Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt mindenkinek!
HOgy vagytok?mi újság?
Tegnap szép idő volt,kertészkettünk is egy kicsit .Erre fel az éjjel nem sokat hagyott aludni a picurkám. Nem tudom mi volt vele.
Anikó nagyon eltünt!Remélem nincs semmi probléma
Szép napot mindenkinek
Otili
otili

Szasztok!
Most kivételesen nincs baj, csak múlt héten határidő volt dolgoznom kellett, ráadásul továbbképzést is 18-ra tették, előőte kórház, volt három napom arra amire normál esetben két hét kb. Hétvégén suli volt, utána meg anyuéknál ebéldeltünk hétvégén mind a két nap. Vasárnap szép időnk volt, összegereblyéztünk meg felszedtük a diót utána lenyírtam a füvet. Az én kertem meg szalad. Majd most a négynapos hétvégén!
Fölteszem a képeket. Amin ketten vagyunk oroszországban készült Szentpétervár mellett a cárok nyári palotájában. Félidős terhes voltam. A tömeg pedig a szűk családom, szüleim, nagymamám a húgom öcsém és a gyrekekeik.
Ma hajnali kettőtől megint ritkán aludtunk mert most meg hasmenése lett picimnek. Kipróbáltam a humana reklámozott tápszert, szerintem nincs rossz íze, de tej alapú lehet hogy ez a baj. Egyébként csak 100ml evett meg belőle a többit kiköpte. Az ivójoghurt továbbra is menő. Bármit nem eszik meg.
Edina csodállak a bátorságodért. Végignézem ahogy engem megszúrnak de saját magamat! Mindegy hová adod be? Férjed nem segít? Az enyém biztos nem csinálná, még a körmömet sem vágta le amikor már kilenc hónaposan nem láttam a lábamat.
Dóri! Most már mehettek úszni? Taqlán szerda lesza mi napunk de nem akarom elkiabálni. talán sikerül megúszni húgyuti fertőzés nélkül vagy mi jöhet még.
Otiékkal pedig egy városban lakunk. Martonvásárban fényképezkedtünk az esküvőn, 2002-ben azóta készülünk egy piknikre a parkba mert nagyon szép.
puszi
Anikó KépKép
poteczin

Anikó!

örülök, hogy nincs baj, aggódtunk miattatok. Jó ez a "sokbabás" kép. Jól el van a család látva gyerkőcökkel :-) Tök jó. Na és a palota sem csúnya.
Tényleg, úszás. Felhívom őket a héten. Jó lenne menni, Blanka nagyon élvezi a vizet. Majd megírom, hogy mikor megyünk, ha megyünk.

Dedina! Remélem, sikerrel jártok már az elős beültetéskor. Várjuk a jó híreket:-)

Szép őszi napot mindenkienk, megyünk sétálni
Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Anikó!
Végre írtál,már kezdtem aggódni,de bíztam benne, hogy csak el vagy havazva!Kép
Igazából mindegy hova.Még én sem tudom elképzelni hogyan lesz, de muszáj nincs mese,ha babócát akarok!KépKicsit izgulok miatta, de ezen nem fog múlni.A férjem beadná, na de 3 műszakban dolgozik, úgy hogy kivitelezhetetlen.
Látomnálatok is szépnagy a szűk családi kör.Nálunkis,deimádom mikor összejövünk.-s az a sok gyerkőc, csodás!

Dóri
Jól esik,hogy így gondolsz ránk!KépMi is nagyon bízunk benne, hogy sikerülni fog!Egyszerűen nemlehet másképp!Kép

Edina
dedina

Jó reggelt mindenkinek. Jó hogy előkerültél Anikó és nincs semmi gond.
Ma megyünk vérvételre :-(((
Jövöhéten meg szerdán műtét. Nagyon rosszul aludt az éjjel sokszor fent volt.Remélem hogy a foga miatt.
Na majd kiderűl.12 re megyünk megint lesz orditás.....
Szép napot mindenkinek.
otili

Isteni idő van kint! Remélem hétvégére is így marad mert akkor beiktatunk valami kirándulást. Csak Fannika jól legyen.
Voltunk olyan paoltában is amit az unokájának épített a cár amikor megszületett. Mondam én is apámnak hogy mire jön a fanni jó lenne ha gondoskodna egyrőlKép
Izgulok mindenkiért akire vár valami Edina szuri, Otiék műtétje, kár hogy ilyenekre szükség van de biztos nem lesz baj.
poteczin

Dóri
Blankának nagyon-nagyon boldog névnapot kívánok!

Anikó
Hátha sikerülne a kirándulás!Nekünk csupamunka lesz a hétvége,na de mindegy kell a pénz a gyógyszerekre.Ma voltunk értük, és hát 180.000Ft-ot hagytunk a gyógyszertárban.Na de mindegy, csak sikerüljön!
Vasárnapkezdem a szurizást.Előszörmég csak napi egy lesz bőralá, az nem vészes!Legalábbis attólnem félek!

Puszi

Edina
dedina

SZiasztok!
Dedina!
Szurkolok neked hogy minden rendben legyen. Nefélj a szuritól,mondom én aki eltudna szaladni ha tűt lát:-)))
De mindent a babáért....
Sajnos picurnak megint nem jó a füle,tegnap voltunk bent és azt mondták hogy gyulladásba van mindkét füle. Teljesen elvagyok keseredve.
Már az aloe veratol a tabletát nyomatom bele hátha segit,meg bioptron lámpával gyógyitom. Nem tudom mi lesz. Csütörtökön megyünk vérvételre reggel 7 re és nem ehet semmit. Szerintem végig fogja üvölteni az utat,
Dóri, Anikó a picik hogy vannak?
Üdv mindenkinek szép napot kivánok.
Otili
otili

Otili
Ezek nem túljó hírek, de hátha nem lesz ordítós kedvében!
Meg remélem gyorsan meggyógyul a kis lurkó!
A műtét után meg nagyon remélem, hogy nem fog állandóan begyulladni szegénykém!
A jó kívánságokat köszi, remélem minden úgy alakul majd ahogy szeretnénk.

Dóri
A névnapi buli megvolt?KépMi újság felétek?

Anikó
Remélem minden okés.Voltatok úszni?Vagy nem jártok?

Edina
dedina

Sziasztok!
Ma voltunk úszni. Kezdetnek:tegnap felhívtam a gyógytornászunkat, mikor kezdődik. Azt mondta 8.15. Ehhez nekünk fél 7kor indulnihogy a dugó előtt odaérjünk. FelkeltettemFannust 6kor.Mikor oda értünk mondták hogy 9.30. Na mindegy. Addig beengedtek a lepkecsoport éneklős foglalkozására. Ebben vannak a súlyosan több oldalról sérült gyerekek. Nemannyira felemelő,legszörnyűbb az hogy mi is oda tartozunk. Az éneklés tetszett neki.Az úszást is bírta, vizet szereti. Utolsó tíz percben meg már aqnnyira fáradt volt, hogy a vízben elaludt. Féltem attól hogy kihűl. Születése után képes volt a fűtött szobában felöltöztetve 35 fok alá hűlni. De ebből kigyógyult. Szerintem fogunk járni, amíg élvezi. Mostmár csak azkell hogy ne fázzon meg. Holnap dsgmre kell menni.
Boldog névnapotkívénok én is BLANKÁNAK.
Edina, nemsemmi a gyógyszer ára! Vasárnapig még van idő felkészülni lelkileg.
Oti, nem mandulaműtét lesz? Van valami köze a fülgyulladáshoz? A bioptron lámpa jó,nekünk is van használom fanninak. Valószínű segített afülekifakadásában most, és nem kellett felszúrni. Napi 10-20 perc. Epilepsziára is jó.
Most már láttuk egymást, de kimit dolgozik? Edináról jutott eszembe.
puzsi
poteczin

Sziasztok!

Köszönjük a névnapi köszöntéseket, jól vagyunk, elég rossz kedvem van, holnap írok többet.
Pusz Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Dóri! Most aztán spekulálok mitől van rosszkedved ha jól vagytok? Remélem csak egyszerű rossz napés semmi komoly.
poteczin

Sziasztok!Kép

Anikó
Nagyon örülök, hogy tetszett Fannusnak az úszás!Táncsak nem fog már megfázni!Elég volt a betegségekből ebben az évben!
Hogy hogy rólam jutott eszedbe,hogy ki mivel foglalkozik?
Én egyébként kereskedelmi ügyintéző vagyok, de november 28-án lejár a szerződésem,meghosszabbításra nincs lehetőség.Mondtam a főnőknek, hogy az eredményhirdetést várjamár meg.És ha sikerült elmegyek táppénzre, ha nemkeresek másik munkahelyet.Szerencsére beleegyezett.December 10-e körül fogjuk megtudni, hogy jövő augusztusban szülők leszünk e.A végzettségem szerint banki szakügyintéző vagyok, de szívesen lennék már főállású anya!Kép

Dóri!
Mi ez a rossz kedv ebben a szép időben?
Remélem semmi komoly?
Most küldök egy felrázást, hogy jó kedved legyen!Kép

Otili
Nálatok miújság?Mit mond a doki?Kell halasztani a műtétet?Remélem nem!

Puszi mindenkinek!Dórinak duplán, hogy jó, de legalábbis jobb kedve legyen!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Edina
dedina

Azért rólad, mert ha jól emlékszem a képeket is te említetted. Szóval csak ezért. Én pályám sem áll messze mert könyvelő volnék. Dec 10 már közel van! A tp jó lenne, akkor nyugodtan pihizhetnél,semmi izgalom mert az nem tesz jót. Persze nem mindenkinekjön be. Főleg ha szeret pörögni.Nekem most terápiás munkám van mert kezdtem befordulni szülés után. Ha 3 gyerkőcöd lesz, lehetsz főállású anya, valamannyit fizetnek is érte. Belehúzni!Kép Megmondhatod mennyit szeretnél hogy visszategyenek? És ha mind megfogan mert van olyan mit csinálnak? Tényleg érdekel. Azért kellérlelni őket hogy tudják az időpontot? Neked van spontán érésed is nem?
Leveleztem itt a fórumon egy dokival, akivel nekünk a következőhöz is kell külsősegítség valószínűleg. A lázmérőt meg mindig elfelejtem!!!

Dóri, Oti mizujs? Oti babód meggyógyult? Kiborító amikor már lelkileg felkészültök a műtétre és halogatni kell valamiért.

Megyek mert baba nyüglődik.
pussz
poteczin

Anikó!
Hirtelen sokkérdésed merült fel, de nagyon szívesen válaszolok.Szóval sorban:Nem tudom, hogy megmondhatom e,de az tuti, hogy 2-nél,vagy 3-nál többet nem tesznek vissza elsőre.Sőt úgy tudom, hogy elsőre nem fognak 2-nél többet visszaültetni.
Ha mind megtapad,annak nagyon örülnék!Vagyis ha kettő lenne.A 3-nál már félnék.A hármas ikreknél felajálnják, hogy eloltják az egyiket.Na de erre nem vinne rá a lélek!Ha három tapadna meg, akkor annak oka lenne.Vállalnánk!
Azért is kell őket érlelni, hogy az időpontok pontosak legyenek.De azért is, mert soknak kell, hogy megérjen.Kb.10-12 lenne az ideális!Mert nem mindengyik termékenyül meg, és ha megtermékenyül nem biztos, hogy el is indulnak a fejlődés útján.
Egyébként igen, velem teljesen rendben van minden, tehát spontán peteérésem is van.
Egyébként én nem vagyok egy pörgös tipus.Bírom a nyugodt életet!Sőt!Így nekem a tp csak jót tenne!
Csak hát ugye ehhez sikerülnie kell!És remélem, hogy fog is!Kép
Na hátröviden,tömören ennyi!
Ha van kérdésed még, nyugodtan tedd fel, és ha tudok válaszolok!
Amúgy mikor még nemtudtuk, hogy Sanyivalbaj van, eredendően is 3 gyerköcőt szerettünk volna!Hátha sikerülígy is!Kép

DóriKép
Még mindig rossz kedved van!Gyere panaszkodj, ha igen!Mi szeretettel meghallgatunk!Kép

Otili
Gyerkőc hogy van?A nagy fiú már iskolás?Ha igen hogy megy neki a suli?

Edina
dedina

Sziasztok!

Köszi az agódást, jól vagyunk, csak egy elég nagy családi vitába keveredtünk anyósomékkal. Férjem teljesen kiakadt, közölte velük, hogy milyen bunkók. Valami munka meg pénzügyi vitába keveredtek. Eddig tök rendik voltak, meg minden, és, ha már volt ilyen vita, akkor kibékültek, már csak a gyerek miatt is. Most szóba sem állnak velünk, még Blankát sem köszöntötték fel. EGy nyeszlett sms-t sem írtak. Rám is elhangzott egy-két szép mondat, úgyhogy én is durcis vagyok. Valaikor még robbanni fog a dolog, mert én még nem beszéltem velük. Szóval 3 napja ez a helyzet. Bocsi, hogy nem írtam, de elég morcos vagyok.
JÓ HÍR!!! Blanka tegnap este megfordult a hasáról a hátára! Annyira édes, azóta pörög ezerrel :-)

Hogy vagytok? Jó sz idő, mi állandóan sétálunk. Mit csináltok a hosszú hétvégén?

Anikó! Örülök, hogy Fanni jókat úszik! Így elfáradt? De édes!

Otili! Műtét? Tegnap volt? Hogy sikerült?

Dedina! Remélem, hogy legalább egy rendesen megtapad és egészséges bébid lesz! De ha három, akkor 3!!!
Jó lenne, ha már jó híreket mondhatnál, alig várom. Amikor szültem ,volt egy nő, neki iskrei lettek, 3-ból kettő maradt meg, de neki genetikailag lettek ikrei. Azt mondták neki, hogy a köv. terhessége, ha lesz, óvatosan csinálja, mert nagy az esélye a 4-es vagy5-ös ikrekre! Állítólag mindkét irányból tele vannak ikrekkel a családból. Tök jó.

Ja! Én egyébként egy német ing. fejlesztő cégnél dolgoztam irodavezetőkétn, de oda nem megyek vissza. Majd elmesélem, hogy milyen kedves volt a főnököm. Úgyhogym, még nem tudom, hogy mi lesz. Lehet, hogy szülök 2 éven belül még egyet. :-)
Most megyek, holnap írok még.
Üdv nektek
Dóri
És jó htévégét!

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Sziasztok!
Jövöhéten lesz a műtét csütörtökön ha minden rendben lesz .Bár a doki azt mondta hogy megint bevan gyulladva mindkét füle.
MA voltunk vérvételen, én is sirtam nemcsak picur.3 an fogtuk le,és üvöltött mint akit ölnek.Rémes volt.Kétszer szúrták meg és igy is 30 percet voltunk bent.Nem akart kijönni a vér.Szörnyű volt. Nem tudom elképzelni mit fog csinálni a korházba.Szerintem végig fogja üvölteni a napot amig bent leszünk.
NA nem panaszkodok többet.
Dóri
Sajnálom igy alakulnal a napjaid,próbáld magad túltenni rajta. Egy házban is laktok anyosodékkal?
Dedina!
NAgyon drukkolok neked.De jó lenne egyszerre több baba.Biztos hogy nehéz de megéri-
A nagy fiam másodikos, nagyon jó tanuló csak a magaviseletével van némi gond. Kicsit eleven. De megpróbálom lefárasztani,jár vizilabdázni 4x egy héten és csellózni
Anikó!
Fanni jól van? Hová jártok úszni hogy ilyen sokat utaztok?
Na megyek mert végre elaludt és tudok valamit csinálni. NAgyon nyügi csak anya anya kell neki.
Ja én meg irodában dolgoztam adminisztrátorként. Elvégeztem a mérlegképes könyvelőit de sajnos a számviteli vizsgákat elbuktam és nem volt már kedvem tovább.Könyvelő irodákat hivtam fel hogy szeretnék dolgozni de sajnos nem vesznek fel mert nincs 3 év gyakorlatom. Hát igy nem is lesz.
Na mindegy most gyeden vagyok aztán meglátom hogyan tovább.
Puszi mindenkinek szép napot kivánok .
Otili.
Két rosszcsont:-)))
KépKép
otili

Otili
Én is vizilabdáztam,meg előtte úsztam jó pár évig.Addig imádtam,amíg edző váltás nem lett,mert az új edzővel nem jöttem ki túl jól, sőt miatta hagytam ott az egészet!
Húgom is jó tanuló, csak Õ is eleven.Mindenből kitűnő,magatartás félévkor 3-as, évvégén kegyelemből 4-es.
Szépek a kisfiaid!Kép

Dóri
Sajnálom, hogy ez történt nálatok.Nálunk én nem vagyok jóban apósommal, meg apósomnak az anyjával.Mindig dumáltak a hátam mögött, én meg egyszer visszakérdeztem, és azóta évente egyszer megyek hozzájuk, karácsonykor.Se többet, se kevesebbet, a férjem gyakrabban jár hozzájuk.Így jól megvagyunk!
Ne tartogasd sokáig, mert én is sokáig tartogattam, és iszonyú nagyot robbantam!És az nem jó!

Anikó
Remélem nálatok is minden rendben!?KépCsak sétálgattok ebben a szépidőben!KépHabár most már elég hűvős van.

Mi a hosszúhétvégén dolgozunk és pihenünk.

Edina
dedina

Sziasztok!
Azt hiszem meg fogok bolondulni. Picur lebetegedet.Olyan taknyos hogy alig bir levegőt venni. Az éjjel nem aludtunk semmit szinte.
Remélem nálatok jobb hirek vannak.MIndenkinek jó pihenést,vagy munkát .Szép napot mindenkinek

Otili
otili

Otili
Na ez nem semmi lehet!A lényeg ne izgulj!Ne légy ideges!A műtét úgyis meglesz, ha nagyon szükséges.Persze tudim, hogy jobb hamarabb túllenni rajta.De csak nyugi!KépMinden rendben lesz!

Dóri
Mi újság anyós-após ügyben?Rendeződni látszanak a dolgok?Remélem a válaszod igen!Kép

Anikó
Fannus szeret a szabadban lenni?Gondolom igen, azért jössz ilyen ritkán!Kép

Edina
dedina

Halihó!

Otili!
Jobbulást kívánok a gyerkőcnek! Szegénykém, pont most betegszik meg, hát nem egyszerű nálatok az élet. Szorítok a műtét miatt, remélem, minden rendben lesz.

Anikó! Fanni? Hogy van?

Nálunk a helyzet változatlan, csupa rossz történik. Nem javult a helyzet a családdal, sőt...Beszéltem anyósommal, és tök hülyeségeket beszélt, még inkább a páromnak adok igazat. De tartottam a számat, mert nagyon összevesztünk volna. Azt hiszem, egy darabig én se megmyek hozzájuk. 5 perc sétányira laknak tőlünk, a hegy másik oldalán. Nem részletezem a témát, de teljesen kivagyok.
Ráadásul az autónk is bedöglött, közölték, hogy ne ijedjünk meg, alig 100-150ezerből meg lehet csinátlatni! Köszi. Pont erre van pénzünk.
Szóval nem javulunk semmilyen téren. Tegnap voltunk keresztanyáméknál, nagy családi összeröffenés volt. Blanka nagyon efláradt, mindenki őt nyúzta. Ez elgalább jó esemény volt.
Na jó, msot megyek, kinézünk a kertbe, elég jó idő van.
Töltsétek kellemesen a hosszú hétvégét.
Üdv Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Kép

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Kép

Új fotó kisasszonyról

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Dóri
Nagyon sajnálom, hogy nem rendeződneka dolgok, de talán idővel.
Blanka nagyon tündéri kiscsaj!Kép

Tegnap elkezdtem a szurikat.Szépen lassan haladunk az áhított cél felé.Remélem szerencsével fogunk járni!

Az idő nagyon lehűlt, de végülis azzal vigsztalom magam,hogy mikor legyen hideg, ha nem télen!

Jó pihenést mindenkinek!

Edina
dedina

Sziasztok,

Ez az anyós-após téma nálunk is volt, de mára lezártuk a kérdést. Vészerinti apósom az esküvőnk előtt két héttel öngyilkos lett. Anyósom élettársa pedig az esküvőnkön viselkedett minősíthetetlenül, ami mindenkinek aki régóta ismer minket feltünt. születésemtől fogva szomszédok vagyunk, de azt hogy mi összekerültünk nem bírta elviselni, a mai napig nem derült ki miért. Azóta nincsenek családi összejövetelek arróla részről. Anyósom jön minden héten amióta unokája van. Szenteste is ő jön át, meg ha fel akarjuk köszönteni. Eleinte furcsa volt de mára már megszoktam. Férjem ebből sem csinál problémát. Munkakapcsolatban állnak, mert volt közös cégük de kivált. Nagy vezsekedések nem voltak, de én nem tudok alakoskodni. Mi családunk összetartó, viták, sértődések persze előfordulnak. viszonylag közel lakunk, mindeki mindenről tud és ez nem feltétlenül jó. gyakran tudunk találkozni. Anyuval van közös cégünk, férjemnek is ott az irodája. Megállapítottuk, hogy nálunk az együtt töltött évek 3x számítanak. Szerintem a legfontosabb hogy a párok álljanak ki egymás mellett. A rokonokat sajna nem lehet megválasztani. talán rendeződik a kérdés, már a Blanka miatt is. Õ még nem értheti hogy a felnőttek miért nem értik meg egymást. Nagyon csini a téli szerelésében.

Fannus is szürcsög amióta úsztunk. Lehet hogy a mostani szerda kimarad. Szerencsáre nem lázas, ez most meghűlés. Nyilván meg kell szoknia.
Szombaton bejártuk a Dunántúl északi részét. nagymamámat vittuk el a temetőbe a szüleihez. 450km túra volt. Babóca nem bírta túl jól, mindenáron ki akart jönni az ülésből. 120km tud végigordítani. Ebéd után aludt egy kicsit, de ha megállt az autó már fennt is volt. Nem nagyon akarta megérteni hogy neki az ülésében a helye mert az biztonságosabb mint ölben, meg a rendőr sem örülne neki. Pénteken is ki kellett venni Gödöllőről hazafelé. Ölben nincsen semmi baja. Férjem álcázta megát gyerekülésnek.

Edina, köszi a részletes leírást már értem a dolgot. Milyen volt az első szuri?

Olvasom Otiéknál sem egyszerű. Ezek a betegségek semmikor nem jönnek jól de egy műtét előtt?? Talán nem lesz halasztás.

Vasárnap a pesti temetőben voltunk. Kiderült hogy anyu első babája, aki pár órát élt 73-ban január 3-án született. Fanni október 3-án. Utálom a 3-as számot!!! Ez sors nem véletlen.
poteczin

Anikó!
Az elsőt anyu adta be, mert náluk voltunk!A másodikat meg azóta a többit viszont magamnak adtam be.
Jó hír:Nem vészes a dolog, legalábbis nem annyira, mint hittem, hogy lesz!Persze nem kellemes szurkálni magamat, de nem is olyan veszedelmes dolog.Fájni nem fáj, ha jól csinálom.Tegnap elóvatoskodtam, de most már tudom legalább, hogy mi a lényeg.
Remélem Fannus jobban lesz, és tudtokmenni úszni!Kép

Otili
Mi újság? Hogy álltok? Műtét?

Dóri
Nyugi!Valahogy úgyis megoldodnak a dolgok! Ne legyél szomorú, se dühös!Csak egyszerűen azért, mert nem érdemes!Hidd el tudom mit beszélek!Sajna!

Edina
dedina

Na csak gyorsban, sziasztok!

Holnap írok sokat, ma voltam gyedet intézni. Elég hulla vagyok, szerencsére vége a hosszú hétvégének is.
Edina! Hős vagy, már profi leszel! Dec. 10-én lesz ugye a nagy mutatvány?

Üdv Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Igen, Edina ügyi vagy, sokat gondolok rátok, csak így tovább.
Otiék biztosan már bent vannak a kórházban. Az nem jó de lagalább túl lesznek rajta.
A gyed jó, sokkal több mint a gyes. Nekünk lejár októberben jövőre ha csak addig nemlesz újabb utód.
Úszást kihagytuk mert nagyon náthás, de ma már talán jobb. Fel is hívtak miért nem mentünk. Egy gyógypedagógus felajánlotta hogy foglalkozik Fannival, aki múlt héten úsztatta. Biztosan megtetszett neki. Ma fürdés után beszélgettem vele és odafordult meg simogatata az arcomat. Apró örömök de micsoda nagy mutatvány ez tőle!
De voltunk útlevelet csináltatni neki. Tipikus Fanni fotó lett, nem akart előre nézni pedig már mindenki neki integetett. De így is aranyos.
puszi, szép álmokat
poteczin

Sziasztok!
SAjnos nincs műtét,a pici lebetegedett,hólyagos a torka valami olyan virust kapott el. Lázas, és a leletei sem jók.Fáj a torka nagyon sokat sir. Azt mondták hogy ilyen lelettel meg sem műtik. Az éjjel lázas volt, szörnyű. Nem tudom mi lesz .
Dedina ! Gratulálok, ügyes és bátor vagy!
Dóri! Még mindig mennek a harcok? Szerintem nem kéne vele foglalkoznod. Próbáld átlépni.
Anikó! Nektek is jobbulást.
Na mennem kell mert itt nyüglödik.MAjd jövök ha elalszik.
MIndenkinek szép napot kivánok.
Puszi
otili

Halihó!

Otili! Sajnálom, hogy nem jött össze a műtét. Kaptál új időpontot? Szegénykém! Nem elég, hogy műtét, most még egy betegség is. Rátok jár a rúd rendesen. Jobbulást!

Szegény Fanni is megint náthás! Kezdődik a tél. :-( Én is akarok menni úszni, csak most párom használja az autót. Remélem, előbb-utóbb sikerül végre lejutnom nekem is. De jó, hogy már simogat. Ezek olyan szép pillanatok! Ezekért jó élni. Már laig várom, hogy Blanka is ilyeneket csináljon.

Én egész nap főztem-mostam-mosogattam, tiszta házias napom volt. Még riszkoch-ot is csináltam! Az illata jó, remélem, ehető. :-)
Most megyek, jók legyetek!

Dóri&Blanka

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Köszi mindenkinek a biztatást és bátorítást!Kép

Dóri
Remélem legalább benneteket elkerülnek a bacik és társaik!Igen dec.10. k9örül lesz eredményhirdetés, de azért még ez nem tuti időpont.Inkább azt mondom, hogy akörül!

Otili
Hát ezek csupa rossz hírek!Remélem minél hamarabb meggyógyul a kislurkó, azát gyorsan megműtik és elfelejtetek minden rosszat!

Anikó
Szegény Fannust is meglátogatják ezek a fránya bacik.Azért hátha mielőbb kigyógyul és akkor lehet az úszást is folytatni tovább.
A simigatás az nem kis dolog.KépA keresztlányom szokott simizni ha olyanja van, de az annyira szuper érzés!Kép

Edina
dedina

Sziasztok,
tegnap meg is jött az útlevél. ez gyors volt. igaz nem megyünk sehová mert úgy tűnik a cég szélhámos. nem is nagyon érünk rá, de jövőre!
kitűzték az első tárgyalást is.
Oti! lehet hogy a télen már nem lesz műtét? Nálunk mindenki folymatosan beteg, mármint a húgomnál ő és a kölykök is. Jobbulást!
sztem úszást hanyagolni fogjuk legalábbis télen többet árt mint hazsnál. visszatérünk a szárazföldi edzésekre.
Blanka meg biztos fogja csinálni meg még mást is! pl egy évesen jár stb... Olyan gyorsan felnőnek hihetetlen. elnézegetem amikor fekszik milyen hoszsú már 80 cm. A gyönyörű haját meg most már én is irigylem.
ma munkanap van el is felejtettem...
puszi
poteczin

Anikó
A tárgyalás kemény menet lesz, biztos!De kitartás!
Fannusnak jobbulást, és jó szárazföldi edzéseket!
Az én keresztlányomék is betegek az apjával folyamatosan, de felváltva!

Otili
Gyere írd meg mi újság nálatok!Remélem a kisfiad már jobban van!Szörnyű ez az időszak!De kitartás ennek is vége lesz egyszer!

Dóri
Blanka hogy van?Sétáltok?Itt nálunk szuper kabátnélküli idő van.Süt a nap százágra, na meg a hőmérséklet is szupi!Remélem felétek is!Kép

Edina
dedina

Sziasztok!

Jól vagyunk, köszi. Tényleg szép idő van, sétáltunk, most meg főzök. Minden napra jut valmi idegeskedés: A múlt héten az autó romlott el, aztán jött a családi vita, mára meg a páromtól az egyik építkezésen "rejtélyes körülméynek között eltűnt" ca. 200 ezer Ft értékű gép. Agyvérzés kerülget. Szerintem a munkások nyúlták le ma éjjelre. Mindegy, sík ideg vagyok, lassan eret vágok magamon.
Remélem, nektek szebb a hétvégétek.
Puszi Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Na mivan? Hol vagytok? Sehol senki? :-(
Megyek főzni, majd du. benézek, hátha addig előkerültök.
Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

csak most kerültem elő. hétvégén irattároztunk az irodában, már ráfért egy alapos nagytakarítás. Igaz a lakás meg elmaradt de az nem túl vészes, csak mostam folyamatosan. Tényleg nem tudom nagyanyáink hogy csinálták gépek nélkül? Biztos és is kényelmes vagyok de így sem jutok el mindenhez. Napok lettek rövidebbek?
Dóri! A baj nem jár egyedül szokták mondani. De ugye nem teszel kárt magadban? Persze hogy nem! Van egy egészséges kislányod gondolj arra ilyenkor és biztos megnyugszol. A többi dolog meg rendeződik. Kitartás!
Oti hol vagy?
Holnap megyünk szárazföldi edzésre meg kontrollra. Neurólógiaira. Minden évben hosszítani kell az emelt csp miatt.
most is szép az idő remélem még sokáig így marad.
puszi
poteczin

Szia Poteczin
nem tudom keresel-e még orvost vagy már megállapodtál valakinél?
Ismerősöm szül választott császárral a Szt. Istvánban Petik Dóra doktornőnél. Neki semmi kifogása nem volt a császár ellen, pedig orvosi vagy egyéb indok nem áll fenn. Remélem tudtam segíteni.
szia
teteli

Sziasztok!
Nem tünttem el csak nagy volt a zürzavar. Itt voltak anyukámék egy hétig nálunk, a házat most fejezték be kivülről,végre szép szinű lett. A karácsonyi nagytakaritást is megcsináltuk, ablak mosás stb.
A picinek 4 napig volt 38,5-39 a láza. tegnap volt először láztalan, viszont nagyon csúnyán köhög.
Vége a szünetnek is. Ma már suli a nagyobiknak.
A picit holnap viszem vissza a dokihoz.A műtét nem tudom mikor lesz most a napokban biztosan nem.
Dóri !
Fel a fejjel, voltak nekünk is olyan napok hogy sorba jöttek a rossz dolgok.De majd minden rendeződik.
Dedina!
Hogy vagy? HOgy megy a szurizás?
Anikó!
Fannus hogy van? Remélem nem kap el semmi nyavalját.
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok Oti
otili

Sziasztok!

Mi újság van nálatok? Mi megyvagyunk, Blanka most evett egy nagyot. Eddig a kertben dekkoltunk, jól kicsípte az arcát a hideg. Most pihi van.

Dedina? Mi van veled? Hogy haladnak a szurik? Mostanában el vagy tűnve, remélem minden oké.

Oti! Hát nálatok is beköszöntöttek az őszi betegségek. Van már esetleg új dátumod a műtétre? Remélem, gyorsan kimásztok a betegségekből.

Anikó! Nálunk lassan aktuális egy nagy takarítás, már előre frászolok. Mondjuk mi még ki akarjuk festeni idén a nappalit. Hát kíváncsi leszek, hogy mikor. Párom megint dolgozik ezerrel. Ja! És 1/4 5 van és már szitne sötét. Utálom a telet. :-(

Na megyek ,teszek fel új fotót a csajról.
Pá DóriKépKép

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Dóri
Blanka változatlanul tündéri kis csaj!A gondok meg ne aggódj úgyis megoldodnak!
Azért vagyok eltünve egy kicsit, mert az otthoni internetről lefogyott az egység, így el kell járnom nyilvános helyre.És sokszor nincs időm, ha meg időm van a sötét miatt már nincs kedvem.De azért jövök, csak ritkábban.

A szurizás megy ezerrel.Majd csak vége lesz egyszer, még kb. 3 hét mire eljutunk a beültetésig.Habár most az idő egész gyorsan szalad.Tegnap meg vettük a gyerekeknek a karácsonyi ajándékokat.Jól jártunk, mert nagy leárazás volt a nagy játékboltba.Ezen is túl vagyunk!Kép

Otili
Végre javul már a kicsi, csak visszaesés ne legyen!A nagy takarítás még rám is vár az elkövetkező 3 héten belül.Csak most nagyon sűrű a program.De mire kell úgyis meg lesz minden!

Anikó
Remélem jó volt az edzés Fa usnak, és most már teljesen jól van?

Edina
dedina

tetili köszi az infot. Van ugye már pár nevem de még nem döntöttem senkinél. Lehet hogy az idén elkerülök valakihez mert a teherbeesés is kétséges. Főleg hogy nem is tudjuk akarjuk e egyáétalán vagy mi legyen. Most kivételesen szeretném tudni a jövőt.

Meg volt a kontroll. Végre írtak pozitívat is: Szomatikusan szépen fejlett. Ez annyit jelent hogy testileg. A többi a szokásos. Gyógypedagógussal is megbeszéltem egy időpontot jövő hét keddre. Visszatértünk a szárazföldre. tornásznak megmutattam hogyan sétálgat teljesen csodálkozott miket ud. Kb 10-15 lépést tesz meg aztán leguggol. Tartja magát majdnem egyedül. A feje imbolyog és ez a legnagyobb baj, mert az vezeti a mozgásokat.
Egyébként kötőhártyagyulladás zajlik, meg a mandulája duzzadt. Egyik nap folyik a szeme aztán szebb mire ráveszem magam hogy elmenjünk a dokihoz. Ott meg tömeg van és ha eddig nem beteg ott biztos összeszed valamit.
Irigylem aki már túl van az őszi ablakpucoláson!
poteczin

Teteli!
Tudnál nekem elérhetőséget is adni? Privát rendelő stb?
paniko@axelero.hu
köszi
anikó
poteczin

szia Anikó
utána kell járnom, azt tudom, hogy a Bolgárkerék u. 3/c alatt rendelt. Lehet, hogy egy kis időt vesz igénybe, mert pont ma reggel szült az ismerősöm és nem szeretném még zaklatni.
Szerintem vágjatok bele a projektbe bátran, persze mérlegeljétek, hogy egy újszülött "terhét" mennyire bírnátok el a tesó mellett. Talán neki is jó lesz ha nem lesz egyedül és a fejlődésében is segíthet. Kérdezzetek meg erről szakembert! Kitartást és sok örömet!
Erika
teteli

Jó reggelt mindenkinek!
Hát ronda idő van ma . Tegnap a nagyobbik fiamnak tele volt a lába meg a hasa ronda nagy kiűtésekkel. Rémisztően nézett ki. A picinek még mindig piros a torka. Kicsit elegem van a betegségekből. Nekem is fáj a torkom. Soha nem voltunk ilyen sűrűn betegek.Nem tudom mi a fene van most.
Sose fogunk kimászni ezekből.
Ti hogy vagytok? nNagyon eltünt mindenki.
Anikó! Fannus? Baba projekt? :-)))A babaneten elég jó sok információ van dokikkal kapcsolatban. Szerintem érdemes elolvasgatni a topikokat.Akit én ajánlottam neked dr Serfőzőt azt a János korház topikjában találod meg illetve tavaly a Péterfybe volt.
Kitűnő egy doki. Én is azért keresgettem olyan sokáig dokit mert a MArgitba mikor szűltem 97 ben majdnem ráment a fiam. Biztos meséltem neked.
Dedina! Drukkolok neked és szoritunk hogy minden rendben legyen
Dóri!
Nálatok helyre állt a rend? Pici jól van? Tündéri egy kis csajszi.
Pusz mindenkinek. majd jövök még.
Sziasztok
otili

Sziasztok!

Anikó! Sajnálom Fannit, szegényke, jó lenne, ha már meggyógyulna. Úgy látszi, hogy többet ártott a múlkori úszás? Hát akkor jól teszitek, ha télre felfüggesztitek a vízisportot. :-) Viszont örülök, hogy Fanninak jók az eredményei.

Dedina! Akkor te is sikeresen végrehajtod a szuri-projektet! Ügyi vagy! Én nem tudom, hogy képes lennék-e rá?

HÚÚÚ! Karácsony! Ne is mondjátok! Mindjárt jön a téplapó, aztán meg a karácsony+! Már kész vagyok, megint indul a rohangálás ajándékok után, kinek mit vegyünk...Lehet, hogy idén csinálok ajándékot:-)
Habár, ahogy a család nálunk most áll...hát nem tudom. Párom nem akar menni ugye karácsonyozni sem. Szép lesz. Már előre félek.
Megyek, mert ma nyügis a lány.
Üdv Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Jó reggelt !
Na csak hogy mindennapra jusson valami!
Tegnap a kisebbik elesett és a székbe beütötte az állát és elharapta a nyelvét.
Rémes volt .A nagyobbiknak meg nem mulnak a foltok.
Remélem hogy ti jól vagytok,Látom nagy a pangás. Irjatok .Pusz mindenkinek
Otil
otili

Hali!

Tényleg nagy a pangás erre!

oti! Rátok jár a rúd rendesen. Ha baj, van, akkor tucatjával. Jobbulást a csemetéknek! Na meg neked is persze. A rend nem állt rendre, ma voltunk anyósoméknál, elég kripta hagulat volt. Blanka enyhített egy kicsit, de ennyi. Semleges témákról próbáltunk csevegni, kisebb-nagyobb sikerrel. Na mindegy.
Most megyek. Jó hétvégét nektek!
Dóri

Mi jól vagyunk, a fejem fáj már napok óta.

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Hahó lányok hol vagytok???????
otili

Dóri
Ha muszáj lenne, hidd el, hogy képes lenne rá bárki!De szerencsére neked ezzel nem kell foglalkozni!Kép

Az öszzes gyerkőcnek jobbulást, mi hamarabb gyógyuljanak meg, mert ez már nem állapot!

Edina
dedina

suliban voltam péntek szombaton késő estig.pénteken mire hazaértem fannus már aludt.
volt nálunk védőnő is, nagyo szimpi. igaz eddig is jólelvoltunk nélküle, most meg két hét múlva megint jön.
olvasom otiéknál zajlik az élet. nem egyszerű két élénk gyerkőc. kisbalázs nálam is kihúzta a fiókot és már mászott is fel a borulós komódra. meg az állólámpát is vízszintesbe hozta.igen önveszélyes.
múlt héten minden nap vittem valahova fannust,remélem így is marad nem lesz beteg. most kap szemcseppet és elmúlt a kötőhártya.szürcsi van de hát tél van. nyomom bele a c vitamint.
arra is gondoltam hogy vmi vegyi kísérlet részeként küldik ránk a nyavajákat. vagy régen is így volt csak már nememlékszem?
Szép napot mindenkinek, pihizettek mert ma alvós az idő.

Eri! ok nem sürgős annyira. jövőre kéne a "projekttel" foglalkozni mert én sem vagyok már fiatal meg fannus is 2 éves lesz. eredetileg 3 volt a terv, mi is 3vagyunk testvérek és az nagyson jópofa.
puszi
anikó
poteczin

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?