Új privát üzeneted érkezett!

Ildikó: Tegnap a férjem mosogatottKép Én pihenhettemKép

KépKép
KépKép
kelimoni

Lányok!
Szandi szobájában szortíroztunk és akadt egy halom játék amit kidobni sajnálok, de szivesen odaadom amelyikőtök kéri.
1 zacskó baba, plüssjáték, 1 zacskó fa és műanyag építőkocka keverve, 1 hátizsák machbox.
Kelimóni!
Drukkolok, hogy jól sikerüljön a vendégvárás.
Ildi-ko!
Nem lehetett túl pihentető estéd. Bár én szeretem, ha sokan vannak nálunk, csak az utána következő romeltakarítás nem tartozik kedven c elfoglaltságaim közé.
Nekem ma jönnek anyuék látogatóba, egész nap suvickoltam, mert már elfelejtette, hogy neki is volt 2 gyereke aki rendetlenséget csinált. Állandóan kritizál, hogy nem úgy takarítok ahogy ő. Nála még a lény is seggen csúszik a kövön. De nehogy azt higgyétek, hogy nálam akkora nagy kosz van, csak van egy-két széthagyott játék, meg a falon egy-egy gyerekkéznyom. De úgy döntöttem, hogy nem én vagyok a lakásért, hanem az értem.
Gratula a leendő anyukáknak.
Simineni
simineni

Sziasztok!!!

Cirbi!! Hatalmas Gratula!!:-)

Ildi_ko! Igen Nikike nagyon hamar elindult. Lényegében mindent hamarabb csinált.. hamarabb mászott négykézláb.. hamarabb állt fel és indult el.
Nagy meglepetés volt az elindulása. Viccesen mondtam neki "Nikike gyere ide anyuhoz egy puszikára" Legnagyobb döbbenetemre odajött.. Hirten leizzadtam:-)

A hó tetszik neki.. járunk szánkózni is de amikor beleültetjük a szánkóba nagyon megszeppen..
Nagyon vidám és nagyon huncut kis tündérke:-) és még mindig nagyon Apás..
Jelenleg mindenre mutogat.. Aranyos volt amikor mesekönyvet nézegetett az Apukájával, a férjem megkérdezte "Nikike hol a cicus?" Erre Õ Rám mutatott:-))

Jelenleg a legnagyobb feladat az etetés. A védőnő javaslatára elkezdtük a két kiskanalas megoldást: kap ő is egy kiskanalat.. Mondanom sem kell még a fülünk is tiszta kaja.. etetés végére az etetőszék is úszik a főzelékben..:-)

Di_Ti! Én a rossz példát tudom.. Mit nem szabad. Van örökbefogadott unokatestvérem aki egy szuper kiscsaj igaz már 20 éves. Neki nem mondták meg a nagynénémék hanem az iskolában a "jóakaró" szülők gyermekei kiabálták rá. Vele sokat beszélgetek erről a témáról és sokmindent megértettem ami a lelkében lejátszódik..Õ azt mondta nekem nem hitte el hiába bizonygatta a nagynénim,hogy ugyanúgy szereti mintha vérszerínti lenne,de amióta látja Nikikét mennyire imádjuk azóta megnyugodott.

A nagynéném azért nem mondta el mert fél,hogy elveszíti.. DE az unokatesóm nem kereste meg azóta sem az anyukáját sem a tesvéreit mert azt mondta "ő tudja ki volt mellette amikor beteg volt..ki szereti mindennél jobban.."

Kelimoni! Nagyon szép a kisfiad:-))

Pusz : Tölti

Kép

Kép
töltike

Sziazstok lányok!

Bocsánat, hogy nem jövök, cska nagy munkában vagyokKép
Férjemnek készítek ajándékot, Powerpointos megható igazi ajándékotKép
Nagy bajban vagyok, hajnalban is ezzel foglalkoztam, mert a férjem ilyenkor alszik...
Igérem még jövök, csak nem tudok rájönni, hogy tudok egy dalt fájlból úgy betenni , hogy az minden dia alatt szóljon, és ne csak 1 dián!
Ja, és persze 1 dal mondjuk 20 dián keresztül szóljon... de ne kezdje mindig elölről...
Bocsi ha értelmetlen voltam, remélem van köztetek aki tudja, vagy esetleg a férjetek, hogy hogyan tudnám ezt kivitelezni...
Nagyon megható dologre készülök, ma vagyunk 7 évesek... Ennél szebb ajándékot nem nagyon adhatok neki... és sjaát készítésű leszKép Scannelek stb... Van dolgom...
Este azért jövök és írok nektek!!!
Puszi!!!

Előre is köszönöm a segítségeteket!!!

KépKép
napsugaracska

Szia Napsugi!
Sajna a PP kimaradt az életembőlKép
Hátha Ildikó tud segíteni, írj neki privit!

Kép
rayo

Simineni!
Engem érdekelnének a játékok, ha nincs még rájuk jelentkező.
steiff

Sziasztok Lányok!

Ma berendeztük a babaszobát! Igaz, hogy a tervek szerint egy darabig a babócánk velünk fog aludni a hálóban, és nem fogja még használni a kuckóját, de azért jó volt kipróbálni hogyan fog majd kinézni! Megpróbáltam a képet is feltölteni, de sajna a legkisebb felbontással is túl nagyra sikeredett...

Napsugi! Sajnos nekem sincs ilyen PP-s tapasztalatom, de le a kalappal, hogy te ilyen extra dolgokat is tudsz ajándékba készíteni! Na meg hogy tudsz "lopni" egy kis időt is a meglepire! Kellemes évfordulózást! Kép

Mindenkinek sok puszi,
Di_ti
di_ti

Sziasztok

Amit hétvégén írtatok felér egy kisregénnyel. Nem győztem olvasni.Kép
Ildi, elég összetett a problémád. Nem irigyellek.
Valaki említette ha jól emlékszem, hogy talán az megoldás lenne, ha az oviban Vivienre egy kicsit több időt fordítanának ebben a kérdésben.
Én sem szidom, meg ha véletlenül bepisil (bár már ritkán), de mindig elmondom neki, hogy ő már olyan ügyes, nagy fiú, hogy legközelebb biztos sikerül a vécébe. Ez nála bejön, mert nagyon szereti ha azt mondom okos, nagy fiú.

Töltike, a neved ismerős, de nem tudom hol olvastalak. Ez név teljesen új, vagy már írtál ezen a néven valahol? Gratulálok a szépséges leánykádhoz.Kép

Szuperboszi, várjuk a Banderaszos képet, nagyon kíváncsi vagyok.Kép

Cirbi, persze, hogy emlékszünk rád. Nagyon jó híreket mondtál. Én nagyon várom a fejleményeket, remélem minél hamarabb írsz nekünk, rettenetesen kíváncsi vagyok. Nagyon drukkolunk.Kép

Kelimoni, úgy látom te is szeretsz vásorolni.Kép
Mióta nálunk van Peti, azóta változtak a vásárlási szokásaim, bármerre megyek mindig azt nézem, mit vehetnék neki.Kép

Gabszi, nagyon elszomorít a történeted. Hihetetlen, milyen emberek vannak, én lehet, hogy nem tudtam volna megállni szó nélkül.

Megmondással kapcsolatban, mi rendszeresen járunk a csecsemőotthonba, de még nem érdekli a téma. Nyáron amikor majd a második szülinapját ünnepeljük, a "Nekem két születésnapom van" című könyvet is el fogom olvasni neki. Kíváncsian várom a reakcióit. Többen mondták már, hogy ne mondjam meg neki, de szerintem ez a legrosszabb megoldás.

Genetika, öröklődés témában (egyezik az én véleményemmel) ezt találtam:
"A genetika azt az álláspontot képviseli, hogy az ember képessége, teljesítménye a gének által meghatározott adottság, melyet döntően befolyásolnak mindazok a hatások, melyek őt élete során érik. A gének megadják a kezdőhatárt, de hogy ezen belül ki mivé alakul, azt a nevelés dönti el.
A hajlamok viszont nem örökölhetők. Nem a géneken múlik, hogy egy gyerek őszinte, becsületes, tisztességes, együtt érző, szeretni tudó ember lesz-e, vagy sem. Vannak, akik ezt is kétségbe vonják. Az általános vélemény szerint azonban a legfontosabb tulajdonságok mégis azon múlnak, hogyan bánnak a gyerekkel azok a felnőttek, akik közt nevelődik.
Az emberek hajlanak rá, hogy először másban keressék a hibát, nem pedig magukban. Az örökléssel sokan mentik fel magukat a felelősség alól."

Hű de sokat írtam, bocsi. Már megyek is aludni.
Holnap hétfő=munka.Kép

Jó éjt

Kép
Kép
atan

Steiff!
A tiéd, csak azt nem tudom, hogy fog eljutni hozzád. Majd felhívlak.
Marcianyu!
Otthon vagy már? Minden rendben van? Marci, hogy viselte az apukás hetet.
Gilice!
Ha jól emlékszem ma van a nagy nap, hogy hazajöhetnek a lányok. Sok boldogságot nektek!
Sünike!
Jól vagy már, hogy sikerült a farsang? Remélem nem lázasan mentél el!
Diti!
Számold a napokokat és nem sokára karjaidban tarthatod rég várt kisfiadat. Tudom, hogy most a percek is óráknak tünnek, de már a finisben vagy kitartás!
Kelimoni!
Egy kicsit köhögök, ezért még várat magára szives invitálásod, de hamarosan sort kerítek rá, hogy meglátogatlak benneteket!
Nagyon szeretném már nem csak képről látni gyönyörű kisfiadat.
A férjem azt mondja, hogy annyi gyönyörű baba képe kerül fel a topikra, hogy még kedvet kapok.
Mondtam neki, hogy én már öreg vagyok folyamatosan babázni, különben is van itthon két gyönyörűség, és ha nagyon babázhatnékom van mindíg lesz egy egy baba nálatok akit időközönként megszeretgethetek.
Megmondás-Nálunk mindegyiknek elmondtuk, hogy ők nem az én hasamban voltak, hanem egy másik néniében. A nekem két születésnapom van című könyvet is olvasgattuk. Pisti kategórikusan kijelentette, hogy neki én vagyok az anyja és hagyjam békén ezzel. Nem érdekli a másik néni. Szandi szerintem még nem igazán fogta fel.
Kicsit meglepődtem amikor egy barátnőjének elkezdte mesélni a Szandi, hogy ő nem az anyu hasában volt, az meg nem hitte el. Pisti erre közbeszólt- Nem kell ezt mindenkinek elmondanod, senkinek semmi köze hozzá, ez a mi családunk magánügye.
Ilyet én soha nem mondtam neki! Nem írom ki a gyerekek hátára, hogy nem én szültem őket, de aki ismer és a barátunk tudja. Úgy tünik azért valamennyire zavarja. Utána elbeszélgettem vele, hogy ő ettől semmivel nem lesz kevesebb mint a többi gyerek, de elmesélte, hogy volt az osztályban egy kislány aki nevelőszülőknél volt és mindenki zabigyereknek csúfolta. Ezért ő úgy döntött, hogy nem köti senkinek az orrára a családunk dolgait. Valahol megértem, mert ő tudja mennyire szeretjük, tudják az ismerősök is, de a kivülről szemlélő nem.
Jó hosszúra sikeredtem így korán reggel!
Mindenkinek szép napot!
Simineni
simineni

Sziasztok!

Képzeljétek, fél 9-kor keltünk fel. Kép Ilyen már nem volt egy pár hónapja. Gergő fél egykor teázott egy picit, aztán idáig aludt. Én meg vele.Kép
Olyan éhes volt, hogy pár perc alatt beszopizta a tápiját. Nem mertem többet adni a normál adagjánál, mert féltem, hogy pocófájás lesz a vége.

Jó a kedvünk, mert jól kipihentünk magunkatKép

Később visszaolvasok, mert nagyon kíváncsi vagyok!Kép Most kicsit úgy érzem, mintha lemaradtam volna valamiről. Úgyhogy pakolok ezerrelKép

KépKép
KépKép
kelimoni

Lehet, hogy valami front volt a múlt héten? Az addig napi 2x alvó fiacskám csak 1x volt hajlandó aludni, ma meg megint visszatért a régi kerékvágásba, és most is durmolKépKép
szuperboszi

Lányok!
Látom, ti is olvassátok a Blikkes hozzászólásokat!Kép Nem tudjátok ki az Örimami??? Azt hiszem, nem közülünk valaki, mert a "paraméterei" nem ismerősek!Vannak vérlázító dolgok benne, ha van egy kis időtök és persze idegrendszeretek ehhez a kis "csevejhez"!Kép
http://www.blikk.hu/Cikk_hozzaszolas_index.php?id=33361

Kép
rayo

Kedves várakozók!
Cirbiék lelkileg a legnehezebb örökbefogadást vállalják (9 hónapos, eddig a vérszerintivel volt) egy kis türelem, biztos fog mesélni, egy hét múlva írjuk alá a papírokat.
nikinozso

Sziasztok!

Azt hiszem, akkor nálunk most van front, de nagyon Kép Bálint ha hatszor nem kelt fel éjszaka, akkor egyszer sem! Kétszer evett is, a többi alkalommal csak sírt, nyugtalan volt. Náthás egy kicsit, lehet, hogy nem kapott normálisan levegőt? Egyszer ki is szívtuk az orrát. Annak örültem, hogy Vivien ennek ellenére nyugodtan aludt.

Kelimoni: Biztosan jó lehetett Nektek végre ez a hármasban töltött vasárnap! A játszószőnyeg nagyon szuper!!!! (Nekem nem sikerült annak idején kiharcolnom...) Kép
Aranyosak lehettek a fiúk, ahogy "beszélgettek" Kép És milyen rendes férjed van, hogy elmosogatott szombat este!!! Kép
Gergőnek gratula a fél 9-ig alváshoz, kívánom, hogy ez már szokásává váljon! Kép

Simineni: Hogy sikerült anyukádék látogatása? Elégedett volt a renddel, tisztasággal? Kép Sokat unokázott?
Érdekes mindaz, amit leírtál, hogy hogy fogadják a gyermekeid az örökbefogadás tényét. Az biztos, hogy ha a gyerekek vevők rá, akkor sokat kell velük erről beszélgetni. Nem lehet könnyű nekik (se)...

Töltike: Aranyos lehetett ez az első elindulás Kép
A két kanállal etetés gyakorlata nagyon ismerős Kép Néhány flakon Domestos, néhány Vanish mosószappan és mehet a dolog! Kép
Tiszta jó, hogy az unokatesód révén kicsit belelátsz a "másik oldal" érzéseibe, gondolataiba!!!

Di_ti: Hú, de kíváncsi vagyok a gyerekszobára!!! Ha végképp nem megy a kicsinyítés, küldd el nekem mailben a képet és én lekicsinyítve visszaküldöm szívesen!

Atan: A vásárlási szokásaim nekem is pont így változtak meg! Képtelenek vagyunk a férjemmel úgy vásárolni, hogy ne vennénk valamit a gyerekeknek Kép
A génekről szóló leírással én is nagyon egyetértek, bár a hajlamok öröklődésében én hiszek.
ildi_ko

Napsugaracska!!! Megvan a megoldás, kipróbáltam, működik KépKépKép Ide írom inkább, hogy nehogy lebukjunk a férjed előtt Kép (Remélem, a többiek nem haragszanak meg az offolásért!)

Normál nézetben (tehát nem diamintában!)1. diára kattintasz, ott Beszúrás - Mozgóképek és hangok - Hangfájlból
Miután beszúrtad a fájlt, a dián jobb gombbal klikkelsz a hangszórós kis ikonra, a legördülő menüből kiválasztod az Egyéni animációt. Katt a dal melletti lefelé nyílra, ott Időzítés! Hatás fül alatt Leállításoknál pöttyözd be az "Ez után"-t és add meg a diák számát, amíg szóljon a dal! Leokézod és már kész is!

Puszi, ha valami nem megy, szólj, segítek szívesen!!!

Most pedig megyek, mert tölött paprikát rendelt a lánykám ebédre, neki kell látnom Kép
ildi_ko

Ildi-ko!
Anyuék itt voltak sokat unokáztak és valószinüleg az öcsém közbenjárására tisztaságvizit sem volt. Bár valami ragadhatott rám a tisztaságmániájából, mert Pistit nem dicsértem meg tegnap amikor a szőnyege alól 6 túró rudis papirt szedtem ki.4 SZEMETES VAN A LAKÁSBAN, ABBÓL EGY A SZOBÁJÁBAN.Kicsit rendetlen a lelkem, de nem akartam neki olyan macerákat amit nekem kellett csinálni ennyi idősen. Néha azért elgondolkodom, hogy lehet, hogy anyu csinálta jól.
A beszélgetések csak akkor vannak amikor kérdeznek és igénylik az ezzel való foglalkozást.
Atan!
Én a múltkor a szülinapomra kaptam pénzt, hogy vegyek magamnak valamit és boldogan jöttem haza a két gyereknek vásárolt ajándékokkal.
Cirbi!
Igy ismeretlenül is szorítunk neked, sok boldogságot a babóhoz.
simineni

Köszi Ildikó a segítséget, akkor átküldöm neked!

Puszka,
Di_ti
di_ti

Di_tiék babaszobája:

Kép

(És nagyon szívesen! Kép Segítek bárkinek örömmel.)
ildi_ko

Ildikó! Innen is köszönöm a segítséget!

Nekem sajna annyira sötét a monitorom, hogy alig látok a képből valamit (elromlott és nem is lehet jobban kivilágosítani), de remélem nektek jól látszik minden részlet, én meg úgy is látom eredetiben! Kép A napokban kaptam egy laptopot dolgozni, de még az internetes kapcsolatot nem tudtuk megoldani úgy hogy mind a 2 gép egyszerre menjen... a de ami késik nem múlik!?!

Puszi,
Di_ti
di_ti

Di_ti!
Csodaszép a szoba!
A kép pedig olyan jó, hogy még a "fényképész" csupasz lába is látszikKépKépKép
Hogy örül majd a baba ennek a sok játéknak! Látom Mici maci nálatok is sláger!!!!!!!
Kép

Kép
rayo

Sziasztok!

Milyen sokat írtatokKép

Di-ti
Tényleg gyönyörú a szoba.Kép
Kép

Gilice, CirbiKép
Nagyon várunk titeket a jó hírekkelKép

Ildikó, Mosolygós
De jó, hogy ti ilyeneket tudtok készíteniKép
Ügyesek vagytokKép

Ildikó
Mégegy, amit már a lányok írtak. Valóban az óvónéninek kellene jobban odafigyelnie. Õ tudna nektek a legtöbbet segíteni, persze csak ha akarKép

Siminemi
Köszönöm kérdésed. Jól vagyok, egy nap alatt át ment rajtam, mint az úthengerKép
Krahácsolok, de egyébként minden ok.
A farsang nagyon jól sikerült, csak sajnos sok gyerek rólam mintát véve a szombati buli után belázasodottKép. 13-an voltak ma összesen és közülük is sokan köhögnek már.

Töltike
Nikike csodaszép.Kép
Miért vagy te Töltike????Kép

Kelimoni
Örülök, hogy jó a kedvetekKép

Mindenkinek egy nagy-nagy ölelést küld: Süni
süni_renóca

Sziasztok!

De jó, hogy egyre többen vagyunk!!!!

Köszike mindenkinek a képeket!!!! Ennyi csodaszép babát-gyerkőcöt!!!!!!

Kelimoni nem semmi mennyi finomsággal készültél a vendégeknek, nagyon ügyes vagy!!
Gergő hatalmasat nőtt nagyon édes!!!!

Gyönyörű a kislányod Töltike, gratulálok hozzá!!!!!

Napsugi de ügyes vagy én nem értek az ilyen dolgokhoz. Gratulálunk az évfordulóhoz!!!!!!!

Cirbi szorítunk ezerrel és írj amint lehet!!!!

Ildikó a pisilés problémához nem tudok segítséget adni de biztosan oka van Viven viselkedésének. Nagyon sajnálom, hogy az óvónénik sem tudnak segíteni. Remélem minnél előbb megoldódik és a lánykád jobban feloldódik az óvodában.

Gilice ha van egy picurka időd jelentkezz, nagyon várjuk a híreket!!!!!

Diti nagyon tetszik a babaszoba!!!!! A kisfiatok biztos, hogy nagyon jó helyre érkezik!!!! Szorítunk nektek és veletek izgulunk!!!!
Egy ideje nekem is micimackó és társai mániám van ezért úgy döntöttem a babaszobánk függönye és a szőnyeg is feltétlenül ilyen lesz. Jaj már megint álomodozom, pedig még egy kicsit arréb van, hogy mi kerüljünk sorra......

Sünike jobbulást!!! Lehet, hogy már írtad csak én nemrég csatlakoztam hozzátok milyen nemű babát szeretnétek????

Marcianyu hogy vagy????

Mindenkinek sok puszi!!!

Vicki
vicki

Szia Vicki!

Jó hogy jöttélKép
Mi kicsi fiú(k)nak és kicsi Lány(ok)nak is egyformán örülnénk, vagy akár vegyesenKép
Akár egyszerre is jöhetnek, ha ők is úgy akarjákKép. Ezért is szoktam leendő babócá(i)nkról így zárójelesen többes számban írni.KépLehet, hogy butaság?Kép

SüniKép
süni_renóca

MEGSZÜLETETT A GÓLYAHÍR EGYESÜLET ÚJ HONLAPJA!!!
www.golyahiregyesulet.hu
Nagyon szépen kérlek benneteket, hogy árasszatok el kritikával, hogy minnél jobb legyen. Várok ötleteket is. Jöhet telefon és email is!
Gilicéék ma hazaérkeznek.
Marcianyu is otthon van.
Cirbiék is jól vannak.
nikinozso

Nikinozso
Nagyon szép lett. Gratulálok!
Kép
Nekem lenne egy észrevételem. Amikor bármit keresek, az az első, hogy a honlapon megnézem van-e óra, dátum kijelző esetleg fel van-e tüntetve az utolsó frissítés ideje. Sokszor innen látom, hogy jelenleg is létezik-e az adott cég, szervezet stb. vagy már akár 5 éve senki nem frissítette a honlapot és a cég már réges-régen megszünt. Lehet, hogy ez nem is fontos másnak, csak én válogatok így?

Süni
süni_renóca

Sziasztok!

Visszaolvasni sajnos még nem tudtam, mert otthon még nincs netem továbbra sem.

Amiért gyorsan jöttem: nemrég beszéltem Marci_anyuval, már otthon van, a körülményekhez képest jól érzi magát, azt üzeni, hogy amint tud jön a topicra!

Én még dolgozom, fiúk jól vannak, bár nem tudom meddig, mert Mati akkorát hempergőzött a hóban ma az oviban, hogy az overállja is átázott, mindene vizes lett, azt sem tudom mikor vették le róla a vizes ruhát. Lehet, h újra betegek leszünk. Kép
Bocsi, h kiadtam magamból a gőzt, de annyira mérges lettem emiatt! Ne haragudjatok!

Mindenkit szeretettel puszilok, igyekszem néha irni!
Vendég

Kép

KépKép
ancsúr

Kép

Végre sikerült! Köszi az infot, rájöttem! Kép
Na itt vannak a remekműveim!Kép

KépKép
ancsúr

Kedves Lányok!

Nagyon örülök, hogy nektek is tetszik a kuckó! Kicsit féltem, hogy nem viszem-e túlzásba a Mici Mackós dolgokat, de asszem ez a mennyiség még elmegy...Kép

Vicki! Mici Macis függőnyt láttam a KIKA-ban, ha jól emlékszem 1400-1500Ft körül volt métere, a szőnyeget mi meg a Diegoban vettük, ahol volt szőnyegpadló is akciósan, ilyet kapott a keresztlányunk az új szobájába!

Rayo! A meztelen láb a leendő apukához tartozik! Kép Az ő keze munkája az egész szoba (szó szerint, mert a fűtést,a villanyszerelést, a falakat, az álmenyezetet, a festést és mázolást is ő csinálta szabadidejében! Nagyon büszke vagyok Rá!), én csak az értelmi szerző voltam és segédmunkás. Kép

Matiba!Marci_anyunak mielőbbi jobbulást kívánok!
Remélem, hogy Mati nem lesz beteg a hóangyalkázástól!

Gilice, Cirbi! Nagyon várom a beszámolótokat!

Ma beszéltem egy régi kedves volt lombikos sorstársammal, tőle kapjuk kölcsönbe az álványos babakádat, amit a napokban fogunk elhozni!
Tudjátok néha csak megállok a babaszoba ajtajában és csak nézek befelé magamban mosolyogva, és elképzelem milyen lesz ha már megszületik a mi babánk! És ez annyira hihetetlen, hogy már nem csak egy távoli álom, ha nem napok kérdése! Persze azért bennünk van a félsz, hogy mi lesz velünk, ha az életetadó (vagy az édesanyja) a szülés után még is meggondolja magát..... De egyenlőre most még csak a boldog és izgatott készülődésre és a szülés előtti feszült várakozásra koncentrálunk, és bizunk abban, hogy minden úgy alakul majd, ahogy ennek a kis babának a legjobb lesz!

Kedves Nikinozso! Én is megnéztem az új honlapot, nagyon tetszik! Láttam hogy van Fórum, de nem találtam regisztrációs lehetőséget. Persze lehet hogy csak én voltam figyelmetlen...

Szép estét mindenkinek!
Di_ti
di_ti

Lányok!
Ne tegyétek ezt velem, éppen fogyózni akartam, de ezek után megettem egy szendvicsetKép
Ancsúr!
Nagyon szép a hidegtál!Kép

Kelimoni!
Többen arra tippeltünk, hogy te vagy Örimami, de mint a mellékelt ábra mutatja, NEM!!! Én is próbáltam őket csillapítani és kértem, hogy hagyják abba ezt A FELESLEGES ACSARKODÁST, süket fülekre találtam!!!Kép

Marcianyu!
Örülök, hogy jobban vagy!!!

Nikinozsó!
Szép a honlap, még nem tanulmányoztam ki, csak rámentem, de ami késik, az nem múlik! Unokák jól vannak? Remélem, örülnek a nagy hónakKép Legalább a gyerekek örüljenek!!!

Gilice!
Hogy telnek az első napok! Nekem Regi az első éjjelt végigsírta, hajnal kettő körül zuhant ágyba az egész család!!Kép Rég volt, tán igaz sem volt...(7hónapjaKép )

Cirbi!
Kívánok sok erőt és kitartást! És hogy nagyon boldogok legyetek!!!!!!!

Matiba!
Reméljük, nem lesz megfázás! Elhiszem, hogy felhúztad magad rajta!

Süni!
Nem butaság! Épp most olvastam az Édesanya című lapban:"A dolgok megvalósulásának az a kezdete, ha makacsul rájuk gondolunk!" HAJRÁ!!!

Ildikó!
Tudtam, hogy te képes vagy erre a powerpointra is! Hihetetlen, mennyire értessz a számtech.-hoz! Elolvastam, de esélyem sincs ezt megérteni!!!KépKépKép

Amneris! Mi újság Gyulán???????
<!--attachment: baby5-359230.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*47.2**baby5%2ebmp --><center><pre>
Kép
baby5.bmp (47.2 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kép
rayo

Hűha, Ancsúr!!!!!!!! Ezeket a profi szakácsok is megirigyelhetnék!!!!! Nyam-nyam...... Kép
di_ti

Cirbi: Nagy nagy gratula nektek!Kép

Diti: Nagyon szép a szoba!

Töltike: Édes kis mókuskád van!Kép

Olvastam most a cikket, meg azokat a párbeszédeket. Én inkább nem is minősítem.Kép Kritikán aluli néhány ember viselkedése.Kép

KépKép
ancsúr

Lányok: Szakács a férjecském!Kép Õ tanított be, az érdem az Övé.KépKépKép Most én is megenném megint, de ugyibár egy dolgot csak egyszer lehet..Kép

Ajjaj, hol is van a Gólyahír új honlapja? Pontosan kiment a fejemből.Kép Bár bizti valahogy odatalálokKép

KépKép
ancsúr

Megtaláltam a honlapot, de én se tudtam regisztrálni még.

KépKép
ancsúr

Sziasztok!

Rayo! Már ilyen nagy a lánykád? Hihetetlen mennyire megnőtt már! Kép Milyen fogyókúrát csinálsz? Már rég kezdted el?

Ancsúr! Mit ne mondjak, nekem is megjött az étvágyam, de ugyebár 18 óra után már nem eszünk semmit! Kép A második képen mi van a narancs alatt? Bocsi, de én nem veszem ki! Kép

Ildiko! Nekünk is voltak gondjaink a Kingussal wc-zés terén. Egy aftás megbetegedés után nem volt hajlandó kakilni. kb. 3 hónapig ültünk mellette, könyörögtünk neki, simogattuk, bátorítottuk, és bizony nagyon nehezen oldódott. Végül neki az segített, hogy amíg a wc-n ült meséltünk neki. Elvontuk a lényegről a figyelmét. Aztán szépen lassan rendbe jött. A bábozást próbáltátok? Kép

Kép

kizsó

Ma készült még csak el, regisztrálni csak a tagoknak lehet majd az egyikbe, a másikba bárki írhat. (még senki se tud regisztrálni) Így lesz egy belső fórum is, és oda lehet fényképeket is bátran feltenni.
Ha megnéztétek kritizáljátok is!!!
nikinozso

Sziasztok

Diti, nagyon klassz a babaszoba, remélem nemsokára beköltözik a boldog lakója.Kép
A falon festés van vagy tapéta? Bocsi ha már leírtad, én nem emlékszem.

Matiba, hiányzol ám a csapatból.Kép Remélem nem fázott meg Mati.

Marci_anyu jobbulást.Kép

Gilice, nagyon várunk.Kép

Cirbi remélem te is hamarosan boldog anyuka leszel, és mesélsz nekünk a babáról.Kép

Ancsúr, nagyon ügyi vagy. Én nem vagyok egy konyhatündér, ezért amikor ilyet látok mindig irigykedem egy kicsit.Kép

Nikinozso, nekem is tetszik az új honlap.Kép

Süni, örülök hogy jobban vagy.Kép

Kép
Kép
atan

Most csak a régi medlombosoknak: Diti, nagyon megérdemled már, hogy lakója legyen a babaszobának!eszembe jutott, hogy tartottad a lelket mindenkiben a medlombon, önzetlenülKép

Töltike, aranyos a gyerkőc, és jó, hogy visszajöttél a "közéletbe"!
mera

Szia Mindenkinek!

Boszi: örültem volna, ha felkerestek.Kép Nagyon kár, hogy nem így történtKép Remélem, legközelebb felhívsz, ha erre jártokKép
Hol van a banderaszos kép?Kép

Töltike: tündéri pici lányod van, bár már nem is olyan piciKép Micsoda szemek!Kép

Napsugi: Remélem, jól sikerült a meglepiKép

Diti: nagyon szép a babaszobátok, mi is olyan örömmel szépítgettük Gergő kuckóját.Nagyon szorítunk Nektek, hogy legyen lakója is Kép
Én most lopom az ötleteket, mert a Gergő szobája még nincs kész. Most néztünk bútort bele és a többi hozzávalótKép

Atan: Igaz, ami igaz, imádok pénzt költeniKép Gergőnek vásárolni meg külön örömKép

Ildikó: Igen, szuper volt a vasárnapi nap, végre kicsit együtt. A férjem tegnap este is 9-kor jött haza és ma reggel 4-kor indult dolgozni. Szokta is mondani Gergőnek, hogy hazajött az apa nevű fickó.Hát, remélem, ettől azért közelebbi kapcsolat alakul ki köztükKép Ha itthon van apa, Gergő le sem veszi róla a szemét és ha esetleg én valamiért elveszem, akkor már görbül is a szájacskája...

Nikonozsó: nagyon szép az új honlap.Kép Én is próbáltam regisztrálni, aztán rájöttem, hogy még nem lehet.Én már elmondtam Neked az ötleteimetKép

Kizsó: Nagyon szép Zsófi babaKép A szemei csodálatos szinűekKép

Vicki:Kép

Ancsur: Nagyon ügyi vagy! Én egyébként is imádom a hidegkonyhai termékeketKép

Rayo: Nem én vagyok örimami, nem gondoltam arra, hogy egy ilyen szennylapnál regiszrálnom kéne.Mégis megtettem. Nem voltam sosem gyámügyes és nincs ovis gyerekem. Ennek ellenére lélekben örimami mellett állok, mert ő is örökbefogadó szülő.
Az tuti, hogy én sem hagytam volna magam. Ez az "eldobják a gyereket" írtóra zavarja a fülem. Sajnos senki sem gondol a gyerekre, az ő érzéseire. Az ilyen minike félék sem.Sajnálom, hogy személyeskedésbe ment át egymás meggyőzése.

Matiba: Ugye, nem lettetek betegek?
Marcianyu: Várunk ám!

KépKép
KépKép
kelimoni

A tegnapi nagy pihenés után kicsit csavarogtunk. Mivel koránkelő vagyok, fura volt fél 9-kor ébredni, tényleg olyan volt, mintha semmire sem lett volna időm.

Gyors összepaki után a barátnőmmel és az ő kicsi lányával elmentünk csavarogni. Megtapasztalhattuk a Bp-i közlekedést, örültek a buszon utazók a babakocsinak nagyon.Kép

Felfegyverkezve tápival, teával, pelussal nézelődtünk, vásároltunk.

Közben összefutottunk a védőnéninkel, aki mondta, hogy vegyek céklát, főzzem meg és fagyasszam le,mert mire Gergő eheti, nem lesz.

Vettem 3 óriási céklát és megcsináltam. 30 kis adagocska lett belőle, ami már a fagyóban lapul.Ehhez tudni kell azt, hogy utálom a céklát, a szagát sem viselem el.Így a tegnap estét öklendezéssel töltöttem. Mire apa hazaért, ott álltam a piros lében, sápadt arcal és folyt a könnyem a sok gyomorforgástól.És így vagyok a sóskával, parajjal, kelkáposztával.
Persze Gergő miatt küzdeni fogokKép

KépKép
KépKép
kelimoni

Kelimoni!
A kelkáposztát egy időre kilőhetedKép
szuperboszi

Nikinozso: Nagyon örülök az új honlapnak, igazán dizájnos Kép Szóval tényleg jól néz ki! Ahogy nézegettem, egy aprócska dolog jutott eszembe, mégpedig az, hogy mindenhol ki kell már javítani a honlap címet, mivel az új honlapon több helyen is láttam adatokként felsorolva a golyahir.ini.hu-t.
A tagoknál lehetnek egy olyan rovatot nyitni, ahová megírhatjuk a történeteinket.

Matiba: Én is remélem, hogy nem lesz Mati beteg. Vivien is gyakran angyalkázik ilyenkor Kép

Ancsúr: Nagyon szépek a hidegtálak! Leginkább azok a legyezőszerű valamik tetszenek, ami talán almából készült Kép

Di_ti: Milyen ügyes a férjed! Gratula neki! De a "tervező" se semmi! Kép Mikor is mentek újra CTG-re?

Rayo: Milyen lap az Édesanya? Még sosem hallottam róla. Nekem a Kismama a kedvencem, de jár még az Anyák Lapja is Kép
Köszönöm a bizalmat és az elismerést a PowerPointtal kapcsolatban Kép Tavaly elvégeztem az ECDL tanfolyamot. Nagyon szeretem a számítógépet, tényleg érdekel és szívesen foglalkozom ilyesmivel.

Kizsó: Édes ez a Zsófi-durcis kép! Kép Mi volt a baj, ami miatt könnyes a kis szeme?
A bábozást még csak macikkal, babákkal játszottuk, "rendes" bábjaink nincsenek. Gondolod, hogy az hatásosabb lenne?

Kelimoni: Hogy készítetted el a céklát? Én még sosem főztem... Csak savanyúságnak veszem meg, de azt is csak Vivien és én szeretjük.

Tegnap délután Vivien odajön hozzám:
"Anya, a mi házunk kőből van, ugye?"
"Igen kicsim. Miért?"
"Mert akkor nem tudja elfújni a farkas!"
KépKépKép Ismeritek a három kismalac meséjét, igaz?
ildi_ko

Boszi: Kelkápi kilőveKép Gergő eszik majd a mamáknálKép

Ildikó: Sima vízben, minden fűszerezés nélkül főztem meg a céklát, apró darabokra vágva. Amikor kész lett, leöntöttem róla a vizet és összeturmixoltam.Kiadagoltam és be a fagyra.

Krumplit kell majd főzni hozzá só nélkül és összekeverve kell beletömni a lurkóbaKépSejtelmem sincs, milyen lesz, állítólag a gyerekek imádják.

Rayo: Reggeltől gondolkozom azon, hogy megkérdezzelek-e. Aztán úgy döntöttem, igen, nem veszítek semmit. Nem olvastam, hogy bárhol is rákérdeznétek, én vagyok e örimami? Miért nem kérdeztetek meg? Akkor ez a hátam mögött ment? Ennek egyáltalán nem örülökKép Ne érts félre, nem sértődtem meg, csak elgondolkodtatott a dolog.

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!!!!

Gondoltam többet írok de valahogy olyan nehezen tudok leülni a géphez. Ha Nikike meglátja már totyog és hiszti indul a meséért. A www. egyszervolt.hu-t szoktuk nézni. A kedvenc az iciri piciri vagy a Maci a holdon..

Vagy a riszálom ugyisugyis-t hallgatjuk vagy a Crazy Frog videót. Szóval ha leülök... észleli és lekapcsol a netről:-))) DE olyan édesen táncol ha meghallja a Magadaszkár zenéjét el sem tudjátok hinni:-))

Ugyhogy nagyon végigolvasni sem tudom miket írtatok. Csak átfutottam gyorsan..

Azért a kajákon megakadt ám a szemem:-) isteniek.. Jujj de éhes lettem:-)))

Mi történt Marcianyuval????? Jobbulás neki. Beteg??

Nikinozso: Nagyon szuper a honlap. Csodásak a fotók:-)

Di_TI: Nagyon tetszik a babaszoba:-)))

pusz: Tölti..

Mennem kell mert NIki már hozza az egyik mesekönyvét.. ugy látom mesélnem kell:-)))

Kép

Kép
töltike

Kelimoni!
Bocsi, de még az elején gondoltuk, mert Nikinozsó hívott, hogy én vagyok-e és Mosival is váltottunk emailt! BOCSI, nem a hátad mögött ment és nem is ment!!!!!!!Komolyan, egy kósza gondolat volt az elején, nem olvastam el minden hozzászólást, így nem tudtam a "gyámügyes" sztorit sem! Mégegyszer Bocsi, ezerszer, távol álljon tőlem, hogy megbántsalak!!! Rayo

Kép
rayo

Sziasztok!

Atan! Tapétacsík a KIKA-ból, sajna jó drága volt.....

Mera! Ari vagy, de szerintem a medlombon minden topiklakó ilyen még most is, különben most mi sem tarthatnánk itt, ebben a boldogságban!

Ildiko! Holnap reggel megyünk megint CTG-re, gondolom így a vége felé lesz manuális vizsgálat is, hogy mennyire van már nyitva a méhszáj, mert eddig nem volt. Nagyon izgulunk!

Töltike! A riszálom úgy is úgy is, a keresztlányomnál is slágerlistás szám. Olyan édes ahogy a kis csomagos popóját rázza, meg forog és tapsol is közeben, de annyira fel tud pörögni tőle, hogy utána alig lehet vele bírni. Kép

Puszi,
Di_ti
di_ti

Rayo: Semmi gond! Tényleg nem sértődtem megKép Egyébként elolvastam, hogy honnan indult az egész és az elején tökre egyet értek. Nagyon hasonlóak a gondolataink örimamival. Sajnálom, hogy a személyeskedés elvette a dolgok lényegét. De hátha véget ér márKép

KépKép
KépKép
kelimoni

Kelimoni!
Alig vártam, hogy írj! Itt ülök a gép előtt, és azon izgulok, nehogy megharagudj!Kép ÖrülökKépPuszi
Arra én is kíváncsi vagyok, hogy hogy készítetted el a céklát? Mibe fagyasztod le?

Kép
rayo

Céklakészítés elolvasva! Én is megpróbálom!!!Kép

Kép
rayo

Sziasztok!

Hétvégén nem voltam netközelben. most pedig egy egész "regényt" kellett bepótolnom!Kép

Töltike!
Számomra nagyon megnyugtató volt, amit leírtál az unokatestvéredről. Én is úgy gondolom, ha jó szülei leszünk gyermekeinknek, gondoskodók, szeretők, és mindig mellettük leszünk, amikor kell, azt értékelni fogják.

Di_ti!
Babaszoba gyönyörő, megérte a sok munkátKép Én is Micimackó rajongó vagyok, és ilyen babaszoba után a gyermekeink is biztosan azok lesznekKép. A holnapi CTG-n biztosan minden rendben lesz. Gondolom most tolnád a napokat, hogy már nálatok legyen a pici babátok. Ne izgulj, már célegyenesben vagytok!!!

Kelimoni!
Először is, nem semmi menüt állítottál össze! Gondolom pár plusz kilóval távoztak tőletek a vendégekKép Gergő nagyon aranyos, tündéri kisfiú. Nagyon tetszik az új játszószőnyegetek is. A céklájé én sem vagyok oda, főleg a szagát nem bíromKép.

Ancsúr! A hidegtál egyszerűen elképesztő, én még sonkatekercset sem csináltam soha. Ha nem hadititok el tudod mondani a receptjét ezeknek a finomságoknak? Biztosan finomabbak, mint amit a boltban vesz az ember.

Napsugi!
Gratulálok az évfordulótokhoz, remélem jól sikerült a meglepetésKép

Gilice, Marcianyu!
Remélem jól vagytok és hamarosan rólatok is olvashatunk!

Cirbi!
Nagyon várom, hogy kicsit többet megtudjunk a nagy eseményről!

Kizsó!
A lánykád még mindig tündériKép Azok a gyönyörű nagy kék szemek, nem semmi!! Lesz gondotok a fiúkkal! Remélem mindannyian jól vagytok!

Amneris!
Hiányzol, alig írsz. Remélem kipihented már a koncerttel járó fáradalmakat!

Nikinozsó!
Nekem is nagyon tetszik a honlap kivitele. Még nem volt időm alaposan átolvasni, de amint lesz valami észrevételem, azt megírom.

Kép
rvan

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?