Új privát üzeneted érkezett!

Multivitamin! Kérlek írd meg az emilcímed mert én is szeretnék infókat a doktornőről.
Köszönöm
monny

Sziasztok!

Nekem - illetve a barátnőmnek - csak rossz tapasztalatai voltak Boros Judit kapcsán. A terhességi kezelések még rendben voltak, de a szülés teljsen kikészítette. A doktornő goromba volt, érzéketlen, szóval csupa negatívum. Azóta több helyről is visszahallottam, hogy többször is gond volt nála az újszülött babákkal, mert annyira erőltetett valami nem természetes szülést....
png

multivitamin

Szia Prüntyi!

A gép nem akar működni. Nem küldi el a leveleimet. Ezt már 5-ször írom, és mindig eltűnik. :-(((( Szoval valószínűleg azért nem szólt még a vizsgálatokról a doktornő, mert elég a 8. hét után megcsinálni. Bízz Benne, tudja mit csinál.:-)) Én is az Ő irányításával várom a babámat és jól vagyunk mind a ketten. :-)) Én a 10. héten teljes vérképen voltam. Utána belgyógyászaton, aztán fogorvosnál. (a 2 utóbbi kötelező, az előbbi ajánlott). A védőnőhöz nincs megszabott idő, hogy mikor kell menni. Az igaz, hogy érdemes a 12 hét előtt. Én a 11. héten mentem.

Ha még van kérdésed, írj! Puszi: Multi
multivitamin

Szia Png!

Sajnálom, ha negatív élményeid/tek vannak a doktornőről, de egy kicsit nem is hiszem el. Már elnézést kérek.
1. a szülésen soha nem lenne goromba, legalábbis ez nem vall rá.
2. Én is tájékozódtam Róla több helyről, mielőtt elmentem Hozzá. Én nem hallottam semmi negatívumot az újszülöttekkel kapcsolatos ténykedéséről.
3. Ez az a pont, aminél úgy érzem, hogy végképp nem 1 orvosról beszélünk!!!! A doktornő ugyanis a TERMÉSZETES szülés híve, és nehezen szánja rá magát, hogy valami "mű" a természetességgel összeegyeztethetetlen dolgot kérjen, vagy tegyen. Szerintem nem 1 orvosról beszélünk.

Üdv: Multi
multivitamin

Szia Multivitamin!

Milyen aranyos neved van, tetszik! :-)
A helyzet az, hogy indítottam egy topikot, de kiderült, hogy már Ti "beszélgettek" Boros dr-nőről. Úgyhogy csatlakoznék, ha megengeditek. Rólunk annyit, hogy lassan az 5.hónapba lépünk. Nekem egyébként csupa jó tapasztalatom volt vele kapcsolatban. Elnéztem jónéhány kolleganőmet, akik órákat ülnek a váróban, mert nincsen választott orvosuk, vagy(pedig) ha van is, akkor nem úgy foglalkozik velük, mint egy kismamával. Szóval köszönök mindent doktornő! Ami viszont engem érdekelne, merthát nemsokára eljön az ideje és fel kell készülni rá, az a hálapénz. Szóval ha Te, vagy bárki más tudna nekem ebben segíteni, azt megköszönném. Hátha hallottatok már arról, hogy hogyan és mennyit szokott kérni, vagy egyáltalán ez hogyan működik nála.
Mindent köszi és puszi a babáknak.
BabMama
babmama

Köszönöm Multi.
Küldtem e-mailt, remélem megkapod.
monny

Szia Babmama!

Köszönöm, Neked is aranyos a neved! :-))

"Hála"pénz: Én 33+4 napos vagyok. Nekem is kezd egészen sürgőssé válni ez a kérdés. Kb. 10-szer megkérdeztem, és mindig kikerülte a választ. Múlt kedden a magánban kerek perec rákérdeztem, és megkértem, hogy most ne kerülje ki, mondja meg. De azt mondta, hogy nem fog mondani összeget, mert az nem etikus. Azt mondta, ha kap, elfogadja, de kérni nem fog, pláne "kérek" címszóval. Ezzel nem jutottam előbbre, így máshol keresgéltem. Olyan infókat kaptam, hogy az orvosoknak szülés után általában a terhesgondozási tarifa 10-szeresét illik adni. Gondolom ez megfelel Neki is. :-))
Remélem tudtam segíteni. Te is a magánba jársz? Ismerjük esetleg egymást? Üdv: Multivitamin és Mocorgója
multivitamin

Szia Multivitamin!

Nagyon örülök, hogy írtál. Köszi
Igen, én is a magánba (vagyis) a Dob utcába járok hozzá. Szerintem még nem találkoztunk, mert mi 14+5 naposak vagyunk és nekem úgy rémlik, hogy nagy pocakosokkal még nem találkoztam. Bár az is lehet, hogy az Istvánban már összefutottunk az ultrahang előtt, ki tudja. (?)
Talán még találkozunk, még1x köszönöm az információt, jó tudni (...)!
A Bab és Mamája
babmama

Kedves Multi és Babmama
Kérelek írjátok meg nekem a rendelő telefonszámát és címét.
Előre is nagyon köszönöm
monny

Szia Monny!

Én sajnos a magánrendelő vezetékesét nem tudom, csak a doktornő mobilját. Én eddig mindig azon hívtam, és mindig felvette!!!! Ez azért nagy szó, mert a rengeteg elfoglaltsága miatt sokan panaszkodnak, hogy nehezen elérhető. De nekem eddig mindig sikerült.
Cím: Bp. VII. kerület Dob utca 46/B.
Sok sikert!
multivitamin

Szia Babmama!

Olyan jó, hogy írsz! Örülök Neked! Igen, lehet, hogy az Istvánban találkoztunk. Én UH-ra a Praxisba járok, de tegnap vérvételen voltam az Istvánban például. Remélem 1x összefutunk. :-))
multivitamin

Szia Monny!

Akkor küldöm a rendelő vezetékes számát:
342-3988

rendelési idő:
- kedd: 15 órától
- csüt: délelőtt megbeszélés szerint

előjegyzés: kedd 14 órától

Üdv. BabMama
babmama

Szia BabMama!

Köszi az infókat. :-)) Még én is találtam benne újat. :-)) Rögtön fel is írtam. Én őszintén szólva, még soha nem hívtam a magánrendelőt vezetékesen. Mindig a doktornő mobilját hívtam. :-)) De nem haragudott, örült nekem.

Hogy vagytok amúgy?

Üdv: Multivitamin és Mocorgója
multivitamin

Szia Multi!

Küldtem ám egy másik üzenetet is, de az mégsem jött át, szóval te hogyhogy a magánrendelőbe jársz UH-ra? Nem is láttam a dr.nőnél UH-ot.

Egyébként minden ok, ebédre várakozva üldögélek
(de most már nemsokára készen lesz), úgyhogy mindenki elégedett lesz. :-)

Egyébként a baba nemét mikor tudtad meg, vagyis hányadik héten mutatta magát?

Egyenlőre ennyi. Szia BabMama
babmama

Szia BabMama!

Én a 4D UH praxis rendelőbe járok a Bartók Béla útra. Tudod hol van, biztosan. A Kosztolányi térnél. XI. ker.

Remélem finom volt az ebéd. :-))

Neme: Nem tudom! Már többször is megmondták volna, de nem akarjuk tudni. Ezt a 6 hetet már valahogy kihúzzuk és nem kérdezzük meg. :-))
multivitamin

Szia Multivitamin!

Mennyibe kerül a 4D-s felvétel, illetve CD-re/DVD-re való másolás? Ugye nem sok a kérdés.
Köszi: BM
babmama

Szia!

A 4D-s vizsgálat 10.000Ft + 3000Ft a másolás DVD/CD-re. Ha viszel CD-t, akkor 2000Ft.

Üdv: Multivitamin
multivitamin

Szia Multivitamin!

Köszönöm az infót.
Azt hittem nem ennyire drága. Olyan 8.0000,-Ft-ra gondoltam, legalábbis az Istvánban ennyiről tudok.
Egyébként mi újság? Jól vagytok?
Mióta nem dolgozol?

Ui: A kérdések sora egyre csak nő (ha nem gond)

Szia: BM
babmama

Szia!

Szívesen. Újság nincs, nagyon fáj a derekam. Amúgy jól vagyunk. Mocorgó folyamatosan rúgja a gyomromat. Jaaj! Amúgy oké minden. A férjemnek épp most nyújtottam elsősegélyt, mert kávét ivott és elmosta a poharát (a csésze túl kicsi Neki, 3-szor is megtölthetné) erre a pohár valamiért megadta magát (elvileg hőálló) a férjem pedig belenyúlt az egyik szilánkba és éppen egy eret talált el. Fertőtlenítés és kötözés után, már nem annyira vérzik, de még fáj neki. Viszont azt üzeni, hogy "All right!"

Én december vége óta nem járok be az egyetemre. Azóta itthon vagyok és mindig akad valami. :-)) Először anyósomék voltak itt, de ők sajnos hazautaztak 2-án, több mint 1 hónapot voltak itt, aztán karácsonyra a dédim lett nagyon beteg, azóta a dédim lakik itt velünk és most Őt gondozom nap közben. :-)) Szoval nem unatkozom.

Nálatok mi újság? Nyugodtan kérdezz, szívesen válaszolok! Üdv: Multivitamin
multivitamin

Köszi az infókat.
Szerintetek nem furcsa, hogy a 12-dik hét előtt nem kell semmilyen vizsgálat?
Kicsit aggódom...
Puszi
monny

Szia Multi!

Pénteken szabin voltam, mert nem voltam/vagyok mostanában valami jól. Voltam a védőnőnél, és csomót beszélgettünk, nagyon aranyos volt, kaptam kiskönyvet is. Szerinted elvigyem már pénteken, vagy még úgysem írna bele? Mikor kapok először UH-képet? Kérhetek tőle Pénteken? (8. héten)

Monny!

De, furcs és már azt hittem csak én vagyok ilyen paranoiás!!! Nekem is az a furcsa, hogy mért kell addig várni csomó vizsgálattal? Hisz a baba, pont előtte fejlődik ki, és akkor kéne megnézni, hogy rendeben fejlődik-e, kell e vitamin utánpótlás...stb. Mikor már kifejlődött könnyű azt montani (ne adja Isten) hogy bocsi valami baj van, nem kéne megtartani!!! Ez engem is felháborít! Én az üzem orvosommal beszéltem és még terhesség előtt ővele csináltattam meg olyan vizsgálatokat amiket istt csak a tizenkettedik hét után csinálnak általában! (Rubeola, Bárányhímlő védettség, chlamidia trachomatis, hepatitis...) És milyen szerencsém volt, mert most izgulhatnék, hogy vajon elkapom e a bárányhímlőtt attól az embertől akivel találkoztam 2-3 napja! Azt mondta már nem fertőz, de még otthon kéne maradnia! Na ezt add össze! Ha nem tudnám, hogy védett vagyok, most idegbeteg lennék a vizsgálatig. Ez szerintem seincs jól így!

Múlt héten (a 6.hétben)küldött el az üzemorvosom teljes vérkép vizeletre, májfunkciüó...stb, mert az állandó szédelgés émelygés, alacsony vérnyomás nem csak a terhesség hormonjaitól lehet, hanem vérszegénységre és vashiányra is utalhat! Ezt mért kell szintén az utolsó percre (10-12 hétre) hagyni általában?

Na mindegy! Mivel minden orvosról ezt hallom váltani nem fogok, de nem árt ha valaki informálódik!

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi!
Pont most beszétem a doktortnővel, holnap megyek hozzá és megírja a beutalókat a vizsgálatokra.
Azt történt ugyanis, hogy amikor voltam nála az Istvánban nem tudtuk megbeszélni a részleteket mert nagyon elfoglalt volt. Most már megnyugodtamKép)
Multi!
Megfogatam a tanácsodat és felhívtamKép)
Köszönöm!
monny

Monny,

Hányadik hétben vagy? Te kaptál már UH-képet? A férjem már reklamálja! Kép Azt mondta pénteken elhozza a fényképezőt arra az esetre ha még nem adnának képet!

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi,
Ez most már a kilencedik hét.
Van Uh-s képen a 6. és 8. hétről, de egy másik doki csinálta őket.

És Ti mekkorák vagytok?
monny

most vagyok a 8. hétben, és már pénteken láttam dobogni a kis szivét! Kép

én dupla ellenőrzés képpen a lakhelyemen (Veresegyház), a nőgyógyász is megnézi,de csak a 12 hétig, mert ott nincs terhesgondozás.

Én most már minden orvossal óvatos vagyok! Sokmindenben kell bizonyítania, hogy 100 %-ossan megbízzak egyben!

Kép

Kép
prüntyi

Sajnos az orvosokkal én is így vagyok. Elég sokszor csalódtam már bennük.
Most a doktornővel kapcsolatban nagyon bizakodó vagyok és remélem ez végig így is maradKép
monny

Remljük! Én is szeretném, ha végre megnyugodhatnék, és nem kéne mindig azon izgulni, hogy vajon minden vizsgálatot megcsinál-e, nem felejtett el valamit? Mert akkor nem stresszelném véig a terhességet!

Multival sokat dumálunk kb 2-3 hónapja és megnyugtató dolgokat mondott, de sajnos itt is van "ellentábor" akik véleménye, rossz tapasztalata izgalomra adhat okot!

Ilyenkor legyen okos az Ember! Kép

Kép

Kép
prüntyi

Én úgy vagyok vele, hogy addig míg nem ad okot aggodalomra addig az ellentábor véleménye nem igazán érdekel. Ha már megismertem akkor azt is tudni fogom, hogy bízhatok-e benne. Ezt azért érezni lehet és én első sorban a saját megérzéseimre hallgatok. Szerintem ne idegeld magad az ellentábor véleményével.
monny

Multivitamin!
Én a Péterffys Boross Juditról beszéltem. a harmadik ponttal kapcsolatban igazad van, én fogalmaztam rosszul. Arra gondoltam, hogy erőlteti a nem hagyományos (azaz ágyon fekve)szülést, és emiatt több probléma is volt. Ugyanis ilyenkor nem vagy pl. végig monitorra kötve, és későn veszik észre, ha baj van.
Remélem, hogy csak a barátnőm nem volt neki szimpatikus, vagy rossz napja volt, és azért merültek fel ezek a gondok. Én is hozzá akartam menni, mert a Szülőszobás műsorban nagyon szimpatikusnak találtam, de a barátnőm könyörgött, hogy ne tegyem.
Szóval, bocsi az ellenvéleményért, remélem, egyedi eset. Amúgy azt hiszem, nincsen olyan orvos, aki mindenkinek egyformán szimpatikus.
png

Szia Multivitamin!
Én még dolgozok (sajnos), de nemsokára otthon leszek már. Minden rendben van, növekszünk. Vagyis én szerencsére nem annyira, mármint súlyra. Főleg azután, hogy az elmúlt héten elkapott a legújabb hányás és csapata influenza.
Egyébként minden ok. Még nem mozdult meg, de nagyon várjuk mind a ketten a férjemmel. A mocorgód mióta mocorog?
Mához 1 hétre megyek AFP-re, utána UH megint. Úgy a menetrend mostanában ennyi lesz.
Minden jót és várom a levelet.
Üdv. BM

(Ui: Tudod mit kívánok mindig? A krumplistésztát (éjjel-nappal jöhetne) :-)) Te mivel vagy így?
Na most már szia....
babmama

Sziasztok!

Nagyon fáj a derekam, ma vagyunk 34 hetesek. :-)) Már nagyon várom a szülést. Már "csak" 6 hét. Most rövidítek, egy hozzászólásban válaszolok.

Prüntyi: Szerintem vidd el a kiskönyvedet, hátha ír bele. Szerintem ír, mert szokott. :-)) Kérhetsz Tőle, szerintem adni fog. Ne foglalkozz az ellentáborral, itt vagyunk mi, jól vagyunk és semmi bajunk nem volt eddig. :-))

Monny: Szívesen! :-))

Png: 1-ről beszélünk. A doktornő november óta Istvános. Lehet, hogy pechje volt a barátnődnek, mert nekem semmi rossz tapasztalatom nem volt Vele eddig. Remélem nem is lesz. Nagyon bízom a doktornőben, és vakon megbízom a szavában.

Babmama: Én 6kg-nál járok a hízás tekintetében. Mocorgó a 16. héten mozdult meg. Nagyon aranyosan. Megsímogatott beülről. :-))
multivitamin

Szia Multi, és persze többiek!

Ma reggel egy órás zötykölődős busz út után, "maroknyi" enyhén barnás váladék jött belőlem. (eddig mindig normális volt) Ez jelent valamit? Riasszam a dokinőt, vagy várhatok péntekig amikor találkozunk? (persze ha addig nem lesz rosszabb)

most a 8. hétben járunk

köszi,

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi!
Szerintem kérdezd meg a doktornőt. Nyugodtabb lennél péntekig.

Multi!
Küldtem emilkétKép
monny

Sziasztok!

Prüntyi: Szerintem semmi baj, de hívdd fel a doktornőt, tudnia kell róla! Lehet, hogy mire elolvasol, már felhívtad. :-)) Remélem már nyugodtabb vagy, és nincs semmi baj. :-))

Monny: Megkaptam, köszi! Válaszoltam is.
Üdv: Multi és Mocorgó
multivitamin

Szia Multivitamin!
Teljesen be vagyok sózva, lassan itt van a 16. hét és megyek AFP-re, utána pedig UH-ra. Annyira szeretném már megint látni a Babunkat. Muszáj kiírnom magamból, mert legszívesebben mindenkivel megosztanám az örömömet. Egyébként te még akkor a Péterffy-ben voltál AFP-n, vagy itt az Istvánban? Csak amiatt kérdezem, mert a sok doktornő infót sikerült összekuszálnom és nem tudom pontosan, hogy azt a nőgyógyászati laborban készítik-e. Valahogy nekem más rémlik.
Egyébként minden ok. Lassan keresem az utódomat a munkahelyemen. Boldod vagyok és már fél lábbal otthon érzem magam.
Veletek mi újság? Hogy viseled? Mivel töltöd a napjaidat?

Vigyázz magatokra.
Üdv. BabMama
babmama

Szia BabMama!

Örülök, hogy írsz! Nyugodtan írj, én szívesen hallgatom, mert én dettó ugyanúgy érzek, mint Te. Igen, én még a Péterfyben voltam AFP-n.

Köszönöm, mi jól vagyunk. A férjem bent az egyetemen, Dédim alszik, Mocorgó a gyomromban áll, én pedig kis hányingerrel és iszonyú derékfájással vegetálok. :-(( A napjaim elég egyhangúak, ébredés, reggeli, bevásárlás, főzés, mosogatás, pihenés, türelmetlen férjvárás, és közös vacsi töltik be a napjaimat. Most aggódom a férjemért, mert esett a hó és félek, nehogy valami baja legyen hazáig. :-)) Üdv: Martina és Mocorgó
multivitamin

Szia Multi,

Tegnap beszéltem a doktornővel, és mndta, hogy ha véres akkor hívjam. Du nem volt semmi, de ma már kicsit erősebb barna volt és kicsit több is így nagyon megijedtem és próba szerencse

kimentem a munkahelyemhez közeli nőgyógyászatra, hogy péntekig megnyugodjak! Előtte felhívtam, s mivel nem volt már időpont elmondtam a szitut, és mondta, hogy akkor menjek át soron kívül megnéz! Nagyon jó érzés volt, kicsit megnyugodtam. Megnézett kacsával (vagy mi az?) Aztán megnézett UH-on is és megkaptam az első képemet!! Kép
10,2 mm-es 7+2 a hivatalos kora! És nem csak láttam doobogni, hanem hallottam is! (amit állítólag nem minden UH gép tud) Na ekkor eltört a mécses!

A lényeg, hogy a doki nem látott semmi problémát, de a biztonság kedvéért javasolta a betegszabit, és felírta a Utrogestan hüvelykúpot.

Mivel a doktornő tudta nélkül semmit nem akarok szedni, úgy gondolom, hogy ha nem rosszabbodik a helyzet akkor a kúpot mellőzöm péntekig, de a pihenést betartom! És akkor pénteken megbeszélek mindent a doktornővel.

Hát most ez a helyzet, remélem jól csinálom!

Puszi nektek!

Kép

Kép
prüntyi

Szia!
Örülök, hogy minden oké! Nagyon ügyes voltál, hogy felhívtad. Gondolom megnyugodtál, hogy Tőle hallottad, amit szerettél volna. A barna nem jelent semmi rosszat. :-)) KACSA?????????? Az olyan rossz. Nagyon kellemetlen volt? A képnek biztosan örülsz. Én meg Veled örülök. Pénteken én is megyek az Istvánba, viszem az unokahúgomat. Talán összefutunk. :-)) Szólj ám rám, ha Te vagy! :-)) Hányra mész? A szívdobogás hallása nagyon megható élmeny volt nekünk is. Még Patriknak is könnyes lett a szeme. Az Utrogestan jó, de nem a legjobb. Nem ajánlom. Jobbat nem tudok, csak hallottam, hogy már van jobb is. Mindenképpen beszélj pénteken a doktornővel, Ő tuti megnyugtat majd. :-))A pihenést TARTSD BE!!!!!! Ez nagyon fontos, és semmi para!!

Patrikom épségben hazaért, kicsit csúszkált, de minden oké volt és még be is vásárolt. Hozott Mocorgónak natúr piros pöttyös túrórudit. :-))

Na, megyek! Puszi: Martina és Mocorgó
multivitamin

Szia Multi,

A rudit bizti hogy Mocorgó kérte, nem te? Kép

Mi pénteken csak este 1/2 8-8 között tudunk menni, beszéltem is a doktornővel, mert bárom késő délutánig nem ér rá, de mindenképp el akar jönni.

Holnaptól betegszabin vagyok...majd rátok nézek Kép

Puszi

Kép

Kép
prüntyi

Szia!

Na, jó, a rudi az én bűnöm! Kép( De a doktornő utasítása. :-(( Ő mondta, hogy egyek, mert elfogyok a szülésig. Még "csak" (a doktornő szerint csak) 6kg-ot híztam. A többi kismama a 12. kg-nál jár, és szomorú, hogy elhízik. Én meg nem. Mi délután megyünk, mert az unokahúgomnak haza kell mennie. Azt nem tudod esetleg, hogy mikor kezd? Mármint a doktornő!

Örülök, ha ránk nézel! Puszi: Patrik, Dédi, Mocorgó és Martina
multivitamin

Szia Multivitamin!

Nagy dolog történt tegnap délután, megmozdult. Ebédre annyira kívántam a krumplistésztát, hogy átugrottam a WestEnd-be és vettem egy adaggal. Nagyon fincsi volt, ezek után a Bab úgy döntött, hogy meghálálja nekem a finom falatokat. Jelezte, hogy itt vagyok anya. Nagyon boldog voltam. A gond csak az volt, hogy pont a munkahelyemen, úgyhogy a férjem csak telefonon keresztül hallott az eseményről. Ez kb. olyan érzés volt, mint amikor 6 hetes korában láttam dobogni a szívét a monitoron. Most kb. 40 cm-rel járok a föld fölött, csodálatos érzés.
Olvasgattam, hogy miket írtál. Úgyhogy csak csatlakozok a dr.nő-höz, egyél! Lakasd jól Mocorgót. Örülök, hogy írhatok neked, vagy nektek és egyáltalán befogadtatok ebbe a kis közösségbe.

Most megyek dolgozok egy kicsit, aztán majd jövök vissza, hátha kapok néhány kedves sort.

Szia, puszi: Ági és Bab
babmama

Babmama

Gratulálok Nektek!

Ezek szerint a WE mellett dolgozol? Én isKép
monny

Szia BabMama!

Jajjjjjjjj! Úgy örülök! Az csodálatos érzés, amikor a pocilakód megsímogat belülről. Mert azt Te még annak érzed. Majd így a 35. hétben lesz még jó. :-)) Krumplistészta! Ne is mondd! ÉHES VAGYOK!!!!!!!!!!!! Az ebédem fő. Szlavon gulyásleves és sajtos tészta. :-)) Patrik sajtos tésztát enne. Így az lesz. :-))
Igen, igyekszem enni, de egyre kevesebb megy le. Főleg, ha Mocorgó a gyomromban áll, és nem hagy helyet a kajának.
Persze, hogy írhatsz! Nagyon örülök, hogy írsz! Természetes, hogy befogadtunk. :-))

Szia, puszi: Mocorgó és Martina
multivitamin

Sziasztok Kismamik

Ha voltatok már genetikai vizsgálatok kérelek írjátok meg a véleményeteket.

Köszönöm
monny

Attól függ! Genetikai UH-ra mész, vagy konkrétan vizsgálatra?
multivitamin

Sajnos a vizsgálat orvosi nevére nem emlékszem, de magzatvízvizsgálatról lenne szó. Én nagyon nem szeretném, ha hasba szúrnának...
monny

Szia Monny!

Ez akkor csak egy Amnioszkópia! Nem olyan borzasztó. Már olvastam róla, és nem tűnt szörnyűnek. Nem is a hasadon át csinálják. Ne aggódj.Bár nem árt, ha olyan orvos csinálja, aki ismeri a gyengéd vizsgálat fogalmát. Puszi: Multi
multivitamin

Sziasztok!
Bocs hogy belekotyogok de az amnioszkópia az más.Azt a terhesség végefelé szokták alkalmazni amikor is bevilágítanak egy apró lámpával a méhszájon keresztül.Így a burkon át látják tiszta-e még a magzatvíz,nem mekóniumos-e.

A genetikai vizsgálat az amniocentézis,amikor egy tű segítségével magzatvíz mintát vesznek az esetleges fejlődési rendelleneségek kiszűrésére.
Ilyenkor az uh.-al folyamatosan nézik nehogy megsértsék a magzatot,és az orvos lássa merreis vezeti a tűt.
dobolyka

Sziasztok, szia Multivitamin!

Az elmúlt pár napban elmaradtam, mert 39 fokos lázzal nyomtam az ágyat. Nem akart lemenni és már féltünk, hogy a Babnak lesz valami baja. Nagyon rendes volt az ügyeletes orvos. Izgult velem együtt és nyugtatgatott, hogy a világon semmi baja nem lesz a babának. A lázcsillapító hatott és végre már csak a PZS-k fogynak, meg a tea. Remélem nektek egy hónapon belül nem volt két ilyen lázas eseménydús betegségetek. Mindenkinek üzenem, hogy rendesen öltözzön fel és inkább pihenjen a jó meleg lakásban.
Puszi nektek, már hiányzott a csevegés.
Most megyek és visszafekszek.
Sziasztok
babmama

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?