Boldog első szülinapot Didri!!!!
Boldog szülinapot Pimpoka!!
Boldog szülinapot Andi!!( így utólag is)
Klári, azért nem szóltam, hogy nem lesz búcsú, mert mondtad, hogy úgy is felhívsz előtte.
Meg az idő is pocsék volt... Nekünk van digitális mérlegünk, még Sárikánál örököltük, ha gondolod, kölcsön tudom adni, hogy lemérjétek a kisasszonyt. Eddig én egyszer mértem, mennyit eszik. Azt is csak kíváncsiságból. Múlt héten volt, 110-120 ml között, mozgott a Drágám, azért nem volt pontos. Egyébként hetente szoktam mérni a súlyát fürdés előtt. Gyarapszik a lelkem rendesen. Mióta hazajöttünk a kórházból, (3 hete), 900g-ot hízott.
Henus, Verna, köszi a pancsis válaszokat. Megnyugodtam, akkor majd az idő megoldja a kérdést
Lehet, hogy nálunk is úgy lesz, hogy apát felváltja a hugica. Vagy csatlakozik??
Piroska, gratulálok az egyedül elalváshoz!!!Elárulnád nekem ezt a trükköt? A két éves lánykám még mindig cicin alszik el. Vagy nagy ritkán apával, egy órás mese után.
Henus, jobban viselte sárika a távollétemet, mint gondoltam előre. Nem bízták a véletlenre a helyzetet, mert itt volt Dédi is végig, így egész nap le volt Sára foglalva, apa, meg Dédi rengeteget játszottak vele. Este apa mesélt neki, akkor keresett, de tudta, hogy hol vagyok, meg hogy majd hazajövünk a kistesóval. Az elején egy nap kétszer jött ő is látogatni, édes volt, örült nekem, mosolyogva köszönt el, integetett, a második napon már sírt, hogy anya is jöjjön haza. Akkor a következő nap ő nem jött be, másnap meg már mentünk haza. Mikor legelőször hallotta sírni a babát, akkor ő is keservesen elkezdett sírni, hogy "Hír a pici baba". Most már hozzászokott
mondja, hogy pici baba cicizni anya cicijéből. Baba is. (azaz ő)
Bár már néha az "én" személyes névmást is használja, de olyan cuki, magát babának, a hugit pici babának hívja. Szóval kibírta cici nélkül négy napig, és utána folytatódott a dolog. De már nem bánnám, ha ő abbahagyná...bár erre nincs egyenlőre remény.
Mutatok két képet a lánykáimról:
Ki kicsoda??:lol: