Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lanyok!

5 napig nem volt hozzaferesem a nethez, de most mar folyamatosan probalom kovetni az esmenyeket.A kovetkezo probalkozasunk fagyibabas lesz szeptemberben.Ha valaki tud valami infot Szmatona dokirol az legyenszives irjom.Ketsegek kozott vagyok vele kapcsolatban!
A fagyibabas beultetesnel mik az eselyek?
trixi9

trixi!

ugy tudom, hogy a fagyibabáknak ugyan annyi az esélyük, ha felébrednek a fagyasztásból, mint a friss embrikéknek! jujjj... megpróbálom szebben leírni...
szóval előfordul, hogy nem mindet sikerül felolvasztani, de álltalában igyekeznek gyorsan lefagyasztani őket, hogy felolvasztásnál ne legyen probléma.. a felébredt embrikék viszont ugyanolyan értéküek mint bármelyik. emiatt nem kell izgulni.

au. probáltam kedvesen leírni, de valahogy nem tűnik kedvesnek. :(

lányok!
asszem kezdek becsavarodni. A férjem szerint már csak a babaneten élek és ezzel foglalkozom... asszem igaza van...
ma végig böngésztem a netet, hogy a világban hol és mennyér csinálnak icsi-t. floridában palm beach-en már 10000 dollárért lehet..
sajna ott sem 100% :(

akár mennyire igyexem nem tudok mással foglalkozni :(
szerintetek van olyan, hogy lombik depresszió? mert szerintem engem most ért el:(
a férjem próbál segíteni, de annyira racionálisan gondolkodik és ezt is olyan pasisan oldja meg. ez egy probléma aminek dolgozunk a megoldásán... én meg elég hirtelen érzelmű vagyok és mindig veszekedés lesz a vége...
na mind1 majd kilábalok belőle...
bocs, hogy ide ömlesztettem, de most annyira muszály volt kiirnom magamból Kép

katyerina

Angel, Anikó!
Ti szedtek magne B6-ot, folsavat, v. valami mást? Most jutott eszembe, hogy az inszemnél ilyenkor már bőven szedtem, most meg valahogy nem is került szóba a dokimnál. Véletlenül maradt ki??????

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok! :)

Gabibi,
bizony a halvány csík is csík! :wink: Mára biztos megerősödik! :)

Lola,
sajnálom a nega tesztet :(

Lois,
gratulálok az 5 tüszőhőz! :)
Az endótol is meg tudott szabadítani, kedvenc dokink? Nem is tudtam, hogy a leszívással egyidőben ilyet is el lehet intézni! Nahát! :shock: Sajnálom, hogy endos vagy! :(

Ma kiderül hány kisfickó ért célba! :) Reméljük 5! :wink:

Krizsa doki javaslatára én szedek 3x2 MagneB6-ot, és egy folsavat a 3 mg-osból. Na és iszom a bort! :lol:

Kismókus :)
igen aug. 31-et írhatsz a teszthez!

Anikó,
óriásdrukk a punkcióhoz! Várjuk a híreket! :)

Ja, szembesültem a mosogatógépes problémával, és bárhogy igyekeztem koncentrálni, egyszerűen majdnem mindig hajolás lett a vége :roll:

Magamról annyit, hogy nem érzek szinte semmit, néha feszül a hasam v. kicsit fáj, de fogalmam sincs, mi a jó... bár ez is biztos egyéni...
angel37

Lois! Az 5 nagyon szép eredmény! Nekem 3 petesejt érett, ebből kettő kicsi volt! Mégis + lett az eredmény!!!

Anikó! szorítok nagyon!

Vitaminszedésről: Én Elevitet szedek, Magne B6 3x1, (+Duphaston 3x2), + 500mg C vitamin. Eredetileg 1000mg-ot mondtak, de elfeleztem, mert a sok C vitamin fejlődési rendellenességet okoz, én meg nem tudom, mennyi a sok. Viszont erősíti a nyálkahártyát, mikor barnáztam, akkor kaptam.

A mosogatógép nálam is szűk keresztmetszet, én is lehajolok ha nem figyelek, de gondoljatok bele, ha mosogatni kellene, akkor meg ott állnánk fél órákat! :lol:

Katyerina! Porontykáról a másik fórumon írtam, olvasd el, ha gondolod. Csináltak múlt héten uh-t, mozgókép, aki szeretné látni, annak tudok linket küldeni, és majd csinálok belőle képet a babás fórumra. A "depressziót" megértem, a hirtelen fellobbanásokat is. A babanet-függést is. Én akkor voltam depis, mikor a méhnyakműtétem volt, akkor nagyon elkeseredtem, hogy nem lesz már gyerekem. Semmi más nem kötött le, majd egy évig. Tudom, hogy béna tanács, de nézz ki magadnak valami tanfolyamot, most úgysem dolgozol, vmi nyelvtanfolyamot, vagy varrást, amivel telik az idő és elfoglal. Aztán a babánál meg hasznos is lehet! Minden rendben lesz, és sikerülni fog, ne aggódj, legyél vidám és optimista, az jó a babának, akkor fog beköltözni! :lol: Vagyis hamarosan!

dkata

Csajok :)
a mosgatógéphez én mindig is hajolgattam, terhesen, ET után... és a biokémiainál is, akkor már a két cielendő 14 hónaposom is megvolt.
utálok mosogatni, így maradt a hajolgatás :D :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Halihó!
Most beszéltem a Kaálival, három babánk már biztosan van :lol: :lol: :lol: !!!!! Még várjuk a többieket is, hátha ők is beindulnak. Szinte biztos, hogy csütörtökön lesz a transzfer, Anikó jól mondta!!! :wink:
NA megyek örörmködöm tovább!!!
Pusz!!!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

loiska!

ez nagyon jó hír! Kép gondolom már nagyon izgatott vagy! drukkolok!

Anikó!

egésznap görcsben van a kezem! ha ven erőd jelentkezz!

Kata!

köszi a lelkitámaszt, olvastam a másikon porontykát, irtam privit!

katyerina

Katyerina!
Köszönöm szépen! Persze nagyon izgulok!!! :lol:
Angel!
Igen én is teljesen lehidaltam, mikor mondta, hogy leszívta az endót. :shock: Így mondta: "Nem hagyta volna a lelkiismerete, hogy otthagyja..." Hát nem egy tündér???? Nem hiszem, hogy ebben a helyzetben sok orvos foglalkozott volna vele

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Némi változás történt. Most hívtak a Kaáliból, mégis holnap kell mennem a visszaültetésre, ez mit jelenthet??? Hogy jól osztódnak vagy valami ilyesmi???

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois :)
gratulálok a 3-hoz! :)

Már holnap beültetés??? Lehet, hogy ilyen gyorsan osztódnak? :shock:

De, tündér! :lol:
angel37

Loise! :D
Gratula! Kép
Már éppen beírtam a táblázatba a csütörtököt, amikor láttam, hogy szerda! Hűha! Az már holnap van! Szorítok!

Anikó! :D
Veled mi a helyzet??? Jelentkezz!
kismokus

a korai beültetés nem sokat jelent.
Lehet jó meg rossz oka is.
Ha nem jó minőségűek az embriók, akkor minél kevesebb ideig tartják őket kint, mert a pocakban több az esélyük. Ha kevés van, akkor sem szeretnek kockáztatni, hogy bármelyik leálljon a fejlődésben a tápoldatban.
Szóval még önmagában nem jelent semmit.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya!
És ez korai beültetésnek számít??? Olyan 50 óra telik el. Alapból szerda volt először megadva, a laborban mondtak csütörtököt!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ez hányadik nap?
3. vagy 2.?

a 2. a korai, a 3. az általános... utána ált. 5. napon ültetnek vissza.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Hát akkor úgy fest én korai leszek....bár megnéztem most kissé pánikolva az infertility.hu-n is, ott normálisnak írják a második v. a harmadik napot. De most hogy számoljam, a punkció napja számít az első napnak?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

lois!

szerintem ne izgulj! Ha baj lett volna akkor mondják! Ha elkezdtek szépen osztódni akkor szerintem nincs gond. A laborban meg szakemberek vannak, figyelemmel kísérik az embriókat, úgyhogy ők tudják, hogy mikor kell.
én meg azon paráztam, hogy nekem meg nem nőnek-e túl az embrióim, mert én meg soknak éreztem a punkció és az et közt eltelt időt.
szerintem meg benne leszel a 3. napban..
szóval no para. tessék ma kikapcsolódni, holnapra meg vigyél valamit ami lefoglal félórára. gyorsabban telik az idő.
tudod a parával csak ártunk!

katyerina

Katyerina!
Igenis értettem, jó leszek :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Tényleg ne aggódj! :) A biológusok értik a dolgukat, és biztos a lehető legoptimálisabb megoldást választották neked! :)

Anikó???
angel37

a punkció napja az a 0. nap :)

nem írtam, hogy nem normális. Leírtam, hogy ha a 2. napon van, akkor ált. miért szokták azt választani.

tényleg nem akartalak megijeszteni. csak infó volt.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok Lányok!
Tul vagyok a lesziváson!
10 petesejtem lett de majd holnap eldől hányan indulnak el!Feküdtem egész délután mert fájdogált a hasam és egy kicsit vérezgettem is!Nekem is azt mondta a doktornő hogy csüt vagy péntek!Szerintem nincs baj Loiska!Lehet hogy nekem is csütörtökön rakják vissza!Nem tudni!
Összefutottam a folyoson kedvenc orvosotokkal Krizsa dokival és amit imádok benne,hogy a nevemen szolitott!-Anna(mert én Anna vagyok)!Hogy sikerült a pungcio?(kérdezte)Mondtam,hogy 10 lett!-Ennek szivből örülök!(mondta)Mondtam neki,hogy doktorúr meghozta a szerencsémet!!!Annyira kedves hogy imádom!!!!
De a doktornőt is szeretem mert aranyos és tényleg nem lehet rá egy rossz szavam sem!Holnap 11-kor kell telefonálnom!Este még jövök!És visszaolvasok!

KépKépKépKép
aniko24

Anikó,
óriási gratuláció a 10 petesejthez! :D
Reméljük minél többen nekiindulnak! :)
angel37

Anikó!
Gratulálok a szép petesejtekhez!
Várlak holnap is a jó hírekkel!

Lois!
Drukkolok holnapra!

Lona
lona1

Loislane!
Hasonló cipőben járunk.Nekem múlt héten volt szerdán a punkcióm és már szerdán vissza is ültették.Én is sokat gondolkodom ezen,hogy ez jó vagy rossz.. De reméljük,hogy jó! :wink:
andrea23

Anikó!
Nagyon drukkolok neked. Szép a 10 petesejt!

Louis!
Érted is nagyon nagyon izgulok nem lesz semmi baj. Bzsuskánka is 2 naposan kerültek vissza azok a babák akikből ikrek lettek. Szóval semmi baj.

A többieknek is megy a drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lányok!
NAgyon aranyosak vagytok, hogy így bíztattok, én is úgy döntöttem mostantól előveszem az optimistábbik énemet!!! :)
Andrea!
És a dokidnál nem kérdeztél rá, hogy miért döntöttek így?
Icsilya!
Köszi az infókat! Ne félj nem te ijesztettél rám, azt tökre magamnak csináltam!! :lol: :lol:
Zsebi!
Télleg Bzsuskának is? Ez nagyon bíztató! Én nem babanetezek nagyon régen, mikor bekapcsolódtam, ő már babát várt, és amikor történt vele az a borzalom, annyira sajnáltam szegényt :cry: :cry:
Anikó!
Huhh, nagyon gratulálok, nem semmi kis csapatot hoztál össze!!! Én is eléggé dögrováson vagyok még mindig, tisztára úgy mozgok mint egy lassított felvétel :oops: Izgulok érted nagyon!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!
Nyugi, minden rendben lesz, a lényeg, hogy ne idegeskedj! Szoritok Neked holnap!

Anikó! Gratula a 10-hez, nem semmi! :lol: Ügyesen nevelgetted őket! :lol: Így tovább! Csüt-re vagy péntekre megy tovább a drukk!

Katyerina! Fel a fejjel, szerintem is jó ötlet amit dkata írt, próbáld meg magad valami hasznos kis tanfolyammal lefoglalni, ne keseredj el, kérlek! Esetleg egy-két napos utazás, kirándulás is segíthetne helyreállítani a lelkibékéd! +++++++++++++ energiák :lol:

samyke
samyke

Louis!
Sajnos Zsu őket veszítette el csak példának írtam hogy ettől még sikerülhet. Sőt eszembe jutott hogy Wishnek is sikerült az 5. lombik és neki is 2. naposan rakták vissza őket.

Anikó, Louis!
Tessék sok fehérjét enni és sok folyadékot inni az segít a poci helyreállásába hogy mire a kismanók beköltöznek minden renben legyen.

Samyke!
Holnap uh. Várom már nagyon a híreket.

Katyerina!
Sok erőt és kitartást kívánok és hát ahogy írtad a pasik pasik. Az enyém is sokszor a fejemhez vágta hogy ne lelkizzek ezen semit a negyedik lombiknál is mondta és ha nem sikerül akkor sincs itt a világ vége dehogy nem mondtam én. Aztán megtanultam nem foglalkozni azzal amit ilyenkor mond itt voltatok nekem ti és a többi barátnőim akik tartják bennem a lelket. Szóval ezek amolyan női doglok a pasik úgysem értik.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!
Persze, én sem azért hoztam fel ami szegény Zsuskával történt, mintha összefüggne a két dolog, mármint a 2. napi Et meg ami szegénnyel történt később. Csak azért írtam le, mert annyira megrázott a dolog.
Igazából tudom, hogy nagyon sok folyadékot kellene innom, de így is egyfolytában pisilni járok, és ahogy kell, rögtön elkezd marhára fájni tőle (V mástól?) a hasam.
A pasitémát érintve, az én férjem sokkal jobban emészti magát a kudarcok miatt mint én, és általában még nálam is sokkal izgatottabb, nehezebben viseli a várakozást, ilyesmi... Ja és teljesen képben van, és naprakész, hogy kivel mi történik itt a fórumon :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Louis!
Na az én párom is teljesen képben van a lányokról minden nap kérdezi kivel mi van mosntjuk mostanában hogy ritkábban tudok olvasni nekem is nehéz de azért figyelek kivel mi történik.

Ne izguljál a pisilés miatt ott fog maradi a baba és még sűrűbben fogsz járni én egy éjjel kimegyek 2-3-szor pedig este már igyekszem kevés folyadékot fogyasztani.

Ja félre éretettelek azt hittem azt gondolod hogy Zsunak iskerült most az ikrek, szóval természtesen nincs összefüggés sajnos ez bárkivel előfordulhat és nagyon nagyon nehéz lehet neki. Sokat gondolok rá is.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Jó reggelt Nektek!

Loislane! Nem kérdeztünk rá,de már utólag megbántam nagyon! Neked mikor kell tesztet csinálnod?
andrea23

Sziasztok!
Most indulunk, hogy szülők legyünk!!! :lol: :lol: :lol:
Andrea!
Nem tudom mikor kell tesztelnem, még csak ma lesz az ET: Gondolom 13-14 nap múlva?? Olyan szept. 4-5 körül. Én biztos rákérdezek miért ez a kapkodás :shock:
Pusz!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Andrea!
A 14. napot szokták teszetelésre kijelölni ami úgy számolódik hogy a első nap a transzfer utáni nap. De 13. napon fel lehet menni vérvételre és az tuti eredményt mutat.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

SZiasztok!

nagy drukk nektek a mai naphoz! :)
14 nap múlva teszt!

Andrea :)
mi eléggé egyszerre tartunk! Te mit érzel?

Zsebi :)
Te miket éreztél a beültetés utáni két hétben?

Én nem érzek semmit, a hasam szinte tök olyan, mint máskor... ez utalhat arra, hogy nem sikerült? :? ET utáni 6. nap.
angel37

Angel!
Nem győzőm mindig hangoztatni ne keressetek tűneteket én semmit nem éreztem az ég egyatta világon annyi volt csak hogy a cicim feszült de nekem minden lombiknál feszült szóval ezzel nem is foglalkoztam. A 11. napom véreztem és akkor mentem vérvételr és már ott voltak a pocakomban hárman. És mégsem volt semmi tűnetem. Sőt én három napig volt gyomorégésem amúgy semmi hányinger semmi kajaundor semmi szóval nem feltétlenül van tűnete az ember lányának.
Higgyél bennük bíztasd őket belülről hogy kapaszkodjanak hogy kilenc hónap múlva megismerhessék anyát és apát. Próbáld lefoglalni magad hogy ne ezzel elgyél állandóan elfoglalva tudom ez nagyon nehéz. Nekem bejött a hímzés (goblen) és a kirakózás.

Nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anikó!
Telefonáltál már hányan vannak a kismanók?

Louis!
Érted is izgulok nemsokára elindul az álom amire oly rég vártál. Drukk hegyek mennek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Ja félreértés ne essék tudom hogy mennyire nehéz az a két hét hisz végigcsináltam négyszer, de komolyan mondom higgyetek a babáitokban!!!!!!!

Nagyon nagyon durkkolok mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi :)
köszi a választ! :) Akkor nem hiányolom a hasszurkákat!

Egyébként egész jól bírom! :)

Azt nem tudom még, hogy amíg az Utrot szedegetem, addig megjönni se fog, akkorse, ha nem sikerült?

Köszi a drukkjaidat, végülis ez már tripla drukk! :wink:

Anikó,
hú, várjuk a számot! :)
angel37

Ritkán jelentkezek de ezt muszály megosztanom veletek:):):):):)!

http://ziza.ru/2006/08/17/otlichnaya-fleshka.html

Mindenkinek drukkolok:):):)

Zsu!
bzsuska

Sziasztok

Üdv mindenkinek

Angel
ha jól tudom, nekem legalábbis a füzetemben úgy van (még tavalyról), hogy ha nem vagy terhes akkor a gyógyszerek abbahagyása után kb 7 nap múlva jön meg

egyébként nekem beültetés után olyan általános terhességre utaló jeleim mint hányinger, gyomorégés stb. semmi nem volt, nekem a beültetés után már délutántól kb 2 hétig az egész közérzetem és mindenem nagyon rossz volt fáradt voltam stb. De egyetlen egyszersem volt hányingerem, gyomorégésem semmi. Nem undorodtam meg semmitől, egyetlenegyszer sem voltam kívánós semmi. De volt más úgyhogy azokkal bepótoltam (pl. a szívemre gyógyszert kellett szednem, vagy terhersségi diabétesz + a végefelé + insulin) de hát utólag az ember már nem emlékszik semmire
Úgyhogy ne izguljatok akkor sem ha nem éreztek semmit és akkor sem ha igen a beülti után, mindenki máshogy éli meg azt a 2 hetet és azt is ami utána jön

sziasztok

Ui: kitartás mindenkinek, és ezerrel megy a drukk mindenkinek

Erika
erika13

Angel! Nekem az utro mellett is megjött, mikor nem lettem terhes. Viszont a biokémiainál sem jött meg, de mikor abbahagytam az utrot, már másnap. Egyénileg és hormonoktól változó, szerintem!

Katyerina! Köszi a segítséget, írok majd, csak most cseppet be vagyok havazva... :lol:

dkata

Erika, Kata,
köszi! :) :)

Igen, doki is azt mondta, hogy az utro abbahagyása után egy hét múlva jön meg, csak arra voltam kíváncsi, hogy megjöhet-e a 14. nap előtt... ezek szerint lehetséges.
angel37

Sziasztok Lányok!
Teljes eluszásban vagyok!Bocsánat!!!!
6 embrike van eddig de holnap is kell telefonálni hogy mennyien is lettek végül!Péntek transzfer eddig ugy néz ki!
Este jövök feltétlenül és visszaolvasok!

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!

A 6 embrikéhez gratulálok! :lol:
És ne felejtsük el, sokszor az utolsókból lesznek az elsôk, szóval szerintem holnapra még többen lesznek! 8)

Lona

ui.: még vissza van 9 nap. Soha életemben nem vánszorgott még így az idô...
lona1

Loislane! jaj bocsánat,én azt hittem,hogy már volt a beülti!Ezer bocs!

Zseboroszlán! Köszi!Akkor szerdán csinálom a tesztet.Csak azért mert az már kéznél van.És ugye azt látom egyből.Nem iakarok még arra is várni! :)

Angel! Neked mikor volt a beültetésed? Amúgy én is pont ezzel vagyok elfoglalva amivel Te.Ezzel fárasztok le mindenkit.De én sem érzek semmit.Annyit érzek,hogy a cicim feszül nagyon.De az szerintem még tuti a hormontól van.Ja és a valamitől tiszta kiütés vagyok az egész testem.Lehet az Utrótól.De nagyon durván!De nem érdekel az sem,csak pozitív legyen a teszt! :wink: Ééééééééés: Neked is ugyanezt kívánom!
andrea23

Anikó!
Ezek nagyon jó hírek drukk hegyek mennek. :)

Louis!
Hogy vagy? Mit mondott a doki hogy most rakták vissza őket. Hányat kaptál vissza? Drukkolok nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Anikó,
gratula a 6 embrikéhez! :D
Beültetésig lehetnek még 8-an vagy akár 10-en is! :lol:

Andrea,
múlt hét csütörtökön, mintha úgy rémlene, hogy egy napon voltunk! :)

Na ugyanezt érzem, mint te! :wink: Semmit cicifeszüléssel (ami tuti a sok hormon).

Nagy drukk neked is majd a teszthez!

Lois,
gyere a beszámolóval! :)

Lona,
neked ugye UH-ig van 9 nap? El fog jönni! :wink:
angel37

Sziasztok!

Nem akarok megbántani senkit, ezért nem írom le, hogy mit éreztem ma mikor láttam az Uh képet, de minden rendben van azzal az egy kis poronttyal aki megtapadt! :oops:
Zsebi! Most már át merek menni a babás fórumra is, eddig nem mertem! Majd oda felrakom az UH képem!

Anikó! Péntekre szurkolás ezerrel, tök jó a "6" (nekem ez a szerencseszámom) :lol:

Lois! Na mi volt, hogy ment?

pussz mindenkinek, megyek, mert sürgős megrendelésem van egy dekopázs képre (többeknek tudom ajánlani arra a kibírhatatlan két hétre, nagyon jó időtöltés)

samyke
samyke

Na ez lemaradt:

Andrea,
kiütésem nincs, de az utrótól viszkettem :oops: , így szájon át szedem!

Lehet, hogy allergiás vagy valamelyik összetevőre?
angel37

Sziasztok

Anikó - sok sok gratula

Ilona - drukk ezerrel

Smayke - már nagyon várjuk az uh-képeket a babáson

sé Mindenki másnak is sok sok drukk ezerell

Szép álmokat mindenkinek

Erika
erika13

Sziasztok Lányok!

Íme az aktuális táblázat!

Holnap nagy nap lesz! Két teszt!!!
Lola és Gabi! :) Remélem nem várattok minket sokáig, és hamar megírjátok a "zebrás" eredményeket! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
kismokus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?