Mindenkinek köszönjük a köszöntéseket!
Majd mindjárt jövök beszámolóval is!
MÓ, A párom Dunaharasztin lakik régóta, aztán amikor megismerkedtünk, akkor mi is Pesten laktunk nálam a X. kerületben egy pár évig, és tavaly május óta vagyunk Harasztin kertes házban, pont mielőtt a csajok megszülettek. A HÉV felső megállóhoz lakunk nagyon közel, tulajdonképpen nem vagytok túl messze tőlünk.
Igen, Zsanna az egyik csajszi, csak Zsaninak becézzük!
Gratula, nagyon szép bizonyatvány!
ELAN, A védőnőm már hónapokkal ezelőtt mondta, hogy Blanka nagy csibész lesz, ő lesz az aki többet fog rosszalkodni, meg elevenkedni.
Hát bejött, amit mondott.
Azért is kérdeztem a kanapét, mert nálunk is kb. mellig ér nekik, de nem tudnak felmászni, mert túl magas még.
De gondolom hamarosan annak is eljön az ideje!
A Halicarral én is 2-3 –szor kentem egy nap, de semmi javulás nem volt. Mi is azt használtuk, amit Gomba írt. Nálunk a hasán elég nagy felületen volt, a combján, a hajlatoknál, a felkarján is, az arcán is, szóval elég sok helyen. Egy hétig kezeltem vele napi 2-szer, és azóta tulajdonképpen elmúlt, ritkán a lábán látok még picit a fürdés után, de reggelre el is tűnik.
Nem is kell még önállóan állnia, ilyen korban elég ha kapaszkodva feláll, szóval nincs lemaradva semmiről.
Majd meglátod, egyik napról a másikra aztán elindul.
Hihetetlen nagyfiú lett Gabi is, olyan kis mosolygós, és szép arca van, jók a képek! A torta tényleg bizar egy kicsit
, de bizti finom volt. Nálunk már egy gomb hiányzik a laptopról!
GABI, Igen, most általában kivétel nélkül mindenki azt mondja, hogy Zsanna anyja lánya, Blanka meg az apjáé.
Küldök pü-t!
SZANDRA, Hááát, bírom azért, persze néha nem könnyű, és vannak pillanatok, amikor kiakadok, főleg ha mind a kettő egyszerre nyűgösködik, és ordít, na olyankor nagyon nehéz.
De tulajdonképpen nem panaszkodom, mert alapvetően jó babák, az meg hogy éjszaka szépen alszanak, nagy könnyebbség, és legalább tudok pihenni.
A legtöbb ruhánk Next, én nagyon szeretem, mert szépen díszítettek, és nagyon jó minőségűek, habár az is igaz, hogy nem is túl olcsóak. Teszveszen is szoktam vásárolni, meg van egy csajszi, tőle szoktam még Angliából rendelni.
WITCH, Nem semmi méretekkel rendelkezik a „kis” csajod.
Már 70cm? Nem semmi, Blankám kb. 72 cm és szerintem talán ha 9 kg (majd kedden kiderül, akkor megyünk az egy éves vizsgálatra), majdnem a te lánykád is akkora már. Emlékszem, hogy régebben írtad, már 74-es ruhákat hord Jamina. Blanka ugyan pólókból már a 80-ast hordja, de nacikból még bőven jók rá a 74-esek, és lehet még őszre is jók lesznek.
Nekem különösen az alvós kép tetszik, annyira édes.
Nekünk is van ilyen katicánk! A csajok nagyon szeretik!
NIKA, Nagyon cuki a fiad, várjuk a pofis képet is! Mi is Libero popósok vagyunk!
GOMBA, Én is féltem először a krémtől, mert mégiscsak szteroidos, de én is úgy voltam vele mint te, hogy muszáj, mert később meg csak rosszabb lesz ha nem kezeljük. Képzeld! Mi is kipróbáltuk a Babe tusfürdőt, és nekünk nem vált be, mert még jobban bepirosodott az ekcéma. Igaz, akkor próbáltuk, amikor még nem kezeltük krémmel.
Hogy vagy/tok? Van újabb uh képed?
KRISZTA, Ez a tanulókutyus szerintem baba függő, mint általában szerintem minden. Az enyémeket pl. nem érdekli, néha nézegetik, meg hallgatják, de amúgy nem nagy favorit. Talán majd ha nagyobbak lesznek, és kezdik érteni mit mond.