Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nagyon szépek, szebbnél szebbek a gyerkőcök!

Remélem Kriszta szeme hamar helyre jön. Saokat nem olvastam, csak azt akarom mondani, hogy jobb is hogy maradtunk a fenekünkön, mert nagyon durva idő van. Legalábbis itt. 9 fok, eső, meg szél.

Norbi reggel megnézte a kocsit, "bebikázta", és megy. na ! Murphy! Az aksi merült le. De lehet, hogy tudom ki a ludasmatyi. Tomit beültettem a a kormányhoz, amíg pakoltam ki a cuccot, nagyon tetszett neki, hogy tekergette a kormányt, meg piszkálta az ablaktörlő kapcsolóját. Asszem valamit nem állítottam vissza...

Rita & Tomi
Kép
ritike

Rita: :lol: :lol: :lol: :lol: Bár Norbinak ez biztos nem volt ilyen vicces! :wink:
Hű, 9 fok?????? Nem semmi, itt még nincs ilyen hideg, ma a benti ruhájára (hosszú ujjú body, hosszú nadrág) csak a kapucnis dzsekit adtam fel, úgy mentünk a gyógyszertárba. Még nem volna jó, ha igazi ősz állna be!

Demeter Kati! Nagyon örülök, hogy benéztél! Az utóbbi időben sokat gondoltam rátok, vajon hogy vagytok, és szándékoztam mailt írni, csak tudod... :oops: Nem voltál valami bőbeszédű! :P Köszönöm a dicséreteket magam és Kriszta nevében is! :D De mesélj magatokról is! Végül nem írtad meg, hoyg mi lett a kórházi bentlétnek, szűrővizsgálatnak az eredménye, nem írtad, hoyg fogtok-e babázni hamarosan. Szóval, amikor még így csendben kell lenned, bármikor írj, mégha csak két sort is magatokról.
Mostanában annyi mindenki eltűnt! :(

Bettyék, tudom, költöznek, Sudiék kirándultak, Etterkéék is még szokják az új környezetet. Mölli "évek" óta nem írt, Berta Eszter is már szinte egy éve nem jelentkezett, szóval, a "régiek" ki-kimaradoznak! :( Az viszont jó, hoyg vannak újak, és tartják a frontot! :)

Lányok, írjatok! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Andi!

Pest mellet lakunk egy kisvárosban. Nem olyan jó mint egy normális város, de legalább csöndes.

Beuci!
Nemsokára teszek fel magamról is képet, csak butítani kell, azt meg nem szeretek.

Edith!
Ne ilyedj meg! Ilyen balesetek gyakran előfordulnak, Reginának is volt duzzadt az egyik szeme. A Ca jó allergiára, és csípésre, ha ezek okozták, akkor hamar elmúlik majd. Ha váladékozni fog, akkor szerintem, huzat vagy árpa, erre ad a dr-nő cseppet. Ha viszont horzsolás( nekünk ez volt), akkor kenőccsel kenegesd. Csak vigyázz, hogy a szemébe ne kerüljön. Majd írd meg, hogy mit mondott a dr-nő.

Bogyó!

Szerintem nekünk is jó a jővő hét péntek. Még nem terveztünk semmit, úgyhogy, nem látom akadályát.
Budán az Aquinkum-nál is van egy ingyenes játszóház, csak nem tudom pontosan, hogy hol.

szirwen1

Szilvi, köszi a nyugtatást. NAgyon úgy néz ki, hoyg csípés, mert a duzzanat szélén felfedeztem egy sötétebb pontot, ami olyan szúrásféleségnek néz ki. Most alszik, kíváncsi vagyok, hoyg fog kinézni a szeme felkelés után. A horzsolás kizárt, mert semmi jel nem mutat arra.
Ne haragudj, még nem reagáltam Regi fotóira (és mások írására sem igazán :roll: :oops: ) pedig már megállapítottam, hoyg gyönyörű kislány, és valóban, mintha hasonlítana valamennyire Krisztához. :) Múltkor te hívtad fel erre a figyelmemet.
Tökjó a karácsonyos vonalzód, bár most még olyan távolinak tűnik... Pedig, mindjárt itt is van. :roll: :wink:

Lányok, én találtam egy linket, ahol egy csomó játszóházat lehet találni, szerintem nézzetek bele, és hátha sikerül találni egy olyat, ahol kellemesen el lehet tölteni az időt a kinti időjárástól függetlenül. mert azért szerintem most már mindinkább arra is kell számítani, hoyg eső, netán hideg lesz, és akkor mindenképpen jobb fedél alatt lenni. http://www.eszbonto.hu/linkek.php?linkalkat=8161

Most megyek, még vasalok egy kcisit amíg Kriszta felkel.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Apusom maszekolni van és nem jön haza csak pénteken vagy szombaton igy van időm kicsit a gép elé ülni.
Edit!Szegény lánykád sajnálom ,mert tudom miylen rossz nézni,hogy szenved a lányod,a Mira szinte minden nap csinál valamit magával,a talpáról a bőr már leégett nyáron a vaslemezen,méhecske megcsipte,orra összetört,keze-lába csupa var volt,a szájából egy időbe mindig ömlött a vér valamit a szályába vett és amig nem volt sirás addig erőltette a szájába be,és mikor elesett vele akkor megvolt a baj.Én már immunis vagyok a kisebb balesetekre egy kis vér az semmi,egyedül a aslemez az nagyon komoly volt 4 napig nyaltam a seggét amit nem szolktam.
Szóval mi mindezelet eltekintve jól vagyunk és szépen növögetünk,majd teszek fel képeket is.
A szövettanom eredménye nem jó:-(Ezért nem is irtam meg nektek.Nem szeretem magam sajnáltatni.
Negyedévente ellenőriznek és ennyi,ha rosszabbodik akkor kipakolnak.Jah és azt mondta a doki ha babát akarunk akkor kb 3 évem van rá.
És jön a jó hir 7 hetes kismama vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Ugyhogy nem sokkal előztél meg csak annyival amennyivel a Kriszta is korábban jött:-)
Innentől már nem érdekel ha utána kipakolnak több babát nem akarok.
Szóval eggyütt növesszük megint a pocakunkat.:-)

Olvasgatom,hogy találkozókat szervezgettek,nagyon jó dolognak találom,sajnálom,hogy én elég messze vagyok tőletek,igy nem vállalom be hogy felutazzam a Mirával én meg mindig hányingerrel szenvedek.Hát ez van,pedig jópárótokra személyesen is nagyon kiváncsi lennék.
Olyan jó olvasni,hogy még sok ismerős itt van és ha bekukkantok hozzátok akkor olvashatom kivel mi történt mostanában.
Illetve a gyerekeket nyomon lehet követni a fejlődésükben.

Szép időt kivánok nektek a jövőhétre!
Puszi

Kati , Mira,Iza babaKép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
kati28

szirwen1!Gratula a szép kislányodhoz,jó kis kunkori haja van és azok a fogak a szép mosolya mögött.
Kis szöszi lányok vannak itt,Mirám is egyre szöszibb.
A fiuk meg barnák,legalábbis többségük.

Rita!
Nézegettem a nyaralós képeiteket,nemtudom válaszoltam-e vagy sem,de ha nem akkor most megteszem,köszönöm a képeket,nagyon nagy a fiad.Ő is szép kis barna nagyfiu.:-)
Az almaevős tetszett nagyon és a csónakos a kalappal,beszarás.
Nekünk is vannak valahol nyaralási képeink majd küldök belőle.

megyek aludni
Puszi

Kati , Mira,Iza babaKép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
kati28

Jó reggelt!

Kati, ez aztán az óriási hír! CSodálatosssssssssss!!! Gratulálok a babucihoz! :D :D :D Akkor tényleg ismét egyszerre pocakosodunk! :) NAgyon sok egészséget, problémamentes várandósságot kívánok! :)
Az már szomorúbb hír, hogy a szövettani eredményeid nem lettek jók, sőt szerveltávolításra is sor kerülhet, de bízom abban, hoyg ennek még nem jött el és nem is jön el egyhamar az ideje. Addig is élvezd ki a pocakosságod minden pillanatát! Elmúlnak egyszer a rosszullétek is, és ezúttal hátha nem kell diétáznod! :)
Gyere, most már feltétlenül jönnöd kell közénk minél gyakrabban! Biztos neked is jobb lesz, ha mindennapi gond-bajaidat megoszthatod felnőttekkel, főleg, amikor a párod sincs otthon. :roll: :)
Mirácska is biztos hatalmasat nőtt szülinapja óta (akkor láttunk képeket utoljára) és bizos nagyon édes, nagyon huncut csajszi lett! :wink: Várjuk róla a képeket! :)

Ami minket illet, sajnos, egyelőre nem tudom, milyennek nevezzem a híreimet.
Krisztának a szeme még csúnyább lett (duzzadtabb, pirosabb) tegnap mire felkelt, nemsokára megjött IStván, ebédeltünk, és felhívtam újra a doktornőt, hoyg mondjam el, mi a helyzet. Azt tanácsolta, hoyg inkább vigyük el a szemészeti sürgősségre, mert jobb, ha szakdoki látja. Nos, el is vittük, a "szakdoki" viszont annyit csinált, hoyg ránézett. Az asszisztense szólt neki, hoyg igen, ott a csípés, né, látszik. A doki még elmondta, hoyg mit írjon fel az asszisztens, de persze, az már meg is írta a receptet, úgyhogy szerintem jóvel felkészültebb volt, mint az orvos. Legalábbis nagyon rendes volt, meghallgatott midnent, amit elmondtam, kérdezgetett, megtapogatta a duzzanatot. Annyit mondtak mindketten, hoyg ne aggódjunk, mert vissza fog húzodni, kaptunk rá Claritine szirupot meg valami szemcseppet. Kenőcsöt is írtak fel, de azt nem kaptuk meg egyetlen gyógyszertárban sem. Ezek mellé vettem homeós bogyót is, amit az éjszaka is kapott, és ma hajnalban és regel, de még félhomályban, úgy néztük Istvánnal, hoyg sokat húzódott vissza. Igaz, ez majd akkor válik meg, ha felkel, és meglátom, mennyire tudja kinyitni. :roll:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Márti, ma hajnalban és reggel, de még félhomályban, úgy néztük Istvánnal, hoyg sokat húzódott vissza. Igaz, ez majd akkor válik meg, ha felkel, és meglátom, mennyire tudja kinyitni. :roll:
De már hallom is a hangját! Felkelt! Már ideje volt, fél 9. :roll: :D

Édes lehetett a kisfiú, és mit mondjak, hát van önbecsülése! :wink: Szoni nem replikázott rá semmit? :lol:
megyek!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Bocs', ezt az utóbbit nem ide kellett volna írnom! :oops: :oops:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok Lányok!

Kati28
Gratulálok a terhességedhez!!!! :lol: :lol: :lol:
Biztos vagyok benne, hogy semmi baj nem lesz, és minden marad a helyén, miután megszültél akkor is!!!
Nagyon boldog, problémamentes babavárást kívánok Neked Én is! :lol:

Edit!
Nagyon sajnálom Krisztát, meg téged is, hogy sírtál!!! :cry: Azt elhiszem, hogy megijedtél!!! De remélhetőleg a gyógyszerek most már segíteni fognak!!!
Képzeld készítettem vinetát! :lol: Remélem jól írtam! Kedden voltunk az egyik Erdélyi barátainknál, és ott kaptam faszénen sütött, fagyasztott padlizsánt, amit nekem kellett bekevernem!
Dinsztelt hagymát, fokhagymát, sót, borsot, és egy kevés álltalam készített majonézt tettem bele! Nagyon finom lett!!!
Ott is megkóstoltam, hogy kb milyennek kell lennie, de az Nekem kicsit sótlan volt. Magunknak sósabbra csináltam! :lol:

Ma életemben előszőr vadast csinálok!!! Ezt eddig mindíg anyukámra bíztam, mert az Ő vadasánál finomabb nincs,(a kedvenc kajám) de úgy gondolom ideje nekem is megtanulnom a készítését!!! Megkértem, hogy írja le hogyan kell csinálni.Nem kevés időt vesz igénybe, ezért már oda is tettem főni! Remélem hasonlítani fog az Övére, és Anyu íze lesz!!! :lol: :oops:

Ritike!
Örülök, hogy írtál!!!! Tényleg jobb, hogy nem ebben a csúnya időben tartjuk a talit!!! :lol:
Kicsiand hova tüntél?
És Kati????

Megyek beteszek egy mosást! Az előző 3 napig száradt, de most hogy fűtenek, már jobb lesz!

Szép napot mindenkinek!

bogyo75

Sziasztok!
Kati, nagyon örülök, hogy előkerültél!Annak is hogy babát vársz!
Nagyon bátrak/elszántak/ ügyesek... vagytok mindannyian, akik bevállaltok még egy babát. Én nem éreztem magamban elég "tökösséget" hozzá, pedig úgy lett volna jó.
A másik dolgot, meg nagyon sajnálom, de nem akarok itt sajnálkozni, hiszen írtad, hogy ezt szeretnéd elkerülni. Ez egy sima rákszűrés kapcsán derült ki?
Köszi a gratulációt Tomihoz. Nagy gazfickó ám!

Rita & Tomi
Kép
ritike

Edit, remélem Kriszta szeme már helyrejött reggelre!

:) Bogyó, én is tegnapelőtt csináltam padlizsánkrémet, ahogy Edit írta, finom lett, de nekem csípi a nyelvemet, mint ahogy a dió is, hacsak egy db-ot megeszek belőle.

Rita & Tomi
Kép
ritike

Sajnos, még nem múlt el a duzzanat Kriszta szeméről, de már lényegesen javult. :) Nem piros, csak rózsaszínes, és csak fele annyuira van megdagadva, mint tegnap. Remélem, jó úton haladunk a gyógyulás felé. Szerencsére a kedvét, kedélyét eddig nem vettem észre, hoyg befolyásolja. :)

Rita, a padlizsán sajnos ilyen savas zöldség, azért lényeges az, hoyg a leve minél jobban lecsurogjon róla. Pl. Krisztával terhesen nem is tudtam enni, mivel hatalmas savat csinált, és amíg ki nem hánytam (bocs' :oops: ) nem lettem jobban tőle. :roll:

Julcsi, nálunk csak hagymával van elterjedve, de én készítettem már fokhagymásan is. Mindkétféle képpen ízlett, de vegyesen nem próbáltam még. :o Majd legközelebb kipróbálom úgy is. A sót, termszetesen, mindenki ízlés szerint teszi. Borsot én fölöslegesnek tartom bele, főleg, hogy Kriszta is eszik belőle. A majonézt pedig én mindig magam készítem.
remélem, hoyg finom lesz a vadas! Én nem szoktam csinálni, Istvánnak nem igazán jön be az édeskés-savanykás íze. Pedig én nagyon szeretem.

KAti, most már elment anyós, épp ekkora rumlit hagyott maga után, hoyg napokig nem jutsz szóhoz tőle??? :wink: :roll: :P

Sudi, ha visszajöttetek a kirándulásból és olvasol minket, akkor adj valami életjelet és gyere, mesélj! meg persze, fotókat is mutass!!! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Edit!
Már 2 napja akarom írni, hogy nagyon jók az új vonalzóid! Bár nekem az előző( ami pár órát volt ,fekete háttérrel) az is tetszett! Főleg Mütyürkéjé, ahol látszott a magzat!!!

Szerintem már hamarosan se híre, se hamva a csípésnek! :lol:
Te mire tippelsz, mi csíphette meg Krisztát ilyen csúnyán? Én pókra gondolok!

bogyo75

Sziasztok!

Edit, valóban rég jártam erre, most benéztem. Köszi, hogy hiányoltál! :oops: :lol:
Kati neked nagyon gratulálok a kis pocaklakóhoz! Boldog és egészséges babavárást!!!!!
Edit látom Te is jól vagy! :lol:

Jó volt a nyaralásunk, csak hamar eltelt az idő Balatonalmádiban! :roll: :roll: Amúgy meg lakást újítunk, meg a bölcsire készülünk. Még 3 hét. Vásárolgatok ruhákat meg minden mást ami kell, még cipőket kéne vennem.
A GYES-t is intézem, holnap megyünk a melóhelyemre. Már a szabimat is kiszámolták, ha minden igaz november közepéig leszek még itthon, aztán kezdek.

Gerus jól van, nagyon kis gazfickó, viszont elég anyás is. Majd a bölcsiben megedződik. Amúgy 2 hét a beszoktatás. Első héten csak pár órákra vagyunk ott, Én is! A 2. héten már egyedül hagyom, mindig egyre többet, de még ott leszek a közelben, "vész" esetére.
Bilivel így áll Gery : Kép

És akkor néhány nyaralós kép is:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Sudi, örülök, hoyg máris írtál! :) Akkor jó strapás lesz ez az ősz számotokra! remélem, Gery könnyen veszi majd a bölcsis akadályokat, és remélem, hoyg te még könnyebben! :roll: :roll: :roll:
Szóval akkor novembertől dolgozol. szabd tudni mit fogsz csinálni?
NAgyon jók a nyaralós képek! Gery rettentően édes rajtuk, és hogy meg van nőve már!!! :)
Kívánom, hoyg a lakásfelújításal is hamar végezzetek! :)

Julcsi, a Mütyürke vonalzója a régi maradt, mert bár tetszett a magzatos, de nem mutatta jól az időt. És ahány másik oldalon kerestem mintákat, mindenütt csak a szülés várható időpontját vették figyelembe, nem kalkuláltak az utolsó mensi napjával is. Én is így számolom, és a doki is, mint a Lilypie, ezért neki maradt a régi. Különben aranyos, csak akartam egy kis változatosságot. :) A Krisztáé is már volt egysezr fent, régebb, most újra ezt csatoltam. :) A másikat éppen azért cseréltem le, mert egyeseknek a háttér, másoknak a katibogár volt fekete. Pedig négylevelű lóherén röpködött a katibogár! :D

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Emgem nem is hiányol senki??Az elözö oldalra is irtam és senki nem válaszolt rá!! :? :cry:

Edit fel a fejjel most már lassan elmullik remélhetöleg Kriszta duzzanata.Nem fáj neki?Mindig megakartam kérdezni h ultrahangra mikor mész?Gondolkodtatok neveken?

Kati nagyon nagyon gratulálok a terhességedhez!!remélem utánna is minden oké lesz és talán nem kell megmütteni..De most csakmagatokra gondolj mert hatalmas áldás ért!!

Sudi Geri nagyon szép gyerek nagyon sokat "felnöttösödött" szerintem..Az a kis kopasz baba is nagyon édes.Ugy irigyellek h eljutottatok nyaralni..

Olive Kicsiand merre vagytok?

Beuci & Dominik

[Kép
beuci21

Sziasztok!

Tegnap itthon volt a férjem, mert esőben nem tudott dolgozni (kőműves) és elmentünk bevásárolni. Vettünk ezt-azt Jocinak: kabátot, cipőt, stb. Azért benéztem és elolvastalak benneteket, csak írni nem volt időm. :)

Kati: Örülök, hogy jelentkeztél! Sajnálom a rossz vizsgálati eredményedet, viszont a babavárásod hírének nagyon örülök és gratulálok hozzá! :D

Zsuzsi: A jövő hét péntek jónak tűnik, bízom benne, hogy az időjárás is tudni fogja, hogy aznap szépnek kell lennie! :lol: Az állatkert szerintem jó helyszín, csak azt sajnálom, hogy nincsen közelebb hozzánk. :roll:

Edith: Remélem Krisztának javult a szeme időközben!

Sudi: Nagyok szépek a nyaralós képek! Elkezdtétek már a beszoktatást a bölcsibe? Már nem laktok együtt az anyósoddal?

Beuci: Gratulálok Dominiknak a járáshoz! Nagyon ügyes kisfiú! :D

Julcsi: Ezer éve nem ettem vadast, pedig tényleg finom! :idea: Pont a napokban "dühöngtem" azon, hogy amíg nyáron 1 óra is elég a mosott ruháknak a száradáshoz, mostantól minimum 1 nap kell hozzá! Sajnos meg kell szoknunk, hogy egy darabig így lesz.

Emőke: Mi van veletek? Csak nem települtetek át Angliába egy szó nélkül?! :roll:

Andi: Én is üdvözöllek közöttünk! :D

Úgy örültem, mert az előbb végre kisütött a nap, de mostanra megint beborult az ég. :cry:

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

"Kertészlegény" :D

Kép

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!

Cs-ne Kati, nagyon edes a kis kerteszlegeny. :)

Edith, ne aggodj Kriszta szeme miatt! A baratnom fianak az iden nyaron rengetegszer be volt dagadva a szeme a csipesek miatt. Sokszor ugy nezett ki, mint egy boxolo, akinek szetvertek a kepet.
A katicas vonalzo meg nekem is nagyon tetszik. Mar regen akartam irni, de mire az irasra kerult a sor, elfelejtettem. :oops:
Ja, meg azt is elfelejtem mindig, hogy koszi az otletet a sutotokkel kapcsolatban. Csinaltam egy nagy adagot es lefagyasztottam kiporciozva. Valahol olvastam, hogy az edeskrumpli es a paszternak is jol fagyaszthato, ugyhogy azt is csinaltam.

Kati, szivbol gratulalok! Pont a napokban gondoltam rad es akartam is irni mailt, hogy mi van veletek. Mirarol varunk ujabb kepeket!

Beuci, el voltam egy kicsit tunve, mert sok dolgom volt. Olvasni meg el tudtalak titeket, de irni mar nem volt idom.

Tegnap volt nalunk a vedono. Juliusban kellett volna, hogy jojjon, de ilyen aprosagokon en mar itt meg se lepodom. Mondta, hogy kerdezzek nyugodtan. Hat, en kerdeztem is, de szokas szerint nem kaptam normalis valaszt. Megemlitettem a bukast is, amire az volt a valasz, hogy csak mossam szorgalmasan a ruhakat. Akkor rakerdeztem a szemere, ugyanis meg mindig el van dugulva Lolli konnycsatornaja es nem csak konnyezik a szeme, hanem valadekozik is. Otthon ugye voltunk atmosatni meg cseppet is kaptunk ra. Gondoltam itt is van ra lehetoseg. Persze naiv voltam. Azt mondta a vedono, hogy majd elmulik. Hat, persze, csak eppen mar 5 honapja kinlodunk vele. Ezek utan tobbet mar nem is kerdeztem. Minek?! Legkozelebb majd a 7. es 9. honap kozott jonnek.

Sudi, orulok, hogy jelentkeztel, tenyleg regen hallottunk mar feloletek. Gery nagyon helyes kis pasi! :wink:

Bogyo, hogy sikerult a vadas? En is nagyon szeretem, a ferjem meg nalam is jobban. Amugy meg en se csinaltam sose, mindig csak az apukam vadasat ettuk. Ha jol sikerult a tied, legyszi ird meg a receptet, kiprobalnam!

Kepzeljetek, az orromat allandoan el kell menekiteni Lolli elol, mert allandoan be akarja kapni es nyalogatja! :roll:

Puszi mindenkinek:

Olive es Lolli

KépKép
olive

MA nem vagyok topon! Már reggel fáradtan keltem, azóta meg akkora fájdalom költözött a derekamba, a jobb lábamba és a forgómba, hoyg szinte elviselhetetlen. Mindemellett többször nyilallt és fájt a szeméremcsontom. Már feküdtem egy adagot (nem is csinálok semmi mást, levest a fagyóból vettem elő ), de mire elszundítottam volna, Krisztának leesetta cumija és anélkül nem tudott elaludni. Akkor felkeltem, és érztem, hyog éhes vagyok. Ordás puliszka villant be, és muszáj volt azt készítenem. De mire visszafeküdtem, már nem tudtam aludni, a szívem nagyon dobogott (110 volt a pulzusom), és egyszercsak futnom kellett a Wc-re is. :roll: Nem tudom, mi van, de mára jól összejött nálam minden!

Beuci, ne haragudj, szerintem senki sem szándékosan "felejtett" el, én pl. írtam is, hogy tudom, hoyg sok mindenre kellene még reagálnom, de a tegnap Krisztával, ma meg magammal voltam éppen el. Ma ételt sem főztem, a fagyóból vettem elő bablevest.
Gratulálok Dominiknak a megtett lépésekhez, ügyes nagyon! de most már akkor még jobban fájhat ezután a derekad :P ! Azért légy nagyon büszke a fiadra! :)
Képet csak úgy tudsz feltölteni, ha jó a mérete, azaz nem nagyobb, mint 600x600 pixel. VAlószínű, a tieid ennél nagyobbak, és azért nem tudod őket feltölteni.

Olive, már én sem csodálkozom a védőnőn, megszoktuk már mi is, hoyg mire számíthatsz az ottani egészségügytől! :roll: Úgyhogy, csak mossad szaporán a Lolli ruháit, mit lustálkodsz? :P :evil:
Amúgy, a rendes krumplin kaívül bármilyen zöldség nagyon jól bírja a fagyasztást, szerintem érdemes lesz majd feltankolnod pl. zöldbabból, karalábéból, céklából, stb. Persze, télen is lehet vásárolni, de szerintem az akkoriak semmilyen szempontból nem érnek fel a mostaniakkal, amikor a szezonjuk van. Én pl. kész kaját is fagyasztottam le, eredetileg vészesetekre, de volt, hoyg rendszeresen azt kapta. Megfőztem több krumplit és rizset és mindegyiket kevertem különféle más zöldségekkel: répa-borsó-husi, cékla, sütőtök, káposzta, stb. Persze, ekkor Kriszta már 8-9 hónapos volt, te még nem adsz mindent Lollinak, de amit most eszik,a bból készíthetsz. Pontosan úgy működik,
mint a vásárolt bébikaja. Csak előveszed, felolvasztod, megmelegíted, én mindig egy kis tápszerrel elkevertem, és már ehető is volt.

Kati, örülök, hogy semmi gond, csak éppen Józsival töltöttétek együtt az időt! :) NAgyon édes kis csibészes a kertzészlegényed! :wink: Jól áll neki nagyon a kertészfarmer! :)
Most nálunk is süt a nap, d eki tudjja, meddig! :roll:
legyetek jók, megyek vissza az ágyba, csak nem sok reményem van a pihenésre! Krisztában nem úgy néz ki, hoyg lemerülőben lenne a Duracell! :lol: :lol: :lol:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Edith, hat tenyleg nem a legszerencsesebb nap neked a mai. Pihizzel, hatha jobb lesz! Tipikus, hogy a gyerkocok megerzik mikor kene viselkedniuk. Olyankor biztosan belejuk bujik a kisordog. :twisted: Lolli is mindig akkor nyugoskodik, amikor a legtobb dolgom lenne vagy le szeretnek dolni egy kicsit, mert hulla vagyok. Ma vegre eljutottam odaig, hogy kivalogattam a ruhait, amiket mar kinott. Kezdtuk kinoni a szekrenyt, muszaj volt mar selejtezni. Persze Lolli nem akart aludni, vegig nyugoskodott nekem, de most ugy voltam vele, hogy hagyom, nyuglodjon, mert igy sose haladok semmivel. 1 oras nyuglodes utan nagy nehezen elaludt. Nagyon megszenvedunk ezekkel a nappali alvasokkal. A vicces az, hogy a szakirodalom csak az ejszaki nem alvassal foglalkozik, a nappalival nem. Mar vegigkerdeztem minden baratnomet, de senkinek se volt ilyen problemaja. Mindenki csak azzal nyugtat, hogy oruljek, hogy legalabb ejjel alszik. Persze, az nagy orom, csak igy meg nappal nem tudok semmit se csinalni. Allandoan elcsuszok a vacsorafozessel is. (Nalunk a vacsora a meleg kaja.) Takaritani szinte sose tudok, pedig irtora utalom a koszt. Egyedul a furdoszoba szokott csillogni, mert azt este furdes elott gyorsan osszekapom. Most ugyan elaludt Lolli, de nem merem beinditani a porszivot, mert akkor tutira felebred. Mar azon agyalok, hogy kene hivni takaritonot. Csak olyan cikinek tartom. En, aki meg masokhoz is jart takaritani, amig Londonban tanultam, vegyek fel takaritonot? :oops: Tegnap a portorlesig eljutottam, de mar a proszivozas elmaradt. Sose tudom egyszerre kitakaritani az egesz hazat.

Na, megyek, megprobalok fozni, amig nem ebred fel a kisasszony.

Puszi mindenkinek:

Olive es Lolli

KépKép
olive

Sziasztok!

Beugrottam néhány percre, de mire elolvastalak titeket, már elment az idô, pedig még teregetnem kell és mosogatni sem ártana...

Kati28:
Nagyon nagy gratula a Pocaklakóhoz, kívánok nagyon szép, bonyodalommmentes várandósságot és nagyon remélem, hogy aztán sem lesz semmi gond!

Én mostanában úgy irígykedem, mikor egy kismamát meglátok, persze az eszem tudja, hogy jelen helyzetemben szinte lehetetlen vállalkozás lenne és mégis olyan jó lenne. Persze ráér késôbb is, csak Gyulát tudjam meggyôzni.

Edith:
Remélem a holnapi napod már sokkal jobb lesz és újra sok energiát fogsz érezni magadban! Krisztának pedig jobbulást!!

Sudi:
Nagyon jók a nyaraló képek és Gery nagyon-nagyon hasonlít Rád!

Lányok, nekem bármilyen helyszín jó találkozni, ha Ti tudtok jobbat, vagy ami könnyebben megközelíthetô, akkor írjátok! Ma pl voltunk a Brendonban, ahol egész jó kis csúszdás játszószoba van, csak elég kicsi.

Most sajna mennem kell, Gyula hazajött a futásból és én még semmit sem végeztem!
Jó éjt
zsuzsi 81

Szirven!

REGINÁDNAK NAGYON BOLDOGSÁGOS NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!! :lol:

Beuci!

Ne haragudj, hogy Én se reagáltam az írásodra, de olyan a fejem mint a szita!!! Természetesen gratulálok a megtett lépésekhez a kisfiadnak!!! Elég korán kezdi a kis Drága! Csak 2 hét van közte, és Dávid közt!!!

Sudi!
Nagyon örülök, hogy ujra köztünk vagy, és hogy ilyen jól telt a nyaralás!!!
Az a képekből is látszik, hogy belevaló kic pasi Gery!!! :lol:

Bocsi, de most csak ennyire van időm, de este felé még jövök!
Puszi mindenkinek!

bogyo75

Regina, mi is nagyon boldog névnapot kívánunk neked!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Bocsi a multkori kirohanásomért.Néha ugy érzem magam mint a terhességem allatt tiszta érzelgös meg hisztis vagyok.Gondoljátok el szegény férjemnek mit kell elviselnie tölem... :oops:

Edit mi újság Kriszta szemével?

Olive küldtem neked képeket megkaptad?Majd felrakhatnád ide öket...
Egyébként mikor Dominik is kb. 5 honapos volt nekünk is elkezdödtek ezek az alvási gondok ö is az éjszakát végig aludta nappal meg háromszor negyed orát volt hajlandó.Probáltam visszaaltatni de hiába.elötte mondjuk nagyon sokat aludt nappal is.De öthonaposan teljesen megváltozott.Most két hete van ugy h kétsze alszik egyszer egy órát egyszer meg egy felet.Ez már haladás.Talán nálatok is javul majd idövel a dolog.Nekünk avval magyarázta a védönö h a picinek akkor élesedett ki teljesen a látása és tul sok minden neki az új érdekes dolog és h jár a pici agya..De hát aztán kitudja...

Regina babának mi is boldog névnapot kivánunk!!

Most olvastam az újságban h a japán herceg most lett egy éves és milyen nagy gyerek mert most egy évesen 75cm meg 9kg.Akkor én kihuztam megam mert Dominik 79 cm és 9,3kg most! :D
De azon meglepödtem h még aztirták h azért ilyen nagy a gyerek mert mindennap tójást és szalonnát eszik! :shock:
Ez csak nekem fura?
Japánba mások a szokások ezek szerint..

Még este én is benézek!Addig is sziasztok!

Beuci & Dominik

[Kép
beuci21

Sziasztok!

Mindenkinek köszönjük a névnapi köszöntést!

Azért nem írtam, már hamarabb, mert a Regi megint müsorozik éjszakánként!Rendszerint hajnal 2 fele hajlandó elaludni, és 7 fele kel, úgyhogy nagyon fáradtak vagyunk. Persze egész nap nyügős, és aludni is csak akkor alszik, amikor amúgy is az ideje van. És persze csak 2 órát.

Kati!
Gratulálok a Babához!

Sudi!
Édesek vagytok!

Cs. Kati!
Tök jó neked, hogy Joci már így áll! Gondolom megy is!:lol:

Olive!

A minap beszéltem egy anyukával, az ö picijének is volt könnycsatorna problémája. Azt mondta, hogy ö nem volt kimosatni, hanem megvárta míg magátol elmúlik, és kb 1 éves kor után elmúlt. Ha a Reginek nem múlt volna el én nindenképp megmutattam volna orvosnak. Ezt csak azért írtam le, mert hátha megnyugtat az hogy, magától is elmulik.

Edith!
Remélem Kriszta szeme már javul.

szirwen1

Edit!

Hogy vagytok ma? Mivel elmaradt a mai bejegyzés, így arra merek következtetni, hogy ma se vagy csúcsformában!!! :?
Tegnap lehet hogy mütyürke keresztbe fordult, vagy a hidegfront érkezését érezted! Azért hasogatott a medencédbe! Láttam a hírekben azt a nagy vizet, ami romániába ért, remélem Ti jó messze vagytok onnan! Helységnevet nem mondtak!
Kriszta szeme alakul már?
Ha jól tudom most hétfőn mész orvoshoz? Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ezúttal is szégyenlős lesz e a kis Drága! :lol:

Ami a vadast illeti, anyukám azt mondta, hogy elsőre fenomenálisra sikerült!!! :lol: :lol: :oops:
Mondjuk máőr az elején elrontottam, ugyanis a páclébe elfelejtettem sót rakni!!! De így is nagyon jó lett!!!

Olive
a vadas receptje!
1 kg marha felsál, 3-4 nagy sárgarépa, 1 nagy fehér répa, zeller, babérlevél, só, ecet.
Ez kell a pácléhez! A húst felszeleteled, a zöldségeket nagyobb darabokra vágod, és a többi hozzávalóval együtt lassú tűzön főződ. El tart egy pár órát!

Amikor a hús és a zöldség puha, a húst is és a zöldséget is külön kiszedjük. Érdemes a húst letakarni, hogy ne száradjon ki.
A zöldséget botmixerrel leturmixoljuk, félretesszük. Egy nagyobb lábosban világos, híg rántást készítünk, és felváltva tesszük bele merőkanállal a zöldségpépet, és a páclét, lassú tűzön folytonos keverés mellett, amíg a zöldség el nem fogy. Nagyon kell figyelni, nehogy odaégjen!!! Ezután mustárt, majonézt adunk hozzá, és tejfőlt teszünk bele! Ilyenkor még izlés szerint ízesíthetjük akár cukor, vagy ecet hozzáadásával!!! Ha tökéletesnek találjuk, akkor tesszük csak vissza a hússzeleteket, és összemelegítjük!

Jó étvágyat kívánok hozzá!!! :lol:

bogyo75

Eyt a rövid szöveget még délután írtam, de nem tudtam elküldeni, mert letiltott a babanet. :shock: :shock: :shock: Ilyen még nem volt. :roll: :roll: :roll:

Sziasztok, lányok!

Kedvesek vagytok, hogy érdeklődtök irántunk. :)
Kriszta szeme szerencsére meggyógyult, már csak egy nagyon enhye rózsaszínesség emlékeztet a régi csúnya duzzanatra. (Hál' istennek! :))

Én is jól vagyok, ma jól voltam, de ismertek, nem bírok a fenekemen lenni. MA barackot tettem el. MOst fejeztem be a rámolást is, és készülünk vásárolni. Most egyek is. Este majd egy meglepivel is jövök! :wink:

Sajna, most már túl fáradt vagyok, holnap nem leszünk itthon, így majd valamikor holnap easte vagy vasárnap megírom a meglepit! :)
Jó éjt!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Beuci, ezer bocs. Tiszta szita az agyam. :oops: Persze, megkaptam a kepeket, le is kicsinyitettem, csak nem raktam fel ide, mert meg ki akartam retusalni a piros szemeket. Csak tokeletes munkat szeretek kiadni a kezeim kozul. :lol: Aztan szepen elfeledkeztem a kepekrol. Ma este viszont potoltam lemaradasom, ugyhogy akkor fel is rakom oket.
Ez a japan herceg nem semmi! Szalonna :?: :!: Lehet, hogy Lollinak is az kene, mert nem viszi tulzasba a sulygyarapodast. :wink: Nyulni nyulik, de nem sokat hizik.
Azon is meglepodtem, hogy a te kicsi fiad meg mar lepeget. :shock:

Reginanak utolag mi is szeretnenk boldog nevnapot kivanni!

Edith, te aztan nem vagy semmi! Olyan lustanak erzem magam, amikor irod, hogy miket csinalsz. De jo lenne, ha nekem is annyi energiam lenne, mint neked! Bar, ha lenne is, Lolli mellett nehez ennyi mindent csinalni. Ma oriasi teljesitmenyt nyujtott, 2-szer fel orat sikerult aludnia.
Orulok, hogy Kriszta szeme rendezodik.

A kis draga kezd eroszakos lenni. Nem engedtem, hogy vegignyalja az arcom. Elhuztam a fejem, erre az egyik kezevel megragadta az orrom, a masikkal a hajam es magahoz rantott, hogy csak azert is megnyalogasson. :shock:

Bogyo, azt hiszem, erre a vadasra nekem varnom kell meg egy jo darabig. Lolli mellett ilyen maceras kajakat nem tudok fozni. Ma is csak paprikaskrumplit foztem. Az a szerencsem, hogy a ferjemnek minden izlik, amit fozok. Kiveve a grizes teszta. Arra azt mondta, hogy olyan, mintha homokszemcsek ropognanak a foga alatt. :lol:

Szirwen, hat, nem tudom. En ugy latom, Lolli szeme csak egyre rosszabb. Ma is nem gyoztem kammillazni. Allandoan csipas volt szegenynek. Azt figyeltem meg, hogy azt a szemet dorzsolni is szokta, ugyhogy lehet, hogy viszket is neki vagy lehet, hogy zavarja a valadek. Minden esetre szept. vegen, amikor otthon leszunk, elviszem a gyermek szemeszetre.

Mindjart feldobom Beuci kepeit.

Puszi mindenkinek:

Olive es Lolli

KépKép
olive

Kép Kép Kép

Beuci & Dominik

[Kép
beuci21

Egy kis piros igy is maradt Dominik szemeben, de ha azt is kiszedem, akkor nagyon termeszetellenes lenne. Sajnos ez a gyonyoru kek szem atka, hogy a fenykepeken gyakran piroslik.

KépKép
olive

Sziasztok Lanyok!

Alig vartam, hogy leulhessek a gephez es olvashassam a mai hozzaszolasokat, erre semmi. :( Aztan eszembe jutott, hogy szombat van, ilyenkor pangas szokott lenni. Viszont Beuci ilyenkor is szokott irni es most meg o sem. Az en ferjem ma nem dolgozott, de csak azert nem, mert leadta a kocsit atnezetni, mielott neki vagunk a nagy utnak. Mar csak 10 nap es indulunk Magyarorszagra. Olyan jo volt, hogy itthon volt, vegre ki tudtam alaposan takaritani az also szintet, bar a felso meg hatra van. Azt majd holnap. Meg vasarolni el tudtunk menni egyutt. Ez nagyon ritka. Altalaban megkerdezi, hogy mi kell es hazafele munkabol megveszi. Lolli egy kicsit aludt, aztan ahogy felebredt megetettem, utana meg jo kedvuen kurjongatott. Neki is vettunk bebi kajakat, hogy legyen majd az utra. A szuleimhez csak szept. 23-an megyunk, addig meg hol baratoknal, hol egy panzioban szallunk meg. Ott meg nem lesz lehetoseg fozocskezni Lolcsinak, ugyhogy marad az uveges bebi etel.

Korabban vettunk neki utazo kisagyat, de nem volt idonk kibontani es jobban megnezni. Vegre ma azt is kibontottuk. Hat, beletelt egy oraba legalabb, mire kitalaltuk, hogy hogyan kell kinyitni. Jo bonyolult es a hasznalati utasitas se volt teljesen vilagos, mivel valoszinuleg kinai gyartmany es erdekesen volt leforditva angolra. Amikor otthon babakocsikat neztunk, akkor is jartunk igy, hogy a ferjem olvasta az angol leirast es nem ertette. :shock: Iszonyat, hogy mindent kinaban gyartanak. Jot nevettunk, mert mar a ferjem kezdte feladni az osszeszerelest es azt mondta, hogy meg jo, hogy nem akkor probaltuk ki, amikor tenylegesen hasznalni akartuk volna, mert akkor biztos, hogy szegeny Lolli koztunk kotott volna ki a nagy agyban.

Ja, kepzeljetek, anyukam megtalalta otthon az egyik kispledemet, ami most mar tobb mint 31 eves es tiszta gyapju es angol gyartmany! Mondtam is neki, hogy az nagy kincs, mivel manapsag nem nagyon gyartanak tiszta gyapjubol pledet, na meg nem Angliaban! Itt mar minden csak kinai, indiai, pakisztani, torok. Meg a legdragabb boltokban is.

Tovabbi kellemes hetveget mindenkinek, aztan szamoljatok be, hogyan telt a hetvege!

Puszi:

Olive es Lolli

KépKép
olive

Jó reggelt!

Tegnap nagyon szar idő volt itt (is) esett és hideg is volt. Kriszta azért nagyon élvezte a sarat és a pocsolyákat, és "csak" kétszer kellett ruhát cserélnem rajta. A harmadik csere már lefekvéskor volt!
Na, tegnap is egy szép napunk volt. Sógornőm megkért, hoyg segítsek zakuszkát csinálni (eltenni télire :roll: ) és egyúttal zavarjunk le egy adag ketchupot is. :evil: Persze, segítettem, csak a végén már robbantam, mert még oda sem tettünk igazából semmit, és ő már kezdte, hoyg ő hogy utálja az ilyesmit, hogy felfordul az egész háza, hogy ő reggel tette fel tisztán a szőnyegeit, és éjjelig takarított, és ez az idő, hoyg nem lehet kinn dolgozni, hogy neki már idegrohamai vannak, hát azt hittem sose jár le a nap! :x :x :x :x :x Szerencsére Istvánnal egy-egy pillantásból is értjük egymást, és amint látta, hoyg végéhez közeledünk, ellentmondást nem tűrően kijelentette, hogy megyünk haza. (Este fél 10 volt.) Úgyhogy sógornőm ottmaradt a rendetlen konyhával, mosogatnivalóval :twisted: , de nem érdekel. Többet bizos, hoyg nem zakuszkázok én vele. Megcsinálom itthon egyedül, vagy anyósomnál, vagy jön a tesóm segíteni, de nála nem. Szinte hülyén éreztem magam, hoyg én fordítottam fel a házát! Pedig az ő ötlete volt! Na, mindegy, bocs' a kirohanásért, de már muszáj volt. Pedig ismerem őt, és tudhattam volna... :roll:

Amúgy most már elmondom a már beharamgozott meglepit! :wink: Autót vettünk. Nem teljesen újat, de 10 évvel fiatalabbat a tavaly vettnél, és ebben már minden kényelem megvan (5 ajtós, ami 2 gyerekkel hatalmas előny, klíma, stb...) Igaz, 5 éves banki hitelből vásároltuk, de lejár ez is valahogy!
Íme a kocsi:
Kép

Tegnap végre kiválogattuk a ruhákat is sógornőmnél, amik most vagy ezután (még 1-2 év múlva is) jók Krisztának, úgyhogy ma lehet, hoyg foglalkozom egy kicsit azokkal, de nem biztos. Amúgy sehová se szándékszunk menni. Igaz, olyan az idő is. Este, fürdésre, szerintem már be kell kapcsolni egy kicsit a fűtést.

Beuci, az furcsa, hoyg a japán herceg mit eszik, mert a japánok inkább az egészséges táplálkozás hívei, de a méretein nem csodálkozom. A japánok között is vannak nagyfajtájúak, de ők különben elég vékonykák-pöttömök. Úgyhogy egyáltalán nem a mi kritériumaink szerint kell őket nézni, mert ott, látod, teljesen más méretek számítanak nagynak. Kriszta is 9 kiló volt 9 hónaposan. Most 11 körül van, és 87!!!!! cm.

Olive, hát, sajnos, itt is tele vannak az üzletek kínai cuccokkal. Veszel kínai Philips porszívót :roll: meg stb. A gyerekek játékairól meg nem is beszélve. ami jobb minőségű, annak meg horribilis az ára. :roll:
HA minden igaz, a tesóm is (aki ma jön haza Magyarországról) hoz Mütyürkének egy utazóágyat, mert ő abban lenne néhány hétig, hogy mellettem lehessen a szobában. Persze, normális matracot kell tennünk bele, mert amit adnak hozzá az vékony.
Igaz, hoyg ez most még bonyodalmas nálunk, mert Kriszta csak a kiságyban alszik jól és elaludni egyedül csak ott hajlandó, de már állandóan a rácsoknak ütközik. Nem tudom, hoygan szoktassam át normál ágyba.
Jó utat kívánok nektek majd akkorra, amikor utaztok, ezek szerint most ne repültök! :) Remélem, Lolii szemecskéjével minden rendben csak tényleg ki kell várni, hoyg elmúljék! :)

Beuci, nagyon szép család vagytok, a fiacskád meg (már mondtam, igaz :) ) egyenesen gyönyörű. :D :D :D :D

Most megyek, Kriszta még mindig alszik, pedig már fél 10 majdnam, de így elkészítem a reggelit! :) Szép vasárnapot mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!
Hogy vagytok?
Edith:Latotm hamarosan jon a masodik baba!Gratulalok nektek!
Mi nagyon angolosan leptunk le.De megvolt az okunk.Rovid leszek.

Eleonora eleset es agyraszkodast kapot (majdnem), 2 honapot fekudt korhazban.Uttana Leventenek felirtak egy inekciot amitol majdnem lealt a szive!Mikor jobban let (szallito allapotban),elvittem Moscvaba es ott segitettek neki a legtobbet!Most jol van de meg nagyon eros szivritmus van nala.Azt mondjak a mundulajatol.Allandoan gyulladasban van.Talan ha minden jo lesz ket het mulva lefagyasztjak a mandulajat.Csak mar anyira fel az orvosoktol hogy feherben let valakit vagy zoldben mar reszket.Hat nem csoda mert nagyon megkinoztak!
Az orvosno aki elkezelte feljelentettem de nem ertem el vele semmit mert ket het mulva ujra dolgozot.Itt nem szamit ha meghal valaki akkor sem lelik meg hogy ki felelt azert a betegert!Nehez volt atelni az egeszet!

Hat ez tortent velunk.Honapok alatt eveket oregedtem.Kuldok majd kepeket a gyerekekrol.Csak le kell kicsinyitenem oket.
Tovabbi szep vasarnapot nektek!

Puszi Andi & Eleonora
Kép
Kép
ulja

Edith: :) Szep az uj autotok!

Puszi Andi & Eleonora
Kép
Kép
ulja

Kép Eleonora itt meg 7 honapos.

Puszi Andi & Eleonora
Kép
Kép
ulja

Sziasztok!

Jó Ég Andi! Még olvasni is elég volt, ami történt veletek!!! :(
Remélem, mostmár rendeződnek a dolgok, mindenki helyrejön szépen. Nálatok nincs valahogy a toppon az egészségügy nem?

Edit, szép az új autótok, de én azt hittem tudod már, hogy mi lesz a Mütyüt, fiú -e vagy lány, és az a melepi....

Olive!!!
Pont most gondolkodtam, hogy írok Neked, hogy nem jöttök e Mo-ra, mert Tominak is rettentően váladékozott a szeme, és -bár nem volt egy szép élmény, neki átmosták a könnycsatornáját, sztem kb 5 hónapos lehetett, és akkor, mintha elvágták volna, elmúlt az egész. A dokik azt mondták, már sokkal régebben menni kellett volna. Mi is addig szenvedtünk, állandó kamillázás, szemcsepp nem segített.
A dokinő, ahol voltunk, nagyon profi volt, pillanatok alatt túl voltunk rajta., és a ygereknek tényleg nem fáj, csak amiatt sírt, mert le kellett fogni. (Mondjuk én is sírtam)
Ha gondolod, hogy elvinnéd Lollit, szívesen megadom a számot, sőt, még időpontot is kérek Neked, ha akarod. Ez a Mária utcai szemklinika a VIII ker ben, a IIsz Nőgy Klinika mellett van, ahol Tomi született.

Ahogy itt írjátok a külföldi kórházas eseteket, elgondolkodom, hogy még mi szidjuk a magyar egészségügyet?

Rita & Tomi
Kép
ritike

Jól van Olive, most olvastam vissza, látom, hogy már egyszer átmosták Lolli szemét, csak úgy látszik a múltkor, mikor olvastam, csak az maradt meg, hogy el van dugulva. Ennyit rólam...

Rita & Tomi
Kép
ritike

Sziasztok!
Par kep Eleonorarol es Leventerol!

Kép A baleset elott kb ket oraval.

Puszi Andi & Eleonora
Kép
Kép
ulja

Kép Korhazban 3 het mulva.

Puszi Andi & Eleonora
Kép
Kép
ulja

Sziasztok.
Ujra en vagyok mert ket kepet nem tudtam kuldeni.Csak anyit ir hogy hiba tortent.?!
Kép

Kirandulni voltunk egy szep nagy tonal.De sajnos nem tudom magyara forditani a nevet.,,Isztrenszkej vadahranyesi''. Kép

Puszi Andi & Eleonora
Kép
Kép
ulja

Ezt muszaj megmutatnom nektek.
A lanyom nincs elfaradva.Ugy gondoltam hogy ma ebedkor nem aludt korabban fekszik le mert mar nyugos egy kicsit.Levente ment a konyhaba eni Norika meg elopot egy kis combit a kisfiamtol.Most azt eszi.En meg keresem hogy hol van mert mig megigazitottam a kisagyat elszokot Levente utan!?. Kép

Puszi Andi & Eleonora
Kép
Kép
ulja

Meg egy.
Kép

Puszi Andi & Eleonora
Kép
Kép
ulja

Meg egy kep,ez a kedvenc kepem Norikamrol. :P :P :P Kép

Puszi Andi & Eleonora
Kép
Kép
ulja

Sziasztok Lányok!

Hú, annyi mindent írtatok szerda óta, hogy ma nem is győzöm visszaolvasni. Mozgalmas napjaink voltak, anyukámékat vittük el egy gyógyfürdőbe, aztán befőztem, szóval nem jutottam gépközelbe.
Holnap jövök, addig puszi Mindenkinek!
Ja, szia másik Andi, nagyon édesek a kicsinyeid!

Kép

Andi és Gúz
kicsiand

Jo reggelt mindenkinek!
Ma ujra elbucsuzom toletek de csak vagy 2 napra.Ha minden jol lesz csak ket napot kell anyunal elnunk.Ma jonnek a vizet csinalni mert a mi vizunk nem nagyon jo,nagyon rozsdas.Feheret nem tudok benne mosni,mert teljesen sargas lesz.
Meg mennem kell egy par dolgot megvennem.De meg ha tudok benezek hozzatok.
Kati28:Nektek is szeretnek gratulalni az uj kis pocaklakohoz!Bizom benne a masodik terhessegednel nem kellesz dietaznod.

Minden kismamanak problema mentes terhesseget kivanok!
Puszi mindenkinek rohanok mrert elmegy a buszom.
Szep napot mindenkinek.

:( :( :( Szakad az eso!!!!!

Puszi Andi & Eleonora
Kép
Kép
ulja

Sziasztok!
Nézegettem a játszóházakat, ahol Edit mondta. Sok van, de nem tudom kinek melyik lenne jó, így sztem maradjunk az eredetinél. Máshol is kb ennyibe kerül.
Kati, remélem Ti is el tudtok jönni!

Már megint szórakozott az autó, de kiderült, hogy hiába van lecsukva a csomagtartó, égve marad benne a lámpa. Hát ez szívta le mindig az akkut.

Rita & Tomi
Kép
ritike

Sziasztok!

Képzeljétek, tegnap annyira kidôltem, hogy muszáj volt 10-kor lefeküdnöm aludni, de legalább végre kipihentem magam! Szombaton a testvéreimmel lementünk Pécsre (Gyula itthon maradt) megnézni a Csontváry múzeumot. Gyerekkorunkban nagyon sokat voltunk ott és már hiányoztak a képek. Fantasztikus volt, Alida is nagyon élvezte. Persze a teremôr néninek rögtön levette a lábukról, így mi nyugodtan tudtunk nézelôdni, mert mindenki vele foglalkozott. Elég fárasztó volt a nap, mert aznap még haza is jöttünk. Tegnap pedig gondoltuk, kihasználjuk a szép idôt, bár rettenetes szél fújt és egyik pillanatban megsültünk, a másikban megfagytunk, de fogtuk magunkat és felsétáltunk a várba és megnéztük a Nemzeti Galériát (három további Csontváry kép van ott). Estére aztán jól elfáradtam. Este meg, ahogy vártunk a trolira, láttam egy nôt, ahogy egyik kezében egy nagyon pici babát tartott, a másikban pedig egy égô cigit. A babán látszott, hogy koraszülött lehetett, annyira pici volt (kiderült, hogy 3 hónapos). Rogtön felment bennem a pumpa és odébb toltam Alidát, hogy legalább az én gyerekemet ne mérgezze. Aztán a nô is felszállt a trolira és kérdezte, hogy hol kell leszállni a Bethesda gyerekkórházhoz. Mondta, hogy a baba egész nap sír és nem tudja, hogy mi lehet a baja. Én inkább nem szólaltam meg, de Gyula megjegyezte, hogy biztos a cigifüst sem tesz neki jót. Erre a nô rögtön, hogy á, nem attól van.

Most ezt gyorsan elküldöm, nehogy elszálljon.
zsuzsi 81

D.Andi:
Rettenetes, amit írtál! Remélem, hogy Leviban és Nórában sem hagyott semmi kárt! Nagyon szépek a gyerkôk és remélem, hogy hamar túllesztek a vízvezetéktisztításon is. Majd jelentkezz, ha tudsz!

Olive:
már akartam írni, hogy Alidának is váladékozott az egyik szeme és ott Kanadában nem mosták át, csak cseppeket adtak, illetve anyatejet is csöppentettünk bele (az mindenre jó, ha eldugul az orra, arra is, ill kisebb sebekre). Neki magától rendbejött.

Én is megnéztem a többi játszóházat is, de ez tünt a legnagyobbnak és fórumokon is nagyon dícsérték. Gondoltam, egyszerübb megközelíteni, mint egy XIII. ker-it, vagy egy budait. Meg tényleg nagy, 80 gyerek fér el benne. Jó idô esetén meg állatkertezhetünk is.

Ja itt a cím!
1146 Bp, Állatkert krt. 6-12 (önálló bejárat a Cirkusz mellett)
és a neve: Állatkert játszóház - családi játszadoZOO

Mivel sajna kijött rajtam az allergia, gyakran fújom az orrom, amit Alida nagyon készségesen utánoz. Most is hallottam, hogy a másik szobában lelkesen trombitál és mikor átszóltam, hogy Alida, mit csinálsz?, mondta, hogy pi-hi-hász, ez az ô nyelvén a mit csinálsz. Olyan szavai vannak, hogy néha a hasunkat fogjuk!

Szép napot Mindenkinek!
zsuzsi 81

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?