Zita,
Köszönöm Neked is a köszöntést.
Zizi,
Huh hallod istenem mennyire jó h minden rendben volt, és időben voltatok. Jó helyen voltál ebben nagyon igazad van és örülök hogy minden rendben van.
Millye,
Jogos a kérdésed a párom szüleit illetően, ők már tulajdonképpen a pótszüleim is…. Sokat köszönhetek nekik sokszor segítenek. Az igazat megvallva azonban nem tudnak mindent a szüleimmel történtekről, már csak azért sem mert képtelenek lennének feldolgozni, hogy hogy lehet az h egy nagymama nem tud az unokának örülni, nem örül h láthatja a lánya-veje boldog kapcsolatban élnek. Az igazság az is hogy ők is azért távol vannak, néha olyan jó lenne délután átmenni valakihez itt a közelben, ezért is gondoltam erre a pótszülőségre… olyan egyedül vagyok…
Kriszta,
Tény ha lemegy a vizsgaidőszak lesz egy önfeledt nyaram csak Marci és apa, sok kirándulás, csavargás, barátnőzés, Balatonozás, utána ott a nyaralásunk. Hatalmas ajándék apa hihetetlen nyugalma és türelme amit megismerkedésünk óta sugároz.
Mellszívóban nekem kézi van (Avent), sokan dicsérik az elektromost (Medela), lehet h nekem is azt kellett volna vennem. Olvasom kicsit lentebb h már kaptál is kézit, azzal sincs baj, ha van tejed, nekem nem volt és még azzal is megszenvedtem hogy a végén azt a napi 40 ml-t kifacsarjam….. Csakis porszívós orrszívó. Hatalmas találmány. Bölcső nálunk nem volt, nem is tudom igazán hogy az mire való
Kórházba amit vittem: cumisüveg, pelus (de én mindig visszavittem a csecsemőosztályra Marcit) és hiába volt pelusom a sajátot használták. Vittem popsikrémet, hintőport de alkoholt nem a köldökcsonkhoz, úgyhogy azt is ott bent tisztították. Én úgy féltem bármit is csinálni akkor még kismanóval. Ruhát nem vittem (pont olyan megfontolásból mint amit millye írt) sőt talán plédet sem.
Szilvi,
Naná hogy talizunk a Balcsin is hát persze !!!!
Anyósékkal minden oké, ahogy fentebb is írtam, és valóban úgy is kezelnek mintha a lányuk lennék.
Coool a babakocsi, legyen ez a tuti szupi !
Kis hős Boti, milyen szépen viseli anya kötözéseit, hatalmas puszi neki.
Akartam már kérdezni hogy van Eszter és babócája ??
Jaspis,
Bolond vagy hogy ilyeneket mondasz.
Egyszerűen én idáig elkerültem az összes helyzetet ahol kipróbálhattam volna a segítőkészséget. Szomorú egyébként hogy sokszor olyan apátiával tekintenek ránk.
Jó ötlet ez a mobilparkolás, köszi köszi.
Mulan,
Sokat gondolok Rád, csak ügyesen
Mia_snow,
Na végre, sokszor gondoltam Rád hogy mi lehet. Úgy eltűntél. Drukkolunk Neked is, mindenképpen várjuk majd a híreket.
Kamomilla,
Üdv közöttünk. Ikrek, nemüket tudod ? Drukkok Nektek is. Híreket, képeket kérünk szépen majd.