Új privát üzeneted érkezett!

Szia Kata!
Tapasztalatom szerint a csecsemősök "ráhagyósok". Ez alatt azt értem, hogy ha akarod, egy percre sem kell bevinned a csecsemőosztályra, veled lehet, talán csak az orvosi vizsgálat (1 alkalom) zajlik ott.
Éjjel is melletted lehet, a szobák 1-2 személyesek, ott alhat melletted a baba.
Fürdetésnél ott lehetsz, de azt nem engedik hogy Te fürdesd, szerintem attól félnek hogy esetleg az anyák szülés után gyengébbek, elejtik/elájulnak, nem tudom.

Erre hivatkozva akkor is rádszólnak ha nem a "bevásárló"kocsiban furikázod a babát hanem kézben viszed.

Szoptatás igény szerint, senki nem szól bele, ha veled van a baba nyilván megetetni sem tudják, én egy enyhén cukros vízzel telt cumisüveget kaptam tőlük, rám volt bízva adok-e vagy nem. Ha sterilizált poharat hoztam volna be, abból is adhattam volna vizet, de nem akartam.
Segíteni csak akkor fognak ha direkt kéred. BCG oltást a szobában kapott a bébi.

Idejük nem sok van, de mire is kéne? A kicsiket a mamák látják el, viszont azt ha a mamának van kifejezett segítségre szüksége, akkor nem tudom mennyi időt tudnak velük tölteni, mert valóban kevesen vannak, nagy a hajtás.

Ami durva látvány volt, az a higítatlan (?) Johnson and Johnson babafürdető használata volt: csak úgy végigöntötte a gyerek hátán, azzal fürdette Kép és volt csodálkozás, mitől is van a bőrgyulladása a kicsiknek... de ha szólsz hogy nem hagyod, nem csinálják!

nagyon hamar haza lehet menni ha nincs gond, szinte "küldenek" nem kell harcolni hogy másnap indulhass..Kép
csicser

Sziasztok !

Ma voltam ultrahangon, és a leleten van egy olyan sor, hogy (placenta)"érettségi foka: I-II" Tudja valaki, hogy ez mit jelent?

köszi,
schmo
schmo

SCHMO!
Annyit tudok konkrétan, h nekem a szülés előtt III-as fokú volt a placentám. Annyit jelentett, h megérett a szülésre. Gondolom Te még nem állsz közvetlenül előtte azért csak I-II. fokú. De ez csak magánvélemény, hátha ír valaki okosabbat.
Pat
pat

Sziasztok! Megadnátok nekem Balogh doktor magánrendelőjének telefonszámát? Ugye a Kende utcában rendel? Köszi!
majonez

Majonéz!

Szívesen megadom csak küldj egy emilcímet!

Lányok !

Valaki íratta ki magát betegállományba a doktor úrral,úgy hogy nem volt konkrét gond a terhességgel?Hogyan áll ehhez a kérdéshez,segítőkész?GYES/GYed miatt lesz szükségem ilyen megoldásra!

Jucus
20170114224602

Schmo: a placentánál az a jó ha minél tovább marad "éretlen" : az érettség ebben az esetben nem erény, az öregedés, meszesedés finomabb megjelölése. Ha túl gyorsan "érik" azaz öregszik, akkor fokozottabban kell figyelni a baba működését, lehet hogy lassabban fejlődik, hamarabb megindul/meg kell indítani a szülést. Nem tudom hogy hány hetes vagy,de I-II fokban érett placenta mindenképpen JÓ. Kép
csicser

Jucusmamus!

Mármint Balogh doktor úrral?? Én igen, kiírattam magamat veszélyeztetettnek, de semmi gond nem volt. Ő azonnal firkantotta a papírt Kép

Barbi
Dbarbi

Barbi!

Igen!Tudod,munkahely meg 180nap miatt.Akkor bátran szóljak majd neki?Első alkalommal szerinted nem dob egy hátast?
Egyébként írtam a NC-ja.Biztos rájösz,hogy mi az álnevem,mert én vagyok most az új ott!

Jucus
20170114224602

Szia Jucusmamus! Hálás köszi és az emilem: majo_nez@yahoo.com Nagyon előre be kell jelentkezni a dokihoz?
majonez

Jucusmamus! Igen, láttam, hogy jött vaki új KépKépKép

Én annyit mondtam neki, hogy a háziorvosom javaslata, szeretné, hogy maradjak itthon (ígyis volt, anno nem az én 5letem volt, hanem a körzeti mondta, hogy ne legyek már hülye, maradjak otthon Kép ) és kérnék igazolást. Szó nélkül írta a papírt Kép Rendes nagyon Kép Szólj neki nyugodtan Kép

Barbi
Dbarbi

vaki=valaki Kép
Dbarbi

Jucusmamus
Csak arra vigyázz, hogy a táppénzen töltött idő nem tartozik a 180 napba, csak az, amikor dolgoztál vagy rendes szabin voltál ...

Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Rebi!

Nekem azt az infot adta a TB ügyintézőm,hogy mivel most GYESen vagyok,szakítsam meg,de szabit vegyek ki,hanem táppénzre menjek!

Jucus
20170114224602

Helyesen:NE szabadságot vegyek ki!
20170114224602

Koszi mindenkinek a választ. Mivel az UH néni nem sikitott fel, hogy nagy baj lenne, próbálok nem aggódni :-)
Amúgy a 30. hetet taposom, szóval egy ideig még jó lenne, ha a bébi és a lepény is jól meglennének odabent :-)
schmo

Csicser!
Köszönöm a kimerítő választ!
Kata
iluska

Sziasztok!
Kerdeztem par napja, hogy meg tudja e adni valaki Balogh Sandor maganrendelojenek a szamat. Nem jott valasz. Latom viszont, hogy sokan elegedettek vagytok Balogh dokival. Akkor az o szamat megirna valaki? (andreatakacs453@hotmail.com). Es mikor lehet hivni?
Koszonom elore is.
Andi

KépKép
fibi

Bocsanat, rosszul irtam az elobbKép Nem Balogh Sandor, hanem Balint SandorKép Szoval, ha akar Balint, akar Balogh doki szamat megirnatok, halas koszonet erteKép

KépKép
fibi

Fibi,

Balogh Tibor elérhetősége a megadott címre megy.

Lányok, szerintetek mit jelent, ha valakinek a glukózos lötty elfogyasztása után, normál érték alá süllyed(!) a vércukra. A laboráns szerint ez sem jó, mert ugyanúgy "behipózhatok" (elájulni), mint a magas értékkel.

Balancsa, milyen lett az értéked?

Üdv
Susi
susi

Susi: nem kell vele törődni, normális. (csmgy-t kérdezte egyszer meg valaki ezügybe, a cukorbeteg fórumban)
akinek lesüllyed a cukra a tesztlötyitől, az normál életben úgysem fog ilyet csinálni. kellően rosszul van ugyanis: remeg, ideges, ájuldozik. Ilyenkor eszik egy kis normális kaját (pl. kiflit) ösztönösen, ami rendbe hozza.
Velem ez történt, elég sz*rul voltam, alig vártam a második vérvételt, hogy zabálhassak vlamit... 2,6 volt a cukrom...
csicser

Susi,

Nekem teljesen jó lett a vércukrom, előtte is és utána is a normál tartomány közepében voltunk. Legalább ez jó lett... Ami nem lett jó, az az összes többi (hemoglobin, hematokrit stb...), vas szedésre kárhoztattunk a szülésig..

A többi értéked jó(bb) lett?

Szülésznőválasztás????

üdv,
aniko
balancsa

Csiser,
köszi a választ, azóta egy kicsit én is informálódtam, megnyugodtam. Én a két vérvétel között nem voltam rosszul. 4-es (normál) értékem volt az első vérvételnél, a lötyi után meg 2,9.
Egy kicsit furán működünk, nem gondolod?

Nem hiszem, hogy a csökkent vércukorszint miatt, de ma reggel, mindenestre, elvágótam. Fehér nadrág, fehér ing, éjjel esett az eső... nem is folytatom... Kép)) Nem is tudtam, hogy ekkorát tudok puffanni. De semmi vész.

Balancsa,
a többi eredményem jó, egy kicsit kevés a vörösvérsejtek száma, (állítólag ez terhességkor normális) fura a formájuk, szerkezetük (azt hiszem az MHC vagy mi a szösz jelöli)de az sem vészesen. A munkahelyi doki szerint, nem számít.

Ami a vizelet eredményét illeti, az teljesen rendben van. Itt a fehérjétől kellett félni, ha jól emlékszem.

Ja, igen. Beszéltem Verával. Július közepén még telefonálnom kell, hogy jól vagyok, majd augusztus közepén találkozunk. Megmutatja a férjemnek is a szülőszobát, és gondolom kezdjük az NST-t.
Gondolom nektek is ezt mondta.

Onnan már nagyon rohan az idő....

Üdv
Zs
susi

Szia Susi!

Hát miket hallok?? Eldobtad magad? Ne hülyéskedj!!! Nem ütötted meg a Fruzsit? Szép lehetsz a fehér cuccodban!!! Szoktál enni mielött elindúlsz otthonról?? Üres hassal ne menj sehová!!!

Nekem már szednem kell(ene) a vast. Bár még nem voltam vérvételen. Be is vettem kétszer egymás után. Na azóta nem tudok wc-ni és fáj a hasam. Úgyhogy most megyek a gyógyszertárba valami hashajtóért! Kép Utálom!!!!

Legyetek jók!

Gigi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Itt lakom a Szent Imre kórház szomszédságában. Úgy néz ki, hogy már a 10. hetemben járok, de még nincs nőgyógyászom. Sürgősen keresek egyet. Sok jót olvastam Fülöp, Balogh, Bardóczy és Bálint doktorokról. Meg tudnátok írni a rendelési telefonszámukat, idejüket és helyüket? Akár e-mailben is: aranka@index.hu.

Előre is köszönöm,
Aranka

Ràcz Aranka
aranka
Lieboch

Jucusmamus
Akkor az nem a 180 nap miatt van.. .nyílván max. GYED-ed volt, annál többet meg úgysem adnak... így viszont nem tudom, kapsz-e majd GYÁS-t ...
De az 100%, hogy ha tp-en vagy, az sokkal jobb, mintha maradnál GYES-en Kép ... Ha visszamész, vedd ki a szabijaidat, akkor még jobban jársz Kép
GYÁS ügyben meg kérdezd meg a munkahelyedet, hogy hogyan van pontosan... én úgy tudom, hogy ahhoz kell az utolsó 2 évben 180 nap... de ez sem biztos Kép
itt egy link az anyasági ellátásokról:
http://origo.hu/noilapozo/jogiugyek/20030313anyasagi.html

Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Rebi!

Tisztáztam a Tb-vel a dolgot és jobb ha GYESen maradok.Igazad volt,utánanézettem a táppénznek és az bekavarna.

Jucus
20170114224602

Aranka!
Én balogh Tibornál szültem, és nagyon tudom ajánlani.A Fehérvári úti SZTK-ba jártam hozzá.Annyit tudok, hogy 28-án hétfőn:17.00-19.00-ig, szerdán: 14.00-17.00-ig rendel.A rendelő száma:2792-110.(Ez nem a magánrendelője, de Te is XI.kerületi lakos vagy,nem??)
Üdv,Pat
pat

(bocs, csak ekezet nelkul megy ma...)

Gigi,
Nekem azt mondtak a gyogyszertarban, hogy hashajtonak csak a glicerines kup jo, mert a tobbi verboseget okoz, es nem jo a babanak. Neked mit adtak? Azota csak rostoson es gyumolcson elek...

Aranka,

en is a rendelesre jarok Balogh dokihoz a Fehervarira, ha reggel fel 8-ra mesz te vagy az elso, az este hetfon mindig tumultus van, 1 ora varakozas a minimum. Viszont kedves, es nem sajnalja az idot ram, es igy koltsegkimelo is...

puszi mindenkinek,
aniko
balancsa

Szia Balancsa!

Én is glicerines kúpot kaptam. Van még egy szirup (persze most nem jut az eszembe a neve)azt még a dokim ajánlotta. Terhességem alatt egyszer hánytam. Amikor azt próbáltam lenyelni. Úgyhogy maradt a kúp. Én is eszem gyümölcsöt de nem használ!!! Régen nem is gondolná az ember, hogy olyan dolgoknak is örülni kell, mint pédául a wc-és és a hasonalvás.Kép Na majd egyszer eljön annak is az ideje..

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

sziasztok!
Egyetek aszalt szilvát, az általában segít.
Balancsa!
Nem Duphalac a neve a szirupnak? Nekem semmit nem használt. A terhességem alatt én is küzdöttem a wc-vel,de még most is .....
Üdv,Pat
pat

Sziasztok!
1-2 kérdésre megpróbálok válaszolni!
Gigi, Balancsa,Székrekedősök! Duphalac szirupot próbálhattok, az tuti nem árt, mivel csecsemők is ehetik, napi 2-3 ek-t kell bevenni belőle. kb 500 Ft és recept nélkül patikából beszerezhető.
Dr Bardóczy Zsolt elérhetősége: XII. ker Nagy Jenő u. 8- MoM park mögött, a Budai Egészségközpontban T: 489-5200, itt lehet időpontot kérni- általában kb 2 hét a várakozási idő, de megéri a kitartás. H-Sz du ill cs de rendel.egyébként verebektől hallottam, hogy át fog menni másik magánba, de azt itt biztos meg tudják mondani, mindenesetre 1 hónapja még ittrendelt.. Én is Nála szültem és Kecskeméti Veránál, mindketten végig szuperek voltak, mindenkinek csak hasonlókat tudok kívánni. Már az archívban írtam erről is.Jó babavárást Mindenkinek. Kérdezőknek mail megy!
bcickany

Szia Bcickany!

Duphalacot szedtem én is!! Akkorát rókáztam tőle a konyha közepén, hogy csak na.Kép Azóta nem használtam. Vettem viszont kúpot. Na megfogadtam, hogy a kisbabámnál csak legvégső esetben fogom alkalmazni ha baja lesz. A középkorba elmehetett volna kínzóeszköznek. Aztán lehet, hogy csak én vagyok ilyen béna és kényes. Na mindegy..... Én is a Kecskeméti Verát választottam szülésznőmnek. Nagyon szimpatikus nekem is.
Jó babázást!

Gigi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Most vagyok itt először de végig olvastam hónapokra vissza menőleg a leveleket. Fogalmam sincs például arról, hogy a dokin kívül kinek mennyi pénzt szoktak adni és ezen kívül az is érdekelne hogy mit jelent az hogy valaki gátvédelemmel szül? Ha valaki segítene nekem a címem: edina113@freemail.hu előre is köszi
edina113

Edina!
Ha fogadott szülésznőnek szoktak adni - én úgy tudom - honorálva, hogy melletted van, és akár tovább bent marad miattad.

A gátvédelemmel szülés: Szt Imrében a gátvédelem a fő szempont, az a hüvelyi gáton nem ejtenek metszést feleslegesen. Ez persze nem mindig lehet, mert ha nagy a baba akkor gátmetszés nélkül nem tudnál megszülni.
A kórházi előadásokon úgy hallottam, hogy nem akarnak feleslegesen vágni, és varrni.
A gátseb gyógyulása is fájdalmas lehet - infóim szerint- , és ha van akkor sok mindenre jobban oda kell figyelni ill tiltva vagy, tiszálkodástól kezdve a sexig. Erről szerintem megszült kismamák tudnak többet mondani.
Érdemes egyébként a babaneten is olvasgatnod ebben a témában biztos találsz még valamit.

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Hellóka Moszi!
Aranyos vagy hogy írtál köszi a segítséget. Amúgy te hol tartasz a terhességben? Sok van még hátra?

edina
edina113

Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni a csapathoz, hónapokkal ezelőtt már írtam ide, érdeklődtem a Szt. Imrés orvosok felől. Azóta már a 16. hétben járunk, december 16-18 körülre várjuk a babát. A már mások által is feltett kérdésekre keresem a választ, ha tudnátok segíteni... Szerintetek elég akkor csak a 20. hét körül szülésznőt választani? Vagy már elkezdhetem a tájékozódást? Szerintetek mikortól érdemes a kórházi foglalkozásokra eljárni? Eddig nem mertem, mert nem voltam igazi pocakos kismama, talán mostmár látszik valamiKép Mire érdemes szerintetek menni, elolvastam a kórház honlapján mennyi minden van, ezek közül mit ajánlotok?
Köszi,
Manós
manós

Edina!

28 héten tartok, még a harmada hátra van.
Te hanyadik hétben vagy?

Manós!
A pocimérete ne befolyásolja azt, hogy elmész-e előadásra. Én "pocaknélkül" azaz semmi nem látszott, de már jártam. Igaz nekem szeptemberi babám leszek, és szabik miatt kezdtem el hamarabb járni.
Mivel a szülésznők most kezdik el kivenni a szabikat és te decemberre vagy kiírva, elég szeptembertől járnod, szerintem. De ha most elmész, az sem hátrány.
Mire érdemes elmenni? Kismama klubba, és szülésznők a sülőszobán c. előadásra biztos, mert szülséznőt akarsz választani.
A baba klubb, és az ezzel kapcsolatos előadás a babakörüli teendőkről szól - bár én még nem voltam, de azt mondták nekem -. Azaz szintén érdemes elmenni.
A többi előadás címéből kiderül, hogy mi fő téma, és hogy elmész-e az attól függ, hogy érdekel-e. Én pl. a várrandóság alatti vizsgálatokon nem voltam, mert sok infóm volt már róla.
De korrábban írtak lányok az előadásokon mi volt. Nézd meg, és tudsz dönteni.

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Szia Manós!

Üdv a csapatban! Én október végére vagyok kiírva. Kb. a 20. héten választottam szülésznőt. (úgyhogy semmiről sem vagy lemaradva)Elötte elmentem a Kismama klubba, ahol három szülésznőt ismertem meg. Ide szerintem érdemes elmenned. ( a Kecskemétinét választottam) Mindent meg lehet kérdezni, mesélnek arról, hogy a terhesség utolsó részében milyen vizsgálatok vannak és elmondják a szülés folyamatát részletesen. És bevisznek a szülőszobára. Szerintem sem érdemes szeptember elött elmenni, mert ilyenkor mennek el szabadságra és lehet, hogy pont azzal nem találkozól aki a legszimpatikusabb lenne. Sok sikert!

Gigi

KépKép
gigi28

Manós!
Szerintem az előadásokon kívül a kismamatornára is érdemes járni, főleg nyáron nagyon jó és kora ősszel, mert ilyenkor a kertben van a foglalkozás. Télen kicsit kellemetlenebb, mert nagyon sokan járnak és kicsi a hely. Nekem már megszületett a kisfiam és szerintem a légzéseket (amikről szintén a tornán hallhatsz) nagyon jól lehet alkalmazni. Egyébként is jól esik egy kis nyugis testmozgás. Én nagyon korán kb. 10. héttől kezdtem járni és hogy a torna hatására-e vagy sem a derekam végig nem fájt egyáltalán. Eleinte kicsit én is kellemetlenül éreztem magam, mert még semmi pocakom nem volt, de mindig találtam más kismamákat is akiken szintén nem látszott még semmi.
Jártam még relaxációra is (ezt szintén pocak nélkül kezdtem), erre már jóval kevesebben jártak, de nekem nagyon jó volt. Mindig családias és szeretetteljes hangulat alakult ki. Az én gondolataimat a szüléssel kapcsolatban nagyon pozitívan befolyásolta.
Üdv: Eszter
pesztus

Helló Moszi!

Én már a 34.héten tartok és egy kicsit nagyocska a picur. Most voltam dokinál és hát 3,2 kg és 50-52 cm körül van. Vagy sikerül hamarabb túllennem a szülésen vagy nagy lesz. Nem tudom melyik lenne a jobb de egy kicsit kezdek parázni. Tudod már hogy fiú lesz vagy kislány?
edina
edina113

Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat, nagyon kedves tőletek!
Igazából nagyon kiváncsi vagyok milyenek lehetnek ezek a foglalkozások, ezért amint lehet el is megyek. A köv. klubb mikor lesz? Most volt a héten vagy jövő héten lesz.
Igazából én még a régi "női" tornára járok, nagyon jólesik, persze csak könnyített gyakorlatokat végzek és van amit egyáltalán nem. Ennek ellenére a társaság miatt is jó. De a kismamatorna is simán belefér még 1-1 délutánba. Szerencsére nem messze dolgozok a kórháztól és így legalább a távolság nem tart vissza.
Eszter, a relaxációs foglalkozás az ami szerdánként délelőtt van? Azt iszem nekem arra duplán van szükségemKép Úgy érzem borzasztóan problémás vagyok. Talán a második babánál már rutinosabb leszekKépMa láttam megint a kis lurkótKép Olyan édeske volt, integetett nekemKép Pont fejjel lefelé helyezkedik el, ez mitől lehet neki kényelmes?Kép) és pont velem szembe, a monitorrol pont rám nézett. Nem tudni kislány vagy kisfiú. Összezárta a lábaitKép Na majd 2 hét múlva...
Akkor jövő hétre készülökKép
Kösz lányok!
Manós
manós

Edina!

Hamarosan látod a babádat, és kézbe foghatod. Kicsit irigyellek ezért, mert már én is szívesen amgamhoz öllelném, de egyelőre csak képzeletben teszem.
UH dokim szerint 150 %-ig kislány. Bár én még nem láttam, de jó lenne, ha én is meggyőződhetnék róla jövő héten UH-on, ami 4D-s lesz, mint mindig.

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Manós!
Igen a relaxáció az, ami szerda délelőttönként van 9-10-ig, néha kicsit tovább szokott tartani, de így is nagyon hamar elrepül az idő. Szerintem mindenképpen próbáld ki, sokat segít ráhangolódni a szülésre. Itt már inkább pocakos anyukák vannak többségben, de emiatt ne legyenek gátlásaid. Én kb. 12. héttől jártam.
Nekem is mindig fejjel lefelé volt a pockban a babám, mindig örültem neki és drukkoltam nehogy az utolsó pillanatban megforduljon és popsival akarjon kijönni. Szerencsére nem fordult meg.
Ami a nemét illeti, legalább tartogat még valami meglepetést! Lehet találgatni a neveket.
További jó egészséget!
Eszter
pesztus

Sziasztok!

Mi is tegnap voltunk ultrahangon, es lattuk a 28. hetes kisasszonyt. Nalunk mar tuti a neme, mert sikerult egy kromoszomavizsgalatot is kicsikarni az egeszsegugybol, mondvan az AFP rossz lett.

Nalunk is nagyon edes volt, az egesz arcat megmutatta, es ez is kerukt a kis fenykepre. JAJ DE EDES......

Figyu mindenki... szerintetek baj az, ha meg nem fordult meg a baba? Meg mindig farfekveses, bar azt mondjak az okosok, hogy meg fordulhat...
Any comment???

Egyebkent szep napot mindenkinek!!!!

Aniko
balancsa

Szia Balancsa!

Igazából nem a szülés ideje körül kell csak "fejre" fordulnia a babának? Meg azt hiszem folyamatosan mocorog a baba, forgolódik, úszkál már amennyire tud. Szerintem nálam is csak véletlen volt, hogy pont akkor néztünk be hozzá amikor így pózolt. Előtte mindig keresztben volt. Bár nem értek hozzá.
Amúgy tökre szép idő van, feldobódtam a tegnapi találkozástólKép)
És Ancsa nem fájt a kromoszóma vizsgálat?
Szilvi
manós

Balancsa Kép

Elvileg a 32. hét körülig van elég sok helye a bébinek, hogy beforduljon fejfekvésbe.
Gyakorlatilag, akár 1-2 héttel szülés előtt is lehetséges, de kisebb rá az esély, mert kisebb helye van, akkor már jobban kitölti a méhedet.
Úgyhogy no para, semmiről nem késett még le a kislányod.
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Balancsa!
Persze, hogy megfordulhat! Olyat is hallottam akinek az utolsó héten fordult be a helyes irányba.
Szerintem mindenkinél változó, hogy mennyire és hogyan mozog a baba, bár én sem értek hozzá. Nekem az összes ultrahangon fejjel lefelé feküdt és nem is éreztem, hogy bármikor megfordult volna (csak rugdalózott, de azt igen erősen). Bár mint utólag kiderült én rendhagyó eset voltam.
Ha jársz tornára esetleg kérdezd meg Andit, mert mikor én jártam egy kismama kérdésére mondott egy-két "gyakorlatot" ami esetleg segíthet (én sajnos már nem emlékszem rájuk).
Eszter
pesztus

Balancsa!
Én is csak csatlakozom a többiek hozzászólásához. A testvéremnek szülés előtt 3 nappal fordult meg a baba, de észre sem vette. Szóval ügyesek ám ott ők bent Kép)
Pat
pat

Koszi mindenki, para leallitva...
Mondjuk en is utalnek meg 2.5 honapig fejjel lefele fekudni...

Szep hetveget mindenkinek,
Aniko
balancsa

Sziasztok Enikő vagyok, most olvasgattam először nálatok.Mi a 24.héten járunk.Én is a Szent Imre kórházat választottam, viszont még sem orvosom, sem szülésznőm nincs.Bár az az igazság,hogy szülésznőt szeretnék csak választani, orvos meg aki éppen bent lessz.Erről mi a véleményetek? Van aki így csinálja? Szülésznőt kit tudnátok ajánlani? Előre is köszi
enõ

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?