Sziasztok!
Az etetéssel kapcsolatban mintha magunkat látnám! Petinek is kell valami játék közben, kalimpál, belekeni a szemébe a kaját, üvölt, ha letörlöm, nyúlkál a szájában, beszél közben. Nálunk most 30 fok volt ma a lakásban, így egy szál pelusban hentergett, így legalább csak letöröltem utána a popsikendővel.
Viszont találtam egy csodadszert, ami minden ruhából kiszedi a foltokat, és olcsó.
Úgyhogy legalább áztatnom nem kell.
Szorítsatok holnap a malackámnak, mert műtik (negyedjére, de reméljük, utoljára) A laboreredményei jók lettek, szerencsére szervi baja nem lett. Remélem, ezután végre enni fog, mert ez, hogy minden nap 3x fél-1 órát kell etetni, így Peti mellett, az építkezés végefele, amikor mindig rohangálni kell valamiért, hát elég fárasztó. (és soha ne vegyetek a gyerekeiteknek tengerimalacot!!!!
Hacsak nincs sok felesleges pénzetek, és szabadidőtök)
Tündi: Hogy lehet pénzt küldeni? Azt hiszem, az én telefonomon le vannak tiltva központilag az emelt díjas sms-ek.
Máshogy nem lehet?
Susy: Nagyon szorítok Neked, hogy minden rendben legyen! Miért kell orvoshoz járni? Miket fognak nézni?
Képzeljétek, Peti már nagyon gyorsan tud kúszni, úgy, mint egy kommandós. Szerintem nemsokára mászni is fog, mert néha úgy belendül, hogy a hasa le se ér, a térdén, meg a könyökén kúszik. Meg ha felültetjük (ritkán), már egy ideig megül támaszték nélkül is. És mostanában imádja a nagy labdákat. Olyan jókat nevet, ha labdázunk vele. Odalökjük, Ő meg elgurítja, vagy próbálja, és tiszta boldog, ha visszalökjük.
Meg mostanában érdekes dolgokat gagyog a gögögö gagaga mellett mondja, hogy anja (de gondolom, még nem tudatos), meg neeee, deeeee.... És ami érdekes, hogy az anját akkor mondja, ha pityorog, hogy vegyem fel, vagy éhes, esetleg fáradt.
Már megért dolgokat is. Pl. tudja, hogy a "még egyszer?" azt jelenti, hogy még egy kört játszunk, így ha megkérdezzük tőle, már nevet.
Hihetetlen, hogy hirtelen mennyit fejlődött pár hét alatt!
Úgy imádom!
De úgy olvasom, hogy Pálmi és Levi is egyre ügyesebb! (mámint Ők közel egyidősek). Vajon mi lehet Barnussal, és Diussal?