dius,sokára fog elmúlni. Én úgy tapasztaltam eddig,hogy amíg antibiotikumot szedik,addig néha még rosszabbul is lettek,és akkor kezdett el jobb lenni,ha abbahagyták. Kristóf több,mint 2 hete köhögött olyan nagyon csúnyán,és most is elkezd még köhögni,ha fut,kifárad. Tegnap rollerezett egy nagyot,este meg fájt a lába...el nem tudtam képzelni,hogy mi baja lehet,mire rájöttem,hogy izomláza van
Nem baj,erősödjön csak. Jön a tavasz-igaz,mára esőt mondanak-de mi már tegnap is tekertünk Elizával egy nagyot
dius,anyósodhoz inkább nem szólok semmit,ne haragudj.
Ma elnézünk Elizával babaklubba. Kristóffal jártam szinte minden héten,Elizával kicsit elhanyagoltuk a dolgot,de majd most
tuntun,ugye minden rendben?Nagyon eltüntél!!!!
többiek?????
josi,hogy vagytok? Noémi? Csilla nem kapta el?
jajj,el akartam még mesélni...Eliza egyre több mindent mond,de reggel tátva maradt a szám:hazaértünk az oviból,és megfogta Kristóf kabátját,erre:Citof(így hívja Kristófot...)mondom neki:hát nincs itt a Kristóf. Erre ő: elme ovi néni itt má babat,anya visz autó(elment oviba ovonénihez,itt a másik kabátja,anya vitte autóval) Asszem hamarosan eljön az idő,hogy a kisasszonynak is szófosása lesz-Kristófnak még mindig nem ért véget ez az időszaka