Új privát üzeneted érkezett!

Zsebi,
Ezt a muffin receptet én is kirpóbálom, ha nem baj Kép

Voltunk ma az Intézetben, tüszőnézőben.
Van 7 db 12-13mm tüsszencs és ha jól értettem 9 mm a nyálkahártya Kép. Dokinéni szerint nagyon jól állunk.
Hétfőig további Gonal és Suprefact, és sok víz, hétfőn reggel megint UH.
Úgy érzem, minhta lassabban érnének a tüszők, mint a múltkor, bár akkor kevesebb is volt, mint most, de kevesebb Gonalt is kaptam. Szóval nemtom, kissé hosszúra nyúlik már ez a procedúra...
Nem bánnám, ha szerdán lehetne már a punkció...

Éden, Te hogy állsz? Eszembe jutottál, mikor fent voltunk...

Mka
Vendég

Orsi
szerintem nyugodtan csinálj 12 db-ot, én 24-et szoktam egyszerre és mégis elfogy 2 nap alatt, pedig csak ketten esszük a párommal.

Gondoltam, hogy amiatt nem tudhatom meg az eredményt, mert a kartonom el van már pakolva, de egy kicsit bosszant, mert kíváncsi vagyok rá és szívesen csámcsognék rajta, utána tudnék nézni, stb.
Jó anyósozást neked, nem irigyellek. Azon gondolkodtam, hogy ha lesz gyerekem, én se csinálhatom anyósommal tovább azt, amit most, hogy már 8 hónapja nem is láttam.

Kép
zsuzsi73

Sziasztok!
Ismeretlenül szólok bele a témába - sok sikert kívánok mindenkinek aki ennyi mindenen keresztül megy a pocaklakóért mint mi.
Én most a transzfer után vagyok egy héttel és jó
látni hogy mások is hasonló gondokkal küzdenek.
Én is mindent megteszek amit csak hallok a bab érdekében és nagyon izgulok a jövő heti teszt miatt .
Kagyló!
Veled mi újság, mikor mész vérvételre, mikor lesz eredmény? Szorítok!
csirike

Sziasztok !

Az inzulinszintem nagyon magas, valószínűleg gyógyszert kapok majd erre. Megpróbálok Krizsához bejutni jövőhéten.. és akkor többet tudok.

A férjemnél az MR vizsgálat során találtak egy 1 cm-es cisztát, majd csak szerdán rendel az ideggyógyász, a körzetije közölte, hogy ez csak egy ciszta Kép ne aggódjon KépKép Hát itt tartunk, most értem el, hogy tele van a hócipőm és nem akarok sem lombikról sem orvosokról hallani !

Vigyázzatok magatokra !
Niki

mniki

Orsi!
Azért van 12 db-hoz a tészta, mert egy formában 12 db- muffin fér el. Kép De rádbízom ahogy jólesik.

Mka!
Miért ne próbálhatnád ki!
Szuperül állnak a tüszők!!!! Igazából én úgy tudom, hogy sokkal jobb ha lassan nőnek a tüszők, szóval hajrá továbbra is!!! Mikor mész legközelebb uh-ra?

Niki!
Megértem, de azért itt ne hagyj minket!!!!!!!!
Nem hangzik jól ez a ciszta téma, és hol találták? Mit lehet vele csinálni?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi Kép
az enyém 6os Kép mert a sütőm sem normál méret és a nagy tepsi nem fér bele Kép Kép
(de már látom, hogy ha építkezünk, akkor bizony normál sütő kell majd, mert itt annyi sült fogy, hogy csuda)

puszi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok Lányok!

Zsebi,
én is megsütöm hétvégén a muffinodat, aztán jövő héten majd meglátjuk, kinek hogy sikerült.

Mka,
nálam is 7 db van, aminek nagyon örültem, mert első UH-n nekem ennyi még sose volt. Nálam is 9-es a mnyh. Szóval elégedett vagyok az eddigi teljesítményemmel :-))
Kovács doki azt mondta, hogy kb. szerdára tippeli a leszívást.
Hétfőn megyek újra UH-ra, ha sikerül bejutnom Krizsához, mert időpontot már nem is tudtak adni, annyira be van táblázva hétfőre.
Éden
Éden

Éden,

Ez nagyon jól hangzik!

Én sem kaptam konkrét időpontot, de mondták, hogy menjek nyugodtan hétfő reggel, majd sorra kerülök Kép

Mka
Vendég

Éden!
A te eredményeid is nagyon bíztatoak! Drukkolok továb!!!!!

Lányok!
Másfél éve fórumozok, de mindig inszemes babára vágytam és végre találtam a Dévais topikon egy lánynak inszemmel sikerült teherbe esnie! Csúcs!!!!!!!!!!!

Már nem jövök ma majd hétfőn este!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi Drága Kép
az ikresen van 3as ikres inszemes is Kép
meg én is ismerek 2 lányt, akinek azzal sikerült, ráadásul egyiküknek elsőre.

o.

Orsi
KépKépKép
icsilya

jah, megsütöttem a muffint Kép
kicsit megvariáltam (nem bírtam azért kibújni a bőrömből). nekem soknak tűnt a cukor meg a zsiradék, így azt csökkentettem, hogy a tömeg meglegyen kapott még egy kics aszalt áfonyát.... nagyon jó lett Kép
az én sütőmben 15+10 perc sütés kell neki, hogy szépen feljöjjön.
és 2x6 db-t sütöttem Kép Kép Kép (nem tudom, hogy Apának estére marad-e Kép)

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zsebikém Kép
Nagyon sok inszemes kisbaba van pedig! Nem is értem, hogy nem találtál eddig?? Te miért szeretnél inszemes kisbabát??

Mniki Kép
Ennek a fránya inzulin szintnek van köze a teherbeeséshez? Remélem hamar helyrehozzák neked!

Mindenkinek nagyon szép és kellemes hétvégét kívánok!!!
Pihizzetek sokat!!! Kép

Kép
*

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok!

Kezdek teljesen kiesni a topik életből Kép de azért remélem, nem lesz ez mindig így...

Ma megjött, de már tegnap éreztem, így felhívtam Kovács dokit, 20-án megyek UH-ra, mert meg kell nézni, hogy a küret után minden rendbejött-e, nem kell-e valami plusz vizsgálat. Ha nem, akkor -ha jól értettem- a Suprefact el is indulhat ebben a ciklusban Kép

Wish Kép
+ energiáimat folyamatosan küldöm Feléd! A negatívatak tegnap a fürdőszoba kapcsolóba öltem, ki is vágtam a biztosítékot. (De nekem ez egy rejtett képességem... egyszer majd kiaknázom.)

Farkaskoma Krisztián Kép
Örülök, hogy már jobban vagy. Azér' jó szar lehetett Kép
Asszonykának nagy drukk hétfőre!

Muffin készítők Kép
Nem küldenétek fény-post párat? (Te jó ég, mindketten figatalok vagytok, értitek mi a fény-post? Méééézga család!)

Szép hétvégét mindenkinek!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

20án megyek konzultációra Kép

ha-ha-ha-ha.... értjük Kép enyimférj egy rajzfilmcsatorna műszaki izgatója Kép Kép megvan itthon minden rész Kép Kép
mit élcelődik Ön itt a korunkon??? Kép Kép Kép Kép
kezit csókolom,
OrsiCsitri.hu Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

VKOrsi
Ha jól olvastam van neked kenyér sütő géped, én is vettem. De nem értünk hozzá semmit sem. Pár receptet vagy trükköt nem tudnál átküldeni?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Orsi Kép
Jól emlékszem, hogy Te is 20-án konzultálsz? Tudod, a korom miatt már nem emlékszem mindenre Kép
Minden rész? Akkor Te egy különlegesen művelt csitri vagy Kép Kép
Node akkor majd lesz kitől gyerekfilemet kölcsönözni... nemsokára Kép

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Orsi Kép
Már a szemem sem a régi Kép látom, írtad, hogy 20-án mész konzultációra! Én 3-ra megyek... Te?
Látom mindenki eltűnt, bár értehtő ez péntek délután, így lassan én is kikapcsolok.
Hahihó

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

Én reggel 6óra óta húztam az igát és most értem haza. Lehet, hogy ma már senkivel nem beszélgetek?

Kiscsillag

Igen én nagyon félős vagyok és félek a csalódástól is. A párom már egyszer nős volt és született az első házasságából lombikkal egy kisfiú, aki 5 éves. Bízom benne, hogy nekünk is sikerül. Nálatok mi a helyzet?
rzsuzsika

Szia ZsuzsiKép
Én még itt ülök a gép előtt, és néha bekukkantok, írt-e valaki.
Ugye te tegnap írtál ide először!Üdv itt nálunk! Remélem neked is annyira hasznos lesz, mint nekem volt,illetve az most is.
Utánaolvastam annak, amit tegnap leírtál. Tehát te kezdettől fogva tudtad, hogy csak lombikkal lehet majd babátok?Nálad minden rendben van?

Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás
Én is itt ülök és várom, hogy VKOrsi válaszoljon. De úgy látom, hogy ma már nem biztos, hogy lesz. És szerintem a kenyér programunknak mára löttek. Pedig melegen el birtam volna képzelni. Kép
Zsuzsika
Mindenkinél más a lombik, van akinek már elsőre sikerül, és itt vagyunk páran példának, hogy később sikerül. A lényeg az, hogy menni kell, nem szabad feladni. Mindig erőt kell meriteni, és akkor ott lesz a kis csoda a karodban... Kép

kagyló

KAgylóKép
Nézted Orsit a babás topicon is? Lehet, hogy ott van, vagy később jön. De igazad van, ma már nem valószínű, hogy nekiállhatsz a sütésnek. Sajnos én sem tudok segíteni, nekem még nincs kenyérsütőm.Kép

ZsuzsiKép
Meguntad a várakozást?Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás
Szomorú vagyok, reménykedtem benne, hogy talán neked is van. Nem baj, majd holnap akkor program szerint lesz belőle valami, csak nem mertük megprobálni, hátha nyers marad a közepe, vagy ki tudja mi lett volna belőle.

kagyló

KAgylóKép
Sajnálom!
Nem néztél utána a neten? Biztos sok mindent lehet találni ezzel kapcsolatban!Sok szerencsét holnapra a kenyérgyártáshoz!
Kép

B.

Borsi
borsókás

Kagyló

Én tudatlan azt gondoltam,hogy ez sima ügy és tuti elsőre sikerülni fog. Mikor elkezdem ilyen fórumokat olvasgat akkor jöttem rá,ez nem ilyen egyszerű.Egy biztos, minden pénzt és szenvedést megér egy baba.

Borsókás

Üdv neked is. Igen én már kezdettől tudtam.Reménykedtünk,hogy a páromat meg lehet műtteni és sikerül természetes úton.( Dr Papp Györgynél jártunk).Nálam még nem találtak rendellenességet,bár az utóbbi időben kicsit elhanyagoltam a vizsgálatokat.Most lesz bőven benne részem.
rzsuzsika

ZsuzsiKép
Nálunk is a párommal van a bibi. Egyenlőre nálam semmi nem derült ki, dehát ki tudja!
Ti akkor azt is tudjátok, hogy mi okozza a férjednél a spermaszám-csökkenést? (UGye az van?)
Az én párocskám 2 hete esett át egy műtéten. Nálatok ez nem lehetséges?
Nálunk egyébként december végén megvolt az első sikertelen lombikon. Lassan készülünk már a következő nekifutásra.Kép

B.

Borsi
borsókás

Borsókás

Milyen műtétet végeztek a párodnál? Az én drágámnál egy gyerekkori gyulladásból származó hegesedést állapítottak meg és az elzáródás miatt a "ficánkák" nem tudnak a felszínre törni.

Hogy csináljátok ezeket a mosólygó arcokat?
rzsuzsika

Zsuzsika
Hát ki tudja lehet, hogy neked elsőre fog menni.KépNekünk nincsen ilyen probléma a férjemmel, nem is lenne hajlandó mütetni magát. Minden elismerésem a párodnak.
Borsókás
A te párod is tényleg bátor ember, és nagyon szerethet ha hajlandó mindenre, hogy picikék lepjék el a lakást.
Még nem néztem szét a neten, hogy van-e kenyeres oldal. Tegnap vettük meg, és vártam a férjemet, hogy haza érjen. Gondoltuk ma kiprobáljuk. És akkor olvastam Orsit, muffi, és kenyér sütés. Már elképzeltem....Kép

kagyló

Lányok!

A többségetek nem ismer, Dévais vagyok.

Ahogy olvasgatlak Benneteket, láttam, hogy többeteknél Apa a bibis.

Kellett valamelyikőtök párjának kromoszóma vizsgálatra menni?? Ha igen, mennyi idő volt az eredmény??
A párom most ez előtt áll.

Köszönöm

LKTimi
lkt

ZsuzsiKép
Kettős pont, majd zárójel bezár=mosolygó arc
kettőspont, majd zárójel kinyit=szomorú arc
kettőspont, majd nagy o betű=vigyorgó arc--majd próbáld ki őket!Kép
Szóval az én uramnak volt 2-3 cisztája, valamint visszér-tágulata a heréiben. Ezeket rakta rendbe a Szabolcsban Kovács doki. A műtét közben korábbi gyulladásra utaló hegesedést is látott. Tehát lehet az is az oka, hogy kevés a kiskatona.
A doki szerint reménykedhetünk, hogy most kicsit nő a létszám, bár annyi nemigen lesz, hogy elfelejthessük a lombikozást!
Nálatok a vezeték van elzáródva? Egyáltalán nincs bevethető kiskatona?Akkor biopsziát is kell csináltatni?

B.

Borsi
borsókás

KépKépKép

kagyló

Sziasztok!

Kedden elmentünk a fagyik miatt a 11. napi UH-ra. De kiderült, hogy ez úgy néz ki, hogy megint egy olyan hónap lenne, amikor kb 40-50 napos lenne a ciklusom. S tüszők is nagyon kicsik voltak, s a nyálkahártya is nagyon vékony. Igy mégis kaptam injekciót, menopurt. Holnap ujabb Uh, remélem már jó lesz, s 1 hét múlva vissza kapjuk a kis eszkimókat.
sithonia

Borsókás

Igen a vezeték van elzáródva és herebiopsziát kell csinálni.Kép
Szegény párocskád neki sem lehet könnyűKép,becsülöm a kitartását.Kép
A párom kérdezi, hogy a visszér-tágulat fájdalommal is járt-e?
rzsuzsika

LktKép
Nálunk is a férjem a bibis. Nem tudom pontosan, de szerintem neki volt ilyen vizsgálata. Olyan néven futott, hogy molekuláris genetikai vizsgálat. Vérből vizsgálják, és az Y kromoszóma mikrodelécióit, és a számbeli eltéréseket keresik vele. Egyről beszélünk? Nálunk kb. 2 hétbe került, mire megkaptuk az eredményt, bár a dokink nem a gyors leletkiadásáról híres.
Remélem tudtam segíteni!Kép
Borsókás

Borsi
borsókás

Jó éjszakát mindenkinek! Megyek aludni,mert holnap négykor ismét csipog a telefonom.
rzsuzsika

ZsuzsiKép
Hát ez tényleg nem túl rózsás helyzet.De ha már egyszer ezzel a módszerrel sikerült egy babócát összehozni, most is fog sikerülni.Kép
A párom valóban megszenvedett a műtéttel, de a cél érdekében mindent megtesz ő is. Maga a visszér-tágulat abszolút nem okozott neki fájdalmat, nem is tudott róla, hogy van neki olyan. A doki azonban azt mondta, hogy bizonyos idő elteltével már biztos fájt volna emeléskor, majd egyszerűen állás közben is. Szóval ez alamuszi dolog lehet, érdemes megcsináltatni a műtétet. Talán érdekelt a férjed ebben a kérdésben?

KagylóKép
Valóban hős az uram!KépAbszolút mindent megtesz azért, hogy sikeres legyen a baba-projekt. Egyszerűen imádom érte. Jó ideje ismerem már, de nem is gondoltam volna, hogy ilyen helyzetben is ilyen normálisan fog viselkedni.KépMindig okoz meglepetéseket.Kép Igaz, hogy meg sem fordult soha a fejemben, hogy nem jön majd rögtön össze a kisporonty.Kép

SithoniaKép
Neked mindig ilyen hosszúak a ciklusaid? A menopurral biztos rendben lesz minden!Kép
Küldöm a drukkokat és a pozitív gondolatokat neked! Hány jegesmackó várja, hogy visszamehessen anya pocijába?
Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

KAgylóKép
Most olvastam utána!Neked most kellett lennie a transzferednek, ugye? Nem is írtál róla!KépVagy csak én nem figyeltem eléggé?Kép
Hány margarétát ültettek vissza? Jutott a fagyiba is belőlük? Tudom, hogy erről nem szívesen írsz ilyen nyíltan.Jöhet privibe is!Kép
Küldöm neked a babatapasztó energiákat!+++++++++++

Most már én is eldugulok!Szép álmokat mindenkinek!
Kép
Borsókás

Borsi
borsókás

Sziasztok!!!

Kiscsillag!
Nem azzal van a gond a munkahelyemen, hoyg nem értenék meg, biztos megértőek lennének, csak én egy kisvárosban colgozom, ahol mindenki tud mindenről Kép Én meg nem akarom, hogy tudják!
De tartok tőle, hogy előbb-utóbb el kell mondanom.

Zsuzsi!
Uh-ra mész 21-én? Te a dokihoz jársz ugye?

Kagyló! Kép
Ha még aktuális nekünk is van kenyérsütő gépünk, ha gondolod adok pár alapreceptet.

Borsókás! Kép
Tényleg le a kalappal a párod előtt! Mondjuk szerintem az enyém is megtenné. most nagyon benne van Õ is a babaprojektben Kép.
Mikor megy újra dolgozni szegény?

Rzsuzsika!
Te szegény, még ma is ilyen korán kellett kelned Kép Mikor lesz a műtét? Sok sikert hozzá!!!

Zsebi! Kép
Neked meg sok kitartás a hétvégéhez!

Kép
Kép
beuka

Kagyló!
Közeben rájöttem, hogy nekünk a kenyérreceptek a kenyérsütő használati utasításában vannak leírva. Biztos nektek is van benne, nem?
Próbáld ki az egyiket, nem lesz nyers a közepe, ne félj, ha betartod, amit ott írnak.
Utána majd rájössz, hogy mit hogy ávltoztass később.

KÉpzeljétek egyenlőre nincs meg a laborban a hormoneredményem. (jan. 23-án vették le a vért). Remélem nem keverték el. Állítólag nem szokott olyan lenni! RÁadésul együtt vették le a többi vizsgálathoz való vérrel.

Szerintetek lehetséges az, hogy a doki UH-val a 12. ciklusnapomon látott egy 13mm-es tüszőt, ami a 20. cn-on repedt meg (vagy ért meg, mivel nem biztos, hogy meg is repedt Kép)?

Bea

Kép
Kép
beuka

Kagyló Kép
du. bepötyögök Neked mindent Kép tegnap romantikázni voltunk apával Kép
addig annyit: leírásos recit ne használj! azok ált. xarok.

Fanni Kép
KAVINTON!!! Kép
minden rész Kép meg magyar népmesék, meg bob és bobek, meg.... stb Kép normális rajzfilmek Kép

LKTimi Kép
megkaptad a mailem?

rohanok, mert még bevásárolnom és főznöm is kell
puszi Nektek, Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Borsókás!

Köszi a választ. Hát nehezet kérdeztél. Annyit tudok, hogy a Szabolcs utcába kell mennie.
HA bejelntkezik hétfőn, már okosabbak leszünkKép

Orsi!
Igen, igen, köszönöm szépen. Már a neten meg is találtam Raffai telefonszámámátKépKépHA egyszer beindul a lombik, asszem, én is benevezek hozzáKépKép
lkt

Zsuzsi!

Neked használ a naprosyn? Én csak 1 szemet szoktam bevenni,ha nagyon fáj, és kb. fél óra múlva nyoma sincs a fájdalomnak.

Rzsuzsika!

Páromnak is visszér tágulata van, de ezt már a baba projekt előtt tudtuk. Neki ugyanis fájdalmat okozott. De hozzá kell tenni,hogy ő nagyon sokat sportolt, biciklizett. Elmentünk egy híres, amerikában is elismert andrológushoz. Õ megvizsgálta, megnézte a kiskatonáinak a számát is. Abban az időszakban nem volt neki olyan sok, mint mostanában, de még elégnek mondható volt akkor is. Azt mondta az az andrológus, hogy nem kell megműteni, csak ha panaszt okoz folyamatosan. Mert neki csak inkább akkor fájt, feszített,ha megerőltette magát.

Aztán szedte az az aloe verás készítményt, amit korábban írtam és akkor nagyon megnőtt a kiskatonák száma. Kép

Beuka!

Érdekes, mert én nem érzem egyáltalán cikinek ezt elmondani. Ez nem olyan dolog, amiről az ember tehet. Persze a részletekbe nem kell beavatni senkit, mert az nem tartozik mindenkire, csak arra, akit érdemesnek tartasz rá.
De ez csak az én véleményem.

Tiko

tiko

BeukaKép
Én is nagyon egyetértek Tikoval. Nem kell egyáltalán szégyellni. Tudom, mert én is kisvárosban éltem 18 éves koromig, hogy igazából az egy nagy falu. Már ami a pletyiket illeti. Mindenki mindenkit ismer, és mindent tudni is akar a másikról.
De én is úgy gondolom, hogy erről egyikünk sem tehet. Szégyenkezzen az, aki önhibájából lett beteg, pl. alkesz. Miután a közvetlen környezetem megtudta, hogy problémánk van a babaprojekttel, nagyon eltérően reagáltak rá. Persze a többség nagyon megértő volt. Volt valaki, aki azt mondta, hogy nagyon becsül minket azért, mert így kűzdünk, harcolunk ezért a babócáért.Kép
Azóta én is úgy gondolom, hogy magát a tényt nem kell titkolni. Persze, hogy épp hol tartunk, abba csak a közeli családtagok és barátok vannak beavatva.

Egyébként szerintem mindegyikőtök párja megtenné ezt az ügy érdekében, amit az enyém. Elvben műtét után 6 hétig kellene itthon maradnia. De ő még hozzácsapja a tavalyról maradt szabiját, meg a kifizetetlen túlóráit, így csak március végén megy dógzani.KépNagyon jó, hogy itthon van!Kép

ZsuzsikaKép
Hétvégén is melózol? Te szegény!Õszinte együttérzésem!Kép

TikoKép
Veled mi újság mostanában? Nem nagyon írsz magadról!

Képzeljétek, a párom ma meglepett egy színházjeggyel:este megyünk a Vígszínházba!Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás!

Most, hogy kérdezted belegondoltam és tényleg nem írok magamról. Nem nagyon van mit. Meg most nem is volt rá időm. Jó volt ez a munka terápia, nem volt időm a magam problémájával foglalkozni.
Most,hogy kezdek jobban ráérni egyre többször jut eszembe, hogy mikor lesz már nekem is babócám. A lombik után nem akardtam ki szinte egyáltatalán, most kicsit rosszabbul érzem magam lelkileg, de majd elmúlik. Igyexem előre nézni és nem hátra.

Milyen figyelmes a párod! MIndig meglep valamivel. Kép

Tiko

tiko

TikoKép
Igen, ezt vettem észre én is. Itt vagy, mindenkinek válaszolgatsz, de magadról nem írsz. Nem nagyon tudok rólad semmit.
Sokat segít, ha az ember beletemetkezhet a melóba.De szerintem még emellett is mindig ott motoszkál a fejünkben a baba-téma. Ez így normális. Egyszerűen ez a legfontosabb, még akkor is, ha most szünet van a lombikok közt.
Ti most áprilisig várakoztok, ugye? Addig nem is kell semmiféle vizsgálatra menni egyikőtöknek sem?Jól emlékszem, hogy ti nem tudjátok kinél és milyen hiba van?
Valóban igyekezni kell pozitívan nézni a dolgokat!Az is elképzelhető, hogy a 3 hónapos szünet alatt történik meg a csoda.KépNem is egyszer volt már ilyen! Mért ne lehetne nálatok s így!Kép
Fel a fejjel! Jönni fognak azok a babócák rövidesen!

A párom tényleg nagyon szereti, ha meglepetést okozhat. A kapcsolatunk elején ez nagyon jellemző volt rá. Aztán mostanában már annyit melózott, hogy se idő, se energia nem volt ilyesmikre. Most hogy itthon van, úgy látszik megint eszébe jutott.Kép

B.

Borsi
borsókás

Borsókás!

Igen, nekünk áprilisig várakoznunk kell, de miután nem találtak problémát egyikünknél sem, ezért van esélyünk a spontán babóra elméletileg. Bár az addig is volt, amíg el nem mentünk a Kaáliba. Nem kell mennünk semmilyen vizsgálatra, bár én örültem volna, ha egyszer közben megnéznének UH-val, vagy hormonszintet néznének.
Tényleg, a köv. lombik előtt elvégeznek valamilyen vizsgálatot? Pl. hormonszintre gondolok.

Nem tudom mit írjak magamról, kérdezz, ha tudni akarsz valamit, én mindenre válaszolok. Amúgy nagyon jól látod a helyzetet, magamról nem nagyon írtam, de mindenkinek válaszolok. Pedig nem vagyok csöndes. Kép

Tiko

tiko

Borsókás!

Nem mindig ilyen hosszú, de sajnos előfordul. A mai UH alapján már úgy tünt minden ok. Ma este megkapom a repesztő szurit. S csütörtökön kapom őket vissza. 7 db van lefagyasztva.

Kagyló!
Receptekért nézd meg a mindmegette.hu oldalt. Mindenféle, de kipróbált recept van fennt.
sithonia

TikoKép
Hasonló cipőben vagyunk. Mi is a 2. lombik kezdésére várunk. Talán annyival könnyebben telik számunkra az idő, hogy mi közben lezavartuk ezt a "kis" műtétet.
Még nem hívtam fel a dokit, hogy mire lesz szükség hozzá. De szerintem friss cytológia, hormonszintek biztos kelleni fognak most is.

Szerintem annyiból másabbak most a spontán babásodás esélyei, hogy nemrég felturbóztak hormonokkal. Azért nem semmi kis löketet kaptunk a stimu alatt. Szerintem ez is lehet az oka annak, hogy sokan két lombik között lesznek kismamik.
Sajnos nekünk erre nagyon halványak az esélyeink, pláne így a hereműtét után közvetlenül.Kép De majd később annál jobb lesz!KépLegalábbis bízom benne!

Igazán olyan konkrét dolgokat senki sem ír le magáról. Ezért nem is kérdezek ilyet. Inkább csak abból ismerjük meg egymást egy kicsit, amit a hétköznapokról írunk meg ide. Pl.: hogy vendégek jönnek, főzőcskézük, elutazunk...stb. Nekem ezek hiányoztak rólad/tőled.(Remélem nem baj, hogy szóvátettem!)
Egyébként csöndes én sem vagyok. Szerintem mi nagyszájúak vagyunk itt többségben a topikon. Kép

B.

Borsi
borsókás

SithoniaKép
Ez a 7 kis eszkimó egyetlen stimu után maradt a fagyasztóban? FAntasztikus teljesítmény! Gratulálok!Kép
Szóval mára nőttek a tüszők, és vatagodott a méhnyálkahártya is??? Nagyon jó! Hányat szeretnétek visszakapni most? Ebből a 7-ből még a kistesóhoz is marad!Kép
NAgyon drukkolok neked, hogy minden rendben menjen, és felengedjenek az eszkimóbébik is!

Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás!

Mindenki ezzel a felturbózott hormonnal bíztat, mármint hogy ilyenkor nagyobb az esély. Ez biztos így van, de ennyi sikertelen próbálkozás után nehéz bármiben is hinni. Gondolom ezt nektek nem kell magyarázni. Úgy érzem ma kicsit nega vagyok, biztos, mert közeledik az idő, amikor nem kéne, hogy a miku meglátogasson és már bennem van a félsz. Kép

A műtét miatt biztos kisebb az esély, de hát vannak ugye csodák, hátha ti is ebbe a csoportba fogtok tartozni.

Amúgy eleinte, amikor idejöttem a topikra írtam ilyeneket magamról. Aztán azt biztos olvastad, hogy úgy éreztem nem fogadtatok be, nem kaptam választ a kérdéseimre, hozzászólást a történeteimre, valószínüleg ezért is lettem csöndesebb ezzel a témával kapcsolatban.

Amúgy minden hétvégén péntek, szombaton a barátainkkal talákozunk, kajálással egybekötött óriási kártyaparikat csapunk. Kép UNO, ismered?

Tiko

tiko

Sithonia!

De jó neked, hogy vannak fagyibabáid!!! Nagyon drukkolok, hogy a felengedés után minden rendben legyen és megtapadjanak a bébik!!!!!!!!!!!!!!

Borsókás!

Te mennyi Suprefactot és Gonál-t szúrtál naponta?
Mert nekem összesen 6 napig kellett szúrnom, 150 gonalt 4 napig, suprefactra most nem emlékszem mennyit.

Tiko

tiko

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?