Sziasztok!
Bogyoka, ezek tényleg jó hírek, örülök, hogy alakulnak a dolgok.
Salsera, Kócos, kitartás. Van itthon egy 1001 otthoni gyógyír című könyvem, abban a következő ötleteket írják a reggeli rosszullétre:
*gyömbértea a leghatásosabb, de meg lehet próbálni a kamilla-, citrombalzsam- vagy borsmentateát.
*Szénsavmentes szoba-hőmérsékletű gyömbér ital.
*Óránként egy pohár víz állítólag csökkenti/megelőzi a rosszullétet.
*Citromos víz vagy más citrom alapú ital.
*Megmosott citrom-, narancs- vagy mandarinhéj a teába.
*Még felkelés előtt valamit elrágcsálni és napközben sokszor keveset enni, az olajban sült zsíros ételeket kerülni.
*Gyakran szellőztetni.
*B6 vitamin.
Egy részüket tudom már próbáltátok, de hátha van közte újdonság. Jobbulást nektek!
Felhívtam ma a klinikát, mert bár reggelre jobban voltam, de ahogy telt az idő, úgy lett megint egyre rosszabb. Bekapcsoltak a profhoz, aki azt mondta, hogy menjek be egy órán belül. Csinált ultrahangot, de szerencsére semmi komoly. A petefészkek azt mondta nem nagyobbak, mint, ami ilyen esetben megengedett és csak kevés folyadékot talált, úgyhogy maradt a sok folyadék és fehérje és azt mondta ne egy napon belül aggódjak, ha romlik, hanem ha napról napra rosszabb.
Megnyugtató volt és eszébe sem jutott leszúrni, hogy miért aggódom "feleslegesen".
Kettő után telefonáltunk a babák miatt is. Csütörtökön fél 10-re kell mennünk. Pillanatnyilag 18 gyerekes szülők vagyunk.