De jó, bár én még nem tudom a pontos sorszámunkat, csak a körülbelülit, máris levonhatok kettőt!!!!!
Nikinozso, minden nap nincs ilyen szuper hír?
Rvan, én is a WC papírra szavaztam, úgy látszik kapós! (Ebből is látszik fontossága - mint a mesében a só, ugye....
)DE Süni mást osztott rám. Konzultálj vele, nehogy egy kamionnyi papír érkezzen!!!
Süni, a focit bevállalom, mint fiús anyuka! Igazi bőrbogyó is van, és pókemberes gumilabda is. Mindekettővel remekül focizok (irtó béna vagyok, a remek Balázs véleménye), sőt bringázás és korcslyázás is bejátszik, mióta fiús mama lettem. Szoknya meg utoljára a koncerten volt rajtam.
Ebből is látszik, kell ide egy lány, hogy a nőneműeket ( vagyis engem) erősítsen....
Töredelmesen bevallom Nektek, minden elvemmel ellentétben, ma elcsábultam.
A csábítás ideje: délelőtt 11 óra.
A csábítás helye: H&M, Árkád.
A csábító személye: 62-es méretű, hófehér body, amelyről kis vizsgálódással egyértelmű módon megállapítható, hogy egy kisruha pörgős szoknyával, alsószoknyával.
Mivel tudom, hogy ez így elég émelyítően hangzik, megpróbálok feltenni egy képet.
Mit tegyek szerelem volt első látásra??
Szerintem gyönyörű!!
Gilice, a lányok nagyon helyesek!! Hogy gömbölyödnek! Ez a fotel tök jó ötlet, nekem is megtetszett a múltkor,de nem veszek még!!
Ünnepélyesen megfogadom, hogy semmi mást nem veszek, jövő ilyenkorig. Még pocakban sincs a kislányunk, biztos, hogy elment az eszem!
Töltike, nemsokára otthon lesz Ádám...kitartás!!
Nikike kipihente az utazást mára?