Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Vikics, Éva!
Jobbulást a gyerkőcöknek, legközelebb bepótoljuk.Kép

KisBuksi!
Nagyon édes Vencelke, tündéri képeket tettél fel róla! Kép

Ribizli!
Nagyon ügyesen kihúztad idáig, most már tényleg nem sok időt kell a kórházban töltened. Aztán pedig mindjárt itt vannak a Manók! KépKép

Ildikó!
Nagyon jó, hogy ránk találtál! Ha a kis copfos csoda hagyja, olvasgasd az Archivokat, mert nemrég írtuk le a történeteinket. Nálunk 2 év 8 hónap a korkülönbség a nagy és az ikrek között. Nem mondom, hogy visszasírom az első néhány hetet, amikor hazajöttünk a kicsikkel, de belerázódtunk! KépHa ott van a 3 csemete, úgyis megoldódnak a dolgok valahogy! Most már egész jól eljátszanak együtt, Gergő (a "nagy") sokat segít a testvéreinek, pl. öltözködésben; vagy szokott nekik könyvből "mesélni". Kép

Kinga!
Nekünk jó Úri is, de 22-én csak délelőtt. Kép Kicsit messze van nekünk, de kocsival megyünk, szóval lehet nálatok!

Lányok!
Holnap elmegyek suliba egy hétre, majd onnan is olvasgatlak benneteket!

Gabi
efgabi

Kinga

Nekünk is jó Úriban a Mikkamakka játszóház, de nekünk inkább 22-én lenne jó.

Gabi

Jó tanulást! Ilyenkor viszed az egész családot magaddal? És hol laktok?

Zsuzsi

Még nem sikerült felraknom a farsangi képeket, de végül csak sima varázsló lett a Lora, mert nem volt hajlandó felvenni a barbiállarcot, amit az ő kérésére csináltunk.
Tegnap elvitték az utolsó kiskutyust is , mostmár csak a mi kis Szimókánk maradt. Nagyon kis szomorkás a testévrkéi nélkül.

Éva
p.éva

Sziasztok!

Éva!
Igen, jönnek velem a srácok is, meg az anyósom. Cserkeszölőben van egy nagy ház, ott szoktunk lakni, napközben anyósom van a gyerekekkel. Ez 30 km-re van Szarvastól, így reggelenként autózom vagy buszozom, attól függően, meddig vannak óráim. De mindenkinek így jobb, mert a páromnak van egy hét pihenője, anyósom unokázhat, én meg suli után azért együtt lehetek a fiúkkal. Kép

Gabi
efgabi

Gabi

Hát nem semmi, hogy felpakolod az egész családot és így mész suliba! Én sem bírnék ki a gyerekek nélkül egy hetet az biztos! MÉg fel sem fogom milyen szerencsés vagyok, hogy Bp-re vettek fel és nem kell állandóan utazgatnom.
Lora már jobban, van , de még mindig elég száraz és érdes a kis bőre. Azóta már ivott tejet és nem lett semmi baja, lehet, hogy ő nem a tejre allergiás.

Éva
p.éva

Sziasztok!

Na, úgy tűnik, talán kilábaltunk a betegeskedésből, (most gyorsan lekopogtam), két hétig tartott a dolog a piciknél, már nagyon elegem volt belőle. Kép
Ma volt a kisfiúk keresztelője, nagyon jól sikerült, de elfáradtam rendesen. Kép Pedig nem is itt volt nálunk, hanem a szertartás után a plébánia hittantermében volt egy kis eszem-iszom, nem nagy, csak szendvicsek meg sütik voltak. Szóval takarítanom sem kellett, meg előkészülnöm is csak annyit, hogy ki milyen sütit hozzon a rokonságból. Voltunk vagy ötvenen. Kép De azért csak izgul az ember, hogy minden jól sikerüljön, a babák ne legyenek nyűgösek, stb. Még akkor sem sírtak, amikor leöntötték őket! Kép

Most készülhetünk a farsangra, Andris kitalálta, hogy Robin akar lenni, tudjátok, a Batman társa... Hogy én ezt hogy fogom megoldani...?! Azt sem tudom, hogy honnan szedte az ötletet, itthon soha nem látott Batman filmet, biztos az oviban beszélték meg.

Kisbuksi! Nagyon tündéri az a kép, gondolom kispapi örült neki rendesen! Kép

Ildikó! Nálunk 13 hónap a korkülönbség Zsófi és az ikrek között, és nem vészes a dolog. Valószínűleg Zsófi még túl kicsi volt, hogy féltékeny legyen, ebbe a helyzetbe fog belenőni, és nem is emlékszik rá, hogy volt olyan, hogy nem voltak az ikrek. És neki még van egy bátyja is... Nekem sok egy kicsit, mondjuk a három gyereket öltöztetni, pelenkázni, de már megszoktam.

Mindjárt fél évesek lesznek, olyan fura, még csak most születtek... Kép
Ja, és már van mindkettőnek egy-egy foga! Kép

Zizi
debyand

http://babanet.hu/album/main.php?own=1&album=545&page=2&image=30304

Végre sikerült felraknom egy képet Loráról, mint varázsló a farsangon.

Zizi

Gratulálok a fogacskákhoz!! Nálunk a fiúknak 10hónaposan jött ki az első, azt hittük már nem is lesz foguk.
Gratulálok a keresztelő alkalmából is!

Éva
p.éva

Éva!
Csuda helyes Lora. És a ruhája... fantasztikus!!!

Zizi!
Gratulálok Nektek én is! Kérünk képeket a kereszteltekről, meg a tesókról!!!

Úriról még nem tudom, hogy bevállalom-e egyedül Kép
M.

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok!

Éva!
Nagyon édes Lora a jelmezében!! Kép Kép
Zizi!
Én is elfáradtam a keresztelőn annakidején. Az a rengeteg ember már fárasztó!
Én nem szívesen mennék Úriba, bár fogalmam sincs, hogy hol van, de éppen ezért gondolom, hogy bazi messze. Szerintem a meki a legjobb ár és szórakozás szempontjából. Nem kell fizetni semmit és tök jók a játékok. Legalább is az én fiaim nagyon élvezték. Amellett a kötelező fogyasztás a kutya nem nézte a terembérlésnél. De nem is kell bérelni ha nem akarunk. Így is úgy is bemehet oda akárki csóreszolni ha akar. Ja és én is a vasárnapra szavazok. Vagy délelőtt 10-re vagy inkább délután 16-17-re.
Vikics

KépKép
vikics

Sziasztok!

Mindig olvasom a topicot, de amikor 2x is elszáll a levelem egymás után, akkor pár napra fel szoktam hagyni a kísérletezéssel...Kép

Éva!
Nagyon édesek a skacok, Lora pedig már kész hölgy!Kép))

Zizi!
Nincsenek friss képeid a gyerekekről? Ha jól emlékszem még a szülőszobai fotókat láttuk csak a topicon. Vagy milyen néven van albumotok?
Grat a fogacskákhoz!KépKép Nálunk a Ricsinek 7 hónaposan jött ki 2 foga, a Rikinek csak később...

Pár napja nem akarnak aludni délután a fiúk.KépKép
Lehet, hogy 2 évesen ez már luxus lenne????? 2 napja pl. tiltakozásul letépte a Riki a pelusát, és a lepedőtől megfosztott kókuszmatracot (szerencsére? a szűk borítást már nem tudta leszedniKép)jól összekakilta, és ami "felesleg" volt, azt a kiságy rácsaira, testére is rákente...Kép A legszebb az egészben, hogy nem is a Riki matraca volt, a Ricsi a saját matracát hajigálja át mindennap a Riki ágyába!Kép
Szóval továbbra is zajlik nálunk az élet!!!KépKép

A taliról én sem tudok még nyilatkozni, mert 21-én 1-re Érdre börzére megyünk, s ha a tali vasárnap lesz, nem várhatom el a páromtól, hogy 2 egymást követő nap ne aludjon, s úgy menjen szombat és vasárnap este is dolgozni - éjszakára...Kép

Most megyek, mert már sikítoznak a "férfiak"...Kép

Pusz Mindenkinek!
Erika és széltoló fiai

KépKép
herika

Sziasztok!

Lassan kezdem olvasgatni az archivot, már sok hasznos tapasztalattal gazdagodtam!

Éva!
Nagyon jól sikerült Lora jelmeze! Közben megnéztem a fotóalmumodat, az ikrek is tündériek!A strandolós kép nagyon tetszik!

Lányok!
Kérdezni szeretnék tőletek valamit:
Jelenleg még gyeden vagyok, júliusig, az ikreket szeptemberre várjuk. Most azt nem tudom, hogy ha a gyedet választom, akkor az hány évig jár? Úgyanúgy két évig, mint egy gyereknél, és utána még mehetek 4 évig gyesre, ami dupla összegű, ugye? Gondolom a gyed az nem számít duplánKép
Ti melyiket választottátok?

Ildikó
ildikó

Ildikó

Nekem Lorával a GYED 2002. januárban járt le és a fiúk pont akkor születtek, így ismét két év gyed-re mentem, most voltak januárban két évesek és most dupla gyest kapok utánuk, amíg iskolába nem mennek. A GYED sajnos nem jár duplán, de nekem szerencsére elég magas volt, így én azt választottam. A dupla gyes 42ezer körül van, még nem kaptam egyszer sem, csak megigényeltem és ott mondták , hogy annyi lesz. HA a GYED-ed többre jön ki ennél, akkor azt választhatod két évig és utána jön a dupla gyes. Remélem, nem kavartalak össze teljesen.

Köszönöm mindenkinek a Lorával és a fiúkkal kapcsolatos jókívánságokat!!!

Erika

Hát nem semmik a fiaid, az enyémek se kutyák, de szerencsére ilyeneket még nem csináltak.
Kitartás, egyszer csak megnőnek és talán könnyebb lesz.

Éva
p.éva

Kinga

Megnéztem a térképen és hát nincs valami közel nekünk Úri, úgyhogy lehet, hogy inkább mi is maradnánk a budaőrsi mekinél.

Éva
p.éva

Éva!

Köszönöm a segítséged! Nem kavartál össze, érthetően fogalmaztál. Jelenleg nekem nem sok a gyedem, majdnem 30.000.- forint, viszont most azon gondolkodunk a férjemmel, ha a jelenlegi munkahelyemen felmondanék, és a férjem /mint vállalkozó/ foglalkoztatna engem, emelt bérrel, kb. fél évig amig meg nem szülök, akkor akár a maximum gyedet is kaphatnám a későbbiekben.
Persze ezt napokon belül el kell dönteni, mert szorít az idő...
Végül is a munkahelyem nem egy álom volt, nem érne nagy veszteség, ha felmondanék.

Ildikó
Ui: bocsánat, hogy kicsit OFF voltam
ildikó

Sziasztok!
Mi ezen a hétvégén mégse tudunk menni! Egy 4 hetes Ákos babát látogatunk vasárnap.
Ha most ki is maradna, március-április tájékán újult erővel akár szabadtéri találkozót is szervezhetnénk (Böbe ötlet: Margit-sziget). Hm?
m.

KépKép

KépKép
2in1

Ildikó

Küldtem neked egy e-mailt.

Éva
p.éva

Sziasztok!

Ide nem tudtam képet rakni, úgyhogy az albumunkba tettem egy képet a keresztelőről, amin rajta van az egész család. Kép
Debreczeni család néven van az album.

Zizi
debyand

Halihó!

Úgy olvasom törölve az úri-muri, akkor marad a régi hely??
Még nem biztos, hogy tudunk menni, de igyekszem úgy rendezni!
Hánykor és ki is megy biztosan??
kinga
pkinga

Zizi

Jó nagyok már a fiúk! És a többi kép is nagyon aranyos!

Kinga

Mi vasárnap tudunk menni, fél 10-10 körül.

Éva
p.éva

Ja, most jut eszembe, hogy Lora éjjel belázasodott és nagyon csúnyán köhög, ma megyünk az orvoshoz, ha jobban lesz , csak akkor tudunk elmenni vasárnap.

Éva
p.éva

Sziasztok!

Éva!
Aranyosak a fiaid. Nálunk eddig csak egyszer volt hajnyírás, Zolinak a frufruját kellet levágni, mert belelógott a szemébe.
Lora nagyon szép kislány. Jobbulást neki.

Erika!
Nagy csibészek a fiaid.
Nálunk újabban az ágyról ugrálnak le, de előtte dobnak oda párnákat. Fürdéskor meg a kádba akarnak ugrani. Remélem a jövő jobb lesz.

Eri
simones

Sziasztok!

Éva!

Nagyon csinos volt Lora!Kép Nagyon klassz volt a jelmeze! Te csináltad?? Ügyes vagy nagyon!KépKép
Jobbulást Lorának!Kép

Édes lehet nagyon a kicsi Szimóka!KépKép
A mi kutyusunk is az elején naphosszat csak sírt, kint az erkélyen ülve, és nézte a szemközti házat (ott született). Olyan édes volt (most is azKép.Kép

Zizi!

Szép nagy családod van!Kép Jó nagyok már a fiúk!Kép
Mikor bővül a család az ikertestvéred kisbabájával?Kép

Vajon Ribizli kisbabái megszülettek már??Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok!

Vikics

Már kész is vannak a képek! Köszi a segítséget.
MIlyen állapotban kaptátok vissza régi babakocsitokat?

Zsuzsi

Most már megszokta a kutyusotok az egyedüllétet? Nem nyüszít, ha egyedül hagyjátok?

Ha jól tudom hétfőn kellett bevonulnia Ribizlinek a kórházban, a friss kismamák topikon még kép is van fent róla.

Éva
p.éva

Lesz akkor találkozó vasárnap a mekiben? Ki jön?

Éva
p.éva

Sziasztok!
Képzeljétek most voltunk 4D-s UH-on és minden a legnagyobb rendben, szépek, egészségesek, aranyosak és egyre csak növekszenek.
Lesz egy Jázmin Vadvirágunk és egy Márk Axelünk, mert végre mindketten megmutatták... Kép Kép

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!

Vadvirág!
Örülök, hogy egészségesek a babáid! Nagyon szép nevük lesz, és tök jó, hogy már tudjátok a nemüket is!
Hány hetes kismama vagy?
Az archívban olvastam, hogy neked sikerült megvenned az Ikrek könyvét. Hát én sajnos lekéstem róla. Nekem már a kiadó azt e-mailezte vissza, hogy elfogyott. Azért még reménykedem, hátha rátalálok valaholKép

Ildikó 11+4
ildikó

Sziasztok!

Ildikó!
Én 2002-ben a Kútvölgyi kórház könyvesboltjában kaptam meg. Hátha most is van neki. Mi oda jártunk ultrahangra a Bábinszki doktornőhöz.

Vadvirág!
Örülök, hogy jól vagytok. Szép neveket választottatok. Kép van róluk?

Eri
simones

Sziasztok!

Vadvirág, gratulálok a vegyes-pároshoz! Szép és különleges neveket választottatok!Kép
Én is érdeklődöm, hogy van-e kép Róluk...Kép

Éva!

Hamar megszokta az egyedüllétet, de talán segített, hogy az első napokban vele tudtunk maradni egész nap, mert nyári szünet volt. (07.15-én kaptuk a kilencedik születésnapunkra.Kép) Később augusztus végén úgy csináltuk, hogy fokozatosan egyre több időre maradt egyedül, hogy ne érje hideg zuhanyként az iskola kezdés. Végülis április 19-én született, így akkor már egy majdnem 5 hónapos nagylány volt.Kép
Mostmár tovább kibírja nélkülünk, mint mi Nélküle.Kép
Biztos, Szimókának is hamar felszárdanak a könnyei a testvérei elvesztése miatt, főleg ha ott van Vele az anyukája, Zsebike is.Kép

Jobban van már Lora?

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok!

Vadvirág

Gratulálok a babákhoz! Örülök, hogy minden rendben van velük! Tényleg nagyon szép neveket választottatok nekik.
Már biztos a nemük?
Képet kérünk!!!

Zsuzsi

Már jól van Lorena, csak még egy kicsit folyik az orra.

Lányok

Ahogy elnézem, nem lesz holnap akkor találkozó?! Senki sem nyilatkozik.

Éva
p.éva

Sziasztok!

Visszajöttünk Cserkeszőlőből, de sajnos jött velünk valami vírus is. Kép Nekem teljesen elment a hangom, és nagyon fáj a torkom, néha még a mellkasom is.Kép A kicsiknek mostanra már csak egy kicsit folyik az orra, de csütörtökön Bence annyira köhögött hajnalban, hogy hányt is, aztán meg egész nap hasmenése volt.Kép
Szóval nem megyünk holnap a mekibe, nem akarjuk továbbadni a még lehetséges bacikat. Meg aztán nem is tudnék veletek beszélgetni! Kép

Vadvirág!
Gratulálok a babákhoz, szerencsések vagytok, hogy ilyen egyensúlyban van nálatok a nemek aránya. KépKép

Éva!
Nagyon helyes volt Lora a farsangon! Kép
Nálunk Gergő focista volt, igazi bőrlabdával a hóna alatt!Kép Nagyon élvezte, hogy mindenki azzal akart játszani. Utána még két napig abban a szerkóban mászkált a lakásban. Kép
A kicsiknél is volt farsang a bölcsiben: Bencére hajós kapitány sapkát meg matróz pulcsit adtam, és csináltam hullámpapírból hajókormányt. Marcin pedig egy svájci sapka volt, és neki festőpalettát csináltam, meg ecseteket vitt magával.Kép Nagyon édesek voltak, ha lesznek képek, majd felrakom.

Ildikó!
Szerintem próbáld meg felhívni a Libri közönségszolgálatát, lehet, hogy náluk van még, a múltkor itt nálunk láttam a StopShopban, Hűvösvölgyben.

Gabi
efgabi

Sziasztok!

Éva!
Sajna mi tuti nem tudunk menni.Kép Ma börzéztünk, úszik a lakás a 2 év kinőtt gyerekholmijaitól, a párom alvás nélkül ment este 10-re melózni, örül ha kibírja reggel 6-ig ébren a melóhelyén...
Egyedül BKV a gézengúzaimmal??? Na az ami teljességgel kizárt.Kép
Mai termés egy szelete: amíg mi Érden voltunk, a nagyiéknál hagytuk Őket. Egy óvatlan pillanatban felmásztak a vitrines szekrényre és kiszedegették az üvegcsíkokat (mint egy vonalzó, olyan széles és hosszú üvegekből áll a vitrin íves része)...KépKép Amíg az Anyu WC-re ment, gondolták kihasználják a pillanatot.Kép Képzelheted!

Zsuzsi!
Utólag is boldog névnapot kívánok!Kép
(A 8 napba még beleférek...Kép)

Szép álmokat Mindenkinek!
Erika és gézengúz álommanói

KépKép
herika

Sziasztok!
Mindenkinek köszönjük szépen a gratulációkat, a jó kívánságokat és a dícséreteket. Kép Kép
1 hónappal ezelőtt is voltunk UH-on és azóta minden értéket megdupláztak. Nagyon örülünk!!! Kép Kép
Fotó egyelőre nincs, de viszont végre sikerült elvinni a VHS-t...
Ildikó!
Ez a 20. hét eleje. Kép Kép

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!
Megszülettek Ribizli kislányai!

"Hétfőn du.4-kor elfolyt a magzatvíz és este 9-re megérkeztek a babák, rendes szülés volt, gátmetszés természetesen volt. Babák nagyon aranyosak, Adél (2750 g és 48 cm) rögtön szopizott is, Nóra (2500 g és 49 cm) kis megfigyelő, ő csak figyeli Adélt, ahogy ordít. A doktornő és a szülésznő is szuper volt! Mindenki jól van, Ribizli egyenlőre fáradt és fekszik, nemsokára megkapja a babáit, már nagyon várja! Természetesen nagyon boldog!" Friss Kismamik topic
M.

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok!

Gratulálok Ribizlinek!!! Nagyon szép súllyal születtek a lányok!

Sajna mi még mindíg taknyosak vagyunk meg köhög is az egész család, úgyhogy nem kívántam továbbterjeszteni azoknak akik eddíg megúszták.
Elég brutál ez az influenza. 1 nap tiszta káz asztán hetekig tartó takony. És mikor már azt hiszed, hogy kezd javulni az állapot akkor fűszerez egy jó adag köhögéssel esetleg visszaáll az eddíg már elapadt takonykór. Kép
Viszont van egy jó hír is! A Nándus már kétszer szólt, hogy kakilnia kell és felült a WC-re magától. Eddíg mindíg az esti pelusba végezték a dolgukat.
Vadvirág!
Gratulálok én is! KépFotót kérjél mindenképpen legközelebb!!!! Az az orvosnak csak egy gombnyomás. Én is kértem annakidején, bár meggyőződésem, hogy 2x kaptam meg ugyanazt a képet. Egy anyát nem lehet átverni. Kép
Most mi van a filmekkel? Kér valaki tőlem valamit és én is kunyizhatok pofátlanul? Mindenki tud írni? Mert eygszerűbb lenne üres cd-t telire cserélni.
Gabi!
Jobbulást nektek! Remélem nem a mifélénket kaptátok meg. Mi is lementünk az ovifarsangra, de elfelejtettem vinni gépet. Mire meg jött az ovifotós már levettem a fiúkról mindent és nem akartam visszarakni. Levi repülő volt a karján szárnyakkal a fején egy süveg volt a pilótafülke ls a hátán volt a szárny. A Dundi meg cápa ugyanezzel a felállással, csak a szárnyak azok uszonyok voltak. Ezt kérték. Még véletlenül sem akartak elafánt vagy oroszlán lenni ami hót egyszerű. A Dundit még a halacskáról lebeszéltem, mert pikkelyeket végképp nem volt kedvem csinálni.
Mondjuk nem élvezték egyáltalán. Kukán ültek az asztalnál, aztán mikor rávettem őket, hogy játszanak a többiekkel, akkor sosem csinálták amit a játékban kellett volna. Rendszerint semmit. Azért nem aggódok nagyon. Egy hónap vagy kettő és még a gondolkodó széken is fognak ülni az tuti. Kép
Na befejezem. Kép
Vikics

KépKép
vikics

Sziasztok!

Ribizli!
Gratulálok!!! KépKép
Vikics!
Kép Kép

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!

Ribizli!
Gratulálok a lányokhoz!KépKép

Nálunk az időjárás elég durva útviszonyokat produlált, ezért nem szívesen mozdulunk ki a lakásból.Kép Tegnap ugyan elvittem a kicsiket a bölcsibe, de kész rémálom volt az út. A kocsiról nem volt erőm lefejteni a két centis jégpáncélt, így maradt a BKV. Amíg eljutottunk a buszmegállóig, meg aztán onnan a bölcsiig, az nagyon izgalmas volt. Most ugyanez vár ránk, mert Gergőért el kell mennünk az oviba, ő nagyon szeretett volna menni egy hét kihagyás után. Ráadásul tegnap Gergő egyik ovistársa elcsúszott a jégen, és eltört a kulcscsontja (nem az oviban, hanem otthon)Kép Ettől aztán megijedtem, félek, nehogy nálunk is valamelyik srác ilyen szerencsétlenül essen.
A hangom sem nagyon akar javulni, társult hozzá egy kis köhögés is.
Vikics! Lehet, hogy ugyanazt a vírust kaptam el, mint ti?! Kép
Film ügyben: én szeretném elkérni a Nemot. De hogy oldjuk meg?

Gabi
efgabi

Sziasztok!

Ribizli!

Nagy-nagy gratula!! Szép súlyúk van, és szép neveket választottatok!Kép

Gabi, Vikics! Jobbulást kívánok Nektek!
Mi is betegek vagyunk mindkettenKép...de legalább suliba nem kell menni.Kép

Erika! Igen, csütörtökön volt a névnapom, köszönöm.Kép
Nem semmik a srácok! Hogy mit ki nem találnak.Kép Kép Gondolom annyira nem lehetett vicces...Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok!

Már egy csomószor próbáltam írni, de nem fogadta el az azonosítómat, ezért új nevet kellett választanom. Azt is csak fél nap után volt hajlandó elfogadni. Nem tudom miért csinálják?!
Mi is átestünk egy jó kis víruson, hányás hasmenéssel. Először én lettem beteg, aztán a Zolika, majd Ádámot és végül a férjemet érte el utoljára. A Lora ebből most kimaradt, ő náthás volt a múlthéten. De az volt a szerencsénk, hogy két nap alatt végigment rajtunk.

Pénteken és szombaton megkezdődött a főiskola. Reggeltől estig, kicsit fárasztó volt, de azért jó is volt egy kicsit kimozdulni. Kéthetente lesz suli, valahogy csak kibírom. Statisztikából már házidolgozatot is kaptunk, éppen ma csináltam meg. Nagyon rendesek a tanárok, mondták, hogy megpróbálnak minnél kevesebbet követelni a tananyagból, mert tudják, hogy legtöbben gyerekeket nevelnek és dolgoznak és nem sok idejük van a tanulásra. Szóval, meg vagyok elégedve a sulival.

Zsuzsi

Utólagosan is nagyon boldog névnapot kívánok!!!!

Ribizli

Gratulálok! Sok boldogságot és jó egészséget kívánok nektek!

Éva

Kép

Kép
éva75

Gabi

Jobbulást nektek!
Te hogy bírsz a gyerekek mellett tanulni? Nekem olyan soknak tűnnek a tételek, hogy fogom én azokat három gyerek mellett megtanulni? Te sokat szoktál tanulni?
Az a szerencse, hogy a legtöbb tárgyból írásbeli lesz a vizsga és talán lehet majd puskázni.

Éva

Kép

Kép
éva75

Sziasztok!

Nálunk intenzív havazás van, már mindent hó borítKép

Köszönöm az ikres könyvvel kapcsolatos tippeket, majd érdeklődöm, hátha valahol ráakadok.

Ribizli!
Így ismeretlenül is gratulálok neked!
A babák tényleg szép súllyal születtek, és tök jó, hogy simán meg tudtad szülni őket!

Minden betegeskedőnek jobbulást kívánok!

Lányok!
Én el sem tudom képzelni, mekkora lesz a hasam a terhességem végére...
Már most rendesen növekszik, pedig még csak a 11 héten vagyok túl! Az első terhességemnél ilyenkor még alig volt hasam!

Ildikó
ildikó

Sziasztok
Én is megvagyok még, csak nálunk is mindenféle kor csapta fel a fejét, ami miatt persze megint én kerültem a legnagyobb veszélybe. A szervezetem gyönyörűen végig küzdőtt a december óta tartó náthás, különbözö hasmenéses hányásos vírusokon, de most szerintem a felgyülemlet dolgok mind egyszerre törtek a felszínre. Megint a nyelvcsapomon, majd a manduláimon tört ki a korság. A nyelvcsapon szerda reggelre akkora lett, mint egy hatalmas barackmag. Majdnem megfulladtam tőle. Ugyhogy most mehetek ödémavizsgálatra, mert a dokik szerint ez ödéma volt. Szerintem csak így kezdödött a tüszös mandulagyulladásom. De már jobban vagyok.

Riblizi
Gratula a hatalmas babákhoz. Örülök, hogy minden simán ment, remélem hétvégére már otthon is lehettek.

Erika
Csak kitartás, még pár évtized és könnyebb lesz minden.

Zsuzsi
Megkésve bár, de nagyon sok boldog névnapot kívánunk.

Tudom, hogy még korai a nyaralást szervezni, de én szeretek mindent időben elkezdeni, főleg amikor még időm és agyi kapacitásom is van rá, ugyhogy elkezdeném tervezgetni most. Tudtok esetleg olyan tengerparti üdülöt, amit egyénileg, saját gépkocsival is meg lehet közelíteni, nincs túl messze és elviselnek kettő darab kétéves ördögpalántával minket és persze megfizethető áron van. Nem szeretném, ha a nyaralásunk azzal telne, hogy 10 percenként kérek bocsánatot a gyerekek tettei miatt. Előre is köszi, ha tudtok tippet adni.

Mi lesz a talival?
Üdv. Böbe
böbe

Sziasztok!

Éva!
Jó sulit választottál, ahol a tanárok ilyen engedékenyek!Kép Nálunk pont az ellenkezőjét mondogatják, hogy nem szeretnék, ha nagyon lecsökkenne a színvonal, mert a levelezősök diplomája ugyanolyan, mint a nappalisoké, tehát a követelmény sem lehet kevesebb.Kép Azt sem szeretnék, ha olyan újsághírdetések jelennének meg, hogy diplomásokat keresünk, kivéve TSF (mint ahogy megjelent már ilyen más főiskolával kapcsolatban). Mindezek ellenére az összes tárgyból levitték a ponthatárokat, így sikerülhetett nekem is a félévem. Sőt, a kredithatárt is lejjebb vitték. Gondolom azért, mert különben nem maradt volna fizetős diák. Kép
A suli miatt kezdtük el a kicsikkel a bölcsit, így délelőttönként van néhány órám tanulni. De ez azért elég kevés! Sokat jelent nekem, hogy el tudok menni a konzultációkra, ott tanulok a legtöbbet. A vizsgák zöme nálunk is írásban volt, ott meg természetesen a puska segített, a sajátom, meg a többieké. Kép
Nálunk a főiskolán a fiúknak többet kell tanulniuk, mert a legtöbb tanárunk férfi, és kicsit engedékenyebbek a nőkkel. Szóbelin kifejezetten hatásos volt a hosszan felsliccelt szoknya!Kép Ajánlom neked is!Kép

Zsuzsi!
Jobbulást nektek is! És boldog névapot!Kép

Böbe!
Te is gyógyulj meg minél hamarabb!
Szerintem találkozót is csak akkorra érdemes szervezni, ha már melegszik az idő, és elmúlnak ezek a járványok. Ahogy olvasom, mindenki szenved valamilyen kórtól!Kép

AZ EGÉSZ TOPIKNAK JOBBULÁST!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Gabi
efgabi

Sziasztok!

Csak röviden, mert késő van, és álmos vagyok. Kép

Ribizlinek nagy-nagy gratula!!!!! Klassz, hogy rendesen meg tudta szülni a csajokat.

Vikics! Jobbulást, filmet kérjél nyugodtan, azóta még bővült a lista 3 filmmel, majd szétküldöm megint. Szerintem is a legegyszerűbb a cd csere.

Erika! Bocs, hogy még nem válaszoltam a mél-re, midnen oké, csak a férjem mostanában éjjel-nappal dolgozik (szó szerint, éppen most ment el Visegrádra... Kép )így még nem tudta Neked megcsinálni, de meglesz, előbb-utóbb. Kép

Nálunk is kezdődik megint valami nyavaja, Örs már megint köhög, összesen egy hétig volt egészséges. Már nagyon unom, éppen most néztem neki egy homeopátiás szert, ki fogom próbálni, hátha használ. (Ha már ebből írtam a szakdolimat, legalább hasznosítsam a dolgot. Kép )

Zsuzsi! Én is boldog névnapot kívánok. A testvérem jövő hét végén fog szülni, úgyhogy már nincs túl sok ideje, és képzeld, ha lány lesz, Zsuzsannának fogják hívni. Kép

Böbe! Nektek is jobbulást! Nyaralás ügyileg nem tudok segíteni, mi mindig csak országon belül voltunk nyaralni.

Ildikó! Szép, nagy hasad lesz, érdemes lesz lefényképezni, mert utólag az ember már el sem tudja képzelni, hogy milyen hatalmas volt! Kép

Nálunk is lezajlott a farsan, sikerült olyan jelmezt csinálnom Andrisnak, hogy neki is, és nekem is tetszett. Kép Még másnap is abban ment oviba! Kép

Zizi
debyand

mindenkinek szia!!!
mi is megvagyunk, olvasgatni szoktam, írni soxor nince energiám.
Most épp nem beteg senki, de vlmi miatt az ikrek éjjel óránként kelnek...ha nem tudnék aludni velük délben, k.o. lennék már biztos.
eddig szinte mozdulatlanul aludtak hajnalig, most már elalvás után 2 órával kezdik...kimerítő.

mI felnőtt farsangon is voltunk már, cigány vajda+-né, nagyon jól sikerült!
kilós vasláncra tekertem arany fóliát, azzal volt a párom a nyakába...nekem volt egy kereszt alaku brossom strasszból, azt hitték a fiúk, hogy igazi gyémánttal van kirakva...majd az oviban elmeséli Barnus, magyarázkodhatok!

itt falun szép fehér minden, sokat szánkózunk, vezetni persze nem ilyen örömteli...
nekem a mindennapi főzés nagy kihívás, ti nem tudom hogy vagytok vele, de nekem rémálom!!
Időm is alig jut rá, kitalálni is kritikus pont, hogy kinek mi lenne jó...
Megyek, most is enni kér a banda!

Gyógyuljatok meg mielőbb, a tanulóké minden csodálatom...a friss babákhoz sok boldogságot!

Egy elcsigázott 5 gyerekes kinga
pkinga

Kismamák figyelem!

Tegnap voltam a budakalászi Corában és nagyon jó kismama ingek és nadrágok voltak mindössze 1000Ft-ért! Még én is akartam venni magamnak egyet, úgyis leszek még terhes, de a férjem lebeszélt, hogy ráérünk arra még.

Éva

Kép

Kép
éva75

Sziasztok!
Aki esetleg még mindig influenzás, az most már tényleg gyógyuljon meg! Pár nap múlva itt a tavasz... Kép Kép
Kép

Vadvirág
Vendég

Vadvirág

Mi már szerencsére jól vagyunk, de a tavaszt mi is nagyon várjuk már!!!!
Hogy vagytok? Növekszik a pocakod?
Még nem költöztetek be az új lakásba?

éva

Kép

Kép
éva75

Sziasztok
Segítség! Pánikolok nagyon Eperke bárányos pöttyös lett. Van már valakinek tapasztalat-e téren, mire számíthatok az elkövetkező 2-3 hétben? Előre is köszi.
üdv. Böbe
böbe

Böbe

Ne aggódj, annál jobb, minél hamarabb túlesnek a bárányhimlőn. Nálunk a Lora két éves volt, amikor elkapta, pont akkor voltam terhes az ikrekkel és a szülés előtt kb. egy hónappal lett himlős. Akkor én is nagyon megijedtem, de nem is volt olyan vészes. Eleinte viszketett neki, de egésznap rázókeverékkel kenegettük a pöttyöket, aztán már tetszett is neki, hogy mindenhol bekentük. Az a lényeg, hogy ne egedd neki, hogy elvakarja, mert akkor megmaradhat a helye. Különben szépen lassan elmúlik, csak egy jó darabig nem mehettek most sehova. Orvosnál még nem voltatok?
Fel a fejjel, túl lesztek rajta hamar.

Éva

Kép

Kép
éva75

Szia Éva
Orvosnál még nem voltunk, mert délelőtt csak a nyakán volt egy és a mellkasán három piros folt. Ugy gondoltam valami kis allergia lehet, elég érzékeny a bőre. Délutánra már mindenfelé volt, de az dokinénik már nem rendelt. Olvasgattam szakirodalmat, végülis ott sem irják nagyon veszélyesnek, ugyhogy ugy gondoltuk, hogy holnap reggelig ráér orvost hívni. Most még nem is viszket neki, még csak átlátszó vízhólyag szerűek. Reggelre már biztos viszketni is fog. Köszi a biztatást.
üdv. Böbe
böbe

Sziasztok!

Böbe!

Mi nem olyan régen, illetve régen (jaj, de öreg vagyok márKép), szóval olyan kisiskolás korunkban voltunk bárányhimlősek. Csak arra emlékszem, hogy nagyon viszketett, és hogy nem játszhattunk senkivel.Kép Szerintem jó, ha most túllesznek rajta, kitartás!Kép

Zizi! Drukkolok a tesódnak, majd számolj be, hogy Zsuzsijuk lett-e!Kép

Köszönöm mindenkinek a boldog névnapot!Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?