iricc, köszönjük a képet Milos babáról, örülök hogy rendben vagytok, írj majd légyszi, hogy mit mutatnak a vizsgálatok. Addig meg élvezzétek a közös napokat.
Edina, édes a kis Csengéd. Nagyon szép baba.
mzs, Dorka nagyon helyes!!!
kincsesi, gratulálok a felálláshoz! Régen láttuk a lányaidat, tehetnél képet
brukari, sajnos én nem ismerem az orvost.
Nálunk is nagy dolgok vannak. Róza kedvvel eszi a főzelékeket, igaz, még csak krumpli, répa, sütőtök, alma van benne, illetve egyszer kapott brokkolit (ezt újra próbáljuk, mintha kicsit csikarta volna a hasát), és egyszer a barátnőmnél cukkinit. Most gyümölcsöt nem eszik egyáltalán, sem házit, sem bébikaját. Viszont, ma mixeltem először a főzelékébe csirkehúst, kicsit kevesebbet evett belőle, mint a húsnélküliekből, de lehet hogy ettől független. Nagyon csodálkoztam, mert eddig elég minike adag főzelékeket evett, egy-két nap óta viszont simán lement kb 2 dl, de lehet hogy ez csak mutatóban volt, mivel ma már kevesebb
Beneildi, engem biztattál azzal, hogy Lillu sem evett nagy adagokat.
Mostmár mindennap hússal adjam a főzeléket? vagy hányszor kb egy héten? És a husit jobb beleturmixolni, vagy jobb lenne a főzelékre rátenni a húspépet? (bár ez utóbbit ilyen kis adagnál nem tudom, hogy csinálnám, már a turmixolás részét
).
Mozgás: gyönyörűen ül egyedül, de felülni még nem tud. A fejecskéjét, s majdnem a mellkasát-hátát is felemeli fektében. Gurul, már nemcsak egyik oldaláról fordul a másikra, hanem megtesz akár még egy fordulást is
Édesen beszélget, hosszasan eldumál magában vagy velünk. Nagyon büszke vagyok rá
A fogacskák még csak kitörőben, volt pár nehezebb óra, de komolyabb sírás, nyűgösség még szerencsére nem. Ja, és aminek nagyon örülök: még mindig naponta hatszor szopik, s szerintem most van is jól tej, többször van, hogy az első szívásoknál nagy prüszkölés van, ahogy hirtelen nagyobb adagban bespriccel a tej