Új privát üzeneted érkezett!

Jo èjt mindenkinek!
Vendég

Hasli

Szijjjjjjjjjjjjjjjja hát már nem is gondoltam hogy valaki fent lesz. Kár hogy elkerültük egymást.

Kép

Kép
melcsike70

Várjuk tőled ám az élménybeszámolót és a sok-sok képet. Gyorsan csináld meg azt a blogot. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Jó reggelt!

Majd később benézek hátha lesz valaki. Most kicsit lepihizek. Úgyis egyedül vagyok.

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Melcsike, jó pihenést neked. Tudtál azért éjszaka valamennyit aludni?

Hasli, várjuk az élménybeszámolót :wink:
Vendég

Sziasztok lányok!

Lyly-nem volt temetés,nem is látták a pici babát,SOHA!Apukám hiába veszekedett,hogy adják oda neki,hogy eltemethetessék,nem akarta senki!Ez annyiban maradt!És azért hiszi anyukám,hogy valahol lehet,hogy ő él-nem halt meg.....
Sajnos a barátnőm is igy járt,de ő 21hetesen vesztette el a magzatot,ő tudta,hogy az a baba nem élheti túl...nekik ki kellett fizetni az "égetési"költségeket :(
Barátnőm beszélt is róla,valahogy túltette magát rajta annak reményében,hogy majd lesz kistesó,de sajna nem akar jönni már 2 éve!Ma már nem is beszél róla!Én pedig nem is kérdezem!A mióta titeket megismertelek-azóta meg főleg nem.....

Betti-ilyenek ezek a vajdaságiak "rabszolgatartók"

:lol: Üdv.nektek lánykák....
szintus

Boboka jó az új kép :)

Hogy érzed magad?Vannak rosszullétek,hánysz?

Mesélj egy kicsit magadról!
szintus

Szintus, privi ment.

Barátnőd nem szeretne ide hozzánk írogatni? Igaz már régebben történt neki a tragédia, de szerintem sosem késő róla beszélni.

Ha mi nyáron nem tudtuk volna itt kiírni magunkból a fájdalmunkat szerintem ma már napi szintű pszichológusra lenne mindannyiunknak szüksége. Én legalábbis egyedül tuti, hogy nem tudtam volna feldolgozni a történteket, csakis a lányok segítségével.
Vendég

Sziasztok
Kettő óra óta töltöm a bankos papírokat, még ennyi kérdést...

Doki reggel, felülvizsgáló főorvos:
Bemegyek, köszönök, ő nem, üljön le. Aszisztensnőhöz, nem hozzám:
- Mikor történt?
-Február 27.
- Akkor hétfőn mehet. Viszontlátásra. :shock:

Valami hogy van, van-e vérzés vagy valami?
Épp ma örültem, hogy két napja már nincs, erre ma délelőtt megint, lehet az utazás megrázott egy kicsit, amilyen kátyúk lettek.

Párom mondta, hogy azonnal hívjam a nőgyógyászt, hogy adjon valami papírt, hogy még maradjak egy hetet, de nem tudom, lehet vissza kellene térni az élők sorába, ez a sajnáltatás sem épp jó.
Érzem, hogy ebből lesznek még vitás kérdéseink.

Betti
Kép
betti0412

Az irodában fordítottam a naptáromon egyet, hogy a jó hét legyen, és hát látom, hogy március 11. 9.20. ultrahang, 13. hét.

Ez el is rendezte mára a napomat.

Betti
Kép
betti0412

Boboka

Sikerült pihennem. Aranyos tényleg az új avatarod. :wink:

Szintus

Nekem is egyből az jutott eszembe, hogy ha a barátnődnek van rá lehetősége kicsit jöjjön és beszéljen róla nekünk.

Betti

Hát én ezt nem is gondoltam volna, hogy ennyire nem számit ezeknek az orvosoknak már semmi. Hát én nagyon dühös lettem ahogy olvastam. Párodnak szerintem azért igaza van, meg kellene próbálni, hátha valamilyen módon egy hetet legalább még vissza lehetne csinálni, hogy ne kellje menni dolgozni.

Tünci

Dolgozol? Már nem vagyok képben.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Este már nem tudtam jönni, csak felületesen olvastam ,de nagyon fáradt voltam.
Akartam egy nagyot aludni, de többszöri ébredés után 7 órakor kivetett az ágy.Szorgoskodtam ,csak a porszívózás maradt holnapra, minden más elintézve.
Volt itt a barátnőm,az a bizonyos,mert problémája van, jól kipanaszkodta magát, aztán odébbállt.tegnap este hívott,első pillanatban tudtam, hogy akar valamit, no nem ám azt, hogy velem mi volt a dokinál, hanem, hogy eljöhet e panaszkodni ma. Eljöhetett, hát mit csináljak ,szeretem.
Viszont jól összevesztük utána a párommal, mert a 23 hónapos kisfia tönkretette az egyik hangfalat a nappaliban és hogy mért nem tudunk rá vigyázni miközben beszélgetünk...???Magyaráztam, hogy nem lehet lefogni egy ekkora gyereket és az az igazság, hogy otthon mindent lehet neki, így itt nehezen érti meg ,hogy ne-ne -ne....egyfolytában ugrálunk fel hozzá, akkor meg beszélgetni nem lehet.
úgyhogy egy jót kiabáltunk ,aztán megabrutálisat bőgtem ,aztán fél óráig vígasztalt és jött egy csomó más dolog is, mert naná ,hogy azért vesztünk így össze mert mindketten feszültek vagyunk...

ez volt a mai helyzetjelentés, mindjárt visszolvasok.

Egyébként erre a gyerekes témára várom a véleményeket....
tünci28

Szintus!

Megértem amit az anyukád érez...egy anya még úgy is nehezen hiszi el, hogy vége, ha látja, ha érinti...emlékszem erre jól..simogattam és néztem a gépet..és amikor azt mondták:Vége,mondtam hogy még nem,nem,még jelez a gép..képtelen voltam elhinni ,hogy azért mert én mocorgatom...addig simogattam, amíg éreztem ,hogy már nem meleg... :cry: :cry:

volt egy mnukatársam...jó 10 éve már.Mit tudtam én még akkor milyen eltemetni a gyermeked...A legnagyobb fia vélhetően gyilkosság áldozata lett..de amikor megtalálták a személyazonosság nem volt biztosan megállapítható.Eltelt 20 év..és sosem hitte el, hogy meghalt a fia.időnként látni véli....

most értem csak meg.
tünci28

Betti!

Azt hiszem nem várhattunk ennél többet a dokitól.Ha mégis szeretnél otthon maradni, kérlek hallgass a párodra, ha már ránk nem. :wink:
A kérdés az:vajon Te szeretnél e otthon maradni?
Te ,aki maxilángon lobogsz mindig is...
a munkahely,kontra muszájvalamibiztosállás dilemmádat abszolút megértem.

Egy sokkal jobban fizető ,sokkal kényelmesebb "fekete" munkát hagytam ott a bejelentettért cserébe...hogy csak pár hónap...és mostmár pár év.

A könyvek:az Üvöltő szelek sokkal borongósabb..nem vidám befejezés,nem mostanra való.
Viszont tetszeni fog a Mansfield-park(A mansfieldi kastély) illetve a Meggyőző érvek.mindkettő megvan könyvként, filmként,utóbbi filmváltozata nem olyan jó.
örök klasszikus számomra a Kramer kontra Kramer.

KépKépKép
tünci28

Na jól elvagyok itt egymagamban.Megígéritek ,hogy azért elovastok? :D Vagy:ugorgyunk??????? :lol:

Lyly!
A háziorvos is nagyot alakít.. :? vagy ez,vagy az, vagy amaz.
Férjed mit mond,visszamenne Ő is Pestre?Lehet tényleg ott több lehetőségetek lenne...legalábbis remélem... :(

Szia Hasli,
várjuk a legszebb ,legtöbb meleget sugárzó képeket!
Itt a tavasz érdeklődés hiányában úgy néz ki elmarad... :?

Szintus,
szerintem is szólj a barátnődnek ,hogy nézzen be hozzánk, ha van kedve...

Betti,
anno végigradíroztam a naptáram... :(

Boboka,
nekem is tetszik az új avatar,találó.

Melcsike,
Beválik a mobilnet-laptop megoldás?Éjjel netezel?
Barcinak mikor lesz a tavaszi szünet?mentek valahová?

Na ennyi elég is belőlem.
tünci28

Jaj, még valami!!!

Anyu talált munkát!!!!!
(vagy írtam már???? :roll: )

Jó sz*r gyári munka, de MUNKA!!!
tünci28

Én is vagyok!

Betti
Kép
betti0412

Hát hallod, nálunk is van olyan gyerek, akinek nem lehet parancsolni, mászik mindenre, meg veri magát a földhöz, de a szabad gyereknevelés, a járja a maga útját, ne korlátozzuk....hát néha a frász jön rám...
Meg vannak más példák is még, ahol szabad, amit szabad, de a viselkedés legalapvetőbb normáit megtanítják nekik.

Betti
Kép
betti0412

Nekem nem volt alkalmam végigradírozni....csak fordítottam egyet az oldalon és ez a hangulat még mindig rajtam telepszik.
Undorító ez az év.

Betti
Kép
betti0412

OK,csajok aranyosak vagytok,de tényleg,hogy várjátok a barátnőmet,majd szólok neki,valahogy elmondom neki,mert azt sem szeretném,hogy azt gondolja,hogy róla pletyozok v.ilyesmi,amugy rendes csajszi :)

Tünci gratula anyud munkájához!Bizti szar a gyári munka,sajna-én is szeretnék melózni nemsokára még én sem tudom,hogy mi vár rám :roll: Az üzlet ahol dolgoztam becsukott,így nem tudom mi lesz a sorsom.Férjemnek is van is meló,meg nincs is,most majd megprobál elhelyezkedni valahová,de itt Szerbiában is csak ugy kapják a felmondásokat,sajna,még nem tudni mi lesz...
A férjem autobádogos,magán,de nem hozzák a kocsit javitattni,hisz nincs miből,szar helyzet

:(
szintus

Tünci
Tényleg, én is nagyon örülök anyukád munkájának, legalább már ez a probléma oldódni látszik.

Én is letöltöttem már egy képet, hiszen mostmár ketten vannak a Babáim.

Betti
Kép
betti0412

Szintus, ha pár nap múlva szólsz neki, akkor már úgysem keresi vissza a hszeket és egyszerűen csak mondd azt neki, hogy te írsz egy fórumba, ahol sorstársak vannak és ha van kedve olvasson bele...

Betti, azért még csak lesz jobb ez az év, hiszen épp csak elkezdődött!
tünci28

Jaj,Betti, könnybe lábadt a szemem...kívánom, hogy ha már egyszer mindketten a Mennyben vannak, így vigyázzanak egymásra!
tünci28

Az a gáz Tünci, hogy tényleg épp hogy csak elkezdődött, március van, és még van 9 hónap előttem, kicsit félek, mi van még a nagy kalapban...

Betti
Kép
betti0412

Valahogy nincs kedvem a nőgyógyinál kuncsorogni....
De akkor meg párom akad ki.

Ma bevezettem és haza, hát nem hiányzott annyira....tényleg patt helyzet. Én is úgy voltam, hogy jól van, egy évet kibírok már....aztán most megint itt vagyok.
Néha már nincs az embernek kedve felállni és újra kezdeni mindent.

Ha meg rágondolok, hogy megint kezdjem el a várandósági heteket számolni, meg tervezni, hát nem tudom...ahhoz kell majd igazi erő.

Betti
Kép
betti0412

Érdekes, a tv-ben meg azon vitatkoznak, ki is a gyerek apja...mert az anyuka nem pontosan tudja...
Hát végül is...nem is az a lényeg.

Betti
Kép
betti0412

Tünci hááát persze,h végig olvaslak,hisz szeretlek olvasni benneteket :lol:
szintus

Betti,képzeld a barátnőm is lehet terhes, ott volt a táskában a teszt, mondja, hogy nem akarja nálam csinálni,de két hetet késett neki..és hát nem vetetné el, csak nem örülne, mert most nem kellene.mondom neki, hogy ha nem kellene, akkor tegyetek valamit, mert ne muszájból szülessen ,haenm szeretetből...mert mióta megvan a fia nem védekeznek.

most beszéltem Ancival, túlélte az eslő két napot.bruttó 431 forint, két műszak.Dereksan kifizetik a fizikai munkát, mi?

Köszi Szintus! :wink: Akkor érdemes volt lekoptatni a bőrt az ujjam végéről a klaviatúrára! :lol:
tünci28

Betti,tudom ez most sovány vígasz, de nekünk legalább születhet gyermekünk...Milyen lehet azoknak a nőknek, akik sok-sok idő után eljunak a lombikra és többször sem sikerül, vagyy mindig elvetélnek és az idő csak megy..A kórházban volt egy 39 éves szobatársam a 4.lombikból volt 31 hetes toxémiás..a korábbiakat elvetélte..És nem tudom mi lett a baba sorsa..Mert a vérnyomása 160-170 volt gyógyi mellett is..És Ő már 40 éves..
Amikor nagyon elkeseredem én is, próbálok gondolni arra, hogy legalább remény van.
Na, érted, ugye?
tünci28

Sziasztok!

Betti

Én is hiszem, hogy Franciska és a kis tesója már egymásra találtak. :cry:

Délelőtt aludtam egyet Bogival álmodtam és arra ébredtem, hogy sirok. :(

Tünci

Jó a netem. Körbejártam a témát rendesen és kikértem véleményeket, de mindenhol leginkább a piros szolgáltatót ajánlották. Úgyhogy az lett. Egyik sem olcsó, mert amit hirdetnek az sz@rt sem ér. Itt 6000-ért korlátlan a net. És ezért ajánlották ezt, mert azt mondták ez volt az első és ennek a legjobb a lefedetsége. Ahol vettem a laptoppot ott is ezt ajánlották. De meg vagyok vele elégedve. Meglepő, de nem is lassú. Azt hittem lassabb a mobilnet. Persze tudok éjjel, csak belefárad a szemem, már olyan későn. Hajnalban is beszoktam kapcsolni, hogy gyorsan elteljen a szoli vége. Meg azért napközben is be-be tudok nézni. Tehát örülök neki. A férjem azt mondta, hogy csak Bogika miatt találta ki, hogy tudjak neki gyertyát gyújtani és hogy tudjak veletek beszélgetni, és azt is mondta, hogy ezt Bogikának vettük. :cry: 100ezer volt a gép. Azok a olcsóbbak mind azok a kicsik, azok valahogy nem tetszenek.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, ennek igazán örülök, hogy így bevállt!
Meg Neked aztán szuper férjed van, hogy így gondolt Rád!
Ha nálunk lesz laptop az tutti csak a férjemé lesz.... :roll:
De most nem ekll, mert kell egy csomó minden más.
tünci28

Tünci

Az előbbihez amit irtál van sajnos nekem is tapasztalatom. De ezt úgyis tudjátok. Nehéz megélni. :(

Sajnos ez itt nálunk is igy van. Itt is a gyárakban 2- 3 műszakban 70 -80 ezret keresnek. Persze lehet túlórázni, hogy több legyen a pénz, max. a család nincs sosem együtt.

Kép

Kép
melcsike70

Itthon nem az enyém a laptopp csak ha dolgozom akkor, különben a 7 éves elkobozza. Már ha van laptopp szegény gyerek az ágyon fekve is nyomhassa azt a gépet. Még megerőlteti magát a széken ücsörgésben. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Iszonyat, milyen fizetések vannak...
Ezt tudják a tisztelt Képviselők, hogy miből élnek emberek?
Csak egy hónapra vállalják be, hogy kijönnek annyiból...

Tudom én Tünci, de az, hogy tudok várandós lenni, de kihordani nem tudom, nem nagy vigasz.

Betti
Kép
betti0412

Olyan romantikus film nézhetnékem van....
Néha rámjön és akkor minden mennyiségben, amíg meg nem unom.
Most nagyon mennek ezek a régi, angol feldolgozások.

Szegény férjem már kezdi azt hinni, hogy valami romantika hiányom van, pedig nem, csak nem is tudom, ezek úgy megnyugtatnak, el tudom magam vele varázsolni.

Betti
Kép
betti0412

Szombaton megyün Pestre, erre a kiállításra...hátha látok valami jó ötleteket.

Betti
Kép
betti0412

Tünci
hát barátnőd nem semmi.
Ne jöjjön, mert nem örülnének neki.....Szegény Baba.
És ilyenkor egészséges és nincs semmi baj. (nem mintha azt kívánnám...)

Betti
Kép
betti0412

Kiszámoltam a bérkalkulátorban ,hogy a műszakpótlékkal együtt kb netto 59-62 ezret kap, mínusz a bérlet..de a segély meg 28 netto, úgyhogy ahhoz képest habzsi-dőzsi..... :evil:

Betti, arra kell most gondolnunk, hogy ki tudjuk hordani.Ezt kell mindkettőnknek erősíteni magunkban.Még pár hónap Betti és sikerülni fog!!!
tünci28

FONTOS INFORMÁCIÓM VAN!

Ma a feleségekben már az új részeket nyomják, amik nekem is megvannak már.
Annak aki függő, ez mondd valamit...

Betti
Kép
betti0412

Betti,nézd a Mansfiled Parkot, tetszeni fog!!!

Lehet hogy nem terhes a barátnőm, csak szed valami csodaszert ,ami fogyaszt, meg ugye a sok stressz, amit ma beszéltünk...vagy majd úgyis megmondja.
tünci28

Booklinon már beraktam a kosárba....

Betti
Kép
betti0412

BEtti

Én már várom az új részeket.

Kép

Kép
melcsike70

Várom továbbá, hogy mit is érdemes még megnézegetni, ilyen témakörben.
Dirty Dancing már megnézve, Jane Eyre, Mr. Darcy is...mi van még?

Tünci, valahol én már nem hiszem ezt el, ebben kellene változnom.

Betti
Kép
betti0412

Melcsike, mi már ennek is tudunk örülni igaz? :D

Betti
Kép
betti0412

Az Anne Shirleyt honnan lehet leszedni?

Betti
Kép
betti0412

Betti,na majd váltounk együtt, oksi? :wink:

Fentebb írtam tippeket(film), vagy az már megvan?

Tövismadarak?
tünci28

Jaj amiket irtok ezek a filmek mind tök jók.

Most nálunk az animációs mesék mennek itthon, mert irattam meg a 7 évesnek egy-kettőt az újabbak közül.

Kép

Kép
melcsike70

Tövismadarakat régen láttam...de már nem is emlékszem

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Leszek én is többet. 2 hónap után elment anyum, ezét nem volt időm jeletnkezni mert minden időmet vele töltöttem. Most bedepiztem, meg szomorú vagyok, remélem hamar elmúlik. Errefele megjött a tavasz, gyerek mond szavakat mindkét nyelven.

Sokszor olvastalak, de nem volt időm írni.. Mindegyiketekre gondoltam.. Mi van Kisanyával?? Tudtok róla valamit?

Kép
leda2002

Megjöttem egy gyors bekukkra, iszonyatosan fáradt vagyok.
Tüncike,
örülök, hogy van édeasanyádnak melója, bár tudom, hogy mit jelent ez. :( A párocskám csak mostanában mertte bevallani, hogy a 800 kg üveg az 3-4 ezer kg volt egy-egy alkalommal, amit kézben cipelt harmadmagával: Nettó nyócvanért, 3 műszakban... a pofáját kéne a sok kapzsi nyomorgató, országsikkesztó, szegénységgyártó korcsnak szétrugdosni!!! :evil:
Ebben az országban termelő ember már alig dolgozik...

Hát ez a kor-beosztás mellbevágott, mert ugye én is a 38-at taposom, szóval néha én is rémüldözök, mi lesz, ha...? SZERETNÉK MÉG KISBABÁT!!!!

Barátnőd esete...úgy vagyok vele, mint Betti, a baba érdekében remélem, hogy nem Ő jön...

A vendég-gyerekkel kapcsolatban nekem az a véleményem, hogyha elmegyek valahová a gyerekemmel, ott mi alkalmazkodunk a vendéglátó szokásaihoz, lakásához. Tehát: amit lehet otthon, azt nem biztos, hogy itt is szívesen látják, veszik, még akkor sem, ha olyan tündi-bündi édes a gyerekem (más nem biztos, hogy annak látja).
A gyereknek meg kell tanulnia a viselkedés szabályait, vagy ha még olyan kicsi, akkor megmondanám a barátnőmnek: figyu, ez a gyerek most mindentszétszedek korszakban van, segítek neked elpakolni a féltett cuccokat, aztán meg visszapakolni, vagy gyertek el ti hozzánk. Az a minimum, hogy felajánlanám egy ilyen baleset után a segítségemet, pénztárcámat, stb.

Melcsike,
örülök, hogy bevált a laptop. Kicsit izgultam, hogy jl működjön, de látom, minden rendben vele! :)
Barcika elkobozza a laptpot...irgum-burgum, hát kell valami lefekvés előtt is, nem?! :wink:

HASLIKÁM,
VÉGRE ITTHON! Valld be gyorsan, nagyon hiányoztunk, epedve vártad, hogy leülhess a gép elé!!! :lol: KÉPEK, KÉPEK!!!!! ÉS SOK BESZÁMOLÓ!

Szintus,
sajnálom anyud babáját, így már én sem lennék biztos semmiben.

Boboka,
aranyos az új avatarod. Remélem, jól vagy(tok).

Betti,
szarügy ez a naptár. Nekem is volt ilyen, én csak lecsuklottam mellé, és azt hittem, megfulladok a sírástól, az érzésektől.
Ma találkoztam a kertvégesi szomszéddal, együtt szültünk volna, ugye most 2 hónapos a kicsije. Tündér, alszik-eszik-nézelődik típus, most is éppen aludt. Meg bírtam állni, hogy ne sírjak, ő büszkén mutogatta, beszélt róla. Bent a lakásban már nem voltam ilyen erős...
Ez a csaj hormonzavaros, totál széthízott (hónapokig nincs menzesze, erről a babáról nem tudta, mikor fogant, csak uh alapján tudták megmondani a szülés várható idejét), problémamentes terhesség, fél órás szülés, jó kisbaba...no, itt a mennyország, úgy gondolom. Az biztos, hogy nem volt stresszes, a férjét és az anyját széthajtotta, délig alukált minden nap (a nagyobbik gyereke Bencusommal egyidős, őt a nagyi vette szárnyai alá, amíg aludt).
Betti, próbál egy kicsit kikapcsolódni Pesten.

Tyű, ma megyeszékhelyünkön jégzápor volt!!!! Tünci, láttad?

Kép

Kép

Kép
lyly

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?