Sziasztok!
Látom mindenki családozott a hétvégén, nálunk is Apa végre itthon volt, pénteken is. Szombaton kimentünk az Auchanba, jól kiakasztottak, pelenka persze nem volt (csak 4+-os és 5-ös), viszont Siesta cipő még egész sok. Csak aztán nem nagyon mertem venni, van egy 19-es átmenetink, amit Lili alig használt (az is Siesta), nem tudom, hogy nő Nati lába, 20-ast vegyek, mert abba tuti belenő? Annyira berágtam rájuk, ketten voltunk apával, volt kint akciós boci csoki, mondom dőzsöljünk, együnk meg ketten egyet. Választottunk, végül rosszul tettük fel a szalagra, fennakadt. Annyira kívántam, visszamentem egy másikért, hát 179 helyett 249-ért blokkolta a csaj. Mondom ezt az akciósból vettem, miért ennyi, elküldött a vevőszolira. Ott kiderült, hogy igen, a málnás és az áfonyás joghurtos nem akciós, csakhogy ott volt a sor végén a többi akciós közt, bár fölötte kicsivel ott volt a rendes ára. Hát köszi.
Otthagytam nekik, aztán a férjem mondta, hogy már a pénztárnál ki se kellett volna fizetnem, hagytam volna ott. Itthon meg észrevettem, hogy az ugyancsak akciós croissant 39 helyett 69-ért blokkolták.
Hát mostanában nem nagyon megyek oda, az biztos. Na, kidühöngtem magam.
Tünci, jobbulást Neked! Kismucinak tuti nincs baja odabent, max. a köhögéstől nem boldog.
Kicsifiúnak mennek a pozitív energiák továbbra is!!!!
Betti, nagyon szép a pocak, csini vagy.
kár, hogy a fejed lemaradt...
Any, Zsófi nagyon édes, kis pocakos, szerintem teljesen jó húsban van, nem annyira vékonyka.
Te írtad egyszer, hogy használtok vízszűrő kancsót? Írnál róla, hogy milyet és mennyire vált be? Mi is elgondolkoztunk rajta, bár a szűrők ára kicsit elriasztott.
Ja, cipőügyben bizonytalan vagyok, Lilinek az első cipői mind Siesták voltak, mégis befelé dőlnek a lábai, szerintem ez alkati kérdés is.
Szintus, gratulálok a Kicsi Lányhoz, meg kell zabálni a kis pofikáit!
Jó egészséget, sok tejcsit Nektek!
Jaffa, tényleg jól kifogtad a kabátot, biztos szép darab lehet. Igen, érdemes ilyenkor vásárolni, nagyon jól ki lehet fogni.
Kriszta, örülök, hogy találtatok másik dokit, így azért biztosan jobb lesz mindenkinek.
Beze, Lexi nagyon édes!
Mostanában Nati is állandóan főz, ami abból áll, hogy a tűzhelytől a nappali közepére pakolja az edényeket, tányérokat, néha azért nekünk is kioszt valamit, pl. egy merőkanalat.
Én imádom a havat, de azért ami sok, az sok!
Tegnap délelőtt még a hóesésben szánkóztunk egyet, anyuéknál megtaláltuk a régi szánkónkat, így most mindkét lánynak van sajátja. Sőt, még én is felfértem, apa húzott minket. Mostmár felőlem olvadhatna és jöhetne a jóidő!
Ma megyünk dokihoz, Nati kapja a 15 hós oltást, Lili meg a h1n1-et végre, talán most megkaphatja, bár picit még náthás. Kíváncsi vagyok, hogy viselik majd, jót tesz-e, hogy együtt visszük őket.
Szerdán nincs valakinek kedve jönni csupamókára?
Katinka