Új privát üzeneted érkezett!

Szia Lányok!

Ma voltunk a Gólyahír közgyűlésén, ami nagyon jó hangulatú volt. Megismertük személyesen Ildikót és Marci anyut. Kép Nagyon örültünk nekik. Kép
Gergő kitűnően érezte magát, mivel kézről kézre járt, amit nagy mosolyokkal köszönt meg.

Délután azt hitte, hogy szintén ölibaba lesz, így volt némi sírás, mert anya kegyetlen volt és csak a kiságy mellett állt, illetve együtt hasalt a fiával a játszószőnyegen. Kép

Hildus: ha lehet, küldesz a picurodról fotót mélben? Szeretném már látni mennyit nőtt. Persze, ha nem szeretnéd, nem fogok megsértődni. KépKépKép

Ancsúr: szomorúan olvastam, hogy bömbis hangulatban vagy. Gondolom, a várakozás nehéz percei gyötrik meg a lelkedet. Hiába mondanám, hogy türelem, sajnos az ilyenkor lehetetlen. Ki kell bírni valahogy. Bömbizve vagy nevetve, de ki fogod bírni. Kép

Amneris: Végre, aljött a nagy nap, amikor Zitus a karjaidban pihenhetett. Gondold el, Õ mennyire várta a védelmező, szerető anyucit. Kép

Gabszi- Süni: nekem nagyon tetszik a könyvajánló Kép

Töltike: várhatjuk a testvérkocsis fotót? Kép

Rvan. Kép

Rayo: Jobban van már Regina? A közgyűlésen kaptunk egy könyvet a természetes gyógymódokról. Ott ajánlják a gyermek mellkasára kenve a disznózsírt, túrót és a harmadikra nem emlékszem. Mindez köhögéscsillapító hatású. Kép

Boszi: tőlem is megkérdezik gyakran, hogy miért barna a Gergő szeme? Én ilyenkor azt mondom: barna, észre sem vettem :KépKépKép
na, hogy ezután mit gondolnak? Kép
Mit kell erre a hülye kérdésre válaszolni?

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!
Amneris, örömmel olvasom soraidat, várjuk majd a beszámolót, ha hazaértetek.

Rayo, remélem javul a helyzet, kitartás. (Ezt a refluxot kinövik?)

Lányok, köszi a könyvötleteket. Gabszi a kicsi piros autós sorozat merre kapható? Eddig elkerülte a figyelmemet. Pedig autóügyben "terhelt" család a miénkKép Már a törpe is elmélyülten nézi a Forma 1-et.

Kelimoni, az lesz a poén, ha a kicsikénk vörös lesz (van a családban rá példa), mert akkor lesz egy világosbarna, egy sötétbarna világos bőrű, egy sötétbarna sötét bőrű és egy vöröskeKép
De sebaj, 2 hét a Balcsin, és mind egyformán feketeKép

Kajaügyben: Bobi 12-től 18 hós koráig nem hízott egy dekát sem 11.100 gramm volt, most meg 1 hónap alatt 11.700 gramm lett. Furcsa dolog ez az evés, súlynövekedés, most is arcra kerekedett kiKép És már 87 cm.
(A legkisebb, meg több, mint 10 cmKép

Na megyek Megasztárt nézni!

Jó pihenést mindenkinekKép
szuperboszi

Amneris: Ez szuper, annyira szurkolok nektek! Olyan jó, hogy végre megölelhetted a csöpp kis lánykádat!KépKépKép

Rayo: Örülök, hogy azért javulgat a pici lánykád! És boldog hófórdulót kívánok neki! KépKépKép

Kelimoni: Azt hiszem én most nagyon türelmes vagyok, mert tudom a végét, még mindig nagyon nyugodt vagyok, ezt nem is tudom megmondani miért talán azért, mert hat évet végigsírtam és a végtelenbe, de most már nem kell, van vége a történetemnek, mint itt mindenkinek. KépKép Nem emiatt voltam nagyon is bömbis, munkahelyet kerestem a tanítói pályámon, de ott továbbra sincs. Ez hosszú történet, igazán a szívem fájdul bele minden egyes nap... De most már előre nézek, a másik szakmára amit most tanulok. Csak ez korántsem olyan szép és gyönyörű és szívetmelengető.Kép Ez volt az oka röviden.Kép

Ma a kutyakiállításon annyi kutyust dögönyöztem. Kép

KépKép
ancsúr

Drága Kizsó Zsófika!

Első születésnapod alkalmából sok puszit küldünk Neked. Légy nagyon boldog kicsi lány! Szerezz sok örömöt a szüleidnek, tesócskádnak, a nagyiknak, papiknak, meg persze nekünk azzal, hogy néha láthatjuk a fotóidat. KépJó tortázást! Kép

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Ancsúr: mindegy, mi a bömbi oka. A bömbi az bömbi.Kép És én nagyon sajnálom, ha valaki szomorú. Kép

Nemsoká Neked is lesz egy gyönyörűséged, aki segít elfelejteni ezeket a kellemetlen napokat.
Tudom, milyen szomorú, ha nem azt csinálhatod, amit szeretsz, amit szeretnél. Azért ne add fel. ! Kép

Te olyan erős és vidám emberkének tűnsz! Olyannak, akiben rengeteg erő rejtőzik.Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Kizsó Zsófijának! Kép

Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk neked! Légy mindig boldog és vidám!

Kép

KépKép
jiny

Hildus! Tündéri a lánykád! És nagyon finom tiramisut csinálsz, a végén heti vendégek leszünk. Kép

Amneris Anyuka! Csodállatos lehetett kezedben tartani Zitust! Annyira jó olvasni a soraidat, mindig erőt merítek belőle! Remélem minél hamarabb tudsz majd jönni, mert az azt jelenti hogy végre otthon vagytok! Kép

Kelimoni! Annyira jó veled beszélgetni! A férjem már mondta hogy biztos eleged lehet már belőlem meg a lelkem ápolgatásából. Kép

Ancsúr! Hétfőn nagyon várlak ám!!!

Rayo! Boldog kilencedik hónapot Reginek! Kép Remélem már jobban van!

Nikinozso! Én annyira, de annyira próbálok türelmes lenni ám! Kép De hétfőnél tovább biztos nem fogom bírni. Hétfőn a férjem fog hívni, hátha ő "könnyebb eset" mint én. Kép

KépKép
jiny

Kizsó Zsófija!

Nagyon boldog szülinapot kívánunk neked!
Kép
szuperboszi

Kizsó!

Mi is kívánunk nagyon boldog szülinapot Zsófinak!
Remélem, jól vagytok! Puszi
Kép

Lányok!
Hétfőn fogok felhívni egy dokinénit, akihez szeretném még elvinni Regit, hogy véleményezze az eredményeit. Remélem, nem kell sokáig várni az időpontra.

Hildus!
Melyik napokon van a magánrendelése???

Kép

Megyek szavazni! Puszi

Kép
rayo

Édes, kópé Zsófi! Boldog szülinapot, nagylány!KépKépKép

Hildus, Jiny irom a választ, ígérem legkésőbb hétfőn délelőtt küldöm!! Bocs,bocs....

Jiny, tudom, milyen rossz ilyen türelmetlennek lenni, és ennyire vágyakozni! De remélem hamarosan ott szuszog majd a baba nálatok!

Marcianyu, Kelimoni, Ildikó jó volt "közgyűlni"?
Nemsokára talán én is ott lehetek! Irigykedek a találkozóra!!!

Marcianyu, tök jó, hogy hívtál! Köszönöm. Olyan jó veled pletyizni mindenféléről! Olyan sok dologban egyetértünk...

Réce, Balázs már egyre sebesebben olvassa össze a betűket, és már a nyomtatott kisbetűs írásokat is elolvassa. Sőt nyomtatott nagybetűvel már ír is! Szerintem sok kisgyerek tudja ezt suli előtt!
Most hétvégén gondolkoztam el azon, mi is történt veletek.Az én történetem "kutyafüle" ehhez képest. Nagyon embertpróbáló lehetett, és csodálatra méltó, amilyen kiegyensúlyozottan fel tudtátok a történteket dolgozni!

Amneris, olyan jó olvasni Zitusról. A kórházban nagyon segítőkészek, és ez gondolom megnyugtató. Remélem minél hamarabb olvashatok újra Zitusról, mert az azt jelenti, MÁR OTTHON VAGYTOK! Képet majd kaphatunk a rózsaszín ruhás kistündérről?

Elmentünk egy néptánc fesztiválra Balázzsal és a tesómmal, ahol Balázs unokatesója táncolt. Nagyon sok igazán ügyes és szívetmelengető produkciót láttunk.
Ott készült a fotós által sutyiban a kép, ami aztán bekerült az Újpest újságba. A tesóm vette észre, és Balázs nagyon örült, hogy ilyen "híres" lett! ( Bár, már a Metró újság első oldalán is látható volt, a Télapóval... szóval a babanapló lassan a "sztár" újságkivágásaival lesz tele.KépKép-Remélem, tudjátok, mindez a véletlen műve... de olyan jópofa! )
Szóval a kép: Balázs + én, mint közönség

Kép

Így én is kiléptem az arctalanságból, Balázs a táblázatban is benne van, de itt lehet, hogy jobban látszik a mókás okoska feje.KépKép
A képen a tesóm is rajta van mellettem a másik oldalon, de személyiségi jogait előtérbe helyezve kivágtam. Kár, mert helyes csajszi, és nagyon szeretem!!

Ja, és nézzetek el nekünk, de stylist és sminkes nélkül vagyunk kénytelenek szerepelni ezen a "rendkivüli sztárfotón". KépKépKép

Kép
Kép
ggabszi

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Kizsó Zsófijának nagyon boldog szülinapot.Kép
Kép

Amneris, megint elpityeredtem az írásodon. Micsoda boldogság, hogy végre a kezedben tarthattad. Nagyon szép kislányod van, köszi a képeket.Kép

Ggabszi, milyen nagyfiú már Balázs.Kép Nagyon csinosak vagytok a képen, igazán semmi szükség sminkesre.Kép

Én is teszek fel végre egy olyan képet amin én is rajta vagyok. Ez elég ritka, mert én nem igazán szeretem ha fényképeznek.Kép
Kép

Ildikó, ha gondolod a táblázatba is belerakhatod, persze ezért nem kell újat küldeni csak a következő módosításnál.Kép Előre is köszönöm.Kép

Kép
Kép
atan

Szia Kelimoni és lányok !

Kösz a hiányolást, olvasni van csak időm mostanában de azt nem hagyom ki KépKép
Itt a tavasz rengeteg a dolog, sok a terv és dolgozom is , szóval meg vagyok .
Meg különben sincs miről irnom (a napi robot nem érdekes, különleges dolog meg nem történik erre )ha türelmetlenkedem ( ugyis csak erről nyavajogtam nektek mostanában )sem telik gyorsabban az idő igy megpróbálok mindeféle dologba merülni igy nics idő gondolkozni arról milyen lassan vagy gyorsan megy az idő.

Sziasztok

Naninga
naninga

Kizsó!
Zsófinak boldog születésnapot! Hogy tetszett a kisasszonynak a torta?
Amneris!
Olyan jó, hogy Zita már a kezedbe lehetett.Köszönöm a képeket, igazán szép ez a kislány. Remélem, hogy minél előbb jelentkezel, mert az azt jelenti, hogy otthon vagytok.
Atan!
Kész férfi ez a fiúcska. Gondolkodtatok már azon, hogy az öribabáink mennyire átveszik a vonásokat, mimikát, gesztikulációt, kézmozdulatot. Köztetek is van némi hasonlóság.
Ggabszi!
Még a végén híres lesz ez a gyerek, meg te is.
Kelimóni!
Gergő nagyon vagány ebben a kendőben, mióta nem láttam rengetegett nőtt és olyan nagyfiús lett.
Mindíg megcsodálom a képeit.
Rayo!
Remélem holnap csak jó híreket fogunk hallani Regiről. Szorítok neki.
Ma olyan szép idő volt, hogy egész nap kertészkedtem és puccba vágtam a kiskertemet. Mivel ma gyümölcsnapom van igy legalább eltereltem a figyelmem is a kajáról, mert azért a családnak fincsiket főztem. De már 4 kg-nál tartok, már csak 6-ot kell leadnom.
Szép estét mindenkinek!
simineni

Szia Lányok!

Ancsúr: Remélem, jobb a kedved. Kép És irigyellek, hogy kutyusozhattál, bár én nem nagyon merem megsimogatni őket, de csodálni annál inkább.Kép

Gabszi: Nagyon aranyos a kép KépMindenféle extra cicoma nélkül is aranyosak vagytok, a kisfiad pedig úgy néz anyucira... Kép Édes pillantás Kép

És jó volt közgyűlni. Tudod, olyan érzésem volt, mintha ezer éve ismernénk egymást Ildikóval és Marci anyuval Kép Emellett aranyos babókák voltak, mindenki kedvesen mosolygott a másikra. Kép Engem feltöltött az a pár óra. Kép

Atan: De jó Téged is látni KépÉdesek vagytok a picurkáddal.Kép Örülök, hogy lassan minden névhez sikerül arcot kötnöm.Kép

Annál is inkább, mivel ma az egyik bababoltban összefutottunk Gilicével. Kép Õ megismerte Gergőt, mi meg néztünk a férjemmel bambán rá Kép
Szóval mókás volt a helyzet.Kép

Gilice!
Úgy sajnálom, hogy nem néztem meg a csajokat, amikor kijöttél és mi még kinlódtunk, hogy beférjen az etetőszék a kocsiba. Ez csak később jutott eszembe. Kép
Gergő már unta az egész napos csavargást és pont akkor kezdett ennek hangot adni .Kép
De 22-én úgyis találkozunk és akkor láthatom a kincseidet. Kép

Gabszi: Van egy új sapka szerzeményünk. KépKépKép Anyának nagyon tetszik ez a fazon, bár még a szín és a minta nem az igazi, mert én kockásat szeretnék. És Gergő sem kezdett el nyígózni miatta. Azt hiszem, neki is bejön. Kép

Puszi Mindenkinek!

ja! Kizsó: Ugye láthatjuk a naagy 1 éves szülinapi képeit. Kép

És mégegy:
Ma elmentünk a naggyon hirdetett Outlett ( remélem , jól írom) áruházba.
Teljesen megdöbbentem a választékon és az árakon. Egy kis baba kendőcske nyárra, 2000 Ft volt.Ott is néztünk sapit, 2000 alatt nem is volt. Gergőre való 68-as kis nyári póló 1990.-
Csalódott voltam. Az Árkádban olcsóbban tudok vásárolni. Pedig az állítólag egy drága hely.
Ja! És rengeteg leárazott bébiétel. Amiből nem mertem venni, elmosódott cimkéi miatt. Kép
4 féle etetőszék volt, egyik sem dönthető háttámlájú Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Ildikó!
Köszi a képet Zitusról! Nem azért mondom, de minden öribaba gyönyörű, nem gondoljátok, hogy nekünk vannak a legszebb gyermekeink a világon?Kép

Kép

Kép
rayo

Simineni: aranyos vagy! Kép
Naninga: azért vagyunk itt ennyien, hogy segítsünk a nehéz napokban. Nyavalyogj csak nyugodtan. Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Szia Kelimoni!
Te is itt ülsz a gép előtt? Puszi

Kép
rayo

Szia asztok Lányok!

Megint csak azt tudom írni,hogy a GYERKÕCÖK GYÖNYÖRÛEK!
Amnerisen én is mindig meghatódom, szinte vele együtt érzem ezeket a csodás érzéseket.

Naninga: Egyetértek,hogy el kell foglalni magad, én is pörgök ezerrel és sokkal jobban érzem magam és így gyorsabban megy az idő.

Réce: Már írtam Ildikónak: szaxofonozom egy Big Bandben.Nagyon szeretem csinálni!!!

Tudom,hogy holnap rossz idő lesz, de kitartás,mert a hét második felétől jön a meleg!!!!Mindenkinek szép hetet!!!Puszi

Kép
csöpke

Siminéni, van igazság abban amit mondasz, nagyon átveszi a mimikát, a beszédünket. Egyébként a legelején már azt mondták rá, hogy anyukájára is hasonlít, de egyébként tiszta apja.Kép

Kelimoni, ezért tettem fel a képet, mert szerintem is jó ha egy idő után a nevekhez tudunk arcokat párosítani.Kép Már hamarabb is megtettem volna de nem volt olyan képem, csak amelyiken napszemüvegben voltam, az meg nem mond semmit, mert pont a szemem nem látszik.Kép

Rayo, teljesen egyetértek veled a mi gyerekeink igazán gyönyörűségesek.Kép

Naninga, mi megpróbálunk neked segíteni, hogy gyorsabban teljen az idő. Gyere sűrűbben beszélgetni velünk, és nyavalyogni is lehet.Kép

Kép
Kép
atan

Sziasztok!

Nagyon-nagyon köszönjük a gratulációkat, Zsófi nevében is! Kép
Egy pár képet rakok fel nektek cserébe!
Az első kép anyóséknál készült, 4 nappal idősebb a Zsófi a kis uncsi tesótól! Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Bocsi csajok, hogy most nem írok többet, de mennem kell "romeltakarítani" a konyhába, mert később már nem lesz erőm! Kép
Holnap jövök!

kizsó

Sziasztok!

Remélem mindenkinek kellemesen telt a hétvégéje, csodálatos időnk voltKép

Ildi_ko
köszönjük a képeket a kis Zitusról, és Amnerisnek nagyon szorítunk, hogy minél hamarabb a babocájával otthon legyen!

Kelimoni
Gergő baba nagyon fotogén alkat, főleg közeli képek nagyon jókKép A csajok futni fognak utánaKép

Atan
édesek vagytok a képen, látszik, hogy a fiad és te vagy az anyukájaKép

Rayo
szorítunk, hogy Regikével minden rendben legyen és a doktor néni minél előbb tudjon fogadni és jó hírekkel szolgáljon!Kép

GGabszi
nagyon jól mutattok a képen, őrizd a naplót és kíván, hogy még sok ilyen hasonló képpel bővüljönKép

Kizsó
Zsofikának boldog szülinapot kívánok!

Simineni
remélem a gyerekek már nem betegek és a kert is csodálatos a tavaszi nagytakarítás utánKép Kitartás és sikerülni fog a fogyókúraKép

Holnap hétfő...Kép Ez a hétvége is gyorsan eltelt! Puszi mindenkinek!

Kép
madri

Lányok, csak gyorsan irok, a többit holnap reggel.

Kedves Amneris! Köszönöm a képet, Zita gyönyörű baba. Neveljétek olyan kedves és közvetlen emberré,mint amilyen Te vagy!
Szeretettel: Gabszi
SMS üzenetem Amnerisnek

A lényeg a válasz (SMS),amit Amneris irt az előbb, ezt megosztom veletek, mert nem csak nekem szól:

Drága Gabszi! Olyan jól esett, amit írtál! Ugye, hogy Zitus nem csak az én szememnek gyönyörű? Kép
Itt sokat lehetünk együtt! BOLDOGSÁG! Üdvözlöm a lányokat!

Most én voltam Amneris magyarhangja! KépKépKépKépKép

Kép
Kép
ggabszi

Sajnos nem tudtam még mindent visszaolvasni, csak gyorsan pár gonolat.

Amneris!
Annyira örülök, hogy együtt lehettek, köszönöm a képeket, Zitus nagyon szép kislány. Ja, és feltünően sokat nőtt / változott az első képekhez képest! Gratulálunk!! Kép

Ildi!
Remélem, rendben hazaértetek, rendesen furdalásom van, hogy így elbénáztam a hazautat, de jó volt beszélgetni! Kép Várom nagyon a következő alkalmakat! Kép

Kelimoni!
Gergő egy angyalka! Annyira szuper volt, ahogy hozzámbújt és rámnevetett, ha csak visszagondolok, elolvadok! Kép

Marcimondta:
Mentünk ma a mamához és út közben megkérdezte: Anya, jártál iskolába? Mondtam Neki, hogy igen kisfiam, de még mielőtt Te megszülettél, tudod? Mire Õ: Igen!
Õ tudja! KépOlyan helyes volt!
Ja, szombaton megkapta az új ágyacskáját. Annyira örült neki, hogy este nem velünk akart elaludni, hanem a szobájában, egyedül!! Persze, nem nagyon bírtam, hogy pár perc múlva ne kukucskáljak be hozzá és amikor észrevett, nem engedett ki. Simogatta a kezem, úgy aludt el. Hajnalban persze átszaladt hozzánk és bebújt mellém. Kép Imádom!! Ebéd után is úgy ment aludni, mint egy kisangyal, pedig féltem, hogy a "nagyfiús" ágyból kiugrik utánam, de nem, elaludt egyedül, ügyesen! KépOlyan büszke vagyok rá! Ma este meséltem neki az Öreg néne őzikéjét és ameddig én tudom, már Õ is megtanulta!

Holnap remélem fogok tudni rendesen visszaolvasni és bővebben reagálni!

Szép álmokat! A

KépKép
KépKép
marci_anyu

Gyors egy "vonatos" kép, aztán elaltatom és jövök!Kép
Kép

Kép
rayo

Sziasztok Lányok!

Bocsi, hogy mostanában elég passzív voltam, de azért rendszeresen olvastalak benneteket!Kép
Nálunk sajna nincs semmi előrelépés! Kép

Jiny: nagyon szép kis cumókat vásárolgattál! Látom, a Micimackó imádat nálatok is tombol! Kép

Amneris: annyira jó olvasni a boldogsággal teli soraidat! Szorítok, hogy Zituskát mielőbb hazavihessétek!Kép

Kelimoni: Gergő egyre édesebb!

Kizsó: Zsófikának utólag gratula a szülinapjához! Olyan édes azon a képen, ahol a tortáját nézi! Nem csoda, hiszem nagyon szépséges volt! Kép

Rayo: Regi olyan imádnivaló a kis fogacskáival! Ezek a nagy szemek még sok pasinak okoznak majd álmatlan éjszakáka! Kép Kép

Puszi mindenkinek!
Pirinyócska
pirinyocska

Gergő után lemaradt a mosoly! Kép Kép
pirinyocska

Atan, de jó, hogy mostmár neked is van "arcod". KépKépOlyan helyesek vagytok együtt! Hasonlítotok!

Rayo! Nekünk nagyon bejött a kisvonat (ami nálunk autó volt). Az első lépéseket úgy tette meg Balázs, hogy a hátulját fogta és tolta maga előtt. Ja, és a kerekét naggggyon sokáig lehet szerelni, és csodálni, ahogy forog! Regi is örül neki , az látszik!! KépKép Van már időpont a doki nénihez?

Kelimoni, ne csigázz! Milyen az új sapi?Kép Azonnal képet kérek! Tudod, ez a sapi-project nekem nagyon kedves!! Bár a legutóbbi, kendős-vagány fotót nem lehet felülmúlni!!!!

Marcianyu! Nálunk is attól a pillanattól alszik külön és egyedül, igazán nagyfiúsan Balázs, mióta megkapta az új ágyát. Erre annyira büszke volt!
Már Marci is ilyen nagy!?

Simineni, már 4 kg-ot fogytál? Van akaraterőd, nem mondom! ( Nyugtass meg, azért néha bűnözöl, ugye?)

Kizsó, a család összes nőnemű tagja nagyon helyes! Ilyen őrületes kékszemeket!! Kép Kép Zsófinak két tortája is volt? És "mindmegette"?

Kép
Kép
ggabszi

Sziasztok!!!

Csak gyors bekukk..

Tudjátok mit jelent a DÁDAT??? Nikike így hívja Ádámot.
DÁDAT= ÁDÁM:-)

Tölti

Kép

Kép
töltike

Pirinyócska!
Már most hódít az én lányom, a barátnőm kisfia (2és1/2éves) kijelentette, hogy Regi a legszebb a világonKép

Ggabszi!
Van időpont, már ma mehettünk volna, de 1/4 8-ra este, az meg későn van, így holnap délután megyünk! Már alig várom!!! Iszonyú nyűgös, mert most nem adtam neki be a gyógyszerét, mert tegnap este pöttyös volt a háta, meg a nyaka, szerintem allergiás rá! Kép Így újra köhög, nem alszik rendesen, enni is csak épphogy!

Szóval nekem ne mondja senki, hogy kis gyerek kis gond...Szerintem hatalmas gond, mert mondani nem tudja, hogy mi a baja, még nem érti, hogy miért nem szabad a vezetékeket rángatni, a sütőhöz nyúlni...

Tök jó a kép!!!KépMinek neked smink???

Kelimoni!
Szuper a sapiKép

Kizsó!
Nagyon jó képekKépA tortát te sütöttedKép

Atan!
Tényleg hasonlítotok egymásraKép Jó látni téged is!KépKép

Szuperboszi!
Holnap megtudom, hogy dokinéni szerint kinövi-e, elvileg van rá esély! Ahogy nő, egyre többet lesz függőlegesen, így kevesebb kaja jöhet vissza, ráadásul szilárdabbakat eszik, ami szintén nehezebben jön föl! És hát fejlődik is, ami hozhat változást!KépReménykedem!!!

Simineni!
Köszi a szorítást, remélem, hatni fogKép
Gratula a kilókhoz!!!Mármint a mínuszokhozKépKépKép

Hildus!
Vannak jó hírek?

Amneris!
Nagyon várlak!

Gilice!
Jól vannak a csajszik???

Napsugi!
Hol vagy/tok?

Lányok!
Mikor lesz már tényleg jó idő??????

Kép

Kép
rayo

Boszi, Kicsi piros autó kalandjai-Libri. Legalábbis én ott vettem.A hiányzó kalandokra vadásztunk. A történet néha kicsit sántít, de a könyv foglalkoztató jellege felülmúlja.

Rayo, ez tényleg így van! Nagy gyerekkel "csak" más a gond, de amíg nem tudja elmondani...nagyon nehéz! Hogy bírod a nyűgít? Én azt szoktam mondani, hogy egy gyereknek azért van két szülője, hogyha az egyik kipurcan, szolgálatba léphessen a másik. Nem könnyű türelmesnek lenni,csak akkor is kell!!! Kép

Ha már a gyerkőcőtök tud bújócskázni, akkor egy ötlet a relaxálásra:
Én mindig az ágy alá, vagy a szekrénybe bújtam. Nem felejtettem el vinni a könyvemet sem. Egyszer mejdnem egy fejezetet olvastam békében és nyugalomban, amíg meg nem talált a kópé.Néha ilyeneket mondtam: ajjaj, khm...hogy az irányt betájoljam. A porcicák igazán csöndben voltak, nem árultak el!!! Kép
Van még ilyen mókás, mamikímélő ötletem ( voltam már hajó és alvó kutyus és madárfészekben fióka), majd irogatok ....

Kép
Kép
ggabszi

Sziasztok!

Amneris!
Tényleg csak könnyekkel küszködve lehet olvasni a hozzászólásaidat. Nagyon jó lehet, hogy bent lehetsz Zitus mellett a kórházban, remélem hétvégére má együtt lesztek otthonKép

Kizsó!
Utólag ugyan, de nagyon boldog születésnapot kívánok a kis Zsófinak!

Nagyon jók a képek, szerintem is gyönyörűek a gyerekek!!!

Hétvégén elültettem a muskátlikat (35 tő), és bátran ki is raktam őket az ablakba, ezért nem szabad már rossz időnek lenni!!!!!

Már nem kell sokat várni a találkozóig. Várom nagyon, hogy személyesen is megismerhesselek benneteket!

Kép
rvan

Amneris - és Ildikó!

Nagyon köszönöm a képeket, Zituska gyönyörű!!!!!
Rvan: Én is nagyon várom a talit,szeretnélek személyesen is megismerni benneteket!Éspersze gyönyörködni a gyerkőcökben!

Kép
csöpke

Sziasztok!

Kizsó: Gratula Zsófinak! Annyira szépek a gyerekek!Kép

Rayo: Olyan édes a mosolya a kislányodnak, és az a két kis fogacska elöl!KépKépKép

Kelimoni: Hú, nem vagyok már elkettyenve, vagyis besöpörtem a szőnyeg alá.Kép Takarítani azért nem így szoktam. Kép Ez haláli kép! Kép

Napsugi: Nem tudom megkaptad-e amit írtam, választ, köszi az oldalt, csak nem én voltam a gépnél.

Atan: Olyan helyesek vagytok a képen, na és a kicsi fiad szeme!Kép Akár a tied! Kép

KépKép
ancsúr

Kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel kívánok Zsófikának Nagyon boldog szülinapotKép
Kép

Most értem haza.Kép Reggel hatra mentem, munka után értekeztünk. Így a csüt., pénteki napjaink szabadokKép
Kicsit szomorkás kedvem vanKép Sírnék, de miért is?KépKép Talán az idő teszi. Egyedül vagyok itthon. Olyan rossz volt hazajönni az üres lakásba, Robi angolon van. Ma még nem is beszéltünk csak telefononKép Nagyon ritkán fordul ez elő, kb. évente 2x.
A határozatunk ma 8 hónapos.
Kép

Ölel mindenkit: Süni
süni_renóca

Sunike nemis vagy egyedul mi is itt azaz ott vagyunk veled!Udv mindenkinek.Jol sikerult a szulinap a ferjemnek es szupi volt a teszt vezetes nagyon jol csinalta ,volt csuszas, viz, akadaly,meredekemelkedo ess stb .nem volt merszem nekem, hogy en is kiprobaljam de majd ami kesik nem mulik.(egy kicsit borsos az ara de megerte.)
Mikor is lesz a tali?
ZSOFIKA BOLDOG SZULINAPOT!!!!!!!!!
PIRINYOCSKA mostanaban nem jartok Pesten?
Puszi mindenkinek!Moncsi.
móncsi3

Sziasztok!

Tényleg nagyon köszi a sok kedves szót, és hogy gondoltatok Zsófira! Jól esik! Kép Kép Kép
Az első képen egy feketeerdő torta van, ezt anyósék vették a tesc...-ban. A másik tortát anyuéktól kapta, ez cukiból van és puncstorta. A harmadik nem lett lefényképezve, azt én csináltam és az egy túrótorta volt! Kép Zsófinak mind a három ízlett.
Az utolsó képen látjátok azt a kis bevásárló kocsit. Képzeljétek, amikor összeraktuk, és meglátta, hogy mi az hangosan sikított, nevetett annyira örült neki. Még nem meri állva tologatni, de már nem sok kell neki, hogy elinduljon. Kép
ja! És egy fontos dolog: látszik is a képen, a puncstortázás közben végig egy csemegeubit szorongatott, azt rágcsizta! Kép

Ildiko! Én is köszönöm a képeket, meg a jegyet is! Remélem meg tudom hálálni egy-két cumisüveg füllel! Kép Tényleg, kinek is kellett a másik? Már elfelejtettem! Bocsi! Kép

Kelimoni! Gergő szerintem ha nagy lesz simán elmehet "manökennek" ! Ahogy bemutatja ezeket a sapikat!!! Kép

Süni, rég írtál! Merre vagy? Kép És te, Napsugi? Kép

Remélem nem fárasztalak titeket a fényképekkel, de tennék fel még egy párat! Kép

Kép
Kép
Kép

kizsó

Süni! Egyszerre írtunk! Kép
Köszi! Kép
És ne tessék szomorkodni! Nemsokára tali! Kép

kizsó

Kizsó: Istenem mekkora kék szemek!KépKépKép

KépKép
ancsúr

Kizsó, olyan szépek a lányaid, hogy csuda. Látszik ám, hogy nagyon örült az ajándéknak.
Három torta az igen, micsoda buli lehetett.Kép
A képekből sosem elég, nagyon szeretjük nézegetni.Kép

Süni, szerintem sem vagy egyedül, mi itt vagyunk és mindig meghallgatunk, ne szomorkodj.Kép

Móncsi3, melyik talira gondolsz?Kép

Kép
Kép
atan

Csajok!

Szeretnék nektek ajánlani egy jó kis weboldalt
www.mesedekor.hu
Jó dekorációk a falra! A bababörzén is kint lesznek! Kép

kizsó

Sziasztok!

Itt vagyok ám csak csendben. Mozgalmas volt a múlt hetünk. A lányokkal látogatóban voltunk apa munkahelyén. Mindenki nagyon örült nekünk, a lányokat körül rajongták. Sára meg is hálálta, bekakilt, hagytunk egy kis szagot a tárgyalóban.
Anyukámnál is voltunk, az ő lakása a rendelő mellett van, így anya dolgozója se maradt ki a sorból. A lányok jót aludtak a kanapén, természetesen hason. Mióta hason alszanak nem élvezik annyira a babakocsit. Sárának most a kenguru jön be nagyon. Nagyot nőttek, Sára 4530gr., Janka 4330gr. A 200 gr. külömbséget tartják csak ennél a súlynál már nem olyan feltünő. Janka tegnap átaludta az éjszakát, szerintem csak nagyon elfáradt, mert tegnap este 19:30-kor volt a vizilabda meccs, amiről nem hiányozhattunk. Az uszoda megint nagyon bejött nekik, ez talán nem véletlen. Édesen aluszkáltak.

Kelimoni, jó volt találkozni, nagyon csinos az új szerzemény. Én meg úgy szerettem volna megmutatni Gergőt a férjemnek, áradoztam neki, hogy még szebb mint a képeken, na majd 22.-én.

Kizsó, utólag is boldog szülinapot Zsófinak!!!Micsoda kis ínyenc, torta csemegeubival!

Amneris, sikerűlt megint megrígatnod. Zitus nagyon gyönyörű! Micsoda boldogság, hogy együtt lehettek. Biztos nagyon gyorsan meggyógyul Zitus és mehettek haza!

Atan, akkor holnap találkozunk. Remélem nem jön közbe semmi!

Marci_anyu, milyen nagy fiú Marci, biztos boldogan alszik az új ágyacskájában!

Rayo, Regi nagyon édes a vonaton!!! Ezek a fogak!
Remélem a doktornéninél sikerrel jártok!

Simineni, gratulálok a kitartásodhoz és az elért eredményhez. Én most sajnos nagyon össze-vissza eszem, fel is kaptam pár kilót, úgyhogy irigykedem!

Kép
Kép
Kép
Puszi mindenkinek, Gilice és a csajok!

KépKép
gilice

Sünike!
Tényleg ne szomorkodj! Majd akkor tessék szomorkodni, ha úgy kell beosztani a munkaidőtöket mint nekünk, hogy valaki mindíg legyen a gyerekekkel. Azt szoktam a kolégáknak mondani, hogy hosszú házasságunk titka, hogy ritkán találkozunk.
Holnap még ráadásul kétnapos tréningre megy a párom, de a legrosszabb az volt amikor 1 hónapra Amsterdamba küldték. Akkor jöttem rá, hogy nem is olyan egyszerű két gyerekkel, munka mellett egyedül. Nem beszélve arról, hogy rettentően hiányzott.
Ha rossz kedved van vagy unatkozol hívj fel!!!!
Kizsó!
Kinga is szép kislány, de Zsófi egy tünemény. Nagyon fotogén a leányzó.
Mindenkinek szép estét, a babaváróknak mielőbbi babásodást kívánok!
simineni

Süni!

Ne szomorkodj, mi sokat gondolunk rád! Láthatod rá nézek a lányokra és a kiságyban, te mosolyogsz vissza a fejük alól a kis lepedőjükről!!!!

KépKép
gilice

Sziasztok!

Kizso, Rayo, Gilice! Annyira gyönyörűek a lányok!

Nagyon rossz napom, illetve hétvégém volt. Fáradt is vagyok, meg úgy általában nagyon rossz a kedvem. Kép Tudom hogy türelmesnek kell lennem, tudom hogy eljön majd a mi időnk is. Az eszemmel fel is fogom, de az érzéseknek nem tudok parancsolni. Kép Ma visszaolvastam a fórum legelejétől. Nagyon sok erőt adott. Kép

Süni! Úgy látom ez nem a mi napunk volt! Kép

KépKép
jiny

Sziasztok!
Mindenben egyetértek az előttem szólókkalKép Mire billentyűzetet ragadok, mindent leírtok helyettem, szerencsére!
Azért a kis kékszemű szépség Boldog szülinapjához így utólag ugyan, de jókívánsagaimmal csatlakozom!KépKép A képek alapján nem is gondoltam, hogy még csak 1 éves, olyan huncut nagylányos kópé!
Minden gyerkőc gyönyörű, olyannyira, hogy talán nem is bírom ki, hogy személyesen ne dögönyözzem meg őket... mikor is lesz a tali...?
Gabszi, ezek a túlélési trükkök, jól jönnek, kérünk méééég!
Siminéni, le a kalappal!Kép

Néhány friss Dorci-száj, csak hogy tudjátok, mire kell készülnötök...Egy durva az elejére, de a gyámügynek légyszi ne szóljatok! Aznap a sokadik dolog akasztott ki, s a gyerek volt a csepp a pohárban, amikor tudja, hogy legjobban mivel hozhat ki a béketűrésből... tehát nemtetszését köpködéssel nyilvánította ki (amire tényleg berágok, sorry) Én, mérgesen: Ha mégegyszer köpsz, a fognyűvő manók megharagszanak, és kiesnek a fogaid! D., angyali mosollyal: mint a nagymaminak?
Hát lehet ezt vigyorgás nélkül végigcsinálni?
Mai: apjának mondom, hogy elmennék tornázni, két hete nem voltam... gyerek kagylózik, majd kézenfog, leültet a fotelba, ölembe kupodik, mintdent kitalál, nehogy elmenjek. Mondom neki, megmutatva derekam hurkáit: nézd, milyen kövér vagyok, ha nem tornázom, még kövérebb leszek, nem fogyok le. Meggyőztem, elengedett.Pár perc múlva elém áll: anya, nekem is olyan nagy a hasam! Én is hadd menjek el veled tornázni!Kép
Persze nem jöhetett, de hazaértemkor az volt az első, hogy meg kellett mutatni a derekamat, vékonyabb lett-e... Sajnos, nemKép vagy Kép
mera

Kedves várakozók!
Egy kis izgalom van nálunk. Tegnap este egy titkolt terhes kismamát már sűrű fájásokkal sikerült egy lakóhelyétől távolabbi kórházba elhelyezni. (nem a legszebben viselkednek vele!!) Akik sorra kerültek nagyon örülnek, a leendő anyukának tegnap műtötték a lábát, de ez nem akadály náluk! Kb. 1 óra múlva születik meg a baba és nemsokára "repülünk" hozzá. Nem tudni, hogy kisfiú, vagy kislány.
nikinozso

Sziasztok!

Jiny, Süni
remélem már jobb hangulatban vagytok! Az időjárás sem kedvez a jókedvnekKép! Ha gond van, beszélgessünk! Szerintem mindig van valaki gépközelben, akinek kiönthetitek a szíveteket! Jiny nekem is jól esett, amikor beszéltünk!

Gilice
a lányok csodálatosak! Olyan édesen alszanak hasonKép Simogatni, babusgatni valókKép

Kizsó
a lányok édesek, Zsófika hatalmas kék szemeiKép Gondok lesznek még a fiúkkalKép

Nikinozsó
ezek nagyon jó hírekKép

Rólunk csak annyit, hogy megnyugodtam és kezelni tudtam a helyzetet. Beszélgettem a lánnyal és diplomatikus voltam. Remélem minden jól alakulKép Voltunk CTG-n is!

Kellemes napot kívánok mindenkinek a bús időjárás ellenére is!

Kép
madri

Nikinozsó!
Ez nagyon jó hír, szurkolok, hogy minden rendben legyen.

Jó volt így reggel olvasni a topikot, mert olyan szörnyű álmaim voltak, hogy hajnalban felráztam a páromat, hogy akkor most öleljen át és fogja meg a kezem, mert nagyon rossz volt. Nem részletezem, mert elég véres volt, és a kisfiaink voltak az áldozatokKép. Tehát szörnyen ébredtemKép De ez szerencsére csak egy álom, de néha úgy rányomja az ember hangulatára magát... de remélem a mai napom azért jobb lesz

Szép napot mindenkinek!

Kép
rvan

Negyed órája egészséges kisfiú született!
Minden rendben!
nikinozso

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?