Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Sajnos sokáig nem tudam jönni... és olvasni sem Titeket.
Nagy szomorúság történt velünk. Szerdán meghalt az apukám... váratlanul...agyvérzést kapott, fiatal volt 57 éves. Már hétfő este bevittük a kórházba, és úgy érezzük nem vigyáztak rá megfelelően...Most nagyon félek... a szüléstől is.

Ráadásul a doki szerint bármikor megindulhat a szülés, mert bő 2 ujjnyira ki vagyok tágulva. Drukkoljatok nekünk. minden megváltozik, más lesz. Az unokáival rengeteget játszott, egy csomó mindenben a segítségunkre volt. Az anyukám és a hugom is ki van teljesen. Én próbálom túlélni, és ebben segítenek a gyerekeim.

Kép
becsengo

Becsngő, részvétem az apukád miatt, sok erőt kívánok ebben a nehéz időben.

Drukkolok nagyon, hogy minden rendben legyen a picivel és még egy picit kibírja odabent :)

Anita

anitapo20

bcsengo: részvétem :(
Vendég

Becsengo,
részvétem. Drukkolunk, hogy minden rendben menjen a szülésnél, biztosan így lesz!

Kép
ugabesz

Mostanában alig van időm visszaolvasni...reagálni meg már tényleg semmi.
Hozzátáplálás: Anyukám engem és Öcsémet is 6 hónapig csak szoptatott, akkor kérdezte a gyerekorvos, hogy ezt és ezt már eszik-e a gyerekek, Anyu bevalotta, hogy nem, na utána kezdte a hozzátápit. Nem semmi! Nagyon büszke vagyok rá, mert akkoriban (30 éve) nem ez volt a divat :)

Dávidot nagyon megviselte az oltás: egy kis hőemelkedése még mindig minden nap van (kedden kapta) és alig eszik. Ja és újra ébredünk 4-5 óra alvás után (korábban már 7-8 órát kibírt, így ment ez 2 hónapig), aztán másfél óra után újra, szóval tuti, hogy éhes, hiszen nem eszik rendesen. A korábbi 5 szopi helyett most 7-re váltottunk...nem értem!
Esti alvás: négy napig Apa kezét fogva és dúdolászva aludt el, azóta ahogy Apa elkezdni altatni, vad őrjöngés jön, és ahogy a kezembe veszem abbahagyja, azaz én kellek neki! De akkor nehezen megy, ringatás, sétálás, stb. Már nagyon fáj a hátam, mert nappal is így alszunk el. 2 napja viszont: elaludt kaja közben, majd büfin felébredt, után beraktuk a kiságyába és 5-10 percig gagyogott, majd elaludt. Nem panaszkodott, nem sírt, egyszerűen magyarázott. Ott ültünk mellette és alig birtuk visszafogni a nevetésünket - szerintünk esti mesét mondott magának :D :D :D
Jó lenne, ha ez lenne az új szokás, de tartok tőle, hogy minden csoda 3 napig tart....
Ja és babakocsiban nappal nem alszik újabban, 20 percenként felsír. Ilyenkor elfogadja a cumit - máskor sohasem, szóval babakocsiban cumival alszik.

Kép
ugabesz

Becsengo!

Őszinte részvétem. Én is drukkolok Nektek!

Anna
b.anna

Szalamandra,
akkor kb. egyformák a babáink :)
Pálmi a kórházi mérés szerint 53cm-rel született, de először itthon még az 50-es rugi volt jó rá, szóval szerintem csak 50cm volt.
És szerintem súlyban is hasonló lehet, ő most 4 és fél hónaposan 5600g, kb. mikorra annyi lesz mint ti most, akkorra lesz szintén annyi, ha ebben az ütemben gyarapszik továbbra is.

Nálunk úgy tűnik a kajálás hullámzó, kezdem megfigyelni, hogy a napi első kajálástól függ a további egész nap. Ha reggel kis adaggal kezd, akkor sűrűn eszik kicsiket, ha reggel nagy adaggal kezd, akkor ritkábban eszik nagyokat. Szóval most próbálom a reggeli első kajálást "irányítani" már amennyire lehet. Tegnap meg ma nem sikerült :)

Becsengő,
őszinte részvétem... saját édesapám jutott eszembe, ő most 58 és 3 kicsi gyereke van (10, 8 és 7.5 évesek) nagyon nem jönne jól, ha apuka nélkül maradnának... pedig sajna a magyar férfi átlagéletkor nem valami bíztató... szörnyű, hogy pont így szülés előtt kell ezt átélned...

Kép

Kép
sz.veronika

Becsengő, részvétem. Azt hiszem, tudom mit érzel, én anyukámat veszítettem el így, ő 56 éves volt, és végtelenül szerettem őt.

Kép
Kép
szalamandra

Becsengo
Őszinte részvétem, nagyon rossz lehet neked most, és druukolok, hogy a babáddal és a szüléssel minden rendben legyen.

Veronika
Azért volt jó Pálmira az 50- es rugi, mert mindíg a következő méretig jók a babára, vagyis nálad 56- ig. Az 56- os 62- ig és így tovább.

Kép
Kép
susytunder

Becsego: Részvétem Neked, és a családodnak! Szorítok, hogy a babád még kihúzza odabent legalább két hétig! A szülésnél pedig biztosan nem lesz semmi gond!
Szörnyű, hogy pont most kellett ennek megtörténnie.
Én az imádott nagypapámat veszítettem el pont ugyanígy. :cry:

Én túlvagyok a délutánon. Jól éreztem magam. Bár a Petivel majden egyidős baba nem tudott jönni, mert megbetegedett szegény, csúnyán köhög. Majd pár hét múlva meglátogatjuk őket. Peti egész jól viselkedett. Mikor bejöttek a vendégek, hirtelen megijedt, és elkezdett keservesen sírni, de nem tartott sokáig. Egész vidáman nézelődött, még át is tudtam adni (na nem sokáig), aludt is egy fél órát. Aztán már fürdésidő tájban elkezdett nyűglődni, de nem a vendégek miatt. Felőle puskaporos hordókat is sütögethetnének, csak közben fürödjünk. Így már közben szépen vetkőztetni kezdtem, Ő meg vidáman kalimpált. Most Apa elment, isznak egy pár pohárkával a sok baba egészségére, Peti alszik, én meg pakolásztam. Amíg megszárad az első adag edény, addig kicsit benéztem.

Kép

Kép
nikuc

Susy: Nem tudtam, hogy így vonatkozik a méretezés! Akkor szerintem majd kistesóra veszünk 50-es rucit, mert elég idegesítő volt, hogy Peti harangozott az 56-osokban. :lol: Azt hittem, 50 centitől 56-os kell már.

Kép

Kép
nikuc

Becsengo!

Kívánom,hogy vígasztalódj, tiszta szívből! Én sajnos 2x éltem át ugyanezt. Az édesapámat 10, drága nevelőapámat pedig 17 évesen veszítettem el, nagyon nehéz volt. Szörnyű az is,ha előre felkészülhetünka megváltoztathatatlanra és az is,ha ilyen hirtelen történik meg. Édesanyádnak,testvérednek is mielőbbi lelki megnyugvást kívánok. Pici manócskád pedig bent fog még maradni,ne idegeskedj!

Gabesz!

Kamillának is 3 napig volt most hőemlkedése,pedig én a Rota ellenit be sem adatom! Nem csoda,ha egyszerre 3 oltás így hazavágja szegény picurt! Én még örülök is,hogy ennyivel megúsztuk, a védőnőm mesélte,hogy sorra megy fel 40 fokig azoknak a babáknak a láza,akik egyszerre kapják a Prevenart a kötelezővel! Nekünk 38 fok volt a maximum!
Te iszod mostanában a citromfűteát? Hátha segíten Dávidnak nagyobbakat aludni! Persze ahhoz azért tényleg jól kéne laknia.

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Még az jutott eszembe, hogy mielőtt Levi megszületett, de már bent voltunk a kórházba. Ugyan azon a napon halt meg párom nagymamája, aki kicsi korától felnevelte, mint mikor megszületett Levi. Reggel kilenckor halt meg és 12:50-kor született meg Levi. Ráadásul a nagybátyja vitt be minket aznap a kórházba és képes volt felhívni páromat mikor megtudta, hogy meghalt azért, hogy elmondja. Így sikerült a leendő boldogságunkat beárnyékolnia. Értem én, hogy el akarta mondani, de nagyon jól tudta miért mentünk a kórházba nem igaz, hogy nem tudta volna később vagy másnap elmondani.
Mindegy most kibeszéltem magamból. Bocsánat :oops:

Anita

anitapo20

Nikuc
Kristóf 55 cm- rel született, és még több, mint 1 hónapig hordtuk az 56- os ruhákat.

Anita
Ez durva. Én megértelek, várhattak volna, de az is rossz lehetett.

Manka
Kicsi Zolódnak nagyon boldog első névnapot kívánok!

Kép

Kép
Kép
susytunder

Köszönöm, a biztatásokat. Ma éjjel már gy kicsit nyugodtabban tudtam aludni. Anyukám pedig azt mondta, hogy már nagyon várja a legkisebb unokája megszületését, így jobban tud majd vígasztalódni. remélem legközelebb majd csupa jó hírrel szolgálhatok Nektek.

Kép
becsengo

Sziasztok!

Manka, ZOLÓNAK BOLDOG NÉVNAPOT kívánok én is!!! :D

Anita

anitapo20

Jé, tényleg a következő méretig jók a ruhák??? Na, ha Pálmi felkel rögtön lemérem! Mert most növi ki a 62-est, ezek szerint már 68 centi lenne?

Nikuc,
Pálmi nagyon picuri volt, szerintem 50-est nem érdemes venni. Tudom, hogy a számozás 6-osával megy, mi mégis találtunk 52-est, én azt ajánlom (Auchan-ban)

Kép

Kép
sz.veronika

Lemértem, 62 centi :roll:

Kép

Kép
sz.veronika

Ja, képzeljétek, pénteken beszerelték az ajtót a nappalira, remélem ezzel megoldódnak apa zajongási gondjaink :)

Kép

Kép
sz.veronika

Becsengo - szívből sajnálom édesapádat. Átérzem a veszteségeteket, én 2005-ben vesztettem el apukámat, hirtelen, reggel álmában megfulladt, édesanyám kezében halt meg 49 évesen. Sok erőt kívánok neked és a családodnak, és bár pótolni nem tudja, sok örömöt leljetek az érkező kis csodátokban, aki enyhíti fájdalmatokat.

Tegnap hogy aludtak a babáitok a nagy szélben? Ambi óránként, majd 11-kor úgy döntött, elég volt az alvásból. Kipattant a szeme. Aztán visszatettem a kiságyba, álomba dünnyögte magát, de fél óra múlva megint felébredt. megnyugodott, de nem tudtam visszatenni, sírt (előtte is, óránkénti kelésnél). Hanyatt feküdtem az ágyon, és a hasamra fektettem, így aludtunk majdnem 4 órát. Aztán felkelt, és megnyugvás után ugyanígy megint két órát. A szomszéd kislány (1 héttel fiatalabb Ambinál) szintén így (nem) aludt.

8 napja bújt ki a fogunk, a második még mindig nem is látszik az íny alatt. meddig tart ez még vajon?

dytke

Dytke, mi is nagyon rosszul aludtunk. 11-kor Levinek is kipatant a szeme, majd nagy nehezen hajnal 2-kor vissza aludt és reggel fél hatkor újra ébresztett és ezután csak 9-kor aludt vissza 1 órácskára.
Nem tudom meddig tarthat. Nekünk már látszik a fogacska az íny alatt, lehet azért is ébredünk mostanában éjjel? Nem volt szokása eddig kelni, de ezen a héten végig kelt minden nap.

Anita

anitapo20

Mindenkinek köszönjük szépen a névnapi köszöntéseket! Aranyosak vagytok!

Szalamandra, Dytke – köszi a babakocsis infókat.

Erről jut eszembe, a hétvégén láttunk egy babakocsit, ami nagyon tetszett, szuper tágas és kényelmesnek tűnt, de nincs róla semmi infóm, csak annyi, hogy lengyel márka, Tako. Ismeritek ezt a márkát?

Aki még nem alusznak: lehet a babócák csak létszámellenőrzést tartanak? Ilyen korban, már éhség nem igazán lehet, nálunk a fogzás is kizárva, még sok élményre gondolok, de már én is tanácstalan vagyok. Nálunk a minimum 2 ébredés, ettől csak több van. Nagyon együtt tudok érezni minden nem alvó baba anyukájával.

Anna – jobbulást neked!

Veronika – mi 8 hósan voltunk 82 cm, holnap megyünk mérésre, kiváncsi vagyok mennyi lesz. Örülj neki, hogy nem kell kéthetente ruhatárat cserélni, szerintem sincs ott semmi gond! A lányok másképpen fejlődnek.

Dytke –
nekünk az első a második fog között 1-2 nap lehetett, ha jól emlékszem.

Becsengő – részvétem apukád miatt, szörnyű veszteség! Én is szorítok, hogy még egy kicsit maradjon a babád és problémamentes legyen a szülésed! Sok erőt és kitartást kívánok!

Panndi – veled mi újság? Hogy vagytok?

Manka

Kép

Kép
mankabi

Becsengő, részvétem Apukád miatt, sok erőt és kitartást kívánok Nektek és problémamentes szülést.

Mi nagypapámat vesztettük el, 36 hetes voltam Lilluval, amikor kórházba került és Lillu még nem volt hat hetes sem, amikor meghalt. Nekem nagyon nehéz volt feldolgozni lelkileg, hogy nem láthatta az első dédunokáját, pedig annyira készült rá. Tényleg nagyon sok erőt kívánok Nektek...

Manka, Zolónak mi is boldog névnapot kívánunk! :lol: :lol: :lol:

Lányok, szerintem 56-os cuccnál nem érdemes kisebbet előre venni, mi is utólag vásároltunk Lillunak 50-est, de sok baba még az 56-ost is alig tudja hordani. :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Becsengő Fogadd őszinte részvétemet! Én 7 éves voltam mikor meghalt az apukám otthon anya keze között, a szemünk láttára ...

Mankabi Így utólag én is boldog névnapot kívánok, Zolókának! :)

Lányok tegnap veletek álmodtam! Ilyen még soha nem volt hogy olyan emberekkel álmodjak akiket még nem is láttam. Pontosan leírni nem tudnám kik voltak benne és hányan, de 1 személyre pontosan emlékszem és az Susy mert csak vele beszéltem, a többiek egymással beszélgettek, party volt nálunk... és senki nem hozott gyereket :roll: érdekes, mikor felkeltem még mindig ezen járt az agyam! :)

Ma kell vissza mennünk dokinénihez, de ha esik akkor nem tudunk, mert még mindig nem vettem esővédőt a babakocsira! :oops:
Apa meg elvitte a kocsit... Már nem köhög olyan csúnyán Barnabás.

Barnus mikor megszületett utána még kb 1-2 hétig tudtuk hordani az 56os rucikat, most pont jó a 62es... de már van ami abból is kicsi.

Kép
dius87

Dius,
hát ez jó! Egyszer már én is álmodtam Susy-val! Érdekes, hogy pont te is vele! :lol: De nekem ez még az elején volt, mikor elkezdtem fórumozni... gondolom ezt dolgozta fel valahogy az agyam :)

Kép

Kép
sz.veronika

Dius, Veronika
Hát ez jó! Én egyszer Mártival álmodtam mikor még Kamillát várta.
Én is szoktam zavarosakat álmodni, ma éjjel pl. apa kölcsön adta a kocsinkat álmomban és összetörték. És olyan széles barna ragasztóval ragasztotta rá a tetejét. :lol:

Kristóf 84 centi, és még a 80- as ruha is jó, de már hordunk 86- osat is. Minden márkának más a mérete is, a C&A- s bodyk pl. nagyobbak, legalábbis az én tapasztalatom alapján.

Kép
Kép
susytunder

Susy, én szerintem is nagyobbak a C&a bodyk, mi nagyon elégedettek vagyunk velük. Sajnálom, hogy Lillu lassan kijön a bodys korból, télre praktikus nagyon :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

sziasztok gyors bekukk, nem nagyon van időm visszaolvasni. sajnos Milos csúnyán betaknyosodott. beszéltem a doki nénivel, akkor kell csak vinni, ha hőemelkedése is lenne, vagy köhögne. de akkor egyből pisivel együtt.
nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar szükség lesz erre :(
mindenesetre homeózunk, és vettem vizeletgyűjtő zacsit is...

becsengo őszinte részvétem apukád miatt :(

babaruhák: szerintem megéri 50-est venni, még az én négy kilós nagy fiam is azt hordja. igaz, bodyból már 56-ost, de rugiból még 50-est. én nem szeretem, ha egy babán lógnak a ruhák, neki is kényelmetlen. ráadásul ilyen pici rugikat párszáz forintokért lehet venni a turikban, ha csurig vásárolja az ember magát, akkor is csak pár ezer ft többletköltség, és hát ez szinte elhanyagolható a többi kiadás fényében.

Kép
Kép
Kép
iricc

Susy,
jót röhögtem a barna ragasztószalagos kocsin :lol:

Mi Pálmi unokatesójától most H&M-es bodykat kaptunk, nagyon király! Nem kell beledugni a gyereket, rajta kapcsolódik össze! Ez nekünk külön jó, mert utálja mikor a fején áthúzom. Általában már nem is a fején húzom át, hanem alulról húzom felfelé :)

Igen, minden fazon más, amik a hátán deréktájban patentolhatók össze, szerintem azt növik ki leghamarabb...

Iricc,
jobbulást Milosnak. Hú, micsoda projekt! Még sosem gondoltam rá, hogy hogyan lehetne egy babánál pisit gyűjteni! Nem lehet egyszerű, de talán még fiúknál jobban lehet, mint lányoknál...

Igen, én sem szeretem, ha lóg a ruci, mert akkor belegabalyodik a lába...

Kép

Kép
sz.veronika

Iricc, MIlosnak gyors jobbulást :wink:

Lányok, bugyi pelenkát használ valaki, melyik márkára esküszik??? bármi tapasztalatot, szívesen fogadok :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi!

A Libero a legjobb,tapasztalatom szerint,a Pampers borzasztó,a Huggies bilire szoktatósa még rosszabb! De egyik sem ér fel a nadrágpelenkával,mert a conb-gumírozásnál könnyen kifolyik,ezért mi pl. éjszakára nem nagyon használtuk!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni, teljesen új vagyok a baba témában :D Szeretnénk kisbabát, de úgy tünik nagyon nehezen jönn össze. Most szeretnék orvost váltani és olyan orvost szeretnék aki a Máv kórházban dolgozik, azaz ott tudok nála szülni, igy jutottam el az ÁEK-ig. Ott Dr. Kiss Attilát ajánlották nekem, véleményetekre, tapasztalatokra vagyok kiváncsi vele kapcsolatban, vagy esetleg vkit ha tudtok ajánlani nekem. Ma kértem időpontot, de csak márc végére kaptam. Szerintetek az fura, ha nem magánrendelésre akarok járni, vagyis gondoljátok, ha most már nagyon szerenénk ezt a babát akkor inkább menjek magánba mert ott gyorsabban mennek a dolgok? Olyan tanácstalan vagyok.... :) Köszi előre is
Zsuzsi
zsuwcsi

Ildi - én ismerek 2 éves kisfiút, aki még body-kat hord. Én 7 hónapos terhes voltam, mikor a nagypapámat halálra gázolta egy autó. Így elvesztettem az egyetlen nagyszülőmet, és Ambinak sincs az én oldalamról dédszülője. Nagypapámnak is Ambi lett volna az első dédunokája.

Vera- A C&A-nak is vannak elöl patentos body-jai. Én is szeretem őket, bár Ambinak nincs baja a fejen átbújós ruhákkal sem.
A C&A-s body-k amúgy együtt nőnek a gyerekkel :) (Betty fogalmazta ezt meg, de igaz). Hordunk még belőlük 56-osakat is.

Iricc- Milosnak gyors gyógyulást!!

Zsuwcsi- Kiss Attilát nem ismerem. Szerintem nem feltétlenül "kell" magánrendelésre járni. Én is mindig a MÁV-ba mentem a saját dokimhoz. Aszódi Melindának hívják, fiatal két kisgyereke van. Ha érdekel írok róla priviben.

Anita - lehet Levi is a foga miatt kel. Én is csak gyanítom, hogy Ambi amiatt. De ha a 2. fogacska után is ez lesz, akkor nem tudom miért. Akkor megyünk alváslaborba. Még mindig nincs 2. fogunk, és még mindig sűrűn kelünk. De legalább most éjjel már le tudtam tenni az ágyába, így én is aludtam valamennyit.

Manka - nálunk még nem hiszem, hogy szeparációs szorongás lenne, mert már lassan 4 hónapja tart...
Tornára jöttök holnap?

dytke

Manka - nem tudom, hogy lengyel kocsi hányféle van, hány márka. Van néhány baráti család, akiknek lengyel kocsijuk volt és nagyon szerették. És jóval olcsóbbak.

dytke

Szia Zsuwcsi!

Szerintem nem feltétlenül azon múlnak a dolgok,hogy magán vagy nem! Sol lelkiismeretes doki van,aki a kórházban vagy szakrendelőben fogad és ettől még alapos,rendes a pácienseivel! Én szívesen ajánlom az enyémet,Ő mondjuk magán,de mind a 4 manómat nála szültem és,ha lesz még babám,akkor sem mennék máshoz! Ha érdekel,írok privi-t.
Hogy érted,hogy nehezen jön össze? Mióta próbálkoztok?

Márti
borossné becz márta

Dytke
Egyébként erre a szeparációs félelemre én is gondoltam, de már csak utólag, és most nálad is eszembe jutott. Lehet, hogy van ebben valami.

Kép
Kép
susytunder

Köszi az infokat :) szivesen veszem, ha irtok priviben... a régóta az másfél év, na jó 1. .. Köszi Zsu
zsuwcsi

Dytke, örülök,hogy legalább egy picit sikerült pihenned.

Zsuwcsi, én is tudok neked ajánlani doktornőt, Dr. Szigeti Katalin, ha érdekel én is írok privit. Neki van rendelője a Honvéd kórházban, de nem kell érte fizetni és a Máv kórházba jártam hozzá. Nagyon kedves, fiatal, lelkiismeretes és bármilyen pici kérdésedvan nyugodtan hívhatod mert segít.

Anita

anitapo20

Sziasztok!

A mi babakocsink is lengyel, Retrus márka, és nagyon szeretem. Mondjuk akkor ideális, ha nem nagyon akarod kocsiban szállítani, mert nagy, és dög nehéz, de nagyon masszív, elmegy minden terepen, vastag, télen is ideális. (mondjuk mi vettünk egy könnyű kis nyárit is)

Az én nagyszüleim közül is csak egyetlenegy élte meg az első dédunoka megszületését sajnos. Viszont a férjem részéről is van egy dédi, aki már 91 éves! Viszont sajnos apósomat már nem ismertem meg. Sajnálom Petit, hogy csak 3 nagyszülője lett. :( Én nagyon szerettem a nagyszüleimet, és szívesen megismertem volna az apósomat.

A C&A-s bodyk tényleg hihetetlenek! Nekünk is van olyan, amit szinte az elejétől hordunk, és még mindig jó. :lol:
Egyébként az alulról húzós dolgot mi is alkalmazzuk levételnél, mert Peti is utálja, ha a fején húzzuk át a bodyt.

Veronika: köszi a tippet, megpróbálok majd nézni 52-es méretet, ha jön a következő csemete.

Iricc: Jobbulást Milosnak! Peti is így kezdte, de nagyon hamar elmúlt. Szorítok, hogy nálatok is így legyen! Sajnos ebben a "taknyos" időben televan a levegő bacikkal.

Hú, most már befejezem a blogolást. :oops:
Szép estét Nektek!

Kép

Kép
nikuc

Sziasztok!

Nem vesztem el, csak kicsit sűrű volt a hétvége.
Szóval, múlt héten egész végig fúrtak, fargtak a szomszédban, így szinte minden nap menekültünk valahova, hogy egy kcsit legalább csönd legyen, mert a fejem majd szétrobbant.
Pénteken tornázni mentünk volna, de Szabi nem akart aludni délelőtt. Közben újra kezdődött a kopácsolás a szomszádban. Mondtam, én nem ezt már nem bírom, ínkább elmenekülünk anyuékhoz Tatára, másnap úgyis jöttek volna Tomi köszönteni.
Szabi a Moszkva térnél aludt el, onnan Biatorbágy 15 perc, amior odaértünk úgy aludt, mint akit fejbevertek. Nem volt szívem felkelteni, meg sok köszönet se lett volna belőle a tornán. Így inkább mentünk tovább. Jól megleptük a szüleimet a munkahelyükön, akik végre élőben is eldicsekedhettek az unkájukkal.
Szombaton jöttünk vissza, menet közben bevásásrlás Budaörsön, apa heveri itthon a péntek esti bulit. Utazás, boltozás sima ügy, a kisfam, mint egy angyal, úgy viselkedett.
Vasárnap jöttek a fősulis koleszos alkótársaim - déleltőtt főzés takarítás ezerrel, délután vedéglátás, este hulla fáradtan ágybadőlés.
Ma 5-kor úgy döntött a kis Drága, hogy reggel van. 6-7-ig még sikerült visszalatatni. Délelőtt aludt másfél órát, addig kicsit rendet raktam magunk körül, összerektam a kinőtt ruhácskákat. Aztán mentünk a kolleganőmékhez, akinek 1 hónapos a kisfia. Vittük a ruha ellátmányt is. Szabi nagyon jó kisfiú volt, nem adta elő a sikítós drámáját. :lol:
Szabi megint 4 óránként kel éjjel, napközben gyakrabban cicizik kevesebbet...gyanítom, hogy jönnek a fölső fogak. Az alsók is így kezdődtek. Félek, azt a cicim fogja bánni, mert a kis Drágának előbb van foga, mint esze. Hiába mondom, hogy nem szabad, meg, hogy fáj és nézek szigorúan, ő csak mosolyok, mert nem érti, mit akarok. Biztos, hogy cseszegeti a felső ínyét is a foga, mert az ujját sem szopizza már, hanem rágja.
Szabi is imádja a kanalat, kiveszi a kezemből. A Protexint simán megissza a pohárból úgy, hogy egy csepp sem megy mellé. Az ásványvizes üveget is kinézi a kezemből. Szóval, a harapás és az érdeklődése miatt lassan úgy vagyok, hogy bár nagyon szeretem amikor szopizik, azt hiszem egyre inkább várom a Ht-t. De szerencsére minden nap legalább egyszer van harapásmentes evés, így még nem szállt el a lelkesedésem. Különösen mert olyan keményen megküzdöttem érte. MA pl. még egszer sem harapott meg. :wink:

Susy - Apa nevében is köszönöm a köszöntést! Hihetetlen, hogy milyen figyelmes vagy!

Dytke - Nálunk 5 nap volt a 2 alsó fog között. Sajnálom, hogy ennyit szenvedtek. Szabi picinek aludt így rajtam, aztán, ha már elég mélyen szunyált lecsúsztattam óvatosan magam mellé. Mostanában elég kacifántosan alszik el ő is.

Becsengő - Nagyon sajnálom, ami apukáddal történt! Drukkok mennek!

Gabesz - A 3 hós oltás Szabit is kiütötte, napokig hőemelkedése volt. A mostanin gyorsna túl voltunk. Drukkolok,hogy az alvás csoda ne 3 napig tartson!

Iricc - Jobbulást a pici Milosnak!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Zsuwcsi
Azt mondják nálunk az 1 év nem számít hosszú időnek, ez az átlagos, persze nagyon nehéz és rossz lehet. Kívánom, hogy sikerüljön. :)

Nikuc
Már olyan sokszor akartam neked írni, de most eszembe jutott. Egyik rokonomnak is tejérzékeny a kisfia, és ő a gyest 10 éves koráig kapja, családi pótlékot pedig emeltet. Nem tudom, hogy ezt tudod e, és más akit még ez érint.

Kép
Kép
susytunder

Dytke -megyünk!

Most csak ennyire futotta, bocsi, holnap majd bővebben! Mindenkinek jó éjt!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Beneildi, Kincsesi

Isten éltessen titeket névnapotok alkalmából!

Kép

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Beneildinek és Kincsesinek én is nagyon boldog névnapot kívánok sok szeretettel!!!

Manka

Kép

Kép
mankabi

sziasztok, boldog névnapot az Ildikóknak!

Kérdésem lenne: Róza mostanában hemperegve közlekedik. Úgy altatok, h a franciaágyon mellé fekszem, ott alszik el. Eddig körbepárnáztam és tudtam, hogy nem eshet le. Mióta hempereg és elég erős, hogy a párnákat félretolja, nem érzem biztonságban. Olvastam, hogy közületek is sokan mellébújós technikával altattok, hogyan oldjátok meg, hogy tuti ne essen le a baba (a ház összes ágyneműjének felkupacolása nem nagyon vonz, de ha nincs más, az lesz).

Kép
Kép
szalamandra

szombaton már bennt alszunk az új lakásban :) :)

Széép napot !

Kép

NIKI
nini.n

Lányok, mindenkinek nagyon köszi a köszöntéseket!

Nini, gratula az új lakáshoz!

Márti, köszi a bugyi-pelus hozzászólást, én amúgyis a Liberot favorizálom. Nekünk is nappalra kell, éjszakára jó a rendes is.

Most ezzel is kacérkodom:
http://www.babamosoly.hu/index.php?page=shop.product_details&product_id=119&flypage=shop.flypage&pop=0&option=com_virtuemart&Itemid=42

Erről tud valaki valamit???

KépKép

KépKép
beneildi

Szalamandra
Mi is így alszunk. Én úgy csináltam, hogy a paplan alá rakosgattam be párnákat, díszpárnákat, és úgy nem tudta letolni, lelökni. Ezen felül pedig az ágy két oldalára is raktam párnát, matracot, hogy ha leesik se üsse meg magát.Egyszer volt olyan, hogy jött ki a szobából, pedig akkor még nem tudott lejönni az ágyról, szóval leesett, de szivacsra.
Amúgy Kristóf mindíg jelzett, tudtam, hogy felvan. Most meg már lejön, nem esik le.

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Köszi a köszöntéseket, én is kívánok minden Ildikónak boldog névnapot!

Húú, nálunk nem túl rózsás a helyzet. Egyrészt betegek vagyunk újra, másrészt Janánál most jött elő a féltékenység, vagy dackorszak, nem tudom mi ez... Kiabál, agresszív, akaratos, hisztis.... Azt mondta ma, hogy nem szereti Adélt... hát kicsit rosszul esett, még ha nem is tudja felfogni, hogy mit beszél. :(
Pihennem kéne a gyerekek nélkül kicsit... Márti, most jönne jól egy ovi vagy bölcsi! Nekik is és nekem is jobb lenne! :(

Márti! Már akartam kérdezni a lázcsillapításról tőled. Múlt héten 2 nap is volt janábak láza és nem tudtam mit adjak neki a panadol bébin kívül. Kúpra gondolni sem mertem...Esélytelen lenne beadni neki szerintem. Te mit adsz a nagyobbaknak ilyenkor és hol méred a lázukat? Jana csak a hónaljában engedte.

Kép
Kép
kincsesi

Sziasztok!

BOLDOG NÉVNAPOT az Ildikóknak!!!!

Nini, gratulálok a költözéshez!! :lol:

Anita

anitapo20

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?