Új privát üzeneted érkezett!

Orsi!
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZSebiKép
Kép
NAgyon örülök, hogy átgondoltad, és mégis maradsz és írsz!!!Kép

OrsiKép
Jó síelést! Élvezzétek ezt a pár napot kettesben!
Remélem nemsoká nekünk is két ilyen helyes fickó miatt kell "nélkülöznünk egymást", mint a tieitek.

WishKép
Várom az infókat a tüszőcskéidről. Növesztgesd őket szépen, ott lesz köztük a befutó!!!Kép

FArkasékKép
Ti sem unatkoztok mostanában ahogy hallom!
Drukkolok a mandulaműtéthez és Juditnak is!Kép

FAnniKép
Tessék törölni a rossz gondolatokat!Ez egy nagyon szuper év lesz a bakok számára (is!)! (Ahogy mindannyiunknak!)

BeukaKép
Igyekszünk találékonyak lenni!Kép
Utánnanézünk majd a színháznak, de lehet hogy ebben az idényben akkor már nem lesz rá jegy!Kár lenne érte!

TikoKép
ÉN tesztelnék, az biztos. De ígérem, nem idegesítelek többet vele!Kép
Azért kell ennyit várni, mert teljesen be kell gyógyulnia a 4-5 cm-es műtéti sebnek.Sajnos ez sokáig tart!Kép De kibírjuk majd valahogy!Kép

Megyek Columbo-t nézni!
Szép álmokat mindenkinek!

Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás!
Kép
Tényleg és megkérdezted a homeos cuccccról vagy egyéb "gyógyító" készítményről? Ha igen mit modnott?
Fú azért én nem gondoltam hogy öt cm. a sebely ilyenkor és az konkrétan hol helyezkedik el? Így még több gyógyító energitá küldök. Kép Kép Kép

Zsebi Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

x

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!
Nagyon jó volt olvasni amit írtál!!!!
Örülök, hogy átgondoltad, és teljesen jól mondtad!!!!!!Egyetértek Veled!!!
JÓ ÉJT MIDNENKINEK!!!

Orsi!
Jó sielést és pihenést! (bár ez a kettő gondolom nem megy együtt Kép)

Kép
Kép
beuka

Lazarus! Kép
És mi lett az eredmény, ha nem túl indiszkrét?
Hol nézték? Ugye nem csak az urológiai klinikán? - mert nekünk onnan van némi rossz élményünk (sajnos másoknak is).

Mka! Kép
Endo azért kell, mert van egy rakoncátlan hormon, amire lehet, hogy a párom gyógyszert kap. Mindenesetre Krizsa és az andro-doki szerint a gubanc oka semmiképp nem lehet. Kép Ha az endo zöld utat ad, akkor mehetünk végre kaszabolásra.
Méhednek üzenem, hogy most extra pihe-puhának és befogadónak kell lennie, mert most az ő ideje következik, megmutathatja, milyen csodás babá(ka)t tud táplálni! Kép

Borsókás! Kép
5 hétből egy biztos pirosnapos lesz, akkor már csak 4 marad... auuu, de hosszú még ez is!!! No, kitartás, lassacskán csak eltelik! Együttérzek veletek. Viszont annál jobb lesz az egymásra találás. Kép

Puszi:
Seszi
seszi

Jó reggelt Kép

Köszönöm a jókívánságokat. Nem sérv, hanem sacro ileis, de kb. úgy fáj, mint a gerincsérv. Szerencsére viszont úgy tűnik, jobban gyógyul.
Ma már tervezem, hogy elmegyek a postára. Ebből a kritikus szakasz a zuhany és a felöltözés. Eddig nem ment Kép de most fog Kép Remélem haza is jutok... Van fűzőm és ez egy nagy segítség. Ez nem az a szexis fajta, hanem direkt nekem, az én derekamra készítették, hogy tartsa ott, ahol "gyenge".

Mka Kép
Neked már a beültetés jön? Ezen az oldalon nincs Zsebi-tábla, de mindjár visszakeresem! Drukkolok!

Orsi Kép már ezt nem olvassa, de mi is Donovalyban voltunk. Egész sokat fejlődtek az elmúlt 20 évben! Kicsit rövidek a pályák és hamar jegesednek, de jók a felvonók... legalábbis a korszerűbbek. Egy régi típusú szegény férjecském fejéhez csapódott, de egy nagy dudorral megúszta, szerencsére. Ez a síelés egyébként veszélyes üzem, több okból is. Nálunk ketten nagyon megfáztak, egy lány lábszártörést szenvedett, már meg is műtötték, meg az én derekam, és egy másik lány is meghúzta a derekát az már 5 a 9-ből, mert 9-en mentünk... Amúgy a célközönség 90%-a magyar.
Sorry, ez nem tartozik a topikra, de sokan tudnak és szeretnek síelni, így gondoltam leírom a véleményem Kép

Én -hogy folytassam az ide nem illő témákat Kép - a Rómeo és Júliát nem láttam, de a Mozart-ot igen, ami nagyon tetszett! Ajánlom Nektek is!

6-kor felébredtem... némi fájdalomra, de már bedobtam a gyogyókat. Úgy döntöttem, ma veszek be utoljára szteroidot Kép

Szép napot mindenkinek Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Seszi,
Értem, nagyon örülök. Akkor az endo doki utan biopszia jön, mostmár tényleg. Drukkolok, hogy találjanak ebihalakat odabent.

Fanni,
Mégcsak most megy az injekciózás, a beültetés kb. 2 hét múlva esedékes, de az ágyat már most el kell kezdeni megvetni Kép

Húúú, ma arra ébredtem, hogy mivel nincs itthon a párom, magamnak kell badnom a mai injekciót. Jaj!

Mka
Vendég

Borsókás Kép
Megvannak az eredmények! Kép Mind a kettő negatív! A hétfői cukrom 5.4, a keddi pedig 5.3. Kép Mehetek a terhelésesre. Remélem azt a borzalmat megtudom majd inni! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Seszi Kép
De jó, hogy végre jelentkeztél! Hol tartotok a vizsgálódásban? Van már valalmi eredmény???

*

Kép
Kép
kiscsillag

Lazarus, Monyo, csak türelem. Egyetértek, hogy fizetős magándokinál elvárja az ember a pontosságot, nekem a Kaálit kivéve sehol nem is kellett eddig várnom.
Viszont nagyon megéri türelmesnek lenni, én is pl. Krizsa dokinak köszönhetem részben a babámat-ő harcolta ki, hogy bevehessek egy bogyót (Adimet), ami nélkül talán évekig várhattam volna a jószerencsére. És a másik, hogy egyetlen egy vetélést komolyan tudott venni, és az utolsó porcikámig kivizsgáltatott. Ilyen odafigyelést, törődést nem tapasztaltam korábban sehol. Maga a konzultáció csaknem egy óráig tartott, mindent sikerült megbeszélni. És máskor is, ha bementem, hosszú percekig beszélgettünk mindenről, pedig az már nem is volt fizetős.
Viszont van itt egy fontos kérdés, ami miatt a vita kirobbant, és ezt jó lenne átértelmezni, ha itt maradtok topiklakónak. NEM udvariatlanság, ha vki nem jelentkezik be, hiszen mindenki tudja, hogy ez mindenhol másképp van. Pl. a Sotén az uh-ra sem kell bejelentkezni, szólítanak sorszám szerint a megadott időben.
Szóval ebből adódik, hogy itt véletlenül sem akart benneteket megsérteni senki a kérdéssel, hogy bejelentkeztetek-e. Segítő szándékkal tették fel a kérdést, még ha csípősnek is éreztétek.

És most már mindenki hagyja abba a vitázást, mert elmenekülnek a többiek. Pedig ez egy olyan kedves topik volt eddig.

Bocs a belepofázásért.

Kisegér 21+4
kisegér

Seszi
mennyi ideig tartott mire meglett a kromoszoma eredménye?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Fanni : óó, ez nagyon brutálnak tűnik. Sajnálom, hogy ennyit szenvedsz !! Amikor várandós leszel, gondolom nagyon oda kell majd figyelned a hátadra. Küldök egy kis gyógysugit !!!

Mka : Sikerült beadni a szurit ? Vagy ez csak egy rossz álom volt ?!
Ágyazzál csak a manóknak, ahogy hallom megint jön a hideg és biztosan duplán értékelik majd a jó puha, meleg fészket !!!

Beuka : nálam az utolsó lombik októberben volt, azóta spontán próbálkozunk Kép

Seszi : nagyon ügyesen haladtok előre, remélem hamarosan tényleg elindul nálatok is a stimu !!

Farkaskomáék : nekem van egy olyan erős érzésem, hogy miután felépültök a műtétekből, spontán baba fog megörvendeztetni !!!! legalábbis ezt kívánom Nektek ! Kép

Zsebi: örülök Neked KépKép

Gyerekek, az MR vizsgálat pontosan miből áll ? Ez az a kontrasztanyagos feltöltés, vagy csak UH ? A férjemnek iszonyú fejfájása van már hónapok óta - ami lehet, hogy a 6 évvel ezelőtti balesetével függ össze - , szóval elküldték MR-re és remélem minden OK. lesz..

mniki

Mniki, Nem, nem álom volt. A férjemnek el kellett ma mennie a Szabolcs utcába, hogy a mutetje elotti vizsgálatokat megcsinálják nála, ezért 6-kor elhuzott, én meg 7 körül keltem csak.
Sikerült végül beadni a szurit Kép, de azért kellett pár nekifutás, mire sikerült magamba döfni a tűt.Kép

Az MR nem kontrasztanyagos művelet. Reméljük minden OK odabent.
Vendég

KiscsillagKép
Látod, így kell ezt csinálni!!!Kép
NAgyon örülök neki, hogy jó lett az erdemény. MOst már csak a terheléses van hátra. MIkor mész? A karod jobban van már?

ZsebiKép
Ezt el is felejtettem írni. Azt beszéltük meg, hogy a következő kiskatona-számlálásig nem szed a párom semmit, hogy lássuk, tisztán a műtét mennyit használt.
Én is csak a tegnapi kötözésen láttam először a sebet. Nem hittem volna, hogy ekkora. A vágás egyébként a bal oldaon fut lefelé, és egy-két cm-es szakasza a herén folytatódik. SzegénykémKép

SesziKép
Erre nem is gondoltam!Tényleg, egy hét úgyis kiesne. Bár, ha a mikulás ennyire hanyagul végzi a munkáját, mint most!!!Még mindig nem ért el hozzám.

MkaKép
Ügyesen meg fogod oldani egyedül.Este szúrsz, vagy már túl is vagy rajta?
Egyszer én is így jártam. Az a két szúrás kékült csak be a hasamon!Profi voltam.Kép

FAnniKép
Ne erőltesd nagyon!A posta holnapig még ott marad a helyén. Inkább pihenj sokat!!Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

MkaKép
Egyszerre írtunk. Szóval beadtad!Ügyes csaj vagy!!!Kép

Borsi
borsókás

Mka Kép
Huuu, 2 hét! Az már nem sok! Mindjárt itt van és küldhetem oda a gólyákat! Kép Kép De jó, de jó! Kép Nagyon ügyes és bátor csaj vagy, hogy be merted adni magadnak! Nem semmi teljesítmény!!

Borsókás Kép
Elvileg holnap lenne, de azért nem írtam mert még nem tudom, hogy tudom megoldani. Kép Szörnyű ez a m.hely. Kép A pénteket már megoldottam, akkor megyünk a genetikára. Csak el kell mondanom, mert ez a rengeteg hiányzás szemet szúr! Kép
A karom, köszönöm szépen a kérdésed, jobban van, igaz ha holnap megint elkezdik szúrkálni, akkor biztos bedagad, de már nem érdekel csak legyek rajta túl!!!! Kép
Szuper, hogy párod jobban van! Kép Gyógyuljon meg hamar és hajrá kiskatonák!!! 5 hét az nem kevés, de még kibirható. Mindent a cél érdekében! Kép Kép

Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Mka Kép
Bizony, bizony. Jó sok nyugit, pihit hozzá!
Ügyi vagy, én is magamat szúrtam... először baromira remegett a kezem... de meg lehet szokni..

Igen, Niki Kép oda kell majd figyeljek. Nagyon vágyom ikrekre, de nem biztos, hogy elbírja őket a derekam... De ezt már a jóIstenre kell bízzam, vagy az égből lepottyanni vágyó babó(k)ra, vagy a ki tudja, kire.

Borsókás Kép
Aranyos vagy, hogy így aggódsz. Már meg is jártam a postát. Nem állítom, hogy életem legjobb sétája volt, de valójában nem esett rosszul. Azért most lepihizek Kép

* Kép
Remélem, el tudsz menni a terhelésesre is és látod, milyen hős vagy, már 2 szurin is túl vagy! Nekem szép nagy vénám van, de még velem is előfordul, hogy fáj utána. Szóval ügyi vagy, csak így tovább!

Wish Kép Nagyon várjuk a tüsző-jelentést!

Kriszta Kép
Eszembe jutott, hogy ma már nem dolgozol Kép
Akkor tessék írni, hogy vagy, milyen a nagy szabadság!?
Puszi

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Lányok!

Páran emlékezhettek rám még régről. Alig merem leírni ezeket a sorokat, mert még mindig nem hiszem el. Attól félek elkeverték a papírjaimat vagy véletlen rossz adatot néztek! Ma voltam Kaáliban vérvételen és 11. napon 236 a HCG-m. Kép4. lombik. És még mindig iszonyatosan félek!!! Kép Nem tudom miért. Nagyon félek egy újabb kudarctól! Tessék virtuálisan megpofozni!Kép

Egyébként azért mert nem szoktam írni, majdnem minden nap olvaslak benneteket és nagyon szorítok mindenkiért!Kép
Ölelek mindenkit! Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsu drága ! Istenem, nagyon örülök !! Nem lehet gond, tessék erre gondolni ! Szívből gratulálok és kérlek jelentkezz legalább az UH után Kép

ja, és olyan NINCS, hogy elkeverték a papírodat, tesztet nem is csináltál ?
Puszillak !

Mka : ügyes vagy !!!!

Nekem szombaton kell tesztelnem, addig már csak 3 nap van KépKép

mniki

Bzsuska
Én még emlékszem rád, gratulálok!!! Látod érdemes volt menni tovább. Meséljél, mit volt? Hogy csináltad? KépKép

kagyló

Zsuzska!!

Ez hihetetlen!! Mesélj egy picit a részletekről, hogy volt, mint volt! Krizsa mit mondott erre?? Ikergyanús? Kép

GRATULÁLOK!!!

Norka (20+4)
s_norka

Huuuuuuuuuuu! Elmondtam a főnöknek a dolgokat! Nem volt könnyű. Kép De csoda, megértette. Kép Most már nálam is tudja mi újság. Kép Muszáj voltam elmondani, viszont most már véd a törvény! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Krizsa bácsi csak gratulált hogy nagyon ügyik vagyunk! És hogy minden értékem tökéletes. De hát ez hihetetlen. 4 sikertelenség után az ember már gyanakszik minden jóra. Két hét múlva UH.

Kagyló! Hogy hogyan csináltam? Hát nem tudom! Minden nap lehúztam egy feles mézespálinkát+1 deci vörösbort!Kép Ezidáig még csak a magas HCG szintig "tudom" az utat. Remélem az UH-ig is eljutunk.

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Sziasztok
kicsit "bepofátlankodok" ide, remélem nem bánjátok.

Orsi
Kevés rá az esély de terhes lehetsz akkor is ha a doki azt mondja hogy ez 100% ra lehetetlen. En élo példa vagyok rá. Igaz elment a baba. De a terhesség létrejott amit kizártnak tartottak a férjem eredményei miatt. Nálam nincs kulonosebb ok. A második csodára hiába vártunk ...nem jott. Nekem jan. 27-én volt ET és már telik a reményteljes két hét./2 ICSI-s embrikénk van/ Ez volt az elso transzfer de nem az elso nekifutás.

Zsu
Gratulálok, és tessék elhinni. Kép

Mindeniknek drukkolok!
mili

Bzsuska Kép
Én nem ismerlek, de így ismeretlenül is nagy-nagy hatalmas gratula!!!!! Kép Ez nagyon jó hír!!!! Kép Ilyenkor adsz erőt a lányoknak, hogy bízni kell és nem szabad feladni!!!! Kép Szuper!!!

*

Kép
Kép
kiscsillag

Bzsuska
Így kell ezt csinálni. Tüneteid voltak? És hogy-hogy nem írtad meg, hogy elkezdted? A lényeg, hogy aikerült. Az Uh-nál biztosan minden rendben lesz. Ikrek?

kagyló

Zsuska Kép
Gratulálok!
Hidd el, sikerült Kép
Nem kavartak el semmit, a Te babó(i)d és ott is maradnak!
Ne tűnj el, mindent szeretnénk tudni!

Wish Kép
Látod, jó széria van, Zsuskának is sikerült a 4.!!!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Wish
Hírek????

kagyló

Lányok Kép
Én a héten már nem jövök! Drukkoljatok még a vizsgálatokhoz és, hogy jöjjön a miku végre már! További szép hetet és kellemes hétvégét mindenkinek! Kép

Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

ZsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuKépKépKépKépKép
Gratulálok Kép
Hát páleszt én nem fogok inni, de majd egy kis vörösbort elszopogatok.

BorsókásKép
Szerintem azért mond a doki öt hetet, hogy három-négy biztos legyen belőle. De majd meglátjátok, úgyis, hogy hogyan érzi magát Mr. Borsókás.

Nálam a tüszik nőttek tovább, paraanya(=én) szerint nem sokat, de a doki szerint jók. 8-12 mm-esek és van egy két kisebb versenyző.

wish

Wish????

kagyló

Milyen csönd van itt... Kép

kagyló

ZSU KépKépKépKépKép

Virtuális pofonok helyett, hatalmas virtuális ölelés!!!!!
Remélem minden rendben lesz!
Szerintem még ikrekre is van esélyetek Kép!
Nagyon drukkolok nektek, olyan jó lenne!!!
Stella

Kép
stella9

ZSuKép
Nem ismerjük egymást, de óriási örömet okoztál.Hát megint sikerült valakinek, aki már nagyon megdolgozott érte!!!Kép
Õszintén gratulálok nektek!Mennek a drukkok ezerrel az UH-ig!Parázni pedig ne tessék, most már minden rendben lesz!!!

NikiKép
Már csak 3 nap? ÉS még semmi jel? NAgyon izgi. Szorítok nagyon a jó eredményért!

MIliKép
Üdv itt nálunk. TE is a KAáliba jársz? Hányadik lombikotok ez?

WishKép
Ezek jó hírek.Ügyes tüszinövesztő vagy, csak így tovább. Hány petike van összesen?
Ha azon múlna,hogy hogy van Mr. Borsókás, biztos nem hetekben mérnénk az időt. De majd meglátjuk mennyire leszünk türelmesek.

Borsókás

Borsi
borsókás

Mka! Kép
örülök, hogy végül nem a tű győzedelmeskedett! Kép Tudtam én, hogy bátor csajszi vagy! Miket néztek a párodnál ma? Csak sima műtét előtti vizsgálatok, vagy valami speckó?

Kagyló! Kép
Kerek 3 hét. Kibírható! Kép

Niki! Kép
Nagyon köszi, és persze mennek a drukkok még 3 rövidke napig!!!

Zsu!!!!!!
Kép Kép Kép Kép Kép
Én nagyon is emlékszem rátok, meg a helyes fényképre a profilodban! NAGY-NAGY HATALMAS GRATULA NEKTEK!!! Én nem pofont, hanem sok kitartást kívánok - talán az ikrekhez! No meg nyugalmas, problémamentes terhességet! Gyere gyakrabban, mesélj majd az UH-ról is. Mikorra kaptál időpontot? Sok puszi nektek, akárhányan is legyetek! Kép

Seszi
seszi

Sziasztok!

Eddig még csak olvasgattalak titeket. De most a segitségteket kérném. Most megyünk a fagyi babákért, de nem tudom ennek a protokolja hogyan megy.
sithonia

SithoniaKép
Sajnos nincsenek ismereteim erről, még nem volt nekünk ilyenünk. De biztos jönnek a többiek, akik többet tudnak segíteni.
Én úgy hallottam, hogy egy sima ciklusban amiben van peteérés, minden protokoll ill. hormon nélkül ültetik őket vissza.
Hány kis jegesmackó várja, hogy érte menjetek?

Borsókás

Borsi
borsókás

Sziasztok!

Kis*!
Örülök, hogy jó lett a cukrod! Elmondtad a munkahelyeden?!?! Akkor most elvileg bármikor elengednek. Egy darabig szabi, aztán fizetetlen? Vagy nálatok hogy van ez?

Mka!
Nagyon bátor vagy, hogy beadod magadnak a szurit! Gratula! Én nagyon félek ettől!

Niki!
Drukkolok nagyon Szombatra!!!!++++

Zsu!
Én nem ismerlek, de NAGYON NAGYON GRATULÁLOK!!!

Kép
Kép
beuka

Zsuuuuuu !!!

Ezer éve nem hallottunk felőled ! De jó hogy ilyen szuper hírrel jöttél KépKépKépKép Nagyon örülök és gratulálok !!! Hihetetlen, és tényleg lehet hogy ikrek OKépKép Ha már el merted hinni, és lesz egy kis időd, akkor gyere át a babás topikba kettővel feljebb, nemrég átköltöztünk oda egy páran a régiek közülKép

Fanni,

Igen, tényleg ma volt új életem első napja Kép Hát elég gyorsan eltelt, voltam tornázni, meg vásárolni és már véget is ért...azt hiszem egyelőre biztos nem fogok unatkozni Kép Kukkants át a babás topikba ha van kedved egy kis fényképnézegetésre Kép
Jól értem (csak a mai napot olvastam vissza) hogy síelés közben megsérültél ? Vigyázz nagyon magadra, emlékszem hogy már korábban is mondtad hogy oda kell figyelned a derekadra/gerincedre ! Remélem azért nem komoly a dolog, mindenesetre jobbulást !

Kriszta
29+4

Kép

KépKép
kriszta71

Kisegér!
Mi ez az Adimet???? Ti lombikoztatok vagy inszemeztetek???
Gratulálok a pocaklakódhoz. Kép

Kagyló!
Nekünk három hét alatt lett meg a kromoszóma eredménye, mi a Szabolcsban csináltattuk. Kép

Niki!
Az MR én úgy tudom talán itatnak velük valamit és őgy ahogy van utcai ruhában betolják abba a képbe ahol csak feküdni kell. A sógorom jár erre és így emlékszem. Kép

Borsókás!
Én is ezt javasoltam hogy így meg lehetne lánti a műtét ponost hatását, aztán én nagyon drukkolok hogy már semmilyen csodaszer ne kelljen. Kép

Fanni!
Továbbra is küldöm a gyógyító sugarakat. Kép

ZSÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!!!
Mostanában annyit gondoltam rád, készültem is freemailt is írni, de elmaradt. Ez nagyon nagyon nagyonnagyon jó hír!!!!!!!! Részleteket milyen protokolod volt, milyen támogatást kaptál hány napos volt az embrió hányat kaptál vissza!!!!!
Végre jó hírt is hallani annyira boldoggá tettél. Nagyon boldog babavárást kívánok. Kép És maradj velünk. Kép
Honnan jött a mézes pálinka?

Sithonia!
Sajnos én nekem sem volt fagyis transzferem. Stellának volt ő fog tudni segíteni. Én csak annyit tudok, hogy kicsit ha szükséges előkészítik a szervezetetdet Orsinak nem kellett és figyelik uh-val ha van peteérés megrepesztik és akkor jöhetnek a fagyik. Aznap tudjátok meg hogy felébredtek-e ha igen mehettek is értük. Kép És jön a büvős két hét.

Milli!
Sajnálom ami veletek történt. Emlékszem még mikor örülhettünk a pozitív tesztenk. Kitartást erre a hétre és bízom benne sikerül a lombik. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kép
Kép
Kép

Végre örömmel javítottam a táblát.
Zsu! Rettentően örülök őszintén. Kép Kép Kép Akkor lendületet kaptam igen ezt meg lehet csinálni, Szuper!!!! Wish te jössz utána meg én. (mármint a 4. lombikosokra gondolok.)

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

LányokKép
Holnap este Szemünk fénye akció a TV2-n. Mindannyiunknak ismerős szituról szól!

ZSebikeKép
Igen, a doki is azt mondta, amit te. CSak hát én születetten türelmetlen vagyok. De kivárjuk az újabb számlálást, vagy a spontán babót.Kép
Most már tényleg te következel Wish után, készülj!!!Kép

Borsókás(Aki ma elrontotta a diétáját egy nagyon fincsi forralt borral!Kép)

Borsi
borsókás

Borsókás!
Dehogy rondottad el. Néha lehet bűnözni neked ez ma volt. Kép Egészségedre. Kép
Kép

Meg is nézem a tv- műsorban amit mondasz műsort. Kép Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZSebiKép
A férjem antibio-t szed, én diétázom. TEhát egyikünknek sem kellett volna ezt a forralt bort beiktatnia. Viszont nagyon jólesett. Kép
Az a baj, hogy a bűnözés mindig jól esik.Kép

Kicsit a fejembe is szállt, úgyhogy muszáj mennem aludni.Szép álmokat mindenkinek!
Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás!
Én is mentem aludni ülve el tudnék aludni. Kép De holnaptól szabin vagyok úgyhogy ki fogom élvezni minden percét. Kép

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Jó pihenést holnaptól!!

JÓ ÉJT LÁNYOK!!!!

Kép
Kép
beuka

Seszi
Neked hol csinálták? Gondolom ritka, hogy valakinél találnak valami bajt. Vagy nem?
Zseboroszlán
Lehet a Kaáliba is? Hol tartasz? Megy már a stimu?

kagyló

Kagyló!
Igen én úgy tudom lehet a Kaáliban genetikát csinálatni ha jól emlékszem 10 e foritn és ott talán előbb megvan az eredmény. Kép Nekem most nem megy a stium csak úgy vagyok, majd később.

Na ma aludhattam volna tovább és most nem tudok. Na de sebaj. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zseboroszlán
Szabin vagy? Akkor ott fogjuk majd kérni. Vért vesznek le? Mennyi kémcsővel? Azért várod, hogy már a stimunál legyél?

kagyló

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?