Sziasztok csajok,
Orsi,
Hat ez igazan szuperul alakult, gratulalok !! Elore az ikrekert
Tulajdonkeppen el sem tudom kepzelni, hogy ne sikeruljon !!
Borsokas,
Ahogy mar irtak a lanyok, a progi felnyomja a hot, szerintem minden ok ettol, ne izgulj. Es tenyleg mindenkinek van ilyen tortenete, en is voltam mar inszem elott tok beteg, megis szep erett tuszom lett....a doktorno is azt mondta, hogy ennyit ki kell birniuk a kis petiknek/babocaknak
Ne is gondolj arra, hogy baj van....minden szepen halad a maga utjan
Egy het es mar jonnek is a zebrak !!
Kattca,
Orulok hogy jol vagytok, jo hallani neha a regi 'bajtarsakrol'
Cjud,
Nem semmi tortenet, de tenyleg remenyt ad azoknak, akik hasonlo uton jarnak, hogy egyszer szep vege lesz
Timi,
Marciusra szerintem mar sokkal kozelebb kerultok a 100-hoz
Drukkolok nagyon !
Zsebi,
Koszonjuk a tabla karbantartast, neztem is hogy most valahogy elesebbek a kepek a fenti soron, nagyon ugyi vagy! Mi lesz szilveszterkor ? Mentek valahova ? Remelem lesz valahol egy nagy buli sok barattal, vagy inkabb a tesodekkal ?
Nalunk nagyon farasztoan teltek az unnepek, nem kellett volna ennyi vendeglatast bevallalnom...de szerencsere 27-en ki tudtam pihenni magam, nekem az volt az igazi unnep
Annyi babas konyvet kaptam, van mar etrendes, fitt mamas es kulon fiukrol szolo is
))) Olyan muvelt leszek hogy nagyon !!
Tegnap benn is voltam, mar majdnem a teljes asztalomon rendet raktam, kidobaltam mindent...nagyon keszulok a vegere
Meg 2-3 het es annyi
Ma es holnap itthonrol dolgozom, de csak par emailem volt szerencsere...ugyhogy kozben selejteztunk, foztem, vasaroltunk....igy ki lehet birni. Szilveszterre pedig Miskolc kornyekere megyunk baratokhoz, ott legalabb lesz igazi ho! Hurraaa...
Na jo, nem omlengek tovabb magamrol...
Kriszta
24+5