Új privát üzeneted érkezett!

Lucia!!!!

Tiszta szívből gratulálok, és nagyon jó egészséget, sok boldogságot kívánok Nektek!!!!!

MOt!
Krisztina elbűvölö babuci,csodálatos kis formás manócska!!!Nektek is nagyon boldog babázást kívánok
!!!
Vendég

Zuzmó drága tudni fogod mit kell tenned :) Amúgy a védőnőnek tedd fel ezeket a kérdéseket, de bent a csercsemősők is segítenek. Én nem használom a paplant, mert könnyű, és magára húzza. Niki babazsákban alszik, és 23 fok van nálunk :)
Pakolj most már össze :) Amit adtam linket múltkor benne van mit kell vinned :)
Cumisüveg minek? Mellszívót viheted, tejszaporító teát, pelust. Mi nem adhattunk a babákra saját ruhát, mert kavarodott volna a kórházival. Mellbetét, 0,5 iceteás flakon masszirozni a mellet forró vizzel :) Hűűű de egyszer ezeket már leírtuk :)

Share jó hallani rólad, gyere azért többet :) Gratula a 30. héthez :)

Taptau nekem aztán nincs tuti fogyireceptem :) Terveimben van a torna, és a kevesebb csoki :)

Zsókuci örülök, hogy jó lett az eredményed, de hát miér tis lett volna rossz? :)

Macika üdv :) Szerintem se aggódj az AFP miatt, nekem is mondták, eltérőt mutat, ha nem pont a megfelelő napon veszik le. A babának meg nem tesz jót, ha ideges vagy. Azt hiszem van is egy ilyen fórum, hogy alacsony vagy magas AFP eredmény.
Tudjátok már, hogy fiú vagy lány lesz?

Csibe nagyon jó név, nem hétköznapi, talán pont ezért :)

Mot papa :) Nagyon aranyos a kis Hercegnő, de esteleg többet is mutathatnál belőle :)

Agnese Milán gyönyörű kis pasi :) Imádom mikor a kezeiket hátradobva alszanak, és jóóóó sok hajacskája van :)

chesti

Taptau!
Máté is kis huncut manócska...Még mindig elbűvölő!!!!Nagyon ügyi vagy a kép lekicsinyítéssel! :wink: :lol:
Vendég

Taptau Máténak gyönyörű szemei vannak, sok csajt fog elbüvölni :)

Kép
Kép

chesti

Húú Csajok ,de jól alakul a tábla! :lol: :lol: :lol:
taptau

Máté köszöni a bókokat!
taptau

Chesti Drága!!!

Boldog születésnapot!!! :)

Fotó és szüléstörténet még érkezik a héten Drágáim!!!!

:)

Ilyenkor mutat többet :)

Kép
mot

Mot, de édesen fogja a fejecskéjét a kis hercegnő :lol:
Mi lenne ha csinálnál egy közelebbit is róla :) Tttteeeeeee fotó bajnok!! :lol: :lol: :lol:

chesti

Holnap jönnek a jó képek, délután!!!

Most megyek életem Értelmeihez!!!

Puszi Nektek!!!

mot

Ajjaj!

Mostmár tényleg én vagyok a következő! :shock: :shock:
Aztán lehet, hogy jól megtréfál a kisasszony és ellustálkodja az időt. Eddig az összes idei bébi hamarabb jött nem?

LUCIA! GRATULÁLOK NEKTEK ÉN IS ÉS KÍVÁNOM, HOGY MINNÉL HAMARABB HAZA IS ENGEDJENEK TITEKET. ELÉG VOLT MÁR A KÓRHÁZBÓL UGYE?

Holnap megyünk dokihoz. Bevallom őszintén nem fakadnék sírva, ha azt mondaná 1 héten belül szülünk! Persze jól betojnék :lol: Na de inkább nem számítok rá. Valóban ezek az utolsó hetek telnek a leglassabban. persze tudom, hogy neki az a legjobb, ha 40 hétig van benn, de már annyira várom........

majd még jövök......

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
zuzmó

LUCIA! SZÍVBŐL GRATULÁLOK, ÉS JÓ EGÉSZSÉGET AZ EGÉSZ CSALÁDNAK! :lol: :lol: :lol:

Húú, gyorsan, egy kupacban meglettek ezek a csodaszép babák januárban.

Mot papa, csodaszép család lettetek!

Zuzmókám, most már Ti jöttök!!!! No para!!! Baba még bent nem maradt! :wink: :lol:
Én is összepakolnék a helyedben, az biztos. Látod! :roll: Meggondolják magukat a kis csibészek, aztán jönnek. :lol: :lol:
Takarózás ügyben hasonló dilemmáim vannak. Majd kiderül, hogy mennyire lesz fázós a baba. Első hetekben pólyázni szeretném, ha ő is szeretné :wink: Abban nem hiszem, hogy fázni fog.
Nálunk a kórházban van ruha, és elvileg pelenka, popsitörlő is. Én azért bekészítek egy-egy csomaggal.

Taptau, Máté egyre huncutabb legényke! :lol: :lol: Kistesónak nekiláttok mostanában?

Chesti, ígérem jövök, de ezer a dolog. :shock: :shock: Érzem, hogy fáradok, a mászkálós dolgokat el akarom intézni januárban.

Zsókuci, kérdezted, mit vettünk már meg. Inkább úgy fogalmaznék, hogy mi az, ami már megvan, mert sok mindent kaptunk a barátnőmtől. :lol: :lol: Nagyon hálás vagyok neki. Kisruhákat ha veszünk, csak azért mert nagyon megtetszik, és természetesen a hazahozós ruháját.
A legeslegszükségesebbek megvannak (ruhák, bútorok, pléd, ilyesmi). Apróságok kellenek még (textilpelus, nadrágpelus, hajkefe, körömvágó, a gyógyszertári csomag, pelenkázó szivacs), és át kellene rendeznünk a házat. :roll: Tesómék segítenek majd pakolni január végén. Most így állunk.

Máté nagyon jól érzi egyébként magát odabent. Sokszor ki lehet tapizni a testrészeit. Egy alkalommal annyira kinyomta a kis hátát, hogy szinte a kezeim között foghattam. Mit mondjak, megható élmény volt. :)

Kép
Kép
share

Sziasztok!

Mot Papa, Mot Mama, :D
Szeretnék Nektek szívből gratulálni az édes pici Krisztinához.

Lucia, :D
Nektek is gratulálok a két picúrhoz és jó egészséget kívánok az egész családnak!

Kép

Kismoni
kismoni

sziasztok,
hát én képtelen vagyok lépést tartani veletek. nektek hogy van időtök mindennap netezni a baba mellett???? ha van egy kis szabad időm, akkor inkább pihenek. még egy születés történetre sem fussa most az időmből.

Gratulálok minden friss mamának és papának, vagyis motéknak, Luciának, vikiéknek és remélem nem hagyok ki senkit.

Chesti kérdezted a szotatást. nálunk ez kicsit kaotikusan alakult. 2 hetet töltöttünk a kórházban, mert a szülés után (ami hüvelyi volt) votl egy műtétem (majdnem kivéreztem a szülőszobán, így felvágták a hasamat) és utána rengeteg antibiotikum és vérpótlás miatt nem szoptathattam. majd 2 napig próbálkoztam a szopival, amikor belázasodtam és iszonyat hasmenésem lett. ezekután szintén olyan gyógyszereket kaptam ami mellett nem tudtam szoptatni. így Olivér szinte végig pótláson élt. hazajöttünk és most próbálunk beállni a szoptatásra. sajnos mivel a szervezetem eléggé legyengült, nincs túl sok tejem és Olivér lusta kiszívni az egészet. ráadásul mindenhonnan más info jön. vagyis szoptassam igény szerint (ez nem működik, mert Olivér órákik nyammog de nem "dolgozik" a cicin), a másik, hogy szoktassam rendszerhez, egyen 3-4 óránként, de csak 20-30 percet, ez az idő viszont nem elég neki, mert lassú, hiszen a pótlás mindig könnyen jött. szóval ördögi körben vagyunk. hát ezért kérdeztem, hogy másnál hogy zajlik ez.
most mennem kell, mert az uram dolgozna. sziasztok.
szuszi

Sziasztok,

Ez aztán babaesős időszak volt, mit ne mondjak :lol: :lol: Szeretem az ilyen híreket – főleg hozni :D

Zuzmó drága,

Bárhogy is nézem, biza Te vagy a következő :D Szerintem sem ártana már összekészíteni azt a kórházi táskát, sosem lehet tudni a statisztikát meg az időjárási frontokat nézve…
Majd mesélj, mi volt a dokinál.

Taptau,
Máté nagyon aranyos mindkét képen! :D Milyen nagyfiú majd’ egy évesen. :D

Chesti,
Remélem Ti is jól vagytok a kis Lencsilánnyal. Hogy bírod a kevesebb csoki-bevitelt? :D

Mot,
Tündériek a Krisztinák, főleg a picúr ahogy a buksiját fogja… :lol:

Share,
Nos, viszont Zuzmó után azt tudod, hogy Te következel?? :D :lol:
Akkor már tényleg megvan a nagyja, tök jó. Már én is alig várom, hogy elkezdhessünk vásárolgatni, szerintem 4D után neki is látunk :D :lol: :P

Szuszi,
Ne aggódj, túl leszel ezen az időszakon, és nemsokára beáll az otthoni ütemetek, és Neked is lesz időd a neten lógni :D Már kíváncsi vagyok, hogy milyen borzalmak történtek veled, amit írtál elég szörnyen hangzott…

Puszi mindenkinek! :D

Kép

Kép
zsókuci

LUCIA!

Sok boldogságot a két picurhoz és jó sok tejcsit!

Kép [/img]

csibe
csibe31

LUCIA!

Szívből gratulálok, és jó egészséget kívánok az egész családnak!

lanett

Jó reggelt Csajok!! :)

Előtej reggel megérkezett!! :)

Babuci jól van, Kedvesem is!!!! :)

Fotók délután, vagy holnap reggel!!!!!

Szüléstörténetet anya fogja megírni, de azért azt elmondhatom, hogy nem pite a dolog, akárki akármit mond, hogy " húúú de jó, hogy császár tök hamar " meg így meg úgy!!! Ez nem igaz, ki van kötve az ember Kedvese és rendesen dolgoznak " BENNE" a dokik!!!!

Kellemes napot!!! :)

Le a kalappal Elöttetek Hölgyeim!!! A nem császárosok előtt is!!! :)
mot

Sziasztok!

Szuszi hűűűűűűű, hát rémisztő amit leirtál. Miért véreztél ki majdnem, és miért műtöttek??
Akkor leírom, mi hogy csináljuk Nikivel a szopit ami bevált nálunk. Igen én is hiszek az igényszerinti szopiban,de nem jött be, pont amit irtál. Niki is nyammogot rajta, ráadásul neki jó az evőkéje eszik eszik eszik, ezért nem tudott tartalmas tejet kapni. Igy mi rá álltunk a 3-4 órás etetésekre, persze elöszőr volt olyan, hogy 2 óra múlva is evett, sőt néha most is van, de legalább ennyi idő el kell, hogy teljen, igy elégedetebb Niki is amikor megkapja a hamit.
Tejserkentőnek tudom ajánlani a CSOKIT :lol: :lol: (ez komoly, olvastam) TÉSZTA, SÖR, MILUSAN tea és legalább 2 liter folyadékot igyál naponta. Egyél rendesen, és a pihenés is nagyon fontos. Ahogy van időd azonnal feküdj le, biztos te is észre vetted egy nagyobb alvás után több tejci van. Én a helyedben a mellszívót is használnám, ha a cici úgy érzi igény van, akkor az is fokozza a tejtermelést. Agyban pedig erre állj rá, mondogasd magadnak "tejci kell Olivérnek" :)
Remélem egy picit segítettem.
Az pedig, hogy kinek mennyi energiája van irogatni...hidd el, ahogy kialakul a rendszeretek neked is lesz másra időd, de ne várj még csodát ilyen pici baba mellett. Napról napra jobban összeszoktok még, biztos vagyok benne, hogy ügyes anyuka vagy, hallgass az ösztöneidre.

chesti

Chesti, és mit csinálsz ha nem ébred fel adott időre? felkelted?
szuszi

Szuszi igen ez az álom etetés, ez jött be a legjobban nekünk. Olyankor kiveszem a kiságyból, vagy melléfekszem a nagy ágyba, és adom neki a cicit, az ösztönei szerint szopizni fog. Niki ilyenkor lassan eszik, nem nyel annyit levegőt, és nem fáj a pocija utánna. Mára amúgy magától felkel amikor idő van, és december közepe óta végig alukálja az éjszakákat. A lényeg az, hogy álometetéskor ne érje nagyon inger ( fény, pelusozás, hideg, hangok, simogatások). Próbáld ki, nálunk bevált.

chesti

Sziasztok!

Köszönöm a kedves fogadtatást, és a megnyugtató szavakat.

Az eredményre kb. 1 hónapot kell várni, de már hétfőn vissza kell menni UH-ra, ahol más rendellenességeket vizsgálnak, és majd 17-én érdeklődhetek előzetes eredmény után.

Az AFP-vel kapcsolatosan az is érdekes számomra, hogy akikkel beszéltem mindenkinek kb. 1 hét után lett eredménye, nekem pedig már másnap. Ugyan a számításaim szerint a 16. héten voltam, az eredményre mégis 17. hetet írtak. Na mindegy, most már lassan a végére érünk a várakozásnak.

Nagyon örülök, hogy ennyi boldog Anyukát és kisbabát láthatok!

Gratulálok a most született pici babákhoz is, gyönyörűségesek!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

macika68

Sziasztok!

Lucia, szívből gratulálok és minden jót kívánok Mindannyiótoknak!

Szuszi, biztosan nem vígasztal, de én néha még mindig nem tudok a dolgaim végére érni egy-egy nap. Ahogy nő a gyerkőc, mindig egy kicsit könnyebb, bár minden időszaknak megvan a maga "nehézsége", nem beszélve a szépségéről. Ádám már hét hónapos, de még mindig vannak napok, amikor nem tudom elvégezni a házimunkát és egész nap csak Ádámot etetem, pelenkázom, játszok vele stb. Eleinte e miatt rengeteget stresszeltem és gondolkodtam, hogy mit csinálok rosszul, hiszen másoknak erre meg arra van idejük. Később rájöttem, hogy ez így nincs rendben, semmi értelme nincs "bántani" magam. Mások sem csinálják jobban, nem csinálnak több dolgot, csak nem foglalkoznak vele vagy van segítségük. Ha meg valaki mégis olya n ügyes, hát annak tiszteleltem, de ennyi. Próbálj minél többet pihenni és élvezni a napokat, mert most még akkor puszilod meg a Kicsikédet, akkor bújsz hozzá, akkor öleled meg, amikor Te akarod, de ennek az időszaknak hamar vége lesz. Végül is most mi mindannyian azért vagyunk itthon, hogy a gyerekeinkkel foglalkozzunk, őket gondozzuk, majd neveljük. Minden más csak ez után következhet. Ne érts félre, megcsinálok én mindent itthon, mosok, majdnem minden nap főzök, sütit sütök, takarítok, ügyeket intézek, de ha valami nem fér bele ma, akkor majd holnap.
Még pár hét, és Te is többet fogsz tudni magaddal és minden egyébbel törődni, csak légy türelemmel.
Ja! És a Chesti által írt álometetés nálunk is működött, illetve még a mai napig is kihasználom ezt a lehtőséget, amikor Ádám nem akar szopizni.

Taptau, Máté olyan nagy már! Jó gyorsan elszaladt ez az egy év, ugye? Ha nem túl indiszkrét a kérdés, elárulod, hogy Te meddig szeretnél/tudsz vele otthon maradni?

Puszi minden kis Angyalkának!

Ági
agnesm

Taptau, ti voltatok már a Mátéval vízben? Mármint medencében? Van valami jó tanácsod ez ügyben? Szombaton megyünk babaúszásra, és már nagyon be vagyok sózva! :lol:

Bárki tanácsa, véleménye érdekel, aki tapasztalatokkal rendelkezik ez ügyben!

Köszike előre is!
agnesm

Sziasztok!

Agnesem,hát én maradhatok 3 évig,mert most van helyettesem(óvónő vagyok).Meg elvileg szeretnénk kistesót is,hogy ez spontán hogy alakul meglátjuk.(Share,itt válaszolok neked is.)Most hagytam abba a lábamra kapott gyógyszer szedését,mert 2 hónappal ezelőtt begyulladt egy ér a lábamon és addig nem is akartunk próbálkozni amíg szedem a bogyókat..Remélem lassan nekifoghatunk.Habár néha elgondolkodom azon,hogy leszek képes ellátni két gyereket,mert van hogy a Máté kitölti az egész napom és másra nem jut idő(ahogy te is írtad Szuszinak)Persze ahogy nőnek,úgy lesz azért egyre több időnk!

Medencés élménnyel nem szolgálhatok,mert a közelünkben sajna nincs lehetőség,de ha pancsolni szeret(és ritka az a gyerek aki nem )akkor biztos Ádám is élvezni fogja.
Egyébként pár hónap és Ádám is 1 éves lesz,ugye milyen hihetetlen!

Puszi!
taptau

Sziasztok csak gyorsan beköszönök, mert még egy csomó vasalnivalóm van. :?

Voltunk dokinál, ha minden igaz utoljára. Kenetem negatív, a méhszáj rövidülőben. de azt mondta ez épp úgy lehet 1 hét mint 3. Ha febr 1-én netán még "egészben" lennék, akkor kell mennem hozzá, de remélem arra már nem kerül sor.

Úgyhogy nem vagyok beljebb, összerakok mindent és várunk, innentől kezdve már bármi...

Holnap nst este, aztán jövőhét szerda UH, akkor végre megtudom kb. mekkora a csajszi.

Addig is puszi nektek!!!

Kép
Kép
zuzmó

Lucia
Gratulálunk!
Zuzmó
Hajrá előre!

Gyors helyzetkép:
Lilike ma már kezdet cicizni, de csak ha ő akarja.Bogi eszik, alszik,
Vikinek begyulladt a sebe, őt ez most nagyon hátráltatja.
Anyós, Após rengeteget segít, de még így is alig gyözzük!
üdv.
wolves

Sziasztok Csajok!!! :)

Nos babuci szépen növöget, már megjött a tejci is! Volt vérvétel a picitől (sárgaság gyanú), de minden rendben, holnap megyünk haza!!!!

3 hétig nem leszek, de majd a szomszédnál teszek fel egy-két sztár fotót!!!

Millió puszi!!!!

mot

köszi csajok a tanácsokat.
Chesti, az álometetés jól hangzik. és tényleg szopizik álmában is??? mert nálunk inkább elalszik a cicin és kész, nem csinál semmit. és meddig tart nálatok 1-1 etetés, akár álom, akár nem.
és még vmi. a gyerekorvos kíváncsi a súlygyarapodásra, ezért kellett szereznünk egy mérleget és mérni kell minden evés előtt és után. így nehéz álometetni, hisz felébred azonnal. nálatok mérlegelés nem volt?

Agnesm, az első hét kettesben itthon nekem stresszes volt. és még most is az olykor, bár ez múlóban és kezdem élvezni a babázást. olykor persze parázok, hogy eleget evett-e, hogy miért sír, hogy miért sír olyan keservesen, stb. persze legtöbbször az etetés körül csapok nagy hűhót. pl. itt az idő, felkeltsem???? ne keltsem??? nagy dilemma. aztán ha cicire kerül 1óra alatt sem szopizza ki a neki kellő mennyiséget, így kaja után kell fejnem, miközben ő az ágyában sír és így kap pótlást a következő kajáig. de úgy érzem minden nappal jobban megy ez nekünk :)
szuszi

Szuszi igen tényleg szopizik álmában :) Ha elalszik a cicin akkor nem éhes, jól lakott. Nálunk változó mennyi ideig tart egy etetés. Amig "ébresztettem" éjszaka 3 óránként akkor csak 10 percig tartott, és már aludt is vissza, semmi sírás nem volt soha azért, mert álom etettem. Aztán szép lassan már nem kellett neki a 11 órás etetés, mert abszolute nem kelt fel, majd el hagyta az 5 órásat is, és már csak éjjel 3 körül kelt. Karácsony óta végig alukálja. :)
Visszatérve 40 perctől 1,5 óráig, de inkább a az 1 óra jellemző evésre. Niki elég gyorsan beállt arra, amit elején tanácsoltak, hogy tartsam a minimum 2 órás eltérést etetéseknél, mert kell újra termelés a cicinek.
Mérleg: Nem vagyok híve amig látszik hogy a gyerek gyarapszik, persze vannak kivételek. Én is az elején mértem, mert a doki kiváncsi volt mennyit eszik, azt mondta elég ha 24 órát nézek csak. Hálaég ez sem befolyásolta az álom etetést valahogy nálunk :) Egy picike fényű lámpa égett a szobájában, igy láttam a mérleget, óvatosan ráhelyeztem, visszaültem a szoptatós székbe és minden oké volt :) Ha lehet akkor ott etetsd abban a szobában ahol alszik, ne zavard meg azzal, hogy hurcolászod. Nekünk az jött le Niki túl sokat eszik.
Elhiszem, hogy gond vagy azzal, Olivér nem akar nagyon cicizni, mert az nehezebb, könnyebb neki amit megszokott a cumisüveg, de ne add fel, rá fog ő érezni, légy türelmes.
Keserves sírás nem újdonság, én is kétségbe voltam esve miért. Kevés a tejem? Túl sokat evett? Fáj a pocija? Sok minden oka lehet, eleve a sok inger is . A túl sok információ is ingerülté teszi a babát, ha nem pihente ki magát, ha érzi feszült vagy. Próbálj nyugodt maradni, és ajánlanám a kendőt. Én úgy raktam bele Nikit, hogy ne lásson ki belőle, lenyugodtam, halkan énekeltem neki, ringattam, elaludt. Ez a mai napig bevállik. Annyi mindent felfedezne, gyűjti az információkat ettől fáradt lesz, és ideges. Kendőben elalszik :)
Amúgy néha a csecsemőknek kell néha hogy ki sírják magukat, igy vezetik le a feszültséget. Mi felnőttek is azt tanácsoljuk egy síró embernek sírd ki magad, az megnyugat, egy csecsemőt meg megakarunk nyugatni, pedig neki annyi dologgal kell megküzdenie, rengeteg feszültség éri, had sírja ki. Ilyenkor az kell neki anya nyugodt legyen, öleld, legyél vele.

chesti

Sziasztok Lányok! :D

Ide még nem is írtam , mióta kismama lettem, na de most bepotóljuk.Szóval nem tudom, hogy ki mit tud így elismétlem itt is, ikres kismami lettem, na de ez egy hosszú történet. :wink:
Mi jól vagyunk 23-án megyünk a 9 hetes UH-ra a doki bácsihoz aztán lassan el is köszönünk a BMC intézetéből.Biztosan lesz 1000 kérdésem a friss ikres anyukákhoz, majd ne haragidjatok rám! :lol:
Nagyon sok szép babácska születet a közelmúltban , mégegyszer GRATULÁLOK nekik!! :lol:
A vonalzó készítését leírná valaki nekem?Köszi. :D
Jó pihenést és babázást mindenkinek!!

Zuzmó! :D

Szép nagy a Pocid!!!Hogy bírod??

Üdv mindenkinek!!

Brigi :D
brigii

Sziasztok,

Zuzmó drága,

Szóval ez már tényleg a finis… :lol: Mi volt ma nst-n? Úgy olvasom, hogy már eléggé szeretnél túllenni a szülésen… Mondjuk ekkora gigapocival nem is csodálom :D :lol:

Wolves,
Mielőbbi sebgyógyulást Vikinek! Örülök, hogy mindkét lány már elkezdett enni :D Sok tejcit kívánok!

Mot,
De jó, hogy holnap már mehettek haza! :D Helyes, hogy azért néha jelentkezel a szomszédtól a képekkel! :D Várunk! Nektek is sok tejcit kívánok!

Brigii,
Üdv itt!!! :D
Te ikres kismami! Olyan szuper!!!!

Vonalzókészítés:

1. http://www.lilypie.com/
2. Expecting a baby
3. Your Last Menstural Period (ide beírod az az utolsó mensid időpontját)
4. Választasz egy vonalzót (a kis pöttyöt beklikkeled mellette)
5. Választasz egy pici jelet hozzá (ugyan így)
6. Text above the ticker (Ide beírhatsz valami nevet, pl. ahogy nekem van, hogy Kisborsó... )
7. Create Ticker

De pl. a www.babafalva.hu -n van magyar is, ha úgy könnyebb.
Ha elkészült, az URL-lel kezdődő kódot kell bemásolnod az aláírásodhoz és utána már mindegyik hozzászólásodnál (régieknél is) ott lesz.
Ha elakadsz, szólj! :D

Mi jól vagyunk, Kisborsó egyre többet mocorog :D Várom a keddi UH-ot, remélem minden rendben lesz. Eddig 4-5 kg között ingadozik a súlygyarapodásom, jó lenne egy darabig ezt megtartani, bár be kell valljam, hogy néha egész nap tudnék enni :shock: Persze nem teszem, de úúúgy tud gyötörni a farkaséhség :? Persze semmi nem esik annyira jól, ami van, de kívánósság szokott lenni. Ez mikor múlik el? :D

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Remélem sikerülni fog a vonalzóm? :wink:

Kép
brigii

S.O.S. Zsókuci!!!

Most miért nem látható? Bemásoltam az aláíráshoz de mégsem látszik?? :shock: :shock:

Brigi :cry:

Kép
brigii

Brigi drága,

az URL-lel kezdődő kódot másold be. :D

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Köszi Zsókuci!! :wink:

De miért nem a helyes időt írja be?
Elvileg én szerdán töltöm be a 8-ik hetet? Az utolsó mensit írtam be úgy kalkulálta ki?Na mindegy? :shock: :shock:

Brigi :D

Kép
brigii

Szép jó napot mindenkinek!

Kép
taptau

Zsókuci nekem miért nem sikerül?Mármint a vonalzó?

Kép
taptau

Zsókuci az ügyeletes vonalzó Segédkező! :wink:

Nekem végül jó lett!

Taptau!

A másik sort kell bemásolni!!
Ami URL-lel kezdődik! :wink:
Én párat bénáztam.

Brigii :D

Kép
brigii

Brigi,

ügyi vagy :D Igen, az utolsó mensitől számolja. És majd a dokid is onnan fogja számolni a heteket, és a szülés időpontját, úgyhogy elvileg ez a jó.

Taptau,
ahogy Brigi is írta, az url-es másold be :D

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Brigii,Zsókuci :köszönöm, már kész,de hogy láthatom itt!De béna vagyok!!!!!!

Kép
taptau

Taptau drága,

nem vagy béna, eleinte nekem sem ment, nyugi :D

Amikor elkészült a vonalzód, akkor megadott a rendszer 3 hosszú sort. Na, abból kell azt az aláírásodba másolni, amelyik, úgy kezdődik, és úgy is végződik, hogy: [url].
Ha bemásoltad, akkor alul: elküld - és utána már ott lesz :wink:

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Huráááááá!

Köszönöm Zsókuci és neked is Brigii!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
taptau

Nagyon szívesen Taptau! :D Nagyon édi lett Máté vonalzója :D

Kép

Kép
zsókuci

Kép
Kép

chesti

Szép Jó Reggelt!

Hűűű, lányok és kispapik, hogy s mint vagytok? Úgy látom, hogy mindenki inkább pihi üzemmódban van és élvezi a tavaszias időjárást. :twisted:
Nem baj, majd tavasszal szánkózunk!!

Puszi Mindenkinek!

Ági
agnesm

Sziasztok!

Tényleg jól elmaradtunk mostanában. Én most pótolok.

Remélem, friss anyukáink, apukáink jól vannak, van elég tejcsi, jut idő alvásra, az újszülött babák - Milán, Olivér, Liliána, Boglárka, Krisztina, Anna és Zsombor nagyon jó egészségnek örvendenek és szépen gyarapodnak!!! :lol: :lol: :lol:

Zuzmó, mizújs nálatok? Bírod még??? Mindennel készen állsz?

Brigi, nagyon örülök, hogy itt vagy velünk végre! Itt is gratulálok mégegyszer a két kis aprósághoz! :lol: Klassz lett a vonalzód!

Taptau, ti lassan kinövitek az 1 éves vonalzót! :lol: :lol:

Szuszi, hogy álltok a szopival?
Nagyon jó dolgokat írtatok, alig győzöm raktározni magamban.

Chesti, "A suttogó titkai" is a segítségedre volt a szopi-technika kialakításában?
Táblázatban légy szíves 1 nappal idősebbre írni bennünket. Köszi!

Zsókuci, Zuzmóék után tényleg mi jövünk! Még (már csak) 9 hét! Elkezdtem a babaruhák mosását. Pakolással még sehogy sem állunk. Ti vásárolgattatok már valamit?

Csajok, minden elismerésem az ikres anyukáknak!! Hogy bírtátok az utolsó heteket! Én eddig nagyon jól elvoltam, a haskeményedéseken kívül nem lehetett okom sok panaszra. Most alig kapok levegőt, 5 perc sétától kipurcanok, lehajoláskor gőzmozdonyhoz hasonlatos hangokat adok ki, attól félek, hogy beleszorulok egyszer a fürdőkádba (na jó, nekünk csak 120-as kádunk van), nem tudok aludni - sehogy sem kényelmes, és, ha felkelek hajnali 2-3 órakor pislini, akkor nem tudok visszaaludni (vagy mert agyalni kezdek, vagy mert a gyerkőc úgy gondolja reggel van, és ideje tornázni egy nagyot). :roll: :roll: :roll:
Mindemellett nagyon élvezem, hogy Mátét ki tudom tapizni a pocakomban, reagál az érintésemre, a hangomra, csuda jól el tudunk lenni. :wink: :wink:

Tudtok ajánlani csecsemőápolással, szoptatással, baba-lélektannal kapcsolatos jó könyveket? Rájöttem, hogy eddig jól elvoltam a terhességgel, és most már ideje lenne komolyabban készülni a szülésre, ill. az első hónapokra is. Tudom, hogy sok minden majd ösztönből jön, és a baba maga alakítja ki, de szeretnék egy vezérvonalat meghúzni magunknak.

Megyek ma dokihoz. Nem bírom ki, és egy biztonsági Uh-t kérek, hogy valóban szépen fejlődik, és a méhlepénnyel is minden rendben van. Ha tudok, hozok értékelhető képet.

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
share

Sziasztok,

megjöttünk az UH-ról, minden rendben! :D

BPD: 43 mm
TAD: 42 mm
FL: 26 mm

Doki szerint minden méret tökéletes :D
Sajnos a neme nem látszott, de majd talán a 4D-n. :wink:

Később jelentkezem még, most dolgozom... :roll:

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Hát tényleg nem volt termékeny ez az időszak!

Share,de jóóóó, már csak pár hét és Máté is kibújik!Hát bizony mi már készülünk az első szülinapra(nagyon furcsa leírni is)!

Egyébként én kölcsönkaptam a Suttogós könyvet és bevallom,hogy sok tanácsot tudtam hasznosítani belőle!Neked meg van???

Húúú Lányok,a Máté annyit nőtt mostanában,hogy a 80-as bodykat elő kellett vegyem.Meg persze súlyra is gyarapodott rendesen.
És annyit beszél(halandzsázik) egész nap,be nem áll a szája.Mostmár ha lehet akkor csak állva közlekedik,persze amit gyors el akar érni ,akkor négykézláb a tuti!Tök aranyosan mutogat ,ha kérdezzük hol van ez,az?Meg utánozza a kutya,cica,óra,autó hangját!Nagyon belendült az utóbbi időben! :lol: :lol: :lol:

Agnesem,Ádám is egyre több mindent csinál már,ugye?!

Chesti,és az aranyszemű Niki mi újat alkot????

Kismamik,veletek minden oké???

Zuzmo,te hogy vagy?Mindjárt szülsz?!Azért értesíts minket ha akció van!!!!!

Puszi a babáknak!Szép napot!

Kép
taptau

Zsókuci,puszi Kisborsónak!Jók az eredmények!!!! :lol: :lol:

Kép
taptau

Hello mindenki!
Már megint meglátogatott a védőnénim. Itt volt egy órát, jól eldumáltunk, megnézte a leendő gyerekszobát, ahol még csak egy pelenkázó árválkodik, de azért megnézte.

Taptau!
Húú mindjárt itt az 1. szülinap! Nagyon édes lehet, ahogy dumcsizik egész nap! :lol:

Milyen az a suttogós könyv?
Nekem most a "Minden gyerek megtanul aludni" -t ajánlották mint alapirodalmat.Ismeri valaki?

Share!
Húúú már Te is a célegyenesben vagy, jól elment az idő... :lol:

Hát könyvek: A másik topikon valami Gyerekgyárt emlegetnek, de ahogy kivettem, ez inkább a szülök lelki világával foglalkozik gyeremekáldás kapcsán. De amit fent írtam azt mindenki dicséri, és nem is drága (2290 Ft)

lanett

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?