi lettem volna a kórházra, dokira, császár után milyen lehetőségek vannak. És ahogy elkezdted a topikot rögtön a magaménak éreztem. Itt ragadtam olvasni. Először Dávid születését izgultam végig! Az a szüléstörténet a férjed részéről fantasztikus volt!

Andi

Kép
Kép
andii

Kép -így kezdődött Kép -18óra múlva Kép -még itthon Kép - bálban Kép
Kép - keresztlányom 3 éves
Majd később írok is, de most csak erre van időm.

Kép
Kép
bmárti75

Márti: tündéri a lányod! És ahogy pózol... :)

Andi

Kép
Kép
andii

Vera: Nagyon szépek a gyerekek!!! :P

Andi: Hehe...Én is Szilvin keresztül találtam a fórumra. Akkor váltottam dokit és nála érdeklődtem, hogy jól tettem e, milyen doki M doki, ezaz... :lol: Csak aztán nem bírtam ki és rögtön írtam is....vagy majdnem rögtön.

Márti :hű, micsoda frizura! :P

Olga:

[quote] írta:n Tóth Z.-val csak egyszer találkoztam, de nekem az ragadt meg, hogy Istenem, de fiatal!

Jaja, dettó. Amikor én találkoztam vele 2 éve kb :?: :?: ...akkor még friss szakvizsgás volt.

Ezt a Mentalistát már láttam valahol, valamikor, csak nem jövök rá miben. Szájmon gyerek...

CSI sokat nézek, szeretem....bár sokszor azt gondolom és minden bizonnyal ez így is van, hogy túúúúúúúúúúl sokat. Egyik csatorna nyomja orrba-szájba. :? :?

Szami: Jó pihenést nektek!

Nikiéknek továbbra is:++++++++++++
jaimee1

Sziasztok!

Vera!
uolyan szőnyegünk! mond te hoyg takarítod? vagy csak mi koszolunk? :oops: a corában kari előtt gyönyörűen kitakarítortták, de már megint lehetne vinni. :cry:

nagyon szépek a gyerköcök, és Jázminank si hosszú haja van!!!!!

Olga!
én a mentalistát nem ismerem

Jaimee!
ha nem ismerted Szilbeet, akkor nem értem, hoyg kérdezted. a topikba?

Márti!
nagyon édes !!! és az a mosoly! apjának be kell "vetnie" majd otthon si magát!

látom pókember is még mindig favorit.

voltam Nikiéknél a kórházban, vittem egy ksi "hazait", de mivel tilalom van, csak kiszaladt, meg vissza, és szegény Katuska is nyűgös volt. kapott már augmentint, hátha az most már ellátja ennek a carnak a baját!

Judit,
Kép
Kép
bbj

bölcsi
én örülök, hogy eddig így beszokott, ha fordítva lenne, a lelkiismeretem nem hagyna nyugodni. a mhelyen meg majd meg sem melegszek, máris indulhatok érte, az a 4 óra hossza nem olyan sok!

Grétinél másképp volt, sokkal nehezebb volt az elszakadás. valahyog az első mindig mindennel rosszabb a legelső betegség, a legelső elesés. Letinél ezeket valahogy fel sem vettem. ő nem si annyira félénk, mint Gréti nem nőtt annyira burokban

Judit,
Kép
Kép
bbj

Köszönjük a dicséretet :)

Szilbee, nálatok is más a két gyerek? Mert én ezen mindig csodálkozom. Mármint hogy nálunk is teljesen mások, de mindenben!! Annyiban hasonlítottak csak az elején hogy mindkettő kis súllyal és hosszú hajjal született :)

Olga, az ingázást tőlem vagy Anditól kérdezed? ;) Az én férjem Budán dolgozik egy külker cégnél. És a napi ingázás mellett sokat utazik külföldre is :( Mindkettőt nehezen viselem. De az ingázást miattunk/miattam csinálja.
Mi alapból szolnokiak vagyunk, ill. ő rák.falvai, de én elmentem Pestre dolgozni, ő miattam jött fel, és azóta is ott dolgozik. De soha nem szerettem volna ha a gyerekeim Bp-en járnak oviba, suliba, nekem az a város olyan személytelen :( így visszajöttünk ide, tavaly vettünk egy házat és itt is fogunk maradni ;) Csak ennek az az ára hogy ő minden nap 5kor kel és este 7körül jön haza :(

Andi, és merre laktatok Szandán? Eladtátok a házatokat?
Az oviban a Margaréta csoportba járunk, a vezető óvónő Judit, és Ágika a két óvónénink :)
Jázmin nem lesz bölcsis. Szívem szerint oviba is csak 4évesen adnám, de ezt majd meglátjuk ;)

Márti, micsoda haja volt a kislányodnak! :) Szép kis Hófehérke volt :)

BBJudit, ezt a nagy szőnyeget még csak egyszer tisztítottuk, itthon, Vanish szőnyegtisztítóval bedörzsöltük, hagyni kell megszáradni és másnap jól kiporszívózni. De nem igazán volt koszos, így nem tudom hogy ha tényleg foltos akkor az kiszedi-e? Nekünk van 3 ugyanilyen kicsi szőnyegünk is, na azokat én is a Corába hordom és nagggyon szépek lesznek utána.

De aranyos vagy hogy bementél Nikiékhez! :) Remélem most már hamar rendbejön Kata, már megy az antibio.

Na, hétvégén nem nagyon leszek, mindenkinek jó pihit :)

Sikerült a vonalzó :) Pedig azt írta hogy túl hosszú.

KépKép Kép
76vera

sziasztok,

Niki, sokat gondoltam rátok, nagyon -nagyon rátok jár most a rúd, reméljük ez volt az utolsó.... :( KIcsi Katának és nektek is nagyon nehéz lehet, együttérzünk Veled!!! Mielőbbi gyógyulást kívánunk!!!

Vera, mennyit nőtt Bence!!! ÉS Jázmin is olyan nagylány már!!! remélem tavasszal sűrűbben összefutunk!! Nem irigyellek Apa ingázása miatt... neki is fárasztó, és kevesebbet is lehet veletek. De tudom, valamit valamiért...
Peti sem tartja kizártnak, hogy ingázzon 1-2 év múlva, ha úgy alakulnak a dolgok.

Judit, Leti igazi mintabölcsis :) De jó!!!
Munkát melyik nap kezded? Ruhatár frissítve? :wink:

Katlina, nagyon jó lehetett az oviban, és milyen rendesek, hogy felajánlották, menjetek máskor is! Én is biztos élnék vele, látom Szabin, hogy nagyon imád gyerekek közt lenni.

Szami, pihenjétek ki magatokat, töltődjetek fel!!!

Márt, de szép Hófehérkéd van! :) Jó volt a banzáj?

Olga, nekünk nem kell átmásolni, mert hiába mutogattam neki, 4-5 mese a favorit, a többi vakondosat egyelőre nem hajlandó nézni...
Csak a hóemberes, karácsonyfás, kisautósat nyomathatom...
Tóth Z.-val én is találkoztam, amikor szültem, ő volt az ügyeletes, ő vizsggált meg először. MEg ugye most 4D-n. De valahogy akkor nem is figyeltem, hogy néz ki, "másállapotban" voltam... :)

Szilbee, sztem titkon mind a 4 nagyszülő kislányt várt, de amikor hallották, hogy mennyire örülünk a kisfúnak, meg hogy minden rendben, nem volt csalódottság. Meg ugye nálunk még nincs kizárva a 3. babó sem... Csak asszem nem most lesz, bár még bármi lehet
:wink:

Anikó, Dorci estére jobban lett? Vagy maradt anyűgi?

Rólunk: Szabi ma már nem volt nyűgös, csak kicsit a ballábbal-keltem-fel-nem-hallgatok-a-szép-szóra oldalát mutatta ma a gyerek.... de túléltük..

Turizósok, a KOssuth téri kilósban 999 FT/kg a gyerek- és felnőttruha, a gyerekturiban ma még 50%-kal, csüt.től 75%-kal olcsóbb minden, a Heliker mellett az egyes ABC-nél hétfőtől lesz minden 75 %-kal.
Nekem ma sikerált kb. 10-12 ruhadarabot vennem Kistörpének :)
Téli kabát, nadrágok, pulcsik, napozók stb.

Kép
Kép
dorkáék

Az uccsó pá hsz-t még nem olvastam, de addig is:

Nah :( Betegeskedőknek jobbulást!

Andi, még én sem írtam a farsangos képekre :oops: Nagyon csinik voltak a lányok :)

Márti, Angi is nagyon szép Hófehérkeként (is) :)

Jaimee, a Szívtipró gimi-ben játszott a Szájmon...ósztrál gyerek :) Asszem nem is túl pozitív figurát, úgyhogy nekem annyira nem tetszik 8)

Amúgy megnéznék már egy részt telibe, de még nem adta ki :?

Viszont az új fóbiám a Terminátor sorozat :shock: Hátbazz, attól kifeküdtem...már a harmadik rész is sok(k) volt számomra (mesterkélt, direkt), nemhogymég sorozatot is lessek belőle.

Úlláccik válogatós vagyok (valamennyire) sorozatok terén, mer a helyszínelőkből is csak a vegasiakat szeressem :wink: És ha már vegas, a Las Vegast is szoktam lesni, ha elcsípem.
Amit meg nagyon szerettem, de már nincs HBO-nk (meg tán már nem is megy), az a Carnivale!
Noés persze SAC :wink: Meg a feleségek.

Olvasok tovább...

Judit
Kép

Kép
balwin

Hall!

Jöttem elköszönni... 7végén nem leszek. Nagyszülőzünk ezerrel!

Vera! Jajj nagyon! Tűz és víz a két fiú. Nem győzök csodálkozni, hogy mennyire... annyira hihetetlen! és egyúttal nagyon élvezem is. 8)
Jók a vonalzók! ;)

Judit! Anno sem csak ebbe topikba írogattam. Nem volt nehéz rám lelnie Erikának!

Na meg hogy mások is rajtam keresztül jutottak ide, nagyon jól eső érzéssel tölt el. :oops: :) Nem mintha az én érdemem lenne, hogy jó a csapat!

Szami! Jó kikapcsot nektek!!!

Andi! Még mindig azt mondom, nagyon kár hogy nem csatlakoztál hozzánk korábban! De a lényeg végülis, hogy nem halogadtad tovább! :wink: :)

Márti! Nagyon szép a lánykád!!! :D

Sorozat... én még mindig a fenteziseket szeressem, azok meg 7végén vannak du-i matiné gyanánt. A többiről nem sokat tudok, lévén hogy Dév is velünk alszik egy szobában (már nem egy ágyban, mert leszokattam róla... nem volt nehéz... sírás és nyűglődés nélkül ment a dolog.)

Hirtelen ennyi! Jó 7végét mindenkinek!
Betegek! Gyógyuljatok!!+++++++++++
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilbee 2009.02.20 21:07-kor.
szilbee

Balwin! Ha u.arra gondolunk, akkor a Carnivale (vándorcirkuszos) megvan nekünk dvd-n. Meg van az össz. rész, de még nem jutottam oda hogy vévig is nézzem...
szilbee

Jó reggelt Mindenkinek!
Köszönöm Angéla nevében is a dícséreteket. A farsang átlagos volt.Itt helyileg az a szokás hogy a művelődési házban tartják meg az egész óvodának egyszerre a farsangot(5csoport).Közösen énekelnek, színpadra vonulnak-bemutatkozni, volt az idén a helyi táncstúdió növendékeinek elődaása és hapsi -nő is énekelt.Büfé, fánk, tombola.
Sorozat: mivel sajnos elég nagy az alvásigényem, éppen ezért örülök ha a Jóban-rosszbant látom, de letöltve megszoktam nézni a született feleségeket is.

Kép
Kép
bmárti75

Tök jó dolog történt velem! A Bookline-ról szoktam könyveket rendelni, hónapokig gyüjtöm össze, miket szeretnék majd olvasni, és most összegyűlt annyi, hogy már 2 hete tervezgetem, hogy megrendelem. Le is ültem a gép elé, hogy akkor nosza, de előtte megnéztem az emiljeimet és pont most érkezett egy +10 százalékos kupon a 20% mellé. Úgy örültem neki!

Egyébként most meg Dorkáé volt a laptető...

Szanda legvégén volt a házunk a Kölcsey úton. Elvileg eladtuk, le van foglalózva, most intézik a hitelt.

Sorozatban nekem az abszolút kedvenc a Kés alatt. Annyira eredeti történetek voltak benne. De csak az nézze, aki végig tud nézni egy két plasztikai műtétet! Mellette a House, Feleségek, Szívek szállodája, Simlis és a szende, Szex és New York.

Andi

Kép
Kép
andii

sziasztok!

Niki!

jobbulást nektek!

dokikról!

Kövesdi doktorúrnál mi is voltunk egyszer csak én a sógorom útján, mert mikor Bettike pici volt sántitott egy kis ideig s megnézettük vele. nagyon rendes volt nem kért semmit pedig a kórházba mentünk be hozzá délután :-)

Márti nagyon csini volt Angéla

nálunk Bettike bohóc akar lenni....

hát rólunk most ennyit. Mert ugy igazából nem történt semmi velünk.
Meg most már nagyon írnom kell a szakdolgozatomat......pfújjjj hogy utálom!!!!

szép napot!

Kép
kbernadett

Áve.

Gyorsba... :oops: Én sem leszek 1-2 napig, naccülőzünk szintén :)

Katlina, akkor az már most szimpi ovi :D Fajin, hogy Robika is így elvan a többi gyerkőccel :) Ehehe... azé ügyes gyerekeket szültünk ebbe a topicba :wink:

Szilbee, igen, a vándorcirkuszos Carnivale :) Pár részt sikerült felvennem, és a legizgalmasabb résznél hagyta abba anno az HBO :? Azóta sem tudom, hogy nem készült több rész, vagy csak nem adták, vagy lemaradtam róla :roll: Tizenvalamennyi részig jutottam, ha jól emlékszem. Lehet, elkérném majd a dvd-t, ha szabaaaaad :)

Télleg Andi, Kés alatt! Azt is szerettem :D Már-már szürreális sorozat... Gilmór brádörzt (így híjjuk itthon) is lesem.
Gratu a jókor jött kedvezményhez! Én is nagyon tudok örülni (mostanában egyre jobban) az ilyen "apró örömöknek az életemben" :)

Dorka, harmadikat is terveztek? :D Nálunk Pöttömmel bezár a bazár...

Vera, nagyon szépek a gyerkőcök, Jázmin igazi kis hölgy :D A haja meg emlékeztet Szami Jázminjáéra (csak világosabb változatban) :wink:

Szami, jó pihizést Mindannyiótoknak! Remélhetőleg Máté is fel tud töltődni.
Tesód meddig marad?

Kata, én utoljára iskolai farsangon voltam, bálban (vagy beöltözős farsangi izén) sosem... most amúgy is csak max. hordónak öltözhetnék be :mrgreen: Vagy pingvinnek...bálnának...szumósnak...

Judit
Kép

Kép
balwin

Balwin: vagy hóembernek! A középső gömb adott! :lol:

Andi

Kép
Kép
andii

Andi, nálam az alsó meg a felső is :mrgreen:

Judit
Kép

Kép
balwin

:lol: :lol: :lol:

na mentem nyújtom a pizzámat.

jó pihizést az odalevőknek, a betegeknek továbbra is jobbulást!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?