Sziasztok!
Meme!
Nagyon Boldog Születésnapot kívánunk Zsófinak és Zsombinak!!!!
Ma oviban aludtak a fiúk!!!!!!!!!
Tökéletesen sikerült. Úgy értem ott akartak aludni, lelkesek voltak, holnap is ott akarnak aludni. A gond, hogy szerintem nagyon keveset aludhattak, tök nyügik voltak délután. Van egy kisfiú, aki állandóan sír, tőlük nehezen alszanak a gyerekek. Bár ma nem is láttam őt. A szobában nagyon világos van, fehér függönyök vannak világoskék mintával, itthon behúzott sötét függönynél alszanak. Cserébe viszont 1/4 9-kor ágyban és 10 perc múlva már aludtak is. Hamarabb is letettem volna őket, csak későn értünk haza. Du. még a Tropikáriumot is megjártuk, ezt ígértem nekik. Szerintem magamnak veszek oda egy bérletet, nagyon megéri, a fiúknak meg ingyen van.
Viszont hétvégén elkezdtek megint köhécselni....., remélem még bírják egy darabig.
Meme!
Annyira gyönyörűek a gyerekeid!!!!!!! Zsófi meg....... hmmmmm, tudod a fiús anyukáknak meg különösen!!!!
Az allergiatesztet nálunk nagyon trükkösen csinálták, "autópályát" rajzoltak Gergő kezére. Tudom Zsófinak nem feltétlenül jönne be....
Detti, Cat!
Nagyon nagyon ügyesek a fiúk, nálunk Gergő ilyen strapabíró, a 12-es mini kerekű bicajával lejtőn teker felfelé és bírja!!!!!
Én kevésbé. Jó mondjuk ne egy hegyet képzeljetek el, de én nem tudnék feltekerni egy sima biciklivel, jó könnyűre állítom. Persze én nem vagyok egy sportos nő.
Vikó!
Nem semmi, h anyós is benyalta! Örülök, hogy javultok, te is pihenj, mert te is kidőlsz!!!!!!! Bár Te elég strapabíró vagy..
!!!!!
Vacsi: Nekem jó elvileg bármikor.
Ditke!
Szegény Pepe!!!! Egyébként meddig vannak suliban?