Szia Krisztina!
Kötekedj csak a rend õrével! Aztán figyeld az eredményt.. De csak nyugodtan. Köteled van hozzá?
Én is értem, csak lassan, és nehézkesen, de ha már pötyög valamit az ember, hát ki nem törli. Törli inkább másutt.
Navégre, de mivégre? Jó, lopakodni lehet, de lopni ugysem... Ugyhogy csak nyugodtan! De rendben, legyen úgy.
Szépség/gondolkodás. Ez gyönyörú, amit mondasz! Fantasztiukus! Szóval ha nem szégyenlem a hülyeségemet, akkor gyûjtöm az életeket? Tök jó, akkor inkább már maradok ilyen! Eddig ui. azt hittem, hogy a végén csak úgy bekrepálunk, osztán kész. Kampecdoloresz. De ha ezen lehet segíteni, akkor hajrá!
"papaaaaaaaaa, zseni vagyoooooooooook!!!!!!"
A szépség abszolut fogalom? Akkor meg végképp nem értem, mi köze lehet hozzá a nõknek.
) Errõl a "Lakoma" jut eszembe, de azért buzi mégse...
Látod, milyen tökéletlen is ez az árnyékvilág!
Szóval a varangyosbékák.... Tudod mi tetszik nekik? Hát, elárulom, de az a nagy helyzet, hogy a varangyosbékalányok...
Öregem, ekkora öngólt!!
De ne aggodj, volt ez már igyse. Apropó, férjed tud errõl a békás vonzalomról? Szerencsétlen ember!
De figyelj, csak biztatni tudlak. Régi könyvekben meg volt irva, hogy aki a kecskével hál, az legyen tisztátalan 42 napig.... Szóval a probléma régi keletû, de már régen is túlélték, és megoldották valahogy. Ha már másként nem megy.
Áh, hogy a Vén Kaporszakállú mit mondott, azt nem hallottad végig! Tudod, persze mondott ilyet nagy büszkén, de aztán amikor a hosszúhajú megszólalt, csendesen hozzáfûzte: A fenébe de elszúrtam! Annyira nekikeseredett, hogy abba is hagyta gyorsan a teremtést, nem kisérletezett tovabb. Inkább pihengetett egy jó nagyot!
halihó!
Zsolt