Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Boszi és Simineni! Matinak a fülét, Dancsinak az orrmanduláját műtötték. Kicsit ma reggel még aggódtam, mert Dancsi nagyon-nagyon bágyadt volt, de szerencsére jobban van, sokat játszik.
Simineni! Köszi jól vagyok, bár 27-én sajna ismét műtötték a szemem. (Nem tudom, h irtam-e, ha igen bocsi mindenkitől.)

Köszi az érdeklődést, és h gondoltok majd ránk! Érezzétek jól magatokat! :)

Frissitettem a fiúk vonalzóját, remélem sikerült...

Puszi mindenkinek!
Vendég

Tirza: szerintem nem éri meg újonnan pihenőszéket venni, ahhoz túl drága (a tizenezer sajna reális ár...), mert legfeljebb 4-5 hónapig tudjátok használni: ha már elkezd hasizmozni a manó, nem marad meg benne. :lol: Próbálj meg használtan szerezni (teszvesz, vatera, babaszoba esetleg index), vagy kölcsönkérni.
rkata

Steiff!

Norbidnak is nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!
Kép

Tirza!

Osztom Rkata véleményét, szerintem is keress használtat! Ha nem olyan sürgős, lesz majd az őszi bababörze, ott is biztos találnál.

Kelimoni!

Akkor oké. Szerintem mi meg nem fogunk tudni elmenni, mert apa délelőttös, vasárnap meg családi ebéd! :lol:

Matiba!

Jobbulást nektek! :D

Ildiko! Mi van veletek? Úgy eltűntél! Csak egy kis helyzet jelentés erejéig gyere már! :D

Csajok, ti is kaptatok meghívót a babanetes talira? Esetleg van olyan köztetek, aki gondolkodik rajta, hogy elmegy?

kizsó

Sziasztok Lányok!

Drága Simineni!

Semmi gond! Jó volt dumcsizni, de négy gyerek mellett a legkevesebb, hogy nem telefonon társalgod át a délutánt! :D

Szülinaposoknak én is minden jót kívánok! Éjjenek sokáig az ünnepeltek!

Kép

Önző módon még egy képet feltennék Zitusról.
Bocsi, hogy mostanában ennyi fotóval jövök, de nincs itthon Apucink, pedig nekem egyszerűen meg kell osztanom ezeket a múlhatatlan pillanatokat! :)

Végül is persze semmi különös - csak egyszerűen elaludt...

Kép Alvó Angyalkám :-)

Jó éjt Mindenkinek!

KépKép
amneris

Drága Regi!
Első szülinapod alkalmából nagyon sok boldogságot kívánok!

Steiff Norbija!
Neked is nagyon boldog szülinapot kívánok!

Ildi!
Láttam, hogy kerestél, de nagyon későn értünk haza, már nem akartalak zavarni.

Matiba!
Jobbulást nektek! :-)

Amneris!
Annyira édes Zitus! Imádom az alvós képeket (is)! :-)

Kizsó!
Ma láttam én is, mi gondolkozunk rajta, persze akkor lenne az igazi, ha többen is mennénk!! :-)

A mai nap eseménye: Megvettük Lilikémnek az új babakocsit!! :-) Annyira szuper! :-) Persze, Marci rendesen felavatja majd, mire Lili birtokba vehetné... :-)

KépKép
KépKép
marci_anyu

Rayo, Reginek nagyon boldog szülinapot kívánok. :lol:
Kép

Steiff, Norbinak is boldog születésnapot kívánok. :lol:
Kép

Gilice, a lányoknak tényleg nem ízlett krumpli, ezt elég jól ki is mutatták. Örülök, hogy már jobban vannak. :lol:

Amneris, Zitus már olyan nagylány, és még mindig tüneményes. :lol:

Kelimoni, nagyon jó megoldást találtál a fürdőfotel helyett, nekem tetszik, és úgy látom Gergő baba is élvezi. :lol:

Idusa, nagyon édes a kislányod, sőt már nem is kislány igazi kis vagány csajszi. :lol:

Napsugi, Norisz hihetetlenül bájos, nekem is a kendős kép a kedvencem. :lol:

Diti, nagyon jók a képek, nagyon szeretem a babás képeket nézegetni. Légyszi szólj, ha teszel fel újat. :lol:

Matiba, hű ez nem semmi, egyszerre a két (illetve veled együtt három) műtét, nem irigyellek. Örülök, hogy már jobban vagytok, gyógyuljatok meg gyorsan. :lol:

Kizsó, én gondolkodom a babanetes talin, szívesen elmennénk. Jó lenne ha a többiek is jönnének és akkor újra találkozhatnánk. :lol:

Lányok, hat hétre kiköltözünk anyósomékhoz, mert szünet van a bölcsiben és csak így tudom megoldani. Ez azt jelenti, hogy nem lesz gépem. A munkahelyen tudlak olvasni benneteket, de írni nem nagyon. A freemail-t nem tudom olvasni, mert nálunk le van tiltva.

sziasztok
jó éjszakát

Kép
Kép
atan

Köszönjük szépen a szülinapi jókívánságokat!
Jól sikerült az ünneplés, a gyümölcstortát a három csimota egy szempillantás alatt eltüntette. Mi meg apával csak néztünk nagyokat.....
Megpróbálok az ünnepeltről pár képet felrakni.
Kép
Kép

Képzeljétek jövő héten nagyon nagy családos leszek, mert nálunk fog nyaralni a keresztfiam (aki amúgy Norbim vérszerinti bátyja)! Hát elég érdekes hét lesz az biztos.
steiff

Kicsi Norbi!

Így utólag, nagyon bolodg születésnapot Neked!!

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Elnézést Lányok!

Az egész topicon csak Zitus húzza a lóbőrt... :oops:

Pedig próbáltam kijavíttatni: még az esti hibás küldés után megkértem a szerkesztőt, hogy töröljön ki blőlünk néhányat. Úgy tűnik, nem sikerült neki sem...
Régebben mintha tudtuk volna szerkeszteni a hozzászólásainkat utólag is.
Nem tudjátok, ez a lehetőség most hol bujkál az oldalon?

Szép napot Mindenkinek!

KépKép
amneris

Sziasztok!

Olvaslak ám Titeket, arra még futja az időmből, energiámból, de nézzétek el nekem most légyszi, hogy nem vagyok túl aktív mostanában! :)

Jól vagyunk, mindhárom gyerkőc teljesen meggyógyult, Veronika is hízásnak indult, jó az étvágya és a kedve is. Nappal a kiságyát utálja, ordít benne, de minden más helyen teljesen jól elszundikál vagy elnézelődik. Éjszaka max. kétszer kel fel enni, de utána szépen alszik tovább, szóval tényleg nagyon aranyos, toleráns kisbaba :) Mához egy hétre már 1 hónapos lesz!!!

Vivien és Bálint nagyon édesek együtt, kivéve amikor veszekszenek, illetve amikor valami rosszban sántikálnak - ez utóbbi meglehetősen gyakran előfordul :) Múltkor arra próbáltam visszaemlékezni, hogy milyen volt, amikor még csak Vivien volt nekünk - hú, de unalmas lehetett :lol:

A háztartás vezetésével hadilábon (azon belül is csak egy lábon ;)) állok. Hogy ezt szemléltessem veletek, elmesélek egy jópofa történetet.

A héten teljesen váratlanul betoppant egy szomszéd falubeli család hozzánk, csak beugrottak megnézni minket. Iszonyú kosz uralkodott itthon, amikor beléptek, szabadkoztak, hogy jaj, ne nézzetek körül, még nem takarítottam, épp holnap akartam... :) Erre az anyuka nagggyon látványosan körülnéz, majd megkérdezi: "Egyikőtök anyukája sem tud eljönni segíteni?" :lol: :lol: :lol:

De azért éhen nem halunk, mindig van tiszta ruha, és a fenti esetből okulva legalább az előszobát igyekszem minden nap (na jó, de kétnaponta tutira :)) kitakarítani...

Voltunk gyógytornásznál is, csak úgy, önszorgalomból, Veronikát meg akartam mutatni, mert a gyógytornász néninket nagyon jó szakembernek tartom, sokat adok a véleményére, tudására. Mindent rendben talált, egyetlen egy pici "rendellenességet" vett észre, kislányom bal lábfeje befelé áll egy kicsit, ez állítólag méhen belüli tartás következménye, magától elmúlik, de azért mutatott egy-két masszírozási és tornáztatási technikát, amivel segíthetünk. Augusztus elején kell kontrollra visszamennünk.

Veronika papírjai körül volt egy kis huzavona, de már minden rendeződni látszik. Az történt ugyanis, hogy annak a városnak a gyámhivatal, ahonnan Veronikát hoztuk, úgy vélte, hogy nem jár nekünk sem születési anyakönyvi kivonat, sem TAJ kártya, sem lakcím kártya. Persze mi meg másképp véltük :) Nagy nehezen a TAJ kártyát elküldték a mihozzánk tartozó gyámhivatalnak (hogy miért nekik, ne kérdezzétek!), oda becaplattunk érte, a születési anyakönyvi kivonatot és a lakcímkártyát pedig néhány nappal később a mi címünkre postázták el (még nem kaptuk meg, de jövő hét elején meg kell érkeznie).

Röviden (végülis elég hosszú lett :)) ennyi történt velünk. Most itt van anyósom a hétvégén, ezért van egy kis időm, amit rettentően ki is használok 8) Ja, és kezdem magamat igazi olaszos Mammának érezni , olyan lárma, nyüzsi vesz körül és sokszor "csak" tésztát főzünk ebédre :wink:

Szülinaposainknak, Reginának és Norbinak minden jót kívánok és mindenkit puszilok, sokat gondolok Rátok és tényleg olvaslak Benneteket!!!!
ildi_ko

steiff: "nyaralni a keresztfiam (aki amúgy Norbim vérszerinti bátyja)! " :roll: Ez hogy alakult, hogy így alakult? :) Már, ha jól értem egyáltalán... :oops:

ildikó: Szerencse, hogy humorérzékből bőven mértek Neked! :lol: :lol:
Lakcímkártyát mi sem kaptunk anno, itt az okmányirodában, amikor át akartam Csenit jelenteni, de nem volt honnan :) , felvettek egy jegyzőkönyvet, hogy "elveszett", és kész, nem nagyon carakodtak vele. :) Amikor új TAJ kártyát csináltattam, olyan helyes volt a csajszi, mindenáron rá akart beszélni új TAJ számra, hogy tutira ne lehessen ránk lelni. :wink:
rkata

Sziasztok!

Először is a szülinaposoknak Boldog Születésnapot kívánok!

Kizsó, Atan mi szeretnénk elmenni a Babanetes talira, mivel közel van hozzánk! Jó alkalom lenne újra találkozni!

Ildi_kó kitartást kívánok! Nem irigyellek, mert néha egy gyerek mellett is fut a lakás...

Matiba remélem a gyerköcök már jól vannak!

Amneris mi is jártunk már így, de Zituskát mindig szívesen nézzük!

Kellemes hétvégét mindenkinek!
madri

Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni hozzátok. Néhányan közületek talán emlékeznek rám az indexes med-lomb topikról, mert azért vannak számomra ismerős nevek itt is. Mi is elindítottuk az örökbefogadási eljárást. És reméljük, hogy egy-két éven belül igazi családdá válhatunk végre.
fr.uzsi

Madri: Köszönöm szépen :)

Rkata: Na, nekünk meg Bálintnál alapból új TAJ számot adtak, pedig mi szerettük volna, ha marad a régi, de azt mondták, nem lehet :? Ki érti ezt???

Úgy érzem és ezt tapasztaltam is mindig, hogy pozitívan gondolkozva, jó humorérzékkel sokkal könnyebb "túlélni" sok mindent. Egyszer beszélgettünk a férjemmel, hogy mi a jobb, szívünkre-lelkünkre venni a dolgokat és megsértődni, vagy pedig nevetni egyet - mi ez utóbbit próbáljuk választani, ha csak lehet... Ennek egyik legjobb példája, hogy amikor megtudtuk, hogy lesz harmadik babánk, a szomszédasszony teljesen komolyan a szemembe nézett és ezt mondta: "Őszinte részvétem!" Egy pillanatra köpni-nyelni nem tudtam, majd visszanéztem a szemébe, ránevettem és ezt mondtam: "Ó, köszönöm a gratulációt és nagyon örülök, hogy velünk örültök!" Hát lányok, hogy lehetne ezt másképp? :P (Na jó, hát persze, hogy bennem van a tüske, de azért így mégis könnyebb.............)
ildi_ko

Ja, azt még el akartam mondani, hogy a szomszédasszonyomnak nem ez volt az első "kedves" beszólása, azért sem lepődtem meg túúúlságosan. Amikor megtudták, hogy várjuk Vivient, akkor pl. azért imádkoztak, hogy ne sikerüljön nekünk az örökbefogadás, merthogy mi túl fiatalok vagyunk, tapasztalatlanok (na mert az úgy megy ám, hogy ő tuti tapasztalt volt az első gyermekét várván, nem?) és nem való nekünk gyerek. De szerencsére nem ők döntenek az életünkről :):):)

fr.uzsi: Üdvözöllek közöttünk! Mi még nem ismerjük egymást, de majd most lesz rá alkalmunk :)
ildi_ko

Sziasztok!
Most mentek el a vendégek, teszek fel képeket, de aztán sajna pakolnom kell! :(
Majd még jövök és mesélek! Jól sikerült, nagyon hangulatos volt és a ceremónia végén még a "Boldog születésnapot" is elénekelték neki, a Halász Juditost! Puszi:

1.Apával és Bencével, az unokatesójával:

Kép

Keresztszülőkkel+Bence+Papa:

Kép

Tortával:

Kép

Kép
rayo

Norbinak nagyon boldog szülinapot!!!

Kép
rayo

Most jóóól elárasztalak képpel Benneteket :) Szerintem már tehetek fel ide is Veronikáról képeket, ugye?

Kép A két leányzó alszik

Kép Nővérkém kezében a legjobb :)

Kép Hármasban szép az élet

Kép Szeretjük egymást :)

Kép Vivien már ilyen ügyesen tud játszani!

Kép Kicsi Jedi lovagom

Kép Így sírnak a kicsi Jedi lovagok :)

Kép ...és így tanulnak pisilni ;)

Kép Ha ezt a képet Marci_anyu meglátja..... (Marci pólója van Bálinton, jujjjjj)

Kép Kicsi Gyöngyöm nézelődik

Kép Na még egyet Veronikából :)
ildi_ko

HAHÓÓÓÓÓ!!

Megint mennyi kép! Tündériek a gyerekek. A képek nézegetésével rendesen eltudom tölteni az időt. :)

Ildikó: Veronika mintha Rád hasonlítana. :)

Én is teszek fel két képet. :)

Apa és fia, na ki a barnább? :D
Kép

Kicsi szurtos reggeli csokis tejpép után :D
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Kelimoni, ezt a ki a barnábbat mi is játszuk, még Boldi a nyerő, de már ostromolják a helyét.

Én is mindig örülök a képesőnek, olyan aranyosak a csöppkék, és olyan jó látni a fejlődésüket:)

Ildikó! Vivien már nagyon sokat tud neked segíteni, nem? Ez az önbizalmát is biztosan növelni fogja:)
Az olaszos család nálunk is él, háromból egy mindig mamizik, és megpróbál túlordítani kettőt.

Rayo, nem is tudtam, hogy a névadó még megy, gyerekkoromban táncoltunk névadón utoljára:) A polgármesteri hivatalban tartják?

Steiff, bírom a viszonyaitokat:) A vsz tesók foglalkoznak már e ténnyel, vagy Norbi ehhez még kicsi?
Jöttök Bánkra?

További jó hétvégét mindenkinek, ma kiültünk grillezni, és máris zuhog az eső....
szuperboszi

Fruzsi!
Végre!!!!! Hurrrráááá!!! :-) Priviben is beszélhetnénk vmikor! :-) Úgy örülök, hogy végre rászántátok magatokat, nemhiába kampányolok már 2 éve vagy több is??!! :-)

Ildi!
Tündéri jók a képek! Hát, a póló miatt még számolunk! :-) Szomszédasszonnyal kapcsolatos véleményem már ismered... :-)
Most láttam, hogy kerestél, de nemrég mentek el a vendégek, már nem zavarognék. Talán holnap végre összejön. :-)
Ja, a pisi, nem mondod, hogy sikerült, mindjárt sárgulok!! :-) Nekünk még csak a szőnyegre megy, de az nagyon! :-)

Madri!
Mi is lehet, hogy megyünk, jó lenne látni titeket! :-)

Rayo!
Gyönyörű a lányod a szülinapi ruciban! :-)

Kelimoni!
Szerinetem Apa meló helyett stikában napozni jár! Nem? :-) Az a body Gergőn haláli! :-) És azok a sonkák!!! :-)

Tirza!
Köszönöm! :-) Hova és mennyit?

KépKép
KépKép
marci_anyu

Sziasztok!

Mennyi kép :D !

Ildi_kó csodálatosak a gyerekeid! Olyan jó együtt látni a testvéreket, ahogy Veronikát ölelgetik :) !

KeliMóni Gergő baba tiszta apja! Még a gödröcskék is ott vannak, mint Apának!

Rayo Regi baba napról napra szebb!

Marci_anyu jó lenne találkozni!

Moncsi3 Csabikának Boldog Névnapot! Első névnapját tartottátok csütörtökön pici fiadnak!

Magunkról annyit, hogy letettem a fiamat aludni és reggelig alszik :D ! Olyan jó végigaludni az éjszakákat! Igaz reggel 5 és 6 között kéri a reggelit, de visszaalszik 9-ig! :D Tessék irigykedni :wink: ! Napközben már nem ilyen mintagyerek, délelőtt egy embert teljesen lefoglal, délután sikerül pár órát aludnia. Remélem, hogy jövő héten teljesen lezárul az öf. jogi oldala és akkor teljes a boldogság. Ildi_kó nekünk a tb-nél azt mondták, hogy nem kapunk új TAJ számot, a régi marad, csak a nevet változtatják meg.

Ggabszi mi van veletek? Régen jelentkeztél :roll: Balázzsal és Zsófikával mi újság?

Szép estét mindenkinek!
madri

Hát akkor én is teszek fel képeket gyönyörű, kicsi fiamról.. :-)

Kép

Kép

Kép

KépKép
KépKép
marci_anyu

Marcianyu! :D
Igen már gondoltam, hogy hívlak, de aztán úgy döntöttem, itt leplek meg. Még az elején vagyunk, de elég rugalmas az ügyintézőnk szerencsére. :)

Nagyon gyönyörűek a csemeték mind! Csak gratulálni tudok mindegyikőtöknek! :)
fr.uzsi

Rkata!

Igen jól érted! Az úgy volt , hogy anno az indexes topicon megismertem egy nagyon szimpi topiclakót , akivel aztán mikor Biát látogattuk személyesen is sikerült találkozni. Hamar barátság alakult ki a két család között és velünk örültek mikor kiderült, hogy Norbi hozzánk kerülhet . Nekik öt gyermekük van : örökbefogadott, nevelt és vérszerinti vegyesen és az egyik nevelt fiuk Norbi most 9 éves bátjya. A nevelőanyuka vetette fel, hogy mi lenne ha ők lennének Norbi keresztszülei, mi meg a bátyókáé. Nagyon örültünk az ötletnek, hiszen így a két fiú megmaradhat egymásnak, ha már a többi tesótól külön nevelkednek ( amúgy 12-en vannak testvérek).

Szuperboszi!

Persze Máté a bátyóka tudja hiszen ő már nagyfiú , de Norbinak még nem mondtuk, mivel neki még csak egy éve van igazi családja és csak megzavarnánk egy plusz tesó elméletével. Nagyon sok mindenben hasonlítanak egymásra, néha tényleg olyan mintha Mátét látnám a fiamban. Úgy gondolom ráérünk még a vsz és nem vérszerinti testvérek kérdését kielemezni, már csak azért is mert Biának is van 3 fiú tesója itt-ott.

Szombaton megyünk Bánkra, de csak egy napra, mert már elígérkeztünk egy ismerős családhoz a közelben, így a hétvége többi részét náluk töltjük majd.
steiff

Hú Steiff! A leirásod alapján azt hiszem, rájöttem, hogy kiről, kikről mesélsz, és talán nem tévednek a gondolataim. Természetesen ide nem irom le kikre gondolok. Ha igazak a sejtéseim, akkor én ezt nem is tudtam... Igaz, kell nekem mindent tudni? :) Nem. Jó ez igy nagyon a gyerekeknek!

Szép álmokat! Ne lepődjetek meg, mikor irok, nem tudok aludni

Fruzsi! Üdv Neked itt szeretettel! Irj magatokról. Rég hallottam felőled.
Vendég

Steiff! Bocsánat, ha mégis tévednék. Akárhogy is van, tüneményesek a gyerekek, és mindegyik szerető családba került, és ez a legfontosabb! :)

Egyébként gyönyörű a torta! Te készitetted!

Rayo! Nagyon tündéri Regi a ruciban! Gratula az egész családnak!

Ildikó! Annyira, de annyira édesek a gyerekeitek!

Marcianyu! Úgy megölelgetném csupamosoly Marcit! :)

KeliMoni! Gergő annyira hasonlit az apukájára! Zabálnivaló abban a piros bodyban! :)

Mostmár megyek, hátha aludni is tudok, aztán meg győzzek reggel kelni..... brrrr
Vendég

Matiba!

Igen jól gondolod ők azok! Igazi jó emberek.
A tortát en csináltam, bár azon gondolkodtam rögtön kettővel kell majd legközelebb kezdeni, ha mi is akarunk enni belőle apával.
steiff

Sziasztok!
Emlekeztek meg rank??
Kizsó Fogaszat apanak hogy sikerult?Na ezek a kepek furdoszobas es a tobbi!!Nagyon jo otlet hogy mi is talizunk a babanetes ossze röfenesen!!!!!!
Rkata Joghurtos torta dejol hangzik!Rovid hajal is tiszta nocis!Jo olvasni a tapasztalatokat mert sokat segitettek.(mit vegyek meg es mitt ne)
móncsi+3

Sziasztok Lányok!
No, kicsit megkésve:
Gyermekecskék gyönyörűek, nem vitás! Gratula Mindenkinek, csak úgy is, és az alkalmakból is külön-külön!
Lili lányunk nagy vagány, már jön-megy és mindent felforgat!
Most itt tartunk, de a "szerről való lejövést" nem komolyan gondoltam.... A kép miatt írtam mert olyan, mint 1 rossz narkós ezen a képen!
Tudom, hogy még kell neki a tápi, de már annyira keveset eszik belőle, csak elalvás előtt (akkor tényleg csak azt hajlandó és remeg érte) és reggel, mikor felébred, akkor egy kicsit. Nem iszunk meg 600 ml-t, de nem is akarom mert Lilinek -finoman szólva vannak tartalékai-, tehát nem létkérdés az a kis szénhidrát.
Különben már úgy eszik mint egy felnőtt, + a 10órai és az uzsi.
Különben annyira édi és barátkozós, és olyan nyugis kis baby, hogy minden percben hálát adunk annak aki ezt lehetővé tette a számunkra! Most sírdogálok, hogy milyen hamar elrohant ez az idő, pedig nem gondoltam volna! SAJNOS!!!!!
Szóval most már mi is beállunk a családos parkolóba -teljes jogon- és nem kapok folyton gyomorgörcsöt az IKEÁ-ban a sok terhes kismama között!
Befejezem, tsók Nektek, boldogságos nyarat mindenkinek és sok-sok pihenést:
Lili, Idusa, Zoli
idusamoja

Sziasztok!

A szülinaposoknak utólag is sok boldogságot!

Olyan jó nézegetni a képeket, hogy fejlődnek a lurkók és mind milyen gyönyörű!!!!!

Annyira szaladnak a napok, a lányok mindjárt fél évesek, pedig mintha tegnap lett volna, mikor Gabika hívott a jó hírrel!!!!!

Bemutatom nektek a legújabb szerzeményünket, egy gyerek-függő, a lányok imádják, nagyon édesek, ahogy rugóznak!
Kép
Kép

A babanetes találkozó mikor és hol lesz?

Puszi mindenkinek!

KépKép
gilice

Na és a következő topictali mikor lesz? Mert ugye lesz!!!!??????
steiff

Sziasztok!
Szóval a névadóról:
Már előtte 1hónappal alig volt hely, mert nálunk nagyon felkapott dolog! Mi 9-re kaptunk időpontot, és sikerült pontosan érkeznünk. Csak 11-en voltunk, nagyon családias légkörben folyt a ceremónia. Volt vers, ének és amin nagyon meglepődtem, bár így utólag belegondolva, logikus, esküt kellett tenni nekünk is és a névadó szülőknek is! Még most is nevetnem kell, mert alig birtuk megjegyezni olyan nyakatekert mondatok voltak! Aztán alá kellett írni, ugyanúgy, mint a házasságkötésnél és kaptunk egy emléklapot! Majd Tamás segítségével Regi adott a keresztanyukájának és nekem egy-egy szál rózsát, gyönyörűen díszítve.Nagyon szép, igényes volt az egész. A városháza nagytermében, virággal; pezsgőt is ittunk a végén és persze köszöntötték szülinapján egy dallal is! Regi elég jól viselte!

Kép

Kép
rayo

Sziasztok!

Ildikó: Rosszmájú szomszédokkal nem kell törődni. :)
Nálunk is van néha olyan felfordulás. :oops:
Persze, ilyenkor jön a védőnő....:( Még jó, hogy a 10-en lakunk és mire felér... :D

Rayo: Olyan jó ötlet ez a névadó. Már olyan sokat rágódtunk a keresztelőn. Talán jobb lenne, ha Gergő nagykorában keresztelkedne meg, Ő dönthetne. Na, ez még nem lejátszott meccs. :)

Gilice: Édesek a csajok, a krumplis képek nagyon bejöttek. :D Nekünk is van ilyen, sütőtökkel. :)
Kép

Aranyos a hinta, főleg, ha élvezik. :)

Idusa: Az én fiam sem eszi/issza meg a tápit. Már ezer féle módon próbálkoztam. :(
Raktam bele tejpépet, megcsináltam karamellásan, hidegen, melegen, macis kávéval, most éppen Hipp babakekszet morzsoltam bele.
A végeredmény: reggel kb 30-50, este olyan 100, 3-szorra. :(
Ez a száz kb 2 napja van, addig este is nagyon kevés tápit ivott Gergő.
Te mikor fogod a tejet elkezdeni? Szerettem volna várni legalább másfél éves koráig, de ha így haladunk, kénytelen vagyok ezt előrébb hozni.

Kizsó: Milyen napod volt, ma vasárnap? :wink:
A barátnőmék elmentek az Állatkerti napra. Azt mondta, hogy jó volt, de írtózatos tömegben kellett létezniük.
Elhozta nekünk a Liberós sapit. :) Sapkamániás anya nagy örömére. :D
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Gilice! Nagyon édesek a csajok és tényleg hihetetlen, hogy rohan az idő, hiszen még csak most születtek!! :-) :-)

Kelimoni! Szupi ez az új satyi is! Mennyi van már? Lilinek 5 és még meg sem született.. :-) Marci nem nagy sapkás, egy baseballsapkát megvetetett a nyár elején, azt hajlandó csak felvenni, imádom rajta! :-)

Ma valami hihetetlen napunk volt.. :-( Marcit assszzzem megszállta a kisördög! :-) Szerintetek egy nap alatt (az alvást kivéve) hányszor lehet azt elmondani hisztis hangon(!), hogy: Apa, odaadod a szemüdeded? Anya, odaadod a szemüdeded?

Délelőtt elmentünk megvenni a hordozót is Lilinek, Marci akkor kezdte... Út közben beugrottunk a Kenguruba, hogy vegyünk neki egy sajátot, mert éreztük, hogy nem lesz könnyű napunk. :-) Az egyik eladó tartotta Marcit, a másik a tükröt (!) és mi rohangáltunk a szemüvegekért. :-) Marci pedig lazán: Ez nem kell! Ez nem tetszik! :-) Aztán kiválasztott egy óriásit, arról lebeszéltük (nem volt könnyű), utána egy citromsárgát(!), arról is és maradt ez:

Kép

Délután nem akart aludni, közös erővel tudtuk 3 után legyűrni és utána kezdődött előről: Apa, odaadod a szemüdeded? Anya, odaadod a szemüdeded? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Hiába mondtuk, hogy a lakásban nem kell napszemüveg, minden hiába. :-) Semmivel nem lehetett elterelni a figyelmét.. pedig mindent megpróbáltunk. :-)

Megyek, kipihenem a mai napot! :-)

KépKép
KépKép
marci_anyu

Móncsi+3: ez tavalyi kép ám, azért ilyen rövid a haja Csengének. :lol: :lol: Idén még nem ültünk szülinapot, majd a hétvégén (amúgy 18-án lesz). Hős vagyok, mert megálltam, hogy ne adjam neki oda az ajándékát, pedig már április óta megvan. :lol:

Marci_anyu: ezek a gyerkőcök tudnak vmit, Csenge ugyanígy feszített: cumi + napszemüveg (persze fordítva feltéve). :lol: :lol:
A sapkát sajnos én sem tudom a fején tartani. :cry:
Az ilyen "nehéz" napokat egy pohár borral kell leöblíteni. :lol:
rkata

Rkata! Akkor én egy kicsit korai voltam, már 7.-én felköszöntöttem Csengét! :lol:

Kép
vivi1

Jiny nagyon megértelek a kép miatt nagyon szepek vagytok rajta es a szemetek!!!!!!Most nezem a kozos képeket Gergőről a kedvenc képed igazan nagyon édes és azok a godrok az arcan!!!!!!Na de DÓRI se semmi!!!!!!A kis karja es combikaja enni valo!
Ancsur Már nagyon várom a ti nagy napotokat nagyon de nagyon megerdemlitek es mindig nagy szeretetttel gondolok rad.Jo a gondolat pozitiv teszt!
Steiff nem semmi amit olvasok hogy milyenek az emberek marmint ertem a kedves szihologust es a hozza allasat!Inyenc lesz a lurko !A pocijaba is kerult vagy csak kivurol?Nagyon hazias! Hasznald ki!
A fakanalas maci etetes nagyon bejon meg nekem is
NORBINAK BOLDOG SZULINAPOT!!!!!!!!!Gondolom nem csak neztetek nagyokat hanem nyeltetek is!
Matiba nagyon sajnalom a te kis bator fiadat kerlek nyomj a homlokara egy nagy puszikat a nevemben!!!Na de Dancsi se maradjon ki a puszibol!Na es Boldog Szulinapot!Nemsemmi hogy tudtal egyszere mind kett gyerekel lenni es meg a te muteted is????!!!!!!!Milyen volt a vasarnapod a keves alvas miatt?
móncsi+3

vivi1: Ó, azt el is felejtettem megköszönni! :oops: 8 hónappal a jeles nap előtt és után érvényes minden gratuláció! :lol: :lol: Szóval köszönjük!

Tegnap a kisasszony megtanult szívószállal inni (igazából nagy tanulásról nem beszélhetünk, bedugta a pohárba, mondtam neki, hogy szívjad, és szívta :lol: ), éjjel felébredt vízért, adtam neki, erre aszongya: szívószál. :) És halálosan megsértődött, hogy nem voltam hajlandó szívószálat adni neki, jó öt percig hisztizett - aztán bealudt. Asszem ezt meg kell beszélnünk, ha felébredt. :lol:
rkata

Nem tüntem el, csak ilyen melegben sokat vagyok a Dunakanyarban, ott nincs számítógép, viszont van kert, hinta, mászóka , homokozó, Duna... nem mintha Zsófinak ez irtó fontos volna, de a maminak és Balázsnak már kicsit fontosabb. :lol:

Papírokról: Madri csak irigykedek, én papírfrász nevű betegségben szenvedek, így csak a MÁK-kal küzdöttem meg, de jelentem sikerült!!!! Igaz, mégegyszer kell menni, névváltozás miatt...szuper lesz! Amikor húztam sorszámot és megláttam, hogy várakozók száma:24, azt hittem menten elájulok...közben meg hiányzott Zsófi azzal az édes kis gombszemével. De minden rosszban van valami jó, addig egy EGÉSZ!újságot kiolvastam. :lol: Szuper volt...
Az öf. lezárása is várat magára, a hölgy uganis elment szabadságra két hete, és elegánsan elintézte: ezen a héten a szabadság előtt ez már nem fér bele az idejébe, majd tizedike után. Amikor protestálni próbáltam, azt mondta: nem értem , ugyanolyan jogok illetik meg, mint gyámot! Hát, sajnálom, hogy ez a munkája és nem érti!!! :cry: Utálom a receptekre ráírni azt a nevet, aki nem is Ő! Értitek ezt?
(Képzeljétek, még sírtam is...pedig nem vagyok egy sírós fajta!)
Trraaaaa, viszont ma eljött a zaklatás napja: már hívom is az ügyintézőt!!!És nem hagyom magam!!

Zsófi tegnap nagyon kifáradt, túl sok volt a zsongás és nagyon meleg volt, így este volt egy kis hiszti...annyira édesek, amikor elkeserednek. Anyukám ilyenkor mindig azt kérdezte: mi van, nem jutott dinnyeföld? Hát, én is megkérdeztem Zsófit... nem örült! :lol:
Balázs is nagyon elfáradt, mindenre azt mondta (bármit kértem) egész este, hogy : NEM, mint egy hároméves kicsi.

Próbálom vázolni a tegnap esténket, csak lássátok, rózsaszín idill , bájosan mosolygó szülők...ezek voltunk mi! ( Csak vicc!)
A valóság: egy , aki torkaszakadtában ordít, kettő, aki juszt is dacoskodik, három, aki mindenkit túlkiabálva próbál utasításokat adni kettőnek és négynek, közben lassan úgy érzi, talán apácának kellett volna mennie, négy, aki fél kézzel fürdet, félszemmel meccset próbál nézni ( mert ugye, hallani, nem hallja!),... még jó, hogy itt vége a felsorolásnak... :lol: Szóval az olasz család érzés nálunk is bejátszott!
Aztán minden jóra fordult, egy elaludt-nyugtatgatás és babusgatás után, kettő mégiscsak megfürdött és hagyta a szúnyogcsípéseit bekenni, sőt vacsorázott is, négy összecsapott egy laza nyári salátát, leöblítette egy kis veressel és nézte a meccset... és ezenközben három mit csinált? Na, ez az, ami már nem fér bele ebbe a történetbe!! :lol:

Amneris, nem baj, ha hortyogóZitusok töltik meg a netet! Nagyon édes....

Ildikó, látom, nálatok is zajlik az élet! Örülök, hogy írtál... és a humorod a régi!!! :lol:

Marcianyu, csak nem .... végre???? És melyik babakocsi lett a nyerő?

Keli, azonnal számold meg a sapkákat!!!És az a poén, hogy Gergőnek mind jól áll!

Várakozókank jó tanács: nyaralni, mozizni, vacsizni, bulizni!! Majd meglátjátok, miért mondom! :wink:

A tegnapi nap hozadéka: mindketten ( egy +kettő) alszik!
ggabszi

Hahóóóóóóóóóóóóóó!

Jelentem: nyári sapi megszámolva :D 11 :D
A téliek el vannak csomagolva és már ajándékoztam is belőle. Abból nem volt csak 5-6 db, átmenetiből vagy 3-4. :)

És, ha jön a tél......:D :D :D

KépKép
KépKép
kelimoni

Édes,Drága, jó Anyucikám!

A Jó Istenke tartson meg nekünk még sokáig, És legalább még ennyi évet kívánunk neked!!!

Kép Kép

kizsó

Sziasztok!

Megvivtam a csatát az OEP-pel és sikerült! Immáron folyamatosan fogom kapni a tgyást (kiváncsi leszek) :P Igazán nem értem, mivel pest megyében bőven van öf esetük, kukackodni pedig nagyon tudnak.

Ggabszi jó tanács, az oep-hez csak a végső öf határozattal és az új anyakönyvvel menjél. Nem kívánom senkinek az ottani ügyintézőket. Még szerencse, hogy végigbogarásztam a törvényeket és mellékeltem a paragrafusokat, különben...

Moncsi3 de jó, hogy jelentkeztél!!! Mi van veletek? Csabikáról mesélnél valamit?

Nikinozsó Boldog Születésnapot!

KeliMóni mi csatákat vívunk a sapekokkal, mert Dávid fejecskéjére mindegyik nagy :wink: A kis méretek pedig kicsik :D

Marci_anyu Marci jól mutat a napszeművegben! Lilike mikor érkezik? Kész van már a kuckója?

Gilice az ikrek tüneményesek!
madri

Sziasztok!

Nikinozsó!
Kívánunk nagyon sok boldog születésnapot!!!!

Kép

Kelimoni!
Nagyon jók a sapkák! És persze a képek! Anyunak megmutattam azt, amin apukájával van Gergő! Azt mondta, hogy a bodyn lévő felirat igaz!!!

Ggabszi!
Kitartás! De azért jót nevettem a történeteden!:) :D (bocsi!!)

Gilice!
Az ikrek nagyon cukik ebben a hintában! És a kutyus ilyenkor hol van? Nem nyalogatja körbe őket? :D

Ildikó!
Csodaszép családod van és olyan boldogok a gyerekek!

Mennem kell Regihez, bocsi, akinek nem írtam, de mindnekivel együtt örülök és együtt sírok :D :cry:

Puszi

Kép
rayo

Kedves Nikinozsó!

Nagyon boldog születésnapot kívánunk mi is!!!

Csenge, Kata és Tamás
rkata

Upsz, a virág lemaradt. :oops:

Kép
rkata

Nikinozso!
Nagyon boldog születésnapot kívánunk:):):)
szuperboszi

Kedves Gabika!
Boldog születésnapot kívánunk!
Kelimoni és családja
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Kedves Gabika! Nagyon boldog születésnapot kívánunk!
Gulyásék
Kép

Kép
vivi1

Nikinozso!

Nagyon boldog szülinapot! :lol:

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 816.84.jpg[/img]

László Timi és Imi
latimi

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X