Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok
Mi is benne vagyunk egy januári taliban, főleg, ha január végefelé lenne. Mi febr. 7-én leszünk két évesek. Ha jól emlékszem Erikáik is előttünk egy nappal leszenek kettők. Ugytünik csaphatnánk egy fergeteges szülinapi babazsúrt.

Készült egy táblázat, már sajnos nem emlékszem, hogy ki gyűjtőtte az adatokat, de talán Vikics. Elkészült már? Abból könnyebben át lehetne tekinteni, hogy kinek mikor van a szülinapja és hogy hányadik. Képek is kerülnek majd bele? Az az igazság, hogy nagyon kevés időm van egy-egy ilyen összejövetelkor beszélgetni veletek és például most is volt ott valaki, akit nem tudtam beazonosítani. Sárga felső volt rajta és három gyerkőc volt vele. Ha magadra ismersz kérlek írd meg.

Kinga
Én is csak megerősíteni tudom az előttem szólókat. 5 fütyis kisember nevelése közben te ilyen jól tudsz kinézni? Hát én a kettő puncis mellett nem jutok el már harmadik hónapja fodrászhoz. A gönceim már mind a múltszázadból valók és a testem is külsöleg és belsőleg is mint agy 98 éves mamókáé. Tényleg minden elismerésem a tied.

Hasmenés ügyileg van valakinek tapasztalata. Szederkének tegnap óta megy, de semmi más jelét nem produkálja a betegségnek. Rendesen van étvágya, minden rosszban benne van, nincs láza, nem letört, sőt talán még élénkebb is mint szokott lenni (már inkább majdhogynem hiperaktiv). Csak kajálás után rögtön telenyomja a pelust. Elképzelhető, hogy a foga miatt. Kb. 2-3 napja nemis engedi, hogy megmossam neki. Ugyanazt eszik amit mi a férjemmel és se nekünk se Eperkének nincs semmi baja, ugyhogy nem igen tudok virusra gondolni. Ez a baj, hogy a dokinénik lelépett, idén már valószínű, hogy nem is lesz, aki meg helyettesíti nem ismerem, meg nem szívesen viszem le őt most a sok virusos kisbeteg közé.

Raktatok már fel képeket?
Kicsit hosszúra sikerültem, de elég ritkán van mostanában időm írni, olvasni minden nap szoktalak titeket.
Üdv. Böbe
böbe

Böbe!

Én voltam sárga felsőben 3 kisemberrel, bocs, hogy nem mutatkoztam be, pedig mellettetek ettünk. A többiekre biztosan emlékeztél nyárról, ahol én nem voltam. Január végén már én is ismerős leszek. Kép

Lányok!
Körbement az a táblázat? Kinél van most éppen? Szeretnék kapni belőle én is egy példányt, ha már útjára bocsátottam.Kép Köszi

Gabi
efgabi

Sziasztok!

Én raktam fel de csak párat a Spontán ikertalálkozó album végére.
Böbe!
Biztos a foga miatt, mert a felse nyálat jól lenyeli állítólag és attól hígul. De ezt csak hallottam és tapasztaltam. Bár csak most is tapasztalnám. Nálunk a Levinél még mindíg gond a kaki. De nem azért mert fél a wc-től, hanem magától a kakilástól, hogy fájni fog. Megint már 3 napja tartogatja úgy, hogy mellette esszük a weetabixet és kap esténként paraffinolajat. Mikor lesz már ennek vége, nem tudom.
A táblázat sosem ért vissza hozzám, pedíg többször is kérdeztem, hogy holtart. Úgy emlékstem tán Erika mondta, hogy küldi tovább, de nem tudom mi lett. Hozzám nem jött az tuti.
A január vége nekünk is jó. Akkor folyamatosan tudunk ünnepelni. Kép
Vikics

KépKép
vikics

Sziasztok!

Nem tudjátok hol csinálnak digi képről 30x40-es méretet? Égre-földre keresem SOS és sehol nem lelek, pedíg régen itt a szomszédban is volt. Kép

Vikics

KépKép
vikics

Hali,
ezt jól kierőltettem belőletek, fürdök az elismerések dicsfényében...talán jövőre újra férjhez is megyek----:-)

A januári taliban benne vagyunk, nem tudom a mikka-makkával mi lesz, beakarják zárni anyagi okok miatt...de ez adddigra kiderül.
Kadosa lázas lett , torokgyuszi, jöhet a cedax-baby és gondolom hamarosan osztoznak rajta Csanával...jöhet a KARÁCSONY!!

Böbe-szerintem is a foga, egyetek sok banánt, hátha megfogja+ csokit, a mikulásokból...

ami a nugalmat illeti, hát hamar elmúlik, ma is aprítottam a népet, de utána szó nélkül teszik, amit halkan, szépen megkérek...miért ilyenek??
Megaek, befutott a ketteske+hármaska fiam baráttal fűszerezve, jöhet a kaja.

Még jövök.hol lehet képeket+táblázatot bámulni??
Kinga
pkinga

Sziasztok

A mostani játékaik között van egy pár darab, ilyen mezei építő förmedvény, hiányos és tényleg csak pár darab. Olyasmi mint egy rosszul sikerült Lego széria. Képzeljétek, Eszti vagy 2 hete csak ezzel játszik, képes egy órán keresztül építeni. Már nagyon nem bírok magammal, annyira izgulok mit fog szólni ahoz a csodaszép 250 darabos Megabloks építőhöz. Van benne baba bölcsővel, állatfarm, zongora stb. (lehet, hogy én akarok már mindenáron játszani vele?Kép)

Vikics
Megnéztem a mikus fotókat, jók lettek. De a strandos képek is nagyon tetszettek, irtó szép hely. Hol voltatok?
Ugye a nyári parti ilyen helyen lesz?

Mi is januárban leszünk 2 Kép

Andi
Ambrosia

Sziasztok!

Ma már két levelem elszállt, ez az utolsó probálkozásom...Kép

Vikics!
Én még akkor elküldtem "nagycsillának" a táblázatot, s tudtommal Ő is továbbította.
Tök jók a tali képek, csak kevééééés...KépKép
(A nyári spontán talit, már akkor megkukkoltam...)

Böbe!
Ha a hasmars fogtól van, csodákat tesz a Viburcol kúp.Kép Vény nélkül kapható, homeopatia-s készítmény.
A skacok febr. 8-án születtek, s nem 6-án.KépKép S így "ha tetszik, ha nem": a csajszik az idősebbek!KépKép (Igaz csak 1 kemény nappal...)

A januári taliban mi is benne vagyunk, legalább Böbe anyóspajtással mi is ünnepelhetnénk.Kép

Erika

KépKép
herika

Sziasztok!

Vikics!
Nagyon jók a képek! Kép
Páromat kérdeztem, hogy hol csinálnak digiképről papírt, több helyet is mondott:
- van egy digitális nyomda Krisztina körúton, ahol A3-as méretet - papírvastagságtól függően - 2-400 Ft körül nyomtatnak, de 4 színre bontva hordozón (CD, zip, pendrive) kérik a képeket;
- Puskás fotó a Mammutban, honlapján meg tudod nézni az árakat (http://www.puskasfoto.hu);
- Copy General(?);
- PhotoHall (?)
- http://digitalisfoto.lap.hu
- vagy páromék is megcsinálják, de egy A3-as 3000 Ft Kép, fénykép minőségben.

Erika!
Nincs már meg nálad a táblázat? Esetleg az elküldött levelek között? Ha igen, akkor azt küldd vissza légyszi Vikicsnek vagy nekem. Lehet, hogy írni kellene nagycsillának, hogy kinek küldte tovább. Kerestem a címét, de nem találtam meg. Megtennéd, hogy rákérdezel? Köszi Kép

Gabi
efgabi

Sziasztok!

Gabi!
Írtam Csillának, hogy "eltűnt" a táblázat, próbálja meg újra elküldeni Vikicsnek.Kép

Böbe!
Hogy "áll" a hasmenés??Kép

Jó hétvégét Mindenkinek!

Erika

KépKép
herika

Sziasztok!

Nagyon jók lettek a képek!!KépKépKép Látszik, hogy jól érezték magukat a gyerkőcök!Kép

Éva, hogy vannak az ötös ikreitek???KépKépKép

Zsuzsi
zsuzsi

Szissztok!

Gabi!
Köszi a segítséget, de idő hijján megcsináltattam 20x30-as méretben. A corában is csinálnak 25x38-as méretet asszem 600ft-t digitálisról, csak 4 napra vállalják. És elsőre nem mertem volna berszkírozni. Ahová most vittem az egy nagyon megbízható hely csupa kedves fiatal dolgozóval és ha elcsesznek valami akkor biztos megcsinálják 3 perc alatt a másikat. Legközelebb kipróbálom a corában lévőt, de azt mejd nem szánom ajándéknak. Kép
Ide is rakom. Én csináltam és szerintem tök jó lett Kép
Vikics
Kép

KépKép
vikics

Nagyon jó, nagyon édesek!Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok
Azóta már sajnos kiderült, hogy nem a foga, hanem valami virus. Eperke tegnap reggel kétszer is hányt, már meg neki is hasmenése lett, de egyébként jó a közérzete, nem úgy mint az enyém. Hozzám mindig felturbozott állapotban érkeznek a virusok, ugyhogy én is hányással kezdtem a napot, majd aztán kisem tudtam kellni az ágyból délutánig. Fájtak az izületeim, minden porcikám és iszonyú rosszul volt a gyomrom. Remélem kipihentem és holnapra már semmi bajom nem lesz. Szegény férjem ma teljesen egyedül vitte a műszakot. Képzelhetitek két hasmenésses gyerkőccel. Ugy látom kissé elfáradt.

Erika
Majdnem ráhibáztam a szülinapotokra, de hát az én csajaim nagyon siettek kijönni előbb.

Kinga
Az én képeim a B betünél vannak Böbe babái: Eperke és Szederke néven. Közös képek Ikertalálkozó címen van.
Üdv. Böbe
böbe

Sziasztok

Vikics
Csak azt tudom mondani, igazán büszke lehetsz a fíúkra!!! Tényleg gyönyörűek...

Andi
Ambrosia

Sziasztok!

Küldtem a táblázatot Vikicsnek és Gabinak, bocs, ha nálam ragadt be. Még valamikor dec. elején küldtem Erikának, lehet, hogy nem ért oda.
ikeranya

Lányok!

Nem tudja valamelyikőtök, hogy ki az az e.huszti@..? Folyamatosan jön tőle kéretlen levél és kicsit már unom. Azt hiszem a Böbe is kapott mailt ettől az illetőtől.

Lehet a nyulaknak mákos bejglit adni?

Andi
Ambrosia

Kisbuksi-Vencel! Hajrá!
Nagyon örülök a jó híreknek, sokat gondolok rátok!
Csilla
csilla

Sziasztok!

Andi!
e.huszti@chello.hu az Erika. Most jött vissza a táblázat hozzám, abból tudom.

Pocok!
Kösz a jó híreket Kisbuksiról, én nagyon örülök neki!Kép

Vikics!
Nagyon jó a kép, édesek a srácok rajta!Kép

Gabi
efgabi

sziasztok,
köszi Böbe!!

Nálunk holnap jön a Jézuska, azaz kedd reggelre ér ide, csk holnap este-éjjel lesz a nagy meló fát díszíteni...

Kadosa beteg lett, 3. napja antibiotikumot kap, mégis belázasodik estére...olyan elesett, nyonott szegénykém:-(

szerdán elutazunk Erdélybe, csak 4-én érünk haza

Mindenkinek kívánok csillagszórós , gyertyafényes karácsonyt, ahol a kicsinyeitek mosolya ragyogja be az ünnepet--mindenki gyógyuljon meg addigra és maradjon erőtök mosolyogni, boldognak lenni...

Jövőre, veletek , ugyanitt!!

Kinga
pkinga

Sziasztok

Itt egy pár kép:
http://babanet.hu/album/main.php?album=1331

Andi
Ambrosia

...aki nem találja magát az albumban attól elnézést kérek, nem én videóztam, hanem apa. Szegény azt sem tudta ki kicsoda!

Andi
Ambrosia

Sziasztok!

Kisbuksi, Vencel!
Gratulaaaaaaa!!!
Csak így tovább!! Egyre közelebb vagytok a célhoz, hogy mielőbb otthon cseperedhessen a manócska!
Kitartás! Nagyonsok erőt, tejcsit és sikert hozzá!!!KépKép

Andi!
Az én volnék, de egy 1-es van a @ előtt...
Azt hittem egy kicsit feldobhatom zűrős napjaitokat, ezért továbbítottam aranyos fotókat v. szövegeket.Kép
Bocsi, több nem megy, ígérem.KépKép
(De miért nem Nekem írtál vissza??Kép)
Jók a képek a taliról! Ez a sok kis miniember nagyon édes!!!KépKép

Böbe, Kinga!
Jobbulást!!!!!!
Remélem karira meggyógyul minden baba, s mama!Kép

Kinga!
Jó utat!!!!!!!!
Vigyázzatok Magatokra!KépKépKépKépKépKépKép (Ugye jól számoltam, 7-en vagytok?!Kép)
Nektek is áldott, békés ünnepet és nagyon boldog új esztendőt kívánok:

Erika

KépKép
herika

Sziasztok!

Kisbuksi!
Hajrá! Nagyon ügyesek vagytok! Én is sokat gondolok rátok és szorítok egyfolytában nagyokat! Kép Kép Kép

Nekünk szerencsére csak náthásak a srácok és nem annyira vészes, de tegnap a Levike már 6. napja nem kakilt normálisat. Pedíg paraffin olajat kapott meg mindenféle rostokat, főzeléket. Be kellett vinnünk az ügyeletre, mert már nagyon féltünk, hogy baj lehet belőle. Úgy szedte ki belőle az orvos szegényből. Hát senkinek nem kívánom ezt az élményt. Bár az orvos mindenáron gasztoendonómiára vagy mire akar küldeni minket én lassanként meggyőződök róla, hogy a sok rostos karája kevés folyadékot ivott és amikor jött volna a kaki azt is visszatartotta.Kép Elvileg vissza kellett volna mennünk reggel, ha nem kakil, de szerencsére délben kakilt még egyet. De ma belediktáltam a rostok mellé majd 3dl folyadékot.
Remélem, ha valaki ilyen helyzetben lesz egyszer (nem kívánom) az majd eltudja kerülni.
Szorítsatok, hogy szorulásmentes legyen az újévünk. Kép
Ja ráadásul még anyóssal is jóól összevesztem, mert vett a fiúknak 1-1 vajszínű kabátot meglepetésnek. Aztán megkérdezte mit gondolok, én meg megmertem mondani, hogy tele vannak kabáttal és vajszínűt nem kéne venni amúgy sem. Gondoltam nem engem akart vele meglepni, hanem a fiúkat. Hát most baromira meg van sértődve és reggel is apóssal hivatott fel, hogy mi van a Levivel.

Erika! Az a békés ünnep valóban jól jönne! Kép
Én is mindenkinek azt kívánom, hogy békés, boldog ünnepe legyen sok-sok mosollyal, szeretettel! Kép Kép
Gondolom, már Ti is izgultok, hogy mit szólnak majd a manók az ajándékokhoz. Kép
Vikics

KépKép
vikics

Sziasztok!

Kinga!
Jó utat nektek, próbálj meg te is pihenni!Kép

Andi!
Megnéztem a képeket, nagyon jók!KépKépKép Nekem Kristóf egy kicsit hasonlít az én Bencémre (vagy fordítvaKép). Főleg a szemük!
Kaptál táblázatot? Vagy küldjem neked?

Gabi
efgabi

Böbe!

Nem találom a képeket Ikertalálkozó néven.Kép Ide tudnád másolni a pontos címet, mint Andi? Köszi.

Gabi
efgabi

Sziasztok
Csak rövid leszek, mert nemsokára vendégsereg érkezik.

Gabi
Itt vannak a képek:
http://babanet.hu/album/main.php?album=836
http://babanet.hu/album/main.php?album=830

Jó útat akik elutaznak. Szerintem az ünnepek alatt nemigen lesz időm és energiám irni, ugyhogy mindenkinek kivánok Kellemes Ünnepeket és Békés Boldog Új Esztendőt.

Üdv. Böbe
böbe

Sziasztok!

Én is kívánok Mindenkinek Békés, boldog Ünnepeket, és az elutazóknak Jó utat!Kép

Zsuzsi
zsuzsi

MÉG ITTHON VAGYUNK, KIKUNYERÁLTAM APÁTÓL, HOGY EGY NAPPAL KÉSŐBB MENJÜNK CSAK EL, ÉLVEZZÉK A FIÚK MÉG A KARÁCSONYI HANGULATOT ITTHON!!

MINDENKI JÓKÍVÁNSÁGAIT KÖSZÖNÖM, KADOSA MEGGYÓGYULT, MÁS NEM KAPTA EL, KÖZBEN BETÖLTÖTTEM A 36-OT :-((((
DE ROSSZ LEÍRNI , ÉS A JÉZUSKA IS MEGJÖTT MA REGGELRE.

nAGYON ÉLVEZTÉK EGÉSZ NAP,KADOSA RÁKAPOTT A SZALONCUKORREJTEKHELYRE, ESTE LEFEKVÉS ELŐTT MÉG MEGKELLETT BESZÉLNI ÚJRA AZ ÉLMÉNYT, MÁR MAGUKTÓL ISMÉTELIK A KULCSSZAVAKAT!!

vIKICS-HA MA TARTOD--BODOG NÉVNAPOT, ÉVA NEKED MEG HOLNAPRA HASONLÓKAT+++++MINDENKINEK SZÉP, BÉKÉS, BOLDOG ÜNNEPET!!

kinga
pkinga

Tényleg lányok, Vikics, Éva, én is kívánok mindkettőtöknek boldog névnapot!KépKép

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok

Erika
Ha tőled jöttek a levelek akkor nincs baj, csak régen valaki sírba tett a napi 5-10 fertőzött melléklettel és azt hittem kezdődik elölről. Postafiókot kellett akkor cserélnem. Küldjed csak őket...

Gabi
Van benne valami, tényleg. De azt rögtön észrevettem, hogy Bence szép szemének sarkaiban is ugyanúgy ott van a csibészség mint a Kristóféban. Egész nap rója a köröket a lakásban és vigyorogva lesi, hogy mit lehet megoperálni.

Én is mindenkinek nagyon boldog és békés karácsonyt kívánok (dehát ez ilyen tündéri babák mellett eleve megvan, igaz?)!

Ez az angyal vigyázzon a csemetéitekre:

Kép

Andi
Ambrosia

Sziasztok!

Köszönöm szépen a jókívánságokat! Ma tartom, de asszem nincs más alkalommal a naptárban. Éva sajnos nem zud írni, mert a fiúk szétkapták a gépét, de mindenkinek Boldog, békés ünnepeket kíván. És persze nekem névnapot. Kép
Sajnos Ádám belázasodott, úgyhogy szegények még ma mentek dokihoz. Kép Reméljük, hogy gyorsan meggyógyul.
Én sem tudom mikor fogok gép közelébe kerülni, úgyhogy kívánok mindenkinek boldog karácsonyt és újévet, egészséget és mindent amit még szeretne!!
Vikics

KépKép
vikics

Sziasztok!

Húúú, mennyi ünnepelt Anci van ma itt!

Kinga!
Boldog szülcsinapot (még nincs éjfél...Kép)!!!!!Kép
Ne aggódj én 10 nap múlva (jan. 3-án) már 37!!!! leszek.Kép
Iszonyat!!!

Vikics, Éva!
Boldog névnapot!!!!!KépKép
Kinek még ma, kinek fél óra múlva...Kép
(Osszátok be!KépKép)

A szorulásos babócnak kevés csokit adni, nehogy megismétlődjön ez a borzalom!Kép
A lázas kis betegnek jobbulást!!Kép

Mindenkinek meghitt, békés ünnepet kívánunk - rengeteg mosollyal, kacagással és sok-sok csillogó kicsi szempárral!!!!

Erika és az Ő kis "Angyalkái"KépKép

KépKép
herika

Lányok! Kicsit lemaradtam!
Sok-sok boldog, meghitt órát kívánunk Karácsonyra és szeretetteljes mindennapokat a 2004-es esztendőre!
M&Co.

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok!

Ádám kimaradt a sorból....Kép Neki is Boldog Névnapot kívánok, utólag is!Kép

Remélem jól telik a Karácsonyotok, nálunk mindenki beteg lett (mandula-gyulladás +40°c fokos láz)...
Jobbulást a betegeknek!Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok!

Mindenkinek minden aktuális jót kívánok!KépKépKép

Kinga!
A "sok csinos, fiatal ikres anyuka" között én pont olyan "elhasznált csotrogány" vagyok, mint te, 3 hét múlva leszek 36 (jan. 15.)KépKépKép De ugye látod, hogy itt nem a kor számít? (Ha nem szerveznénk találkozót, sose derülne ki Kép) Már várom a januári találkozót, olyan jó volt személyesen dumcsizni.

Andi!
Kristófnak és Esztinek is egy kicsit szomorkás az a szép kék szeme, mint Bencének, legalábbis én ebben látom a hasonlóságot. Az a bizonyos huncutság nálunk inkább Marci szeme sarkában bujkál, és amint lehet, valami látható rosszaságra váltja.

Marcsi!
Bocs, hogy csak most reagálok rá, de Kinga is kérdezte már, hogy biztos, hogy a fiaid kétpetéjűek? Miből tudjátok? Nekem nagyon egyformának tűntek! Kép Lehet, hogy az enyémek is ennyire hasonlítanak egymásra a kívűlállók szemében?

Gabi
efgabi

Sziasztok

Csatlakoznék a csotrogányokhozKép, én májusban leszek 37!

Gabi
Ez igaz, valóban szomorú szemük van, annak ellenére, hogy alapvetően vidám gyerekek.

Marcsi
Megnézted a tali képeket amit felraktam? Feljebb a link.

Életemben először megláttam a gyerekeimet elegáns, ünneplő ruhában..., a kedvesemmel együtt majdnem elsírtuk magunkat a büszkeségtől. Csodaszépek voltak!!!KépKépKép
Kristófon öltönynadrág, fehér ing, bordó selyem mellény, Esztin bordó bársonyruha, fehér blúz, bordó lakkcipő. Bocs az ömlengésért, de majd szét dagad a mellem.

Mindenkinek további meghitt, boldog karácsonyt!

Kép
Kép

Andi
Ambrosia

Sziasztok!

Gyors leszek. Sajnos rossz a gépünk, most a tesóméknál vagyok.
Fiúk lebetegedtek, láz, köhögés, hasmenés.
Amúgy jól vagyunk, nagyon örültek a gyerekek a karácsonynak!
Én is nagyon örültem, mert a férjem meglepett egy Hajdúszoboszlói hétvégével a jövőhétvégére, csak mi ketten! Még nem voltunk ketten sehol, mióta megszülettek a gyerekek! Már nagyon várjuk.

Most elbúcsúzom, a jövőhétre talán jó lesz a gépünk.
Mindenkinek békés , boldog ünnepeket!

Puszi
Éva
p.éva

Sziasztok!

Adjatok légyszí tippeket, hogy ti hogyan rendeztétek be a gyerekek szobáját kiságyakkal. (Kiváncsi vagyok pl a sok-sok gyermekes anyukákra, Kinga!). Szóval úgy döntöttünk, hogy a fiam ágyáról levesszük a rácsot. Működik is, csak ritkán alszik a földön... Levennénk Míra lánykámnál is a rácsot, de sajna az ő ágya nem átalakítható. Maradt tehát, hogy új ágyat szerezzek/vegyek. NEkem az a hosszú távú elképzelésem, hogy emeletes ágyat veszünk, de most így 1,5 évesen, ezt még korainak tartom. KErestem olyan emeletes ágyakat is, amik most külön ágyként funkcionálmak, de ilyet csak 2 m hosszúságban lehet kapni. Ez pedig telezsúfolná a szobájukat.
Most látjátok, hogy mi a gondom. Van ötletetek? Ti hogyan csináljátok?

Köszönöm és további kellemes ünnepeket.

UI: A gyerekeimről csináltam egy kis albumot:
http://babanet.hu/album/main.php?album=1343
(Bokorgyerekek...)

ZSófi
szzsofia

Sziasztok!

Zsófi!
Ágy ügyben sajnos nem tudok tanácsot adni, mi is éppen most állunk ilyen döntéselőtt. Az RS bútorboltban vannak rövidebb ágyak is, de azt nem tudom, hogy emeletesben is.
Megnéztem az albumodat, nagyon édesek és gyönyörűek a gyerekek. A fiaim is érdeklődéssel nézték, főleg a csizmatisztítás tetszett nekik!Kép

Éva!
Melyik szállodába mentek? Engem is érdekel az üdülés, tavasszal mi is szeretnénk menni. (Mellesleg apámmal szeretnék kibékülni, aki ott az egyik szállodának az igazgatója.Kép)
Jó utat és jó pihenést nektek!

Gabi
efgabi

Sziasztok!
Zsófi, tényleg nagyon bájosak a gyerkőceid!! Nekem a magasított ágy megoldás tetszik (alacsony galéria ágy), ami alatt mehet a játék is. De azt is majd csak 3 éves koruktól lehet, vagy később... Kép
Andi, persze, megnéztem az albumot!! Klasszak a képek, és még élvezetesebb a megszokott "Andis" jópofa képaláírások miatt. Tényleg irtó csinos a fiad-meg-a-lányod.
Gabi! Már biztosan unjátok, hogy állandóan a gyerekeim kétpetéjűségét bizonygatom. Vadászom a leleplező fotót, most karácsonykor készült egy csomó.
Minek örültek a fiaid legjobban? 1 évvel idősebbek az enyémeknél, érdekelne, hogy mi lesz jövőre nálunk Kép Kép

Ti is úgy tudjátok, hogy Dorisék otthon vannak már? Jó lenne, ha már Svájcban lennének és el tudná mesélni, miként ment az eleje... Kép

Nálunk csendesen, a rokonságtól távol Kép de rengeteg nevetéssel és játékkal telt a Karácsony.
M.

KépKép

KépKép
2in1

Zsófi!

Nálunk ideiglenes jelleggel (1-2 év) a földön 10 cm-es szivacsokon alszanak az ikrek egymás mellett. 3 évesek, szépen elalszanak egymás mellett, minden nap ott hancúrozik az egész család, lehet bukfencezni, nyúzni, görgetni a kistesót, valamikor még én is velük alszok (ha betegek pl.) . Ha pedig a két szivacsot egymásra fekteted napközben, akkor helyed is van. Szeretnék nekik ágyat én is, de egyenlőre nem tudom még, hogy milyet, mekkorát stb. Ez egy ötlet, nálunk nagyon bejött.
ikeranya

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól telt a karácsony. Nálunk szerencsére a kaki állapot rendbejött olyannyira, hogy a Levike már szól is ha kell neki. Kép Viszont a Nándus elkezdte utánozni a visszatartásban, nehogy vele kevesebbet foglalkozzunk mááá. Kép A digit. gépemet is elrontotta a párom öccse. Kép De szerencsére ügyesen lenyúltam az ünnepekre az övét. Kép
Andi!
Csoda édesek a kölkök. Kép
A Bokor család is! Kép Kép Kép
Én már kezdtem elkeseredni, hogy milyen öreg leszek jövő áprilisban, mert leírom a harmadik X-et, de ha Ti ilyen jól néztek ki ennyi idősen akkor nem aggódok egy percig sem. Kép Kép Kép
Éva!
Jó pihenést nektek! Igazán figyelmes férjed van! Kép
Ágytéma...
Nálunk is pont most lesz aktuális, mert a kiságyat kezdik kinőni. Szerintem a legjobb ötlet az alacsony galériás ágy ami alatt lehet játszani, de félek nekünk ez még korai lenne. Addíg várok én is amíg pont kinövik az ágyukat, mert lehet, hogy akkorra felnőnek a galériás típusúhoz. Most még éjszaka vagy reggel át szoktak jönni egy kicsit, és félek, hogy félálomba jól lepotyognak a létrán.

Én azon vagyok kibukva, hogy ruhákat néztem a skacoknak, de a bébi osztályon már nincs semmi méretes a gyerek osztályon még nincs. (98-as) Kilátástalan! Rondát meg nem fogok venni, mert éppen jó.
Teszek be én is két képet. A másodikon már majdnem alszanak Kép
Kép
Kép
Vikics

KépKép
vikics

Sziasztok!
Vikics!
Nagyon helyesek a fiúk, és milyen elegánsak!!!KépKép

Marcsi!
Nálunk a fiúk most a rajzolásért vannak oda, illetve Bence, de mind a ketten szeretik a zenélő (zajkeltő) dolgokat: játékhegedű, -zongora, zenélő-önjáró autó, de a szájharmónikának is nagy sikere van. De szeretnek építeni is Gergő duplójából repülőt, hajót, stb. Szóval minden fiús játék terítéken van. Gondolom, ezzel most nem sokat segítettem!Kép
Azt hittem, hogy van különböző vércsoport eredményetek (mint nálunk), vagy valami ehhez hasonló konkrét bizonyíték, azért érdeklődtem a kétpetéjűség felől. De várom a leleplező fotókat.Kép

Gabi
efgabi

Sziasztok!
Gabi!
Köszi! Kép Kép

Nagyon belefeledkezett mindenki az ünneplésbe. Teléjesen leürült a topic.
Én úgy tudom, hogy azért az egypetéjü ikrek sem tök egyformák, úgyhogy a leleplező fotó sem leleplező. Látjátok, hogy Zsuzsi és Dóri között is van 2cm és 2 kg. És ha jobban megnézed őket tutira találsz külömbségeket. Szerintem a hánypetéjűséget, ha nagyon hasonlítanak a gyerekek max a genetikai vizsgálat döni el. És ha a vércsoport egyezik akkor is lehetnek kétpetéjüek. Kemény dió lesz a leleplezés! Kép))
Hol fotok szilveszterezni??
Vikics

KépKép
vikics

Ambrosia

Mindenkinek nagyon boldog, mosolygós új esztendőt kívánunk:

Erika és a "férfiak" KépKépKép

KépKép
herika

Sziasztok!

Szeretnék Boldog Születésnapot kívánni az összes Januári Babának és Mamának!KépKépKép
És Boldog Új Évet mindenkinek!Kép

Nagyon aranyosak ezek az elegáns képek!KépKép

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok, BÚÉK Mindenkinek!! Új Babanetező vagyok, remélem, hogy lesz elég időm csatlakozni Hozzátok. 3 lányunk van, a két idősebb az ikerpár, ők már 6 és fél évesek és fantasztikus nőcik. A legkisebb, Stefi, februárban lesz 3 éves. Őrületes kompánia! Már mindenki alszik a lányok közül, a tegnapi bulizás kimerítette őket. Ti hogy töltöttétek a szilvesztert? A gyerkőcök nem féltek a tüzijátékoktól és petárdáktól?
Tündi
tünde69

Sziasztok!

Végre jó lett a gépünk!
Utólag is mindenkinek boldog ünnepeket kívánok és mindenkinek B.U.É.K!!

Már jól vannak a gyerekek. Szombaton Ádámot kórházba kellett vinnünk, mert nagyon rosszul volt, megállapította az ügyeletes orvos a röntgen alapján, hogy tüdőgyulladása van.
Hétfőn vittem kontrollra, erre egy másik orvos megállapította, hogy nem is volt tüdőgyulladása.
Na most erre mit mondjak? Nem volt röntgen orvos és az ügyeletes orvos kb. velem egyidős volt, még jó, hogy nem adott rossz gyógyszert.
Most már szerencsére jól van. Majd még írok, csak végigolvaslak benneteket!
Üdvözlök minden új topikost!!!

Éva
p.éva

Sziasztok!

Az előbb már írtam, de elszállt.
Végre jó lett a gépünk!
Nálunk is boldogan telt a Karácsony a gyerekek nagyon örültek mindennek. Csak sajnos Ádámmal kórházba voltunk, mert tüdőgyulladást állapított meg nála szombaton az ügyeletes orvos, aztán hétfőn a kontrollon kiderült, hogyn nem is volt tüdőgyulladása.
Mára már jól van !
Most el is búcsúzom, üdvözlöm az új topikosokat is! Majd holnap végig olvaslak benneteket és írok!

Jó éjt mindenkinek!!! Ja és boldog új évet!!!!!

Éva
p.éva

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?