Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Lilla!
Örülök, hogy túl vagy rajta. Remélem, ezután is minden rendben lesz, és csak fölösleges intézkedés volt az egész. Drukkoltam, sokat gondoltam rátok.
A kérdésre válaszolva pedig: nagyon jól érzem magam a kúra után. Egyrészt azért, mert lement egy rakás fölösleg, másrészt valóvan érzem, hogy megtisztultam. Mondjuk azóta már bagóztam is, úgyhogy puff a megtisztulásnak, de legalább fogytam. Azóta is lement még egy kiló, pedig most csak éppen nem eszek 6 után, és nem eszem soha degeszre magam. A szénhidrátokra is figyelek.

Brigi!
Remélem, hogy most már sokkal jobban vagy. Emese hogy bírja szopi nélkül?

Ez a petíció hülyeség. Mondjuk jó lenne, ha többet finanszírozna az önkormányzat, de hát nem az a megoldás, h a többit betiltsuk.

Csak csendben mondom, hogy a fiúk ma 5 évesek lettek. Isten éltesse őket :D

Ma az apjuktól kaptak csokit, dvd-t, foglalkoztató füzetet, tőlem egy dínós kirakót. Tortázni pénteken fogunk, akkor kapnak még pár turis cuccot, illetve könyvet és egy-egy tologatnivaló motort. Meg orros bögrét, ha találunk. Az idén ennyire futja.
Szerintem kapnak még ezt-azt apumtól meg az unokahúgomtól is. Most már több játék nem is hiányzik. Kaptak egy-egy tavaszi kabátot, azt is szülinapra címezve.
El sem hiszem, hogy eltelt 5 év.

Jó éjszakát!
Annamri

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!

Granadában vagyunk Húsvétolni, és nagyon vacak a szállodás net, úgyhogy míg ki nem dob megint, csak egy sort,

Annamari!

Boldog Szülinapot a fiúknak!

Lilla!

Remélem minden rendben lesz!

Ditke
ditke62

Annamari :)

Isten éltesse Ádámot és Gergőt!

Milyen az az orros bögre? Mi az indíttatása?

Én is bajban lennék már az ajándékokkal, mert mindenük van, és nem is hiányzik semmi. Most húsvétra vettem nekik kifestőket, meg kinder tojást, és egy-egy next papucsot, aztán kifújt.

Az oviban olyan szép dolgokat készítettek, egy szatyornyi ajándékot hoztak haza nekünk. Varrtak tojást, gyertyával festettek, szóval nagyon ügyesek voltak. :D

Rákérdeztem az oviban az ovónőktől a kormányrendeletre. Ők sem értenek vele egyet, de bíznak az új kormányban, hogy megváltoztatják, ha meg nem, akkor keresnek kiskapukat. Mondjuk ez mást is felvet szerintem, mert nálunk van olyan ovónő aki tart zeneovit, meg néptáncot pénzért, innentől kezdve, akkor számlát kell majd adni, mert az Apeh rászállhat. Ezért nekik sem túl jó a rendelet. Ingyen meg a szabadideje terhére nem fogja csinálni a foglalkozásokat. :?:

Lilla :)
Örülök, hogy mindn rendben. Szedd a magnéziumot a hasgörcsökre. Ilyenkor sajnos van méhtevékenység, mert megpiszkálják a berendezést. :( Pihenj, feküdj sokat.

Suliról hogy döntöttetek? Meddig kell dönteni?

Ditke :)
Jó pihenést!

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Lilla!
Mennek a további drukkok! Nem lesz semmi gond! Ti hogy ünneplitek a húsvétot?

Annamari!
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT A FIÚKNAK!
Hihetetlen,hogy már 5évesek!!!!

folyt. köv.

Kép

Kép
edit73

Húcvétra nálunk is könyv,kifestő és kinder tojás lesz. tesómék meg dínós kiállításra viszik őket. Az anyutól meg ruhaneműket és némi játékot kapnak.

Szülinap: valami kis apróság lesz,mert Ausztriába akarunk menni velük a meseparkba. Az anyutól meg a nyári úszás-oktatásra kérünk pénzt. Most egyszerűen nincs semmi olyan játék,amire szerintem szükségük lenne. A százhatvanadik kacatot meg teljesen felesleges begyűjteni. Anyósomtól úgyis kapnak valami használhatatlan kacatot.

Ditke!
Jó pihenést! Majd élménybeszámolót és képeket kérünk!

Brigi!
Hogy vagy?

Kép

Kép
edit73

Annamari,
Isten éltesse a nagyfiúkat!!!
Engem is mindig megdöbbent, hogy milyen gyorsan múlik az idő!
Szerintem klassz ajándékokat kaptak, ne szerénykedj. Ekkora gyerekek minden apróságot értékelnek, csak meg legyenek ünnepelve :lol: :wink:
Te sütöd a tortát, vagy veszel? Milyen lesz?

Ditke,
Nektek nagyon jó pihit!!! :D

Edit,
milyen meseparkba akartok menni? Írj erről, érdekel engem is.
De jó, hogy végül eljutnak a nagy dinós show-ra!! Ez a mozgós, ugye? Az nagy élmény lesz :lol:

Húsvét: kapnak 1-1 nagy csokinyulat, meg kis tojásokat, amiket a kertből kell összeszedni (ha nem zuhog az eső), meg 1-1 pólót. Ennyi. Nagymamáktól csokit. Én gyerekkoromban sose kaptam húsvétre nagyobb ajándékot, így "gonosz " anyaként ezt a hagyományt örökítem tovább :twisted: :lol:

Kép
nettke

Annamari,

Boldog szülinapot a fiúknak! Szerintem pont elég ajándékot kapnak, biztos, hogy örülni fognak ezeknek is.

Edit,

A győri dinóparkba mentek? Múlt hétvégén majdnem mentünk oda, aztán mégse. Majd írd meg, hogy milyen volt (már ha odamentek).

Az ausztriai meseparkot nem fogjátok megbánni! Főleg, ha nyáron és melegben mentek, mert olyan jókat lehet pancsolni is ott. A fiaim a mai napig emlegetik, mi is elmegyünk idén is oda.

Mi a helyzet a szembetegséggel?

Lilla,

Jó, hogy túl vagy rajta, reméljük, hogy innentől kezdve nem lesz semmi baj, és kihúzod a 40. hétig.

Ditke,

Jó pihenést!

Húsvét: én ezt nem is értem, mostanában divat húsvétra is ajándékokat venni. Gyerekkoromban én nem emlékszem, hogy kaptam volna bármit is (max. csokit, de még lehet, hogy azt se). Úgyhogy nem viszem túlzásba én se a nyuszis ajándékokat.

Detti

KépKép
kiliman

Nettke :)

http://www.familypark.at/un/start.html

Mi is tervezzük, hogy újra elmegyünk idén, annyira tetszett a gyerekeknek. De tényleg jó meleg napot kell kifogni, mert sok a pancsolós program.

Tök jó ötlet szülinapi ajándéknak. A szülinaposok ingyen mehetnek be a szülinapjuk napján.

Én is csak csokit kaptam gyerekkoromban húsvétra. Csak én nem akarom, hogy annyi csokit zabáljanak, ezért vettem kifestőt inkább. :oops: Genya anya. A nagyszülőktől így is csokit kapnak.

Ja azt nem is írtam, hogy Olinak még egy fogát be kellett tömni. Közben amit tömtek a múltkor alatta begyulladt, az ínyén lett egy nagy pukli a gennytől, így azt a fogat újra fúrni kellett, megnyitni és majd 10 nap múlva újra betömik neki, de az a fog elhalt teljesen. Mondjuk egy olyan fog amire azt mondták, hogy nagyon gyakran elhal, ezek a négyesek. Olyan mintha gyökérkezelt lenne. Viszont olyan szépen be van tömve a foga, hogy észre sem lehet venni. Legközelebb barázdazárást is csinálnak neki, a hatosokon.
Egészen edződve van a fogorvosi kezelésekhez, nagyon jól bírja. A dokinő nagy kedvence lett, mindig fogja a doktornő egyik ujját kezelés közben, és ez nagyon tetszik a doktornőnek. :)

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat!
Nem vagy genya anya!!!
Én még el is szedem a fiúktól azokat a csokinak nevezett förmedvényeket,amik emberi-fogyasztásra nem alkalmas. Tényleg csak a kinder és ahhoz hasonló csokit ehetik meg. Cukrot meg egyáltalán nem!!!

Detti!
Igen,Győrbe mennek. Te a tesómékkal és 2hét múlva. Jegyet csak előrendeléssel tudsz venni,mert meghatározott idősávban lehet belépni.(ez más nagyobb kiállításon is így működik)
Majd mesélek róla!

Meseparkban a szülinapjukon megyünk,nem tudom,mennyire lesz jó idő. Én is láttam,hogy van sok vizes játék.

Kötőhártya gyuszi: köszönjük,megvan! Ragaszkodik hozzánk,mint a bogáncs!!!! :( :( :( Tegnap kezdtünk újfent egy 10napos kúrát. Közben kapunk 2féle homeos bogyót,ami a Strepto- és a Staphylococcus-szal szembeni érzékenységet hivatott csökkenteni. Elvárásaim már nincsenek sem a szemcseppekkel,sem a homeos szerekkel szemben. Így teljesen immunis vagyok a kérdésre. Főleg,hogy ma délben nem nekem kellett megküzdeni a fiúkkal ( az apjuknak biztos megint 5-tel több az ősz hajszála)

Nettke!
Az az,amit Cat belinkelt. Nagyon sok jót hallottunk róla. De mi május 2-án megyünk,mert akkor a 3 kicsinek ingyenes. És idén pont vasárnapra esik.

Kép

Kép
edit73

Cat!
Oli egy hős!!! Mennyit számít egy jó fogorvos!!! :wink:

Kép

Kép
edit73

Cat,

Nagyon ügyes Oli! És csoda, hogy nem fáj neki ez az egész.

Bernátnak is kezdett lyukadni egy hátsó foga. Betömték neki is, és egyáltalán nem fájt neki se a fúrás.
Mondjuk nálunk Bernát az édesszájú, emiatt nem is nagyon kap édességet, viszont nála tuti, hgoy a refluxa miatt lyukadt ki a
foga :(
Nekem a fogászat a parám a gyerekeknél, de megnyugodtam, mert nem volt semmi probléma.

Ötlet valami jó kis kirándulóhelyre a hétvégén?? (már ha nem kell visszavenni az overált...)

Edit,

Nagyon király a familypark, semmiképpen ne hagyjátok ki! Akár még pancsolós is lehet május elején az időjárás.

Detti

KépKép
kiliman

Sziasztok!

Megvolt tegnap a locsolkodás az oviban.(azóta egyfolytában meg akarnak engem is locsolni) Az összes kislánytól ehetetlen kakós tejmasszából készült tojást kaptak cserébe :shock: :shock: :shock: Egyedül az ovis nyuszi hozott ehetőt: mindenki 1-1 kindert kapott.

Detti!
Lehülést csak hétfőre mond!Így a hétvégén még mehettek kirándulni. Bár ötletem az nincs,hogy merre.

Nekünk a szombat a foglalkozásokkal telik el. Délelőtt Beni-Marcinak van,délután Olinak. Vasárnap megyünk az anyuhoz. Hétfő meg csaviztunk volna valamerre,de így,hogy ennyire hideget mond,még nem tudom,mi lesz.

Kép

Kép
edit73

Sziasztok :)
Húú, micsoda termés egy délután alatt!!!

Én megvagyok, köszönöm. A mellhártya is. Szedem a gyulladáscsökkentőt. Egyébként nem fáj ám annyira, csak idegesítő, hogy egy kicsit több aktivitástól rögtön újra jobban beindul. Én meg ha már kezd jobb lenni, persze, hogy nem fekszem egész nap. Mondjuk tegnap elment anyukám, és szombaton jönnek anyósomék vendégségbe ..., de azért igyekszem.

Majd mesélj! Én is gondolkodtam rajta, hogy szülinapra, de nekünk is még korán van.

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Detti :)

Nem fáj Olinak a fopgfúrás és tömés. A doktornő is azt mondta, hogy tejfogaknál nem fáj, csak a hangja, de azzal nem tudnak mit kezdeni. :lol:

Bernát is ügyes volt akkor. Nálunk az a szívás, hogy Oli egyáltalán nem édességes, és neki rosszak a fogai, Samu meg zabálja az édességet, szó szerint, ellenne azon, és semmi baja a fogainak, röhögve szál ki a fogorvosi székből, ja és nem is mossa rendesen Olival ellentétben, aki sikálja.

Samu minden zsebéből mosás előtt csokipapírokat szedek ki. Azt még nem meséltem, hogy ő az emeletes ágyon alszik felül, és egyszer felmásztam lepedőt cserélni és tele volt a szekérny teteje az ágya mellett túró rudi papírral. Számonkértem tőle, és közülte, hogy éjjel kiszökik néha a konyhába, és kilopja a hűtőből a túró rudit, és fent az ágyán megeszi. :shock: :shock: A többi édesség el van téve előle, de a hűtőt nem tudom lakatolni. :) Ilyen nagy kópé.

Edit :)
Nálunk nincs locsolkodás az oviban szerencsére, de ajándékot kaptak: egy-egy puzzles desszertet, meg egy-egy kiskosárt, amiben csoki tojás volt meg cukorka.

A hétfői kirándulást áttettük holnapra, mert hétfőre esőt mond. Így viszont ugrik az úszás. Pest környékére megyünk, de Zoli szervezi.
A hétfő érdekes lesz, ha rossz idő lesz. :(

Ditke, Lilla :)
Ti húsvétoltok magyar módra? :D

Cat
Kép
cateye

Sziasztok! kedves bp-i ikresek! Gondban vagyok, mert a dokim, akinél az eelőzőket szültem, már nem vezet szülést. most augusztusra várok ikreket, és olyan dokit keresnék, aki alkalmasint hagy szülni, s csak akkor folyamodik császárhoz, ha elengedhetetlen. Sajnos egyre gyakrabban minden ok nélkül császároznak, főként ikreknél, sokszor még a szülés megindulását sem várják meg, ha eljut a 37. hétig, kikapják őket. Én az ikreimet 39.héten szültem, normál úton. Persze elfogadom, és jó a császár, ha kell, csak azt hiszem nem mindegy ki mondja, hogy kell. Ezenkívül az is érdekelne, hogy titeket befektettek-e, ha igen, milyen okkal, mert most az a protokoll, h ikreseket mindenképp befektetik. ezt én múltkor, dokimnak hála, szintén megúsztam!
egyelőre minden megoldás érdekel. Én É-Budán lakom, nyilván jó, ha közel van, de azlért ez nem perdöntő. Köszi:Clair
claire

Cat,
Samu valami elképesztő!!! :shock: Ilyen kis élelmes legyen :lol:

Edit,
ezek szerint nálatok tavaszi szünetben is van foglakozás? Nekünk minden edzésünk szünetel most (hálistennek).
Ma pl azért tudtam főzni meg takarítani itthon, mert elmaradt az rsg. Hihetetlen könnyebbség, hogy oviból csak hazajövünk!
A csoki "minőségen " meg sem lepődöm.. mindenki az óccsót veszi.. hogy nem gondolnak arra, hogy annak milyen íze van :x Bár megjegyzem, gyerekkoromban nem tettem sok különbséget, tömtem mindet magamba. :oops: Szülőként már sokkal válogatósabb vagyok.

Mi is holnap csinálunk programot. Vasárnap nagymamákhoz megyünk, szépen sorba, hétfőn meg kipihenjük :lol: Nektek mikor jön a nyuszi?

Kép
nettke

Sziasztok!

Nettke!
Igen,nekünk most is vannak foglalkozások.Én meg éppen azért tudok takarítani,mert van foglalkozás. A Tamás elviszi Benit és Marcit, utánna Olival elmennek csavizni. Így nekem szombat délelőtt van 2órám,amikor takarítani tudok. Effektíve ez az az idő,amit a lakásra tudok fordítani. Ilyenkor valami gyors kaját szoktam főzni. ma pl. spagetti lesz.
Én viszont úgy gondolom,c@r csokit felesleges megvenni. Ahelyett hozzhatna mindenki egy kis sütit vagy kekszet és locsolkodás után leülhetne az egész csoport enni-inni.

Cat!
Hű,ma is elég hideg van!!Itt reggel 7kor 0fok volt. Télikabátba mentem le a kutyát megetetni.Kb. 10percet játszottam vele, de eléggé átfagytak az ujjaim. Nekem ez az idő nem alkalmas kirándulni.
Remélem,melegszik délutánig,mert még nem tudom,mit adok Olira a lovagláshoz.

Brigi!
Tudom,hogy nehéz - főképp ünnepek alatt - 3gyerek mellett pihenni,de tessék olyankor is,amikor már jobban vagy. Látod,ez a mellhártyagyulladás nem egy nátha!!! Senkinek se lenne jó,ha még hetekig a betegséggel küzdenél!!Mielőbbi gyógyulást!!

Meme!
Merre vagytok??? Tessék életjelet adni!!!

Kép

Kép
edit73

Mindenkinek kellemes húsvétot kívánunk! Jövök még, s majd reagálunk, csak most rohanunk Süttőre.

Am

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Vagyok én is, csak hetek óta olvasó üzemmódban...kicsit elhavazódtam, de megvagyunk.

Képzeljétek ma voltunk a Séta a dinoszauruszokkal programon. Nagyon szuper volt, mi felnőttek is élveztük a látványt, az élményeket. Színvonalas program, bár igaz horror áron. Ez volt a nyuszi.

Cat! Hallottad az IKEA mostani rádiós reklámját? Mindig Ti juttok eszembe..."lefekvés utáni csokievés" címen...

Csokievés? Én pont úgy gondolom, mint Edit. Csak normálisat adok Nekik enni, a többi meg vagy elsütöm, vagy a nagyon tré, kuka. Lehet pazarlásnak nevezni, de én inkább ezt teszem.

Nálunk ma a család megállapította, hogy a nagy családi körből többen szeretjük a húsvéti menüsort, mint a karácsonyit, így nálunk idén karácsonykor is sonka lesz! :lol: :lol: A bátyám szerint szaloncukor se kell így majd! Az időjárást még szervezzük hozzá decemberre! (amúgy, normális család vagyunk...)

Mindenkinek szép ünnepet!

Viki

KépKép
vikóka

Vikóka!
Teljesen normális család vagytok!!! :lol: :wink:

Nettke!
Nálunk ma hozta a nyuszi a csokit. Míg délelőtt elmentek foglalkozásra+csavizni,betettem az ágyukra. Én utálom,ha 1napra van besűrítve az ajándékozás,mert a végén már semmi nem érdekli őket. Így holnap az anyutól+a tesóimtól kapják meg az ajándékokat,hétfőn meg anyóstól.

Nem is meséltem,hogy a fiaim alkottak csütörtökön. Mire hazajöttem melóból,Oli összetörte az összes oviban kapott csokitojását,hátha van benne kiscsibe (valaki ezzel hülyítette). Majd lecsempészték (az apjuk többszöri tiltása ellenére) anyósékhoz a locsoló kölnijüket és közel 1üvegnyit szétspricceltek az egyik szobában (magukra fújtak,a szőnyegre,kárpitra,bútorokra) Olyan szag van lent,mint a .... (jó magyarosan a klozetben :( ) Ezek után kizavartam őket az udvarra,hogy tán ott kellene tombolni. Találtak egy kis vizet,amit összekevertek homokkal és (az ő szavaikkal élve) mocsadékot csináltak belőle. Ezzel tetőtől-talpig kikenték magukat. Így a teljes ruhatáruk + az előzőleg levetett kölnis ruhatár+ a délelőtti ovis rucik mentek a mosogépbe. A gyerekek meg a fürdőkádba. :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép
edit73

KELLEMES HÚSVÉTOT,SOK LOCSOLÓT,A FIÚKNAK PEDIG SOK-SOK PIROS TOJÁST KÍVÁNUNK!!!!

Kép

Kép
edit73

Sziasztok!

Mi is kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk mindenkinek!!!
Nálunk a hagyomány ( vagy csak megszokás... ) meg lesz holnap, így a fiúk mennek locsolni, ( Zsombi LAcival, Kristóf barátaival ) , mi meg Zsófikámmal várjuk a locsókat. Vagyis pontosítok, Ő nagyon várja..... mert, az az én édes kislányom szerelmes lett. Na, és persze egy iker-párba..... Előszőr egyik kis srácba, aztán másikba, s mivel nem tudott választani, így mindkettőbe.... :lol: Na, most őket nagyon-nagyon várja.
Zsófinál még egy hír: kiesett az első foga. Kb. 2 hete vettük észre, hogy mozog, s 1 hete ki is potyant. Remélem a kis hölgy nem fog mindenben ilyen gyorsan érni..... :roll:

Nálunk semmi extra. Sajnos. Anyukám már rehabilitáción van, de erről nem írok bővebben mert a magyar eü. kikészít, felbosszant., s nem akarom mérgelődéssel ,kezdeni a napot. De, sajnos apukám is kórházba került. Tudjátok, a baj nem jár egyedül.

Vikó,

mi ma megyünk a Séta a dinoszauruszokkal c. show-ra.... A mi nyuszikánk is ezt hozta. De, nálunk ez " alap mű ", hiszen Zsombi dinoszaurusz régésznek készül... :lol:

Edit,

nálunk is folyamatosan megy a mosógép..... Anyósod sem szólt rá a fiúkra????

CAt, Nettke

légyszi priviben egy kis Rebecca beszámolót írjatok. Gondolom szuper volt. Mozart-ot most néztem, s láttam, hogy azt is megkeverték. Mentek azért??? Mi voltunk a barátnőimmel R and J-n csak Szabó D. nem tetszett , de ő nagyon nem.....

Majd vissza olvasom, mert még csak pár hsz-t sikerült és jövök. Talán nyugodtabb napok jönnek....

Meme
szinta

Sziasztok!

Kellemes húsvétot kívánok mindenkinek, már amennyire ebben a mocsok időben lehet. :(

Vikó :)
Kaja szempontjából nekünk is a húsvét a kedvenc ünnepünk, pont ezt beszéltük, hogy karácsonyra is ezt kellene szervírozni.
:D

A hideg ellenére szombaton és vasárnap is ládáztunk, gyönyörűen felmelegedett napközben az idő, sütött a nap, igaz tényleg reggel 1 fok körül volt. Ma viszont nem tudom mit csinálunk ebben a pocsék időben beszorulva.

Nálatok él még a locsolkodás, vendéglátás?

Meme :)
Bár én örülök, hogy nálunk már nem él a locsolkodó szokás, azért nektek örömteli locsolkodást kívánok!

A Mozart jegyeket eladtuk, és próbálunk 15-re vadászni, de szinte lehetetlen. A Rebeccák is úgy felborultak, hogy mindenki csak a 2. szereposztást vadássza (sokkal jobb is :wink: ), és még felárakat is hajlandóak fizetni érte, ső akár dupla árat is. :shock: Beszámolóval majd felhívlak.

Apukáddal mi történt? Még nem dolgozol?

Hogy sikerült a tojás keresés?

Cat
Kép
cateye

Cat,
ma kéne a kertben tojásozni, háát.... lehet, hogy eldugom itt bent őket.. vagy a fedett teraszban :roll: Ez az idő :evil:
Memének már tegnap áradoztam Rebeccáról :oops: :lol:

Edit,
Én is utálom ám a tejbevonót, félre ne érts!!! Sose vennék, mert még elsütni sem lehet, ui nem lehet simára felolvasztani :shock: Szóval nálunk is kuka.

Cat, Viki,
hát a menü az szuper, de azért ez olyan nehéz kaja, hogy nekem egy évben egyszer elég. Betonból lehet a gyomrotok!
:wink: :lol:

Jó locsolkodást mára!! (akit érint. Mi speciel hálistennek nem tartjuk, bár T mindig megöntöz, csak hogy el ne hervadjak :roll: ) :lol:

Kép
nettke

Sziasztok,

Így, utólag én is kellemes ünnepeket kívánokmindenkinek, bár már nem igazán tartjuk mi sem - főleg, hogy ez az ünnep is valláshoz kötődik, mi meg nem igazán vagyunk vallásosak.
Persze a fiúk azért meglocsolták a közeli női családtagokat, meg tanultak az oviban tök jó versikéket is.

Időjárás: :twisted: :twisted: :twisted:

Mi tegnap voltunk kirándulni: Mátraszentisvánról átgyalogoltunk Galyatetőre meg vissza. Ennek hatására a fiúk 20 óra 20 perckor már aludtak :lol:

Csoki: kizárólag Lindt csoki! Sznob vagyok, tudom, de az minőségi és rettentő finom édesség, ha eszünk, akkor csak ezt. A fiúk mondjuk a kinder termékeket is szeretik, nekem sincs azzal bajom, úgyhogy az még jöhet.

Edit,

Fiaid: :lol: . Örülök, hogy nem csak az enyémeim szoktak ördökfiókákká változni :lol:

Meme,

Sajnálom, ami a szüleiddel történt/történik. Remélem, hogy mihamarabb felépülnek.
Graulálok Zsófi első fogkieséséhez! Ilyenkor mennyi idő alatt nő ki a csontfog?

Nettke, Kata,

4 nap múlva Kolping!

Na, megyek egyet futni :wink:

Detti

KépKép
kiliman

Szió!

Kellemes Húsvétot Mindenkinek!!!!

Jelentem, visszatértem romjaimból. :D Ma már úgy érzem magam, mint műtét előtt-remélem így is marad, holnap már én leszek az ovi-szolgálatos. :roll:

Nálunk egyébként pénteken volt szünet a manóknak, ma már ovi. Robinak most egyáltalán nem volt. Szóval nagy Húsvétolás nem volt volt, főztünk sonkut tojival, de kb a kutyának se kell. Én totál rá voltam indulva az első falatig, de ott vége is lett a lelkesedésnek. :roll:

Oviban itt szerdán volt nyuszi-buli, teletömték őket mindenféle szir-szar cukrokkal. Itthon maguktól fele a kukába-már nevelődnek- másik felét én fogom mindjárt kivágni. Ezt mondjuk nagyon utálom:havonta teletömik őket vmi alkalomból ilyesmivel, aztán én vagyok itthon a szemét h elkobzom. :twisted: És itt se jobbak a szülők, itt is az 1 dolcsis szarokat veszik meg. :evil:

Itt 2 hét tavasz után megjött a nyár: 26-31 fokok szállingóznak. Ami tök jó, de most nem bírom igazán a napot, így ki se dughatom az orromat az udvarra, mert semmi árnyékunk nincs. Kár h már nem a parton lakunk, lassan lehetne fürödni. :(

Annamari

Nagyon Boldog Szülinapot a fiúknak!!!!
Kata

tök jók a síelős képek, ügyik voltatok h belevágtatok!

Cat

Sajnálom szegény Olit, h hiába sikálja a fogait mégis lyukadnak. :( Samu nagy zsivány!!! Lakatot a hűtőre! 8)

Meme

Sajnálom apukádat, mi történt vele? Jobbulást mindkettőjüknek!!!

Edit

Fiúk. :lol: :shock: Gondolom hogy örültél!!!

A dínós kiállítás tök jó lehetett!!! Enyémek is látták a reklámját a neten, be is voltak rá indulva.

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Sziasztok!

BOTRÁNY IDŐ VAN!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil:

Bár az enyémek tegnap nagyon várták, hogy ma essen az eső, mert a nyuszi esernyőt hozott nekik, szóval ma boldogan mentek locsolni. Nálunk nem élt ez a hagyomány, én akartam, hogy Attila vigye el őket, hogy azért mégis csak tudják mi is az, még ha később nem is fognak locsolkodni. Nagyon tetszett nekik, főleg, hogy a locsolkodásért cserébe kapnak valamit. Ma anyósnál ebédeltünk, fiúkat ott hagytuk aludni du., Attila szörfözni rohant, én meg itthon...
Holnap nincs ovi és délelőttre még esőt mond, lehet, hogy bedilizünk itt bent. Vagy gumicsizma, esőkabát és kihajtom őket, ha nem bírnak magukkal.

Húsvéti menü: Imádom!!! Nem bírom abbahagyni!!!

Nettke!
Én sem fogok elhervadni, engem is meglocsoltak a fiúk. :D

Cat!
Köszi, bélésem most oké (persze még gyógyszerrel, de az mindig kell, gond , ha gyógyszer mellett rendetlenkedik a belem), de a diéta nem megy, még nem adtam fel, hogy átálljak egy másik életmódra, de fejben már azon vagyok. Mostanság sok salátát is eszem, az jó és imádom is. Haladok, előbb vagy utóbb le fogok tudni mondani az ártalmas dolgokról. Pl. csípőset már egyáltalán nem eszem, pedig imádtam.

Samu nagyon nagy kópé!!!!!!!!!! Jót nevettem a túrórudis storyn!:D

Én az ehetetlen csokikat megolvasztom, aztán a tejberizsre ráöntöm. Sajnálom kidobni.

Meme!

Apud? Mi történt vele?
Zsófi édes lehet, ahogy várja a locsolkodókat. :D

Edit!

Jót derültem a fiaidon, és hogy őszinte legyek, örülök, hogy ilyeneket hallok, hogy nem csak nálunk vannak "botrányos" dolgok, hanem másnál is. Anyós hogy viselte a kölni illatot?

Lilla!

Jól vagy? Vérzés elmúlt? Emlékszem én is véreztem, de arra már nem,hogy meddig.

Nettke, Detti!

Már alig várom, hogy menjünk a Kolpingba!!! Cat, végül nem jöttök?

Kata

Kép
kateduo

Látom egyszerre írtunk!!!!! :D :D :D

Annamari!

Utólag is nagyon Boldog Szülinapot kívánunk a fiúknak!!!!!

Lilla!

Én most ki tudnék ülni egy kicsit a napra...., itt szakad az eső.

Kata

Kép
kateduo

Sziasztok!

Hazajöttünk Granadából, megjártuk 12 óra alatt oda-vissza Barcelonát :evil: , úgyhogy most kijutott a jóból :lol:

Meme!

Remélem apukádnál nincs olyan komoly baj mint anyukádnál volt... Jobbulást kívánok nekik!

Lányok!

Mi az a húsvéti menü amit mindenki annyira szeret?? Nálunk Húsvétkor mindig saláták meg hidegtálak voltak, tojás, sonka, stb. , de különösebb főtt kajára nem emlékszem.

A locsolkodást én mindig is utáltam, már gyerekkoromban menekültem előle, úgyhogy egyáltalán nem bánom, hogy itt nincs. A tojáskeresősdi is kimaradt nálam, csak felnőttként hallottam róla először :oops: Ajándékot sem kaptunk anno, illetve egyszer egy igaz élő nyulat :lol: Amúgy meg max. csokitojást, csokinyuszit. Én sem csináltam itthon nagy ügyet belőle, csak tojáskeresést szerveztünk, kaptak egy csomó Kinder tojást, és ennyi. Más ajándék nincs, így is túl sok kacatjuk van már. Na meg mert itt vannak a nagyszülők elmentünk a vidámparkba, akár húsvéti ajándékként is fel lehet fogni.
Amúgy szerintem vége a válságnak, annyi a túrista, mint tavaly júliusban... Mi lesz még nyáron??

Az idő itt tűrhető, egyik nap 20-25 fok, másnap meg 15. Ma épp a 15. :( Én már nagyon várom a meleget... Pepe valamelyik nap sikeresen megfürdött ruhástól a medencében, úgyhogy tényleg ideje lenne már a jó időnek :lol:

De az elejéről, mert kicsit összeszedetlen vagyok...

Szóval Granadában voltunk, végre találkoztam a húgommal, már csak ezért is tök jó volt. Megnéztük az ottani húsvétot, hát elég érdekes, hogy megint maskarába beöltözve vonultak az utcán, tisztára úgy néztek ki mint a Klu-klux klán:

Kép

Persze több mint egy héten át ez megy, minden este kb. 8-9-től hajnal 3-4-ig, ez azért nekem már unalmas. Én néztem vagy egy fél óráig, aztán elég is volt.

Az Alhambrába már nem kaptunk jegyet (pedig előre akartam foglalni neten, de még így sem), de elég is volt a csajoknak az a séta amit így tettünk azon a részen ahol jegy nélkül is lehetett nézeődni. És képzeljétek, tök véletlenül összefutottunk (2x is) egy volt kollégánkkal, akivel Debrecenben egy kórházban dolgoztunk. Kicsi a világ :D

Kép

Kép

Mindjárt gyártok még képeket kicsiben hogy feltölthető legyen és folyt. köv.

Ditke
ditke62

Másnap felmentünk a Sierra Nevadaba, hogy egy kis havat is lássanak a csajok, mert flyton várták a telet, én meg mondtam, hogy már a nyár jön...

Kép

Nagyon élvezték, építettünk mini-hóembert, hógolyóztunk, csúszkáltak egy dombról :) És most eldöntöttem, hogy megtanulunk sielni, úgyhogy télen irány vissza :)

Aztán a GPS áprilisi tréfaként jól megszivatott minket, egy földúton vitt vagy 60 km-en át a hegyeken, mire kijutottunk az autópályára, de gyönyörű helyeken jártunk, van több nagy, kristálytiszta tó, patak, ezt is felvettük a "még visszajövünk" listára :)

Kép
ditke62

Ditke!
Szuper lehetett!!!

Kata!
Anyóst nem nagyon izgatta fel. Még ő ajánlotta fel ( :evil: :evil: :evil: ) Beninek,hogy miután szétlocsolta a kölnijét,ad neki másikat. (én ugyan nem vettem volna neki újat)

Lilla!
Örülök,hogy jól vagy!!!

Itt is zuhogott egész nap!!!Kivételesen a fiúk egész jól tűrték,így élveztük ezt az édes semmittevést!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
edit73

Kata :)
Nem megyünk a Kolpingba. Az árából most 4 nyári gumit kell vennünk, meg garázst tatarozunk. :D Mindig van valami extra kiadás. :roll:

Nyárra kértetek már valahonnan ajánlatot? Lesz egy rahedli üdülési csekkem, el kell majd költenem.

Örülök, hogy jobban vagy! A melegért irigykedem. Én minden reggel és este fagyoskodom.

A cukorkás balhé azért durva az oviban. Nekünk nem engednek ilyet, a foguk miatt. A múltkor vittem 2 csomag bio gumicukrot, amiben semmi káros anyag nem volt, de még azt sem engedték beadni a cukortartalom miatt.

Detti :)
Na végre valamiben hasonlítunk. :lol: Nálam is a Lindtnél kezdődik a csoki, de a 75%-osnál. Mást nem eszem. A fiúknak azért a Milka is csúszik, ha nagy ritkán kapnak, ők nem sznobok. :wink:

Csodás helyeken jártatok! A hugod tökre hasonlít rád, jók ezek a háremes képek.

Tényleg mintha nyaralnátok folyamatosan. Hány napos volt ez az ünnepi sorozat?

Cat
Kép
cateye

Cat,
mi kértünk ZKarosból, ahová mindig járunk. 6 éves korig még ingyért vannak a gyerekek, szóval verhetetlen az ajánlat (minden más jóval drágább volt, ha nem a duplája). Meg eléveszünk 1 hét Horváto-t, mi még sose voltunk tengernél, hát most kipróbáljuk. Szóval nyár kipipálva. 8)
Ti? Gondolkodtok még repülős úton?

Ditke,
de poén ez a kép!!! A férjed büszkén feszít a háremével :lol: :lol:
Hihetetlen helyeken jártok, hogy ennyi fesztivál meg ünnepség, meg program van..

Csajok,
én bevallom, sajnos nem vagyok sznob a csokival.. 8) Bár az lennék!! :P Így a Gombóc Artúr effektus játszik :lol:

Kép
nettke

Mi is kértünk a Karosból, a Fagusból, Sümegről. A Fiúk nagyon Sümegre akarnak menni, az a favorit, de az ár lesz a döntő.

Balatonra megyünk az tuti még, és talán Horvátországba kempingbe, de ez utóbbi még nem biztos. A repülős útról lemondtunk, tekintve, hogy a reptéri illetékek ára az egekbe rúg. Abból a benzin kijön négyszer. Oda mentek Horvátba aminek a linkjét átküldted ?

Cat
Kép
cateye

Cat,
igen, egy apartmanba, ellátás nélkül. Állítólag nagyon klassz hely, homokos és sekély a part. Meglátjuk 8)
Mi nem a Karos Spa-t célozzuk, az nagyon drága, hanem a Freya-t. Ez csak 3*, nem oly csillivili, de a szobaárban benne van a fürdőbelépő és alagút visz oda a hotelből, szóval fel sem kell öltözni. És félpanziós.
Bár ha sok üd.csekked van, akkor mehettek drágábba is..
A jegyekről priviben :lol:

Kép
nettke

Sziasztok!

Cat!

Sokan mondják, hogy hasonlítunk a húgommal, még van amikor ikreknek is néznek, pedig 6 év van közöttünk. Úgyhogy bóknak fogom fel :lol:

Itt bő egy hétig tart a Húsvét, a neve is Semana Santa, azaz szent hét, de kb. 2 héten át ünnepelnek. Mint mindent... :roll:

Nettke!

A Gombóc Artúros kérdésben hasonlítunk :oops:
Bár nálam a terhességi hormonok rengeteget változtattak, előtte minimum egy tábla Milka csoki volt a napi adagom, aztán terhesen inkább a sósat kívántam és azóta is sokkal kevesebb édességet eszem, de azért másokhoz képest még mindig sokat :oops:

Lilla!

Hogy vagy? Vérzés elmúlt?

Képzeljétek, a hónap végén megyek Barcelonába egy konferenciára. :D Szeretek itt dolgozni, folyton van valami jó :P És tényleg olyan, mintha folyton nyaralnánk :)

Júniusban megyünk haza, kocsival, Barcelonából Olaszországba hajóval, a lányok és én is teljesen be vagyunk sózva a hajózást illetően :)
Na meg végre dumálhatok egy jót a barátnőimmel magyarul, mert akárhogy fejlődik a spanyolom, ez továbbra is inkább csak információközlés mint igaz csajos pletykálás :? :wink:
Szép hétvégét mindenkinek, itt ma totál nyár van, remélem otthon is kisütött a nap!

Ditke
ditke62

Sziasztok!

Az előbb írtam és véletlenül kiléptem elküldés nélkül :evil:

Szóval még egyszer röviden:

SOS! :lol:

Találtunk egy feketerigó fiókát a kertben, szegény már nem túl kicsi, de még nem tud repülni és a szomszéd macska majdnem megette tegnap vacsorára. Persze kitört belőlem az állatmentő és felhoztam a teraszra, csak innentől megállt a tudományom, hogy mit is kezdjek vele.

Volt/van valamelyikőtöknek madara?
A guglit már próbáltam, találtam több oldalt is ami fióka felneveléssel foglalkozik, de ált. a nagyon picikékről írnak. Ez azért már tollas, nagyobb darab, nekem meg nem derült ki, hogy pl. mekkora mennyiséget kell ennie és milyen gyakran, kell-e neki vizet is adni vagy elég a gyümölcs, kell-e még pépesíteni, vagy ekkorának már mehet darabosan - tisztára mint a hozzátápláláskor, ugyanazok a kérdéseim :lol:
Eddig 24 órát már kibírt és telecarta a teraszt, szóval gondolom nagyon nem fogtam mellé, de ha van tapasztalatotok akkor írjatok :)

Borisz/Pötyike nevében is köszi! - még nem történt megegyezés a nevét illetően ...
:lol:
Kép
ditke62

Ditke,
hihetetlen vagy :lol:
De sose neveltem kismadarat, szóval nem tudok segíteni sajnos.. :roll: Ellenben régen volt papagájom.. és noha annak semmi köze ehhez, de csak magokat evett (kölest főleg ), és napi egyszer kellett neki adni, ő meg beosztotta, hogy mikor és mennyit. Heti 1-2x adtunk alma/répa -szerűséget, és nem pépben. Nomeg naponta tálkában friss víz.
Remélem túléli a madaratok!

Lányok, megjöttünk a Kolpingból. Nagyon jól érezték magukat a pörcök, bár hihetetlenül kifáradtak. Az idő is kegyes volt, ott nem esett. És idén nem kaptak el hányós betegséget a medencében :lol: Ja, a kisapartmant szuperül átalakították, nagyon klassz gyerekszoba lett benne, gyerekbútorral-szőnyeggel-ággyal!
Dettiékkel és Katáékkal sajnos alig találkoztunk. :( Mindenki ment a saját gyerekei után :wink:

Kép
nettke

Sziasztok!

Ditke!
Miért nem meglepő tőled ez a fióka-mentés???? :wink: :lol: Sajna,segíteni nem tudok.

Nettke!
Örülök,hogy jól éreztétek magatokat és irigyledem is. megint szuper időtök volt.

Ezt pedig muszály nektek megmutatnom:
apával ma eső után kimentem a fiúk tócsázni,majd 5perc múlva ezek a képek készültek :evil: :evil: :shock:
Kép

Kép

(a Marci lábatt alatt lévő víz a gumicsizmájából került oda :shock: :shock: :shock: )
Kép

ezt meg csak úgy :lol:
Kép

Kép

Kép
edit73

Sziasztok!

Köszi lányok a választ :)

Képzeljétek, közben írtam a Hortobágyi Madárkórháznak, a honlapjukon van egy elérhetőség, de nem is reméltem, hogy vasárnap még válaszolnak, de igen, már írt is az állatorvosuk. :D
Mondjuk amit írt annak nem örültem annyira, miszerint kb. 2-3 óránként adjak neki lisztkukacot, amit először is forró vízbe mártva öljek meg, vagy élve darabljam fel :shock: , majd hideg vízbe mártva adjam a madárnak, ekkora madárka napi 100-150 vagy több kukacot is megeszik :shock: Esküszöm, a család etetésével nem töltök ennyi időt... A repülés tanításról már nem is beszélve, na azt azért már nem vállalom :lol:

Nettke!

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Most már csak pihenjétek ki a fáradalmakat :wink: :lol:

Edit!

Ezek a fiúk :shock: :lol:
A végén levő kép címe: tócsázás után mosva-vasalva :lol:
Mindig gondolok rád, mennyi ruhát moshatsz, én a két gyerek után sem győzöm.

Ditke
ditke62

Sziasztok,

Nettke,

Sajnos tényleg nem találkoztunk sokszor :cry: De hát ezt elég nehéz is lett volna összehozni, mert hihetetlen sok a program, és folyamatosan csak rohangáltunk a gyerekekkel az egyikről a másikra.
De mi jövőre is megyünk, az tuti. Óriási hiszti közepette tudtunk csak elindulni, mert a fiúk nem akarták, hogy vége legyen a "szabadságnak".
És legközelebb is apartmanba megyünk, mert nagyon profi (egyébként pont ilyen ágy-rendszert néztem ki a fiúknak, úgyhogy a próba meg is volt). Elmentünk az István házba is, és benéztem az egyik szobába: na, az is nagyon tuti, hogy felújították.

Kata,

Ti hazaértetek épségben?
Gergő hogy van?

Edit,

És mégis: mit csináltak a fiúk a sárban? Meghemperegtek? Vagy egymást locsolták a sárral? Hihetetlenek :D

Ditke,

A madárneveléshez/ápoláshoz sok sikert!

Detti

KépKép
kiliman

Sziasztok!

Mi is nagyon szuperül éreztük magunkat. Az idő mondjuk lehetett volna melegebb, de legalább nem esett. Ez is valami.
Fiúk is nagyon jól érezték magukat, Vendel ott szeretne lakni. :D

Nettke!

Igen, sajnos keveset találkoztunk, mi állandó rohanásban voltunk, nem is lehet összehangolni a találkozásokat, mert akkor valaki mindig vár valakire. Dettiékkel, elég sokat találkoztunk, főleg este a játszóháznál.. :D

Detti!

Gergő jobban, de itthon velem, egy angyal!!!!! Végre aludtunk éjszaka, fiúk 3/4 8-kor már aludtak, Gergő reggel 1/2 8-ig, Vendel 8-ig. :D Nagyon kimerültek a hétvégén. Mondjuk mi is.
Szóval végre egy picit szebben és ritkábban köhög.
Bookline-on megrendeltem a könyvet, amit mondtál. De előtte még olvasok egy könyvet, amit tegnap kaptam kölcsön.

Ditke!!

Nem vagy semmi!!!!!! :D :D és hogy csinálod az ennivalót? Élve darabolsz vagy forró vízbe teszed???? :wink: :D De éjszaka ugye nem kell? Írd majd hogy van a madárka.

Edit!

Bruuutál!!!!!!! Nem semmik a fiúk!!!! Gondolom mosógép ezerrel, nap, mint nap!!!

Kata

Kép
kateduo

Sziasztok!

Ditke

Köszi, vérzés elmúlt rég, múlt héten elég jól voltam, most 7végén nem annyira-lehet, h vmi front volt. :? Ma eddig egész jó, úh bizakodom. 8)

Nem semmi a madárgondozás! Hogy tudod megoldani? Nincs vmi madár menhely v ilyesmi a közelben ahova le lehetne passzolni? Én kismacskát mentettem anno ugyanígy, nagyon picike volt, de szépen túlélte és nagyon hálás volt.

Kata, Nettke, Detti

Örülök h jó volt a Kolping.

Edit

Nálunk is szoktak így kinézni régen tócsázás után, nem semmi!!! Nálunk fordítva van: Robi kapna szívszélhűdést miatta, én ha megfelelő ruhában vannak, nem zavartatom magam.
Húsvétkor voltak ilyen kis csinik: nyakkendő meg minden??? Dá még életében nem látott nyakkendőt-talán még az apján se. :wink:

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Sziasztok,

reggel írtam egy csomót, aztán minden jel nélkül kidobott a babanet... :evil:
Szóval, nálunk ugye most zajlik az élet. Apa már itthon, de a szigorú diétás étrend lett előirva, mert a cukor szintjét nem tudták beállítani. Szerintem majd ha anyu itthon lesz, megnyugszik, aztán szépen beáll. Anyu rehabon, javulgat.

Ami fontos még, hogy a gyerekek is megnyugodtak, szegénykéimet jobban felzaklatta az egész , mint ezt én gondoltam volna.

Lilla,

egyébként ( tehát nem terhesen ) nem voltál front érzékeny? Mert ugye ilyenkor ez felfokozódik. Vagyis nálam így volt.
Az tök jó, hogy nincs már vérzrés, biztos vagyok benne, hogy minden oké lesz, szorítok!!!!

Kata,

Vendel: :lol:

Ditke,

nane .... ez a madárka strory : :shock: HIHETETLEN vagy. Lányok segítenek?

Edit,

édesek a srácok , még fülig sárosan is. Az enyémek ilyet nem csinálnak, de engem sem zavarna. Ha nekik ez jó, kell miért is ne ?! Egy adaggal több mosás, kb. ennyi. Munkahely milyen, hogy bírod?

Nettke,

reggel még írtam privit, az elment még.... 8)

Cat,

dolgozom is meg is. A régi munkámat nem tudom ( valahogy nem is akarom ) megoldani, viszont volt még egy plussz fél állásom, azt csinálom. Most elég az is.
C. bercel-t nagyon várjuk, valami kávézot nem néztetek még?

Megyek mert gyermekeim leragadtak apukámnál, haza kellene őket hozni... valahogy...

Meme
szinta

Sziasztok!

Meme!
Mi is van ezzel az állással? Most mit is csinálsz?
A tócsázással meg a nyakig sárral nekem csak annyi problémám van,hogy a szemükből is sarat mostam ki. 3hónapnyi kötöhártyagyulladás után ez pedig nem túl okos dolog.Szóval én inkább maradnék a derekig sáros verziónál.
Munkahely még midig szuper.Élvezem. Most 3napig Pesten leszek,valutapénztáros oktatáson. Péntek-szombaton meg értékesítési tréning. Mire vége a hétnek,növeszthetek még egy fejet,hogy elférjen valahol bennem az a fene sok tudás!!! :roll: :D :D :D

Lilla!
Örülök,hogy jobban vagy!!! Már a múltkor is kérdeztem,hogy elkezdted a homeos bogyókat szedni? Vagy nem szavaztál nekik esélyt?
Múltkor pakoltunk a kinőtt-még nagy ruhák szekrényében és ott leltünk rá a nyakkendőjükre (még a keresztelőjükre vettük) Akkor találták ki,hogy ők húsvétkor abban szeretnének lenni.2hétig egyszínű inget vadásztam,mire mindháromnak lett.

Detti!
Egymást fröcskölték. Van itt 3házzal arrébb az utcán egy nagy mélyedés,amivóben eső után összegyűlik a víz.A fiúknak majd a térdéig ér.Na ott élvezkedtek. :twisted: :twisted: :shock:

Ditke!
Nem semmi ez a madáretetés. Csajok mit szólnak hozzá?
Ősztől tavaszig nálunk folyamatosan megy a mosógép. Nem is tudom,mi lesz most,hogy 3napig nem leszek itthon. :roll: Mire hazajövök, kb. kifolyika koszos ruha a házból.

Kép

Kép
edit73

Edit

Igen elkezdtem szedni. 8) Viszont meg tudnád kérdezni a dokit, h progeszteron szurik mellett is javasolja-e? Szerdától fogom kezdeni a heti 1 szurit-mire végzünk tűpárna lesz a sgemből... (azért kérdezem, mert a Sepia-t természetes progeszteronnak is mondják...)

3 nap szabadság??! :D Persze gondolom szívesebben mennél wellness-hétvégre, de azért ez is kellemes változatosság lehet. :D

legközelebb adj búvárszemcsit a fiúkra a tócsázáshoz. :wink:

Meme

Örülök, h a szüleid jobban vannak. El tudom képzelni, h mennyire nehéz lehet(ett) ez neked és a gyerekeknek is. Jó hallani rólatok!

Brigi

hogy vagy? rég voltál, remélem nem azért, mert nem vagy jól!

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Edit,

a szalon igazgatás mellett múlt év februárjában kaptam még egy állást ( szorosan kapcsolódott a főállásomhoz) egy társ cégben. Volt, hogy piszok nehezen ment a kettő, mert mindkettőben sok volt a munka, volt, hogy kevesebb. HA találkozunk valamikor, elmesélem.
Az a jó benne, hogy csomó mindent itthonról is tudok intézni, vagy ha nem,akkor heti 1-2 nap munkaidővel megoldom. A fizu meg egész jó. Így ezt csinálom, ez így nem megterhelő. Aztán persze majd kell valami főállást is néznem, de szerintem amit eddig csináltam ( ami még megvan, van, hogy oda is besegítek )az nem fog menni. Sok idő, elég nagy sterssz, majd meglátjuk. Az autóipar iszonyatosan " halódik. "
De, ahogy olvasom, neked sem könnyű, bár kétségtelen nagy előny, hogy szereted csinálni, és a körülmények is jók.

Lilla,

ez a szuri az, aminek a helye olyan piszokul fáj????

Meme
szinta

Sziasztok!

Köszi a drukkot, a madárka még megvan, és már megismeri a kajás fecskendőt, szépen tátog! :) Próbál repkedni is, de még nem tudja átrepülni a korlátot. Szerencsém van, mert a szülei is járnak néha etetni, szóval inkább csak hozzátáplálok. Nem vettem kukacokat, mert pl. én a pókot is csak kiteszem a lakásból, nem tudnám a kaját előbb kinyírni neki :oops: :? Na meg foglamam sincs hogy hogy hívják ezt spanyolul... De szereti a gyümölcsöt meg a csirke-pulykahusit, a kedvence a kis csíkokra vágott tojásfehérje, gondolom az hasonlít a kukacra :lol:

Ez így tök jó, nem kell a gyerekeknek háziállatot venni, pont mire megunják, odébbáll :wink: :roll: A neve végül Pötyike lett és a csajok szent meggyőződése, hogy kiscsirke, mert olyat már láttak anyósomnál :)

Képzeljétek, eladtuk a házat otthon, hétvégén repülünk haza szerződést aláírni. Az egyik szemem :cry: a másik :lol:

Meme!

Jól hangzik ez az állás :)
Mi most akarjuk lecserélni a kocsit, és mivel a házat forintban fizetik, gondolkodunk rajta, hogy otthon veszünk, hogy ne bukjunk annyit az átváltáson. Te milyen szaloban vagy? Terepjárótok is van?

Edit!

Ez a 3 nap szabadság tök jó lesz! Én mindig úgy feltöltődöm ilyenkor!

Lilla!

Örülök, hogy minden rendben! :)

Ditke
ditke62

Örülök, hogy jobban vagy. A progeszteron szuri az elég fájdalmas nem? Te fogod magadnak beadni, vagy Robi?

Nem semmi nő vagy! Ez a madármentés tényleg rád vall. :lol:

Sajnálom, hogy ennyire végleges a döntésetek, hogy a házat is eladjátok itthon, de másrészt megértelek. Nektek ott kint sokkal szebb jövőtök van mint itthon lett volna. Ez az ország szégyene...

Meme :)
M is nagyon várjuk Ceglédbercelt, már jövőhéten lesz. Még kávézót nem néztem, de ha lesz időm nézek. Még nekünk bejött egy sztár szereposztásos Mozart jegy Nettkével csütörtökre, amit muszáj volt megvenni. :lol: Ha nem változik a szo. akkor MÁZS-os Sziles Mozartot látunk, amire nem volt évek óta példa. Nem lehetett nemet mondani. :wink:

Nem semmik a fiúk a sarazással. Az enyémek ennyire nem bevállalósak, pedig én nem ijedek meg egy kis mocskolódástól, ha fel vannak öltözve. A búvárszemüveg jó ötlet. :lol:

Voltunk a fiúkkal 7végén úszni, de nem engedtek be minket. 24-én indul a kurzus, és szombat vasárnap is kötelező már járni, így mi ezt kihagyjuk. Nem akarjuk az egész hétvégénket beáldozni úszásra, mert így a ládázás rovására menne. :? Semmi kompromisszumkézség nem volt bennük, így otthagytuk őket.

Nem akartok nézni velünk májusban egy Raktárszínházas Jövőre veled ugyanittet?

Velünk minden okés, Anyukámat megműtötték, a másik lábába is kapott protézist, így rohanásban élek a kórház-otthon-munkahely-ovi között. :roll: Még szerencse, hogy a Kolpingra nem jelentkeztem, mert nem tudtunk volna menni, buktuk volna a foglalót. Azért sajnálom, hogy nem tudtatok annyit együtt lenni, de biztos a gyerekek így is nagyon élvezték!

Cat

Cat
Kép
cateye

Ditke,

írok privit autó ügyben. :wink:

Cat,

gyors gyógyulást anyuádnak!!!!
A Mozartot Nettke már priviben megírta. Szerinted mit irtam rá? Azt, hogy irigy-irigy- irigy vagyok... :wink: Múltkor pont ezt a szereposztást beszéltük, emlékszel? Húú, hogy fog szólni.
Az úszás oktatásra azért maradt gyerek? Mert, azért mondjuk ki őszintén ebben a mai rohangálós világban a hétvége az ami a családé, meg együtt lehet tölteni. Bár, lehet akik maradtak, máskor nem tudják megoldani, hogy vigyék a gyerekeket.

Brigi,

?????

Meme
szinta

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?