Helló!
Katica, jajj, de sz@r ez a várakozás...és ezek a hangulat ingadozások...egyszer sürgetné az ember az időt, másszor nyugodtan várja, hogy legyen valami... de a babuskátok csak tudja, hogy előbb utóbb ki kell bújnia...
Képeket én is válogatok már egy hete.
Mi kb. másfél éve hívattunk elő utoljára
Sajna én csak a párom gépén tudok, de oda meg nem nagyon van "belépőkártyám"
Egyébként akartam még írni az alvásos témához, hogy igazad lehet, a csajok átesnek délben egy ponton, és onnan nehéz már őket elaltatni. Most hogy írtad végiggondoltam, és valóban így van. Előfordul, hogy látom dől Szonja jobbra-balra, esetleg szól is hogy menjünk aludni ám én vagy ránézek az órára, és hajlamos vagyok nem elhinni, hogy valóban álmos, mert még korainak gondolom, vagy rábeszélem, hogy még ebédeljen, stb... és itt csúszik el az egész...
Szóval mostmár figyelek. Ma 3/4 9-kor kelt reggel, és 1-kor már húzott aludni, le is feküdtünk el is aludt, de úgy köhögött, hogy 40 perc múlva felkelt. Sajnáltam, mert egyébként nem köhög csak alváskor. Ez ugye a nátha folyománya, de NEgrózik, és mézes teát iszik amitől jól fel is szakad neki, de alváskor nagyon tetőzik
Cipő: hát most ősszel én csak egy sport cipőt vettem, és nem is szándékozok mást. Tavasszal amit vettünk egy FAlcon magasabb szárú, még jó, van ugyan sport cipőnk is, de kicsinyt elmotorozódott az orra
. MEg fel is dühített, hogy 4500-ért vettük a Dechatlonba, és most ugyanannyiért vettem egy Adidast, ami jó lesz kimenőnek. Benti van vászon is, szandi is, meg se tudom számolni mennyi. Néhányat kaptunk is gazdagéktól akiknek mégsem tetszett
MEg amiket tavasszal beszereztünk még jók. Majd télre veszünk inkább, csizmát, bakancsot.
Árban kb. középáron szoktunk venni. 4-6e. Nyilván mindenki úgy ahogy a pénztárcája engedi.
Tiop, ti rendszeresen szeditek ezeket a vitaminokat? Én mindig agonizálok rajta. Valahogy olyan szkeptikus vagyok...
MOSt iszik Szonja valami pezsgőtabit, de csak azért, mert meglátta a boltban , és még sosem vettünk, kipróbálásra elhoztuk. Issza is minden nap. Ezen felül nem nagyon, de lehet télre kéne, nem tudom...
JA, Vasúttörténeti Park: Nekem megmondom őszintén kicsit csalódás volt. Ha van valami konkrét program, mint mondjuk most hétvégén is lesz akkor gondolom más, így egy kicsit egyhangú. Szonja mondjuk megmászta amit lehetett, de szerintem előbb mennünk kellett volna igazi vonattal, és akkor nem lett volna furcs, hogy csak állunk, ülünk és nem történik semmi. HA meg azt szeretted volna, hogy történjen, akkor mindenért fizetned kellett...
nem birom az olyan helyeket ahol van belépő, nem is olcsó, és onnantól ha bármit szeretnél még fizess. Amúgy itt nem voltak olyan eget rengetők a plusz árak, de akkor is... VAgy hát ki tudja...mozdonyvezetés 1000Ft pl...NEkem legjobban a kerti kisvasút jött be, de azért a 3 perces körért szintén sajnáltam a 300Ft/ fő árat...
Na mindegy mostmár ezt is tudjuk...
Szantre, te miért nem kapsz GYED-et?
Szonja úgy köhögött most este elalvás után mint egy kutya, nem is birt aludni. Az ölemben ült úgy aludt 3/4 órát... Pedig elkezdtem adni neki a Spiropentet is...Ébren egyáltalán nem köhög, csak ha megpihen... Szegényem....
NA mostmár húzok, még ígértem az ovinak holnapra néhány tervet, azt megírom, Jó éjszakát mindenkinek!!!