Újra itt
Wish : a mennyiség már kipipálva, most már csak meg kell nőnijük. Küldjük a tüsződuzzasztó energiákat
Borsókás : örülök, hogy a párod jól van a műtét után ! Nagyon drukkolok, hogy még kisfickószám ellenőrzés előtt jó hírekkel gyere !
A progit tulajdonképpen az én nyomásom hatására kell szednem
ui. felvetődött bennem, nem-e a progi szintem alacsony, ezért barnázom. Erre a doki rábólintott, hogy szedjem
Tiko : nagyon jó a prolaktin szinted, ha ez így marad, lehet, hogy el is kéne hagyni a Bromot ?
A doktornő nem akar még egy HCG ismétlést pár nap múlva, hogy tényleg megfelelően csökken-e ?
Vagy ez már az ismételt vérvétel volt ? Hú, ne haragudj, de elveszítettem a fonalat
Beuka : üdvözöllek én is ! Szerintem a doktornővel elégedett leszel, nagyon szeretik a páciensei
Ami a munkahelyet illeti, nálunk tudják, így ez nem okoz problémát. Általában reggel járok UH-ra, így max 3/4 órát kések, de a leszívás napjától 1 hetet min. otthon maradok betegácsiban.
Kiscsillag : érdekes, hogy nálam sem vették le hamarabb az éhgyomrira a vért, de logikusnak tűnik, hogy le kéne
Egyébként a héten utána kell járnom, hogy ahova megkértem kedden a beutalót, ott valóban leveszik-e .
Timi : nagyon, nagyon gratulálok a határozathoz ! Szuper érzés lehet, hogy megnyílt a kapu... Kívánom, hogy pár hónap múlva már együtt izgulhassunk a baba érkezéséért
Nviki : nagyon erős fagyibabátok, apropó Szergejetek lett
Remélem most már erősen kapaszkodik és veled is marad 9 hónapig ! Vérvételre mikor kell menned ?
Fanni : nagyon tetszett a szolgálati közleményed
de gondolom már túl vagytok a kivitelezésen. Hogy telik a síelés ?
Nálunk egyébként a tüszőrepi napján és utána volt hancúr, meg előtt 3 nappal. Igazából bármikor bármi összejöhet
Zsebikém : a mostani mensid előtt hány napig barnáztál ? Lehet, hogy valami van a levegőben, hogy ilyen barnázósak vagyunk ? Hogy tudunk egy mensinek időnként még örülni is...
Stella : hogy bírod magad, jól vagy ? Gondolom a pocid már hatalmas
Orsi : hát... , elég sok ilyen megbetegedésről hallok, lehet, hogy elkaptál valamit, ettől van hányingered. Mindenesetre jobbulást kívánok !!