Sziasztok!
Edith, tenyleg nehez dontes, hogy bemenjen-e latogatoba Kriszta. Bar lehet, hogy megis jobb, ha nem megy, mert neked is meg neki is meg nehezebb lenne az elvalas. A picit meg nem is biztos, hogy lathana. Nem tudom, hogy nalatok mi a szabaly, de abban a korhazban, ahol en szultem, csak ablakon keresztul mutattak meg a babakat latogatoknak a fertozesek elkerulese vegett.
Cs-ne Kati, nekem is a 3. kep tetszik a legjobban, azon annyira edes. Mar a multkor is elfelejtettem irni, hogy nekunk is van skype-unk: helgavoz neven talaltok meg. Nem biztos, hogy meghallom a csorgest, mivel csak a headset-en keresztul csorog, de azert probalhattok hivni, ha be vagyok jelentkezve.
Elin, sajnalom, hogy nem lett jo a kabat Lilcsire. En nagyon nem vagyok kepben az otthoni meretezessel, mivel itt ugy van a ruhakon, hogy 0-3 honapig, 3-6, 6-9, 9-12,12-18, 18-24. Raadasul, ha elmesz tanacsadasra, csak testsulyt mernek, testhosszat nem. 1 honapja, amikor Magyarorszagon voltunk, akkor elmentem Lollival tanacsadasra es ott lemertek, ugyhogy tudom, hogy akkor 65 centi volt, persze azota mar biztosan nott. Itt nem is jarok tanacsadasra, mert barmit kerdezek, nem tudnak ra felelni es csak testsulyt mernek, azt meg itthon is meg tudom tenni, mivel van babamerlegunk. Ha valamiben nem vagyok biztos, ti tobbet tudtok segiteni, mint a nagytudasu angol vedonok.
Kepzeljetek, tegnap este nem akart aludni Lolli. Elaludt, aztan 1 ora mulva felebredt, aztan megint elaludt fel orara, utana ismet felebredt! Viszont nem sirt egyaltalan, csak magyarazott, meg "enekelgetett", ugyhogy elszorakoztatta magat.
Debreczeni Andirol es az amerikai Andirol van hiretek? Meg mindig nem tudtalak visszaolvasni benneteket, ugyhogy nem tudom, hogy jelentkeztek-e mostanaban. Ahogy atfutottam az oldalakat, Beucitol es Bettytol se lattam hozzaszolast.
Ja, meg lattam, hogy tobben is uj kocsival buszkelkedhetnek.
Gratulalok a buszke tulajdonosoknak.
Puszi mindenkinek:
Olive es Lolli