Sziasztok,
Végre sikerül visszaolvasnom.
Zita,
Hipp alma-őszi keveréket próbáltunk, mert akkor még nem volt meg a forrásom ahonnan elsőként az almát szerzem be. Nagy tetszést aratott az biztos, tegnap pl uzsira egy egész almát benyomott.
Julcsi tündérien pózol.
Millye,
Megzabálom Andrást, hát tünemény a kisember, ahogy somolyog. Istenem milyen szép szemecskéi vannak.
A kaját illetően nem szeretnék üveges cuccokra áttérni, 1-2 hét (vizsgák után) és tényleg elkezdem tudatosan remélhetőleg okosan a hozzátápit. Addigra jól átrágjuk a témát a védőnénivel is.
Kérnék szépen valamit stresszre, mellkas-szúrásra stb. stb.
Cirkuszka,
Na jelentkezett bármilyen tünet az oltás után ? Remélem minden nagyon rendben van.
Tatyi,
Nah milyen volt a hétvége ? Esküvő ?
Mulan,
Hogy vagytok ? Férjed ? Van még köhögés ?
Két vizsga még, jog és statisztika, reménytelen mindkettő
Kriszta,
Harmadik ??? Mikor lesz az utolsó vizsgád ? Drukkolok hogy elsőre sikerüljön a vizsga. Hát tény hogy nem egy önfeledt időszak ez így babavárás közben, de gondolj arra hogy mindjárt vége és akkor már nem marad más hátra mint pihenni pihenni várni Bogi érkezését.
Kapunk majd képet az elkészült szobáról is ?
Boldog évfordulót Nektek, mit néztek meg melyik színházban ?
Ja és tessék becsomagolni !!!!
Szilvi,
De jó hogy jöttél. Tetszik a vonalzód. Drukk hogy júli végére hogy Boti már profin totyogjon.
Mi nagyon jól vagyunk, leszámítva azt hogy tegnap/ma megmozdulni nem tudtam, most valamennyire már ok a fejem, de tulajdonképpen az egész napot megint a nagy fehér előtt töltöttem. Mostanra sikerült meginnom 2 dl teát ami végre bennem maradt.
Elfáradtam egy kicsit az utóbbi időben, ingerlékenyebb is vagyok (apával, aki egyáltalán nem érdemli meg), persze bántanak a szülői dolgok is, hiába mondom h túlléptem rajta, ez nem igaz azért. Most két nap kiesett a tanulásból péntek 5-kor vizsgázom, úgyhogy holnap reggeltől ezerrel megy a tanulás. Jövő héten pedig megint tanár jön hozzám 3x2 órában aki segít a szombati (remélhetőleg uccsó) vizsgámra felkészülni.
Millió puszi Mindenkinek, elveszettek jelentkezzetek