Új privát üzeneted érkezett!

Mka,
ez nem jó hír...
Attól félek, holnapután én is ezzel jövök majd, mert folyamatosan görcsöl a hasam, és olyan érzés, mintha nagyon meg akarna jönni, csak ez a sok dilibogyó, injekció nem hagyja.
Lehet, hogy holnap a progiszuri helyett inkább én is megnézetem, mi újság van...
Teszteltél egyáltalán?
Éden
Éden

Mka,
Kép Iszonyúan szörnyen...
Pedig nagyon drukkoltam, mindig jöttem nézni, hogy mizújs.
Most tök szomorú vagyok.

Sok buksimi:
Seszi
seszi

Mka!
Kép
Egyszerűen én már nem tudok mit írni, nem is értem itt rajtunk miért ül ekkora átok miért nem akar nekünk sikerülni?
Remélem hamar tudsz majd bízni és remélni mert midezek ellenére én tudom mindannyiunknak fog sikerülni a kérdés csak hogy mikor. Remélem ettől függetlenül jól fogjátok magatokat érezni Debrecenben.

Éden!
Én bízom benned háromból egynek sikerülnie kell és remélem hogy nem hagynak a zebrák végkép cserben minket.

Wish!
Téged is várlak mert én még nem adatm fel.

Zsebi Kép

Fanni most remélem sikerül táblát feltenni, tegnap nem hagyta. Kép

Kép
Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Mka Kép
Döbbenten olvasom. Annyira példásan csináltad végig, hogy biztos voltam benne, Neked sikerül.
Szomorú vagyok. Kezdek egyre biztosabb lenni abban, hogy nem rajtunk múlik. Nem a befogadáson, nem a kezeléseken, nem a gyógyszereken és injekciókon, hanem egyszerűen azon, hogy mikor választ minket egy baba odaföntről. S erre semmilyen befolyással nem lehetünk Kép

Éden Kép
Rajtad a világ szeme...

Zsebi Kép
Köszönöm a táblát.

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Wish Kép Kép
Remélem megírod majd, mit mondott Dévai!?
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Mka KépKépKép
egyszerűen nem hiszem el.... Kép

Éden : ha úgy érzed megnyugtatna, hogy 1 nappal korábban tudd az eredményt, menjél el a vérvételre !!! Hidd el, nem érdemes 1 napot idegeskedni ! NAgyon drukkolok neked és remélem a 3-ból legalább 1 zebra sikeredik Kép

mniki

MkaKép Nagyon sajnálomKép

Nálunk az UH megerősitette a teszteket, azaz nem sikerült. Viszont annak a két lányak, akikkel együt volt a transzferem sikerült. Az egyiknek az első volt, a másiknak az ötödik. Szóval van remény mindekinekKép

wish

Éden,
Igen, teszteltem egyet reggel, negatív lett, de azért még nem teljesen adtam fel akkor.
Lehet a Te görcseid pont azok a jelek, amik kellenek Kép. Kitartás!

Igazából pénteken volt "üresség" érzésem először, onnantól kezdve hol bíztam, hol azon vettem észre magam, hogy azon gondolkodom mi lesz ha mégsem sikerül...hát mégsem sikerült. Nem is tudom, azt hiszem mindent megtettem a siker érdekében ami tőlem tellett, ezer oka lehet amiért így alakultak a dolgok.

Mivel nekünk csak és kizárólag IVF utjan lehetnek közös utódaink, ezért muszaj biznom az eljárásban. De hat a gyerekcsinálás ezen részével eddig sem volt baj, mindkétszer volt visszaültethető embriónk. Hogy miért nem maradnak velünk, azt sosem fogjuk megtudni...ez a része pont a kerékkötője ez egész kezelésnek, hisz nagyon bonyolult a szabályozása, és csak néhány tényezőre lehetnek hatással az orvosok. Szerencsejáték azt is mondhatnám. Csak reménykedhetünk, hogy egyszer mi is hatost dobunk. Azt gondolom minél többször dobunk, annál nagyobb az esélye a hatosnak Kép

Mka
Vendég

Mka
Sajnálom!Kép
Hát ez nem a mi hónapunk volt. De majd a következő neki ugrással majd célba érünk. Igazad van, nem tudják 100% garantálni, hogy sikerül a megtapadás. De azért pár dolgot tudnak tenni. Sok mindenen múlik...

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Mka!

Kép Kép Kép
NAgyon sajnálom. MÁr én is elgondolkoztam azon,hogy hiába teszünk meg mindent a a babásodás érdekében, ha nem jött el az ideje, akkor sajna nem járunk sikerrel. De magadat nem szabad hibáztatni semmiképp, hiszen te, mi aztán igazán mindent megteszünk a siker érdekében. Hidd el, eljön a mi időnk is. Bizakodni kell!!!

Tiko

tiko

Lányok!
Most ahogy olvasom MKA soratit döbbentem rá arra amit Orsi modnott annak idején (amikor az ominózus első vita kirobbant) hogy egyszerűen meg kell próbálni lazán venni az egészet, pont ezért, mert ha akar úgyis marad ha nem akar úgy se marad, egyszerűenk mi meg avval tudjuk a legjobban segíteni őket ha lazítunk, csak ez az ami nagyon nehéz!

Wish! Kép Kép Kép Kép
Rettentősen sajnálom, tudom közhely, de tényleg nem tudok mást írni igazságtalan az élet és nagyon bízom benne hogy az ötödik neked is sikerülni fog.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Mka!
Annyira sajnálom!!! Nagyon drukkolok, hogy legközelebb meglegyen az a fránya 6-os!!!

Tiko! Kép
Néha volt páfrányos is Kép mostanában már nem használtam. Inkább a hőmérőnek hittem.

Zsebi! Borsi! Kép
Ha kapok UH képet és sikerül valahol bescannelnem ígérem felrakom!

Kriszta! Kép
Köszönöm!!!

Fanni! Kép
csak nincs ott semmi ciszta!! Húú ilyen bátor vagy, hogy így várod a szurit! Kép Ügyes vagy!

Kiscsillag! Kép
Nagyon ügyes vagy!!! És alényeg, hoyg átjárható!!!Gratu!

Összeszedtem valami torok-fej fájás félét, elmentem reggel a gyógyszertárba, de azt javasolták ne szedjek be fájdalomcsillapítót.
Így marad a vörösbor. Remélem segít.

Bea

Kép
Kép
beuka

Sziasztok lányok!
A fene egye meg! Most már azt mondom!Miféle átok ül itt a topikon?MIkor szakad meg végre?Ezer éve nem volt sikeres lombikos itt közöttünk!Kép(Talán Limbi volt az utolsó!?)

MkaKépKépKép
Rettenetesen sajnálom!NEm is tudok semmi bíztatót mondani. CSak annyit, hogy kívánom, hogy minél előbb talpra álljatok, és tudjatok bízni abban, hogy legközelebb már ti is "hatost fogtok dobni"!

KisKép!
A lényeg az, hogy átjárható vagy!KépA többit pedig igyekezz minél előbb elfelejteni!Kép
Ja, és hidd el, a nehezén már túl vagy, ami a fájdalmat illeti.KépDrukkolok, hogy mikubácsi mihamarabb odaérjen, és indulhasson az inszem!

FAnniKép
Nem vagyok én elégedetlen! A lényeg, hogy apa már jól van!Aztán meg ki tudja...!Lehet hogy lassan a kiskatonák is gyarapodni fognak!Kép

ÉdenKép
Holnap bemész vérvételre?Mennek ezerrel a drukkocskák! Neked most már muszáj sikerülnie!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

MKAKép
Te hatost akarsz dobni? Basszus én beérném egyessel vagy kettessel is... Esetleg hármas, de a hatosikreket mindenképpen túlzásnak tartom Kép

Olyan fura egyébként, amit írsz az ürességről, mert nekem most egyáltalán nem volt ilyen érzésem. Sőt kb egy héttel a transzfer után, megszállt valamilyen nyugalom, és teljesen úgy éreztem, hogy ez most sikerült. Én hiszek az ilyen megérzésekben és működni is szoktak, úgyhogy nem tudom hol romlott el a dolog.
(Talán ejtőernyőzni nem kellett volna, vagy a lovaglás volt túlzás? Kép)

wish

Mka Kép Kép Kép Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Borsókás!

A férfiaknak sosincs lelkiismeret furijuk a szex miatt Kép

Mikor lehet a köv. lombik? Vagy már lehetne, csak még nem szántad rá magad?

Bea!

És a hőmérőt és a tesztet egyszerre használtad? Egyszerre mutatták, hogy most vagy termékeny?

Éden!

Nagyon drukkolok, nyisd meg végre a zebrás sort!

Tiko

tiko

TikoKép
Igazad van!Az én párocskámnak egyszer sem jutott eszébe az elmúlt hetek alatt, hogy tilosban járunk!Kép Na, azért ez nem is baj annyira.Kép

Hívatalosan március 23-án telik le a három hónap!Kép Tehát már mehetnék az első konzultációra.
De sajnos vasárnap el kell utaznom Hamburgba 2 hétre.Kép
Így csak utána indulhat a buli. De holnap fogok telefonálni a Kaáliba és kérek időpontot arra a hétre! Aztán majd meglátjuk!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!

Mikorra kérsz időpontot? Én a mostani számításaim szerint (ha legközelebb időben megjön), akkor április eljén 4-5-6-án megyek UH-ra. Lehet, hogy együtt lombikozunk? De jó lenne!

Tiko

tiko

TikoKép
Hát, én most már nem igazán tudom kiszámítani, úgy megváltozott a ciklusom. Én március 18-20. körül szeretnék menni konzultálni. HA akkor lesz UH(19.cn. lehet hogy már késő?), akkor lehet, hogy már a következő ciklusban április elején indulhat a fogigátló.Kép HA csak a következő ciklusban lesz UH, akkor csúszik az egész.
De kb. egyszerre lesz tényleg a lombikunk! Remélem egyszerre nő majd a pocakunk is!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!

Hát én is remélem, az nagyon jó lenne! Kép

Majd meglátjuk mi lesz, kinek hogy alakul a ciklusa.

Elteszem magam holnapra, párom kicsit beteg, ápolnom kell. Kép

Jóéjt mindenkinek!

Tiko

tiko

Hát akkor jobbulást neki!CSak ápolgasd szorgalmasan!Kép

Én is eldugulok mostmár, megyek tévézni!
Szép álmokat!
Kép
Borsi

Borsi
borsókás

Tiko! Kép
Már egy ideje nem használtam a tesztet. Úgy gondoltam nem sokat ér.

Borsi! Kép
Húha 2 hét Hamburg! Az nem semmi! munkaügy?

JÓ ÉJT NEKTEK!!!

Kép
Kép
beuka

Mka,

KépKépKép

Édennek továbbra is mennek a drukkok holnap-holnaputánra ++++++++++++++++++++++++++

Fanni,
Köszönöm jól vagyok, csak kicsit kezd dagadni kezem lábam, vannak jobb napok, vannak rosszabbak, ma éjjel éppen nem aludtam túl jól, de sebaj...Máté továbbra is óriásbébi, most 2600 gr-nál járunk, pedig még több mint 6 hét van hátra...persze tudom hogy úgyis korábban fog jönni hogy kímélje anyucit KépKépKép
Nagyon drukkolok neked a stimuhoz Kép Azt meg meg ne halljam hogy nem hiszed hogy van a sikerre befolyásod. Igen is van, még akkor is amikor az ember azt mondja mindent megtett, biztos van valami a tudat alatt, ami még nem áll készen...ok, lehet lazán venni, mint Orsi mondja, de egy pillanatra sem szabad elveszteni a reményt és a bizalmat. A lazaság arra vonatkozik, hogy nem a fekvés, a husi meg ilyenek a legfontosabbak, hanem a lélekben való koncentrálás...szerintem....

Wish,
Látom azért te próbálod nem elveszteni a reményt, ennek örülök KépKépKép A következő muszáj hogy sikerüljön. A te eseted számomra elég rejtélyes...nem görcsölsz a dolgon, mindig jól alakul az eleje és mégsem....nem tudom hol lehet a gond...de egyszer ki kell derülnie....sokat gondolok rád... van valami ötleted mit szeretnél másképp csinálni a következő előtt ??

Mindenkinek drukkolok aki esemény előtt áll hamarosan KépKépKép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

KrisztaKép
A következő elött tervezem spontán teherbeesniKép
De őszintén nem tudom. Már sokat gondolkoztam rajta, hogy mit tehetnék még vagy másként, vannak ötleteim, de leginkább nem értem az egészet.
Milyen gyorsan elrepült az idő, mindjárt szülsz, pedig nemrég volt csak a transzfered Kép

wish

Mka Kép

Kép
Nagyon sajnálom!! Kép Örülök, hogy nem adod fel! A kitartás meghozza a jutalmat meglásd! Kép

Lányok ezt nektek küldöm, amiért olyan aranyosak vagytok!! Kép
Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Lányok,
ma reggel egy jó erős negatívat teszteltem, voltam is vérvételen, majd 10 körül telefonálnom kell, bár nem sok kétségem van az eredményt illetően.

Mka,
az ET utáni második héttől én is csak a nagy ürességet éreztem, a lelkem mélyén tudtam, hogy nem sikerült.

Most is csak ürességet érzek magamban, még csak sírni sincs kedvem, az a legrosszabb az egészben, ahogy Ti is mondjátok, hogy egy nagy lutri az egész, szinte nulla a mi ráhatásunk (de még az orvosoké is, főleg az olyan esetekben, ahol a megtapadással van gond) erre az egészre. Maradnak a további próbálkozások, és vagy lesz hatos dobásunk, vagy nem...

Éden
Éden

Éden Kép
Én bízom benne, hogy mész ma vérvételre és jó hírekkel jössz Kép

Wish Kép
Számomra is érthetetlen, ami Veled történik, de pont ezért remélem, hogy Veled is majd "csoda" történik, mint pl. Norkával! Addig is kitartás... és fogjuk a kezed!

Kriszta Kép
Szép súly, már akármikor meg is születhet Máté! Nem félsz? (Na jóóóó, tudom, hogy Te nem vagy parázós fajta!) Apás szülés lesz?
Sokan vizesednek, de mostmár nincs sok hátra! Azért gondolom, hogy ez kellemetlen, meg +súllyal jár... majd talán nemsokára én is megtapasztalom...
Nem tudom, mi a titok. De az tény, hogy nyilván könnyebb azoknak, akik lazán tudják venni a dolgokat. Én egy ősparázós vagyok... de az biztos, hogy mióta elvesztettem a babá(ka)t, azóta mégjobban vágyom rá, így majd igyekszem valahogy másképp viselkedni, mint legutóbb...

Zsebike Kép
Ha holnap dobsz táblát, abba már kérek szépen egy lóherét, mert ugye annak jár, aki már szúrja magát?

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni,
reggel voltam vérvételen, csak még várnom kell 10-ig az eredményre.
Éden
Éden

Éden!
Tövig rágom a körmöm érted!
Mka
Vendég

Éden Kép
Igen, már olvasom.
9-től értekezlet van, de jövök, amint tudok. Nagyon izgulok érted!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Éden!! Kép
Juuuj, annyira izgulok!! Nagyon, nagyon szorítok!! Legalább neked sikerülne!!!

Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

MkaKépKép Nagyon sajnálom... De erős lány vagy, ha ilyen hamar józanul látod a dolgokat. Legközelebb hatosnak kell lennie

ÉdenXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Veled vagyunk!!!KépKép

Kis*Kép Jó a kép!!

anna

Ui: nem maradt valakinek Progeszeron injekciója (25mg-os)? Holnapra van még két amp., de szombatra már nincsen. Megrendeltem múlt héten, de még nem érkezett meg...

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Szép napot mindenkinek!

Most jöttem a fodrásztól, gyönyörűen süt a nap!Ráadásul ma csak délutánra megyek dolgozni.Kép
Kép

ÉdenKép
Én azért még reménykedem egy picit,ha nem baj! Hátha.....Kép

BeukaKép
Ma mész UH-ra a nődokidhoz?!KépKépKépKép NAgyon várom a híreket!KépKépKép
Igen, melóügyben kell Hamburgba utaznom. Előre láthatólag nem is leszek net közelében. Már most hiányoztok!Kép

KisKép!
Ma már dolgozol?Nem fáj már semmi? Remélem már el is felejtetted a történteket!Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Lányok,
mostmár a doki is megerősítette, hogy egy nagy nulla a HCG-m... Szóval nincs baba. 4-ből egy se, a fene egye meg...

Március végén keresem majd újra a dokit, hogy elbeszélgessünk a további lehetőségekről. Az a baj, hogy már nincs is mit vizsgálni rajtunk, mert a genetikain kívűl már mindent megnéztek nálam is, és a férjemnél is.

Sajnálom, hogy elrontottam a napunkat...

Éden
Éden

Wish,

Akkor hajrá a spontránraKépKépKépKép Nagyon drukkolok !!!

Éden,
Hátha a vérvétel más eredményt mutat majd....már épp 10 óra, én még reménykedekKép

Fanni,
Szorítok majd neked, hogy mostantól minden flottul menjen a következő 9 hónapban KépKép
Hát igen, a vizesedés nem annyira kellemes, egyelőre kilókkal nem állok annyira rosszul, most +12-nél tartok, remélem 14-15-nél megállok... Kicsit kezdek izgulni a szülés miatt, de eddig az ismeretségi körömben mindenki túlélte, ugyhogy van remény KépKép Persze beszélgetek Mátéval hogy lehetőleg ne nőjön 4 kilónál nagyobbra, és szépen bújjon ki egy kicsit előbb, hogy a maminak ne legyen annyira nehézKép Remélem szófogadó gyerek leszKép

Anna,
Sajnos én nem kaptam progiszurit, a Kaálitól nem lehet ilyen esetben nem lehet egyet-kettőt sos-ban kérni ??

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Anna,
én (mostmár) tudok adni Neked progiszurit, ha kérsz.

Éden
Éden

Jajj, Éden Kép
Nem tudok többet, mást írni Kép Kép Kép

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Éden,
Pont egyszerre írtunk KépKépKépKépKép Mit is lehetne mondani.....sok erőt kívánok a következő napokra a túléléshezKép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Fanni, Kriszta,

hogy vigasztaljam magam, rögtön ki is irattam magam holnapra szabira, és bejelentkeztem kozmetikushoz, fodrászhoz, és jól elmegyek vásárolni magamnak valamit szépet (csak úgy vigaszképpen)...

Éden
Éden

Éden Kép Kép
Nekem is ez a terápiám! +egy kis sport! Az nagyon jó feszültség levezető!
Erős csaj vagy! És tényleg ne veszítsd el a hited! Sikerülni fog, reméljük mihamarabb Kép
Ölelés!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Jaj, Éden!!!Kép annyira sajnálom....
Kicsit kényesztesd magad, igazad van!!!Kép

Köszi, a progi-dolgot úgy látszik megoldjuk. Most hívtam őket, holnap elhozzuk a Budakeszi útról.

anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Drága Éden!
Sz.r az élet, úgy bíztam benne, hogy legalább neked sikerülni fog.KépKépKépKÍvánom, hogy gyorsan regenerálódjatok, és újra tudjatok hinni a csodában!Kép
De nagyon jól tetted! Most kényeztetni kell magad. Meg persze a párodat is!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Éden Kép
Ennyi rossz hír egy napra. Kép Nagyon sajnálom! Kép
Kép

Borsi Kép
Igen, ma már dolgozom. Jobb így, gyorsabban megy az idő. Szerencsére nem fáj semmim!! Minden rendben. Azt nem mondom, hogy elfelejtettem. Kép Szerintem ez örök "élmény" marad. Kép

Van most valakiért izgulni???
*

Kép
Kép
kiscsillag

LányokKép
El vagyok szomorodva. Most hívtam a Kaálit, hogy időpontot kérjek egy konzultációra. De kiderült, hogy a dokim a jövő héttől április 4-ig szabin lesz.Kép TEhát csak ápr. 5-re kaptam időponot.
Az még olyan messze van!!!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Éden Kép Kép Kép

Én most komolyan együttérzek Veled. Csak egy nappal jött hamarabb a csalódás, mint Neked. Kép
Fel a fejjel! Egyszer tényleg jön az a hatos.
Bennem azért megint sokmindent megindított ez a sikertelenség....azt hiszem kis pihenő után vissza fogok menni a lélekbúvárhoz.

Madaran,

Nekem van 26 db progiszurim, szívesen odaadom mindet, legközelebb majd veszünk újat, ha kell.

Mka
Vendég

Anna,
Közben olvastam, hogy megoldjátok másként, de ha gondolod kesobb is szivesen...
Mka
Vendég

Éden

Kép Te voltál az utolsó reményünk ebben a körben.

Kiscsillag, értem hamarosan izgulhattok, 10-én kezdek a szurival és kb 21-én lesz a punkció.
Meg Fanni is kezd mostanában, ugy tudom.

Kriszta
megnéztem a babás topikban a pocakodat, nagyon szépen növekszik. Kíváncsi vagyok, kibírja-e még Máté 6 hétig.

Borsókás
amikor az én dokim szabadságon volt, én kértem időpntot a másik dokihoz, nekem ugyan mindegy volt, hogy kihez megyek, a másik is látja a papírokból, hogy mi a helyzet.

Kép
zsuzsi73

ZsuzsiKép
Az a baj, hogy nekem ez egy konzultáció lenne csak a kezdés előtt. HA a saját dokimmal akarom a lombikot megcsináltatni, akkor nem mehetek másik dokihoz konzultálni. Más lenne, ha csak egy UH-ról lenne szó stimu közben.

Én is épp azon gondolkodtam, ki következik most, kinek kell szorítani. Jó, hogy megírtad!
Szorítok nektek!Kép

KiscsillagKép
Örülök, hogy jobban vagy!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi Kép
Ez aztán jó nagy szabadság!! Kép Emiatt most tolódik egy hónapot vagy annyira nem gáz?? Mikor utazol Hamburgba? Nem leszel itt az inszemem alatt? Kép

Zsuzsi Kép
Szuper! Én is 10-e körül kezdem a Colbegytet (vagy mit) Kép Akkor majd izgulunk egymásért!! Kép És persze a többiekért!! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

KiscsillagKép
Én most vasárnap, 5-én utazom, de csak 2 hétre! Már 17-én, pénteken éjjel itthon leszek.
Neked kb. mikor lesz meg az inszem, ha 10-én kezdtek?Kép (DE én már kigondoltam valami megoldást!)
Egyébként egy ciklussal tolódik valószínűleg az egész, amit persze nem tudok előre mennyi lesz.(Most csak azzal bíztatom magam, hogy a páromnak így több ideje van arra, hogy gyarapodjanak a kiskatonák!)

Borsi

Borsi
borsókás

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?