Kedves Lányok!
Kalandos módon, de végre megint megkerültem!
Távolmaradásom oka röviden: leégett a PC-m winchesterének az elektronikája (közel 10 éves PentiumII volt) és mindent elvesztettem róla, az összes fényképet, levelezést, jelszót, mindnet
. Egy pár napja kaptam egy másik használtat, ami tök üres, így lassan elkezdhettem begyüjteni a régi jelszavaimat és a kedvenc oldalaimat és mostanra értem ide. De sajnos a teljes adatmentés, mint megtudtam kb. 200-300.000 forint lenne, szóval egyenlőre a képekre keresztet vethetek.
Közben közel egy hétig hajkurásztunk egy bentlakó egeret a lakásban, ami valószínüleg a pincebeázás (kilukadt a bojlerünk, amit ott tartottunk) és a nagy esők miatt menekülhetett be hozzánk és olyan fifikás volt, hogy az egérfogóból simán kiette a sajtot és csak az 5. napon sikerült elkepnnunk, de végre meg van!
Kata! Innen is szívből gratulálok Vincushoz! Remélem minden simán megy majd és hamarosan otthon lesztek! Olyan kiváncsi vagyok mit fog szólni hozzá Csenge, ha már ennyire várta!
A szülinaposoknak is sok boldogságot kívánok!
A nyaralósoknak meg jó pihenéást és esőmentes napokat!
Mi nagyon jól vagyunk! Máté már nagyfiú közel egy hónapja mérték utoljára, akkor volt 70cm és 8,6kg, azóta már biztosan több. Hál istennek lassan már ül, és így szivesebben marad el babaköcsiban, mert már a kengurúban nem bírom cipelni hosszútávon! Lassan 2 hónapja átalussza az éjszakát, pohárból issza a gyümilevet és négykézlábon hintáztatja magát, tud pisze-piszézni, szóval egy imádni való kis pasi!
Foga még nincs kint, de szerintem nem sokára az is meg lesz, mert rág ezerrel mindent és néha szegénykém nagyon fel tud sírni, ha valamire túlzottan ráharap pl. fogkefe, mert azzal szeret fürdeni.
Jiny! Gratula ez első egérke fogakhoz!
Süni! Miklóskának mielőbbi gyógyulást kívánok!
Remélhetőleg most már sűrűbben jelentkezem
.
Mindenkinek millió puszit küldök,
di_ti