Hazajöttünk mi is, nagyon jó volt a nyaralás!!!!
Isteni volt az idő, rengeteget strandoltunk, tényleg sokat bátorodtak a vízben, mondjuk azért Dettiéktől még messze vagyunk, de órákig elvoltak úszógumival, és élvezték.
Kirándultunk is, egyet Keszthelyre (kastély, hattyúk, hajókázás), egyet meg Sümegre (várjátékok, kürtős kalács..)
. Most még egy hetünk lesz itthon, tele vagyunk kirándulós ötlettel, sajnos azonban Natus estére tök lázas lett.
Remélem hamar túl leszünk rajta!
Cat,
a Rádpuszta-koncert isteni volt!!!
Tamás is kezd ráérezni az ízére
Ezen a Nyergesen elgondolkodom, nem tudok mit kezdeni a 3 fellépővel együtt.. Te már láttad őket így vagy hasonló formációban?
Meme,
hurrááá, hurrrrrááááá!!!! Én is lecsekkoltam rögtön
Amúgy az én gyerekeim is szörnyűek tudnak lenni, ha sokat vagyunk együtt. Állandó az egymás nyúzása és a nyígás
Amikor már olyan jó dolguk van, hogy semmise elég jó!
Gyöngyi,
gratulálok, remélem könnyen ment, és mindenki egészséges, jól van!!
Lilla,
üdv itthon!!! Tényleg, hol laktok?? Gyerekek hogy viselik M.o-t?
Zsuzsa,
szia, és gratulálok "sorstársam"!! Nos, Briginek abszolút igaza van, minél több gyerek, annál szigorúbb rendszer. Legalábbis én így csináltam. Ha jól számolok, kb 8-9 hetesek most. Súlyra mekkorák? Azért kérdem, mert azon is múlott nálunk a szigorúság!
Mivel én nem dokumentáltam, nem tudok visszanézni, hogy ennyi idősen pontosan hányszor és mennyit adtam. De mi is tápisok voltunk, a lefejt anyatejet (azt a szánalmas mennyiséget ami volt
) hozzáöntöttem, igazságosan elosztva. Szóval, szerintem 2en meg tudjátok oldani, nekünk is ment, sőt kb olyan 9-10 hát környékén maradtam napközbenre már egyedül velük, és úgy is ment.
Nálunk a napirend ez volt: eleinte 3 óránként ettek, szigorúan betartva, egymás után, fix sorrendem volt, mert így mindenkire tényleg 3 óránként került sor. Szóval először tisztába tétel, cumisüvegből evés, büfi, kicsi ringatás-szeretgetés, jöhet a következő. Cca 25 perc egy gyerekre. És ha aludtak, ébresztettem őket, mert enni kell, és a napirend nem borulhatott. Mikor elérték a 3 kilót, kivettünk egy etetést, éjjelről. Nem is volt gond, mintha magától is kimaradt volna, mert folyton aludtak közben. A mennyiség sokáig szigorúan a nagykönyv szerint megadott testsúlykilógrammra számított tápimennyiség volt, én ehhez tartottam magam. Ha nem ették meg, próbálkozam kicsit, de nem erőltettem nagyon.
Miért nincs napirendetek, hol bukik el a dolog? Ki az, aki segít vagy tanácsokat ad nektek (Mama, védőnő..?). Ha írnál többet a konkrét problémákról, biztos többet tudnánk mondani!