Sziasztok Lányok!
Végre van egy cseppet több időm, de tudjátok, most olyan hatalmas változások vannak a munkahelyemen, hogy szinte minden nap legalább 7-ig bent vagyok, s mire hazaérek, már tiszta hulla vagyok. A 7végéken meg szerencsére jó sok programunk szokott lenni!
Beuka!
IGENIS VANNAK CSODÁK !!!!
Zsebi, Borsi, Kis*!
Nagyon aranyosak vagytok, hogy így érdeklődtök: az események nem sodornak magukkal, az tény, de talán most felgyorsulnak egy kicsit. Márc.9-én megyünk majd endokrinológushoz, aki véleményezi a párom egyik rakoncátlan hormonját, hogy kell-e rá vmi gyógyi vagy sem.
Aztán közvetlen utána az eredménnyel 13-án megyünk az andrológus profhoz, hogy mondjon áment végre a biopsziára.
Még nem derült ki, hogy mitől van a bibi, de nem is fontos, - a lényeg úgyis az eredmény, hogy Mágusunk babá(ka)t varázsoljon nekünk.
Annyira gáz egyébként ezekhez a professzor urakhoz időpontot kapni. Képzeljétek, jan.10-én voltunk a kromoszóma-vizsgálaton, aminek 31-én lett meg az eredménye. Akkor tudtuk meg, hogy endokrinológushoz is kell mennünk, akihez márc.31-re kaptunk volna csak időpontot!!! Én azt hittem, menten megáll bennem az ütő, mikor meghallottam. Azért időmilliomosok nem vagyunk, mégha viszonylag fiatalok is vagyunk a lombikhoz. Hogy jan.10 után márc. végéig ne történjen semmi, és csak az orvosainkra várjunk, az cseppet túlzás.
Szóval lehet, hogy kicsit ciki: én szépen elszomorkodtam az asszisztens hölgynek, hogy mi végre lombikoznánk, és jó lenne egy korábbi időpont. Erre ő azt mondta, hogy ha az andrológus prof. személyesen felhívja az endokrinológus pfof-ot, és elmondja, hogy "indokolt a korábbi konzultáció", akkor lehet, hogy tudnánk korábban menni.
Ebből az lett, hogy a két asszisztens hölgy egymás közt jól megegyezett a 9-ében.
Most azon filózok, lehet, hogy Mágusunkhoz is már most bejelentkeznék 14-ére, mert úgyis az lesz a következő lépés.
Na, most aztán jó sokat írtam magunkról, nem panaszkodhattok!
Jó éjt!
Puszi:
Seszi
Mka, Éden, Wish!
Drukkdrukkdrukkdrukkdrukkdrukk!
+++++++++++++++++++++++++++