Új privát üzeneted érkezett!

Nettke :)

Én sem mennék a familyparkba októberben. Sok a vizes játék azok így kiesnek. Na meg az idő is lutri.

Ha már szereposztás van, akkor késő jegyet szerezni, mert egyszerűen nincs a jó szereposztásra. Próbáltam most a 16-i Mozartra, és sehol nincs jegy. :?

Amikor felkerül a műsor akkor kell hazárdírozni, hátha bejön. (most bejött 2-ből 2) Ha nem jön be akkor eladjuk. Sajnos most előállt például az, hogy keverik a szereposztást, és Menyából nincs jó októberben. MÁZS és SZil sosincs együtt egyik szo-ban sem. Pedig csak velük jó. :( Ha 3 napig játszák akkor vagy az első napon szokott a jó lenni, vagy a 3-on, de inkább a 3-on. Ez már tapasztalat. 8)

Cat
Kép
cateye

Tüdőgyuszi...no komment...

Majd még írok este, most megyek kicsit pihenni...

Viki

KépKép
vikóka

Vikó,

MICSODA??? :roll: Ne kicsit, hanem sokat pihenj. Megfázás vagy valami vírusból lett?

Csajok,

van valakinél a " megsértődöm stílus "? Mert nálunk sajnos Zsófi - cica, ha valami nem tetszik neki megsértődik és puffog. De, fura mert ez honnan vette ??? Életkori dolog ?

" SZPSZ baráti kör " :lol:

Jegyvásárlás nekem elég nehéz, de figyelem a fórumokat bár 6 db-ot kifogni... De, Nettke ha ilyen szerencsés vagy, akkor semmi gond... :wink:
Cat, nálunk Laci nem ragaszkodik annyira Szilhez, ( vajon miért ? ) ő szereti HZS-t is. De, meghajol akaratom előtt, s arra megyünk amit én szeretnék. :lol:

Meme
szinta

Meme! Nem nekem, Bencének!!!!Lucának meg komoly hörghurut.... :cry: :cry: :cry:
Ennyit Bobóról most hétvégén. Már átfoglaltam november elejére....ember tervez, gyerekbetegség végez... :oops:

Úgyhogy még mindig túlélek, de lassan már inkább ez lesz a megszokott nálunk. Már felhívtam Anyósom is, mert nem bírom tovább...ha nem is teljesen egész héten, de legalább valamennyit tud rájuk vigyázni.

(Két hónapja nem jutok el a tavaly szülinapomra kapott Mandala Day Spa félnapos wellness program ajándékomra...)

Színház: Mi ugye most voltunk a Szép nyári napon, okt 15. És mennyi szerelem, okt 20. Rómeó és Júlia (a szereposztás lehetne jobb, de legalább végre látom MÁZSt és SZPSZt ahogy Ti hívjátok őket). Amúgy az új generációból nekem tetszik a kis Kerényi (a Szép napban zseniális), meg a Szabó Dávid is. A Szerényi nekem nem jön be. Csajok, ha Ti is lesitek a műsorokat, lécci szóljatok ha felkerül a november meg a december. Köszi.

Viki

KépKép
vikóka

Meme :)
Nem tudom, hogy életkori-e, mert nálunk azért van kitől ellesni .... :oops: , de nálunk Borka ilyen.
Mindenesetre rém idegesítő, mert gyakorlatilag ő folyamatosan duzzog, ugyanis soha nem tetszik neki semmi. Folyamatos a dráma, ha tetszik valami, akkor abból csinál, ha nem, akkor meg abból. Csak sajnos az, hogy tetszik, nem szokott 10 percnél tovább tartani. Valami mindig akad, amin lehet cirkuszolni.
Réka meg egy mimóza. A legkisebb konfliktushelyzetben, vagy akár csak úgy, elkezd krokodilkönnyekkel zokogni, mintha vége lenne a világnak. Ez is elég idegesítő.
És egyikkel sem tudok mit kezdeni. :roll: :roll: :roll:

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Brigi,
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT a törpikének!!!! :lol: :lol:
Hogyan ünnepeltek?

Meme, Brigi,
Natus nálunk a drámázós, ha valami nem úgy történik, ahogy a kisasszony akarja, akkor csapkod, hisztizik, ELVISELHETETLEN. Az egyetlen amit tenni tudok és hat (ha van türelmem épp hozzá), hogy kicsikizem belőle a rosszkedvet. :roll: :lol:

Kép
nettke

Brigi,

NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK MININEK!!!!

Kép

Nettke,

csikizés, nagyon jó, köszi.

Vikó,

jaj, szegény Bence!!! Hogy van, nagyon lázas? Lucának sem könnyű, jobbulást nektek.

Meme
szinta

Brigi :)
Emesének Boldog Szülinapot!!!!!

Kép
pramprampram

Szép estét!

Vikó :)
Jobbulást Bencének! Jól kifogtátok. :cry: Egyébként az enyémek nagyon ritkán betegek, de még mindegyik szülinapjukon betegek voltak, vagy nem voltak 100-asak. Ez Murphy.

Isten éltesse Minit!

Örülj neki, hogy sértődékeny és nem szemtelen Zsófi. :roll:

A színházjegy szerzést nem úgy értettem, hogy te vásárolj, nyilván onnan elég nehéz lenne, csak ha látsz valahol, akkor visíts, és lecsapunk rá. Nem kell 6 egymás mellé, kettesével is jó, csak jó helyek legyenek. De így jó, hogy Nettke be tud menni a jegypénztárba, én csak akkor tudok ha szabin vagyok.

Na nálunk megint baleset volt este. A fiúk kergetőztek/verekedtek a lakásban, és Samu kergette Olit, aki megbotlott a szőnyegben, és pofával beleesett a dohányzóasztal szélébe. Orrán-száján dőlt a vér. Nagyon ijesztő volt, mert tele volt a csap, és nem tudtuk honnan vérzik. Addig be voltunk tojva amíg nem láttuk, hogy a kiesett fogai felett csattant fel az ínye, meg a szája széle repedt fel, és az orrán is dőlt a vér. Most a felső ajka olyan vastag mint két ujjam együtt. :shock: Már alszik, mert olyan sokkot kapott, hogy bealudt tőle. Iszonyú mázlink volt, hogy megúsztuk az ügyeletet. :roll:

Most le vannak tiltva a lakásban rohangálásról és verekedésről, befenyítettünk. :? Ez volt az ára.

Cat
Kép
cateye

Brigi,

Boldog szülinapot a legkisebbnek!

Cat,

Hát nálatok tényleg mindig van valami horror :roll: Tényleg tök szerencse, hogy nem történt olyan komoly dolog, hogy ügyeletre kellett volna mennetek. Van Bioptron lámpátok? Azzal nagyon hamar rendbejönne a bibi.

Vikóka,

Sajnálom a gyerkőcöket :( Téged is persze :) Még szerencse, hogy sikerült másik időpontot kapnotok a Kolpingba. Tényleg totál ki lehetsz, ha az anyósodat hívod segítségül :lol:

Holnap ovis sütögetés lesz az udvaron. Remélem, nem lesz rossz idő.

Detti

KépKép
kiliman

Sziasztok!

Brigi!

Nagyon Boldog Születésnapot kívánunk Mininek!!!!
Milyen gyorsan eltelt ez az egy év.......

Cat!

Ez brutál!!!!!!!!!! Elállt magától a vérzés? Mit csináltatok? Nekünk volt egy ismerős sebész, aki azt mondta, hogy pl. ha a szája felreped papírzsebkendőt nyomjunk oda és az segít. nyilván ez csak kisebb vérzésnél segít.

Vikóka!

Jobbulást Bencének és Lucának. A hörghurut is elég kellemetlen, Gergőnek sokszor volt. Az a köhögés nagyon gáz. Kitartás neked!!!!

Detti!

Mit süttök az oviban?

Nettke!

Én mindig azt látom rajtad, hogy olyan nyugodt, higgadt vagy. Türelmes!!!!!! :D

Óvónővel megbeszéltem, keddtől ott alszanak a fiúk, szóval már nincs visszaút!

Kata

Kép
kateduo

Kata,

miért adod be olyan nehezen az ott alvásra???
Neked is könnyebb lesz.

Cat,

ilyen balesetek sajnos mindig benne vannak a pakliban, főleg 2 fiúnál. De, hogy mindig szegény Oli húzza a rövidebbet.....
találtam egy jegy árust, de még nem akarok elkiabálni semmit, először leinfózom. :wink:

Detti,

melyik csoporttal sütögettek?

Csajok,

meséltem már, hogy a főnököm mit kért ajándékba? Képzeljétek, a meghívó alján az állt, hogy mindenük meg van, nászútra gyűjtenek, ezért " borítékoljuk jókívánságainkat".... Szerintetek ? ( full milliomosról beszélek..)

Meme
szinta

Meme!

Nem tudom....., a "hülye" lelkemmel van gond, de megcsinálom aztán meg megszokom. Onnantól nem lesz gond.

Ez a "nászajándék" divatos lett az utóbbi években. Sokan már évek óta együtt élnek, megvan mindenük a lakásban és hát valamit mégis adni szoktak, ilyenkor írják, hogy pénzt kérnek. Hülye dolog, én sem kedvelem, de sokan csinálják. Kérdés, hogy mennyit???????? Keveset nem adhatsz, sokat nem tudsz/akarsz. Bankszámlaszámot is szoktak a meghívóra írni, szóval eléggé eldurvult ez a dolog.

Kata

Kép
kateduo

Detti :)
Sajnos nincs Bioptron lámpánk, pedig tuti segítene ilyen esetekben. Horror drága, még nem adtam rá a fejem. :oops:

Hétvégén mi a program? Remélem nem lesz esőtánc a sütögetés helyett, lóg a lába. :(

Kata :)
Neked is jobb lesz ha ott alszanak a fiúk!

Szülinapot mikor ünnepeltek? Gyerekzsúr is lesz?

Jegyárushoz hajrá! :)

A múltkor volt egy esküvő ami nagyon tetszett, ott a menyasszonytáncba sorsjegyeket és lottószelvényeket kértek, direkt kérték, hogy pénzt ne. :D

Olinak olyan a szája mint egy kacsának. Az apjával jókat röhögünk rajta titokban. Még szerencse, hogy tegnap délután megvolt a panoráma röntgen, nagyon ügyes volt, mert most nem lehetne megcsinálni neki.

Úgy néz ki, hogy hétfőre kész az autóm. Már csak egy önkormányzat köröm lesz, és újra járhatok vele. :D Azt hiszem nem tudnám a bkv-zást megszokni, tuti inkább bicóval járnék, ha nem lenne autó.

Nettke :) ,Meme :)
A youtube-on van fent karaoke a Broadway fesztiválról. MÁZS és Kata nagyon jók benne. Sajnos elég rossz felvétel, de nekem így is tetszik. Nézzétek meg!

Cat
Kép
cateye

Sziasztok :)
Köszönöm mindenkinek a köszöntést. Aranyosak vagytok, hogy gondoltatok ránk. :)
Nem volt nagy ünneplés, csak egy esti kis ajándékozás, meg némi süti nekünk. Úgy gondoltam, hogy majd egy nagyobb családi alkalommal tortázunk, de még nem sikerült összehozni.
Építőkockákat kapott Micó, de még inkább a szétdobálása a menő, meg néha a begyűjtés. A nagyok viszont szeretnek a fakockákkal játszani, úgyhogy két legyet egy csapásra. :)

Cat :)
Ez horror, amiket írsz! Tényleg ilyen fiús anyukának lenni, vagy csak a te fiaid ilyen "vadak"? :wink: Nem hagyjátok pihenni az őrangyalt!
Nekem duplán kijutott egyébként, mert Borka durca is, meg szemtelen is. Viszont ha akar, akkor egy tünemény. Például ma olyan angyalok voltak, hogy elszégyeltem magam, hogy miért is szoktam én ezzel a két gyerekkel veszekedni???? :oops:

Jobbulást mindenkinek! Szegényeknek biztos még az is rosszul esik nekik, hogy Bobót le kellett mondani egyelőre.

Jó éjszakát és jó hétvégét!!!

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Brigi!

Bocs, hogy így utólag, de boldog szülinapot Mininek! :)

Cat!

Nálatok tényleg mindig van valami a fiúkkal. Még szerencse, hogy nem került még egy fogba :( Ehhez képest az én lányaim... Na jó, ők egymást ölik. Azt hittem ha külön osztályba kerülnek majd örömmel játszanak egymással itthon - hát nem :(

Bocs, a többieknek most nem tudok írni, mennem kell...

Ditke
ditke62

Sajnos nem tudom, hogy a sok balesetünk annak a folyománya, hogy fiú egyidős testvérek, vagy ők a vadak. Ahogy látom más fiús ikreknél nincs ennyi baleset. Az igaz, hogy az energiájuk kifogyhatatlan, rettentő nagy a mozgásigényük. Amikor nincsenek napközben kihajtva, vagy rossz az idő, akkor a lakásban megy a rajcsúr, és mindig abból van a baleset. Azt a tanácsot kaptuk, hogy járjanak sportolni hátha az energiaölő lesz náluk. Azért úsznak meg fociznak most. Még judo edzésre is akarjuk vinni őket, mert judos az egész felmenő család.

Azt is sajnos rossznak tartom, hogy az oviban altatják őket, mert nekik már nem lenne igényük erre, így nem is fáradnak ki estére.:roll:

Ditke :)
A lányok nyilván mások, nyugodtabbak, jobban eljátszanak asztali játékokkal. Na az enyémeknek ahhoz csak akkor van türelmük ha én is ott játszom velük. :roll:

Cat
Kép
cateye

Brigi!
Utólag is sok boldogságot a kis 1évesnek!!!Mintha most született volna!!!

Gyöngyiékkel mi lehet???

Cat!
Az biztos,hogy nálatok mindig történik valami.Hogy durvák-e vagy csak épp szerencsétlen a széljárás? Talán mindegy is!Gondolom,nem akarattal bántják egymást a fiúk. Ha pedig csak egy vétlen baleset,akkor senkit nem lehet hibáztatni.
A közösségnek ez a hátránya.Nektek már nincs meg a napközbeni alvásigényetek,a másiknak viszont van.Így nem lehet igazságot tenni.De gondolom,nem kényszerítik őket alvásra,csak arra,hogy csendben feküdjnek.Nem? Akkor meg mégis elfáradnak!

Edit

Kép

Kép
edit73

Cat,

Beállunk mögétek a sorba: Ambrus ma elesett az erdőben kirándulás közben, és az alsó fogsora felszakította az ajkát :( Vérzett, bedagadt, de szerintem nem annyira vészes.
Valószínűleg a lányokkal sokkal kevesebb ilyen baleset történik. Ők annyit nem rohangálnak, meg ugrándoznak, mint a fiúk általában. Meg nyilván sokkal durvábbak is a skacok.
Iszonyat energiával rendelkeznek, a kb. 8 km-es túra után is megkérdezték, hogy akkor most megyünk a játszótérre? :roll:

Detti

KépKép
kiliman

Fiús anyuk!
Elő a farmával: Van valakinek parkolóháza? Ha igen, milyen? Jó, nem jó? Nem szeretnék 15 - 20 000-et rákölteni, de ne legyen gagyi... :oops:
Sürgős! Persze most kezdenek bejönni a szülinapi "lécci vegyél valamit a Lurkóknak vagy adj ötletet" kérések...imádok mindenkit, de miért várt eddig... :twisted:

Viki

KépKép
vikóka

Vikó!
Pedig occsót ne vegyél!!Nekünk az van,semmire nem való!!nem is játszanak vele a srácok.
Fejből nem tudom,milyen típusú a mienk.De ha érdekel,akkor megnézem.Legalább tudod,mit NE vegyél!!!

Edit

Kép

Kép
edit73

Vikóka!

Nekünk Wader parkolóházunk van, körbe egy kisebb pályával. A fiúk autópályának hívják, és imádnak vele játszani. Szintén Wader vasútunk is van, az nem akkora siker, de azt is szeretik. Én azt kevésbé, mert mindig vita van a vonatokon, illetve azok a sínek, amelyek felvezetnek a hídra, elgörbültek. MIndkettő 3-4 ezer forint között volt a tavalyelőtt karácsonykor a Tescoban. Szerintem nem olyan gagyi, bár én nem is tudom, hogy milyenek a nagyon jók.
Na, ilyen:

http://www.ezeregyjatek.hu/index.php?tr=2&rec=1905

Cat, Detti!
Mielőbbi jobbulást a fiúknak!

Minit Isten éltesse nagyon sokáig!

A festésemből semmi nem lett, a legkényesebb helyen sikeresen lemostam a falat, az segített. Nem volt nehéz a férjemnek lebeszélnie.
Viszont nagytakarítok, és a konyhát meg a fürdőt tényleg ki kell festenem a közeljövőben. Már most teljesen kész vagyok.

A tavaly ősszel kifestettem a Péter szobáját. A fiúk is itthon voltak, de szerencsére nem akartak segíteni.

Most mindenki mástól elnézést, de lefekszem.

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Vikó!
Most hogy írta Annamari,nekem is beugrott: a mienk is Wader,de ez

http://www.ezeregyjatek.hu/index.php?tr=2&rec=2941

Kép

Kép
edit73

Jobbulást Ambrusnak! :roll: Hát ez a fiús szülők sorsa, ezek szerint.

Tegnap mi is túráztunk, az Oszoly csúcson voltunk a Pilisben. A geocachingben ez már 3-as terep (5 nehézségi fok van, az 5. már segédeszközös) és simán teljesítették. Így néztünk Zolival mi is. :shock: Ma is mennünk kell valahová, mert muszáj fárasztani.

Kép

Nekünk Smoby van, de az kisebbeknek való. Viszont gagyit tényleg ne vegyél. Inkább két rokon adja össze az árát és profit vegyél. A smoby nálunk már 3 éves és semmi baja.

Edit :)
Kínjukban alszanak el az oviban. Nyilván amióta világ a világ aludni kell az oviban, szóval ezzel úgysem tudok mit kezdeni.

Nem okolok én senkit a balesetekért, nyilván mozgékonyak a fiúk, mi is sokat megyünk velük, sok a kis barátjuk, megy a wirtschaft, nincs kertes házunk ahol kint kiélhetnék magukat, benne van a pakliban a balesetveszély. Durvának egyáltalán nem mondanám őket, sőt, inkább csak vadócok és élénkek. Na meg folyton megy a rivalizálás közöttük. A versenyből sok baleset van. De ezt Dettivel is beszéltük, hogy a fiús ikreknél ez alap. Ettől idegbajt kapok.

Erre mondta Anyukám, hogy jobb mintha a sarokban ülnének egész nap. :? :D Ezt én is így gondolom.

Cat
Kép
cateye

Sziasztok,

pár kép a tegnapi mulatság indulás előtti állapotról:
( aztán még az asztal alatt is másztak, így a ruhájuk nem maradt ilyen :oops: )

Kép Kép
Kép
Kép
Kép

Meme
szinta

Nagyon csinik a gyerkőcök. Különösen Zsófi elbűvölő. Honna szereztetek ennyi ilyen ruhát? Én bajban lennék. :oops:

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Cat!

Nagyon ügyesek a fiúk! :) Ahogy elnézem már nyoma sincs a balesetnek :)

Petrának meg pont hogy kellene az alvás a suliban, de itt meg 4 éves kortól már nincs. Így heti 2-3x beírják az üzenőfüzetbe, hogy elaludt az ebédlőasztalnál :oops: Ma is itthon magától mondta, hogy megy fel aludni. Aludt egy órát és most tök jól elvan. Kellene egy óvónő aki azokkal a gyerekekkel foglalkozik az oviban akik nem alszanak, így mindenkinek jó lenne.

Detti!

Nektek is jobbulást!

Ezek szerint örüljek, hogy lányaim vannak? Most épp porszívóznak! :) Csak üríteni kell utána a tartályt és kiszedni a játékokat :roll: De legalább nem olyan balesetveszélyes.

Meme!

Pepe most lejött és meglátta Zsófit: "Én is ilyen ruhát szeretnék!!" Gyönyörűek a gyerekek. Zsófi tényleg kis királylány.

Szép estét mindenkinek!

Ditke
ditke62

Meme,

Zsófi nagyon-nagyon szép kislány! Igazi királynő-hercegkisasszony. Biztos borzasztóan élvezte, hogy ebben a ruhában lehetett.
Na jó, a fiúk is helyesek persze :lol:

Ma egy brutál nagy túrát csináltunk meg a fiúkkal. A Börzsönyben voltunk. Km-ben nem tudom, de olyan 350-400 m volt az emelkedő, és nagyon sokat mentünk. Nekem holnap tuti, hogy izomlázam lesz. Bernát már a vége felé nyafogott, hogy elfáradt, meg hogy vegyük fel, de nem tettük. Ambrus simán végigrohanta az egészet. Tisztára, mint az apja :roll:
Nagyon büszke vagyok rájuk, és tök jó, hogy ilyen korán megszeretik a természetet meg a túrázást.
Ja, és már fél órája alszanak :lol:

Detti

KépKép
kiliman

Na most én ezt a képet nem fogom megmutatni Borókának! Megeszi a sárga irígység és ítéletnapig hallgathatom, hogy "de ugye nekem is veszel majd ilyen ruhát?". Esetleg még kitalálja, hogy ilyen frizurát is alkossak!!! :roll:

Én eddig nem engedtem őket porszívózni, mondván, hogy felszívják a játékokat, én meg nem válogatom a porzsákból a barbiecipőket, az tuti. De a vizes porszívóból elvileg tényleg ki lehet bányászni a játékokat. Na, majd kipróbálom.

Ma talán végre tényleg vége a munkámnak. Még ma este is volt kis javítgatnivaló. De most elküldöm és kész!!!! (Remélem :oops: )

Jó éjszakát!

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Sziasztok,

Köszönjük a dicséreteket Zsófi és a srácok nevében.
Zsófi ruhája kölcsönzős volt, az esküvőn is nagy sikert aratott a kis csaj, kb. 10 fajta közül ezt ő választotta. A haját a sógornőm csinálta kb. 1,5 órán keresztül, amit szó nélkül tűrt!
Zsombi ruhája még Kristófé volt,bár Kristi 6 évesen volt ekkora.

Brigi,

akkor kicsit szusszanhatsz. :wink: Vagy van másik meló kilátásban?

Cat, Detti,

komolyan ezekért a túrákért komoly elismerésem!!!Mi ehhez nagyon lusta család vagyunk. :wink:

Ditke,

nagyon megértem Pepét, én még 7 évesen is tudtam volna aludni a suliban. :oops:
Csenge nem ilyen fáradékony?

Meme
szinta

Juj, de irigylem a túrákat Cat, Detti!! Mi sajnos nem vagyunk egy ilyen mozgékony család.. :roll: Szilvásváradon gyalogoltattuk őket 2 km-ert dombnak fel a vízesésig, és azt a nyígást, nyafogást :evil: Tiszta ideg voltam a kirándulás végére, ráadásul cipelni kellett a 2 törpét hegynek fel a végén.. szóval mi egyhamar nem megyünk újra! 8)

Meme,
gyönyörűek a lettek a gyerekek, persze a királylányruha a legcsodásabb, én sem mertem Natinak megmutatni :lol:

Brigi,
örülök, hogy vége :D Szép lesz a Főterünk? :wink:

Ditke,
de sajnálom Pepét! Szerintem is kéne lehetőséget adni neki a pihenésre! Ilyen hülyeséget, még be is írják az üzenőbe :roll:

Vikó,
sajnálom, hogy elmaradt a víkendetek :( Remélem jobban vannak a törpök már!!
Színházműsort figyeljük, szólunk 8)

Kép
nettke

Meme,
Húú Zsófi meseszép a képen! Persze a fiúk is nagyon csinosak :)
Cat,
Nagyon jó a kirándulós képetek :)
Ditke,
Micsoda marhaság, hogy Petrának nincs lehetősége délutáni alvásra.... Itthon meg erőltetik ebéd utáni alvást....pedig Katám már tavaly sem aludt. Alvás időben csukva kell tartania a szemét :roll:
Detti,
Gratula a nagy túrához!
Nálunk Anna, aki hegynek fel fut és ide-oda ingázik közben. Bencus sajnos nem bírja a meredek emelkedőket /az ínhurjaiból egy pár elpattant/ így, őt kézen fogva egy kicsit húzzuk.
Nettke,
Azért a vízesésig is szép teljesítmény, gratula hozzá :)

Kép
pramprampram

Meme!
Hű,micsoda csjaszi+pasik!!Dagahtott mellettek rendesen!Mindegyik gyerkőc csodaszép!Milyen volt a lagzi?Tánc,kaja,társaság?

Ditke!
Nem úgy volt,hogy aludhatnak a suliban,ha igényük van rá? Vagy erre rosszul emlékszem? Szegény Pepe!Azért ez így nem lehet számára túl jó.

Nettke!
Azért gyaloglásból az is szép teljesítmény!Ezt leszámítva milyen volt Szilvásvárad?Élveztétek?

Kép

Kép
edit73

Pram,

becsukva kell tartani a szemét????? Mindezt akár 2 órán át? Nálunk Zsombi mindig alszik, Zsófi általában 1 napot kihagy. De, nem kötelező becsukni a szemét, nem kötelező aludni, csak csendben pihenni.

Edit,

Köszi. Igen, büszkék vagyunk, de a külső csak egy adottság, így arra jobban az voltam, hogy a szertartás alatt jó gyerekek voltak. Na, aztán az este hátra levő részében már volt futkározás, rohangálás, kergetőzés, s hiába szóltam nekik, ezerrel be voltak zsongva, így a végén csak arra figyeltem nehogy balesetet szenvedjenek. Azt mondták a Zsombinak a szeme sem áll jól, olyan huncut. Kristóf meg végig egy nagylánnyal " szemezett ". ( így hívják, azt hiszem, már rég volt ). Zsófitól meg mindenki el volt ragadtatva, de még rakott is rá, végig szerepelt.
Tánc volt sok, kaja pocsék volt, a társaság szuper.

Nettke,

Sárit nem érdekelné csak Natit?

Vikó,

hogy vagytok???? Csak gyorsan írj pár sort.

Meme
szinta

Meme,
Sárinak tetszene, de ennyi. Nati a "királylány-imádó" nálunk :lol:

Kép
nettke

Na ahogy néztem a képeket meg is látták mindketten.
Sárika a képernyő baloldalán levő futó tehenet fixírozza és vihog rajta :lol: 8) Ez az én Sári lányom 8) Natinak ellenben nagyon tetszett Nemcsak Zsófi és zsombi, de Kristóf is!!!!!! "Milyen szép! Ő már iskolás?" :lol:

Kép
nettke

Gyors hírek: javulunk. Én legalábbis úgy látom, csökken a köhögés, és egyre elevenebbek.

Azóta megint más a helyzet: Anyósom is beteg lett (holnap reggel utazik haza), és én vagyok a fronton. Úgyhogy ma bemondtam munka ügyben az unalmast, nem csinálok végig még egy hetet munka-gyerekek témában. Gyerekek és csak a folytonosságot kövelető munka (azaz amivel k.... nagyot szívok, ha kilépek belőle egy hétre). Egész jó volt a mai nap... de hogy mennyire el lehet szokni az egész napos gyerekekkel léttől...és le is bénáztak, mert "az oviban még a Vili is tud repülőt hajtani, Anya csak Te nem tudsz..." :oops: Ma beugrottam az oviba a cuccaikért, meg egy origami könyvért...este orangutánt hajtogattam Bencének!

Szóval elvagyok...köszi, hogy izgultok értünk...
Ja, és közben szervezem a szülinapot! Vasárnapra összehívom a kispajtikat! :roll:

Viki

KépKép
vikóka

Sári nagyon jó fej! Az a futó tehén tényleg vicces, a királylányos ruhák tőlem is távol állnak. 8) Rokon lélek.

Független ettől Zsófi tényleg gyönyörű, királylányos alkat. Én sosem voltam. 8)

A múltkor az úszás után megkérdezték a fiúk, hogy "Sári miért ilyen félős? Pedig együtt jártunk bölcsibe." :D

Indul a túraszezon. Már alig vártuk. A végén néha nálunk is vonszoltatják magukat a fiúk, illetve inkább csak Oli. De a kezdeti nyafkaságához képest már nagyon szép távokat megtesz.

Pram :) ,Nettke :)
Úgy lehet hosszabb távokra ösztökélni őket, hogy keresni kell valami termést, makkot, leveleket stb. Az célt ad nekik.

Illetve nálunk a ládázás, anélkül az enyémek nem túráznának. 8)

Olyat is csinálhattok, hogy visztek magatokkal valamit amit elrejtetek, és meg kell keresniük. Kincskeresés jellegűt.

Na akkor anyós is kapott tőletek ajándékot. :P

Origamiban nálunk Samu komolyabbakat tud hajtogatni mint én. Én a hajóval, csákóval kimerülök.

Hogy áll a szitter keresés?

Jó nagy genyaság a sulitól, hogy nem hagyják aludni Pepét. legalább egy fél órára ledőlhetne pihenni.

A csajos vacsi mikor legyen és hol? Ötleteket várok!

Cat
Kép
cateye

Ja és Samu kitalálta, hogy görkorit kér a szülinapjára. Ötletek, hogy hol találok nem túl drágán görkorit? Anyukám venné meg nekik, de túl sok pénzt nem akarunk erre áldozni, mert lehet, hogy nem jön be nekik.

Cat
Kép
cateye

Cat,

Decathlon? Nem tudom, hogy ott mennyibe kerülnek a görkorik, de vannak, az tuti.

Pram, Nettke,

Mi szőlőcukorral is szoktuk a fiúkat motiválni kirándulás alatt :lol:

Vikó,

A további javuláshoz drukkolok!!!

Kata,

Hogy sikerült az ottalvás?

Ja, és Cat,

Megadod azt a honlapot, ahol bébiszittert kerestél? Sajnos a mi Zsófink elmegy Angliába egy évre, és nekem is kéne egy megbízható lányka. De legalább lesz egy közvetlen kontaktom, aki nem 400 ft-ért hozza a rucikat :lol:

Nekem a csajszis vacsi bármikor jó hétközben 7 után. Majd szétnézek étterem ügyben.

Detti

KépKép
kiliman

Sziasztok,

ma voltunk Zsófival Prick teszten. Aztán a kis hölgy gondolt egyet, s a második karc után nem engedte. :roll:
Nem tudtam rábeszélni, s a doktornő meg ragaszkodott hozzá, hogy semmiképpen ne csináljuk meg erőszakkal. ( ebben igaza van )
S, még ajándékkal is készültek neki a szülinapján. 8)

Mostanában olyan önfejűek lettek... :cry: Nekem most nagyon nehéz velük. De, most hogy kipanaszkodtam magam, várom az oldal " csoda hatását ". :wink:

Cat,

Mi játék boltban vettünk Kristófnak. De, igazad van, mert mi jó minőségűt kértünk, nem is volt olcsó, aztán cseszik használni!!!! :roll:

Vikó,

anyós ismeri azt a mondást: " Isten nem ver bottal ?! " :lol:
Mennyi kis pajti lesz ??? Húú, de bevállalós vagy!

Detti,

milyen ez a szőlő cukor ? Mert az enyémek olyan lusták, csak valami extra dologért lehetne őket rábírni ilyesmire!

Meme
szinta

www.gyermeksziget.hu

Étteremhez mit szólnátok ehhez?: www.pastrami.hu (nem elhanyagolhatóak a főszakácsok :wink: )

Ti melyik egészségügybe jártok, hogy ajándékkal készültek Zsófinak? :shock: :shock:

Cat
Kép
cateye

Cat,

Köszi.

Nekem tetszik az étterem. Már csak az a kérdés, hogy mikor és ki?

detti

KépKép
kiliman

Cat,
nekem bejön a hely :lol: Nincs is rossz helyen! Én mennék, szokás szerint :D Hétköznap este jó, csak 7-fél 8 felé, jó?

Kép
nettke

Isten éltesse Zsombit és Zsófit!

(Délután néztem, hogy vajon miért csak Kristófnak van vonalzója, de már értem :) )

Én tuti megcsináltattam volna erőszakkal a vizsgálatot. :oops: Hogy kétszer kelljen odamennem, sorba állni, stb. :roll:

Az enyémek kb. 1 hete tök kezelhetőek, segítenek, keveset veszekednek, stb. (Lehet, hogy csak vége a stressznek részemről????) Mindenesetre nagyon élvezem. Mostanában sokat voltam, vagyok velük egyedül, így hatványozottan számít, hogy mennyire együttműködők.
KOP-KOP-KOP!!!!!! Remélem a másik irányban nem működik a bbnet. :wink:

Cat :)
Én azt hittem olyan kislány nincs, amelyik nem akar hercegnő lenni! :shock:

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Sziasztok!

Meme!

Nagyon Boldog Születésnapot kívánunk Zsófinak és Zsombinak!!!!

Ma oviban aludtak a fiúk!!!!!!!!! :D Tökéletesen sikerült. Úgy értem ott akartak aludni, lelkesek voltak, holnap is ott akarnak aludni. A gond, hogy szerintem nagyon keveset aludhattak, tök nyügik voltak délután. Van egy kisfiú, aki állandóan sír, tőlük nehezen alszanak a gyerekek. Bár ma nem is láttam őt. A szobában nagyon világos van, fehér függönyök vannak világoskék mintával, itthon behúzott sötét függönynél alszanak. Cserébe viszont 1/4 9-kor ágyban és 10 perc múlva már aludtak is. Hamarabb is letettem volna őket, csak későn értünk haza. Du. még a Tropikáriumot is megjártuk, ezt ígértem nekik. Szerintem magamnak veszek oda egy bérletet, nagyon megéri, a fiúknak meg ingyen van.
Viszont hétvégén elkezdtek megint köhécselni....., remélem még bírják egy darabig.

Meme!

Annyira gyönyörűek a gyerekeid!!!!!!! Zsófi meg....... hmmmmm, tudod a fiús anyukáknak meg különösen!!!! :D
Az allergiatesztet nálunk nagyon trükkösen csinálták, "autópályát" rajzoltak Gergő kezére. Tudom Zsófinak nem feltétlenül jönne be....

Detti, Cat!

Nagyon nagyon ügyesek a fiúk, nálunk Gergő ilyen strapabíró, a 12-es mini kerekű bicajával lejtőn teker felfelé és bírja!!!!! :shock: Én kevésbé. Jó mondjuk ne egy hegyet képzeljetek el, de én nem tudnék feltekerni egy sima biciklivel, jó könnyűre állítom. Persze én nem vagyok egy sportos nő.

Vikó!

Nem semmi, h anyós is benyalta! Örülök, hogy javultok, te is pihenj, mert te is kidőlsz!!!!!!! Bár Te elég strapabíró vagy.. :wink: !!!!!

Vacsi: Nekem jó elvileg bármikor.

Ditke!

Szegény Pepe!!!! Egyébként meddig vannak suliban?

Kata

Kép
kateduo

Brigi!

Tuti jóval türelmetlenebb voltál, amikor dolgoznod kellett.

Meme!

Szőlőcukor isteni. Különböző ízesítéssel kapható, nekem a citromos jön be a legjobban. Rögtön elolvad a szádban.

Kata

Kép
kateduo

Kata :)

Ne kezdd!!!! Semmi sem tökéletes!!! Időbe telik míg megszokják, hogy nem egyedül alszanak. De otthon vért izzadnál fél-egy év múlva, hogy letedd őket, míg az oviban simán aludni fognak.

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Meme,

Boldog szülinapot Zsombornak és Zsófinak! Képeket kérünk majd a szülinapi buliról!

Én idén nem vállalom a gyerekzsúrt, mert itthon nem férnénk el, játszóházban meg nagyon drága.

Kata,

HURRÁ!!!!

Brigi,

De jó neked, hogy szófogadó gyerekeid vannak! Nagyon irigyellek, de tényleg. Járnak a csajok oviba, ugye?

Detti

KépKép
kiliman

ZSÓFI ÉS ZSOMBOR!

ISTEN ÉLTESSEN BENNETEKET!

Kép

Edit és a fiúk

Kép

Kép
edit73

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet: