Új privát üzeneted érkezett!

jóreggelit!

bocs, hogy ilyen korán zavarok, (bocsásson meg, hogy ebédidőben zavarommmm, de egy dolog nem megy ki a fejemmmből) de Petike intézi a beosztásunkat: 2 óránként ébredés (köszi coolasa :twisted: ) és 6 óta fenn velem, mancsot próbálom egy kicsit pihentetni még.
Petike most itt pörög mögöttem a járókában, épp a fején próbáll megállni, és mivel ez nem sikerül neki bosszús-állatias hörgéseket produkál :) uppsz, ez egy leves pú volt...

ja, coolasa: vígasztalni akartalak, hogy ha Petike így halad, 18 évesen 4,3 méter és 140 vagy 170 kiló lesz, de a kedves éjszakai jókivánságok után ne is remélj kíméletet :twisted:

Kép
Kép
mancsbá

most mondtam meg neki, hogy visszük szurira... :cry:

Kép
Kép
mancsbá

olyan rég jöttem képekkel:
így kezdte:
Kép Kép Kép Kép
pakolás kezdő fokon :P
Kép

bocsi, de nem tudtam válogatni, olyan cuki mókás mindegyik képen :D
Vendég

ja azt elfelejtettem mondani, tudtátok, hogy a bolondbumpysimonági Mamackától lopta a szüléstörténetét kreált személyének? hogy ilyen rohadék legyen valaki :twisted: :twisted:
Vendég

jó reggelt,

Coolasa,
Zsófival is megbeszéltél valamit, amiről én nem tudok :?: :twisted:
Mondjuk éjszakai kelés 27863476995691654783 szor :?: :?: :?:

Zsófi receptre gondoltam Mancs :D
Nézegettem a Stahl oldalát, de nem lehet egy normális receptet elolvasni. Vagy csak én vagyok béna

Gabuska,
én már nem láttam sehol céklát a piacon. Azt mindig lehet kapni?
Livi nagyon cuki, főleg a ládikában :lol:

Kormi,
nagyon szuperek a képek
Pancsolótok is nagyon jó :lol:
Jó sok érdekes dolgot láttatok.

Tücsimami,
nagyon édi Görgőcske :lol:
Milyen cuki a nevetős képeken.
pakolás nálunk is megy 1000-el. Csak még arra kell megtanítani Zsófit, hogy pont fordítva kell. A szülők szétpakolnak Ő meg majd vissza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
sajtine

Sajtiné, nemnem, én most elsődlegesen a Mancs családnak vagyok elkötelzett patrónusa, így ezidáig Petikét képeztem csak ki éjszakai műszakra, Zsófit majd max. később vállalom el, ha már Petike eléri a félóránkénti ébresztést, ez ugyanis a fedettpályás rekord, amit megdönteni törekszünk. Úgyhogy ne haragudj, de csak ezután kezdhetek gyakorolni Zsófival, amilyen kemény meló ez... Most pl ki kell dolgoznom egy, majd a későbbiekben szabadalmazott módszert, egy igazi világújdonságot, melynek lényege röviden összefoglalva az, hogy a családokban a gyermek éjjeli/hajnali hörgése csak a tisztelt apukát veri fel álmából..

Ja, Natasa, nem említettem, hogy az újságcikket én először Sasha ajánlásában olvastam/vettem észre, ezer boccccccs ha nálad elsiklottam fölötte. (Biztos azért, mert örök időkre megbélyegeztelek, mint elvakult HVG-st). A svédes beszámolód is érdekes volt, én is azt vettem észre, hogy a még nálunk is középebb Európában picit szélesebb az a tól-ig határ, amit még normálisnak értékelnek, ez vonatkozik babázásra levetítve a hozzátáplálás elkezdésének időpontjára, meg egyebekre.

Kép Kép
coolasa

Sajtiné,
a Match-ban van cekkkkla. Fagyasztottam le vagy 2 kilót. :roll:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabus!

Imádom Livi kis szívalakú pofiját, nagyon cuki!

Coolasa!
:oops: Azért írtam, hogy utoljára, hogy ne érezd úgy, hogy ezzel piszkállak folyton, csak nem értettem, de mostantól már világos. Azért az szörnyű, hogy még í0gy, egy internetes forumon is ilyen kiismerhető vagyok... Tényleg gyűlölöm azokat a bizonyos sorozatokat. :lol: :lol: :lol:

Kormi!
Nagyon szép helyen voltatok! A cicától én is macskapárti lettem volna újra. Elég sokáig gondolkodtam azon a képen ahol a nyári karácsonyfát látni. Azt a sok bizgentyűt minden nap fel-le pakolják? az ideg kiverne, ha minden nap tele kéne pakolnom. :lol: Hajó :lol: Cocák:)))

Coolasa!
Mivel feltetted a kérdést.... Abban a bizonyos időben távol álltam az alvástól lévén itt ültem a gép előtt és egy bizonyos ZooTykon nevű játékot nyüstöltem. Már majdnem kész az állatkertem. Tudod ezt nem lehet, ha itthon vannak a nagyobbak, úgyhogy kihasználom az időt. fé 3-kor feküdtem le mert nem sok választott el attól, hogy leforduljak a székről (még véletlenül se takarítottam mióta 1 gyerekem van, erre kényesen ügyeltem, teganp is apa főzött, erre is ügyeltem :twisted: )

MAncsék Petije!
Boldog hófordulót!

Juhhé, ezt se felejtettem el,. haladok!

Tücsi!
Nagyon cukor Gergőcske ! Hogy milyen egy zsivány pofit tud vágni aztaa! Nagyon fincsi lehet az a cicifix :lol:
Hogyhogy Mamackától? De genya!

Tegnap este megint itt volt két haver (csipázom a búrájukat én is, főleg, hogy a régi brancsból vannak) és tök jót dumáltunk ismét. Elég színes egyéniségek, el nem tudnék képzelni 4 ennyire külömböző embert egy térben, ha tegnap nem történt volna meg ismét. Adott egy 3 gyerekes anyuka, egy majdnem férj akinek szintén 3 gyereke van és saját cége és mindemellett számítógépmániás, egy Hip-Hop dj, akinek a zene, a screccselés a mindene és egy biztonsági őr (Robbie Williams, Mode koncerten is volt és még pár buliban) akiel nem mernék ujjat húzni, na nem a testalkata miatt, hanem a fellépése végett, aki, ha épp nincs csaja akkor kurvázik, bár az se tartja vissza ettől... hihetetlen beszélgetések szoktak kialakulni. Ja és mindemellett tegnap itt "nyavajogtak", hogy hiányoznak nekik a gyerkőcök, hogy nem matat, molyol, nincs kiabálás, hogy GABIIII, meg DANIII. Szépen állunk!

Rá kéne vennem magam, hogy húzzal már el mosogatni, és egyéb nyalánkságot csinálni, de lehet, hogy megyek építek még egy kis állatkertet :wink:

Kép
sasha

Sziasztok!

Amint már olvastátok, Petike az éjjel megint alakított, kétóránként ébredt. Még jó, hogy Mbá 6-kor felkelt hozzá és elvolt vele. Úgy voltam a dologgal, hogy ha 5-kor evett, én tutira nem fogom őt 6-kor is megetetni, mert éhes nem lehet, az fix. És be is jött, 8-kor kezdett éheske lenni. Most alszik, muszáj neki, mert megyünk nemsokára 4 hós szurira, meg súlymérésre.

Kormi,
Jéééé, ezt a PC kengurut lehet kifelé is hordani? Na ezt megpróbálom, mert befelé nagyon gáz nekünk. Szegény Petike feje ki se látszik belőle, és a arca a 2 mellem közé van ékelődve, szinte fuldoklik bennük :lol: Nagyon-nagyon jók a képek! A gyerkőcök és a cocák is nagyon édik (bocs) :lol: Kapolcsért meg extrán irígy!!! Jövőre remélem, már mi is lejutunk. Meg lehet mindent nézni egy 1 napos kiruccanás alatt?

Tücsökmami,
a melltartópakolós kép a legjobb! Már most tudja Görgőcske, hogy mihez kell nyúlni :lol: :lol: SÁ-Mamacka dolgot honnan tudod? Hee? Mesélj, mesélj, mesélj! Pletykára éhes vagyok! De ez a beteg rohadék hülye kis pitscha már tényleg elhúzhatna oda, ahova való, mert valaki jól elintézi a pofáját egyszer, az tuti! Hogy van bőr azon a rusnya képén?!?!? :evil: :evil: :evil: :evil:

Coolasa,
ezért még számolunk!!!!!! :evil: :evil: :evil: Hogy teheted ezt velem? Légyszi ne távszugeráld többet Petikét, mert a köv. talin már csak egy zombit fogsz látni helyettem. Bosszúból most megyek, és kiporolom a takaródat. Jó erősen, hagy fájjon neki. :evil:

Sajtiné,
eszembe jutott az Eszti által emlegetett barikköztös 2 csaj babakönyvének címe: Csemetéink csemegéi.

Kép
mancs

Sasha,
köszi a köszöntést!
Éljen az állatkert, de tegyél bele Ilba "kicsivalamijéből" is :lol: :lol: Mint utólag kiderült, ez az Óriás mara. Nekem meg Szurikátát tegyél be légyszi, meg egy kényelmes padot, ahonnan nézhetem őket Petikével :lol: :lol: :lol:

Kép
mancs

Kormi,
téllllleg, a hajónév a legkirályabb!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
mancs

Mancs....dehát....dehát.....én a sorok közt elrejtve pont azt forszírozom, hogy átképezni Petikét nemanyuka hanem apuka ébresztővé.... szóval ez humor volt.....érteeeed.....nézd, biztos, hogy vicces volt, mivel én nevettem...
(Petike, jegyezd meg, a 4 hónaposság mérföldkő az életedben, ugyanis soha többé ennyi idős nem leszel. Élvezd ki minden pillanatát, mivel legközelebb ilyen különleges napod csak 4hó+1naposan lesz..)

Sasha, te teljesen leamortizálódsz kialvatlanságilag, mire gyermekeid hazaröppennek. (Dehogy vagy kiismerhető, abból indultam ki, hogy a legtöbben vértolulást kapnak agytájékon gonzálesz ármándós sorozatoktól, úgyhogy nem kockáztattam sokat, mikor megelőlegeztem neked a bizalmat.)

Kép Kép
coolasa

Coolasa,
:lol: :lol: :lol: :lol: értem én, értem :lol: :lol: :lol: :lol: Na jó, megkímélem a takaródat.

Kép
mancs

Mancs: köszönöm!
(Hm, a legközelebbi talin feltétlenül túszul kell ejtsek valamit ettől a Mancsnőtől, hogy legyen ütőkártya az én kezemben is.
Petike cumija.
Ez az. Ez jó lesz.)

Kép Kép
coolasa

A cumit nem adooooom!!!!!!!!

Kormi,
a múltkor mentünk arra felétek. Pontosan nem tudom, hogy laktok, de a Ferenc térnél mentünk, és emlékszem rá, hogy emlegetted egyszer, hogy oda jártok :roll: Nagyon jó lett tényleg az a tér! Kultúrált, szép... Ezt nagyon irígylem a belvárosban élőktől, hogy nem kell kocsikázniuk azért, hogy egy szép parkba eljussanak.
Tudom, nekem semmi se jó. Ahogy egy volt kollegám mondta: "Orsi, neked a szar se elég büdös" :lol: :oops:

Kép
mancs

Halihó!

Jelentem, gyermekem lehet megjavult itthon. Az éjjel csak egyszer volt fennt és aludt fél nyolcig. Most is durmol az ágyacskájában.

Coolasa igazán nem szép, hogy hipnotizálod Petikét gondolj szegény Mancsra! :lol: Viszont kívánom, hogy a te manódat is érje utol a topicban dúló éjszaka nem alvó kórság. :lol:

Sasha a játék nagyon szupi. Én is el tudnék lenni vele órákat. Csak az én magyarosításom nem elég 100 %. Van valami nagymacska megmentős pálya azon nem tudok tovább jutni, mert nem tudok nagymacskákat veni. :cry:
de ha érdekel van vasútépítóős játékom is. :o

Gabuska! Délután séta-méta?

Tücsökmami! nem ér Gergőcskét ostorral hajtani a fejlődés rögös útján, nehogy az én kis Áduszkám (aki már majdenm utolérte -fejlődésben-) egy szintre kerüljön a csodagyerekeddel. :lol:
Amúgy a melltartó evős kép már sejtet valamit a jövőre nézve nem?

Kép
vanília

Na de Görgőcske........ :lol:

Petike, boldog 4. hónapos szülcsinapcsit!

Télleg, honna tudjuk ezt a Mamackás dolgot?

Apropó, Mamacka, hol vagy mán?
Vendég

Coolasa, én egy olyan szugert kérnék, hogy Benyó ne ébredjen fel 3 előtt.....ha lehetne, légyszi nekünk ilyet fejlessz ki. Köszike :lol:
Vendég

ha hali!

Hát játék és mosogatás helyett eddig pancsoltam. Meg kell mondjam, hogy isteni volt a zuhanyzások után.

Coolasa!
Nálam nem olyan természetes ám, hogy utálják azokat a bizonyos sorozatokat. Szóval, ha én ellőném ezt a környezetemben, akkor a 70% méltatlankodva felhördülne! Még a párom is felhördülne, bár azt a típust ő is utálja, de az Anyátok köztet az elejétől fogva nézi!

Mancs!
Megpróbálom teljesíteni a kérteket!

Vanília!
Én nem megyek bele ilyen mélységekig. A 2-vel játszom, azon van szabad játék korlátlan mennyiésgű pénzzel, mindenféle küldetés mentesen, csak az építés kedvéért játszom. Tykonokból van mindenfélénk. Vonatos, autós, városos, mexikói ültetvényes, egyiptomi, római.... meg még ki tudja hány féle, a párom imádja őket, jobban szereti mint a lövöldözős gyilkolósat.

na pusz

Kép
sasha

infok a tyúkról egy ott írogató apukától vannak, priviben írta meg nekem, miután Blackrose írása után kíváncsiskodtam kicsit. azt nem tudom, hogy ő honnan vette, és honnan tudja ki az a Mamac (lehet hogy írogatott oda is?) de leellenőriztem, és valóban kísértetiesen hasonlít az ő szüléstörténetére, mondjuk úgy 95%-ban. ugyanazok a szófordulatok, stb.

Vanília:
én hidd el, nem erőltetem a kölket, sőt örülnék neki, ha még csak annyit csinálna, amit a korához illik. akkor ugyanis lenne időm házimunkára. a lakást megeszi a kosz.

Mancs:
neked egy nagyon rendes Mancsbád van :D :D enyém Peti egy durva éjszaka után azt mondja, én majd alhatok egész nap :P

Ilba:
ha kifele megyünk a Megyerin, pont a temető előtt, ilyen ronda sorház, amolyan "angol típusú" Nem rakok fel képeket, mert azt mondjátok, hova tettük az eszünket,hogy ilyet vettünk :D De belülről már nem olyan csúnya :P

Ja megjött az ajánlat az ablakokra :evil: nem kíméltek minket :cry:
Vendég

Coolasa:

itt az unokatesóm kislánya, aki 1 éves korában 7,5 kg volt. nem tűnik gizdának igaz? Kép
Vendég

Sziasztok!
Tücsökmami, én úgy elnézegettem Görgőt, hogy észre se vettem a melltartót. Hogy mik vannak :D Én szoktam szeretni az "angolt típusút", megdobhatnál pár képpel!

Coolasa, lényegtelen végülis hogy melyik cikket olvastad (klónok az az ugyan az) a lényeg, hogy nem kapsz az egész kérdéstől gyomorfekélyt. De, látom ott még nem tartasz, mert akkor nem töpörtyűkrémeznél :x
Egyébként látod-látod, mindneki Mancsot sajnálja, holott TE Mancsbá ébresztőnek használnád Petikét :wink:

Mancsbá, nem tennél nekünk is egy kis szívességet :?: Mondjuk még pár hétre el kellene téríteni a repcsiket, hogy ne a házunk felett mennyjen el a repülők 99%-a. Ráadásulkarnyújtásnyira az ablakunktól :?: Légyszi, légyszi!

Szonja is mostanában sokszor ébred, de én most ismét fogra gyanakszom. Coolasa, légyszi beszélj az urammal és értesd meg vele, hogy miért nem szeretem a ˇHogy aludtál édes?" kérdést reggelente a 6. kávém után!

Kormi, coca meg cica meg az összes többi kép nagyon szupi!!!!! Az egyik képen első pillantásra azt hittem Gesztesi fekszik ott :oops:

No, megyek dinnyét enni!
Holnaptól nem vagyunk, de viszünk majd vmi szúnyogűzőt :evil:
Tegnap voltunk az @rc-on, meg bemutattam apának a Nagy Fát :D

Arc az @rc-on:o)
Kép

Kép Kép
natasa1975

Tücsimami,
ez a "7,5 kilós" kislány gyönyörűszép!

Én is tetszik angol típusú sorház! Hagy lássuk! :wink:

Elfelejtettem megjegyezni, hogy az összes nyaralós kép, amit felraktatok baromi jó! Csorog a nyálam!

Livi mostmár hivatalosan is egy "áldott" jó gyerek: :twisted:
Kép

Még fel is söpör este
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sági sztem be akar kerülni a Guiness könyvbe... :twisted: :evil:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

"Ne félj, mert megváltottalak, neveden szólítottalak, enyém vagy!"

Na most már biztos, hogy nem keresztelem meg a gyerekeket. Tudom, hogy ez másnak fontos, de én személy szerint pl. jobban örültem volna, ha pogány maradok, ugyanis jobban vonzódom a pogány vallásokhoz, mint a kersztény hithez.

Gabus!
Nagyon cuki Livi a seprővel :lol:

Natasa!
Szonja baba nagyon szép a fekete-fehér képen. Nagyon kiemeli a szépségét ez a színektől mentes fotó.

Kép
sasha

Sasha,
egyetértek! (Remélem, a nagyszükők nem olvassák...) :oops:

Szonját illetően is egyetértek! :)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Tücsi, rendben, értem én, hogy az unokatesód valaha 7.5 kg-s kislánya nem tűnik már gizdának, de mért növesztett közben kecskeszakállt? Ez kissé aggaszt. Ja, nem a középső alakot kell nézni?

Gabus, a felsöprős Livicsekről jut eszembe, mi Nokipapával alig várjuk, hogy csemeténk liviméreteket öltsön, mert szívesen megtisztelnénk a szemétkivivés lélekemelő műveletének átengedésével, mi ugyanis nem szorgoskodunk e téren..
Amúgy Ági milyen műsorszámmal akar nevezni giniszkönyves tagságra? "Aki legtöbbször szült 1 éven belül"???

Szonja baba nem csak szép, de az is nyilvánvaló, hogy nem egy ideges típus...

Kép Kép
coolasa

Coolasa,
azért még Livicseknek is kell csiszolni a házimunkán, még nem tudja, hogy söpörni az előszobát kéne, nem a szőnyegpadlót...
A szemetet együtt visszük ki, vagy beültetem a bkocsiba, vagy az ölemben. Csak egy gond van ezzel, hogy meglátttya a lépcsőt és menne mászni.

Most este a lencse főzelékből kellett adnom neki. :oops: Csak beledugtam az ujjam, azt nyalta le, de már nem bírtam cérnával, hogy nem hagy enni. Először mondtam neki, hogy ez sz@r, fúúúúúújjjjjjj, de Zoli rámszólt, hogy ne mondjak neki ilyet kajára, örüljünk, hogy érdekli. Igaza is van, de azt mán nem mondta a lelkem, hogy hogy állítsam le, hogy tudjak enni, meg hogy értessem meg vele, hogy ebből nem szabad neki enni... :evil: Szerencsére beérte 1 nyalással.

Tök szép kislánya van a Liptai Claudiának! Olyan kis bájos.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ja, Mágika több kategóriában is nyerne, pl. a legkitartóbb, leglevakarhatatlanabb, legbutább, legsosemunommeghogymindenhonnanelzavarnak.

Írtam Jucusnak mailt, kérdeztem mizujs vele, jól van! Fog jelentkezni nemsokára.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Livicsek meg mingyá 1 éves, tyűűű, aszta! :)

Van egy ismerősöm, neki a kisfia imád porszívózni, meg takarítani :shock: Remélem Petivel mi is ilyen kis szorgalmas fiúcskát csináltunk. :)
Leginkább azt bírnám, ha szeretne port törölni. Bár, ha elkezd mászni, tulajdonképpen az alsóbb rétegekkel már nem lesz gond. :)

Benyó meg felhúzta magát a járókában, szóval felállt :shock: Pont nem tudtam lekapni, de remélem ezzel csak ijesztgetett minket....hova siet ez a kölyök??? :roll:

Ma megyünk babanézőbe, délután jövök. Pussz
Vendég

atyaisten Eszti, asszem ez a kölök túltesz a Bubek Marciján is.

ezt a topicot én nyitottam nlc-n, olvassátok és szörnyűlködjetek.

Mancs, úgy látszik versenyzünk a sógornőabnormalitásban :shock:

http://www.nlcafe.hu/forumkifejt.php?id ... mid=110484
Vendég

Hali!

Gabus!
Lépcsőzés, ne is mond! Mennyit lépcsőztünk a Gabival!!! Pl hétvégeken, amikor még anyóséknál laktunk és a Gabi és a többiek alvásideje (nagyi, papa, apa, szóval mindenki) nem egybe esett, akkkor én kivittem lépcsőzni a gyerkőcöt. Volt olyan, hogy 3-4x másztuk meg oda vissza a 10 emeletet. Nagyon élvezte és méltatlankodott amikor már meguntam :lol:

Eszti!
Nem semmi, ha tényleg feláll 5 hónaposan, hova rohan így?

Takarítás: Minden kölök imád takarítani, meg főzni, meg pórszívózni. Én már úgy megbántam, hogy amíg a Gabi is kicsi volt nem inkább játék pórszívót meg kiskonyhát vettem neki! A hülye barkácsakármivel sose tudott játszani, de amikor vittem játszóházba nagyon sokáig elvolt a porszival, meg főzött, meg blokkolt... Akkoriban lányosnak tartottam, aztá (jó sok kellett a bolond fejemnek) rájöttem, hogy vannak férfi szakácsok, nem is egy, hanem szinte, csak pasik vannak és a férfi takarító vállalkozásokról ne is beszéljünk...

Kép
sasha

Eszti, hűha...de Benyó már négykézláb mászott? Erről lemaradtam..

Kép Kép
coolasa

Képzeljétek, ma ment el Robert a múltheti Nokivérvétel leletért. Út közben már a kocsiból hívott, hogy két érték igenigen magas, ezek közül az egyik annyira, hogy csillagozott. Most ment el a gyerekorvosunk szabira, a helyetteséhez csak holnap tudunk ellátogatni, hogy értelmezze ezt a leletet, így megkértem Robot, hogy olvassa be a 2 ominózus értéket, én pedig utánanézek a neten, hogy mi is ez tulajdonképp.
Az pillanatok alatt kiderült, hogy ezek májenzimek, ezekkel van súlyos bibi.
Kissé tovább lankadt a lelkesedésem, mikor ezen magas értékeket egy olyan könyv internetes változatában olvastam viszont, melynek címe: "A fertőző májgyulladás".

E szerint Noki májbeteg.

Mivel gyerekorvos csak holnap áll rendelkezésre, ezzel a két aggasztó értékkel felhívtam a Bethesda labort, a vérvétel helyszínét, hogy szóljanak valamit rá. Az asszisztens hölgy a telefonban készségesen, azonban zárkózottan kifejtette kérdésemre, hogy szigorú szabályaik vannak, miszerint:
1, csak szülőknek adhat ki személyesen leletet (tehát pl nagymaminak sem)
2, még szülőnek sem adhat ki labor adatot telefonon,
3, értékelést, véleményt pedig telefonon pláne nem formálhat.
Miközben ezt tudomásomra juttatta, ránéztem a korábbi, Noki 10 hetes korában készült vérvételi eredményre, amit csak azért vettem elő, mert innen néztem ki a labor telefonszámát, és azt látom a leleten, hogy ez a 2 drámai érték Rob telefonos bediktálása szerint abszolút ugyanaz, mint a 10 hetes korában készült leleten. Így nagyfokú titoktartás ide vagy oda, a hölgy igenis belenézett a számítógépén Noki eredményébe, mert ő úgy emlékezett, hogy ezek (amik miatt rendeltek ugyanis vissza minket egy biztonsági csekkolásra az előző lelet kiadásakor), szóval neki úgy rémlett, hogy a 2 érték a normális tartományon belül fickándozik.
Míg ezt ellenőrizte, én felületesen végiggondoltam, hogy a máj vajon páros szerv-e, és szülőkből vállalnak-e transzplantációt. Aztán a hölgy felsikkantott, hogy az apuka rossz leletet nézett és mondott be nekem, mégpedig - gondolom már kitaláltátok - az előző lelet értékeit, mire én biztosítottam az asszisztenst, hogy apuka volna a legboldogabb, ha olyan atom-memóriával rendelkezne, hogy így kívülről fújja Noki májusi leleteinek adatait, de ha igen, akkor sem hiszem, hogy ezzel viccelődne, mert bár a fanyar humor családunk logója, azonban ha gyermekük akkut májgyulladásáról, esetleg májfunkció leállásáról van szó, a szülők hajlamosak igen gyér humorérzékkel rendelkezni. Úgyhogy gyorsan felhívtam Nokipapát, aki kikereste a leleten szereplő dátumot, és egyeztethettük, hogy neki most akkor az előző leletet nyomtatták ki, persze közben pont visszatért a munkahelyére, és további lógásról (jó leletért vissza) ma már nem lehet szó ugye. Úgyhogy megcsörgettem az asszisztens hölgyet, és javasoltam, hogy a békés napirendretérés érdekében
1, holnap a nagyszülőknek (akik arrafelé laknak) kiadja a leletet
2, most pedig értékeli nekem telefonon a teljes leletet, van-e kiugró érték, stb.
Válasz: nincs, minden tökéletesen rendben, tartományon belül.

Már csak annyit kérdeznék így a hepiendes lubickolásban, hogy tudnátok-e javasolni valamilyen szert - ahogy Gabus fogalmazna - hátsófali szívinfarktus ellen..

Kép Kép
coolasa

Coolasa:

egy bunkósbotot javasolnék, amivel belátásod szerint, tetszőleges sorrendben megsimogatnád a laboros hölgyikéket. Aki rosszat nyomtatott, meg akinek telefonban udvarolni kell az infókért.
Vendég

Csak gyors bekukk, Petike mindjárt ébred. Most fejeztem be a melót, muffint sütöttem, sőt tegnap még főztem is. Ma jön a tesóm meg a nője, itt is alszanak.

Coolasa,
uuuuhhhhhhhhhhhhh! Erre nincs szó. Még jó, hogy kiderült az egséz idejében :)

Tücsi,
olvastam a topikot, nem semmi a sógornőd! Nem az úticéllal van baj (én már jártam ott, annyira nem gáz) hanem a kiscsaj korával meg az összes többivel. Ugor (?) hsz-e a legjobb. :lol: Aha, mostani helyzet alapján a Te sógornőd vezet, de ki tudja, mit hoz még a jövő... :lol:

Eszti,
ügyi Benyó! Nyugi, és 6 hónaposan már álltam. És nézd meg, milyen szép vagyok :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Natasa,
@rc nekünk is tervbe van véve, lehet, hogy holnap megyünk tesómékkal.

Sztem Ágikánk először is a legrondább nőimitátor címet nyerné el :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Megyek, pááááááá!

Ja, éjjel: 3/4 2, 3/4 5, 7 így keltünk. Ez nem olyan gáz.

Kép
mancs

Ja-ja, FA testápolót nekik!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
mancs

Tücsi, nem kell majd sokat vesződnöm a szereplők összeszervezésével, mert a 2 hölgy egy és ugyanaz. Egyébként az a véleményem, mindenki hibázhat, ez pedig még csak nem is műhiba, hanem rossz fájl nyomtatása volt. Ilyen nevű büncselekmény pedig nincs a Btk szerint. Úgyhogy én sem kavarok port körülötte, mert félórán belül tisztázódott minden, és azon kívül, hogy mikor Nokit lefektettem időközben aludni, úgy néztem rá, mint a donor a potenciális transzplant jelöltre, nagyobb baj nem történt. Erősebb bennem a megkönnyebbülés, mint a bosszúvágy. (Mellesleg pont ez a fajta attitűd szokta megvédeni az orvosokat végzetes műhiba esetén, mert ott meg erősebb a gyász, mint a bosszúvágy. Eleinte).

Ugye ugye Mancs, nem volt hiábavaló a Petikés tréning? Holnap már csak 4 óránként ébred majd! (És még csak a cumit sem raboltam el)

Kép Kép
coolasa

Coolasa!

Már komolyan megijedtem, hogy Noki májbeteg, aztán én is megkönnyebültem veled együtt. Igazán megkímélhettek volna ettől, de igazad van ők is emberek, de csak félig. Nagyon nem szeretem, ha eü. dolgozók hibáznak. (ja az orvosok nem emberek. Ők ORVOSOK, tehát a hibázás nem megengedett...részemről.)
A lényeg, hogy megkönnyebülés volt, és nem gyász. :) Márha annál a két végletnél maradok amit írtál.

Mancs!
Úgy látszik haladtok az alvással. Geri ma átaludta az éjszakát, igaz, csak 1x szokott ébredni, de lehet többször, nem tudom. Miért nem alszol vele? Lehet írtad már, hogy írtózkodsz ettől, de nekem eddig bevált. Úgyis mondhatnám, hogy mindhárom kölökkel együtt aludtam, így én is pihehettem legalább.
Elaludni sose tudtam úgy, ha valamelyik ott van mellettem, akarom mondani szoptatás közben, így este a saját kis ágyikójukban aludt mindhárom (épp aktuális kiscsecsemőkorukban), aztán, ha éjjel riadó volt, akkor magam mellé kaptam, jelen esetben ugye Gerit és reggelig szunya, Geri meg önkiszolgál. A lényeg, hogy amikor éjjel felébreszt, akkor félálomban, és kimerültségemben bárhogy vissza tudok aludni, ez csak este nem megy. Ezért is van a babaszobában nekem egy ágy. Csak átbotorkálok, kikapom a gyereket, leborulunk az ágyra (visszaút megspórolva) és alszunk is tovább.
A mi szobánk és a babaszoba közötti út nagyon rövid és nincs útközen semmi, de én általában ilyenkor mindét ajtófélfának nekimegyek, és megtalálom az asztalt is... ezt gyerekkel visszafelé már azért nem szoktam bevállalni :lol:
Lehet így fel se tünne neked se az első kelés után, ha a gyerek még iszik pár óra múlva pár kortyot, hiszen kiszolgálja saját magát.

Bocsi lehet önismétlek, de nembírom a frontokat, napok óta kénytelen vagyok bevenni algopirint. Szerencsére minden nap 1 elég, de azért húzom amíg lehet, de most megint odáig fajult, hogy nem bírom kinyitni a szemem és megyek és bekapok egy algo-t mielőtt megint olyan migrénem lesz amit nem lehet elmulasztani...

Tücsimami!
Privire no comment. Felelőtlenség netovábbja!!!!!!!!

Kép
sasha

Coolasa,
az olvasás elején megint infarktusom volt!!! Mosmán többet nem szeretnék!
Meg mosmán jólenne, ha békén hagynák Nokicát a vérvételekkel...

Mancs,
fa testápoló :lol: :lol: :lol:

Ejnye- ejnye! Nem lehet mindenki olyan szép, mint Te meg én! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Képzeljétek, mióta szép, új fürdőszobánk, előszobánk meg konyhánk van mindig elmosogatok, nem hagyom tornyosulni az edényeket a mosogatóban, rögtön elpakolok magam után, nem 2 nappal főzés után :oops: , és a fürdőben meg a szobákban is rendet tartok! Ezek szerint a tudatalattim irányított idáig, hogy abban a lepukkant szutyi lakásban minek folyton rendet rakni... :roll: :lol:
(Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy Livi sem csinál már akkora kupit, mert csak 2-3 játékot vesz elő egyszerre, és jórészt szaladgálással tölti az idejét, szal nincs tele a padló minden helységben 3 kosárnyi játékkal.) :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok csajok!

Kormi.

Nagyon szupik a képek!
A mexikói idénymunkás tök aranyos!Na meg a kiscocák!Ennyi programban nem csoda ha elmaradt a fürdés a Balcsiban!

Vanilia:
Jó az etetőszéketek!
Szilvi is a mélyebb vizben érezte jól magát!
Ti mikor sétáltok?Inkább dálután szoktatok?

Mancs:
Muffin receptet kérném szépen,ha még lehetséges.Köszi!
Mostanában én is ráálltam a muffin sütésre,már sütöttem csokisat,almásat,barackosat,el is fogyott mindegy szálig!
Utólagosan is boldog hófordulót a kis Petinek!

Gabi:
A láda lett az ideiglenes etetőszék?Nagyon szupi!
Látom Livi zongorázni is tanul :D
Ezek szerint egy szavad se lehet,mert Livi mellett minden házimunkát el tudsz végezni,szaladgálás közben még seperni is tud ez a gyerek! :lol:

Tücsimami:
Görgő tényleg mókás minden képen!Nagyon ügyeskedik!

Eszti:
Ezt a gyos fejlődést!Bence hamarosan segiteni fog a portörlésben ha igy halad! :lol:

Coolasa:
Az irásod elején egy kicsit megijedtem!De a vége jól zárult.Még szerencse,hogy ilyen éber voltál és észrevetted a hibát !Éljen az egészséges Noki!

Ilba:
Elkészült a tökfőzelék?

Kép

Kép
novum

Sziasztok!

Egyszerűen horror napjaink vannak. :cry: Sajnos én is nagyon feszült vagyok, ingerlékeny, szegény gyerekre ráripakodtam már párszor. :oops: Aztán meg agyon puszilgattam. :D
Persze meg is jött ráadásnak, szülés óta ez azt jelenti, hogy várom, mikor vérzek el … :shock:

Éjszakák: kb. 4-5x ébredünk, pár napja már nem mindig teszem cicire, de általában azért igen. :D A legjobb, hogy én éjfél körül fekszem és ő már ébred fél1 körül. Tegnap rendicsek volt, mert meg se várta, míg aludnék, már éjfél előtt nyűgi volt. Ő oldalt alszik a fejvédőhöz nekibújva és ilyenkor véletlen(?) hasrafordul, totál kóma, de nyomja fel magát és próbál megfordulni. Mivel alig lát, így veri be a fejét a rácsba és addig szerencsétlenkedik, míg azért sikerül megfordulnia és akkor megy a nyikorgás. Van mikor elég, ha paskolgatom a fenekét picit, visszarakom a jó irányba és alszik is (tulajdonképpen fel sem ébred rendesen), de van amikor csak a cicin alszik vissza.

Evés: hát sikerült elkiabálnom! Olyan jó volt, mikor evett. Na nem nagy mennyiségeket, de azt megette. Tegnap óta megint nem akar. Ma nem ebédelt. Semmit. Gondoltam oké, majd uzsi. Csináltam tök fini banán, nektarin, sárgabarackot, nagy nehezen megevett 70milit és utána 40 tejet, de azt már kínok közepette.

Ma levittem a védőnőhöz, hogy mérjük már le, hogy a naplójába be tudjam írni, kérdezte persze az evést, mondtam, nagyon jól elviccelődött rajta, hogy miért nem adok neki inkább töltött paprikát. Sajnos én már nem tudok nevetni, annyira kivagyok a nemevéstől. Főleg, hogy pár napig kényeztetett, hogy milyen jó is az, ha nem kell varieté műsort levágnunk az etetések alatt. És ugye a másik védőnéni se hitte nagyon amit mondok, mert hát a gyerek meg jól néz ki.
Egyébként 9,23kg és 76cm. 23 dekát hízott 1 hónap alatt. De ez jó szerintem, meg se áll egész nap.

Na, ha nem vérzek el, akkor visszaolvasok …

Kép
Kép
Kép
ilba

Timi, Coolasa, Eszti,
Köszi az alma-tök-kapor-fűszer infókat!

Gyerekülés: szóval … 3 helyen néztük, mind a 3 helyen a 0-18kg-ig ülést ajánlották, de a Brendonban sikerült elkapnunk egy hozzáértőt is, aki meg is magyarázta. (Aztán lehet, hogy … nem is lehet, biztos, … hogy ha a másikat ajánlja, mi akkor azt is elhisszük …) Tehát. Van gyerekülés 0-18kg-ig, 9-36kg-ig és 18-36kg-ig. Mi 9-36kg-ig szerettünk volna.
Amelyik ülésbe egy 9 kilós gyerek biztonsággal beülhet, abba egy 36 kilós ugye sehogyse. Ezt úgy csinálják, hogy kb. 18 kilós korában (4-4,5 évesen) az ülésből csak az ülésmagasító marad, viszont az egy ekkora gyereknek még kevés. Ekkora gyereknek még ülés kell, a 18-36kg-s valamelyike. Ott bekötötte Benit 3 fajtába is és nagyon meggyőző volt ahogy mondta, mutatta. Ez így most érthető, vagy fussak neki mégegyszer??? :roll:

Vanília,
Képek????
Jó az etetőszék, én is néztem az akciójukat, de nekünk ugye már van.

Gabi,
Beni úgy áll fel, ha meg tud kapaszkodni valamiben. :D Oké, tudom, minden baba így áll fel, de neki úgy jó, hogy fokozatosan emelkedjen valami. A fotelágyamnál feltérdel és ha rajta ülök, akkor bennem megkapaszkodik és felhúzza magát. Járókánál csak térdelni tud még.
Friss tököt vettem.
Izmos karok: :lol:

Folyt.köv.

Kép
Kép
Kép
ilba

Sajtine,
Hová mentek?
Én céklát minden héten látok pl. a MOM mellett a biopiacon. Már nem olyan nagy, hanem olyan mint a répa.

Mancs,
Hogy bírta Petike a szurit? Mennyit hízott? Dokinéni szerint bizti mehet még rá a cuccos, mi? :lol:
Receptet én is kérek szépen!

Petike! Boldog hófordulót!

Gabi,
Zongorázó Livike nagyon szép!
De kis szorgos lett valaki! :D
Majd megmondom Andrásnak, nálunk miért néz ki néha úgy a lakás, ahogy ... :D

Kormi,
Annyira jó lehetett ez a vakáció!!!! Benedek biztosan élvezte!
Jó a pancsolótok nagyon.
Nagyon szép a lugasotok, mekkora a telek?
Cocák: :D

Tücsimami,
Görgőke olyan cukika mindegyik képen! Akkora huncut lehet …
Jó kis hurkás a combja.
A jobb oldalon??? Totál nem emlékszem, hogy Apuékig láttam volna sorházakat. Légyszilégyszilégyszi tegyél fel képeket!!!!!!!!
Ez a rokon kislány nagyon szép!

Natasa,
Ez a Szonja kép a legeslegjobb, amit eddig feltettél. Egyszerűen nagyon jó!!!! :wink:

Eszti,
Hát nem semmi fiad van! Nagyon kis erős! Ő most egyébként mekkora? Olyan nagynak tűnik a képeken.

Coolasa,
Huhh!

Timi,
Ahogy korábban is írtam, Beni megint nem eszi meg a főziket, így a tök ott figyel a fagyasztóban, majd a következő jó periódusban kipróbáljuk.

Kép
Kép
Kép
ilba

Na, megpróbálunk enni ...

Kép
Kép
Kép
ilba

Helló!

Gabuska!

Nem elkeseríteni szeretnélek, de el fog múlni ez a nagy rendrakós mánia. Előbb-utóbb megszokot az új környezetet és elmúlik a varázsa. Tudom, most éltem át. Márciusban költöztünk és fúú de piszok rendmániás voltam. Eleinte. Most már simán ottmarad a mosatlan akár 2 napig is :? Nem tetszik nekem se elhiheted, de az egyszer biztos, hogyha a lustaság fájna én úgy ordítanék, hogy még Te is meghallanád kispest másik részén. A szaladgálós kor is elmúlik és jön az újabb kupi, bár Livi ugye lány és a lányok elvileg mások, mint a fiúk.

Ilba!
Nyugi! Egy 8 hónapos gyerek még bőven eléldegél anyatejen! Sőt még egy 1 éves is, ha úgy alakul és ennyi idős korukba már nem is híznak sokat, teljesen normálisat hízik a Beni! Tudom, könnyű mondani, ezért nemis várom, hogy könnyedén vegyed, de mi lenne, ha nem erőltetnéd? Az a baj, hogy nem tudod mi van a nemevése mögött. Most épp nagyon frontos idő van, én is az elmúlt 3 napban kapkodtam a fejfájás csillapítót és jöhet a foga is ami indokolná a nem evést és az éjjeli nyűglődést. Nem tudja elmondani, hogy most nem tud annyit enni, mert fáj az ínye! Vagy rossz kedve van és a feje is fáj, vagy a pocakja kicsit rossz érzéssel van tele, ami nem fáj, csak olyan rossz, mint amikor puffad az ember. És látod, neked sincs mindig jó napod, ugyanúgy a babáknak se és ők ezt még se elmondani, se felfogni nem tudják, hogy mi az ami rossz, nemhogy kordában tartani.
Türelem és nyugalom. Két olyan szó, ami engem nem jellemez, de fejlődök és már csak néha bukok, ki, ha a Gabi nem eszik. Mondtam már, hogy a legutóbb min buktam ki?! 1 nap nem evett mást csak 3 üveg kakaót, 2 cikk dinnyét és egy adag fagyit. A másnap ugyanezt megismételte volna!!! Ha hagyom, de akkor már kiborultam. 2 hónap múlva 4 éves, ráadásul magasabb az átlagnál, de egyáltalán nem gebe, teljesen normálisan néz ki, mert nála is vannak ilyen kajarohamok, csak ő már mondja is. Komolyan a két véglet ez a gyerek. Ha éhes akkor addig kántálja az hogy: "Éhes vagyok, éhes vagyok!"-ot amíg meg nem csinálom a kaját. Eléggé idegesítő, hiába tudja, látja, hogy épp csinálom.
És nem a te hibád, hogy nem eszik, mert ez gyerekfüggő, ilyenek és kész. Ha nem lenne a Danci, nem hinnék most magamnak, de ő meg a Gabi totális ellentétek. Dancit, ha lehetne inkább csak öltöztetném, Gabit, meg etetném... sokat spórolnék a családi kasszába :wink: :lol:
Szóval tényleg próbálj kicsit rugalmasabb lenni nem biztos, hogy kinövi, de ha van rá esély azzal, hogy türelmes vagy hozzá, akkor ragadd meg és így lehet te se bolondulsz meg.

drukk és pus

Kép
sasha

Biztos nagyon fini volt a vacsi, mert utána percekig, hatalmas, fini, nyálas puszákokat kaptam :oops: :oops: :oops:
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

na jó holnap elmegyek fotózni.
de tényleg csúnya, nem piros téglás vagy ilyesmi, csupasz, sivár.

Ilba:
Beninek szerintem nagyon jó a súlya. Görgócske meg biztos nincs még 8 kg se.
Vendég

Halihóka!

Ma tök sz@r napom volt. Egész nap pörögtem, de nem jutottam örtől a hatra. A holnapban reménykedem. Megint. :roll:

Ádusz be van rekedve és talán a torka is piros. Ennek tudom be, hogy a mai főztömet sem ette meg és a haway pujka sem izlett neki. Mászik ezerrel, csak nem jön rá, hogy a feje elé kellene tenni a kezét. Igy koppan párszor.

Ilba Beni súlya nagyon jó és a 76 cm sem semmi. Én is föztem már egy párszor olyat amit gyerkőc elsőre kiköpött. Pedig 35 fokban főttem a konyhába. Na én is ideges lettem kissé. :lol:
Az éjszakai alvás dettó nálunk is. Fordulás-ágy- nyűglődés-cici.

Gabuska! Küld már át Lívit. A kezébe nyomnám a porszívót és szaladgálhatna vele a lakásban fel és alá. :lol:

Novum általában délután sétálunk 3 után, délelőtt mindíg elcseszem az időt a házimunkával.

Coolasa majdnem bevettem a máj sztorit. :lol: Magyar egészségügy. :oops: A lényeg, hogy nincs baj.

Kép
vanília

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?