Új privát üzeneted érkezett!

Jajjj, teljesen összekevertem... :oops:

Szóval semmibe nem teszek tejet!

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Giga!

Bulcsúnak boldog névnapot!

Na, tényleg megyek, kihasználom, hogy alszik a Cukorborsó...

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Helló!

Ha jól emlékszem 8 hónaposan Szonja is nyammogott ezt azt.... :roll: Neki akkor már volt vagy 6-8 foga :roll:
TEjet viszont nem. Nem is szereti még mostanság sem. Bár reggelente ha felkel apával megkérdem neki mit vigyek (apának ugye kávét) és mindig azt mondja, hogy tejet. Iszik 3 kortyot, és viszlát :D :D

Pilla, na a szandit megyek is hamarost, és vadászom! Mondjuk ha előbb elolvasom a hozzászólást, tegnap este voltunk az IKEÁban, és átlibbenhettem volna a Deichmannba. :? No de sebaj.

Tiop, jó a csajszi haja. :wink: Én is gondolkodtam fodrászkodáson... Szonja is izzad, de ha összefogom neki gumival nincs gáz. Aztán arra jutottunk, hogy amíg hagyja gumizgatni marad, ha már esetleg nem, levágatjuk. Én is nagyon sajnálnám neki, alig vártam, hogy ilyen legyen. Ugye 1 éves koráig alig volt a szentemnek... :oops:
Én viszont holnap megyek fodrászhoz, és gyanítom véget vetek a "most épp növesztem" korszaknak. Az agyamra megy... :x Nem áll sehogy, úgy meg főleg nem ahogy én szeretném... :evil:

Holnap délelőtt ha jó idő lesz elterveztem, hogy Szonjával lemegyünk Aszódra busszal. :wink: NAgyon érdeklik a buszok, vonatok, stb. Viszont még jóval kisebb volt, mikor egyszer buszozott, már nem emlékszik. Biztosan nagyon fog neki tetszeni. :wink:

thenus

Bulcsú babának BOLDOG NÉVNAPOT!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Na, végre megint van egy kis időm.

Tegnap voltam dokinál meg Uh-on, minden ok, Simike 1 héttel nagyobb a koránál, most 1270g. Nagyon kis husi, husibb, mint Marci volt. Itt van róla egy kép:

Kép

Bulcsúnak boldog Névnapot!!! Nagyon ügyes, hogy már így tud forogni!!! Gratula hozzá!

Andi,
megnyugvásképpen azért én is azt tanácsolom, hogy beszéljetek egy másik dokival is! Azért ez mégiscsak fura, hog ynincs fehérvérsejtje!!! :shock: Aztán lehet, hogy okés, de 2 vélemény azért mégiscsak jobb.

Henus,
csúcsak ezek a képek Szonjáról!!! Nekem a pihizős tetszik a legjobban!!! Nem semmi a csaj, tud élni! :wink: :lol:

Pimpó,
ez a szivacs dolog tényleg horror, de Lelle szempontjából teljesen logikus!!! Mi is nagyon odafigyelünk, szerencsére Marci nem olyan dugdosós, de sosem lehet tudni. Csak hát az ember nem nézheti meredten a gyerekét egész nap!!! És a baj 1 másodperc alatt megtörténik. Örülök, hogy nem lett komolyabb baj, persze gondolom, nehéz lehetett végignézned Lelle szenvedését. :cry:
A képek nagyon jók!!!!!!!! Az alvós olyan kis édes!!!!!!!!!

Giga,
mi lett a dokitokkal? Volt végülis a férjed? Tényleg furi a vírusra antibiotikumot adni. Én sem értem. :? Nekem is írt fel egyszer Elocomot a dokinénink Marcinak, aki akkor volt 3 hónapos. Mondanom sem kell, 6 hós kor alatt nem adható a szteroid tartalma miatt. Nem használtam.

Tiop,
hű, nagyon megnyírták Zsanit!!!!!!! Egész más lett így az arca! De legalább nem zavarja a meleg. :wink: :lol:

Piroska,
csatlakozom a többiekhez, bármikor bármit adhatsz neki! Csak egyen!!! Hol van az előírva, hogy egy kaját csak a nap megadott pontján lehet enni? Oké, este 11-kor az ember ne egyen töltöttkáposztát vagy pörköltet, de csak azért, mert megüli a gyomrát, és hát nem túl alakbarát, de ha azt kívánja, akkor nyugodtan. Max. lesz egy rossz éjszakája. Én is úgy 8 hónapos kortól adtam kenyeret, a tápok is 8 hós kortól tartalmaznak már glutént. És a kiflivéggel sincs semmi baj, csak minden csupa morzsa lesz. Nálunk is ugyanígy van, ha mi eszünk, akkor Marci is kér, még akkor is, ha nem éhes. Eszik 2-3 falatot, és annyi. Mi pl. nagyon összevissza eszünk, mert én kb. 8-kor reggelizem, a férjem viszont nem, hanem 1/2 11-kor már ebédel (!!!). Én meg csak 12-13 körül ebédelek. Aztán délután is teljes az aszinkron. És Marci 1/2 11 - 1/2 2-ig szokott általában aludni, így az alábbiak szerint alakul egy "átlagos" napja:
6 óra: ébredés, babatej (kb. 2deci)
8 óra: Győri reggeli keksz vagy Dörmi, kis babán velem
10.30: csipeget az Apja kajájából.
14 óra: ebéd egyedül
18 óra: vacsora (vagy valami főtt kaja velünk, vagy katonák egyedül)
19.30: babatej (kb. 2,5deci), utána alvás.
Aztán az egész borul, ha megyünk valahova, ha jönnek hozzánk vendégek, illetve, ha Marci máskor alszik. Van, hogy már 10-kor elalszik, van, hogy csak du. 2-kor.
Most ha én azon aggódnék, hogy mikor mit ehet, és hogy pontosan egyen, akkor bele is őszülnék. Én örülök, ha eszik, mert ebben a melegben tényleg sokkal nehezebb beléjük diktálni bármit is.

Most eldugulok, mindenkinek jó éjszakát!

Kép
Kép
nircee

Most láttam, mekkora lett a kép! Bocsika! :oops:

Kép
Kép
nircee

Nircee:
köszi szépen, akkor nem aggódom. Leányzó elég szépen eszik még így is, hogy meleg van. Mindent megeszik, csak az a lényeg, hogy ha apát megunta, akkor én jövök, a kaja felétől csak nekem eszik, rafinált egy csajszi :). De nem baj, mert ügyis jön nemsokára a "hagyj békén, Anya" időszak, észre sem vesszük és már itt is van. :) Úgyhogy örülök, ha minden percet kihasználhatok, amit lehet. :)
Egyébként most már egy kicsit husisabb, hirtelen nagyot nőtt és fel kellett azért egy kicsit hízlalni, de most már nincs gond, mert szép husikás. :) De én igyekszem megtartani az arany középutat, ne legyen se sovány se kövér, hát majd kiderül, hogy sikerülni fog-e. Az biztos, hogy iszonyatosan sokat pörög, nehéz lesz szinten tartani, mert lemozogja.
Egyébként gratula és jó egészséget! :) hogy vagytok?

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!

Már nagyon rég nem írtam. De most már tényleg ideje, meg hát újra aktuálissá vált, hogy infokat gyűjtsek a kórházról. :D

Szoktalak olvasgatni benneteket és örülök, hogy mindenki jól van és a gyerkőcök szépen fejlődnek (leszámítva egy-két balesetet és enyhébb betegséget).

Dani nagyon tüneményes. Nagyon sokat dumál, sőt sztorizgat!
Kb már 10 sztorija van, amit el szokott mesélni mindenkinek! Nagyon szereti, ha mesét olvasok neki, 1 nap legalább 10-szer el kell neki olvasni a Boribonos meséket (én már nagyon unom). És imád pancsolni. Ma konkrétan nem volt elég neki, hogy engedtem a pocsolyába ugrabugrálni, kézzel is beletapicskolt, majd az arcát is megmosta benne. Nem vagyok elég gyors hozzá... Járunk Csiribiri tornára, nagyon szereti, és már a gyakorlatokat is csinálja. Teszek fel róla képet.

Kép

Na szóval, érkezik Dani kistesója. Most vagyok a 14. hétben. Eddig elég jól viseltem a terhességet. De teljesen más, mint Danival volt. Valahogy nincs idő annyit a másállapottal foglalkozni, teljesen természetesnek tűnik. Kismamák ti is így vagytok vele?

Viszont eléggé el vagyok keseredve, mert Erdélyi doki szabadságon lesz a kiírt időpontkor, szóval nem tud vállalni. Így most dokit keresek. Nagyon nehéz választani. Bokor dokit ajánlották, de én nem tudom, hogy ki az. Esetleg nem hallotatok róla valamit (elérhetőség)?

Mali

Mali
Kép
Kép
mali

babán = banán :oops:

Mali, GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sajna dokival nem tudok segíteni, hallottam már ezt a nevet, de nem ismerem.
Hát igen, a második terhességgel már tényleg nincs idő annyit foglalkozni. Én is csak néha-néha jutottam oda, hogy számvetést csináljak, ez este, lefekvés után sikerült, napközben volt, hogy eszembe sem jutott. Aztán ahogy haladt előre az idő, és nőtt a pocakom, már nem tudtam nem tudomást venni róla. Sok szempontból könnyebb, de néhányból nehezebb ez a terhesség. Egy örökmozgó 1,5 éves mellett nem mindig leányálom, de később kifizetődik ez az "áldozat". :lol: :lol: :lol:

Piroska,
köszi, megvagyok, nincs semmi gond leszámítva ezt a meleget, amit nehezen visel a szívem így 22-23 kiló plusszal. (Nem ennyit szedtem fel, hanem a normál súlyomhoz képest vagyok ennyivel több - Marci után nem sikerült visszafogynom. :oops: ) Van, hogy egész nap pörgök, és tök jól vagyok, de van, hogy teszek pár lépést, vagy felmegyek a lépcsőn, és nem kapok levegőt percekig, iszonyatosan ver a szívem, ilyenkor le kell ülnöm, tudatosan mélyeket lélegeznem, míg a szívem is megnyugszik. Most nagyon jól jött ez az esős hűvösebb időszak, most ismét könnyebb. Ezt leszámítva azonban tényleg jól vagyok, semmi okom a panaszra.

Kép
Kép
nircee

Sziasztok!
Pilla!
Zsani haját azért vágattuk le mert össze-vissza izzadta magát szegénykém,és látni sem volt jó,hogy kínlódik alatta!a másik meg,hogy egyáltalán nem tűri meg se a csattot se a gumit,így maradtunk a rövid hajnál!Nem is bánom,mert így legalább erősödik neki és késöbb amikor nagyobb lessz akkor legalább lessz szép dús hosszú haja,mint Anettnek! :wink: :D
Piroska!
Szerintem sem kellene annyira időhöz kötni a kajcsikat!Én már nagyon rég nem nézem ,hogy mennyi az idő!Jó mondjuk megvan a reggeli/ebéd/uzsi/vacsi,de ha közben kér valamit akkor mindég adok!Az időpontok viszont nem mindég jönnek öszze,így valamikor fél 9-kor reggelizünk a 8-9 hejett és valamikor 1 fél 2 felé van a kajcsi,de összeszokott néha jönni(hétvégén),hogy pontosan délben ebédelünk!Mindég hozzá igazítom a kajcsi időpontot,hiszen van,hogy pont alszik ebédkor így nem keltem fel azért,hogy igen is most van ebéd idő most kell enni,ááááá,nem így működik ez még nálluk!egyen azt ami jól esik neki,legyen az reggel vagy este vagy akár mijen időpont! :wink: Zsani valamelyik nap epret evett,de régen is volt,hogy inkább csak gyümit evett reggelire!a banán elég laktató! :wink: sokat adok neki joghúrtot ,krémtúrót ijenek,de ahogy a lányok már leírták az tökéletes lessz! :wink: :D
Köszike mi jól vagyunk,igen most voltunk először Zsanival fodrásznál. :wink:
Nircee!
Nagyon jó a kép Olivérlőr! :P Olyan édes. :wink:
Én akartam,hogy ennyire meglegyen nyírva,hiszen sokkal jobb neki így! :wink: Igen más lett az arca,de nekem nagyon tetszik,és szerintem nem kisfiús már,hiába rövid neki! :wink: :roll:
Mali!
GRATULÁLOK!!!!!
Sajna nem tudok segíteni doki ügyben!Gondolomk milyen nehéz "jó"dokit választani Erdélyi után!Nem lennék a helyedben! :roll: :? :oops: Sok sikert és remélem rátalálsz a neked megfelelő dokira! :wink: :P :P
Henus!
Én is ma megyek fodrászhoz!Levágatom még jobban,hátúl felnyíratom,és elől pedig meghagyom a hosszát.Nemtudok hátúl mit kezdeni vele,így ez jó lessz!Volt már egy párszór ijen hajam,így tudom,hogy jól is fog állni,és még melegíteni sem fog.! :wink: :lol:
Te mijen hajat akarsz?Muti majd meg. :wink:

Bulcsú babónak BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK ÉN IS ÍGY UTÓLAG!

Kép

SZÉP NAPOT MINDENKINEK!SZIASZTOK!

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Mali: nagy gratula a kistesóhoz! :) Dokiról sajna én sem hallottam. :( De van egy jópár doki a kórházban, szerintem tudsz választani! ;)

Nircee: tiszta olyan Simi szája, mint Marcié - már amennyire így meg tudom ítélni! Szerintem hasonlítani fognak! :)

Bulcsúnak boldog névnapot! (Tényleg, mi lett a dokival?!)
Vendég

Hali!

Még jövőhéten is vissza kell menni a kórházba, mert váladékozik az orra, kaptunk cseppet, azt kell használni, remélem nem túrkálnak már benne többet.

Nircee, én úúúúgy irígykedek, hogy ilyen szuper 3D-s képeitek vannak! Nagyon jók! Nekünk sosem sikerült.

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Sziasztok!

Megvagyunk, túlvagyok a redukción, fizikailag semmi se volt, a többit nem részletezném. Írni nincs időm, ne haragudjatok, majd pótolok valamikor.
Ancsának köszi a drukkot és persze nektek is!!

KépKép
tüccs

Sziasztok!

NA, voltunk ma buszozni. Szonja megveszett tőle. :lol: Később a boltba is busszal akart menni :lol: Délután elmentem fodrászhoz, és mire hazajöttem a lánykámnak is a homloka közepéig ért a frufruja... :shock: Döbbenten kérdeztem, mi történt. Az apja haláli komoly közönnyel azt válaszolta ők is fodrászosat játszottak még én nem voltam... :shock: :shock: :lol: :lol:

Tüccs, legalább túl vagy rajta! :wink: Innentől már csak jó dolgok következnek :wink:

Andi! Mi a helyzet a vérképpel? Nem mutattad meg másnak is?

Mali, gratula, a babóhoz. Én hallottam Bokor doktorról, eddig csak jókat. Valami rémlik, mintha került volna valaki a kezei közé innen közülünk... :roll: Vagy nem? :roll: De úgy emlékszem neki is jó véleménye volt.

Ma este Szonja csúcsot döntött negyed 10-kor kéredzkedett ágyba és csak fél11-kor aludt el. :? Felkelni nem akart, addig játszott dumált, tv-zett... Valamiért nem birt elaludni. Még jó, hogy délután ittam egy kis kv-t... :wink:

thenus

Jó reggelt!

Tüccs, sajnálom... Igaza van Henusnak, innentől már csak a jó dolgok jönnek. :wink:

Henus, kérhetünk képet Szonja új sérójáról? Kreatív férjed van. :wink:
A buszos sztori elgondolkodtatott. Amikor Sára pici volt még mindenhova busszal, villamossal, hévvel mentünk. Lajura még életében soha nem használta ezeket a járműveket. Sára viszont ma megy osztálykirándulásra, vonattal. Ő meg még azon nem ült soha. Halál izgatott már (nemsokára indulnak) egy vacak vonatozás miatt. Hihetetlen...

Nircee, csatlakozom Pimpokához... Lajuráról sem készült SOHA ilyen jó 3D-s felvétel, mint Simiről.

Mali, remélem sikerül új orvost találnod. Jövő héten hívlak. :wink:

Tiop, teszel fel képet az új frizkódról?

Andi, mi van veletek? Nagyon eltűntél... Csak nincs valami baj?

Tegnap előtt Nircee látott minket vendégül:
Kép Kép

Jövő héten nálunk lesz egy kis bababuli, remélhetőleg az udvaron, játszóterezéssel, fürdéssel, stb. Ha valaki jönne a csömöri csajokon kívül, szeretettel várjuk. Elérhetőséget, időpontot küldök priviben.
Vendég

Sziasztok!
Tüccs!
Hála istennek,hogy túl vagytok rajta!Mostmár tényleg csak a kellemes dolgok következnek! :wink:
Henus!
Zsani is imád buszozni,amikor mondom neki,hogy megyünk a mamához,ő már mondja,hogy busz-busz! :wink: :D Én is voltam tegnap fodrásznál,most jobb lett mint a múltkor,legalábbis nekem jobban tetszik!Tiéd mijen lett? :roll: Haláli lehetett Szonja haja,de legalább elvoltak. :lol: :wink:
Pimpo!
Remélhetőleg már csak ránéznek a fülére Lellének!Kívánom,hogy minnél hamarabb meggyógyuljatok! :wink: :(
Giga!
Tényleg mit mondott a doki?voltatok nála vissza? :roll: :?
Andibab!
Vérképet megmutattad másnak????Szerintem is több szem többet lát! :wink:

Ma megyek a csajokkal Fótra anyuhoz,mert (anyu és mama)szeretne rucikat vásárólni a gyerekeknek(Anett,Roli,Zsani).Anettot azért nem iszem oviba,mert tegnap szóltak az oviban,hogy aki teheti délben vigye haza ,mert 1 óvonő lessz (már van velük 1 hónapja)és szeretne ma hazamenni délben,így leadja a másik csoportba azt a gyereket aki ott alszik.Ezt nem akarom!Anett meg őrül,hogy jöhet ruhát venni a mamához!
Roli ma megy kirándúlni(Mátra),úgy látszik jó idő lessz nekik!Most süt a napocska,igaz kicsit fúj a szél,de ez késöbb jól jöhet,ha melegebb lessz az idő,bár nem mondanak kánikulát mára.Kirándúlásra szerintem tökéletes az időjárás.Tettem be neki essőkabátot,vész esetére.

Mindenkinek szép napot!
Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
tiop

Pilla!
De jók a képek!Csajod tiszta Zsani,mintha őt látnám,állandóan így akar az asztalnál lenni! :oops: :? Jó nektek,hogy így össze tudtok jönni! :wink: :D
Hova mennek kirándulni Sáráék? :?:
mindjárt teszek fel képet az új sérómrol!Nekem sokkal jobban tetszik mint az előző! :wink: :D
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Tiop, nagyon szuper lett a frizkód! :shock:
Sáráék Ceglédre mentek, 2 napra. Remélem kedvez majd Nekik az időjárás, és tudnak strandolni. 8)
Vendég

Már akartam kérdezni korábban is, hogy festett a hajad? Annyira tetszik a színe.
Vendég

Igen ,tegnap is festette a fodrász csajszika!Majd rákérdezek a szinre és a gyártóra! :wink: Köszke a dicsit! :D
Remélem,hogy jó lessz az idő rájuk! :wink:

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Tiop, tök jó a hajad!

Csömöri csajokat irígylem a bandázásokért!

Nah, már megint csak magamról írok... A férjem munkahelyén ma egy ultrahangos szűrővizsgálat volt. Elmentem én is. Hát, jól tettem, mert ugyanis van 5-6 db 1-3 cm-es epekövem, amit műteni kell. Nem lehet robbantgatni, meg laparoszkópiával, hanem jó kis vágós műtét kell... Hát, nem mondom, hogy eldobom az agyam, úgy örülök, de végül is kicsit jobb, hogy tudom és inkább legyen műtét, minthogy görcsöljek vagy ilyesmi.
Mondta a doki, hogy már biztos sokszor görcsöltem, meg egyéb tüneteim is vannak, de nekem tényleg semmi nem volt még, még puffadás sem.
Most jól utána nézek, hogy mi okozza meg, hogy műtenek...stb.

Ma úgyis pizzát főzök a DonPepétől....

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Pimpó, ez kééész!
Csak úgy elmentél és kiderült? Mi van, ha nem mész el???

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Pimpoka, ez nem semmi... :( :lol: :lol: De hogy nálatok mindig történik valami... :shock: Mozgalmas az életetek... :wink:

Majd este jövök, és teszek fel képeket!

Tiop, tényleg jó a hajad! Enyém is hasonló fazon, csak nekem nem olyan hosszú az eleje...

thenus

Piroska,
ha nem megy el, akkor egyszer később derült volna ki..... Ha majd tünetei is lettek volna. Addig meg élt volna békességben. :?

Pimpó,
nálunk "csak" Anyut és a Nagypapámat műtötték epekővel, de a Nagymamámnak és a Nevelőapámnak is van, de annyi van nekik, és olyan apró, hogy nem is műtik. Egyiknek sem laparoszkópiás volt, hanem rendes vágás, Anyu nagyon sokáig szenvedett vele, és azóta sem tud rendesen enni mindent (olyan görcsei tudnak lenni, hogy rossz nézni, marékszámra kapdossa a gyógyszert), a Nagypapám 1 hát alatt túl volt az egészen, és azóta is azt eszik,a mit akar... :roll: :? A "műtetleneknek" mindig oda kell figyelniük, mikor mit esznek, de eltérőek a tüneteik: a Nagymamám folyamatosan szédül és büfizik ilyenkor, a Nevelőapámnak viszont iszonyat görcsei tudnak lenni. Szóval most legyen az ember okos.
Nekem is sanszos az epekő ilyen előzmények mellett, de egyelőre nem találtak semmit az Uh-on, csak egy kis pontot (már nem emlékszem a nevére), amiből később kő lehet, úgyhogy évente ajánlatos eljárnom ellenőrzésre.

Pilla, Verna,
tök jó volt, hogy itt voltatok, Marci teljesen kiütötte magát utána. :lol: Hát igen, nagy szerencse, hogy itt lakunk közel. Igazából azért nem hívtam mást, mert előző nap jött az ötlet, de legközelebb, ha még bírom, én is szeretnék egy olyan bulit szervezni, ahol többen vagyunk a fórumról.

Tiop,
nagyon tetszik a hajad!!!!

3D képek,
szerencsém van, mert a szonográfus minden alkalommal addig csinálja az Uh-ot, míg nem lesz egy ilyen jó kép. Már többször is előfordult, hogy kiküldött, össze kellett görnyednem, hogy Simit kirobbantsuk az akkori helyzetéből, és utána folytatta. Ráadásul a csaj nagyon profi, Ő csinálta a Pocakosnapló-ba is a képeket. Nem ismer lehetetlent! :wink:

Kép
Kép
nircee

Verna,
mikor jönnek az angol ruhások legközelebb? Meg tudod adni a honlapjukat? Elfelejtettem a címét. :oops:

Kép
Kép
nircee

Köszi a gratulációkat!

Giga! Úgy emlékszem, hogy te szültél Bokor dokinál, várom, hogy írj valamit róla! Köszi előre is!

Tiop! Jó a hajad és tényleg szép színe! Nekem mindig besárgul a hajam, úgyhogy most barnítom.

Pimpoka! Miért nem lehet laparoszkópiával műteni? Nekem tavaly szeptemberben csinálták. Sajnos azóta is volt görcsöm, hogy miért, azt senki nem tudja...
Amúgy a terhesség alatt nagyon sok nőnek lesz epeköve,mert az epefolyadék nem tud úgy ürülni, mint normálisan. Amúgy nálunk senkinek nem volt a családban, csak nekem. Állítólag nrm jó húzni vele az időt, nehogy elinduljon egy kő!

Hétvégén megyünk nagyizni Mindszentre (Hódmezővásárhely mellé), nagyizni. Jó sz.r idő lesz, pedig jót lehetett volna homokozni meg sarazni a Tisza parton.

Jó hétvégét mindenkinek!

Mali
Kép
Kép
mali

Sziasztok!

Gondoltam benézek:)

Mali: mikorra vagy kiírva? Én elvileg dec 6 de inkább 8-ra tippelek aztán majd kiderül:) Még az is lehet, hogy egyszerre szülünk:)))

Bokor doki fiatal doki, azt hiszem még ő sem szakorvos (ha ő az akire én gondolok) és még nem hallottam róla semmi rosszat. Én maradtam a régi dokimnál, ő csak annyit kért, hogy ne mikuláskor szüljek mert a gyerkőcévels szeretne mikulásozni... de megnyugtattam, hogy én is úgyhogy ennyiben maradtunk:)))))

Én egyébként hétfőn voltam a kötelező 12 hetes genetikai UH-n Kistarcsán amit úgy ahogy van elcse**tek. Ez van, nem tudok rá jobb kifejezést. Okoztak nekem néhány stresszes napot, elbuktam miatta a mai vizsgám de legalább tegnap kiderült, hogy tényleg csak vaklárma volt az egész. (ld. Kistarcsa: találtak egy bevérzést és több amnionszalagot... ehhez képest valszeg soha nem volt se bevérzés se a rettegett amnionszalagok...). Az UH-s doki aki az UH-t ismételte (az ország egyik legjobbja - egy héttel a kistarcsai előtt már megcsinálta egyszer a tarkóredős UH-t ahol minden tökéletes volt ezért is lett sokkoló a mostani lelet - neki is) nem is értette, hogy lehetett magát a burkot amnionszalagnak nézni amikor még csak nem is hasonlít rá... pláne nem több szalagra.

Na mindegy, valszeg gagyi a gép (ld. Várkonyi elvileg szuper orvos -ezt az ismétlő UH-t csináló orvos is elismerte!- így illik a gépre fogni a hibát), csak akkor illett volna egy "gyanú" vagy hasonló szót odavésni a leletre.

Hát ez van, minden jó ha jó a vége, a 18. hetit is duplázni fogom és fenntartással fogadom a kórházi leleteket.

Ja... nem tudja valaki, hogy most hogy áll a helyzet a látogatással? csak mert láttam olyan felíratot a folyosó ajtaján, hogy látogatási idő... szóval akkor megszűnt a kórtermekben a látogatási tilalom??? (szerintem nagyon gáz lenne, nagyon sok jó pontot adtam anno Kistarcsának ezért a húzásért)

Plusz igaz az a pletyka miszerint mostanában max. 3 nap után tutira kiszórják az embert a kórházból?

Köszi az infót:)
Vendég

Sziasztok!

Itt van egy aktuális pocakkép:
Kép

Kép
Kép
nircee

Sziasztok!
Azt sem tudom hol kezdjem. Nem tudtam részletesen mindent visszaolvasni.

Vírust nyelt be a gépem, és teljesen le kellett róla írtani mindent. Még másolni sem tudtunk. :shock: Szóval "format c". Csak egyszer kerülne a kezem közé egy féreg mocsokláda, aki azzal üti el az idejét, hogy ilyen szemétláda vírusokat gyárt, és küldözget. Pedig úgy figyelek ezekre a levelekre, oldalakra... :evil: :evil: :evil:

Köszönjük szépen a köszöntéseket Bulcsú nevében is! Tök jó, hogy így figyelünk mi itt egymásra! :wink:

A dokival az volt, hogy Attila elment hozzá ugyan, de nagyon sokan voltak, és nem akart órákat ott ülni. Szóval hazajött, és felhívta. Azt mondta, hogy ő vállalja azt amit orvosként felír egy csecsemőnek, mert ebben az esetben két megoldás lehetett. Az egyik, hogy felírja az antibiotikumot, a másik, hogy beutalja őt kórházba. Azt mondta még, hogy mérjük meg a lázát, és ha az lenne, akkor be kell neki adni mindenképen a gyógyszert. Szerencsére nem volt lázas. :D Úgyhogy happy end lett. :D Kivéve azt, hogy megvettük a gyógyszert, de lesz@rom, a lényeg az, hogy mégsem kellett használni. Ennek ellenére én azt hiszem, hogy átmegyünk egy másik gyerekorvoshoz. Sajnos elég sok rosszat hallottam erről a dokiról... :?

Mali!
Gratulálok először is!
Igen, én szültem Bokor dokinál, és én teljesen meg voltam vele elégedve. A szülés utáni 6 hetes kontrollra is hozzá mentem vissza, és nagyon alapos volt! Csak jót tudok róla mondani. A szülésnél ugyan szinte nem volt semmi dolga, de mégis megnyugtató volt, hogy ott volt. Én is úgy tudom, hogy még nem szakorvos, de ez engem egyáltalán nem zavart. Szerintem alaposan végezte a munkáját.

Nircee!
Jó kis kép Simiről! Jó húsban van. :lol: A pocakod is szép méretes!

Tiop!
Marha jó lett a hajad! Én is valami hasonlót szerettem volna mindig is, de a fodrászok nekem már 3szor elcseszték, innentől kezdve én letettem erről a hajról.

Tüccs!
Fel a fejjel! Őszintén remélem, hogy innentől kezdve csak jó lesz nálatok minden! Várjuk, hogy mihamarabb visszazökkenj közénk!

Andi?

Kép
Kép
giga1

Hol vagytok????? Most nem lehet a jó időre fogni! :wink: :lol:

Kép
Kép
nircee

Nircee, mi délelőtt soppingoltunk, délután mennem kellett mesét olvaasni egy rendezvényre. Vendégeskedtünk anyuékkal, tesómékkal, közben főztem is, és este még kimentünk vissza a Kristály napra. Én pl ezért nem voltam... :oops: A többieknek nem tudom mi a magyaráztuk... :roll: :lol:
Most pedig csak ennyire tellet, mert hulla vagyok...majd holnap...

thenus

Sziasztok!

A múltkor csak Piroskának írtam, most megpróbálom bepótolni...

Pimpoka, Lelle nagyon nagylányos már, tök édes ahogy azokat a böhöm nagy gépeket vezeti :wink:
A szivacsos eset nem semmi :shock: Remélem jól van már Lelle, és nem kellett újra kezelni.

Tiop, szuper a hajad! Nagyon jól áll! Zsani is tök édes lett az új friszkóval!

Giga, szerintem is érdemes szétnézni, hátha van a közeletekben egy jó gyerekorvos, ha már nem bíztok a régiben.
Szerencse, hogy nem volt szükség a gyógyszerre. Jól vagytok már?

Verna, Nircee, Pilla,
Tényleg klassz, hogy tudtok babatalit csinálni. Én mostanában látom, mennyire sokat számít a gyerektársaság, mert mióta járunk a játszótérre, sokkal gyorsabban fejlődik Márk - szellemileg is és a mozgásban is.

Nircee, nagyon jó a kép Simiről. Nekünk sajna egyáltalán nem készült 4D-s kép, mert a dokim ilyet nem csinált, külön meg végül nem mentünk el.. :? :(
A pocid is szép nagy, és mintha kerekebb lenne, mint Marcival.

Mali, gratulálok a kistesóhoz!!! Jó babavárást, és gyere gyakrabban.

Csakegy, jó, hogy megint jelentkeztél, az már kevésbé, hogy így megijesztettek benneteket. Szörnyű lehetett ez a pár nap, de szerencsére rendben van a picúr odabent.
Jól vagytok? Lilla sokat nőt? Ha van időd tegyél fel képeket a kiscsajról, olyan kíváncsi vagyok már rá!

Tüccs, örülök, hogy rendben ment a műtét. Gondotunk rátok!

Nálunk most nagy helyzet van: Márk egyik napról a másikra úgy döntött, hogy neki nem kell többet a szopi. Fogalmam sincs, hogy mi az oka, de egyszerűen nem kell neki, elfordítja a fejét, mászik le az ölemből, sőt még sírni is kezdett, mikor próbáltam maradásra (és evésre) bírni. Nagyon fura, mert pár napja még azért ment a hiszti, hogy fürcsi után minél előbb megkaparinthassa a cicit, most meg azért hisztizik, ha megkínálom vele :roll: :?
Mostanában gondolkodtam rajta, hogyan lehetne abbahagyni a szopit, hiszen éjjel volt, hogy 4-5-ször is evett, ha felébredt, de nem gondoltam volna, hogy ilyen drasztikusan ér véget. Kicsit bánt is a dolog, úgy érzem, mintha engem utasítana el, bár tudom, hogy nem erről van szó, hiszen hízeleg, bújik mindig.. Örülök, hogy 14 hónapig kapott tejcsit, és szerencsére az egész nagyon gördülékenyen ment, nagyon ügyes volt az első naptól kezdve, csak nehezen tudom felfogni, mi most ez a hirtelen váltás nála.. :roll:
Úgyhogy most kénytelen vagyok elapasztani a tejet.. szenvedek is vele rendesen.. és a napokban csomagoltam el a mellszívót, mondván erre úgysem lesz szükségem egy ideig.. Szóval fejek, amikor érzem, hogy feszül a mellem, de az szerintetek normális, hogy nyomásra sokszor érzékeny a cicim (nemcsak akkor amikor feszít)???

Jujjj, de hosszú lett.. bocsi.

Megyek, jó éjt Mindenkinek!

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Sziasztok!

Szantre:
lehet, hogy azért van, mert pang benne a tej, nem? Mióta feszít? Egyébként tudtál tanulni?

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Piroska, nem igazán feszít, nem is nagy, nem is kemény, csak érzékeny inkább.
De ma már úgy érzem jobb. Remélem nem gyullad be.

Didrinek boldog 8. hófordulót!

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Sziasztok!

Megérkeztünk a nagyizásból. Hát én egy darabig most biztos nem megyek. Totál kikészített a drága mama. No de nem panaszkodom. Dani egész jól érezte magát, csakhát nem nagyon aludt. Viszont egy csomó új szót megtanult (szegény biztos túl akarta harsogni a nagyanyját).

Csakegy! December 3-ra vagyok kiírva. Ha valaki nem szakorvos attól még lehet magánrendelése? Sajnálom, hogy így "sikerült" az UH. Én alapból kétszer voltam (egyszer a saját dokimnál, egyszer pedig az Istenhegyi Klinikán). Azt mondták, hogy minden OK, kivéve, hogy az egyik doki szerint a méhlepény hátul tapad, de egy picit elfedi a méhszájat. De állítólag ez majd arébb megy, ahogy nő a méhem. Úgy legyen!

Nircee! Jó nagy a pocakod! Nekem is nagyon durva, szerintem legalább kétszer akkora, mint Danival uyanebben az időben volt. Egy kicsit félek ettől a bálnaléttől. Főleg, hogy itt van Dani is és gyors, mint a villám.

Giga! Köszi, hogy írtál! Hogy jutottál Bokor dokihoz a 6 hetes kontrollon? Neki is van rendelési idejük a kórházban? Esetleg nem tudsz mobilszámot?

Szantre! Ne keseredj el! Szerintem óriási dolog, hogy idáig is szoptattál! Állítólag homeos bogyóval is lehet segíteni a tej elapasztását.

Tüccs! Nagyon átéreztem a veletek történteket! Remélem mostanra már sikerült valamennyire megnyugodnod!

Pilla! Remélem összejön a találka!

Jó éjszakát mindenkinek!

Mali
Kép
Kép
mali

Sziasztok!

A napokban írtam egy csomót aztán elszállt az egész. Szörnyű dühös voltam miatta.

Robi itthon volt velünk pár napig, olyan jó volt, tiszta nyaralásnak éreztem. Dórinak is jót tett, alig látja őt mikor dolgozni jár hétköznaponként.
Holnap megyünk a saját dokimhoz, kicsit izgulok , hogy minden rendben van-e. Majd teszek fel pocakfotót is, mert akkora a hasam, mint Dórival 5hósan volt. :shock:

Szantre
igazán szép teljesítmény ez a hosszú szopi, szerintem ne legyen lelkiismeretfurdalásod, az élet rendje így hozta, nincs ezzel semmi baj. :wink: Apasztáshoz vannak talán homeos szerek is, a többiek a profik ebben, biztos segítenek.

Mali
Mi kb egyidőben fogunk szülni, bár én dec 19-re vagyok kiírva, de ikreseknél ritka a 40.héten szülés. 8)

Giga
mostanra már túlvagytok a betegség nehezén, ez a doki elég kiábrándító, még így messziről is. Ha megnyugtat, váltsatok, az a biztosabb.

Tiop
Csini lett a hajatok Zsanival!! A nyári szünet nálatok hogy telik???
Gondolom ilyenkor többet leszívnak a gyerkőcök belőled is. :roll:

Pimpoka
ez az epekő nem semmi, nagyon sajnálom. Nem tudok róla sokat, viszont az nekem is furcsa, miért nem tudják laparoszkópiával kiszedni. Szerintem ennek kérdezz utána mégegyszer, a laparoszkópia után pár nap és jól vagy!!

A csömöri babatalit én is irigylem ám, de hát nem nagyon van mit tenni..

Jóéjt mindenkinek.

KépKép
tüccs

Sziasztok!

Tüccs,
örülök, hogy ismét itt vagy köztünk! Most már csak jó dolgokkal kell foglalkoznod!!! :wink: :lol:

Lányok, többen kérdeztétek, miért nem lehet az epekövet laparoszkópiával műteni. Sajna vannak olyan típusok, amikor egyszerűen nem megy, pl. amikor sok kicsi kő van, vagy úgy helyezkednek el, hogy nem férnek hozzá. A laparoszkópia nagyon jó találmány, mert a kövek nagy részét azzal lehet eltávolítani, de sajna vannak esetek, mikor nem működik, és akkor marad a hagyományos vágás. :cry: Aztán vannak esetek, mint pl. a Nagymamámé, amikor hagyományosan sem lehet műteni, mert Neki pl. olyan sok apró köve van, hogy az egész epéjét ki kellene venni. Már-már nem is kövek, hanem szemcsék azok. Ilyenkor ha tetszik, ha nem, nem műtenek. :?

Kép
Kép
nircee

Sziasztok!

Pörögnek itt az események, mióta nem olvastam. Most is csak bekukkantottam, mert nagyon parázok a szigorlatoktól, még van 6 napom, de óriási az anyag, és úgy érzem, semmit sem haladok, hiába tanulok :?

Mali, gratulálok a kistestvérhez!!!! :D Jó, hogy hamarosan megint lesznek itt pici babák.

Csakegy, ismerős az elmérés, nekem Sáránál hozzámérte a doki a nyakiredőhöz a magzatburkot, persze, hogy rossz eredmény lett, mi meg meg voltuk ijedve, hogy baj van a gyerekkel. A 2-3 nap után hazaengedés igaz, Kovács Réka drnő mondta nekem a múltkor, hogy a "reformok" miatt most évente 2000 szülés van, míg 1,5 éve 1200 volt, ugyanannyi ágyra, személyzetre.

Pilla, de jó nektek a találka, nagyon szívesen mennék, de szombatig sehova. Vizsga után szabad leszek végre.

Tiop, jó lett a hajatok, mindkettőtöké :lol:

Pimpoka, nem semmi, amin kreztül mentetek, remélem, Lelle orrocskája hamar rendbe jön.

Tüccs, sokat gondolok rád, rátok mostanában, remélem, hamar meggyógyul a lelked! Most már a jó része következik!

Piroska, jó hallani felőletek, tegyél fel Didriről képet, rég láttuk!!

Szantre, sajnálom, hogy ilyen drasztikusan ért véget számodra a szopi. De tényleg jó, hogy eddig szopizott Márk. Talán jobb is így egyik pillanatról a másikra, mint nekem, hogy én már abba hagyatnám a kisasszonnyal, de nagyon cicifüggő, ragaszkodik hozzá az elalvásokhoz. (az éjszakairól sem sikrült aztán leszokni, pár napig ment a dolog simán, aztán egyszer csak elkezdte nagyon durván követelni, így megint azon alszik el. De az éjszakák viszont az óta jók, 1x, vagy egyszer sem kel fel, így kibékültem a nappali cicizéssel)

Nircee, nagyon jó lett a kép Simikéről! Mi még nem voltunk 4D-n, de tervezzük :wink: Csini a pocakod! Jó nagy legényke lakik benne. Én nem tudom, mennyi a súlya, eddig nem mérte a doki, pénteken megyek, nem tudom, megméri-e.

Mi egyébként jól vagyunk, Sárika nagyon élvezi a "nyaralást" anyukáméknál, epret, borsót, cseresznyét szed, borsót fejt, locsol, homokozik, rendezgeti a kutyát és macskákat és nap végére olyan szutykos, hogy nem lehet ráismerni :lol:

Jó éjszakát mindenkinek!

Katica

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Sziasztok!

Pénteken átvittem Lellét anyósékhoz, kicsit otthagytam, hogy tudjak itthon takarítani, ilyenkor szoktam a vegyszeres tisztításokat vagy, ha alszik, de akkor sem szívesen. Majd ott is aludtunk, hogy néha ott is legyen éjszaka, ha lelépnénk az urammal. Szombaton pedig csak kettecskén voltunk Lellével a férjem dolgozott, az eső esett, tök letargia... Ma pedig Vizsolyban voltunk, anyukámnak volt szülinapja. Lelle nagyon jól érezte magát, megevett egy halom cseresznyét, egész nap nem aludt csak hazafelé a kocsiban, jó későn, most nemrég adta be a derekát és aludt el.

Igazándiból tényleg nem tudom miért nem lehet laparoszkópiával csinálni, az orvos mondta, hogy sok is, nagyok is, vágás... De még csak holnap kezdek el foglalkozni ezzel a témával. Keresek dokit, meg még lehet előtte elmegyek még egy uh-ra, hátha kevesebbet, kisebbet látnak... Annyira nem izgat a dolog, csak attól vagyok tök ideg, ha rágondolok, hogy több napig a kórházban kell lennem majd. Csakis júl-aug.-ban műthetnek, akkor lesz anyós otthon.

Tüccs, sokat gondoltam rád. Megkérdezhetem, hogy a család végül is, hogy reagált?

De jó, nemsokára megint lesz sok új apróságunk! Mali, gratula!

Szantre, én nem tudok neked ebben segíteni, de szuper, hogy eddig szoptattál, sajna nekem nem ment. Olyan sokat gondolok rá mai napig, hogy mit csináltam rosszul. Nem jól tettem mellre, biztos azért lett sebes a bimbóm, több segítség kellett volna, hogy esetleg pihenjek is, nem kellett volna költözködni, kevesebb stressz...stb. Kistesónál hátha szerencsésebb helyzet lesz.

Nircee, azta, jó nagy poci, enyém szüléskor volt ekkora. Tényleg kerekebb, mint Marcival!
A 8-9 hótól adható 3-as tápszerek nagyrésze nem tartalmaz glutént, többnyire, hogy laktató legyen, rizst tartalmaznak és nagyon kevés van, amelyik pl. búzát. Igaz, csak azokról tudom mondani, amiket kipróbáltunk, de a humana, milumil, hipp, babylove, lasana tápszerek tuti gluténmentesek.

Giga, te is tehetnél már képeket Liliről és Bulcsúról valamint érdekelne, hogy Lili eljátszik-e Bulcsúval, mármint, hogy foglalkozik-e vele, nyugtatgatja-e, beszél-e hozzá, simogatja-e, dédelgeti-e vagy éppen kap-e egy-két csípést, ütést. Ismerősünknél is hasonló a korkülönbség, és náluk a nagyfiú csak úgy csépeli szegény kicsit, néha etetné, itatná, a feje búbjáig betakarja...

No, most megyek elpakolok a konyhában kicsit meg még áthúzom az ágyneműnket, meg még zuhi és alvás, jó éjt nektek is!

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Nircee, még azt akartam írni, láttad, hogy most a Brendonban az Anyák lapjás kuponban van szoptatós hintaszék! Vagy nem ilyet szeretnél?

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Sziasztok!

Mindjárt jön apukám, készülődik a kert... Most csinál kinti konnektort a medencéhez, fűnyíráshoz, aztán jön a homok, állítjuk fel a medencét, csináljuk a játszóteret, stb...

Nircee: 17-én lesz a ruhavásár, itt a honlap:
http://angolgyerekruhavasar.gportal.hu/ ... id=3783576

Szantre: ha apasztani akarod a tejet, akkor ne fejj, még véletlenül se! Azzal csak fenntartod a tejtermelést! Nekem is így hagyta abba Lolo egyik pillanatról a másikra a szopit, szépen el is apadt a tej, de volt, hogy még hónapokkal is később csepegett. Nézegetni, nyomogatni még akkor sem szabad, ha érzed, hogy van tej, mert akkor tényleg soha nem fog elapadni.
Ha nagyon feszük, akkor Urtica Urens 15 CH vagy a 30 CH még jobb apasztásra!
Az is jó, ha vastagon bekened zsírral (igen, sima sertészsír), arra hideg vizes borogatás körben, egy zacskóval lefeded és arra még száraz ruha. Ezt a borogatást lehet naponta többször cserélni, baromi kényelmetlen, de 2 nap alatt elapasztja a tejet.
Ismétlem: fejni, nyomogatni, piszkálni a mellet tilos!
Vendég

Hű, azt a r....dt!!!! Így 50 ezer lenne az a hiper-szuper dönthető hintaszék a 70 helyett!!!!! De sajna a férjem hallani sem akar róla, kerek-perec kijelentette, hogy Marcival sem volt, most mit affektálok, Simit is meg tudom szoptatni a sima fotelban. Persze, nem ő szoptat, és nem neki megy ki a dereka 10 perc után!!!!! Mint írtam, én már eredetileg is szerettem volna ilyet, még Marci előtt, de mivel akkor ugyebár kórházban voltam, és nélkülem rendezték be a lakást, a fotelnak már nem maradt hely, és így nem vehettünk, pedig még akkor is nagyon szerettem volna. Most meg pont lenne hely, de hát van egy Rák férjem, aki semmilyen, számára felesleges dologra nem hajlandó pénzt kiadni. Persze én is megvehetném, de nekem nem igazán van ennyi, de ha lenne, akkor is akkora veszekedés lenne, hogy annyit nem ér az egész. :evil: :evil: :evil: :evil:
Most el vagyok keseredve!!!!! :cry:

Kép
Kép
nircee

Köszi Verna!!!

Kép
Kép
nircee

Nircee: én Ikea-s tévénézős fotelban szoptattam, szoptatós párnát magam köré kanyarítva, és nagyon kényelmes volt! (Nem a kisebb fajta szoptatós párna, hanem a nagyobb fajta.)
Vendég

Sziasztok!

Megint eltűntem cseppet, mert elég sűrű volt a programunk. Mivel nincs még mindig autóm, pénteken BKV-ztunk egyet Lajurával. Kimentünk délután anyuékhoz Pesthidegkútra. A jány nagyon élvezte. Sikongatott, nézelődött, integetett, puszikat küldött. Szombat délelőtt bevásároltunk, utána kertet rendeztünk. Tegnap pedig kerti sütögetés volt nálunk. Két baráti család jött, összesen 5 gyerek gyűlt össze. Jól éreztük magunkat. ;)

Lányok! Holnap kinek jó?
Vendég

Pilla: nekünk elvileg jó, bár szerintem apukám jön holnap is, de nem probléma, attól tudunk menni szerintem.
Vendég

Sziasztok!
Mali írtam privit.

Verna!
Asszem te írtad még a múltkor, hogy figyeljem Lili köhögését. Akkor elfelejtettem megköszönni. :oops: Nem ijesztettél meg, sőt köszönöm, hogy figyelmeztettél. Szerencsére nem köhög most sem, csak az orra folyik még mindig. :? Bulcsú is tüsszög még, de neki nem igen tudok leszívni semmit az orrából.

Pimpo!
Teszek fel mindjárt képeket, csak már cd-n vannak, és így macerásabb.
Lili nagyon szeretgeti az öcsikéjét. Ölelgeti, puszilgatja. Játszik is vele, persze ez csak annyit jelent, hogy amikor Bulcsú mellett van a kezükkel játszanak. Bulcsú próbálja megfogni Lilit, a lány meg élvezi, és ő is markolássza finoman a kiskrapekot. Néha viszont lesöpri a kezét magáról. Már most elkezdődött a 'hagyjál már'! Szoktak 'beszélgetni' is. Bulcsú gagyog, Lili meg néz rám és nevet, aztán meg válaszol neki. :D

Tegnap lefoglalóztunk egy robogót a férjecskémnek. Így ő azzal fog bejárni melózni nekem meg itthon marad a kocsi. Végre ha valahova el kell mennem nem leszünk összekötve. Azért még parázok, mert nagyon nem szeretném meghúzni az ótót, és hát én még kezdő sofőr vagyok... :roll: No mindegy, majd csak belejövök...

Kép
Kép
giga1

Giga: örülök, hogy nem ijesztettelek meg, és főleg, hogy nem lett gond!!!!

Tényleg, az elalvás megoldódott?

Én meg el is felejtettem írni, hogy mi ugye nagyon régóta úgy altattuk Lolot, hogy melléfeküdtem, és amikor elaludt, beraktam a kiságyba. Na, most pár napja megváltozott, berakom a kiságyba és kijövök. Szépen elaltatja magát. Ha nem alszik el rögtön, akkor sem hisztizik, hanem szépen lefekszik a macival és az iszivel (ezek fontosak!), és szó nélkül fekszik, esetleg énekelget magának. :) Nagyon büszke vagyok rá! :)
Vendég

Pilla,
írtam privit, de akkor ide is írom, hogy elvileg a vérvételem után nekünk jó. Mikorra menjünk?

Giga, elsősorban Tőled akartam kérdezni, de minden fiú-kisbabás anyukától kérdezem, van egy nagyon édes 62-es (mi 74-es-en még bőven használtuk!!!) Adams napozóm, hozzávaló pólóval, szívesen odaadom! Alig használt, vékony narancssárga focis mintás farmer anyag, és nagyon örülnék, ha egy fórumozónak adhatnám.
Ha nem kell senkinek, felteszem a Vaterára.

Itt van néhány fotó:
Kép Kép Kép Kép Kép Így nézett ki Marcin (előről nem találtam rendes fotót.)

Kép
Kép
nircee

Ok! Akkor elvileg holnap. Még két választ várok. ;)

10 órától jöhettek. :)
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?