Sziasztok lányok,
Ennyit írni!!!
Tegnap este kezdtem az olvasást, ma hamarabb fürdettünk, hogy még legyen időm, és most jutottam a végére.
Boga
Az volt a tervem, hogy megkérlek jelentkezz minden nap, hogy tudjuk mi van veled, de azt hiszem ezzel elkéstem.
Sudocream
Mi csak azt használjuk kb. a 3. hónap óta, azóta minden szép és jó, no piros pöttyök, tehát nektek is lehet nyugodtan
Láttam Andrea felkavarta a kedélyeket, szerintem minden egyes szituációt más és más, más szemszögből lát, de annak könnyebb az élete aki a jobbik oldalát veszi észre. Szerintem tök jó ez a "belterjes" társaság, mert hát honnét ismerhetnék ennyi hozzám hasonló problémával"küzdő" anyukát. Az utcán ha látok valakit mégsem szólíthatom meg, hogy "ne haragudj, szerinted lehet a Sudocreamet minden nap használni?" és ő pont hülyének néz.
Szóval mi ismeretlenül kerültünk össze, de sok jó élmény, közös dolgok olyan jó, hogy összekötnek és köszönöm, hogy vagytok. És nem hiszem, hogy csak mi magunk lennénk, mert a kismamiknak mindig örülünk, jó nosztalgiázni és mindenkinek segítünk ha tudunk, most pl. Bogára fogok sokat gondolni, még ismeretlenül is.
Hálapénzről azt gondolom, hogy sajnos van és nem kerülhetjük ki. De a tanárok - és nem csak Anid - is megérdemelnék, hogy több fizetést kapjanak, sőt mindenki megérdemelné, hogy jó fizut kapjon amiből boldogan, gond nélkül megél.
Pont ezt láttam Hollandiában, hogy boldogok az emberek, de még a villamoson az ellenőr is, a vonaton a kalauz is visszajött hozzánk, mert volt egy ember aki előttünk szállt le, utána visszajött és megmutatta, hogy ha ők leszállnak, akkor a következő megálló a miénk. Nálunk azt hiszem ilyen nincs, bár itthon keveset vonatozok.
Szóval első nap Amszterdam volt a program, városnézés, virágpiac mindez gyönyörű napsütésben, aztán este mentünk Hágába, mert ott laknak a barátaink. Másnap elkötöttük a bringájukat és vonattal elmentünk északra, ahol a tulipánföldek vannak. Volt iszonyú jó térképünk bici utakkal, hol vannak a virágföldek, meg minden rajta volt. Le a vonatról aztán elmentünk Keukenhofba, na Panzej az tényleg valami csoda. ez egy olyan kert ahol megtalálható a világ talán összes tulipánja, de volt rengeteg orchidea, és még ezer meg ezer virág. Amennyit ott sétáltunk már attól efáradtunk, de utána jött a java, rápattanni a bringára és kb. Hágáig 50 km-t tekertünk, először tulipánföldek mellett, majd a tengerparti dűnék között. Gondoljátok el, hogy ott nem búzaföldek vannak, hanem virágok pl. tulipán, nárcisz, és jácint hektárok is. Na ez utóbbinak olyan erős illata volt a szabadban, hogy csak na.