Nna vegre, itt vagyok en is!
Elöször is, szisztok!
Ket napja csak olvasni tudtam, mert az uj egerünk bedöglött, apa epp most csinalta meg. Remelem, most mar müködni fog. Nem tudtam irni, csak kattintgatni vele.
Ugyhogy Szirom, nagyon kerlek, bocsi
De tenyleg nem hanyagsagbol nem irtam!
Ma egesz nap jöttem, neztelek benneteket, de hat nem valami soka a termes.
En mar arra lennek kivancsi, hogy nem tesztelsz-e. Azt mondtad, ha jol emlekszem,hogy a hetvegen teszt. Persze en nem akarlak sürgetni, de szeretnem, ha beigazolodna vegre a megerzesem, ami most valahogy nagyon erös
A kaja jol nez ki, lehet, hogy en is bevallalok valami hasonlot. Most eppen ott tartok, hogy nem akar a merleg mozdulni, van ez igy. Mindig szakaszokban fogyok. Majd holnap reggel asszem elmegyek, futok egy jot, az majd helyretesz megint mindent. Na meg azert mindig csak poron elni8 sem jo, de most a heten ez volt es most ugy erzem, hogy nem is kivanom a rendes kajakat. Mondjuk nem is baj, mert igy nem csabulok el olyan gyorsan.
Nem tudom, hogy irtam-e, a fönökünk haromszoros apuka lett es naggyon boldog. Bar en a feleseget csodalom, de nagyon! 4680 grammos a kis poronty es 58 cm. Nem erre mondjak, hogy anyagyolkos?
Es a nöci ket ora alatt szülte meg minden metszes es repedes nelkül! Szoval nem semmi! Most ugy beindultam en is, ogy asszem jöhet lassan az ujabb utod. Meg egy havi gyogyszerem van, azt beszedem, aztan majd meglatjuk, hogy hogy gondolta velünk a sors meg a Joisten. Apa is benne van, latom rajta, hogy boldog az elhatarozastol, de ugy csinal, mintha nem erdekelne a dolog.
Bar ahogy ma Abel megint viselkedik, nagyon megondolom a dolgot. Iszonyuuu, mint a kisördög
Üvölt, sikit, kiabal, hisztizik es mindezt ugy, hogy nem tudok töle meg wc-re se menni, mert allandoan anya anya van. HIhetetlen! Nem is aludt rendesen, en meg kivagyok!<Szerencsere apa penteken haromkor mar itthon van, ugyhogy most eppen ö lüzd vele.
Most elmegyünk megnezzük a VfB Stuttgart ( foci ) nyilvanos edzeset, ott szaladgalhat is, hatha kicsit kitombolja magat.
Tegnap mar azon viccelödtünk apaval hogy ha van mar par eves kortol valami küzdösport gyerekeknek, akkor azonnal beadjuk, hadd tomboljon ott!
Na mennem kell, mert apa nem tudja, hogy mit adjon Abelre.
Este jövök, ha elaludt a lelkem!
Puszi
Motiot