Sziasztok!
Vagyok egy picit, aztán megy a mosás-vasalás nap.
Hétfő itthon volt a párom, néhány dolgot megcsináltunk, meg ügyet intéztünk.
Nem is írtam, hogy a múltkor egyedül kellett 3 gyerekkel bankba mennem, mert elrontották a cserekártyám (valamiért a lánykori nevemre készítették el, pedig már az épp használatban lévő kártyám is a férjezett nevemre szól) és februárban lejár az érvényessége a mostaninak, mindenképpen mihamarabb személyesen intézkednem kellett. Végül ne vittem be őket a bankba (bár nagyon nem szeretem a kocsiban hagyni őket), szerencsére a kocsiban épp van egy meselemez (Mirrmurr (így kell írni) és kiscsacsi), azt hallgatták.
Ildi!
A másik kép is aranyos. Az enyémek is elég könnyen elalszanak, lépcsőnalvás már nálunk is volt, ráadásul úgy, hogy én is elaludtam (én nem a lépcsőn
:D), így csak később derült ki, hogy ott alszik. Még jó, hohy nem esett le...
De azért ilyen nagyon érdekes pózokban nem szoktak (az persze egy időben mindegyiknél gyakori, hogy ebéd közben az etetőszékben, de aztán abból kinőnek).
Szirom!
Végül meddig használod/tad a Duphastont? 10 napig?
Csöpögtetés: hát nem egyszerű. Amikor betegek voltunk, úgy nézett ki, hogy Hannának is kell, ki is váltottuk a csöppöt, de aztán olyan enyhének tűnt a kötőhártyagyulladása, hogy nem kezdtem el (ha elkezdtem volna, akkor persze 5 napig kell csöpögtetni, nincs mese). Amikor dokihoz vittük, akkor még komolyabbnak tűnt a helyzet, de aztán csöpp nélkül is elmúlt hamar...
Dechatlonban a múltkor jót mosolyogtunk a párommal, mert egy Nátán méretű kislány épp Rita-féle ruhácskát próbált (csak tüllszoknyásat), de nagyon érdekesen nézett ki, mert a ruhára próbálta és ráadásul csizma volt rajta!
A házunk sajnos álldogál.
:( Pedig nagyon kéne, csak most épp pénz kellene egy teherautónyi
:D, mert a gépészeti munkák nagyon sokba kerülnek, és az jön. Még nem látom, hogyan és mikor készül el, de azért bizakodom!
:)
21-22 hetes lehettem Legolandkor, azt hiszem.
A vacsihami tényleg jól hangzik!
Rita!
Én már megszoktam a Petikét, bár most is mondom, hogy nektek valami extrább nevet kellene kitaláln!
:D Azért a Lola már túl... De ha ti akarjátok!
:D
Én Simont nem fürdetem minden nap, de ő se büdi!
Mi meg a napokban kaptunk pár műanyag szánkót minden gyereknek!
De azért azt el lehet tenni jövőre is, a cipőket meg ugye nem
. Én idén nem vettem se csizmát, se hótaposót egyiknek se.
Fogyás: a tejemre nem hat. Én egy "jól tejelő fajta"
:D vagyok, Istennek hála, nem szoktam megérezni semmit. Mondjuk szeretnék majd úszni, azt még nem próbáltam, hogy a hideg víz hogy hat, remélem azzal sem lesz gond. Viszont a szopin kívül mást nem angyon tettem, csak az étkezésre figyelek. Azt megfigyeltem, hogy jó, ha este 6 után nem eszek és a vacsi is csak lájtos. Meg délben is inkább salátáztam, csirkehusiztam, nem angyon ettem köretet. Azért írom múltidőben, mert ezen a héten a Foodexpressztől rendeltem olyan hamikat, amire azt írták, hogy max. 650 Kcal-ásak, de lehet , hogy jövő héten nem fogok. Nem azért, mert nem jó, hanem azért, mert nem vagyok meggyőződve róla, hogy tényleg betartják a határt. Tegnap annyira dugig volt tömve a rizses rész, hogy 2 embernek is elég lett vona a mennyiség. De én ismerem magamat, és tudom, hogy hatékonyan csak akkor tudok figyelni a hamira és a mennyiségre, ha nincs, amit megegyek
:D. Ha ottvan, akkor közel nem biztos, hogy nem eszem meg... Viszotn ha magamnak kell csinálni, akkor pl. salátából nyugodtan csinéálhatok egy nagy tányért, azt tuti nem lesz dugig kalóriával.
Ja, ahhoz amit Ildi írt: nálatok még lehet egyensúly a nemeknél
, nálunk már nehezebb lenne.
Gabi!
És mit csinálsz a gyűrött dolgokkal? Vagy valaki kivasalja helyetted?
Én extrán érzékeny vagyok, még a bugyikat is vasalom.
Ugye nem gondolod, hgoy megkövezünk???? Ügyi vagy, én személy szerint nagyon örülök mindannyiótok sikerének.
:):) Még akkor is, ha nekem a te súlyod egyenlőre csak vágyálom... Ráadásul a te sikered még Ritát is megnyugtathatja, hogy lehet szülés után is fogyni így. Főleg, ha már ketten vagyunk példának!
:)
Lacus nagyon-nagyon aranyos!!