Sziasztok!
Hazajöttünk Granadából, megjártuk 12 óra alatt oda-vissza Barcelonát
, úgyhogy most kijutott a jóból
Meme!
Remélem apukádnál nincs olyan komoly baj mint anyukádnál volt... Jobbulást kívánok nekik!
Lányok!
Mi az a húsvéti menü amit mindenki annyira szeret?? Nálunk Húsvétkor mindig saláták meg hidegtálak voltak, tojás, sonka, stb. , de különösebb főtt kajára nem emlékszem.
A locsolkodást én mindig is utáltam, már gyerekkoromban menekültem előle, úgyhogy egyáltalán nem bánom, hogy itt nincs. A tojáskeresősdi is kimaradt nálam, csak felnőttként hallottam róla először
Ajándékot sem kaptunk anno, illetve egyszer egy igaz élő nyulat
Amúgy meg max. csokitojást, csokinyuszit. Én sem csináltam itthon nagy ügyet belőle, csak tojáskeresést szerveztünk, kaptak egy csomó Kinder tojást, és ennyi. Más ajándék nincs, így is túl sok kacatjuk van már. Na meg mert itt vannak a nagyszülők elmentünk a vidámparkba, akár húsvéti ajándékként is fel lehet fogni.
Amúgy szerintem vége a válságnak, annyi a túrista, mint tavaly júliusban... Mi lesz még nyáron??
Az idő itt tűrhető, egyik nap 20-25 fok, másnap meg 15. Ma épp a 15.
Én már nagyon várom a meleget... Pepe valamelyik nap sikeresen megfürdött ruhástól a medencében, úgyhogy tényleg ideje lenne már a jó időnek
De az elejéről, mert kicsit összeszedetlen vagyok...
Szóval Granadában voltunk, végre találkoztam a húgommal, már csak ezért is tök jó volt. Megnéztük az ottani húsvétot, hát elég érdekes, hogy megint maskarába beöltözve vonultak az utcán, tisztára úgy néztek ki mint a Klu-klux klán:
Persze több mint egy héten át ez megy, minden este kb. 8-9-től hajnal 3-4-ig, ez azért nekem már unalmas. Én néztem vagy egy fél óráig, aztán elég is volt.
Az Alhambrába már nem kaptunk jegyet (pedig előre akartam foglalni neten, de még így sem), de elég is volt a csajoknak az a séta amit így tettünk azon a részen ahol jegy nélkül is lehetett nézeődni. És képzeljétek, tök véletlenül összefutottunk (2x is) egy volt kollégánkkal, akivel Debrecenben egy kórházban dolgoztunk. Kicsi a világ
Mindjárt gyártok még képeket kicsiben hogy feltölthető legyen és folyt. köv.
Ditke